saltö beach



Två bilder från grillningen i tisdags :)

allt förändrades, igen!

iPhone 4 lanserades idag, vilket märktes från första samtalet. De gick som smör i solsken och det var full rulle hela dagen, vilket var både bra och dåligt. Kom nämligen hem och var trött, slö och tråkig vilket har resulterat i att jag inte gjort många knop här hemma. Har lagat middag & varit ute med Mimmi och resten av kvällen ska bli lugn! Jag jobbar nämligen åt Carlos imorn så det blir min 6:e arbetsdag denna veckan, men är ledig måndag istället så nästa vecka blir det bara 4 dagar :)

Garderoben är förresten färdig och imorn hämtas äntligen soffan som jag köpte idag!
Det går framåt!


later!

tjänster & gentjänster

Känner mig oerhört hjälpsam och snäll nu för tiden, har nämligen ganska svårt att säga nej! Men det är ändå en ganska bra egenskap kan jag tycka. (att vara hjälpsam, inte att inte kunna säga nej)

Just nu passar jag Carros hund eftersom att hon ska vara iväg i över två veckor. Hon åker till Polen och Tyskland för att hälsa på sin släkt och jag unnar henne verkligen det. Jag och Emma ska nog kunna fixa detta, det blir en baggis. Dessutom räddade jag Carlos skinn idag när jag berättade att jag kunde ta hans tid på lördag då han planerat att åka med polenfärjan! Jag får OB och massa iPhone-sälj då 4:an lanseras imorn och han får en rolig helg på havet.

Något annat roligt som hänt är att jag har börjat gå i häst-tankar. Kollat runt lite på nätet och så hörde jag med Elina om hon visste någon som behövde hjälp/låna ut sin häst och det visste hon minsann. Så hon skulle kolla med ägaren. Går allt som jag skulle vilja så har jag en bi-syssla igen och dessutom får jag massa tid med världens bästa vän. Att jag dessutom får pyssla om en häst som om den vore min egen och sitta på hästryggen mer än en gång i halvåret är guldvärt. Så jag håller mina tummar, hååårt!

"Lose whatever you have, but never lose your dignity."

you make me wanna loose control

Hej!

Hade en trevlig liten utgång igår! Jannie och Louise kom hit innan och så satt vi och snackade på Nivå där även Svante, Mård och deras kompis (Henrik? Fredrik? Robin?) anslöt sig :) Gick hem vid halv 2 så jag skulle få några timmars sömn. Vaknade dock av något hemskt bankande som höll på hela morgonen, inte populärt hos mig..

Jobbet gick bra, vilket alltid är skönt! Tog mest ÅF-samtal vilket skonade mig från massa konstiga frågor. Och på den lilla stund när det började bli lugnt på ÅF fick jag nog 10 samtal om iPhone 4 som vi börjar sälja om 4 timmar! Kul med 'variation' (y)

Annars händer det inte särskilt mycket ikväll! Kom hem till en 'färdigrenoverad' lägenhet, lite att ta i men garderoben är iaf på plats! Så inom de närmsta dagarna kommer inredningen till den och då kan man äntligen lägga in allt som ligger lite här och var just nu! Sen ska vi beställa tapeten med, är fortfarande lite osäker på vilken av dem jag vill ha men vet iaf på vilket spår jag vill ha det :)

ridin' solo

"Om någon håller mitt hjärta, ska han vara rädd om det, annars kan jag hålla det själv."

Usch, det är verkligen deppigt väder idag. Det är såna här dagar som får en att tänka på Marmaris och alla goa vänner. Pratar då och då (men egentligen alldeles för sällan med Esen) med dem och allt verkar bra men det räcker ändå inte. Hade verkligen varit super att åka ner dit i september och sen att Esen kommer hit i oktober nångång runt min födelsedag så vi kan visa hur vi har det! Aja, gäller att bita ihop för att jobba lönar ju sig faktiskt! :)

Nu kommer strax Carro med hennes hund som jag ska passa medans hon är iväg och sedan ska vi klippa oss. Välbehövligt och kul. Efter det ska jag träffa Jannie och så kanske det blir en liten (med betoning på liten) utgång :D

höres och synes
nats

ja det var en kväll i juli, då när sommaren är som bäst

Blev inte så mycket bloggande igår och det hade sina orsaker!

Jobbade som vanligt igår och så briljanta som vi är knäcker vi idén att vi ska grilla efter jobbet. Så efter att jag slutat, valt tapeter med mamma och fixat maten åker jag till Saltö där restena av gänget sluter upp. Denna gången hade vi en riktig grill och god mat! När vi ätit färdigt gick vi bort till klipporna igen och satt där och bara pratade fram tills det började bli sent.

Det är sånthär som gör sommaren och livet så härligt, saker på impuls.

Dessutom är det massa annat som händer nu i augusti som jag ser fram till som en tok! Det är Siris 20-årsfest, Lindas 20-årsfest, Johans 20-årsfest, vår klassåtertröff, en överraskningsfest och så Kajsas fest för att fira att hon kommer hem! Full rulle med andra ord, vilket jag tycker är super. Ses fram emot nåt enormt :)

(kommer lite bilder från grillningen när jag kommit hem sen, hade nämligen med mig min nikon)

later!


dagens

tomas om en telefon: "den är mörkhyad"

fin människa



såhär glad var jag när jag pratade med Manisha i telefon idag, var nämligen sjukt längesen jag pratade med henne vilket INTE är okej. Var egentligen tänkt att vi skulle hälsa på henne idag efter jobbet men tyvärr så jobbade hon kväll idag, sån otur! Hon var ledig imornkväll så får hoppas att vi med kan då så vi får se henne igen :)

word

"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."

Har sedan jag slutade jobba hunnit storhandla, laga mat och slappa framför tv:n. Är egentligen hur trött som helst men om Jones kan svara snart så tänkte jag att vi kunde ta oss en promenad men har jag otur så är han på galgamarken. Isåfall får jag släpa mitt trötta arsle på en lång promenad alldeles själv, eller iPoden får bli mitt sällskap.

Drömde förresten att Kajsa kom hem inatt, såg henne där utanför hennes hus. Sjukt vad tiden går fort, för snart är du faktiskt hemma på riktigt. Vet du vad? Det ska vi fira ordentligt för du har varit så saknad vännen :)


en sen lördagskväll


Jag & Bea på tältfesten som flyttade in :)

:)

Då var nästan denna arbetsdag slut den med, det går ändå ganska fort trots att det alltid är lika trist att helgen går så snabbt! Men jag har haft en bra helg och det är det som är det viktigaste! Spenderade kvällen igår med Carro och hennes familj och när de gått så kom Emma och vi stack ut på lite äventyr innan det var dags att gå hem.

Ikväll blir det nog att ta det lugnt, dessutom ska vi se om Sam kan klippa oss då båda är i SÅ stort behov av en klippning så vi håller tummarna. Annars blir det väl att kolla på det stora hålet som numera pryder ena väggen i lägenheten där garderoberna tidigare var. Får tänka ut om jag vill ha mina möbler där i hålet & tv:n på väggen eller om jag vill ha skjutdörrar och en garderob som innan. (bara lite snyggare!)

later!

today

Idag sov vi verkligen ut, vilket var otroligt längesen efter en utgång! Jätteskönt, men var nog inte lika skönt för Elina som gick upp runt 8 och sen tog en buss till Listerby för att börja jobba. Tänkte på dig sötnos! Så medans hon tjänade pengar brände jag & Olivia våra istället. Det blev såklart tre G och lyckades tränga oss före hela kön (inte så dåligt som det låter. Alla som stod där inne trodde att kölapparna var slut, men när jag lyfte på locket så var de där = nästan först) & eftersom tonfiskröran var slut (favoriten) så blev det bakad potatis med kyckling och det satt fint det med! delade bord med Jannie och Louise som redan var där när vi kom :) När vi ätit färdigt skjutsade Olivia hem mig innan hon åkte hem för att säga hejdå till sin bror.

Och en annan har kunnat underhålla sig själv. Har pratat i telefon alldeles för länge (kostar ju ändå inget..) städat som en jävla manisk städerska och så lagat god mat till mig själv, alltid så kul när det händer. Nu ska jag traska vidare till Carro för att se om vi kan bli klippta av Sam ikväll, båda är verkligen i behov av att soo bad!

later!

awesome!

Jag hade en helt underbar dag igår & det är alltid kul när det händer! Dock började det inte så bra på morgonen då man såg att det verkligen öste ner vilket gjorde att man fick ta fram skidjacka och mysbyxor ovanför jeansen för att inte komma till jobbet som en indränkt katt.

Jobbet fick bara bra, flyttade över till riktiga 'ÅF-supporten' efter lunch i och med att Kim slutade då och Shayan lyste med sin frånvaro och det är riktigt tråkigt att sitta själv. Men det var kul att sitta med Vicky igen och precis innan vi slutade fick jag ett samtal av två x-pressare som var i receptionen och bad mig släppa in dem! Men eftersom jag 'bara' är inhyrd personal hade jag tyvärr inte möjligheten till det så fick bli en kvinna från ÅF som släppte in dem. De var så trevliga och tyckte vår arbetsplats var så mysig :) och vi ska inte klaga, det gör jag absolut inte heller.

Efter jobbet handlade jag massa nödvändigheter och jag känner mig alltid lika vuxen när jag köper saker som tvätt- och sköljmedel! Mötte upp Olivia & B i lägenheten och lämnade av grejerna innan vi gick till michael's där Elina väntade på oss. Maten satt fint och sen gick vi hem och gjorde oss iordning och förfestade innan vi åkte till Stoffe där det skulle vara en 'Legendarisk Tältfest'. Hade turen att festen hade flyttat in till huset och därinne var vi fram till klockan då hade turen att få taxi hem!

Så kvällen hos Stoffe var fylld med mina två fina tjejer, en fin Bea, några känningar och nya kontakter. Tog även upp kontakten med en från mellanstadiet, sjukt hur man från början inte vågar visa tecken på igenkänning men det löste vi sen. Det var även dans, god dricka, skitsnack och städning. (Vi var duktiga och plockade undan alla flaskor och burkar då vi själva vet hur jobbigt det är att göra det dagen efter!)


Århundradets bild på oss verkligen! Fan vad jag är glad att jag har dig Olli ♥

En toppenkväll helt enkelt, det är sånthär som gör sommaren som bäst!

minnen

När vi festade i lördags sätts en låt på som påminner mig så mycket om Marmaris & Club Areena att det är helt sjukt. Blev så glad och idag hittade jag den så tänkte dela med mig av mitt guldkorn :)



truth

sometimes tears say all there is to say
sometime your first scars wont ever fade, away
tried to break my heart
well it's broke
tried to hang me high
well I'm choked
wanted rain on me
well I'm soaked
soaked to the skin

sometimes we don't learn from our mistakes
sometimes we've no choice but to walk away, away
tried to break my heart
well it's broke
tried to hang me high
well I'm choked
wanted rain on me
well I'm soaked
soaked to the skin

Now I'm alive
and my ghosts are gone
I've shed all the pain
I've been holding on
the cure for a heart
is to move along


what don't kill a heart
only makes it strong

vänskap



Jag & carro i onsdags, helt sjukt vad vi två har gått igenom!
Att veta att du är en vän för livet gör mig så glad.

jag älskar dig!

hold on to a broken dream

Hej!

Idag har det varit jobb, as usual! Men det gick fort och jag hade trevligt. Dock fick jag några kunder som gjorde mig så irriterad. Ägnar jag 20 minuter åt att förklara åt en kund kan han ju åtminstone lyssna på mig, det är det enda jag förväntar mig. Det var inte förräns jag höjde rösten som han faktiskt började lyssna, 17 minuter in på samtalet. great!

Ikväll blir det kanske att träffa B en runda och sen sova tidigt då det är jobb imorn med innan tältfesten vi ska på på kvällen! Olivia berättade att det är över 80pers som har tackat ja och ännu fler som kanske kommer vilket betyder riktigt ös! Så efter att jag slutat imorn ska vi vara här innan och göra oss iordning, även börja förfesta lite smått så man är go & glá när man kommer fram!

Angående renoveringen så verkar det inte bli som vi ville. Väggen som skulle bort är gjord av betong och alla el-kablar går där vilket gör att den inte går att rivas. Skittrist verkligen, men mamma sa att skjutdörrar kanske hade varit bättre än de jag har idag och det är det verkligen! Får se hur vi gör, men tapetseras ska det definitivt! Och så ska alla tavlor & foton upp på väggarna - can't wait!


Shayan och hans bekymmer-min! visst liknar han en seriefigur? kan bara inte komma på vilken. Tog även en rolig bild när han tog värsta tuggan på mackan men lägger jag ut den lär han väl hämnas på mig till 100% då han fortfarande inte kommit över fuldansen än!

En suddig Anthonio. Försökte vara diskret med min stora kamera och ta lite smygbilder och jag lyckades faktiskt! Är egentligen inte så stort fan av 'naturliga bilder' men vet att Esen hade blivit stolt över mig då naturliga bilder är hans grej (ja, förutom när han är med på dem då för då är det posing till 1000!)

Världens roligaste bild på Tomas då han inte riktigt hann med när jag tog kameran framför honom, 1 sekund senare bröt nämligen världens leénde ut. Bara att gilla läget, bobbi!

Här fick ni lite bilder från min dag, inte ofta så färska bilder kommer in på datorn och läggs upp på nätet s a m t i d i g t. Sjukt effektivt med andra ord så nu får jag fortsätta att vara effektiv, nämligen dags att plocka lite i lägenheten då den har blivit lite små-stökig.

bästisdag

Har egentligen inte alls ork till att sitta upp men tänkte dela med mig av vad jag och elina har pysslat med idag!

När hon kom satt vi alla och pratade om gårdagen och massa annat strunt. Efter ett blev Johan hämtad och även Carro så vi drog ut på stan. Var egentligen tänkt att vi skulle shoppa idag men jag hade verkligen ingen ork utan följde snällt efter Elina. Hon köpte en skitsnygg kjol och jag var SÅHÄR nära att köpa ett par stövlar jag suktat efter sen i vintras! Är nämligen utförsäljning på Eurosko så jag blev lite lurad då jag trodde det var 50% på rea-priset men det visade sig att det inte var. Visst, skorna är värda 800 men eftersom att de fortfarande finns i min storlek efter så lång tid lär de sänkas igen. Det är ödet som avgör om det blir jag och mina stövlar!

När vi var färdiga på stan gick vi hem och mötte även en glad Mård påvägen som allvarligt trodde att vi skulle korka upp även idag bara för att vi varit och förberett oss för lördag! Väl här blev det chill och skitsnack innan jag fick skjuts av Elina till Carro för att hämta mina grejer jag lämnat där igår. Blev kvar lite väl länge då det inte var längesen jag kom hem. Har fått lite mat i magen och nu ska jag läsa min tidning och sen sova. jobb imorn ju, sen möjligtvis träffa B en runda på kvällen. aldrig en lugn stund, precis som jag vill ha det :)

godnatt'

en kväll med carro, kryckan & c/o

alltså jag hade verkligenen ultimat sommardag igår (om man bortser från jobbet) förfestade med carro, emma och alexandra först innan vi drog till killarna en stund. när klockan blev mycket drog vi in till stan. Jag med mitt dåliga tålamod hade inte hjärta att vänta på de sega så promenerade hela vägen till stan med en person jag aldrig träffat tidigare, men det var trevligt. Alltid kul att lära känna nya människor ju!

Väl framme fick jag bråttom då Henke tidigare ringt och sagt att stora delar  av järngänget befann sig på nivå! Väl inne på nivå måste jag ha sett väldigt vilsen ut. Istället för henke & c/o hittade jag Rassel, Per och Adde vilket var minst lika kul då jag blev väldigt förvånad av att se dem där. Sen kom tjejerna och anslöt sig eftersom de varit en  inne på ett dött piraten, men aldrig någon som lyssnar på mig!

Eftersom att järngänget befann sig inne på harrys begav jag mig dit för att åtminstone se dem då 60 spänn tkändes pretty onödigt då det var över 2. Men det visade sig att det inte var någon vakt så sent så jag smög försiktigt in! Jättekul att träffa grabbarna igen, precis som vanligt. Runt 3 gick vi ut och mötte upp carro och resten av brudarna. Även grabbarna vi hängt med i början av kvällen! Var meningen att vi skulle bada på Stumholmen vilket vi också gjorde, vilket minne alltså!

Sen spatserade jag, johan, carro & emma hit till lägenheten för att sova! Kom väl i säng så vi somnade halv 6 kan jag tänka mig och runt 11 plingar en pigg Elina på dörren! Hon kunde tyvärr inte vara med kvällen innan p.ga. jobb och träning vilket var skittrist :/

Tyvärr hade jag ingen kamera med mig igår vilket jag VERKLIGEN ångrar! Tog några bilder hemma hos Carro med min nikon men eftersom jag inte vet vart jag har min IXUS nu fick det bli 4 taggiga iPhone-bilder inne på harrys för att föreviga vännerna. Vill iaf göra om detta flera gånger, man får verkligen passa på att göra galenskaper när det är varmt ute. Snart är det januari igen och jag blir den enda som gör en 'natalie' = gå utan jacka till stan!

Tjejer, på lördag är det vi som gör massa tokigheter t i l l s a m m a n s ♥

so you wanna change the world?

helt perfekt väder för att sitta inne på jobbet, såndär åskvärme som verkligen inte gör någon nytta. jag däremot gör hur mycket nytta som helst, blogga är ju livsnödvändigt. nej, men sitter i telefonkö till supporten och de verkar aldrig ha tid för mig men kunden i andra änden verkar vara mig trogen.

egentligen vill jag bara att tiden ska gå fortare då det vankas en utgång ikväll med ett gäng brudar. blir nog en runda till harrys ikväll och så nivå för att se om det är någon man känner. eftersom jag är ledig imorn behöver man inte tänka på att komma hem i rätt tid eller så, vilket är skönt! så det är minsann all in tillsammans med absolut peach & vattenmelonjuicen!

och även imorn kommer bli en fin dag<3

later!


på banan igen

Efter att ha umgåtts med carro, handlat nödvändigheter på willy's, duschat & pratat med elina i över 20 minuter är jag mer än nöjd med denna dagen! har även smörjt in mig med bodyshops bodybutter som doftar cocos, helt underbar är den!

Har fått en dille på min kära arbetskamrat annas musik som ligger här! sån röst tjejen har och även låtarna är superbra. typ lite stolt, men det får man vara, särskilt när det känns som om hon kan gå riktigt långt om hon bara vill (och det vet jag att hon vill!) sjukt bra brud, och om du läser detta ska du veta att du alltid kan komma till mig om/när du behöver prata!

Kom även och tänka på shayans roliga citat han drog idag på jobbet. Det är ju ofta som kunderna vill veta vilka de pratar med så de kan anteckna det eller framföra det nästa gång de ringer. Eftersom Shayan inte är ett vanligt namn brukar han bokstavera det för våra kunder och då låter det såhär: "Shayan med y som i yxa" helt underbart roligt, ibland får man minsann till det!

Nu blir det SATC på tv (mest för känslans skull) och så plocka undan lite efter matlagningen och så alla kläder jag har på stolen. måste ju se någorlunda ut här om vi ska hänga här innan utgång imorn, inte för att det är bestämt men att vara förberedd är inte min starka sida (därför ska jag försöka bättra mig) är nämligen tänkta att jag ska ut med carro jade och kanske hennes kompis, ses fram emot =)


medelhavskryssning 2008

INTE OKEJ!
nats.

ångest

alltid lika trist att sitta på jobbet när det är fint väder, men vet att det lönar sig i slutändan! för lönen som kommer på fredag kommer vara en trevlig överraskning, alltid lika kul att få hem lönespecifikationen. är lite spänd på hur mycket jag får i provision i och med att jag inte har någon koll alls på hur det gick i juni. hann ju ändå sitta på vanlig kundtjänst i 10 dar och sen har jag suttit på ÅF och företag sen dess och finns ju liten försäljningschans här med. gäller ju att se allt från den ljusa sidan :)

idag har jobbet gått fort! bara 2 timmar kvar och sen blir det en dusch innan jag möter upp B på glassiären. ska bli kul att träffa henne igen! man borde verkligen ta vara på varandra mer!

‎"lose whatever you have, but never lose your dignity."


frågetecken

Med ett stort frågetecken runt huvudet går jag nu och lägger mig. Det blir en lång dag imorn med, så jag måste vara utvilad. Hade tänkt ta en runda på gymmet innan jag börjar jobba vid 10. Efter jobbet är det tänkt att träffa B över en glass på glassiären så fort hon slutat sin träning =)

Ska det vara så svårt att bestämma sig?

maj 2007



Här är en bild från när vi var på läs & res med skolan i ettan! Sjukt roliga dagar med sjukt roliga människor! Var i Malmö och Köpenhamn och hittade på massa bus. Och att köpa baccardi breezer på 7-elever var uppskattat. Känns som om vår årskurs var något alldeles extra :)

some new

Hej!

Har nyss kommit hem från  jobbet, eller nyss och nyss är väl att ta i men ja. sitter för tillfället och kikar på tapeter, finns så himla mycket att välja mellan. har bestämt mig för att välja någon svart-vit fondvägg och ha resten av väggarna i rummet vita. stilrent samtidigt som det inte är så stelt! har hittat en på boråstapeter som jag fastnat för, vit bakgrund med svarta stjärnor. är inte 100% säker än, för jag vill helst kolla om de har något i affärerna i stan först innan jag bestämmer mig. men den var snygg!



eller vad säger ni?

annars gick jobbet bra! shayan var tillbaka, har tydligen haft sån pollenallergi att han inte kunnat vistas utanför lägenheten. det är verkligen tur att man är skonad från sånt. imorn är det jobb igen, även onsdag. var inte ledig då som jag trott hela tiden utan det var på torsdag. vilket är kanon, elina är med ledig då så vi ska umgååååås! bada, shoppa och äta bakad potatis. perfekt, helt perfekt! resten av tjejerna är såklart välkomna att hänka på om ni kan/vill :D

men nu har jag inte tid med detta! har massa kläder att plocka upp och lägga in i garderoben! ska även få i mig kvällsmat innan det blir försent och sen däcka framför tv'n. önskar man vore ledig så man kunde ta varje dag som den kommer men den lyxen har jag inte i sommar! dock blir hösten bättre, får vi hoppas på iaf. en resa i september hade jag inte tackat nej till!

later!

big love





kollar igenom datorn lite i smått i bildmapparna! vilka grejer vi har varit med om tjejer, helt otroligt roliga grejer som har fått en att känna hur riktig vänskap känns, skrattat oändligt med gånger och fått minnen för livet.

En vän är en person som kommer när andra försvinner. /Walter Winchell

skadeglädje är den enda sanna glädjen

fick ett sånt roligt sms av olivia imorse som varit med om en blöt natt i Kalmar igår!

"Nats hur blir man nykterist... Jag hatar alkohol och jag hatar att jobba just nu..
Men fan vad jag älskar dig :*
"

tydligen hade hon skickat en massa och ringt folk! b.la. malmöfolket som vi ska försöka få ner hit så snart som möjligt så vi kan visa vår stora stad! :) hade varit så himla kul och dessutom är de för käcka allihop!

så jävla grym

mitt bästa köp/byte gjorde jag för någon vecka sedan. köpte en GPS av anthonio för 300kr och fick denna reaktionen av de flesta: "vad ska du med den till?" jag tänkte att det alltid är bra att ha, och det tror jag förvisso fortfarande. men niclas var mer intresserad av den och vi gjorde ett byte. han köpte en extern hårddisk till mig så fick han min GPS :) perfekt byte då jag varit på jakt efter en sån hur länge som helst, man vet ju aldrig när olyckan är framme.


kommer inte riktigt vad vi döpte den rackarn till men olivia propsar på 'Gösta' :)
i vilket fall så är den supersöt och rymmer hur mycket som helst.

never say never

det har varit en riktig soft dag! sov till halv 12 och därefter drog mamma med mig till amiralen för att kolla på rean. hittade inget jag ville ha, förutom min lycka till kolsyremaskin! därefter blev det en fika hos kinga innan vi kom på att vi tappat bort min plånbok. *panik* så åkte tillbaka till lindex - inget plånbok. däremot fanns den på elgiganten så då kunde vi båda pusta ut igen! där utanför träffade vi eva så vi åkte dit en stund innan vi åkte hem.

har förresten börjat kolla hur vi ska renovera lägenheten! börjar ärligt talat krypa i fingrarna nu. har hittat en soffa jag skulle kunna tänka mig och så ska vi kolla på tapeter ikväll för ännu ett beige:t rum vill jag faktiskt inte ha, hur praktiskt det än är. så det ska bli kul det och se hur det kommer se ut när allt är färdigt =)

bra inköp

har sedan flera år tillbaka suktat efter en sodastreamer! höll på att beställa en i fredags men tur jag höll fingrarna i styr. för idag när jag och mamma var på onoff så blev jag en stolt ägare av en alldeles egen aga aqvia (lika bra som sodastreamer men snyggare design)


ÄNTLIGEN!

I can't be save

känner mig inte direkt så aktiv här, kan ju bero på att jag har andra saker för mig. just nu sitter jag i ett fridfullt ledja medans mamma visar vad hon fyndat på rean idag, lagom stolt är hon! en annan slösurfar lite och hade även tänkt lägga över bilderna jag tog idag på kalaset.. får se hur det går med det :)

men kan ju berätta vad jag gjort än så länge denna helgen ju!

igår jobbade jag min första dag sen jag blev sjuk och det var kul att komma tillbaka! blir så glad när folk öppnar sig för mig vilket några verkligen har gjort. betyder så otroligt mycket verkligen. så dagen gick otroligt snabbt och därefter stack jag till elina! efterlängtat och så mysigt. vi drog till badstranden och tog ett kvällsdopp och därefter mötte vi upp josse när vi gick tillbaka för att äta god middag.

när roger & ingela gick vidare till jonas och dem fick vi tjejer egentid. en tid som jag känner var väldigt viktig & det var så himla kul och enkelt, precis som det ska vara! vi spelade chicago i ett antal timmar och efter att ha vunnit två gånger drog vi och tog ett nattdopp! inte det bästa idén enligt mig men de andra två trivdes så jag stod där och var lite skraj i vattnet. egentligen jättetöntigt, för hur ofta står en mördare på stranden?

efter badet släppte vi av jossy och sa hejdå till henne :( därefter blev det tv-tittande innan vi somnade på soffan. vaknade av blixtar och dunder, helt sjukt vad det regnade med! tur att det slutade sen. var egentligen tänkt att vi skulle åka till hålan idag men i och med att vi försov oss så skulle vi inte alls ha lång tid där. bestämde oss för att ta det en dag när vi båda hade mer tid vilket verkade som ett bra beslut!

när jag åkte därifrån blev det en snabb visit i lägenheten innan vi drog på kalas på branthalla! gosia fyllde 37 i veckan och melvin 3 idag =) helt sjukt vad tiden går fort, kommer nämligen ihåg när han föddes. fick reda på att knodden kommit ut när jag kollade på allsång i hoglandspark! men på tal om ingenting liksom. kalaset var supertrevligt och skönt att träffa sandra igen :) skulle egentligen tagit ut henne för att visa k-na:s ynkliga men befintliga uteliv men visade sig att man inte ens kommer in på nivå längre på lördagarna så var inte så sugen på det. får ta med henne nästa gång hon kommer istället!

annars är det inte så mycket som händer i framtiden, vad jag vet iaf. verkar som om allt händer på lördag. det är jobb, lars winnerbäck och den legendariska tältfesten. får se om jag får ihop allt, vilket jag verkligen hoppas! sen skulle det bli någon runda på stan med elina på onsdag då jag är ledig då, var nämligen längesen vi var på tre G tillsammans.

det var allt för denna gången!
ta hand om er, sup er inte för fulla och försök att komma ihåg allt
nats.

lookin' for some hot stuff

det var en trevlig dag igår :) &  idag fortsätter kurerandet! känner mig nu nästan 100 och det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet imorn. blir en mjukstart då jag sen är ledig hela helgen! får bara hoppas att nån annan också är det!r

var väl allt jag hade att dela med mig av!
PS. nu ligger alla bilder uppe från marmaris, ta er en titt vettja!

vamos a la playa

nu ska jag bara lägga upp ytterligare några bilder från turkiet innan jag drar mig mot adgatorp, nanna, elina & joss! kommer bli en kanondag, har verkligen sett fram emot detta :)
dessutom börjar pencillinet verka nu, så det går mot det bättre vilket är sjukt skönt!
later!

/:

det är inte sällan jag blir ordlös
men ibland blir jag så besviken, att man inte får ur sig nånting
men ikväll har det krypt fram
kanske hade väntat mig för mycket?
eller så är det inte samma längre?
vad det än är så är det inget jag tycker om
INTE OKEJ!

om du var ett hav, vore jag en våg

en varm natt var det minsann, en natt fylld med halsont
har under hela dagen kurerat mig med min medicin och god mat
även några isglassar har slunkit ner, har hört att de är bra mot detta

imorn är det häng på agdatorp som gäller med 3 fina flickor!
häng vid sjön och sedan vidare till glassiären för att avnjuta en stor glass

I won't let you fall

jag ♥ ledja

vaknade upp imorse med mer ont i halsen än jag haft de 14 dagarna jag haft ont i halsen. men tänkte inte så mycket mer på det utan drog mitt trötta arsle till jobbet. satt där i 3 timmar tills jag förstod att jag faktiskt inte orkar med detta. varje gång jag sväljer gör det nämligen sjukt ont. sagt och gjort! ringde vårdcentralen för en tid och sjukanmälde mig igen.

hos doktorn tog de halsprov men inget visade på att det var halsfluss. men eftersom jag gått med det så länge hänvisade sköterskan mig till en doktor. han såg direkt att det var något fel, tydligen några steptokocker som hade beslagtagit min högra mandel. så gick hem med ett recept på pencillin, äntligen ska jag bli bra!

så åkte hem till ledja. ingen hemma, inte ens twist som mamma och niclas lämnat av i kallinge innan de drog till åhus. kan ju erkänna att det har varit lite ensamt men samtidigt så skönt. har haft allt jag behövt tillhands. AC (vilket verkligen behövs i denna värmen) isglassar, min medicin och bra filmer. ingen sol för mig imorn heller då man tydligen inte ska mixa sol med piller. får se om jag klarar det (y)

på onsdag är det iaf tänkt att träffa brudarna, ska bli trevligt :) 
och på fredag är det tänkt att jag ska vara tillbaka på jobbet, hoppas jag är bättre tills dess!


en helg med brudarna

hej alla och förlåt för förseningen, har haft fullt upp idag (inte helt sant, men ändå)

tänkte berätta lite om vår minisemester vi hade nu i helgen! det var en sjukt bra helg och sånt här måste man göra då och då, helst hela tiden. för det första så kommer man så mycket närmare varann och vem vill inte dela soffan med en av världens bästa människor? och för det andra är det alltid nyttigt att komma iväg en sväng, lätt att annars bara gå i samma spår.

det började i fredagskväll och för att vara redo när vi kom fram gjorde vi oss iordning på tåget. vi ville inte förlora någon av vår dyrbara tid :) när vi kom fram tog det inte lång tid innan vi hade gjort oss hemmastadda och drickan kom fram! efter ett tag kom olivias förra arbetskamrat henrik och hans kompisar. helt underbara människor verkligen, älskar när folk bjuder på sig själva. de tog ut oss i malmös nattliv, jag & siri höll på att gå vilse i Malmö men det är en annan historia. vi gick tillKulturbolaget var utestället som gällde den kvällen. väldigt annorlunda musik, men så länge vi snurrade Henrik var allt bra. nattmat på stippes innan vi alla 7 somnade i olivias mormors lägenhet (som förresten är sjukt awesome!) några på golvet, några i dubbelsängen och några i soffan - kollektiv it is!

på morgonen när vi vaknade (vilket var alldeles för tidigt) drog vi och de 4 slitna killarna ut på staden. började med en nyttig frukost på mcdonald's och därefter blev det shopping i 6 timmar vilket resulterade i några fynd och ännu fler skoskav. väl uppe i lägenheten igen blev det en powernap och därefter gjorde vi oss iordning för kvällen! det blev en kväll i lund fylld med hängpatte, häng i parken med kända & okända människor, skönsång med gitarr och så popcorn (som vi fortfarande inte förstår vad henke kryddade med) en great kväll helt enkelt, för ingen orkade något annat även om vi var lite sugna när vi satt på tåget hem. avslutade allt på burger king där vi såg ICA-Ulf! starstrucked som vi blev gjorde att satt vi kvar extra länge.. pinsamt!

fick äntligen sova ut lite längre på söndagen då det inte blev så mycket med det den föregående natten. vid 11-nångång gick vi och åt frukost innan vi drog till stranden. att gå 4km i stekande sol är inget att rekommendera men så himla lätt värt det! vattnet var hur skönt som helst och jag njöt verkligen av att bara sitta i vattnet, precis så det ska vara ju! efter några timmar på stranden räddade vi oss själva mot solsting och andra gradens brännskador med att gå hem och göra oss iordning för hemgång. en dusch har nästan aldrig varit så skön, särskilt en med kallvatten! stressade helt i onödan till stationen då det visade sig att tåget var inställt!? satt där i ovisshet, ibland skulle det gå ett tåg till karlskrona och ibland var det inställt. efter 1½ timme så satt vi i en vagn som skulle ta oss hem. tydligen så hade skogsbränder gjort att hässleholm hade blivit strömlöst och malmö hade el-fel. så snett det kan bli, men ingen eld såg vi minsann.

när vi äntligen kommit fram letade jag och olivia kebab då vi var sjult hungriga! kungsan blev det och sjukt nöjd var man efter! kom dessutom hem till en städad lägenhet, hur underbart är inte det då? tack mamma & niclas! innan vi somnade hade vi massa att prata om, varför är det alltid så egentligen? eller i och för sig så har vi alltid en massa att prata om. jag uppskattar dig något enormt min sköna böna, vet att jag alltid kan komma till dig om det skulle vara något. det är sånt som betyder ♥

så nu vill jag tacka mina brudar för dessa dagar. för att ni finns i vått och torrt
olivias mormor som var så snäll och lånade ut sin lägenhet till oss
och såklart lund-pojkarna! för att ni var så goa, bjöd på er själva och dansade så bra. nu väntar vi bara på att ni ska göra entré i Karlskrona


malmööö

Hej! kände att det behövdes ett litet livstecken, en lägesrapport helt enkelt från vår sida. vi  lever och är glada (förutom på pizzasnubben då, förstås) tänkte berätta lite mer detaljerat senare vad vi faktiskt har gjort då jag inte har tid med det nu då det är dags för playan. värmerekord igår i Sverige & idag ska det bli ännu varmare, underbaaaart!

later!


I really miss that smile of yours

Hej!

orkade inte visa några livstecken efter att jag kom hem från grillningen igår. helt slut i huvudet & trött men nöjd var jag med kvällen. hela 5 var vi igår men det var ingen som deppade ihop utan vi hade sjukt trevligt trots slöa grillar, fiskmåsar och småbarn =) runt halv 11 begav vi oss hem, så vi skulle orka jobba idag och för att carlos skulle hinna se de 5 sista minutrarna i fotbollen.

och arbetsdagen har gått relativt fort. slutar nu så det är skönt, ska bara hem en snabbis innan jag far ut till nanna för äventyr. hon hänger ju tyvärr inte med till malmö så får se till att träffa henne lite innan!

vi planerade även resan litegranna nu! tar tåget för 50 kr/person & dessutom ska vi bo hos olivias mormor så för att visa vår tacksamhet får vi ge henne någon extra fin blomma :) kommer bli sjukt skönt att få sån kvalitétstid med brudarna och jag är så tacksam att det har varit mycket sånt den senaste tiden. underbart ♥

nu är det dags att dra sig
later!


det blev inte en dag på stranden

& snart var en till arbetsdag slut. blev en dag med grabbarna grus & anna! även en trevlig lunch med vicky och sabina =) är ganska nöjd med 5 nytecknade abonnemang och en förlängning. extra pengar i fickan tackar man hu aldrig nej till och med tanke på att de nytecken jag gjorde gav mig 250kr/styck är jag ganska happy. och nu är det 39 minuter innan jag får ge mig av härifrån till vår pool-fest som vi hade tänkt ha på saltö. kommer bli dömysigt med tanke på att vädret inte sviker oss idag.

imorn är det jobb som vanligt och efter det är tanken att jag ska träffa johanna & c/o för en glass på glassiären. får se om jag far vidare till agdatorp för lite filmmys eller om jag faktiskt tar tag i mig själv och faktiskt städar lägenheten, diskar, tvättar och dammsuger. eller om jag ska skjuta upp det till nästa gång jag faktiskt har tid till det. (vilket blir efter helgen nångång då vi är borta till söndag)

i'm in pieces, baby fix me and you shake me'til you wake me from this bad dream

längtar till malmö nu, brudar!
later!

I love the way you lie

hemma efter några timmar på nivå med olivia & julia, mycket trevligt. det är såna spontana grejer i vardagen som faktiskt är livet - även om man inte tänker på det. såna små saker som att träffas över en öl, en sol och bad-dag vid havet eller en mysig fika. det måste inte alltid vara stort och välplanerat. så utan att överdriva så gör ni min vardag till en vardag med guldkant. är sjukt nöjd med tillvaron för tillfället & så ska det också vara ibland :)

nu är det dags för en natts sömn då jag slocknar vilken sekund som helst. börjar halv 10 imorn så hinner de ändå sova ut lite. och precis efter att jag slutat ska jag möta upp resten av gänget från jobbet & grilla på saltö. ses fram emot något fruktansvärt. kommer bli kanon (y)



& kanon kommer även malmö att bli!
DET GÅR BRA NU, KOMPIS DET GÅR BRA NU!

ett långsamt farväl

Hej!

Kuggeboda igår med bv' var verkligen välbehövligt och jättetrevligt! fick träffa pondus, hästen som elina rider åt lottis och såklart doris och gangster! vilken buse men jag mutade honom med hans första sockerbit så förhoppnignsvis håller han sig till att vara snäll när han ser mig :) tycker nämligen föl är jättesöta men man vet aldrig vad de hittar på för bus!

efter stallvistelsen blev det tv och snack! inget kvällsdopp, båda kände sig lite för sjuka för det så det får vi ta igen en annan kväll. vi måste även ha en strand-dag då vi inte har hängt och solat tillsammans i år än. (om man inte räknar turkiet, men i detta fallet gör jag inte det)

nu har jag 1½ timme kvar på jobbet (30 minuter av detta är rast, wiho) och därefter blir det en runda och snygga till sig i lägenheten innan jag möter upp olivia & julia för häng och fotboll på nivå. blir nog en tidig kväll i och med att jag inte riktigt känner mig 100, börjar tidigt imorn och vill vara pigg för morgonkvällen då det är grill och mys på saltö med vårt team =)

även om jag aldrig velat säga det tidigare
så är skitstövel ett ganska bra ord för att summera dig


later!

this used to be a fun house

sitter på jobbet och häckar, det är jag och grabbarna grus då anna gick hem för att hon inte mådde bra och kim hade ett kort 5 timmarspass. men jag klagar inte då man faktiskt ska göra sitt under sommaren och har man bra sällskap så går det mesta bra faktiskt.

dessutom har jag något bra att se fram emot. jag ska till kuggeboda ikväll och få ensamtid med flinet' vilket var otroligt längesen, nästan pinsamt längesen. ska bli så skönt! vi funderar på ett kvällsdopp och massa skitsnack. har verkligen saknat det! ♥

nu är det rast, vi ska hänga ute i solen, därefter är det back to buisness igen
later!


och det hjärta som skulle bli ditt på något vis, det fryser nu sakta till is

Hej!

tror jag har drabbats av den såkallade solfrossan, precis som igår när jag kom hem från saltö. satt nämligen på altanen i mysigt eftermiddagsväder och huttrade. inte helt normalt men jag körde all in dessa 3 dagar jag har varit ledig och jag har verkligen haft tur med vädret. nu är det 5 dagar till innan man kan njuta av att pressa på stranden ;)

dagen idag har iaf varit fabolous! jag, nanna & lotta stack till hasslö där vi mötte upp ytterligare ett gäng som vi drog till badstranden med! oerhört fint vatten var det och det blev ett antal dopp i det blå! hoppade t.om. från trampolinen så kan inte låta bli att bli lite stolt över mig själv :D nanna var nog också lite stolt över att hon fick i mig. hoppade även i tillsammans, fast det gick inte likabra! runt halv 5 rundade vi av och åkte tillbaka till agdatorp där vi hann kolla på halva 'sommaren med göran' innan min dator dog.

så nu har jag varit hemma ett bra tag. har hunnit plocka undan en hel del, duschat, ätit och så har det skapats planer i form av teamfest på saltö på onsdag. kommer bli kanonkalas och jag längtar redan :D

PS. detta visste ni nog inte om mig men när jag var liten ville jag fylla år just den 4 juli. just för att det var en blandning av båda mina tidigare favoritsiffror. PS.
godnatt!

sommar & sol

Hej!

Jag vaknade runt 9 och kollade färdigt på farsan som jag inte såg färdigt igår. den var bra men var inte alls som jag trodde, lite roligare trodde jag nämligen att den skulle vara. men ja, helt klart godkänd! :)

nu ska jag bege mig mot agdatorp för att sedan åka ut till karlskronas hawaii med nanna & hennes kompis petra! blev inget av brömsebro då jag tycker att det är lite långt ut dit och likadant när man ska in till stan sen imorn! får beta av dem i veckan som kommer istället :) inte för att jag har någon koll på mitt schema vilket är katastrof då jag planerar en ensamdag med elina och så även en malmötripp med brudarna under helgen. det lovar gott med andra ord.

men nu har jag inte tid med detta, får skriva mer sen
natalie

!

får jag gömma några drömmar hos dig?
några naiva och vackra som andra kanske skrattar åt, jag vill låta dom bo längst inne i dig.
får jag dansa klumpigt och sjunga falskt för dig en solig dag när hjärtat spränger i bröstet?
får jag vara i din värme och långsamt mjukna när själen blivit lite frostbiten Håll om mig tills jag ler igen!
får jag slösa min kärlek på dig?
får jag skratta, krama, sjunga, gråta och dansa av kärlek utan att du blir rädd?
jag vill se dig i ögonen och låta ett leende berätta att jag älskar dig

jag vet vem jag är när jag är hos dig

jag har en vän, en vän som vet vad som är det bästa för mig
som skrattar med mig
fikar i timmar
skakar rumpa på nivå
som finns för mig i alla lägen

en vän som känner mig utan och innan
som vet om alla mina små hemligheter
och tillsammans delar vi sjuka händelser

vi har åkt på semester
sovit i en bil en kall septembernatt efter en utgång
cyklat omkull när vi varit alldeles för runda under fötterna



det känns bra att ha en sån här vän, alla borde ha någon som elina
då hade världen varit en bättre plats

<3



såg denna bilden på facebook nyss & blev så glad
alldeles varm i magen
har fått rapporter att det är över 50 grader där nu
ändå finns det inget jag hellre gjort än varit där just nu
bara tagit tjejligan och dragit!

där löven inte fallit än

different people I've found.
some of them got closer then others
some wouldn't even bother and then you came around
I didn't really know what to call you, you didn't know me at all
but I was happy to explain.
I never really knew how to move you
so I tried to intrude through the little holes in your veins

fried woman

kan börja med att berätta att jag hade SJUKT kul igårkväll tillsammans med olivia, stina, elina, smartis, filip och löfgren :) blev lite grill, gnabb med små barn (som vi ordnade) och massa skratt :D sen blev det nivå för tjejernas del medans killarna drog hem. efter ett tag drog vi till piraten för att ta drink då de är billiga där hela sommaren för att sedan gå tillbaka till nivå och caspiens innan hemgång. träffade på adam under kvällen, sms:ade med henke om en utgång på onsdag och pratade i telefon med amine. träffade även på basse & ludde tidigare under dagen så det var kul att ta upp kontakten med folk, vissa har mer eller mindre SAKNATS SJUKT MYCKET!

idag har stekt på saltö med olivia och hennes kusin julia! när de gick låg jag kvar, var inte förräns jag började känna mig riktigt stekt i ansiktet som jag åkte till lägenheten som jag är i nu. ska åka till ledja nu då vi ska fira niclas idag och därefter blir det brömsebro för att sola & bada med dem imorn.

med andra ord så är/kommer det vara en kanonhelg :D

sol i sinne

vilken mysig dag jag har haft! låg på långö med carro och hennes kompis i 4½ timmar och det känns i ansiktet nu då man känner sig stekt. men det är det absolut värt då man varit så avundsjuk när andra solat när man jobbat :)

nu ska jag göra mig iordning för ikväll. väntar på att olivia och stina kommer och så ska vi grilla och så innan utgång. får även sällskap av elina och kanske några grabbar. kommer bli en bra kväll :)

så nu har jag inte tid att blogga något mer, men kan bjuda på en bild


med tjejerna på midsommar

godmorgon

Hej!

Jag har vaknat på ett jättebra humör. det är nog lite tanken för att jag vet att jag är ledig i tre dagar, det ska vara en varmebölja och jag har massa saker inplanerade som jag ser fram emot.

just nu ska jag ska jag till långö med carro och erica och sola vilket jag har velat göra hela veckan men inte kunnat. sen ikväll är det dags för grill och utgång! så jäkla härligt verkligen!



later!

eclipse

idag efter jobbet drog jag med mig Jannie för att se tredje filmen ur twilight saga - eclipse! jag tyckte verkligen om hela filmen, den var superbra! råkade lägga ifrån mig boken förra sommaren och har inte tagit tag i att sedan dess men det är ganska kul att inte veta vad som ska hända faktiskt! nu kan jag med gott samvete börja med boken då jag kommer få veta massa detaljer som inte kommer med i filmen :)



tack för sällskapet besti ♥

bakgårdshäng

igår efter jobbet hade jag en trevlig kväll med mina kära vänner! vi hängde på min innergård och även om det inte var särskilt praktiskt, varmt eller djurfritt så var det en bra kväll =) man blir så glad av att umgås med människor och jag älskar verkligen att ha folk runt mig. det gick ner två cider och när de flesta började åka hem gick jag och olivia upp till lägenheten och fick sen sällskap av elina & nanna! nanna som inte var beredd på att det var en 'festkväll' som det egentligen var tänkt att vara för alla utom mig då jag jobbade idag fick ut sig "jag har fan inte ens en BH på mig?" när vi gick till nivå för att checka så att olivia skötte sig då vi inte gick med henne dit. (att vi ville kolla vilka som var ute har inte alls med saken att göra) träffade iaf på olivias kusin som var störtskön och dessutom så kom calle och hälsade på. eller hälsa är nog att ta i då han stod bakom mig utan att jag visste och höll på att pilla mig i håret. då jag trodde att det var elina blev jag förbannad och försökte nappa handen. blev ganska snopen när jag såg att det var han, men det gjorde absolut inget. sjukt längesen man såg honom så det var trevligt!

(de säger att de hatar mina gruppbilder, men innerst inne vet jag att de avgudar när jag ber dem ställa sig på rad)

lova att aldrig glömma bort mig?

jag har underbara vänner, jag har verkligen tur. jag har också tur att de flesta är nära mig (iaf nu under sommaren) men det är en några jag saknar. någon jag saknar är joss. det är något mellan oss, det behövs inte alltid ord och när vi väl har ord så kommer de i mängder. vi delar många åsikter och på en del punkter är vi så himla olika verkligen. komplettrar varann och det gör fortfarande lika ont att förstå att hon är 25 långa mil ifrån. det är lätt att missförstå varann och tappa bort vänskapen mellan veckor, månader och år. jag vill kunna vara säker på att jag alltid har dig som vän, men jag vet att det kräver jobb, så joss, vänskap växer inte på träd och det vi har är värt så mycket! ♥ så du kan ju lista ut när hur glad jag blev när jag fick ditt sms där det stod att du "stannar kåta dagar" :D


(vår sommar 2008 var underbar, helt störtskön! det var jobb, kroginsmitning, lata dagar i kuggeboda och massa annat bus. måste återupplevas, det bara är så. min pärla, det är du)

men det finns mer som saknas. som alla säkert vet så tycker jag om att ha saker som de alltid har varit. och det är det inte längre på jobbet. idag satt jag och anna helt själva, vilket i och för sig inte gör ett enda dugg då hon verkligen är helt great, men eftersom vi är så många så kändes det konstigt. det var inte förrän efter 5 timmar som anthonio kom och när vi slutade kom bea och sara. men det jag skulle komma fram till är att jag saknar verkligen manisha & josse som inte är på jobbet längre av olika anledningar. alltså det är helt sjukt egentligen, har bara känt människorna i 4 månader men det var långt tidigare man faktiskt förstod att vissa av dem faktiskt bryr sig och dessa två var några utav dem. känns tomt, men precis som maniska skrev: Himla trist e det!! Men inte slutet... på en evigt lång ... vänskap inte... eller?? och det är så rätt!

och så kommer även esen & gänget in här när vi pratar om saknad. vi pratade lite med honom på chatten när han var runt om fötterna och han var så söt när han skrev att han saknade oss som han även gjorde när jag loggade in idag. trots att man faktiskt inte setts så mycket i 'verkliga livet' så är han någon som faktiskt med bryr sig och tänker på en och det betyder en massa. hade det inte varit en värmebölja lovad till helgen så hade det inte funnits något annat jag hade velat göra än att åka ner. sitta där och dricka P2, njuta av livet och svensk spotify som de är så fascinerade av, och skaka rumpa inne på coola areena. men får hålla ut, för det var inte sista gången jag var där!

RSS 2.0