don't bring flowers after I'm dead

blir till att göra sig redo för ikväll, för mjukisdress är aldrig särskilt snyggt! och så försöka hitta något att ha på sig. sen dra in till filip med jannie & louise :) kommer bli nice.

saknar tjejerna till max, annars hade vi laddat!


spooky

idag är det dags att träffa gamla gänget igen, om jag och filip lyckas få ihop alla så det ska bli trevligt! får se vad vi hittar på och om vi orkar klä ut oss. only time will tell, but it's gonna be a good night :D

n

31 oktober

I och med att det är allahelgonsdagen idag så sänder jag en extra tanke till min mormor & morfar som tyvärr inte finns kvar bland oss längre. tänka sig att det redan är 6 år sen mormor dog och snart hela 13 år sedan morfar gjorde det.

jag saknar er så mycket och vill inget annat än att ni fortfarande ska finnas kvar
men ibland vill en livet inte väl, vila i frid och glöm inte att jag älskar er


sweet memories

åh jag hade en sån bra dröm, aldrig kul att vakna då. jag & en person tog tag i gaaaamla problem och allt blev så bra. och så fick jag en jättefin islandshäst av honom i födelsedagspresent.

precis såhär såg hon ut


man kan inte leva på en dröm.
nej nu ska jag ta hand om min jävla företagsplan.. åh ångest!


nu är elina här vilken sekund som helst & vi ska bara ta det lugnt ikväll. inte för att man vet vart kvällen slutar då ludde vill ha med en till hans förfest & fridace men följer vi planerna så stannar vi här resten av kvällen :)



all the small things



ibland när livet är sådär jätteorättvist så är det lätt att man blir helt insnöad för man tror att livet bara vill en ont, då ska man försöka att se det goda i allt. jag vet, det är supersvårt och man lyckas inte alltid. för när man väl är på det humöret är det inte mycket som kan försöka övertyga en att det faktiskt blir bättre tillslut.

men faktum är att det finns en massa bra saker som jag kan tänka på när jag är på det humöret och detta inlägget får jag gå tillbaka till då.

jag har många fina vänner! verkligen hur bra som helst och ibland känns det som att man inte är värd dom. men de står ut med mig och mitt gnäll och jag agerar bollplank när de är på samma humör. de följer med mig på massa tokiga grejer och vi har the time of our life tillsammans! jag vet inte hur många av er som läser detta, men ni ska veta att ni är guld värda!

jag har världens bästa mamma & niclas och även om man ibland tror att de gör allt för att få en irriterad så är det verkligen inte så. de försöker få en att förstå att världen är svårare än man först trott och att man måste lära sig allt själv. de ställer alltid upp och finns för mig.

jag har en alldeles egen twister och han har varit vår familjemedlem i 8 år nu. finns absolut ingen annan hund som kan ersätta honom då han är den finaste. att se på honom när han blir så där jätteglad när man kommer hem, ska gå ut med honom eller ge honom något gott blir hjärtat alldeles varmt för man ser precis hur mycket han uppskattar det. eller bara veta att han finns där så man slipper vara ensam, för ibland är ensamheten väldigt läskig.

jag har tillbringar tre fina år på galären och även om det ibland var hur tufft som helst så har man vuxit som människa och skaffat sig vänner för livet. vi växte upp tillsammans och har haft hur kul tillsammans. jag ser vissa människor från vår "kull" som människor jag hänga med hela livet och det är ju bara positivt.

jag har upplevt hur många bra saker som helst många resor runt hela jorden med folk som betyder, utflykter med skolan och roliga upptåg i vår egna stad. och allt detta är viktigt, för man behöver komma ifrån vardagen både ofta & sällan.

tack för att ni är ni.


om jag ska klara det här

jag känner att det är dags för alla små gryn att styra kosan hemåt, eller vad säger ni?

iaf pepp på att träffa lumparna hemma hos filip imorn, that's gonna be a good night :)

tough decission

kör vi på en myskväll här eller lägger vi ut alla korten på bordet & drar till fridace?

it's impossible

uppe sent idag och har typ drömt om allt jag måste göra ;s har tider jag måste boka, har ett arbete att skriva ihop & har säkert minst en omtenta att börja plugga på. samtidigt som jag helst ska skriva ett letter of recommendation så jag kan söka utlandsstudier och så söka lite jobb då jag inte är så säker på om plugga är rätt för mig just nu.

och vad gör jag då?
jag sover till tolv, sitter vid köksbordet och undrar vad jag ska göra ikväll, försöker få tag på elina och smetar lepsyl på läpparna. funderar med om man kanske skulle äta lite frukost?

nats

bit för bit

jag tänker inte acceptera att bli så ignorerad fast jag inte blir ignorerad. ja, det lät komplicerat men det är svårt att förklara. aldrig svassa för någon även om det kanske skulle vara värt att. jag blir så trött på att man jämnt blir olika behandlad av människor, vilket gör det svårt för mig att bedöma hur jag ska beté mig tillbaka. då jag har hört att jag tydligen är en människokännare känner jag mig vilsnare än vanligt och har ingen aning om hur jag ska ta folk längre och vilka som är värda att satsa på. då vänner inte växer på träd får man vara försiktig med vad man gör.

fick en sån lustig känsla när jag åkte förbi pantis och lilla lägenheten igår. det är nästan exakt två år sedan den stod ombonad och färdig för mig och det kändes precis som den dagen idag. himlen hade samma färg som den hade den dagen och kylan hade precis lagt sig på riktigt. jag måste släppa detta och låta det vara något fint & förflutet för den lägenheten blir aldrig min något mer. får bära alla fina minnen kring hjärtat och alla vänner finns fortfarande kvar. ni är underbara ♥


this is it

vilken kväll det var igår.

började hemma hos jade på kära pantarholmen men jag var dock fruktansvärt sen då jag suttit allt för länge i ett videosamtal med esen :$ men har man saker att prata om så, varför inte? men jag möttes av glada människor och runt halv 12 drog vi in till stan.

började med att shotta lite på P&M där jag med passade på att hälsa på henke, min lilla favorit. sen gick vi vidare till nivå där man mötte roliga människor som ludde & sigge och så jones, amine & resten av deras gäng :D vi tjejer dansade och höll igång och jag hoppas att caroline tyckte om sin födelsedag!

vi drog senare vidare till piraten (snark!) som vanligt spelar de dålig musik och stället är fullt med konstiga människor. men jag fick stå ut. därefter var det meningen att det skulle bli lite nattkäk men vi fick istället bevittna ett slagsmål inne på michell's. eller jag stod utanför men alla andra händelsekåta människor var bara tvugna att ta sig in för att kolla. så typiskt karlskrona, de älskar slagsmål /: iaf så stod jag där utanför och hade trevligt med ludde & sigge, så jävla goa människor. hann nog säga hejdå till dem 5 gången innan vi faktiskt skiljdes åt. hemvägen var jobbig men maten de lagade var god och man kunde lägga sig mätt och belåten :)

imorse drog jag mig upp vid halv 12 och mötte upp mamma & elina på staden. var tänkt att och och e skulle ta en shoppingdag idag eftersom hon är i behov av jacka och annat. men det enda vi verkar vara duktiga på är att äta & fika. men det sitter aldrig fel. och så handlade hon lite nödvändiga prylar på åhlen's som kräm och så.

nu är man hemma, har varit det ett bra tag
och det är dags att tagga till inför helgen
har varit förjävla skönt att vara hemma hela veckan, tror jag stannar här :)

28 oktober

idag är det två långa månader sen jag & elina kom tillbaka från turkiet och dessa har varit som en lång berg- och dalbana. bokstavligt talat.

detta har hänt sen 28 augusti;

  • blivit utslängd
  • haft känslor jag inte borde haft
  • misslyckats med en stor grej
  • flyttat till kalmar
  • olivia & linda har flyttat
  • jag har börjat på BBS i kalmar - turismprogrammet 
  • haft söndagsmiddagar med jannie
  • haft två tentor
  • varit med om nollning
  • haft mysiga fikor i karlskrona med fina människor
  • sålt min finfina lägenhet på pantis (saknar den nu!)
  • haft en reunion med det bästa gänget
  • invigt utelivet i kalmar
  • skämt ut mig på carlings, men elina skämde med ut sig samma dag :$
  • fridace med 3 andra bra tjejer
  • festat med emelie, elina, johan & gänget
  • bokat biljetter till winnerbäck
  • skrivit vårt första arbete på högskolan med min grupp som är för härlig
  • ridit med nanna i agdatorp
  • spenderat nätter i kuggeboda
  • varit 2 dagar på ekerum med klassen
  • hälsat på på galären och marcus sa att vi skulle komma tillbaka igen, "dricka kaffe & snacka skit"
  • fyllt år, var under exkursionen med klassen
  • småland runt med klassen
  • festat & cruisat med carro
  • fått ett jobberbjudande på cypern

detta är en litet plock
konstigt vad grejer det har hänt
men gamla goda tiden var bättre ändå..


truth

det finns människor man aldrig trodde man skulle klara sig utan. vänner som alltid funnits där och ställt upp, som man har umgåtts med och har fina minnen ihop med. och så kommer den dagen då det händer något som gör att man inte kan träffa varann lika ofta som man har gjort innan.

man tror att världen ska gå under och sitta ensam. men livet går vidare och plötsligt så skaver inte saknaden längre. man har hittat ett nytt flyt i livet och mår bra. och det är det som skrämmer mig, hur lätt man kommer över vissa saker och hur vissa bara kan låta människor komma och gå i deras liv. jag är den som tappert försöker hålla ihop allt för att allt ska vara som jag vill ha det. men kan ju direkt säga att det inte är det lättaste och ibland vill man bara sopa allt under mattan då det känns som om ingen bryr sig..

dags att ta reda på vilka som verkligen är värda att umgås med
och vilka man kan spela samma spel tillbaka mot

nats

love is gone

godmorgon!

idag vaknade jag av mig själv innan klockan ringde, vilket var imponerande. min kropp har väl fattat att den inte behöver så mycket sömn när man inte gör så mycket vettigt om dagarna.

idag blir det att duscha och ta hand om sig själv, plocka undan kläderna som jag har lovat mamma, umgås med putti och sen åka in till stan för att festa! :) kommer bli kul, var längesen jag var ute på en onsdag i karlskrona & så har alla lov nu vilket betyder att man kommer träffa på många man känner.

grattis carro<3

nats

so happy togeather



fina vänner
& jag ser fram emot helgen

när ses alla tillsammans igen?

do you wanna die happy?

jag lyckades nog lugna ner mig lite när jag var ute och fotade och mös med putti men så fort man kommit in börjar tankarna snurra runt lika snabbt och jag vill verkligen inte det. har massa annat jag måste göra, så får verkligen ta tag i mig själv och mitt liv. från och med nu gäller det att bara lyssna på sig själv!

nu har jag precis avnjutit min kyckling curry som jag lagat och innan dess pratade jag med elina i telefon :) bestämde att det blir en shoppingdag på torsdag & utgång på fredag :D yey! så skönt att vara hemma så man kan göra såna här roliga saker.

för imorn ska vi fira carro & så blir det självklart utgång då hon nu kommer in :)
kommer bli trevligt.



nu är det ugly betty och hela tv-tisdagsbaletten
later

wonder how I ever made it through

jag är så dum mot mig själv så nu ska ut med putti och rensa tankarna
blir nog att jag tar några foton med, eftersom det fortfarande är fina färger ute

allt för att jag ska slippa tänka på dig då du inte är bra för mig
fly landet? ja, tack!

de säger att Karlskrona är det sista som lämnar människan

efter 4 cider började jag prata om vad jag egentligen ville och blev arg på Sverige för att det funkar som det gör idag. man ska kunna göra vad man vill utan att folk ska tycka & tänka och så ska det finnas möjligheter till det med.

jag är så trött på att alltid göra samma saker, på vädret och personer som sviker.
just nu vill jag uppleva saker som jag aldrig har gjort innan och slippa slentrian
jag vill träffa folk som jag faktiskt betyder något för dom & samtidigt vill jag iväg

så från och med nu ska jag följa mitt egna hjärta
och inte vad andra vill att jag ska känna
kommer det en möjlighet för mig att göra det jag vill, så tar jag den

imorn blir en bättre dag

kärlek vid första ögonkastet



vet att det är vi mot världen, mössan


blurry

det har varit en regnig dag och det var hur skönt som helst att vakna upp hemma. jag har hunnit åka fram och tillbaka till staden för att vara hos tandläkaren och så fick jag en jättefin jacka av mamma, tack! :D så nu har jag en varm mössa och jacka när den riktiga kylan knackar på dörren.

inatt drömde jag att jag träffade kajsa och det var fint. hoppas att allt rullar på lika bra som det verkar på dig och att du störttrivs. vi saknar dig här på andra sidan atlanten och kan inte bärga oss tills du kommer hem igen, då slår vi på stort :)

ikväll blir det nog att spela något spel med mamma & vara social med henne. ska även kolla om det finns några sista minuten för är ju trots allt "ledig" denna veckan :D var mamma som tipsade mig så hon får skylla sig själv :) är grymt sugen på att hälsa på esen i Istanbul då det ska vara en grym stad. hoppas elina tycker lika mycket om mina planer som jag gör (a) man blir ju som man umgås, right?

nats, I'll be loving you all time

den evigt viskande vinden

jag lyssnar på winnerbäck, winnerbäck kan lösa allt känns det som just nu. han har alltid rätt svar och sjunger rätt in i hjärtat. jag längtar till 22 november då jag står där med besti och sjunger med i alla låtar, det kommer bli en perfekt söndag!

för detta som går omkring just nu i hjärnan går alldeles för fort och jag blir inte klok på någonting. jag har höga toppar och låga dalar och allt där emellan är ett blurr. jag vill inte vara så pass osäker och utlämnad, det vill jag inte. jag vill ha det där leendet i ansiktet och skrattet i maggropen. jag vill vara nära alla jag tycker om och ha chans att träffa dem så ofta jag kan.

det känns som om jag missar allt det roliga och allt är mitt egna fel. man ska inte hålla benhårt i något eller vara osocial. jag är inte den som första dagen ställer till med cirkus och bjuder på mig själv. det tar ett tag att komma in och jag hoppas att jag med får känna på värmen och gemenskapen gruppen genererar. samtidigt vet jag ju inte om det är något att eftersträva, men så många kan väl inte ha fel?

det är såna här dagar det är skönt att komma hem, för nu är jag hemma. komma hit och gosa ner sig i soffan, mya med twister och umgås med mamma & niclas. det är även helt underbart att umgås med fina vänner som jag har gjort hela helgen och det betyder så mycket! ni anar verkligen inte hur det lyfter upp mig. att gå en hel vecka och vänta på att få träffa er är helt klart värt. sen var det några små hjärtegryn som tyvärr inte kunde närvara. saknaden skaver, varför bor alla så långt bort? jag ska börja luffa runt i Sverige och hämta hem alla.

men livet är ju som sagt inte svart eller vitt, utan ibland skiftar det i grått också. alla möter man med - och motgångar och försöker ta oss igenom dom. alla är någon gång helt förvirrade och har ingen aning om vad man ska göra i livet och det gör att man blir mer hoppfull för alla hamnar vi där. men då finns det folk som stödjer en och försöker att ge en bra tips även om det ibland kan vara svårt. jag har några sådana guldklimpar och ni vet minsann vilka ni är ♥

inte blev min lite förvirrade kväll sämre av att lilla söta smartis skickar ett sms och svarar på det mejl jag skickade ut till folk för ett tag sen som står mig nära. vad jag saknar dig lille sebbe

nu blir det glass med hemmagjord chokladsås, gossip girl & one tree hill
nästa söndag får ni ett till väldigt konstigt inlägg om mina insnurrade tankar

nats

turn the lights on

nu sitter vi i bussen jag siri & elina :) det regnar och vi är aningen trötta. men trevligt var det igår minsann, även om några saknades<3

nats

when I say jump, you say how high?

varit på stan idag med jannie & elina, blev en hel del inköp :)
och vid halv 5 mötte vi upp siri vid bussen så vi tog en buss hit
första gången dino åkte buss (y)

nu blir det snart att korka upp med fina människor :))
synd bara att man måste bli besviken på andra /;

nats

when love takes over

jag är trött och orkar inte lyssna på göran längre. marika, charlotta & sara har redan gett upp och gått hem, men för mig är det ingen mening då vi ska samlas med gruppen efter det här. får snabba på att skriva vårt PM då elina anländer till kalmar om 8 timmar! åh vad det gjorde min dag :) så idag blir det fest med både jannie & elina. en svårslagen kombination! :) och såklart alleballe och freddegrädde (y)

nu ska jag nog börja lyssna lite igen, kan ju vara bra?

nats

I take a chance on love

nu är det skola som gäller och sen PM-skrivning med gruppen
& har jag tur kommer elina idag med :)

i vilket fall som helst så ska vi ut på stan och supa alle under bordet ikv.
kommer bli kalas.

nu blev det helt plötsligt väldigt bråttom ;o
nats

ta mig tillbaka till livet vi levde igen

ikväll när jag cyklade hem mötte jag någon som var lik dig.
jag blev både glad och ledsen på samma gång.

jag vet inte vad jag håller på med /;

sweet dreams and a beautiful disaster

tillbaka från quizen och denna gången kom vi 3:a! monsters of rock slår till igen och idag var det tema 2009 :D nog det temat som jag har lättast för. nästa vecka är det svensktoppen, får se om jag närvarar då jag inte ens vet om jag är i kalmar eller inte :)

nu blir det en runda med dammsugaren och sedan sova.
för det är en bristvara verkligen!

och har jag tur så kommer elina imorn'
I need her right now.

nats

bad romance

jag är helt slut verkligen, hade två 3-timmars föreläsningar idag. göran är inte så rolig att lyssna på men max mikael var riktigt intressant och så bjöd han på sig själv vilket jag tycker är väldigt viktigt.

så nu har jag ätit middag och så snackar jag med esen för tillfället vilket alltid är en fröjd :) längtar redan till sommaren, cirka 30 veckor kvar "bara". och så ringde mitt b' så snackade lite skit med henne och så fick jag en fin försenad födelsedagssång :D miss you.

nu blir det till att skriva färdigt mitt PM och så dra vidare till harrys för musikquiz
blir självklart vinst denna gången med, eller kan iaf hoppas!

nats

21 oktober

alltså jag tänker för mycket.

jag har för många pusselbitar jag försöker hålla ihop och så kommer det hela tiden nya. det är nya upplevelser och människor jag vill lära känna. allt blir samtidigt så intensivt, kul och slitande mellan två olika städer och människor.

jag ska försöka att inte tänka mer ikväll, utan ta en dusch städa undan allt och gå och lägga mig. för det kommer bli en bra helg och jag har mycket bra att se fram emot! fina vänner och fina tider.

sanna vänner kan man alltid lita på, och jag har mina.

I'm feeling kind of homesick

jag är hemma och är supertrött! från måndag tills idag har vi varit på exkursion med min klass och alla andra som läser samma kurs :)

började i emmaboda, fortsatte till glasriket. därefter vimmerby, hultsfred, västervik, oskarshamn och så hem! detta var överlag väldigt trevligt och bra planerat. projektgruppen har jobbat hårt och jag fattar inte hur de fick in så mycket med så tajt budget. men turismstuderande i all ära liksom :)

och igår var det som sagt min egna dag, blev hela 19 och känner mig redan gammal ;o men det var trevligt. lyssnade först på en redovisning och sen var det vår tur att redovisa vilket gick bra då de uppskattade vår fina sång :) därefter god lunch och så ett besök på lysingsbadet där hon visade heeeela anläggningen och den är stor.

på kvällen körde vi på lite förfest i Signes stuga och så en promenad till vimmerbys centrum och harrys! där bjöds det på sång, mat och dricka :) och så kallade de fram mig och sjöng för mig både på svenska och engelska ;p en liten present fick jag med i form av ett solkort så jag kan gå och sola 3 gånger! mycket praktiskt då mitt precis gått ut. där stannade vi till runt 10 då vi började dra oss och efterfestade i två olika stugor :D kom väl i säng runt 1, som var alldeles lagom när man skulle upp idag.

man märkte ju att det var några som var sega sen gårdagen då vissa hade festat till halv 5 (y) dagen gick extremt sakta och allt man ville var att åka hem. var 3 redovisningar, ett studiebesök på kapsellaboratoriet & en pizza senare som vi satt säkra i bussen påväg hem till kalmar igen..

nu är jag hemma och är extremt trött & hungrig, men det löser sig som elina säger
förresten bara runt 40 timmar tills hon kommer till mig <3 har saknat dig!


901020

åh vad jag saknar dig ibland och det kommer ofta helt plötsligt.
det kan vara ord och rörelser som påminner mig.

imorn sitter jag på en buss genom hela småland med min lilla klass på 120 personer.
vet ni vad jag vad jag skulle vilja göra istället?

sjunga zlatan på en toa i turkiet med elina, köra moppe med filtar på oss med jannie, rida i skogen med nanna, shotta med olivia, ha en riktig bakisdag med josse, ha en impulskväll med carro, åka bil med linda, skratta med siri, få goda råd av esen, dansa med jones & c/o, ha kräftskiva med skogsgänget och massa andra toserier!

hoppas att ni inte glömmer mig på tisdag (a)
ett samtal är väldigt välkommet, ni kan mitt nummer hoppas jag :)

keep me moovin' now
n

det hörs på stegen när du går

mycket trevlig kväll igår. blev först en förtidig födelsedagsmiddag här hemma & jag blev ägare till en ny plattång (som var jättefin) och mammas videokamera. har fått för mig att jag vill filma mer då det är kul att kolla på sen! :)

idag blir det till att packa för lägret ;o och sen åka tillbaka till kalmar !
kommer inte hit på två veckor, men ska nog klara mig då alla kommer till mig :))

nu blir det frukost, kanske skriver mer sen
natsi


såna som mig, med lyckan mitt i sorgen

jag kan inte riktigt ta in det här, det är så svårsmält. egentligen är det så pass privat att ingen utomstående redan borde veta om det men nu vet endel människor det och jag kan inte förstå. det är en knepig situation och jag kan inte heller förstå hur dum jag var i våras och inte litade på mina känslor. men när har jag någonsin gjort det? tell me!

jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

jag hade trevligt med carro & allt var precis som vanligt som om vi träffades förra veckan och inte i början på augusti. vi har förstått att vi behöver varandra i våra liv och att saknaden var så onödig. jag ska göra allt för att behålla min fina barndomsvän =) för igår kändes det som det gjorde i våras. vi gjorde saker på impuls vilket vi nog alltid gör och även om det inte alltid blir bra så har vi kul under tiden! det var en promenad, liftning, försök i stan och så en cruisin'runda till ronneby och tillbaka :) blev sen även sömn till 13.30 och så åkte jag hem vid 4.

på tisdag fyller jag år, 19. och jag vill inte fylla år än för jag vill hinna längta till det och skriva önskelista. jag vill planera allt i detalj och ha något att se fram emot. det här ser jag så inte fram emot. jag ska spendera 3 dagar med min klass med att åka runt om i Småland. det kommer vara första året som jag inte spenderar dagen med såna som betyder oerhört för mig. kommer bli tufft.

det är såna här dagar som jag saknar mitt nv3. jag saknar gemenskapen, att det alltid fanns någon där för mig när jag behövde det, att det finns någon som märker att man inte är där, någon som uppskattar om man är där, skratten, alla minnen. helt ovärderligt. ni ska minsann veta att här har jag hittat mina vänner för livet. går vi hand i hand hela livet vet jag att det kommer att bli rikt på många fina händelser, minnen och skratt.

nu är det en förtidig födelsedagsmiddag och sen ska jag & min fanta åka till emelie
där ska jag umgås med henne & jannie :) vilka pärlor ni är och ni är precis lika viktiga som nv3 ♥

N


är du kvar där du var? jag har slutat gå förbi

strax färdigpackat, ska åka med jannie & c/o hem vilket är skönt och trevligt :)

därefter fika och kalas, mys.
och har jag tur hinner jag möta upp olivia en stund och krama sönder henne
saknar att ha tjejerna samlade, allihopa ♥

först när du tar ner dig på jorden, först då kan jag vara din vän

jag är hemma i mitt krypin efter att ha varit och myst hos jannie:) och nu ska jag precis börja skriva om min redovisningstext om gränsö, det där om att göra allt i sista sekunden, living on a edge är verkligen min grej. varför inte ha lite framförhållning liksom? äsch, jag har hört att man jobbar bättre under stress (a)

imorn blir det hemfärd efter att jag träffat PM-gruppen och varit på föreläsning.
skönt att komma hem, då jag stannar här nästa helg.

pratade i telefon med elina innan, det gav mig nya krafter. som det ser ut så ses vi inte i helgen :( får ta igen det dubbelt upp nästa helg baby! saknar dig i massor, behöver lite (mer) skratt :D

ser fram emot att träffa dig imorn :)
nats

jag ska ge allt jag säger att jag har

jag. är. sjukt. trött.

blir att slänga sig en stund på soffan när man film är klar för jag är helt färdig. får bli en powernap då jag ska till Jannie och äta i eftermiddag/kväll. det är mys.

imorn blir det hemfärd, tar bussen runt 12 för att vara i stan runt halv 2.
vid halv 3 blir det att fika med carro, woho.
det ser jag fram emot, vi har varit ifrån varandra alldeles för länge nu
och jag har massa smaskiga saker att berätta ;)

vid 6 är det släktkalas, fira bengt & karin
och snart fyller jag med år, jag har blivit så gammal att jag inte ens räknar ner dagarna
hela oktober var en enda lång nedräkning när jag var liten
och nu märker man knappt att det snart faktiskt är dags.
nästa tisdag ska vi slå klackarna i taket, får fira min dag med mina klasskamrater :)

n

laughing with you

jag är aningens bakis & ska gå och möta upp vår grupp om 1½ timme. får hoppas att Ida också känner av gårdagen :)

igår var det riktigt trevligt faktiskt. satt inne hos fredde, körde lite jag har aldrig & tecken. och i ett annat rum var några klasskamrater så vi pratade om klassfest och så. sen ska ju bara någon ta tag i att.

bistrobar var med bra, hade kul med jannie.

nu märker jag att jag inte har tid för det här
n,

ready for a night out

jag luktar gott, har helt okej kläder på mig och är sminkad.
snart blir det att hoppa i stövlarna och åka till fredde :)


wish I could keep you much longer

nu har jag tagit en ordentlig powernap på soffan med både täcke och kuddar. var hur skönt som helst och nu är jag utvilad tills ikväll så vi kan slå klackarna i taket. börjar hos fredde & sen blir det stan! goodie (y)

imorn måste jag dock upp lite tidigare än jag tänkt mig för ska skriva det där muntliga som jag verkligen inte orkade skriva idag. får ta tag i mig själv helt enkelt! men det fixar jag lätt!

nej nu blir det duschen och göra sig iordning för såhär kan man ju inte se ut
nats

vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?

jag är hemma och har varit en stund. tentan var inte alls lika hemsk som den förra men det var för att det var lite simplare grejer. om jag har klarat den har jag ingen aning om, men man kan alltid hoppas. omtenta är ju inte det roligaste då jag redan vet att den första sket sig.

och nu har damen fixat mina element och imorn tätas rutorna och balkongdörren, oh happy day. så det kan bli lite varmt i mitt krypin för kylan räcker att den finns ute :)

nats

jag vet vem jag är när jag är med er

jag behöver..

nanna för att hon med sina underbara och underliga tankar får mig att skratta varje gång
elina för att med henne är jag mig själv och tystnaden blir aldrig pinsam
jannie för att hon känner mig utan och innan och är en riktig livskamrat
mitt b' för att hon med sitt sällskap kan få den ljusaste dag att bli så mycket bättre
olli för att tillsammans är vi tokigare än tokigast och har alltid sjukt kul ihop
jossy för att för lång tid har gått och för mycket har hänt sen vi sist sågs
siri för att du är så förstående och får en alltid på bra humör
carro för att vår vänskap var viktigare än strunt och nu ska den bli lika bra igen

det kallas vänner :)

med ena foten utanför

det är kallt som vanligt i den här lägenheten. börjar bli aningen trött på det. men mitt gosiga täcke håller mig varm medans tisdagens tv-kväll har hållt på ett tag. underbara program, iaf ulgy betty & christine. DH har ju spårat ut en aning.

imorn är det tentadags och jag måste läsa igenom mina anteckningar och försöka att lära mig dem också. så lätt att man bara skummar igenom och att inget faktiskt fastnar.

nu ska jag gå tillbaka till mitt täcke

it's october again, leaves are coming down


säg ingenting till mig

klockan är 13:29 och jag har redan gjort nyttiga saker idag, även om de troligtvis var innan 12. jag läste ut välkommen till paradiset som mamma tog med sig från bibblan igår. jag förstod inte riktigt det där ironiska som de pratade om på förläsningen med göran men jag har läst den iaf och snabbt gick det. läste till 00.00 igår och därefter unnade jag mig mitt inspelade svenska hollywoodfruar innan jag somnade.

idag ringde klockan klockan 8, men jag snoozade ett bra tag. sen väckte mamma mig vid 9 igen och där låg jag kvar ett tag till (a) skrev även ut mina anteckningar som jag ska läsa och lära mig under dagen. och så har jag ett x-antal sidor i pageboken med. den boken håller på att ta död på mig. död åt tentor!

men jag har roliga saker att se fram emot iaf :)

  • imornkväll ska jag gå ut med jannie
  • på fredag är det överraskningsfest för bengt & karin. ska bli skönt att träffa släkten
  • på lördag är det vinkväll hos emelie då vi ska sitta och mysa tillsammans

nu ska jag öppna min dödsbok, för läsas ut ska den..
nats, hur ska det gå?


hej du underbara


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din'

åh jag får panik på denna kurslitteraturen. 400 sidor på engelska är inte att föredra, får ta "lättare" läsning (svenska böcker) när jag går och lägger mig då hjärnan lär vara skrumpen.

men jag har något att se fram emot.
det är en underbar tv-kväll på 5:an på tisdagar :)

imorn blir det monsterplugg igen, happy days.
dags att börja längta till helgen (y)

vi ska åt samma håll

tänk att det finns hopp för oss med! jag tänkte på dig idag, att jag skulle ringa och behövde prata med dig. och nu läste jag ditt sms. det är sant, vi har känt varandra för länge för att låta det gå till spillo. jag har saknar dig något fruktansvärt, det ska vi veta.

nu ska vi inte låta något litet förstöra en sån stor vänskap
jag älskar dig barndomsvän ♥


berätta hur du gör

nu blir det till att släcka ner här och gå och lägga sig. tar med mig min enormt tunga "page" bok så jag har nog att göra innan jag faktiskt somnar. men det ska nog gå bra. för någon gång måste jag ju börja läsa i den, så ikväll blir perfa! eller nice som linda sa att alla i stockholm går runt och säger ;))

kan glädja mig åt alla roliga och fina sms när jag börjar få tråkigt
att läsa nannas ger mig nog ett eller flera fina skratt som går rätt ner i magen

N

I've found my place

mamma och jag är i köket tillsammans. hon städar upp efter middagen och jag pluggar samtidigt som vi tillsammans lyssnar på simon & garfunkel och nynnar. det är mysigt. och en mugg med varm mjölk med, för att lugna min halsbränna :)

känns som att tiden går alldeles för fort och man hinner inte med det man behöver, lite läskig känsla det där. men har skrivit av alla anteckningar så blir till att använda det nya programmet jag fixade till datorn sen :) även om det inte är office 2007 så får det funka sålänge för vad som helt är bättre än WordPad.

snart är det dags för ensam mamma söker och då ska jag och min mugg bänka oss framför soffan.
även om mammorna ofta är pinsamma så är det ett mysigt program.

vill bara passa på att säga att linda är underbar som precis skrev att hon kanske kommer ner en runda till innan jul! ååh, jag längtar redan. sjukt vad en person kan betyda för en. linda, jag älskar dig ♥

ser fram emot 24/10 :D

man blir som man umgås

lite lätt sliten, trött och seg. men det är det värt för igår var en sån dag som var helt underbar!

åkte hem till linda runt 4 för att göra oss iordning och prata. var SÅ skönt att få träffa mitt solsken igen! får hoppas att tiden går fort till jul nu :) blev mycket mycket prat, skitsnack och skratt. tog bussen runt 7 och vid amiralen hoppade siri på! mys. efter att ha kommit till stan så drog vi först till hemköp för att köpa lite mat och sen vandra vidare till mårds där grabbarna och cornelia redan var.

väl där blev det mycket lumparsnack, mer skratt och nostalgi. jag vet precis varför jag tycker om er alla så mycket =) helt underbara är ni.

jag elina siri & linda gav mårds ölspel en chans, dock gick det inte så bra för oss. så att vi intog soffposition igen och så kom henke med, han hade tydligen inte fått mitt sms om att vi skulle samlas hos mård vid 8 men filip ringde dit honom och DÄR var han. blev smalltalk med honom och vi löste våra problem tillsammans. han ska veta att det är bara att ringa när han känner sig nere för henketufs' är så jävla bra i mina ögon. och igår berättade han den strålande nyheten att han efter jul flyttar till kalmar. av alla platser & personer så gör HENKE det, det är kanon mina vänner. kommer jag inte känna mig så ensam när jag har två av mina finaste vänner i samma stad :))

vid 12 gick vi ut, blev först P&M men ingen hit för någon av oss så vi gick till playbar där vi stannade resten av kvällen. inte heller någon direkt hit men helt klart bäst av ställena man kommer in på på lördagar ;o bättre efter nyår då vi kan röja på nivå på fredagarna, me like!

jag kände mig så stolt när jag satt där nere i playbars källare med alla runt omkring mig. alla var samlade igen (olivia, joss kajsa & nanna saknades) och det kändes helt underbart. det här får vi köra på igen vänner! (y)

jag siri & elina gav upp vid 2-tiden och gick till caspiens och ringde samtidigt min mamma som var snäll och skulle hämta mig. kom på att även de andra 3 tjejerna kunde åkt men linda hade lovat någon kompis att åka bussen så elina och hon fick ta den, bara siri som var smart och åkte bil :)) går så mycket fortare än nattbussen!

olivia, det kändes konstigt utan dig. och jag vet att hade du varit där hade vi höjt partynivån ännu mer. men skönaböna, du var duktig som jobbade och den 24:e kör vi så det smäller!

hade förövrigt världens sjukaste dröm. vi var tillbaka i backarna med skolan och jag och nanna hittade såna barnskidor som vi började använda. man behövde inte ens sätt fast dom, helt sjukt. så tar vi liften och börjar sedan åka i samma spår som de som åker liften så vi fick åka "i kanten" som vi sa. ja, en sjuk dröm. och så drömde jag även att vi ringde kajsa och pratade med henne, det var fint :)

(bilder kommer upp på fejjan)


jag är nöjd!

I won't back down

Hej!

sitter nu i köket, har precis städat efter mig som niclas har tjatat om. bra gjort liksom (y) har även tvättat mitt vita linne jag ska ha ikväll eftersom det hade massa mystiska fläckar som jag inte vet vart de kom ifrån ;o svarta sträck lite överallt. men nu är de så gott som borta! så nu är det bara hoppas att den torkar hyffsat tills jag ska möta upp linda idag :)

idag ska vi ju som sagt träffa "gamla gänget" och jag är pepp! det enda som är surt är att vi inte riktigt har någonstans att vara och mård vill inte erbjuda husrum trots att han är hemma själv. men vi ska nog kunna övertala honom (a) annars blir det o'learys som linda sa så får vi knata vidare efter det :) men att kolla på fotboll tycker inte jag är särskilt lockande!

imorgon blir det plugg, plugg, plugg
likaså måndag & tisdag!

jag ska inte längre vara den som alltid hör av mig, tänk på det


you must me some kind of superstar

bänkad i soffan framför idol, det är en riktig fredagskväll. det som saknas nu är elina som precis skickade ett sött sms "saknar dig babe, måste ha någon att skratta med :)" det är ju så man smälter :*

försöker lista ut hur morgondagen kommer att se ut. allt är fortfarande som stora frågetecken och jag litade på att andra faktiskt skulle fixa att då jag har planerat mycket. men vi får se om vi kanske kan knepa ihop något tillsammans. för ses måste vi ju, eftersom detta har jag sett fram emot väldigt länge nu och vi måste ta vara på varann, det är lätt att förlora varandra genom alla veckor som går..

för tillfället försöker jag läsa på lite om cypern, det är något som lockar. även om det kanske inte är världens bästa jobb så är det en enormt stor erfarenhet och kan kanske leda till något annat efter. självklart ska jag såklart börja plugga igen efter om det är så att jag åker på detta stora äventyr, men då är nog motivationen större! jobbet ser ut så att man samlas 16 på eftermiddagen för att städa restaurangen sen äta tillsammans och sen vid 18 börjar det komma gäster. detta betyder att man är ledig i princip hela dagen och kan passa på att hitta på roliga saker då :)

i valet och kvalet

I've got everything you need

han kunde inte dölja sin glädje
utan så fort vi kom ut trippade han så där sött
(som bara han kan göra)
vi traskade på i ett höstligt ledja
och man kände hur vinden har blivit kallare
men än nyper den inte i kinderna

jag vet att sålänge jag har honom
så finns det inte en dag som han inte kommer gör mig glad på
att något så litet kan bringa en så mycket glädje
det är helt obeskrivligt

 

 


keepin' your love lockdown

idag. så. ska. jag. öppna. böckerna, uppfattat?

det är verkligen underskattat att vara här hemma helt själv, så underbart är det :) så snart blir det att trippa ner för trappan och sätta sig i soffan med min bok :D sen måste jag även skriva rent mina anteckningar från förra föreläsningen då jag inte orkade sitta vid datorn den gången. men det är lätt fixat (y)

en dusch skulle nog med sitta fint!

smack that



jag är stolt över oss, jag tycker om oss

just when I look at you that we click so perfectly

ugången igår var förresten riktigt trevlig även om vi ska försöka få till lite av en bättre förfest till nästa gång (y) fredde började prata och det var ett stort steg och jag & jannie skakade rumpa inne på bistrobar som är kalmars motsvarighet till nivå ;)) vi gav väl upp runt halv 2 då jag insåg att jag började 8.30 och alle & fredde var hungriga. så innan vi åkte hem köpte vi oss varsin kokt varmkorv, den smakade mumma!


och denna dagen har inte bara varit kaos, den har varit bra med.

vi hade en vår sista föreläsning innan vår tenta nästa onsdag och den handlade om affärsturism. efter att den var slut hade vi 2½ timme "ledigt" så vår PM-grupp samlades och kom igång med skrivandet och så bestämde vi även vilka punkter som var & en ska rikta in sig på under den muntliga presentationen :)

när vi kom tillbaka till Jenny var det seminarie som gällde så hon delade ut papper och satte oss i grupper. vi satte oss och försökte jobba så effektivt som möjligt då tiden var knapp. fick ihop en sida med massa prat om affärsturism - negativa och positiva aspekter, asociala, miljö och sånt. själva texten var helt okej, det enda med den var att vi totalt glömde bort att skriva ner våra referenser som vi så ofta pratade om. vad som däremot var en K A T A S T R O F var vår muntliga presentation. alla andra var hur professionella som helst medan vi stod där och delade på vårat enda papper och försökte få fram något vettigt. slutade med skratt, men vi hade skrattat tillsammans mest hela tiden :) det är kul när man har trevligt med nya människor!

jag sitter nu här och saknar mitt lilla flin' det som är skönt är att hon alltid finns där och vi hörs varje dag ♥ tyvärr kan jag inte se henne imorn för hon jobbar men på lördag & då händer det grejer! tack för att du finns!

imorn ska jag in till stan en runda för en mys/filmkväll med linda. vet ni hur mycket jag längtar? det är helt sjukt, över 8 veckor sen jag såg mitt solsken och hur mycket som har hänt sen dess. så vi har nog en hel del att prata om, och det är nog det kvällen kommer gå till! som jag har saknat dig, du är helt oersättlig!

gissa vem som ringde nyss förresten? smart-sebbe! det var trevligt. han var så stolt när han pratade om lumpen och när han använde sina "lumparuttryck" som han visste att jag inte skulle förstå så han skulle få förklara dom för mig. kul att det går bra för dom där nere, även om det hade varit kul om de var lite närmre! :) vi pratade lite om lördag om någon hade några ideér, för nu ser alla fram emot denna lovande afton. jag är t a g g a d! gud jag ska krama om mina pojkar till döds ♥

ibland när man är osäker på världen & sig själv så är det bästa att lyssna på sina vänner
de vet vad de pratar om, de förstår hur jag tänker och de vet precis hur jag är som person
så jag lär mig så mycket bara genom att lyssna på er<3

kan alltid så här i slutet av mitt lilla inlägg passa på att gratta en gammal vän som fyller 18 idag. grattis emilia, jag vet precis hur jobbigt det är att fylla år sent på året och jag vet precis hur glad du är att denna dagen är kommen. hoppas den varit bra :)


run away to me

jag är hemma, det där med pendla är krävande. har kollat lite på grey's anatomy & även lite christine. kul att fylla magen med skratt då det mest är ångest och stress där nu :) men det är synd att klaga.

you hurry, but why?
where are you bout to go?
do you wish to die?
well, that you don’t know
if there’s life after death
then man what i’ve lost
I can still see your breath
turn into frost


och nu är det såhär att jag har chansen att få ett serveringsjobb på cypern för ett år, och känner ni mig väl så vet ni att det är precis något sånt jag har letat efter. ständigt har jag fått tillbaka mina ansökningar där det stod "tack för din ansökan men vi har nu valt att gå vidare med andra ansökningar" och det pushar ju inte en direkt. så när jag öppnade min mejl på bussen hem idag fick jag en mycket rolig nyhet att de faktiskt tyckt att jag skulle passa in. visst, det är inget som är klart och inga flygbiljetter är bokade, men detta gjorde mig på strålande humör.

jag frågar folk om råd för hur jag ska göra, men de gör det inte lätt för mig. några säger att jag borde plugga först och andra säger: ÅK! det värsta hindret är mamma. även om inget är säkert och du säger att jag ska åka om jag vill så vet jag att du är emot detta med varje millimeter av din kropp. men tror du verkligen att jag får samma studieresultat nu som om jag hade brunnit för det? tror du att jag kan genomgå en hel utbildning bara med mitt dåliga samvete?

allt är väldigt splittrat och just nu vet jag inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka


I always said I wouldn’t be untrue
to anything I put my heart into
I always said that this is where I’ll stay
but maybe I was only sleeping


en sekund av mitt liv förevigad med polaraid

om jag tappar allt igen
det är möjligt att det händer
det kan vara svårt att hitta hem
från alla hav och alla länder

men ändå
du, min vän I livet
se hur sommaren blir höst
en enda sak är givet
du bär min luft
i ditt bröst

vissa har bara en de kan kalla sin bästavän. jag har flera stycken & det betyder inte att de betyder mindre eller vet mindre om mig utan de är underbara. alla är klockrena och jag umgås med dom så fort jag får chansen :) ni får mig att orka, ni får mig upp på fötter, ni får mig att le och skratta, ni får mig att må bra, ni fyller upp min lediga tid, ni tycker om mig för den jag är.









mina ♥


it's a wild world

det är ju inte bara jag som bloggar utan även mina fina vänner :)

jossy - http://kuggebodagangstah.blogg.se/
olivia - http://stertman.blogg.se
siri - http://siiris.blogg.se
kajsa - http://kajsadebourg.blogg.se
jannie- http://jannienilssons.blogg.se
cissi - http://cissivelin.blogg.se
cornelia - http://myrkrans.blogg.se
henke - http://mrmonkey.blogg.se

mycket trevlig läsning, dock är vissa mer aktiva än andra!

det viktiga är inte det du har i fickan, utan i hjärtat

en soffa (dock en obekväm), ett gott te, sex and the city på tv:n, ett gott tuggummi & ett varmt täcke. kan det bli bättre? jag ska ta tag i saker, men inte nu. är ledig hela dagen så får sprida ut de bra grejerna jag ska göra :)

imorn är det seminarie, igeen..
men efter den åker jag hem & på fredag ska jag umgås med linda :)

hade förresten världens sjukaste dröm! stod i en korsning nära mitt hus men kommer inte ihåg med vem men plötsligt ser vi en människa som somnat bakom ratten och han kan inte rikigt med kurvan som kommer så han krockar med en annan bil som kommer från andra hållet. vi springer dit och ringer 112. tyvärr så dog en :( lite läskigt att drömmar kan kännas så verkliga!

en vän är den som lyser upp när hela världen slocknat'

a dirty little fight can destroy a big friendship

jag hade velat boka flygbiljetter redan nu, men min planera-allt-i-minsta-deltaj gen får rycka lite till. kan jag förvänta mig annat när min resekamrat är en människa som älskar "det löser sig" :D men det gör ju alltid det.

imorn blir det möjligtvis lite solning & bad med jannie, det är mysigt!





du behöver inte oroa dig olli, du skulle aldrig tappa mitt intresse :))



lite dusch, lite plocka undan, lite kolla när jag börjar imorn och tillslut sängen!
så nu tackar jag för mig, N


I'm outta my head, can't take it

ibland får jag en sån konstig magkänsla som jag inte vet vart den kommer ifrån, det är lite scary. kan ibland bero på att jag läser saker, ser vissa personer på stan eller tänker. inget jag direkt tänker på när jag ser det, men hjärnan verkar snappa upp att. krångligt jag vet, men nu vet ni :)

har varit hos jannie nu, visade henne det läskiga klippet jag la upp i bloggen och hon blev minst lika rädd som mig första gången jag såg det. och då ska vi inte prata om alle (y) haha, sjukt roligt. nu är det ugly betty, desperate housewifes, christine & brothers and sisters. behöver jag ens säga att jag kommer sitta bänkad från och med nu? :D

imorn blir det skola och så fixa böckerna jag behöver, jag måste engagera mig!

taggad inför helgen nu, kommer bli så braaaa (y)

vi som har allt, vi som saknar

disken är diskad och det är skönt då jag gått och grämt (?) mig över den ett tag nu. skönt att ha sånt gjort! blir till att plocka undan resten av allt som ligger och skräpar och så ta en runda med dammsugaren :) och såklart försöka få ro till att läsa i böckerna jag har hemma.

kollar efter jobb varje dag, helst ska det vara såna exotiska så man verkligen åker iväg ifrån sverige. dock nappar ingen på mitt fina CV och personliga brev. kanske man ska skriva dit att man kan jonglera, trolla och prata flytande japanska :D ? det om något måste ju impa riktigt ordentligt!


I hope there is someone out there who can bring me back to you

jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt

jag känner mig så felplacerad, allt jag säger verkar så oerhört korkat. och det är jag nog inte ensam om. jag vill bli tänkt på, att jag ska finnas där. inte bara en svans, det är jobbigt..

blir till att möta upp PM-gruppen idag för ett möte med Jenny angående utkastet och har vi tur så sågar hon det inte totalt. hade varit skönt att veta att vi gjort ett bra jobb. sen är det ju bara resten av PM:et som ska skrivas ;o men det fixar vi fort precis som förra gången :)

kommer hem på torsdag, ett seminarie står ivägen för min fina utgång /:


visa ditt intresse eller förlora mitt!



bara för att










bra tider, fina minnen
eller som kajsa hade sagt: good times, great people

dansa som på technodroger

hollywoodfruarna visar än en gång hur mycket de har mellan öronen, tragiskt! aldrig någonsin skulle jag tillåta mig bli som dom.

snart blir det till att dra sig till kojs då vi börjar 08.30 på sjöfartsskolan och dit ska jag försöka hitta med. blir alltid så krångligt när de ändrar salar. jag trivs i att veta att vi ska träffas i Ny200 för då vet jag precis vart jag ska på morgonen. men GPS:en på telefonen har räddat mig många gånger (y)

förresten så hittade jag genvägen till skolan idag, jag vågade chansa och oj vad tid jag måste ha sparat genom att ta den vägen då den är mycket kortare. så jag har faktiskt inte så långt till skolan längre :) frågan är bara hur kul man kommer tycka om att cykla när vintern kommer? ;o

nu pumpas segertåget i pausen, gissa vad man assosicerar med? :D
olivia vet precis vad jag pratar om! lite nivå hade varit fint ikväll, eller vad säger ni?


ibland är verkligheten för verklig

läser man på högskola/universitet så får man knappt tid att andas innan vi börjar med något nytt. hade tenta förra onsdagen och den andra delkursen började fort som en raket. (?)  så mycket att hålla reda på hela tiden! olika hemsidor, webbtsudieplatser, bloggar, grupparbeten, nya böcker som ska inköpas och så ska man ju såklart vara på föreläsningarna & plugga på det dom lär oss.

allt är så förvirrande. jag förstår inte hur jag kunde klaga på poseidon, där fanns allt! :)

får se hur det blir med att åka hem på onsdag..
verkar som om de lagt in föreläsningar där
känns som om de bara vill förstöra mina chanser
mina chanser att få svänga mina lurviga inne på nivå :$
(eller inte, men lite surt känns det)

men peppar peppar ta i trä, vi har ju fortfarande lördag att se fram emot :D

wake up

elina vi var tydligen kulturturister av en händelse när vi åkte på vår spännande utflykt till dalyan (y)

radion spelar aldrig våran sång

det är svinkallt i lägenheten, sitter under täcker för det är skönast så. har dö-tid att slå ihjäl nu eftersom att skolan inte börjar förrän 15 vilket jag tycker är helt sjukt konstigt. så idag slutar man klockan 18, det är något nytt.

satt och skrev lite med zaza som jag fick på min msn idag. tänk vad skönt om vi med hade varit där i värmen, för än är det varmt där. inte alls som här med minusgrader och stormväder, men det är väl en del av höstens charm? :)

längtar redan till onsdag!


suprise





...kan ju passa på att berätta att simon skrämde skiten ur mig
colan höll på att komma över hela tangentbordet (a)

vilsna flicka

jag orkar inte ta upp några sådana konversationer idag
har halsen full skit efter människor som sviker en
det är som att trampa på en spikmatta, folk upprepar sitt beteende om och om igen


tur det finns guldkorn bland alla stenar :)

you've got me all wrong

jag har två nyckelknippor. en av dom går till mitt hem här "i" Karlskrona och en till lägenheten i Kalmar och allt är ett enda stort pendlande. mitt liv ligger praktiskt taget i en resväska packad med de nödvändigaste sakerna som jag behöver. att det är jobbigt går inte att sticka under stolen med, det var längesen jag bara hade ett enda hem.

men jag har bra människor som stöttar mig när jag inte är mitt bästa jag
utan er hade jag aldrig klarat mig
och man kan inte säga det för många gånger: tack för att ni finns!


skulle vart någonting
på någon helt annan plats,
skulle vart någon helt annan stans
ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg
vad som helst bara bort härifrån


ibland blir det bara för mycket för mig
ibland blir det bara ett fel

som vanligt så har jag min söndagsnostalgi
men visst är det mysigt att kolla tillbaka?
och det händer massa bra grejer nu med
dessa kan man då kolla tillbaka till längre fram :)

it doesn't matter who's wrong or wright

bullbaket blev hur bra som helst och resulterade i luftiga och goda bullar :)


det började såhär

och såhär såg de ut efter ett antal minuter i ugnen

twister var nöjd med resultatet då han smög iväg med sin bulle

welcome autumn






I'm not inlove so don't forget, it's just a silly phase I'm going through

nu bakas det bullar hos oss, det är mycket mysigt. det skulle vara jag & mamma som gjorde det tillsammans men än så länge så lockar hennes telefon och kaffe mer än vad trevligt umgänge med mig gör. men vi får väl rulla bullarna tillsammans! :)

jag vill även passa på att gratta kajsa som fyller år idag och befinner sig på andra sidan atlanten. hoppas att allt flyter på smidigt och att du har the time of your life. saknar dig här snutt ♥



håll mig hårt en sista gång

ny design och det var verkligen på tiden, är väldigt nöjd med den då jag länge velat ha en avgränsning med bakgrunden om ni förstår vad jag menar. det enda som är lite fult är att rubriktexten är alldeles för svag så att man inte ser vad det står knappt, och jag har ingen aning hur man fixar det själv :D !

ikväll sitter mamma & jag och kollar på körslaget. ingen direkt favorit nej, de får minsann börja sända lite bättre program på helgerna med! skulle egentligen blivit bullbak idag men niclas snuvade åt sig köket för att laga avancerad middag så när vi skulle kunna bakat var det redan försent. så det blir till att baka bullarna på deras alldeles egna dag.

nej nu ska jag fortsätta kolla, olas kör var ju riktigt go.

nats

I'm like nobody else


                                                                               Du vet jag vill bli din.
                                      och ingen annan kommer in. Hjärtat gör mig blind.

 

 nästa helg ska vi träffa alla igen och det ska verkligen bli sjukt skönt ♥ en dos av vår 09 - verklighet. jag kan inte låta bli att längta då jag vet att det kommer bli awesome. (precis som henke alltid säger)


linda
, kära linda. henne har jag inte sett sen början på augusti och trots att telefon/sms & msn kontakt alltid är något så är det verkligen inte allt. att du nu är i närheten är verkligen kanoooon!
filip, tokige filip. han kan få en på hur bra humör och ställer alltid upp.
mård, mycket kan man säga om mård. så jävla go och gla och speciell på sätt och vis.
löfgren, inte många som kan få en att skratta som löfet!
smartis, en genomsnäll människa som alltid kan få en att må bättre.
henke. finns hur mycket som helst man kan skriva om honom. han kommer alltid och han kommer alltid först. bryr sig inte vilka det är som kommer utan löser alltid alla problem. skitcool, grym och genomsnäll.


jag har saknat er och hoppas att få träffa er alla nästa lördag.


självklart har jag inte glömt mina brudar, ni vet vilka ni är & ni vet hur underbara ni är


blir myslördag hemma efter att vi haft en i kuggeboda igår
jag och elina sov som två små stockar på soffan inatt :)



nats,


konferenskaffe är världens mest lönade grej

det är inte mänskligt att gå upp vid 07:30 - jag lär vara en zombie resten av dagen!

but tonights gonna be a good night! :)

alla dessa dagar som gick, inte visste jag att de var livet

nu är jag hemma från harrys. gissa vad? vi vann faktiskt musikquizen trots att det var sjukt mycket folk där inne så det var kul! så nu har vi varsitt stooooort ölglas och 300 spänn inne på harrys som vi ska dela på! :) jättebra människor, känns kul att träffa dom utanför skolans lokaler :D !

och något som är bättre än allt detta är att jag kommer hem imorn, megamys på det! jag vet, jag är en jättetönt som åker hem varje helg, meeen har man något som lockar så kan man ju inte låta bli, ellerhur? världens bästa vänner ska jag träffa och det är inte mycket som klår dom!

nästa helg förresten är det fest på riktigt! då ska vi samla ihop så många som möjligt från nv/sp (iaf vår umgängeskrets) för att festa och fira att vi ses igen. underbart, kan inte beskriva det med ett bättre ord ♥

får vara allt för ikväll, har lite att göra nu så att säga.
sömn är ganska prioriterat med (y)

nats

1 oktober

då har vi gått in i en ny månad och idag visade sig hösten på riktigt här i kalmar vilket verkligen är sorgligt. mysigt, men sorgligt. 20 dagar kvar tills jag fyller 19, dags att börja känna sig gammal kanske? neej då, vi har ju fortfarande 20 att se fram emot (y)

idag lyckades jag komma försent till föreläsningen för att jag kollat fel i min almenacka :o sjukt lyckat! så jag fick sitta utanför i över en timme men jag var inte ensam om att komma försent så jag slapp iaf sitta ensam (a) den stund jag var med var intressant för nu börjar de prata om saker som faktiskt är intressanta - som flygningar och olika destinationer. tummen upp för det!

ikväll är det harry's som gäller! musikquiz, ska bli intressant att se hur mycket man kan. sen blir det städning, packning och diska så man inte kommer tillbaka till ett bombnedslag sen! :)



lite trysil hade inte suttit fel nu! :)

nats

RSS 2.0