all the small things



ibland när livet är sådär jätteorättvist så är det lätt att man blir helt insnöad för man tror att livet bara vill en ont, då ska man försöka att se det goda i allt. jag vet, det är supersvårt och man lyckas inte alltid. för när man väl är på det humöret är det inte mycket som kan försöka övertyga en att det faktiskt blir bättre tillslut.

men faktum är att det finns en massa bra saker som jag kan tänka på när jag är på det humöret och detta inlägget får jag gå tillbaka till då.

jag har många fina vänner! verkligen hur bra som helst och ibland känns det som att man inte är värd dom. men de står ut med mig och mitt gnäll och jag agerar bollplank när de är på samma humör. de följer med mig på massa tokiga grejer och vi har the time of our life tillsammans! jag vet inte hur många av er som läser detta, men ni ska veta att ni är guld värda!

jag har världens bästa mamma & niclas och även om man ibland tror att de gör allt för att få en irriterad så är det verkligen inte så. de försöker få en att förstå att världen är svårare än man först trott och att man måste lära sig allt själv. de ställer alltid upp och finns för mig.

jag har en alldeles egen twister och han har varit vår familjemedlem i 8 år nu. finns absolut ingen annan hund som kan ersätta honom då han är den finaste. att se på honom när han blir så där jätteglad när man kommer hem, ska gå ut med honom eller ge honom något gott blir hjärtat alldeles varmt för man ser precis hur mycket han uppskattar det. eller bara veta att han finns där så man slipper vara ensam, för ibland är ensamheten väldigt läskig.

jag har tillbringar tre fina år på galären och även om det ibland var hur tufft som helst så har man vuxit som människa och skaffat sig vänner för livet. vi växte upp tillsammans och har haft hur kul tillsammans. jag ser vissa människor från vår "kull" som människor jag hänga med hela livet och det är ju bara positivt.

jag har upplevt hur många bra saker som helst många resor runt hela jorden med folk som betyder, utflykter med skolan och roliga upptåg i vår egna stad. och allt detta är viktigt, för man behöver komma ifrån vardagen både ofta & sällan.

tack för att ni är ni.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0