blurry

det har varit en regnig dag och det var hur skönt som helst att vakna upp hemma. jag har hunnit åka fram och tillbaka till staden för att vara hos tandläkaren och så fick jag en jättefin jacka av mamma, tack! :D så nu har jag en varm mössa och jacka när den riktiga kylan knackar på dörren.

inatt drömde jag att jag träffade kajsa och det var fint. hoppas att allt rullar på lika bra som det verkar på dig och att du störttrivs. vi saknar dig här på andra sidan atlanten och kan inte bärga oss tills du kommer hem igen, då slår vi på stort :)

ikväll blir det nog att spela något spel med mamma & vara social med henne. ska även kolla om det finns några sista minuten för är ju trots allt "ledig" denna veckan :D var mamma som tipsade mig så hon får skylla sig själv :) är grymt sugen på att hälsa på esen i Istanbul då det ska vara en grym stad. hoppas elina tycker lika mycket om mina planer som jag gör (a) man blir ju som man umgås, right?

nats, I'll be loving you all time

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Åh vad du är söt! Jag brukar drömma om er också och när jag ser alla bilder från fester och annat så längtar jag tillbaka till alla våra stunder :) Vi får verkligen slå på stort när jag kommer hem! Kommer bli grymt! PUSS (L)

2009-10-26 @ 20:05:11
URL: http://kajsadebourg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0