30 mars

Hej hej! Hoppas att allt är bra med er, en annan sitter hemma i Ledja och chillar. Strax börjar Grey's & vår tv-kväll blir komplett.

Annars har jag idag jobbat precis som vanligt och efteråt hade jag bestämt med Nanna & Elina att träffas på tre G för fika. Eftersom det inte fanns nåååååååååågra parkeringar what so ever så var jag riiiiktigt försenad men tjejerna verkade ha överseénde över det! Så vi satt och tjötade ett bra tag innan alla åkte åt varsitt håll.

Vet ni förresten vad vi gjorde igår? Jag tog med Sabina och Hanna först till Kuggeboda där de fick klappa och pyssla med Chaplin vilket de verkade tycka om, who can blame them?! Sen åkte vi till Agdatorp där vi mös med alla små söta lamm. Var lite tuffare denna gången och gick in bland alla får och lamm direkt även om jag fortfarande tycker att tackorna är aningens otäcka. Så där var vi ett bra tag och bara mös med dom, de var så gosiga när man tog upp dem i famnen :) Hanna tog även massa bilder igår med Filles kamera så jag hoppas få några av dem så jag kan visa upp dem här i bloggen!


Men nu börjar Grey's så har inte riktigt tid med detta just nu. Men det var en liten uppdatering i alla fall, och bara det är ju bättre än inget?
Natalie

28 mars

Gokväll, gokväll! Sitter och avnjuter ett glas vin (ja, jag ska minsann lära mig dricka skiten rent nu!) medans jag tittar på vänner. Vet inte hur många gånger jag har sett alla mina boxar men jag vet att de aldrig sviker, lika roligt varje gång! Har hunnit storhandla och laga mat efter jobbet, sjukt effektiv. Men detta var sista gången jag storhandlade för att sedan ta bussen hem, missade den nämligen precis och fick nog vänta i alla fall 20 minuter på nästa, riiiiktigt segt!

Igår drog jag och Elina till Waynes efter att hon slutat och lunchade där innan vi gick en vända på stan, nästan allt var ju stängt så var inget att hurra för. Efter det styrde vi kosan mot Kuggeboda och kelade lite med Budda innan det bar av mot stallet. Jag ville inte rida Chappe eftersom han fortfarande saknar skor så han fick sig en rejäl omgång med ryktborstarna då han var en riktig skitgris! Så jag stod en bra stund och bara pysslade om honom vilket vi båda verkade njuta lika mycket av medans Elina motionerade Pondus. När vi stökat färdigt i stallet bar det av för att äta varsin potatisplätt eller vad de nu heter innan vi åkte till Ronneby för att handla grejer till korv-stroganoff. Var nämligen dags för Elina att visa sina matlagningsskills och hon imponerade, blev jättegott! Kollade på Luftslottet som sprängdes innan vi gick och la oss, eller ah jag somnade ju från och till i slutet på filmen :D

Imorgon blir det jobb som vanligt men börjar i alla fall tidigt vilket är skönt. Efter jobbet är tanken att jag och Sabina först ska hälsa på Chaplin en runda och sen även Agdatorp för att mysa (?) med lammbebisarna! Nanna har nämligen sagt att de har fått 2 stycken trilling-par nu i helgen så kan tänka mig att de ser ut precis som lambi :)

Nu ska jag plocka in alla mina nytvättade kläder och sen krypa till kojs.



En nöjd Budda i solen

Chappe som är så dryg när han ska stå och skrapa i stallgången

Min sötnos!

godnatt, N

veckan som gått

Bloggar på begäran, inser att det ändå var ett tag sen. Har varit ganska upptagen med jobb och annat. Och när jag väl haft en ledig stund har jag velat göra andra saker än att sitta vid datorn nu när det börjar bli fint väder igen, wiho! Så var har hänt sen jag skrev sist? Låt oss se!

  • Har jobbat tisdag, onsdag, fredag och igår
  • Körde mamma till Osby på min lediga dag och medans hon jobbade cruisade jag runt i välkända trakter
  • Varit och hälsat på min fina Chaplin, nu blir det skor på min fina kuse!
  • Hämtat ut mitt körkort, iiiih
  • Har joinat Sabina och Tobbe på deras tacoskväll de har på fredagar, efteråt kollade vi på fiiilm
  • Fick en bil igår som mamma & Niclas kom med efter att jag slutat jobbet igår, såååå söt!
  • Var och såg "Hur många lingon finns det i världen?" igår med Elina, efteråt sussade vi här
  • När Elina lämnade mig ensam har jag städat, men bara lite och börjat tvätta!




Later!


22 mars

Sitter på mitt rum i Ledja och småsneglar på Scrubs samtidigt som jag försöker skriva, går sådär. Åkte iväg med mamma och Niclas efter jobbet till Kalmar för att titta på en bil till mig. Det var en Micra men inte alls värd de pengarna de begärde för den. Oväntade lack-skador och så lät den riktigt konstigt när den gick på tomgång, även när man körde. Så vi struntade i den och åkte och åt hamburgare innan vi körde hem igen. Bättre tur nästa gång helt enkelt! :)

Och imorgon har jag sovmorgon, igeeeen, men ska bli skönt ändå! Får låna mammas bil och ska alltså köra helt själv för första gången. Ser ni någon som ser så där übernervös i en guldig C4 så är det bara jag, så tuta för guds skull inte! Nej men det ska bli kul, har hört att det är först då man faktiskt förstår att man har klarat det. Efter jobbet har jag inga som helst planer men kan gå och lägga mig hur sent jag vill för jag är ledig på torsdag, na na na na! En utgång kanske? ;) Får se om någon är intresserad.

Annars då? Jo bara fint! Löning på fredag, Olivia kommer den 1:a (ska kolla om jag jobbar då, skriver imorn babe!), Linda om några veckor och allt annat flyter på som det ska. Ska beställa skor till Chaplin och peppa Nanna lite extra nu när hon gör sin utbildning på 777. She's gonna rule! Vad som händer i helgen har jag inte heller någon aning om, kanske blir att kolla på några andra bilar som jag faktiskt kan tänka mig att äga? We'll see, we'll see.


Nu ska jag runda av här, har ju i alla fall delat med mig av lite nu. Har inte riktigt samma blogg-sug som innan men om jag bara håller ut så kommer säkert det tillbaka så småningom. Goodnight lovers!

21 mars

Tjena tjena!

Sitter hemma och kollar på ett program där de tvingar efterblivna att städa hotell, eller tvinga är kanske att ta i. Känns dock så dumt att de lurar i dem att ställa upp i ett program och sen bli hånade av hela svenska folket. Men det är ju faktiskt inte mitt problem. Har precis satt mig i ro i soffan efter att ha jobbar hela dagen och efter det så har jag kollat på en lägenhet Sabina var intresserad av. Vet dock inte om det blir något byte där, det ska ju trots allt vara 100%. Den var på samma innegård som Hanna bor på så hon agerade mäklare! Ni ska se hur fint hon bor förresten, gissa om man är avundsjuk? Hur mycket plats som helst, 2 våningar, flera rum och jättefint inrett. Hon kan verkligen sina saker Hannsen!

Imorgon börjar jag "redan" klockan 8, inget jag klagar över ska ni veta. Skönt att sluta tidigt. I och med att jag slutar så tidigt tänkte jag hänka till Ledja och umgås med min fina familj. Mamma har ju trots allt varit iväg i typ 11 dagar så vi har ju lite och ta igen. Fick förresten en jättefin väska av henne och ett par vita converse som jag efterfrågade, supernöjd! Tack mamma ♥

Har även börjat kolla på bil, kan knappt hålla mig. Ska bli så skönt att verkligen bli helt oberoende av någon annan och kunna ta sig vart man vill - när man vill! Blir ju inte direkt något vrålåk men vafan, har man levt med Kent the moped i 5 år ska jag nog kunna ta mig runt med vilken bil som helst i princip! Har hittat en liten pärla, en antik en, som jag tror kommer bli helt perfa. Vi ska åka och kolla i helgen så jag håller mina tummar!


Vaaaaaaad sägs?


en fin söndag

Godkväll!

Vet ni hur mysigt det var att åka med Nanna till Agdatorp? Jättemysigt! Hon tvingade ut mig på en 5-kilometersrunda i solen där vi letade efter vildsvin & grävlingar och efter det så gick vi och mös med alla små söta lammungar. Vågade t.om gå in till alla får och lamm även om jag stundvis var superskraj att de skulle gå till attack. Nanna insisterade dock med att de var räddare för mig än jag för dem vilket gör dem till totalskraja! Efteråt var det tänkt att vi skulle bygga en koja med Tilda men ingen av oss var särskilt pepp på det förutom Nanna så vi chillade lite innan vi gick in och kollade på Sommaren med Göran!

Åkte med Elina in till stan när hon skulle jobba och nu sitter jag i soffan mätt och belåten efter en topp-noch måltid som jag lyckades skrapa ihop! Har inte tänkt göra några mer knop idag fast jag egentligen hade behövt det. Stora delar av lägenheten är grusig sen i fredags och så har jag både disk & tvätt som behöver tas om hand om. Suger att man även måste göra tråkiga saker i livet, men det är väl en stor del i att växa upp.



 

Imorgon kommer förresten mamma hem igen, ska bli så kul att träffa henne :)
Later!


20 mars

Hej på er! Har eran helg hittills varit lika bra som min? Får hoppas på det! :)

I fredags var de fest efter att jag slutat jobba. Vi samlades här hos mig jag, Elina, Nanna och så kom Filip & Erik också efter en stund. Satt här och pumpade musik, snackade om livet och allt möjligt. Hade så jäkla trevligt, slår aldrig fel när delar av järngänget festar! Tanken var att Svante också skulle följa med men han svek oss, hade verkligen varit kul att träffa herrn!

Efter 12 nångång gick vi till Harrys. Vet inte om det var för att ingen av oss var tillräckligt taggade eller om det var sjuuukt konstig musik för pepp på att dansa var vi inte, inte en lång stund i alla fall. Men vi var där till 02 och efter det gick vi och åt på Michael's! En del människor är så korkade, frågade om Elina och Nanna skulle äta och då sa jag att nej, de var här för att sola! Dessutom glömde de bort våra beställningar och jag fick stark sås istället för svag. Något arg bara! Tur jag fick lite fetaost gratis som plåster på mina sår.


Dagen efter går Elina upp monstertidigt för att jobba, blev hämtad halv 8. Nanna började inte förrän vid 9 så hon kom och la sig lite hos mig innan hon åkte till jobbet hon med. En annan var ju heeeelt ledig så jag sov till typ 12 och därefter hörde jag av mig om mina jobbtjejer ville fika. Visade sig att Hanna var på väg till Malmö och Vicky skulle hjälpa till med hockeyn så det var jag, Sabina och Tobbe som dukade upp ett helt bord med munkar, szcwartswaldtårta (?) och dammsugare för att fira mitt körkort! Så mysigt verkligen!

Senare på eftermiddagen bar det av till Branthalla för att fira Håkan som fyllde den 9:e denna månaden. Bjöds på god mat och stora delar av släkten var där. Alltid kul att träffa dem! Synd bara att inte Sandra var där, är ju inte så ofta man ser henne längre.

Åkte sen tillbaka till stan och kollade på film hemma hos Sabina. Vi dukade upp med chips, dipp & cooola! Såg "Meet the fockers" som var riktigt rolig. När de var slut var jag sjukt trött så jag promenerade hem!

Och idag har jag inte gjort nån nytta alls mer än att laga mat. Skulle egentligen tvätta men åker hellre med Nanna till Agdatorp och sen kanske det bär av till Kuggeboda. Förhoppningsvis!


Later!


KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT 18/3

Idag var det min tur att ta körkort, känns sååååå jäääävla bra!
Ni anar inte!



Som jag har kämpat för detta lilla jävliga kort, ska ta hand om det som om det vore gjort i guld!


flina' 21

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTIS!
Hoppas att den blir precis så som du har önskat dig och ikväll ska vi minsann fira dig!



"jag har en trogen gammal vän
som väntar mig om kvällen
som ställer upp i alla lägen"

I love you,
today,
tomorrow,
for ever

17 mars

Hejjj! Äntligen hemma och har ätit, höll på att avlida ett tag känns det som. Man lovar sig varje gång att aldrig handla när man är hungrig men är man tvungen så är man. Nu sitter jag och funderar på om man ska dra på afterwork:en eller inte. Lutar mot nej då jag har haft ont i huvudet i stort sett hela dagen och det blev inte bättre när jag åt! Annars hade jag jättegärna gått men är hellre utvilad tills imorn =)

Det är nämligen tanken att vi ska festa med järngänget imorn, eller delar av det i alla fall. Sms:ade Filipos och undrade om han hade planerat något men han svarade att han gärna överlät det till mig. Försökte bli kvitt det genom att skriva att jag inte gärna vill irritera mina grannar denna helgen med då de bankade i väggen förra lördagen. Lite obefogat då jag ändå kan tycka att man ska kunna spela musik innan 00 på en lördag men istället för att börja tjaffsa gick vi ut istället :)

Så nu ska jag se om mamma svarar på MSN annars är det snart dags att stänga ner datorn! Håller nämligen på att somna sittandes, vet inte vad det är som har hänt med mig. Hoppas på att bli piggare nu när våren (förhoppningsvis) snart är här! Som jag har längtat!


Min plutte!


16 mars

Hejjjje!

Har varit en helt okej dag idag, förutom att jag kanske inte hade de roligaste samtalen på jobbet idag. Massa problem men dem löste vi :) Efter jobbet hade jag inget inplanrat så 5 minuter efter att jag slutat stod jag utanför Carros dörr utan att ens ha sagt att jag kommer. Jag älskar sånt spontant, att kunna komma utan att ha sagt till flera timmar i förväg. Så jag stannade där till 20.30 kanske och precis innan jag gick kom Jade också så hon slapp vara ensam :)

Har inte gjort särskilt mycket sen jag kom hem, bara slappat liksom. Dukade upp värsta mack-bordet när jag kom eftersom jag var sååååå hungrig! Finns väl inget bättre än Lingongrova om man ändå ska äta macka och gouda-ost går ju inte heller direkt av för hackor! Känns så konstigt att mitt kylskåp är fyllt med mjölk, yoghurt, ost & grönsaker eftersom de alltid brukar bli dåliga så jag får slänga dem. Men nu ska jag minsann äta upp dem innan de hinner bli dåliga, måste nämligen bli bättre på sånt! Synd att slänga mat när man vet att det finns människor på andra sidan jordklotet som inte ens får någon mat.

Imorgon är det jobb som vanligt & på kvällen har vi en After-Work vilket ska bli kul då jag aldrig varit på en med denna avdelningen tidigare. Blir nog inte så sent men det är ju att man varit där som räknas! Ses fram emot!


♥ (tänk bort honom i bakgrunden)

Natalie

-


15 mars

Godkväll! Idag har varit en bättre dag, vilket är så skönt. Började ju tidigt vilket gjorde att jag också kom hem tidigt. Lagom ovanligt. Storhandlade när jag åkte hem så nu är mitt kylskåp och skafferi fyllt igen, hur bra? Så lagade ihop en god tonfisksallad till middag och det som blev över tar jag med mig till jobbet imorn.

Annars då? Bara fint! Sitter och pratar med mamma på MSN, den fuskisen sitter i ett soligt Florida, inte alls avundsjuk! Hade nog gjort vad som helst för att få lite sol på nosen, vintern har varit olidlig! Så kollar lite på destination.se, SAS och andra sidor med resor och vill verkligen bara sitta på tåget mot Kastrup nu. Har som mål att i alla fall åka någonstans innan sommaren då jag ska jobba alla semesterveckor. Kanske kommer suga lite när man går till jobbet medans alla andra går till stranden men det kommer vara värt det eftersom vi får övertidspengar - varje timme :)

Nu ska jag fortsätta min kväll här, TV-tisdagen har börjat igen! Desperate Housewifes hade premiär idag och efter det är det ju som vanligt Cougar Town & In the middle. Jag klagar inte, har väntat som tusan på att alla program ska börja igen! Och imorgon är det Grey's tur, sååå kul!


Nanna & jag på min 20-årsfest i december!

Natalie

är gräset verkligen grönare på andra sidan?

Man tror att gräset alltid är grönare på andra sidan, jag är verkligen hopplös på just den punkten!

När jag satt i vikariepoolen önskade jag inget annat än att få heltid och att alltid veta att jag kommer jobba 40 h/vecka. Kollade med avundsjuka ögon på alla som jag vet hade den möjligheten jag inte fick från första början. Nu när jag har jobbat heltid i princip sen förra sommaren önskar jag att jag ibland kunde gå tillbaka till vikariepoolen där man själv bestämde när man kunde/ville jobba. Jag har så mycket jag vill göra och det enda som hindrar nu är bristen på tid vilket sucks. Men även om det ibland suger att inte kanske alltid kunna göra det man vill så är jag glad för att jag har ett jobb att gå till - ett jobb som jag trivs med. Det är otroligt viktigt och det har jag märkt mer och mer ju längre tiden går!

Jag hatar vintern och allt som har med den att göra! Kyla, minusgrader, tjocka kläder och halt överallt! Jag vill bo i ett land där det jämnt är varmt och skönt och man slipper tänka på så tråkiga grejer som tjocka jackor, mössor och vinterdäck! (inte för att jag så ofta brukar tänka på vinterdäck, men i alla fall). Där en sol alltid lyser och man tar dagen som den kommer - som mañana mañana. Men jag vet att när man väl hade flyttat till ett varmare klimat hade man saknat det här med att ha 4 tydliga årstider, att man verkligen känner hur det förändras! Man hade saknat snön på julen, de första solstrålarna på våren, hoppet om en finfin sommar, när löven blir gula och oranga! Man hade saknat familjen, vännerna, svensk mat och allt annat sånt.

Varför är det så egentligen? Att man alltid vill ha det man inte kan få. Är det för att man tror att det är så mycket pass bättre än det man har själv? Jag vet inte. Jag vet bara att jag för ett tag sen bestämde mig för att ta hand om det som betyder mest för mig och jag kämpar med det. Jag håller folk som tar energi från mig borta och försöker ta hand om alla mina nära och kära. Hålla kontakten med de som verkligen är bra för mig, ta hand om Twist & Chaplin och att dessutom ha det så kul som möjligt på kuppen. Man kan aldrig förutspå när det kommer hända något hemskt så det gäller att leva varje dag som det var den sista. Är ni med mig? :)



”dreams never break, they start and they end, and then they start again.

14 mars

Ont i huvudet, i axlarna/nacke och tungan då jag verkar ha bitit mig i den i sömnen. Grinig, trött, arg. Men det har trots allt varit en bra dag, man får ju inte deppa ihop totalt!

Imorgon börjar jag redan 8.30 vilket är skönt då jag var den som satt helt själv den sista kvarten. Den sista kvarten suger, det vet vi alla! Men ringde ändå inget så det var inget jobbigt direkt =) Nu har jag inga planer på att göra något ansträngande alls! Gå och lägga mig alldeles för tidigt till "Sommaren med Göran" och vakna utvilad och på bättre humör imorn!


Två år gammal bild på mig och Carro

Godnatt,
Natalie

:)


-


I just wanna be your fantasy

ser att jag fått 4 nya låtar av Borg på Spotify vilket får mig att sakna henne något fruktansvärt
fick ett fint SMS igår av Jannie, det är besvarat!
inväntar Elina, vi ska festa i K-na like the old times
hoppas även att några av järngänget har nöjet att komma ikv!

saknar mina andra tjejer som jag vet att jag inte kommer att se på ett tag
men snart så, blir ju så mycket bättre när vi ses istället ♥

ikväll ska jag festa, all-in som gäller!
var egentligen tänkt att det skulle bli K-hamn men utan några egentliga planer la vi det på hyllan
så ikväll ska vi göra vår stad osäker istället!

var även något snack om Kalmar nästa helg med en inflyttningsfest
får se hur seriöst det egentligen är, man vet att det kommer rinna ur sanden (?)
så nu ska jag platta mitt hår, laga lite mat, sminka mig och invänta Elina & Sabina
(och resten av gänget som jag hoppas ska infinna sig!)

word


that we don't wanna fight no more

Jag vet inte vad det är med mig, känns som om jag inte har någon ork till något. Sover alldeles för mycket, känns som om jag bara är på jobbet och som om allt står stilla. Maktlöshet på något sätt. Alla har ups and downs och det känns som om det bara kan bli bättre nu! Det är väl tur att jag har lite saker att se fram emot.

För jag gör alltid mitt bästa i jobbet och tycker det är tråkigt när folk man hjälper, som är ens kollegor, inte visar en uppskattning. Idag var en sån dag då jag fick höra en sån onödig kommentar av en som trott att hon hade lagt på luren vilket gjorde att de flesta som jobbade kvar blev så frustrerade. Hade jag kunnat hade jag självklart hjälpt henne men eftersom min support hade gått som jag ville bolla tankar och lösningar med hade gått kunde jag inte göra så mycket. Så sjukt onödigt och så himla irriterande.

Usch, jag känner hur detta inlägg bara genomsyrar irritation och ilska. Bäst att avsluta innan jag skriver ut allt & alla jag hatar. Tar och ringer Elina istället för det kan bara inte bli fel =)


Vänner är som sjärnor på himmelen. Dom syns inte alltid men dom finns där

?

känner ingen anledning till att knyta fler nya kontakter,
för jag vet ju att de ändå kommer glida ur sanden
och det är lika trist varje gång,
tro mig

finns favoriter,
både idag
och igår
vissa bättre än andra,
men fastnar ändå

de jag har ska jag dock vårda ömt
har jag väl tagit någon under mina vingar,
ja då ska de stanna där!


just wanna make the world dance

trotsade kylan med min vårjacka,
ingen bra idé då kylan vägrar att ge med sig
inifrån ser det ut som om våren är kommen för längesen,
men vinden är fortfarande kall,
som att den inte vill ge med sig riktigt än

är förvirrad, glad, förväntansfull, besviken och trött
"trött på inget, trött på allt" som Winnerbäck så fint sjunger,
och ni ska veta att Winnerbäck kan sätta ord på känslor man inte ens trodde man hade
få en att bli på bra humör,
eftersom man förstår att man inte är den enda som kan känna sig ensammast i världen ibland

jag känner mig fastspänd,
trots att jag har alla möjligheter att göra precis vad jag vill.
men allt handlar om tankar,
för jag har såna fantasier om hur mitt liv egentligen ska se ut,
och än är jag inte på långa vägar färdig.
men blir man någonsin färdig egentligen?

jag vill kunna klippa band som inte är bra för mig
även om jag inget annat vill ha än en fin vän tillbaka
(inte för att du inte är bra för mig. för det är du)
för ibland finns det saker som jag bara vill berätta för dig,
saker som har hänt, personer jag träffat eller bara något så där jätteinternt
(som bara du hade fattat varför jag ens berättar)

jag vill kunna känna mig fri,
sätta mig på ett plan och inte känna någon stress för att behöva komma tillbaka till något
vill kunna lämna min stad och känna mig tillfredsställd med det,
upptäcka nya saker.
samtidigt som jag älskar min stad för att den är så liten & kompakt,
vill jag inget hellre än att vara en i mängden på stan,
någon som kanske ingen direkt lägger märke till,
samtidigt som man vill vara hela världen för någon



förstår inte varför jag tvivlar,
finns ju så mycket man måste göra innan man dör,
och jag vet att jag minsann kan om jag bara vill,
det har jag ju bevisat så många gånger förr,
och fler ska det bli!

för man ska inte göra sig för bekväm med sin trygghet,
utan leva livet till fullo.
jag är absolut inte redo för att leka vuxen resten av mitt liv,
när jag själv är så barnslig,
för det gäller ju att ta vara på chanserna man faktiskt får, eller hur?
man ska faktiskt vara glad att man får några chanser över huvud taget,
inte alla som får det,
så nu ska jag satsa till 100%

don't hate the player, hate the game!

sweet mornin'

Hej och godmorgon på er!

När ni läser detta ligger jag troligtvis fortfarande och sussar vilket är fördelen med att börja sent! Var helt död igårkväll så jag satt och kollade på Ensam mamma söker som jag inte har tagit mig tiden till innan, kul att komma ikapp! Bara några avsnitt kvar så snart får jag se vad de väljer för stiliga karlar :)

Annars hämde det inte särskilt mycket! Lagade en gudomlig måltid som såklart åkte ut på mattan, har man otur eller har man otur! Så jäkla jobbigt men tänk vilken tur jag har som inte har en vit matta utan en grön och hårig. Där syns minsann inte om man spiller något!


putti



En bild på min putti från imorse. Allt sedan jag började vara i Ledja mer sällan blir jag desto mer uppskattad av Twist när jag väl kommer hem. Han blir alldeles tosig och börjar yla och när jag sitter i soffan lägger han sig nedanför. Detta är den bästa jag vet i hela världen, går faktiskt inte att riktigt sätta ord på hur mycket såna här små varelser kan komma att betyda för oss. Det enda jag vet är att han är min bästa vän!

live from alamedan


7 mars

Hej på er! Redan hemma, erkänn ni tappade hakan av förvåning? Det gjorde jag med när Sabina sa att vi började samtidigt idag klockan 07.45! Men inte mig emot då det är hur skönt som helst att vara hemma så här tidigt :D Synd bara att jag inte hade samma tid resten av veckan, men what to do? Något som med suger getballe är att jag bytt tid och då fick jag jobba nu på söndag istället som jag inte alls kom ihåg tills Sabina påminde mig idag. Antingen får vi ställa in Karlshamn som jag absolut inte vill göra eller så blir det en lugn kväll. Eeeeller så byter jag så jag jobbar på lördag istället, får se hur vi löser att.

Gårkvällen spenderades här efter att ha haft brudarna på fika och lite panikartat åkt till jobbet för att inte missa att önska schema till maj. Efter det körde jag hem med Niclas och spenderade resten av min söndag i Ledja! Fick jättegod fisk med potatis och remouladsås till middag och så kollade vi på Solsidan och det lilla av Wallander jag hann se innan jag somnade. Var nämligen sjuuukt trött eftersom jag inte kan sova längre på morgonen, väldigt konstigt då man kunde sova bort hela dagen innan!


Älskar denna bilden på Chappe, han ser så lycklig ut! Precis som om livet inte kunde bli bättre! Det gör mig så glad att det börjar bli fint väder igen för det kliar i fingrarna att åka ut till Kuggeboda och min guldiga ögonsten. Så ett par skor och vi är redo igen!

Nu ska jag laga mig lite mat!
N

PICS



6 mars

Passar på att säga hej innan jag ska möta upp Sabina på Hemköp där vi ska köpa lite fika och sedan sätta oss här. Även Victoria och Anthonio gör oss sällskap, Hanna som är i K-hamn kunde inte /:

Igår var en otroligt bra kväll! Började hemma hos Ewa med Carro, Martina, Kim och resten av gänget! Åkte taxi in till stan alldeles för tidigt och gick in på Harrys. Trodde inte att nån av oss "yngre" skulle komma in men t.om. Martina som är 17 kom in eftersom vi hade äldre sällskap! När de äldre sedan tröttnade och gick hem spårade det ut på riktigt, fyfan vad kul vi hade! Inte alls många man kände där inne vilket bara var såå skönt då det annars brukar vara knökat med bekanta. Det tråkiga var att Filip, Sebbe och Mård som verkligen ville komma in inte kom in p.ga. åldersgränsen men vi spikade helgen v.11 istället och bjöd med dem till K-hamn nästa helg också!


Jag och Carro inne på Sliver igår.

Nu måste jag kila, kommer upp lite fler bilder senare idag!
Tjo!

friendship

Ikväll blir en kväll utan mina tjejer. Lätt att vänja sig vid saker som man tycker om och trivs med, inte lika lätt att vänja av sig. Men det gäller att hålla ut, för det är värt väntan. Så kul som jag har med er har jag inte med några andra. Så även om vi är splittrade för tillfället så blir det snart ljusare igen. Ska ni ut och svira - var rädda om er, för det jag är så rädd om er. Inget får hända. Om det ändå vore lite närmare till Malmö, Jönköping & Stockholm.

5 mars

Hejsan. Kom hem för ett tag sedan, har varit hos Johanna & c/o idag nämligen! Alltid lika trevligt och så fick jag lämna mina presenter till Milwa eftersom jag missade hennes födelsedag förra helgen när jag var i Jönköping som den bra gudmor man är! Så idag har vi hängt, lagat mat, kollat i boken jag hade med mig och så snackade vi en massa! Sån avkoppling verkligen!

Och kvällen igår var inte heller direkt krävande. Min pärla Elina kom efter hon hade slutat och vi hade en superkväll med massa chill. Bunkrade upp med chips&dipp, godis, cola och en film. Att det sedan blev massa tjejsnack är ju inte helt ovanligt. Planerade även nästa helg då vi planerar att åka till Karlshamn, alla är välkomna att hänga på! Kommer bli fett, det är jag säker på!

Och nu ska jag snart börja göra mig iordning, har lovat bort mig på fest hos Carro idag för flera veckor sedan! Ska vara hemma hos hennes mamma så det blir lite blandade åldrar! Försökte tjata med mig mamma dit men den gick hon inte på utan hon var mer orolig för att inte få med sig alla saker hon behövde inför hennes semester. Nästa gång sa hon och det hoppas jag hon håller!



"för att du inte ens sa grattis på min födelsedag"

"på min födelsedag

Jag vet att du hatade cigaretter
så därför röker jag 3 paket om dan
även fast jag hatar det
Jag vet att du tyckte om att jag tränade fotboll
så jag har slutat komma på träningarna
även fast jag saknar det
Och jag vet att du älskade det där bandet
så jag har raderat alla dess låtar
även fast jag älskar dom med
Jag vet att du älskade innebandy
så jag har skrivit överallt hur fjolligt det är
även fast jag inte alls tycker så
Och jag vet hur svartsjuk du blev varje gång dina vänner sms:ade mig
så därför har jag haft sex med din bästa vän
även fast jag ångrar mig
Och du tyckte om tjejer med kurvor
så jag har svält mig till ett skelett
även fast jag älskar mat

Och den där bänken som vi träffades på allra första gången
och den sista gången som det verkligen var vi
Den vill jag sparka i sönder
Men istället brukar jag gå dit
med min Ben&Jerry
och lyssna på det där bandet
samtidigt som jag gråter
för att du inte ens sa grattis på min födelsedag
"

/Anonym


jag har visioner om den perfekta kärleken och kanske därför är jag ensam


Vissa väljer att falla, utan att någon egentligen tar emot. Andra dansar på rosor, trots att stjälkens taggar skaver och en annan badar i komplimanger, trots att vattnet är alldeles för varmt. Vissa tänker att dålig kärlek är bättre än ingen alls.

Jag vill hitta honom och inte någon. Jag vill ligga där för evigt och inte bara en stund. Jag vill att han ska göra mig lycklig och inte älska honom bara för att han inte gör mig olycklig.


5 galna brudar i Jönköping!

Eftersom jag ännu inte har berättat om vår Jönköpingsresa för att hälsa på Josse tänkte jag göra det nu, en gång för alla!

Jag och Siri blev hämtade av Elina och Olivia efter att vi slutat och hade en roadtrip på i alla fall 3 timmar upp till Habo där en gad Josse mötte upp oss utanför lägenheten. Ett under att vi ens hittade i och med att vi lånade mammas stenålders-GPS från typ 2004-2005 som jag citerar så här" ta nästa avfart längre fram". Annars måste jag säga att den skötte sig väldigt bra!

På fredagskvällen gjorde vi ingenting mer än bara pratade med varandra, så skönt med kvalitétstid. Det behövs mer än man anar faktiskt! Och spenderar man den med dessa tjejer vet man att man garanterat inte kommer få tråkigt. Och ni anar inte hur kul vi har tillsammans och vad sjuka saker vi snackar om. Kärlek till girlsen.


Efter att ha blivit väckt av Elina gick alla till köket för att äta nybakade scones som Josse hade bakat medans vi låg och sussade sött. Så gulligt av henne och de var supergoda! När vi ätit färdigt gjorde vi oss i ordning och åkte in till Jönköping. Kollade utbudet av kläder där innan vi åkte mot A6 och fortsatte shoppa där. Fick med mig en hel del hem. B.la. mina nya skor som jag är supernöjd med, 2 koftor och lite annat smått. Kul att få shoppa i en annan stad som har lite annat utbud =)


När vi kom hem laddade vi upp med tacos och efter detta gjorde vi oss färdiga för kvällen. Därefter gick det ganska fort innan bålen, drinkarna, vinet och cidern kom fram på riktigt! Eftersom alla ställen stänger vid 2 i Jönköping gjorde det inget att vi började så tidigt. Hade så kul att tiden rent ut sagt flög iväg så rätt vad det var var det dags för att hinna till tåget på en kvart. Då hade ingen ens tagit på sig sina ytterkläder så ni ska veta att vi verkligen KUUUUTADE för att hinna med det jädrans tåget! Väö där råkar jag spilla cider som jag hade i jackfickan så när väl konduktören kom var det första han sa: "faaaaaaaaan vad det stinker sprit här" och lokaliserade ganska snabbt min glasflaska som stog på golvet. Erkände att den var min och var så nervös att den skulle välta så ville sätta den mellan med fötterna och tror ni inte att den trillar medans jag flyttar den mitt framför hans ögon? Han gick typ igång på det och bad mig att torka upp det. Hans kollega fixade papper åt mig och jag torkade det nödvändigaste. Men han var inte nöjd utan allt skulle vara borta. Nu handlade det inte om några kopiösa mängder utan han använde sin makt helt enkelt. Och eftersom jag ville sitta kvar på tåget orkade jag inte kämpa emot. Men ni kan ju tro att jag var förbannad när jag kom fram. Jävla typ alltså!


Det första Elina och Josse gör när vi kom fram var att kissa bredvid en stor väg sen var vi redo att hitta ett ställe vi kunde hänga på. Eftersom de inte släppte in oss på Sliver testade jag och Elina på 8 glas (eller vad det nu hette..) och när vi hänger in jackorna märker vi att de andra inte är med så ber att få tillbaka pengarna och springer ut för att hitta de andra 100 meter från ingången. Sluter upp och går mot O'learys (som är typ som Karlskronas Sliver, alltså inget ställe för gamla) där vi hittar nya "polare" som hjälper oss in då de är lite äldre än oss.


Väl där inne dansade vi röven av oss, drack god dricka och hade tjej-gossip inne på handikapp-toan! Och det som hände där inne får stanna där med förutom några foton som jag kan dela med mig av. När stället sedan stängde gick Olivia, Siri och Josse och åt medans jag och Elina såg värsta dramat utspela sig utanför matstället. En tjej, Mona, som förmodligen hade fått i sig alldeles för mycket bara stupade rätt av. Jag trodde först att hon bara hade snubblat men efter att hon inte reste sig upp blev hennes vän loco. Vi förstår henne även om hon kanske inte hanterade sitiationen helt rätt. Men efter en cirkus kom ambulansen tillslut och vi vet fortfarande inte hur det gick för Mona. Men om du läser detta så döpte vi vår GPS efter dig.

Efter att ha åkt med en sjuk taxichaufför (varför får vi alltid de värsta? ;o) var vi äntligen tillbaka i Habo! Men vi somnade inte direkt utan höll låda till i alla fall halv 5 på morgonen tills våra söta princessögon slöt sig och fick en god natts sömn! Slappade på morgonen efter och Josse var så trött att hon gick och la sig igen medans vi andra kollade på Baksmällan som är lika rolig varje gång!


När vi vilat färdigt packade vi in allt i bilen och for mot A6, dock följde inte Josse med då det är en bit dit och hade blivit en omväg då vi åkte direkt hemåt efter att vi var där. Vi avnjöt en god taco-buffe och småkikade lite i affärerna innan vi styrde kosan mot Växjö där vi lämnade av Olivia då det var närmare och snabbare att ta tåget därifrån till Malmö! (sen hade vi inte räknat med att vi kollat fel på tiderna så det visade sig att lilla snuff fick vänta 1timme på tåget :/) Mig släppte de av i Ledja hos familjen och höll på att inte komma uppför grannens garage då jag trodde att det var lättare än att köra ner på våran väg. Men där fastnade vi och det var en förvånad granne som kom ut och kollade om allt gick bra. Jag och Siri puttade så efter ett tag kom Forden upp, nästa år blir det vinterdäck på den! För jag har puttat färdigt. Jag kan investera i dem om det ska vara så ;p

Så nu vill jag bara avsluta detta med att tacka Joss som tog emot oss och bjöd på hus&rum! Hade jättekul och tror att vi alla hade kul tillsammans! Inte ofta man är ledig samtidigt så det var kul att vi tog vara på det :) Mer sånt! Har förresten fått ledigt valborgshelgen, vad ska vi göra då tjejer? ;)

N

born this way

Godkväll mina fina!

Det förra inlägget skulle egentligen upp igår vet inte vad det var som hände. Men whatever, nu är det ju uppe i alla fall.

Är hemma från jobbet och har svidat om till min nyinköpta mjukisdress som jag skulle kunna bo i! Gjorde ett redigt fynd på Bikbok som det ser ut nu. Så himla skönt verkligen. Så nu sitter jag i köket med datorn vilket är mycket bättre för min rygg än mitt låga soffbord. Missar ju ändå inget bra program då de inte sänder några såna längre. Bara Cougar Town och i tisdags var jag så trött att jag råkade somna innan programmet ens börjat. Inte så lyckat.

Har haft en mycket bra arbetsdag, lilla Sabi var ju på plats igen. Superbra! Har haft ett bra humör och pratat med glada människor vilket gör väldigt mycket med ens humör. För får man bara bittra människor på tråden är det klart att man åker ner i humöret tillsammans med dem. Mer sånt!

Imorgon börjar jag "tidigt", det är ju tidigt för mig. Redan vid 10 nämligen, gött mos! Och efter jobbet är vi bjudna till Emelie som fyller 21 får se om vi hakar på! Grattis i  förskott Svärdet =) (Vi har nämligen 3 Emelie på vår avdelning nu så det är Svärdet, Olle och Emelie som är vårt nyaste tillskott!)


Jag och Elina på tåget in till Jönköping!

Nu ska jag plugga lite.
Natalie

2 mars

Godkväll och det bättre sent än aldrig, eller hur? Inte mycket liv i rutan men det finns annat som kommer mellan! Försöker leva lite efter att jag har slutat istället för att uggla framför datorn.

Igår så hälsade jag t.ex. på Carro hemma hos henne en stund! Så skönt att umgås med henne för man är verkligen sig själv. Vi planerade helgen lite och det ser ut att bli fest på lördag med massa människor. Hennes mamma har nämligen vänner från Norge som kommer och hälsar på och då är jag med välkommen. Blir nog hur fint som helst. Annars är helgen rätt oplanerad. Funderar på att åka till Brömsebro på söndagen och ge Milwa mina födelsepresenter som jag har köpt till henne, var ju faktiskt ap-längesen jag var där. ILLA.

Börjar 11.30 imorn med men har en körlektion innan så det blir en tidig morgon trots allt. Men det spelar absolut ingen roll för varje dag som jag har haft sovmorgon har jag varit supertrött på jobbet ändå. Idag efter lunch var jag så trött att jag skulle dö, inte hjälpte det att hela telefonin la ner så vi var tvugna att gå tillbaka till stenåldern ett tag. Men imorgon kommer som tur väl är Sabina tillbaka till jobbet och livar upp stämningen, har varit så tomt utan henne på min vänstra sida. Har liksom ingen att göra fula miner till, skicka konstiga skämt till eller bara allmänt flumma ihop med.

Och som det ser ut som nu så verkar ALLA roliga säljare sluta. Inte kul, inte kul alls.

Aja, det blir en bättre dag imorgon. Nu ska jag fortsätta kolla på "Det bästa med Felix Herngren", han är verkligen för härlig. Något annat som med är härligt är att Elina har fyndat Sommaren med Göran till mig för ett sånt fantastiskt pris som ynka 29 riksdaler på maxi, jag är frälst. De flesta som känner vet att jag ääääääälskar den filmen. Kan citera mig till döds. Mer sommaren med göran åt folket<3



N

RSS 2.0