I will try to fix you

det blev inget långö eller filmkväll för mig ikväll, däremot har jag en bok som väntar på mig ute på altanen. läsa ut den igen är planen för ikväll! sen får jag gå och lägga mig tidigt då jag har körlektion imorgonbitti med thomas. pirrigt, eftersom det är ganska nära nu. men jag hoppas att allt ska gå bra.

sen får jag se om jag möter upp carro. blir isåfall första gången på flera veckor.
det känns med konstigt i och med att vi praktiskt taget bodde ihop innan.
jag kan inte hjälpa att jag saknar dig, men ska det funka måste vi börja uppskatta varann!

sen blir det väl hem och sätta huvudet i böckerna igen!
pluggapluggapluggaplugga!

nej, nu vill jag bara iväg.
men först körkort, kajsas avskedsfest :( & sebbes 19-års fest!

nats

all I want you to do is be more like me

god morgon!

idag är jag minsann uppe tidigt och pluggar, nästan så man blir stolt över sig själv. var inte alltför lätt att stiga upp men I made it! och mamma väckte mig innan hon åkte till australien imorse och nu är hon puts väck. visst är det kul att hon har chansen att upptäcka en ny kontinent men jag vet hur mycket jag kommer sakna henne. men det är hon värd, min söta mamma :)

idag har jag ingen aning hur planerna ser ut. antingen sitter jag kvar här och råpluggar eller så åker jag in till stan i några timmar senare för att vara social med mina vänner. får se hur jag gör. visst är det lockande att spela lite beachvolleyboll och umgås, men jag känner att jag hellre är säker på allt så det går bra!

I miss you..

N


keep rockin' keep knockin'

helt sjukt vad varmt det är här & tyvärr kan jag inte sitta i solen då jag brände mig riktigt ordentligt på ryggen/låren igår när vi solade på milligarne. så får se om man kan dra till långö imorn, nästan lite tveksamt. vill ju inte direkt behöva skydda mig för solen när vi åker utomlands. dessutom har jag att göra, men fick en positiv överraskning iaf.

annars är allt bra! är sugen på att åka redan idag men olivia har sitt jobb och jag har några saker kvar att göra innan vi åker. sen bär det av.

och så börjar man förstå smått att folk försvinner omkring oss. om två veckor åker kajs till stora amerikat och om lite mer än fyra veckor flyttar mitt b' till sthlm och joss som redan flyttade för en vecka sen. men nu är hon "hemma" och det är underbart! fick världens sötaste sms innan av elina som börjat känna av paniken att vi inte börjar skolan tillsammans i höst. och precis samma panik kommer jag att få i mitten av hösten tror jag när man verkligen förstått att man gått färdigt på gymnasieskolan galären och dess underbara gemenskap. tur att vår gemenskap fortfarande finns! :) jag finns alltid för er<3

du är speciell och bra
spelar ingen roll vad alla andra säger
fjärilar ljuger inte, inte mina iaf

jag är ärlig när jag säger att jag kommer sakna dig
du är en kämpe och nu har du chansen att visa framfötterna
detta är något du brinner för och jag vet att du kommer trivas hur bra som helst





N

I'm glad that I found you

If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.


kom hem från öland i fredags och våran tripp har varit hur mysig som helst. den innehöll allt från steka på stranden, glass, volleyboll, steka på martins båt till långpromenader till borgholm i gassande sol. det var dricka cider det första man gjorde på morgonen till att sova obekvämt i ett tält och få en skada på ichias, kolla borgholms uteliv som var helt dött, grilla på bryggan, åka ruschkana och busa med varann.

detta behövde jag verkligen, vilka toppenvänner<3

och man hann inte vila för några timmar efter att vi kommit hem överraskade vi joss med middag på sorrento och sen chill på nivå innan vi åkte hem och myste till vänner! & igår åkte vi till kuggeboda och grillade innan vi åkte ut till millegarne för att bada & sola :)

idag gjorde vi likadant, fast idag var vi där tidigare och blev mycket bad, var mycket varmare än öland så jag tyckte det var riktigt skönt! joss var lite av en badkruka men då och då fick hon ett ryck och började t.om simma under vattnet! halv 4 gav vi upp och åkte hem till ångbåtsvägen för att äta lunch/middag! efter det var det dags för hemfärd och nu sitter jag här klockan 22:49 när jag egentligen har hur mycket som helst att läsa.




nats,

jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu

Jag började tänka nu precis och förstod precis hur rädd jag är för allt. Det är mindre än två veckor sen vi gick i land med båten och tog studenten och redan nu känns det som om det var år sedan. Jag är rädd för alla förändringar, rädd för att aldrig få träffa vissa personer mera men det som gör mest ont är att veta att man kommer tappa kontakten med såna som faktiskt betyder hur mycket som helst. Även om man i början hade svårt att hitta den kontakten man sökte med allihop så tog det ett tag innan jag kom in i värmen och gemenskapen. Idag har vi växt ihop i varann och kan varann nästan utan och innan. Jag ångrar inte för fem öre att jag den där vintern 2006 valde Gymnasieskolan Galären som en plats jag skulle spendera mina tre underbara gymnasieår. Jag ångrar inte heller att jag under de hemska dagarna på Skönstavik inte gav upp och bytte och inte heller att jag valde NV,vilket kom till att bli en rejäl utmaning.  Men vi klarade allt även om vi kanske i början pratade och frågade mer än vad vi egentligen lärde oss. Vi tog vårt förnft till fånga och klassen blev mer och mer sammansvetsad, ingen NV-klass hade tidigare varit som oss och det finns nog ingen klass som kommer ersätta oss i Lasses hjärta. Som han själv sa; "jag har haft många klasser och det är många jag har glömt men er kommer jag aldrig att glömma, för att ni är så speciella var och en av er". Och jag vet att Lasses ord stämmer, han var den bästa mentorn för vår klass eftersom han la sig på våran nivå.


Jag skulle kunna ta upp allt kul som vi har gått igenom men jag vet att det hade gjort ont i mitt hjärta att titta tillbaka i arkivet mer än vad jag redan har gjort. Men vi har gjort och åstadkommit fantastiska saker tillsammans, saker som jag troligtvis aldrig kommer få uppleva igen. Men detta är bara början, hör ni det? Ni blir inte av med mig så lätt! Vi har så mycket kvar att gå igenom ihop, så mycket att stötta varann genom, så många skratt att skratta tillsammans för att någon av oss berättat en dålig historia, så många regniga midsommrar att spendera ihop, så många semestrar då alla ska med och ha det hur bra som helst, vi har giftermål, husköp, barn och konfirmationer att gå ihop. Vi har hela livet framför oss och det är ett liv jag vill att vi tänker på varann och tar vara på varann. Vi vet hur bra vi är tillsammans ochvi måste låta världen få veta det med.


Vi är bäst tillsammans, det är vi verkligen!
tack för att ni finns och har funnits för mig
vardagen hade varit en utmaning utan er..


Josssss, min underbara joss. Än har jag inte fattat det, det känns som om du kommer komma hem imorn lagom till engelskan från Jönköping och att allt kommer vara precis som vanligt. Vi kommer skratta tillsammans och ha dökul! Impulser, fylla och dans. Fördriva tiden till bussen, sova på pantis och gå på stan. Jag får en klump i halsen nu som känns mer och mer och tårarna bränner innanför ögonlocken. Aldrig mer denna spontanitet som att boka resa utan våra föräldrars tillåtelse, ingen gå in på krogen utan leg och inget stämpla på bussen. Inga bakisdagar där vi åker till ONOFF eller går på staden för att få massa broschyrer om olika partier lagom till eu-parlamensvalet.  Men att släppa dig är något jag aldrig kommer göra, aldrig gå över till det där steget där man inte hörs längre eller inte vet något om varandra längre. det tänker jag inte tillåta och jag hoppas att jag är precis lika viktig för dig. En famn finns alltid för dig här, och sålänge pantis finns till mitt förfogande är du alltid lika välkommen även om det är för att vi är trötta och behöver vila, äta nattamat efter att ha festat eller försökt lifta till kallinge! Älskade vän<3 låt inte milen bli ett förhinder, utan att vi istället tar vara på varann och uppskattar varann mer när vi väl ses.


Elina, elajna som precis alltid finns för mig. Det är inte förräns på sista tiden som vi riktigt släppt in varandra in på livet, inte som vi har det nu. Jag trivs med det. Jag kan berätta precis allt för dig och jag vet att du inte skulle säga det till någon, för sån är du. Ditt leendé och skratt kan göra den mest grådassiga eller regniga dag så mycket bättre och med din värme får du så många i din närhet att må bra. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig, du har ställt upp och du är alltid redo på alla mina dumma planer.  Även om allt kanske inte alltid blir klockrent har vi kul ihop och det är det absolut viktigaste.  Att veta att vi har hela sommaren på oss är en enorm lättnad och även om jag lämnar landet så lämnar jag aldrig dig. För en sådan förlust hade inte mitt hjärta klarat av!


Borg, lilla linda B. Du är inte bara annas peppare utan även min. Ser du på mig att allt inte är OKså blir det genast lite bättre när man pratat med dig. Jag känner att jag absolut är mig själv när jag är med dig och det är hur skönt som helst. Även om du ofta har väldigt mycket med din fotboll så sätter det inte stopp för dig när du väl är på plats. Då är du dubbelt så taggad som oss andra och hur glad som helst! "Linda b hon är på G!" Att du flyttar till Stockholm i augusti gör mig vemodig och jag får en klump i magen. Jag tycker det är jobbigt att folk flyttar ifrån tryggheten i Karlskrona men samtidigt är jag så himla glad för din skull. Jag vet hur mycket du vill detta och hur mycket du ser fram emot det. Jag kommer komma och hälsa på så ofta jag kan och jag vet att du nog bara kommer uppskatta mitt sällskap. Du är bäst när du vet vad du vill och jag vet att du kommer att kicka ass min stjärna!


Olivia, olli Stertman. Hur många av mina dagar har inte du förgyllt med ditt sällskap? Hur många gånger har inte du gjort mig glad av ditt skratt? Hur många gånger har vi inte festat ihop och visat världen att vi alltid har kul tillsammans? Även om allt alltid kanske inte går som planerat så blir det ändå alltid så jävla lyckat med dig! Du vet så mycket om mig, jag vet att jag kan dela med mig av det till dig. Du är alltid på mina konstiga ideér och påhitt och det känns så bra att vi båda ibland saknar spärrar. Och att vi nu planerar en semester när du har jobbat färdigt får mig att få ett lyckorus för jag vet hur kul vi kommer ha det i värmen tillsammans med massa nytt folk och nya minnen. Min lilla partybuse,  jag hade aldrig klarat mig utan dig.


Nanna, vår egna agda. Det finns nog ingen på hela Galärens Gymnasium som är så speciell som dig. Och det är inget negativt med det utan snarare positivt att du vågar vara den du är och verkligen står för dina åsikter, det tycker jag är väldigt starkt gjort. Särskilt eftersom du har gjort det under alla dessa tre år och i ettan var man egentligen bara en person som försökte smälta in, men inte min Super-Nanna! Hård som stålhättan i dina ridskor, stark som fåren ni har på er gård och envisare än en åsna får du mig att tycka om dig så otroligt. Du kommer där och överraskar en när man minst anar det och man blir lika glad varje gång. Du har något ingen annan har och du liknar absolut ingen annan och jag tycker det är bra att du tar vara på det för det är tack vare det som du kommer att gå hur långt som helst. Jag är stolt över dig, över oss, som inte var några snillen på varken kemi, fyisk eller matte att vi klarade det, och jag tror att hade vi inte haft varandra hade det blivit så mycket svårare.


 
mina tjejer<3


en midsommarnattsdröm

midsommar var mysigt! vi stack till martin runt fyra och alla var döhungriga men grillen var ny så det tog ett tag innan martin förstod hur den funkade :) maten var mumma, vårt seriösa matlag var hur duktiga som helst och alla verkade glada över att vi planerade vår mat så bra! kladdkakan gick som smör i solsken och ett tag hade vi nog 4 chipspåsar på bordet (a)

att bara sitta sådär och umgås är hur mysigt som helst! och mer sånt blir det tisdag - fredag då jag & b' åker med erik och cornelia till öland! och så möter vi upp martin filip mård & löfgren som tar båten upp! kommer bli toppenmys :) synd bara att olivia & elina jobbar annars hade fått ännu mer fint sällskap!

nu ska jag försöka vinna över min självdisciplin och köra ner huvudet i körkortsteoriboken, behövs verkligen
särskilt om jag ska få körkort före svante som just nu går en intensivkurs ;)

mina bilder blev inte särskilt bra igår så jag hoppas någon söt själ har lust att skicka några!
nats

<3

Imagine a circle

it has no end

it shows how

long I´ll be your friend

and even when death

do us apart

I´ll keep our memories in my heart


my life would suck without you all
<3





you can't blame it on me

ingen midsommar utan regn, hur typiskt är inte det? trodde verkligen vi skulle ha tur eftersom jag kunde ligga & sola medans jag pratade med linda i telefon i förmiddags, men än är inte klockan 4 så vi får hoppas att det blir sol igen för det är vi faktiskt värda efter förra årets midsommarfiasko :)

annars ropar duschen på mig nu, har precis fixat köttet tills ikväll! mina partypinglor och jag har värsta menyn med oss!

huvudrätt: oxytterfilé med nypotatis och nypotatis och gräddfil
efterrätt: kladdkaka med grädde och jordgubbar
snacks: chips och massa mums
dryck som serveras: det är allt från 2,25 cider till minttu, vodka och starka cider :)



tror det blir kanonkalas idag, med allt fint folk som kommer!
och idag ska jag minsann inte sitta sönder någon stol :$

N

you're amazing

lövmarknad idag och regnet bara öser ner, och vädret lär inte bli bättre tills imorn men det är ju tradition att det regnar på midsommar. trist, men sant.  nu väntar jag iaf på att elina och b'  ska äntra staden så vi kan gå en runda på den överskattadelövmarknaden, man går nog bara dit för att alla andra gör det. skönt att man sticker ut ur mängden (y)

annars blir det att handla färdig all mat tills imorn, och kolla av med martin hur allt ligger till:)
men nu blir det till att kolla på sex and the city och vänta tills mina vänner kommer!

drömmen kändes så verklig och verkligen helt motsatt från igår
j'aime <3



N

lite av en bitter sanning

sorry att jag bombar er med en massa inlägg hela tiden men klockan är bara 21:27 och jag har varit uttråkad i stort sett hela dagen.. typ rastlös och gjort sånt som är riktigt tråkigt som jag inte annars skulle ha gjort.

det jag egentligen ville ta upp är "vänner" som bara finns när de behöver hjälp och så vidare

jag är så jävla trött på sånt här, att man bara passar då och då. det finns några i min närhet som har dessa egenskaper och jag tror att ni märker att jag drar mig undan. jag trivs inte med att vara någons desperata sällskap, "peptalker" när något inte går som personen vill eller hjälpa till.

visst nu låter jag som någon klimakteriekossa som inte hjälper någon mer än mig själv, men är du mig nära och jag vet att du skulle göra precis samma sak för mig så är det självklart att jag hjälper till. jag försöker alltid göra allt för att folk ska vara glada.

jag vill inte lämna vår vänskap ;s
bara visa vad jag betyder och prioritera mig!

det är bara det att folk som kommer till mig när det passar ska jag minska antalet på..
jag har världens bästa vänner <3

I believe in taking chances

jag är ett enda stort frågetecken
känslorna är blandade men jag vet att de få känslor jag har är riktade mot dig
snart försvinner jag (förhoppningsvis) ut i världen och du har dina mål
men nu på sista tiden har jag alltid vetat att du finns där och ställer upp
och jag förstår precis vad det var som gjorde mig så svag de kyliga höstdagarna

jag kommer alltid komma ihåg dig
än har vi varann..

what goes around comes around..

igår gick man från telefonförsäljare till arbetslös på två röda sekunder och det var mitt egna val :) tio minuter efter att jag kom därifrån ringer jag linda och hon var påväg till arbetsförmedlingen. jag går dit med henne och skriver med in mig så nu har man det gjort :)

så nu är man friiiii igen
har sovit till klockan 2 och det var väldigt skönt! behöver vara utvilad tills imorn
imorn åker vi till kristianstad och på fredag är det midsommar hos martin :)

nu ska jag lägga mig på soffan med te
MYS!

ses på fredag mina vänner, nats


the quiet scares me ' cause it screams the truth

kan ju säga att jag är jävligt taggad om det nu går som jag vill att det ska göra! om det gör det så blir jag borta från karlskrona i sju månader.. ska bara hinna färdigt med mitt körtkort först! :) annars finns det andra alternativ med, vet bara att jag inte kan sitta här på one solution och jobba gratis resten av sommaren om det ska gå som det gör nu.

något som är vemodigt är ändå att försvinna även om det ska bli skönt att lämna karlskrona ett tag
för i denna staden förändras ingenting, får hoppas att det inte hinner göra det tills jag kommer tillbaka heller
(om det går som jag vill vill säga!)

nu satt jag helt i mina egna tankar när jag ringde och på ren rutin blev det
- "hej mitt namn är natalie och jag ringer från fritt flyt omega 3
istället för; " hej mitt namn är natalie och jag ringer från svensk mobiltjänst"
kallas nog arbetsskada, kommer nog föjla med mig hela livet :(

drömde en dröm som inte var den bästa
något av det värsta som skulle kunna hända nu hände i min dröm ;/
sen var jag tillbaka på basen med och blev typ utkörd

längtar till fredag:)

n


tillbaka på ruta ett

första dagen på det nya jobbet och jag är redan tveksam, det där med att jobba utan timlön och förlora all garanti för en bra lön svider och jag letar redan nya möjligheter! fick blandannat ett samtal för någon timme sen om ett nytt jobb på cypern. denna gången hade jag inte den turen att det var med turism utan även detta var försäljning. men eftersom en grundlön ingår är jag mer positiv angående det. och då får jag även tillbringa en månad i stockholm innan jag åker till soliga cypern! lockande, lockande mina vänner..

även om det som är det värsta är att jag lämnar er
men vi ska hålla ihop, jag och "mitt gäng!"

midsommar är även planerad, hur skönt är inte det?
blir att åka till martin där nv/sp ska samlas! och jag hoppas vi slipper outsiders!


jag är fast i dina spår... igen.


nats

BFF:s

jag vet vilka mina riktiga vänner är och jag vet att ni alltid kommer att finnas för mig:)
sjukt trevligt hade jag igår, vilket jag visste redan innan jag åkte dit

jag kommer alltid ha er - no matter what!
jag älskar er! <3

tyvärr har jag blivit skitkass på att lägga ut bilder, sorry
de kommer väl någongång då man har riktigt tråkigt :')

nats

always and forever

tårarna som kom i december var helt sanna, jag visade redan då hur hårt jag tar det här att förlora er allihop. jag kan inte förstå hur man på bara några timmar kan gå från att tillhöra Gymnasieskolan Galären och smnv3a + internationella inriktningen till att helt plötsligt slungas ut i friheten med inga riktlinjer eller regler.

att jag kommer sakna er vet jag, och jag vet att jag kommer sakna er något oerhört! jag vet bara att det kommer ta ett tag för mig att ta in allt och förstå att vi faktiskt har tagit studenten. att jag senare kommer förstå att det är dags för alla att gå vidare och försvinna från vårt kära blåsiga karlskrona. vårt killgäng styr kosan mot p7 för att göra lumpen, linda flyttar till stockholm, joss till jönköping och olivia kanske ska dra till USA i ett år. blir jag elina och nanna och henke kvar typ. men vi ska alla hålla ihop, för ni är bland det bästa jag har - jag älskar er!<3

och jag vet att jag hade tur att komma till en klass som jag kom att trivas i till 100% och ni gjorde dessa åren till de bästa någonsin! vet nu om man kollar tillbaka att jag aldrig hade klarat mig utan er!

elina - min sötnös, du är en glädjespridare och bara ditt skratt får det att kittla i  magen
mitt b' - hade aldrig klarat mig utan dig, du gör en så glad och man kan prata om allt
nanna - någon som nanna finns inte och några meningar räcker inte till för att beskriva henne
men du är en sån underbar person och förstår verkligen mig, det är du och jag latis
olivia - vart ska man börja? bruden rockar och äger allt, är sjukt bra och finns alltid för mig
cissi - klassens sportigaste tjej med världens leénde och bra humor
rebecca - hur go som helst och denna tjejen kan festa
emelie - dig hade jag bra kontakt med i ettan, och vi hade jättetrevligt, var skönt att ha dig när man var vilsen
carina - hur söt och snäll som helst, dock har vi inte pratat så mycket
elin - bjuder alltid på sig själv och är hur glad som helst
svante - killen med förseningen, men kom alltid ifatt och bjöd på ett strålande humör
smartis - "varför, vem och var?" var vanliga ord från honom, men hur go som helst
sebbe - klassens stekare och glidare, gör en alltid glad och har nog lika dålig humor som mig
erik -  datorkillen som alltid är trevlig och svarar på något som man inte riktigt var säker på

sen får man inte glömma sp, finns några guldkorn där med :)

josse - min sambo, kollega och en av mina bästa vänner
finns så mycket att berätta! alla stunder vi delat med gläjde, lycka, fest, mys, jobb och skitsnack
jag är rädd, sååå rädd att förlora dig
henke - en av mina bästa killkompisar, finns alltid för mig och bjuder på sig själv till 100%
man kan alltid prata med henke och veta att faktiskt lyssnar och inte bara svarar en massa strunt tillbaka
filip - också en av de bästa killkompisarna. kan alltid lita på att han kommer, att han håller sitt ord och håller stämningen uppe. det är inte bara jag som är "legendarisk" du har lyckats väldigt bra du med, och jag vet att ingen lär glömma dig i första taget heller
mård - hur bra människa som helst, har delat med mig många av mina hemlisar till honom och jag vet att han än idag inte har berättat för någon.
viktor - finns nog ingen som är så klockren som viktor, så speciell men på ett så bra sätt som honom! han har livat upp många lektioner och utgångar och är aldrig rädd för att bjuda på sig själv!
kajsa - internationell+kajsa är en bra kombination och hon gjorde helt klart berlin roligare
och hon är hur bra som helst, finns alltid och gör en på toppenhumör
siri mogren -  finns alltid med sitt sockersöta leende och bjuder på sig själv som ingen annan

detta är bara en bråkdel av alla underbara människor som jag har spenderat mina tre år på galären med, men ni har gjort ett grymt intryck på mig! och jag vet att jag inte hade varit samma människa om jag inte träffat er. ni har gjort så mycket för mig, ställt upp för mig så många gånger och hållt mig sällskap. ni har dansat, shottat och har haft grymt kul. vi har gått igenom det ena och det andra med varandra och jag vet att jag aldrig vill förlora er, ni är allt för mig och ni är sjukt bra. jag tvivlar på att jag någonsin kommer träffa såna här bra människor, lova att aldrig glömma bort mig?




you just keep me hanging on

jag blir tokig! ser hur ful ut som helst då halva ansiktet är helt svullet
känner paniken komma krypande, såhär vill jag minsann inte se ut imorn på balen..
(då jag ser ut som folket ur grinchen)

nu hade jag tänkt skriva lite i min miljöblogg eftersom marcus betygsätter dom imorn
och så kolla på teven som jag har gjort tyyp hela dagen medans de andra varit på långö :/

nats

let the beat rock

1 juni och solen & värmen har kommit till vår stad, men tyvärr är vi nog inte försedda med denna tur att vädret håller i sig till på onsdag då det är bal.. så nu verkar det som en bal i barcelona eller grekland hade varit mer lockande. men vi gör det bästa av saken, som alltid!

var hos tandläkaren idag :( inflammation & pencillin i en vecka
hur kul låter det då? ååååååh, jag visste att det skulle hända något nu!

men något som piggade upp mig var att jag träffade elina, b' & carro på stan och umgicks med dom!
blev shopping, fika & så bestämde jag och elina oss för att åka utomlands vecka 25!
(bara att hänka om ni vill!)

låt mig förstå vad jag känner..


sommartider, nats

we need to let it go now

bloggtorkan har varit total, men det är inte så konstigt när det heeeeeela tiden händer roliga saker som jag vill vara med på. detta gör bara att ni får sukta efter ett nytt inlägg av mig :) det som har hänt sen jag skrev sist är;

  • gjorde halkan i onsdags - inte lika kul som jag trodde men sjukt skönt att köra ensam
  • hade mösspåtagning numero dos i ronneby hos rebecca
  • gick in i rebeccas fönster när jag skulle hämta min väska på altanen (klantigt)
  • åkte med henketufs' in till stan, världens roligaste bilresa tyyyyyyp
  • shottade med henke efter att han lämnat bilen på saltö
  • fick en käftsmäll inne på nivå (inte mitt fel, känn dig träffad ;p)
  • dansade på bordet mittemot baren på nivå med joss
  • dansade sista timmen på piraten med resten som var kvar av alla underbaringar
  • hade en sån där "dagen efter skabb-dag" med joss som vi har ibland och gick på stan
  • PLUGGAT MATTE!
  • klarade mitt nationella i matte i fredags, lycka!
  • utgång på fredagen, först hemma hos olivia med elina med! sen mötte vi upp jones och gänget på fridace
  • elina och jag hängde med jones och dom till honom på eftersnack/ladda mobilen
  • gick hem när solen höll på att gå upp
  • köpte det sista till balen i lördags, måste bara lista ut vad jag ska göra med håret..
  • plugga och sen in till stan igen
  • jag elina linda siri filip viktor sebbe och mård samlades hos olivia innan utgång
  • vi tömde baren på playbar, ingen hit kanske
  • gick på efterfest hos jones, vi åkte hem efter 6 = solen var redan uppe
  • pluggat matte
  • mors-dag firande i kallinge
  • "catchat up" med johanna, kom på att vi snart har 5-års jubileum
  • pratat med oscar om balen :)
  • esen har åkt tillbaka till marmaris, jag är så avundsjuk att jag spricker
  • fått exstrem tandvärk vilket gör att jag ska till tandläkaren akut klockan 11.40
  • fått en arbetsintervju på torsdag på one solution

DET GÅR BRA NU, KOMPIS DET GÅR BRA NU!


flytta inte ifrån mig allihop ;(
det är så svårt att ta in att alla försvinner...


nats


RSS 2.0