ett långsamt farväl

bättre att gå upp sent än aldrig, och nu är jag uppe. eller har varit det ett tag, men iaf. lagat mat nu och känner mig knappt bakis, vilket är hur skönt som helst! får se vad dagen bjuder på, kan ju alltid hoppas på vissefjärda med b' & olivia ;)

gårdagen var lyckad! vi dansade, pratade och hade kul här vi tjejer! sen fick vi även sällskap av mård och fredin! vi gick in mot stan och styrde kosan mot fridace där vi var V.I.P tack vare olivia! sjukt skönt! där dansade vi loss och träffade folk man kände vilket alltid är nice! det enda negativa med kvällen var att det vimlade av 91:or som man vet inte fyllt än och även några 92:or. håll er hemma tills ni har åldern inne !

tack för igår alla !





n

thank god it's friday

det är bra för att..
jag ska på fridace med finfina människor! :)

jag är tacksam för att..
att vi ska ha riktigt roligt ikväll (y)

jag önskar mig..
en bakisfri dag imorn & taxi hem ikväll ;)


annars är allt kanoners! synd att klaga liksom, det gör man för mycket. men alltid skönt att prata ut med folk! särskilt en fredag-eftermiddag i bönan till halv 6! det funkar alltid (y) och så kör vi på lite party och har extremt trevligt ikväll! har inget annat inplanerat för helgen, vilket känns lite trist, men det problemet tar vi hand om senare :)

19 veckor kvar tills skratt, tårar och farväl
och aldrig har jag fastnat för så många som jag har gjort under dessa 3 år
men är det inte slut, vi har mycket kul kvar att göra!
och ni ska veta, att jag trivs med er

ni är bäst!

jag ska släppa dig, är men hur lätt är det att släppa det finaste leéndet?


n, att jag bara är en i mängden gör ont


du säger att jag har en liten värld, men den är större än begärd

jag är besviken. även om det inte alltid går bra så ska man inte få såna påhopp. om det går lika alla ska väl alla få lika mycket skit. jag är trött på din attityd. det är tur att jag inte ska dit förrän nästa vecka igen, annars hade det tagit musten ur mig. och då är min ordinarie lista tillbaka igen och jag kan börja komma upp i provision igen och tjäna lite extra! ;)

annars så är det bra! träffade jannie idag! mys :)
och så fick jag mina glasögon med (y)

imorn ör det redovisning som jag ska finslipa ikväll!
ganges är en fin flod. kanske inte så ren bara?


jag går och irriterar mig på folk. endel som jag inte känner, andra som jag känner men som trampar mig på nerverna precis hela tiden. och jag är trött på att lägga energi på detta fenomen. småsaker som tar sån tid. jag kan inte hjälpa det, det blir ofta skitsnack om saker jag inte tål. men jag ska skärpa mig, när man förstår hur onödigt det är. sen är det alltid lätt att öppna käften och berätta vad man tycker, men ibland står för mycket på spel. hang on!

"Hej alla i Nv3!

Marcus och jag satt igår och knåpade ihop en planering för mentorstiden
fram till sommarlovet/studenten. Ni hittar den under år 3 och vi kommer
att titta på den idag under mentorstiden.

Vi syns i em!

Hälsningar, Anna
"

GE OSS EN NY MENTOR !


utgång på fredag, vi är sjukt pepp!
eller vad säger du olivia? =)




n, har varit vaken hela natten och känt om hjärtat sitter kvar

jag saknar ord, jag saknar tankar

om några år kan vi springa på varann och säga så illa kan det gå

jävlajävlajobbjävel! folk blir olika behandlade och får olika regler att förhålla sig till och det tycker jag är jävligt illa alltså! det ska vara lika för alla, annars kan det vara. inte att jag får en regel som inte björn & sebastian måste följa. eller att folk kan komma och gå precis som de vill, men det tog nog slut idag, när maria lena jag & arlinda fick ta tag i bygget. och förhoppningsvis leder det till att det blir bättre, trots att man känner sig som en skvallerkärring..

och nej, vi kommer aldrig få körkort
kanske likabra att vänja sig, joss? :)

annars hade jag bara velat få allt färdigt nu så man kan slippa stenen på axlarna
typ projektarbete,  fysik & matte. det hade varit skönt!


n, sometimes you can't make it on your own


glory

denna dagen har varit sådär onödig känns det som! åkte medmamma och dom in till stan och gick och la mig i lägenheten och sov tills 12, vilket var riktigt skönt! sen läste jag lite i boken vi ska ha redovisning i och så bar det av till lok&motion där cissi höll ett pass i spinning! ;)

ska ju inte ljuga - det var sjukt jobbigt! men får hoppas att jag tränade bort resten av träningsvärken sen bodypumpen, men man fick säkert ny träningsvärk som ett brev på posten. men det var skönt att få röra på sig, även om spinning är bland det värsta jag vet.

vad som ska göras ikväll är religionen, hade tänkt göra färdigt den så mycket som möjligt. och så läsa färdigt kapitel 9, även om det inte var det vi skulle koncentrera oss på. rita en tidslinje och så.

förövrigt är jag irriterad på våran nya hemska mentor anna. hon skickar ett mejl om dagen, planerar in grejer på torsdagarna där jag inte har någon lektion och så är hon sådär allmänt dryg. men vi får väl överleva terminen, I guess..

varför ska alla resor vara så förbannat dyra just när vi vill åka? det är sjukt trist liksom. för 4000 har jag verkligen inte råd med, då det är mycket annat som händer i samma veva. det får verkligen bli en sista minuten (vilket nog är bäst för min/vår ekonomi) även fast det känns konstigt att inte kunna få planera något. vi kan ju i och för sig beställa tågbiljetter så att de blir billiga (y)

en filt
hos dig
vi kunde inte sova
och jag
sa inte nej
och du höll mer än allt du lova'
våra tungor gick som hjulen i ett drev


måste bara dela med mig av joss dröm jag fick i ett sms när jag sov
och inte hunnit läsa ordentligt förrän nu, den är verkligen sjuk!

"när vi var i turkiet så fixade cico och zaza jobb till oss
ett kriminellt jobb som vi tjänade fett med pengar på och som följde med oss till sverige.
för pengarna tatuerade jag en tiger på nyckelbenet och vi körde en fet sportbil.
sen rätt vad det var körde vi hem till dom (i turkiet) och vi hade deras nyckel till deras rum de delade.
vi väckte dom som jag och sov och de blev typ inte överraskade.
och jag visade min tatuering och din mamma ringde på vägen dit i bilen, men du sa att vi låg och sov"



n, med ett leénde på läpparna


you are a bad joke

vilken dag, alltså! jag måste börja göra lite vettiga saker känner jag! så nu gör jag min religion, ute i god tid för en gångs skull! :) vilket är bra. något annat som också är bra är att henke kom på hur vi skulle lägga upp vår presentation och så slapp vi nästan kapitel 9, för vi skulle koncentrera oss på 8! :) woho.

dock kom marcus på att barcelona kanske inte är ett så bra resemål. och det är sjukt att tvåorna fick som de ville, vi skulle med gaddat ihop oss och åkt till ett ställe som vi ville till och ett som vi kunde få bidrag till. men betalar vi en slant var så är det våra regler som gäller (a) vilket kan bli sjukt kul! men man tycker ju att marcus borde tänkt på detta lite tidigare..

jag tänker aldrig ge upp, besti!


n, take a chance

men inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?

allt går som jag vill nu. eller vi kan ju säga så iaf. linda har gett klartecken för resa i april, veckan efter trysil och det kommer bli riktigt fett! och så ska vi på fridace på fredag! :) det kanske gör att jag slipper tänka på mina två utredande uppsatser (en på engelska och en inom något samhällsämne) och min redovisning i religionen på fredag. men det löser sig.

jag tror inte jag riktigt förstår vart tiden tar vägen och hur snabbt det faktiskt går. det är skrämmande, när jag vet hur mycket jag har att göra ;s man fattar inte att snart är det dags för mösspåtagning, skidresa, solresa, barcelona & studenten! men det är bara att bita ihop för att kunna ha kul sen!

jag saknar dig.


n, with arms wide open

I'll show you love, I'll show you everything

det var att gå upp tidigt idag, vilket blev jobbigt. jag & mamma åkte in till stan för att träna bodypump. vet inte alls vad jag tyckte om passet - om det var roligt eller tråkigt. men det var definitivt jobbigt. och pga dåliga skor fick jag ont i fötterna ganska snabbt. så blir väl att köpa sig ett par riktiga löparskor. kommer svida i min plånbok. för idag har jag även betalat hela tv:n, ljudanläggningen och hela min studentmössa och så har jag varit duktig och flyttat över 1000 kronor på mitt sparkonto (y)

annars blir det mys ikväll på ringö (?) med trevligt sällskap! så det blir mat, sång och musik. ser fram emot detta, alltid kul att ha något att göra! ;) sen att det är jobb imorn ska jag glömma totalt ikväll :D ! 

jag blir så tokig. hjärtat vrider och vänder sig och vet inte alls vad det vill. 

 
men något jag vet är att fridace är nästa fredag och att det hade varit kul om alla följde med. men jag tänker minsann inte skicka sms till alla. jag orkar helt enkelt inte, utan ni som vet att ni vill dit kan ju bara höra av er. simpelt? :)




n, ja du borde kanske tänkt på något mer än kicken idiot?

det var långt bort om min kontroll

skapa en klubb på internet för att man tycker illa om en lärare på sin skola är verkligen lågt. man kan alltid prata med personen och han är nog den lättaste man kan ha att göra med. man märker hur pass mogna ni är, och jag vet att hade han fått se det hade ingen kunnat bli mer besviken än han.

men iaf. dagar med 3 lektioner är numera ovanligt och det känns tråkigt på ett sätt. jag träffar inte alla lika ofta längre och det är ju för att ni är i skolan som man vill gå dit! men vi får lösa det iaf.

hade en marcuslektion där jag och henke skulle läsa igenom våra kapitel men det gick inte så bra eftersom vi satt vid filip & rasmus och helt plötsligt pratade vi om hur många växlar vi har på våra cyklar. så det får bli att vi läser hemma istället tror jag. eller på bussen, där det är lättast att läsa.

sen hade vi besök från indien. eller ja studerande från bth, som pratade om hinduismen. det var la helt okej, bara att killen var lite svår att förstå. men finfina dräkter hade dem och vi fick meditera:)

att sen engelskan gick åt pipan är en helt annan sak. jag hade svar på frågorna och hade kunnat utarbeta det mer, men det är så mycket lättare om jag hade fått prata svenska då prata är det enda jag har svårt för i engelskan. skit med.

kollar på resor, i maj, då det är varmt i hela europa och det som lockar är grekland & turkiet dit man kan komma för en billig peng. hade varit sjukt skönt att komma iväg med folk man tycker om. visst hänkar ni? ;D





n, där jag är finns inget hjärta att ge bort !

men mitt i allt så ska man räcka till

jag är så trött på alla måsten. vara i skolan, göra läxor, fixa ett körkort, umgås med sina vänner, träna, jobba och vara glad. jag är trött på att höra av mig till folk, försöka göra roliga grejer med såna som inte bryr sig, hjälpa personer som inte gör samma sak för mig. för egentligen, vad är det för mening att göra saker till folk om man aldrig får något tillbaka? det är helt meningslöst och nu får jag sluta med det, för som jackie sa - jag kan vara alldeles för snäll ibland. och ja, jag vill ju bara alla väl. men nej, nu ska jag komma i första hand. jag ska ta hand om mitt liv, min framtid och min fritid. vill jag festa ska jag festa, men aldrig att jag tänker springa runt och jaga folk. för vill folk festa med mig så är de alltid välkomna, det ska ni veta. men jag orkar inte ta allt ansvar. för det är jag som åker på skiten om det händer något. det är mig styrelsen i huset kommer klaga på för att musiken varit för hög, eller om vi har varit för högljudda. och så är jag så fruktansvärt trött på att få städa efter andra. folk hjälper till, det gör dem, men oftast får man göra grovjobbet själv.

och inte fan blir allt bättre av att det känns som om projektet går åt pipsvängen? satt där och lyssnade när cissi & jimmy satt och kritiserade det jag trodde var så välplanerat och bra. men nej, här duger inget och detta är verkligen inte min dag verkligen.

något annat som är skit är att jag har blivit paraniod. tack vare gårkvällen när jocke blev bestulen på sin telefon, stackaren har jag nu börjat tro att folk följer efter mig och tar mina värdesaker. på bussen, i soffan i skolan och överallt. det är skit. men vi hade trevligt här innan vi gick ut iaf, och mysigt på nivå. sen hade vi ju kul när vi dansade på piraten tills just då jocke kände att mobilen var borta och den var inte i fickan, jackan eller på dansgolvet. så vi gick ut och hittade en polisbil och så hade de tagit hand om en kille. jocke ber honom kolla om han hade mobilen - OCH VISST HADE HAN DET! jävla as. så det blev att vi fick gå till polisstationen för att vänta på förhör. tog väl oss över två timmar att få gå därifrån. och det var läskigt att gå på förhör.. men får hoppas att den jävla ligan får sitt straff iaf!

som om inte det var nog så var det en äcklig tjock utlänning på bussen som började bli jobbig. frågade mig vad jag hette, hur gammal jag var och om jag hade pojkvän. frågade med om han var min pojkvän.. fan, ett äckel på över 40 bast sitter och flirtar på bussen. sorgligt, riktigt sorgligt.

men något "positivt" är ju iaf att jag har ett engelskaprov tills imorn
det kommer bli så kul.

n, where were you?

livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara när du vilar på min arm

hejhej träningsvärk, likabra man välkomnar den snällt eftersom den lär vara med mig ett par dagar. hade bootcamp på gympan idag som smart-sebbe hade hand om och det var tufft & trist typ. jag hatar armhävningar, det finns typ inget värre eftersom man känner sig så dålig. men iaf, så var det grymt kul att ha sin partner på ryggen och upp på en sån dansbräda. det kändes som om man red kamel eller elefant när man satt på lindas rygg ;)

och nu taggar jag tills imorn då det kommer massa underbart folk och kul ska vi ha! det vet jag! för vi har inte festat alla tillsammans på ett bra tag, så nu är det dags igen! synd bara att elina inte kommer :( fridace för oss & alla andra med? :D sen får vi hoppas att henke & cornelia hinner bli friska.

när vinet glöder i de fyllda glasen och
vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band.
vi som gått omkring och varit så blyga
vi slutar upp att smyga, motet kommer efterhand.

så tagga nu, så ses vi imorn
ni är bäst, det är ni verkligen
<3

n, det är som om det är mer verkligt nu

I think you're crasy, just like me

det var en soft dag igår. missade dock min religion, jag hatar mig själv för att jag inte har koll på mitt schema. men jag var med på engelskan och marcus lektion där vi som vanligt inte gjorde någon nytta. men hej, vi umgås med varann så lite bra är det iaf! och nej marcus, vi är inte alls ironiska när vi säger något snällt till dig ;)

sen gick jag och joss på stan, efter att hon kom då som tog ett jävla bra tag, haha. kollade lite affärer och så satte vi oss på 3g där vi snackade lite skit. det rensar magen ;p när vi ätit färdigt tog vi bussent till marieberg för att umgås med jackie! det var mys! :) skönt att ha någon som ändå bor hyffsat nära en själv som man kan umgås med. uträttade även ett annat ärende, och det var bra.

nu har jag egentligen att göra. joss åkte innan för att vara duktig och göra det hon måste. jag måste då städa tills imorn, plugga (?) jag förstår inte riktigt vad vi håller på med i skolan.. men iaf. och sen ska jag iväg på en träning som jag antar är blir jobbig eftersom att smart-sebbe kommer att hålla i den. men vi klarar allt tillsammans nv3, med lite pushing!

antar att det blir att sätta sig direkt på bussen sen och ha en "trevlig" mattekväll med mamma. men det behövs om jag ska kunna skriva provet nästa onsdag som jag hade planerat. blir nog till att jag skjuter fram det lite, för mitt eget bästa (a) får se, får se.


annars är allt kanonkalas. jag har fina människor runt mig, som verkligen är bra för mig. som gör roliga saker med mig och som pushar mig när jag inte riktigt orkar med livet (skolan). allt är bra och jag trivs som fisken i vattnet. och morgondagen lär ju inte göra det till det sämre utan till det bättre! ;) vi ska ha kul! det vet jag att vi kommer ha, som alltid!

n, en aningens förvirrad


drömmen flyr och vardagen gror

det här om att vakna ranglandes efter gårdagen är inte kul, det är inte heller så roligt att ha ont i huvudet och behöva sitta på jobbet i sex timmar. prata med främlingar, försöka sälja på dem skit jag själv aldrig skulle köpa och försöka vara övertygande. men det gick! det var nog mycket tack vare arlinda & melinda! alltså ingen joss eller jackie, men det kommer fler roliga arbetsdagar.

gårdagen var rolig! åkte till marieberg och jackie för en fest där vi firade emilia (och thai-danne). det var trevligt med nytt folk och få öva på sina sociala förmågor. de blir lätt ganska dåliga när man hela tiden umgås med samma folk, men jag klagar inte eftersom jag tycker så mycket om er. det var rätt intressanta personer på festen som nicko, han försökte få ut sin mamma ur huset bara för att han ville ha det för sig själv. eller kanske thai-danne som hur länge som helst ville åka in till stan och när vi väl skulle gå hade han däckat. eller varför inte ali, stackaren som hade tråkigt hela kvällen och det han ville mest var att flytta tillbaka till afrika.

men vi gick ner till bussen jag emilia ali och emilias kompis. hur de andra kom in har jag ingen aning om. vet bara att jag, nicko och hans två andra kompisar skulle ta en taxi. men eftersom han var sååå seg så åkte taxin utan oss. men buss funkar lika bra det! mötte jonna i stan, vi bestämde att vi skulle träffas snart. & det måste vi verkligen göra!

sen mötte jag upp jannie på piraten och dansade loss den sista tiden som fanns kvar! :) det var kul, även om piraten alltid kommer att vara piraten. dessvärre trillade jag typ 1½meter när jag skulle in till piraten, vilket resulterar i att man har ont i baken idag ;( gick ut med jannie & alle som tog taxi hem och pratade med oskar ett tag och så kom bruce med, som var för trött för att stå så han satte sig på den kalla marken. då måste man vara riktigt sliten. när deras buss kom blev det hemgång för min del.

mer sånt här
lite på onsdag tack!
då ska vi svänga våra lurviga joss!
och alla andra med såklart :))

n, there is nobody like you

varning för ras

jag har varit tyst i tio dagar eller mer
jag tror jag slipar mina vapen när ingen ser
(jag förstår mig inte på mig själv, gör det minst som jag vill göra mest)
 

hemkommen från johanna, skönt att bara vara när man är där. blev även lite spel, elchockar, skoletning och mys med valpen! för inte ta så lång tid mellan mina besök där, då det är sjukt kul att följa milwas utveckling. snart fyller hon ett år, det är helt sjukt vad fort det har gått. lilla nutte :)

och ikväll är det fest på schemat, hur jag gör vet jag inte än men vet att det blir trevligt vilket som! imorn är det dock jobb, men det ska nog gå bra. kan nog inte gå annat än bra när jag vet att joss arlinda & jackie ska jobba med mig! :) toppen (y)

jag vill träffa dig ikväll
allt hade varit så mycket lättare..

n, joss är megabra<3


det är väl tanken som räknas ändå?

du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
du lever för stunden, precis som jag

jag vill göra om min blogg, men mina kunskaper är inte de bästa.
en stor förändring, det hade varit kul! :)

annars har dagen varit riktigt meningslös..
missade min enda lektion och seminariet flyttade de till nästa vecka ;/
tränade i och för sig, men hur mycket gav det?

NYA TAG!


ser fram emot helgen!
ska till johanna imorn, lyckorus
och så ut och svänga de lurviga på lördag! ;)



sakna piecingen, typ?
så illa kan det gå.


mitt hjärta har en inneboende med pajjat självförtroende som inte mår så bra, n

där finns inget hjärta att ge bort

alltså matteprovet, har inte en blekaste hur det gick
i början kändes det bra, sen vet jag inte. gick väl utför antar jag?

& inte gick det bättre på jobbet. 8 poäng, 8 poäng! helt sanslöst..
men att skylla på listorna brukar funka (a) för idag var de värdelösa.
fast det var skönt att jobba med joss igen, puuuuh!<3

vi pratade om turkiet på bussen idag, jag och joss
om det hade varit september i turkiet nu, gud vad skönt
inga problem, bara roliga saker. "det hade varit livet" "


sen var det in till optikern och försöka bestämma sig för ett par glas
det är ju jättesvårt, vad gör man när alla säger olika?

och som om inte det tråkiga var slut där så var jag på teori
fast hade tur som hade jannie där :) nästa onsdag med då!

jag har inte ens börjat på marcus uppgift, jag orkar helt enkelt inte
min hjärna står typ still.. måste vara efter alla integraler ;s

jag vill dela med mig av vad jag känner
berätta för andra
men rädd för vad de tycker
lyckat..


annars?

utgång i helgen och så jobb.
men det blir nog bra ;)

n,  jag förstår mig inte på dig


my dream is to fly

dagen har varit slapp vilket har varit skönt!

när jag kom in till stan kollade jag glasögon med mamma
och sen begav jag mig till matten som var onödig. hon har problem!

sen lite idrott, innebandy. hade kunnat vara bättre ;)
och när jag skulle köra hem åkte bussen förbi mig, lite snopet
men hade en till jag kunde ta, som tur väl var!

och nu har jag pluggat matte, eftersom provet är imorn
och så ska jag ha en synundersökning, jobb och körkortsteori imorn
blir en fullspäckad dag ;o

n,

always where I need to be

åh, jag blir så trött på dig så det är inte sant. jag är nog verkligen sämst på att läsa andra människor. helt klart! vi får helt enkelt hoppas på det bättre, för ibland skulle man tro att du var scitzo.

  • gårdagen var inte heller mycket att hänga i granen
  • matteläraren är cp
  • vi saknade lasse nåt enormt 
  • jag missade mitt seminarie och sa inte sanningen varför
  • jag satt och lyssnade i 4 timmar på saker jag redan kunde
  • åkte hem och räknade matte

men tackar gudarna för att jag har såna människor runt mig som jag har
det hade inte gått annars :) 


nej men om man skulle räkna lite matte innan man åker in till stan?
wish me luck

n,

would you still love me when you can't see me anymore?

jag är sådär sjukt stressad nu när jag insåg hur mycket jag har att göra ;s helt sjukt!

  • idrottsuppgift (inlämnad imorn)
  • miniseminarie (imorn
  • inlämning och presentation i internationellt tema (tisdag)
  • matteprov (onsdag)

JAG ORKAR INTE! men elina sa att jag skulle tänka positivt så det är väl det jag får göra. även om det är väldigt svårt just nu. jag vill inte gå i skolan. eller gå i skolan är trevligt, om man slappa alla läxor. det hade varit perfa.

annars har helgen varit sjukt tråkig
men såna ska man väl med ha?

förbered er på party på onsdag
för då ska iaf jag fira att denna veckan (nästan) är över!

n, i miss you


tänk om klockan tagit samma vägar som vi?

jag började min dag med att börja räkna matte igen och jag ville verkligen inte. jag ville inte fortsätta med matte D, men någonting i mig fick krafter att öppna boken och nu jävlar ska jag göra färdigt kursen. för när jag väl har bestämt mig så..

och så vill jag ha några planer för ikväll
hade varit kul att umgås :)

får se om det blir lite utgång, beror på hur lättflirtad mamma är
för att festa med jannie och emme är något som hade varit kanon!

starting from zero got nothing to lose
maybe we'll make something
me myself I got nothing to prove



n,

har du gjort vad du ska?

jag var tillbaka i skolan idag och hej vad trött på allt vi har att göra. det som gör mest ont i magen är matten. jag orkar verkligen inte ta tag i den, då jag fattar nada. och nu när lasse har slutat får vi dras med ett sär till lärare. jag orkaaaaar inte. men det var skönt att träffa alla iaf. ni är bara för bra ni!

och nu sitter man hemma med lite huvudvärk och undrar vad man ska göra i helgen. inga planer alls. vet bara att jag måste träffa jannie för lite möte med projektarbetet. om hon kan då förstås. men vi kan ju alltid hålla tummarna för det ;)

i dina ögon är det lättare att va
det finns inget bättre ställe


vi måste skicka iväg esens vykort kom jag på nu
och så har joss åka iväg igen, men det gör inget
för vi är bäst tillsammans<3

mini me



,n

do you know?

jag är hemma och är sjuker idag, det är tråkigt! särskilt eftersom alla andra är tillbaka i skolan idag och får träffa alla igen efter julen. men vi får se, jag är troligtvis tillbaka i form imorn! ;p (om jag inte hostar hela denna natten med)

annars tycker jag att jag är väldigt duktig. jag har tre riktiga kusiner, bara tre alltså. och ingen av dem har jag haft kontakt med på riktigt länge! men nu så. för någon vecka sen hittade jag min kusin kamila på deviantart och nu har jag även hittat mina stockholmskusiner simona & andré! puddingar alla 3! så det hade varit kul att träffa dem snarast! :)

andre ~ kamila ~ simona




annars hade jag tänkt läsa färdigt uppsatsen vi har i internationellt arbete och lite annat kanske. men mest slappa så jag blir frisk, för inte kan man väl bli frisk om man överanstränger hjärnan? det är iaf min filiosofi! för frisk måste jag bli då det säkert snart vankas utgång med emme och gänget! det blir trevligt! :))

n,

your heart is wide open

Emelie säger:

men jag går snart ut då ska vi vara ute varje dag

eller när jag är ledig nån dag så dka vi gå ut för ibland börjar jag vid 12.40 på torsdagar

natalie, säger: JA, blir skitbra det ;D

glad att du är tillbaka :)


idag har det inte hänt mkt.
vi slappade till 12, sen drog jag till stan
körkortsteori och sen gå på stan med carro :) !

jannie, miss you!


n,


I use to fall in love

utgång igår, och jag hade kanonkalas! behövs inget annat än ett knippe bra människor, några skvättar alkohol och ett dansgolv med bra musik! skratt, prat, singstar, onödigt lång runda till preem och massa annat skoj. lite kaffesump på nivå med. tack alla för kvällen, det är sånt som behövs för att hålla ens humör uppe!

och nu är joss här, vi har latat oss heeela dagen!
och blir väl lite sånt imorn med! mästerkockarna måste ju få vila!


,n


should I give up or should I just keep chasing pavements?

finfin morgon! vaknade av carros mobil, eller var nog vaken innan den men det kändes så iaf. och sen kom adnan och hälsade på! vi kollade vidare i skolkatalogerna och skrattade lite! nu är de två och badar i simhallen och jag väntar på att joss ska komma vid halv 3!!! fast jag har städat lite och ska fortsätta när golvet torkat! när man väl kommit igång så.. ta hand om köket, damma och ställa saker där jag vill ha dom! det blir så bra så!
 
och när jag är färdig ska jag ta en dusch och sen vandra in mot stan i kylan! ska kolla om mitt gamla maestrokort funkar, och gör det det blir jag förbannad! då jag väntat på att få mitt bankomatkort i några veckor och man är väldigt handikappad utan sitt kort ;/ men förhoppningsvis kommer det nya imorn eller på onsdag :)

ikväll kör vi lite fest! och just nu bryr jag mig inte vilka som kommer
för bland de bästa jag har är här, och det är det enda som behövs ibland<3




nothing sweet about me, n

the world's a better place when it's up side down

ja igår var man på ikea så det blev ett nytt soffbord, lampa, fotoram och småplock & jag var riktigt nöjd när jag åkte därifrån :) så blev det till att åka fortfort för att möta upp olivia i nävragöl och åka in till karlskrona city för att äta pizza och kolla på bio med b' jag var nog den enda som riktigt uppskattade filmen, allt flyter! handlade om ett antal män som fick för sig att ställa upp i vm i konstsim för herrar. mycket rolig!

sen blev det lite utgång med olivia, inte riktigt de rätta ställena att gå på! p&m och playbar. så vi testar lyckan imorn istället när både nivå och statt är öppet för vår del! det kan inte bli bättre!

och så kommer joss hem, gud vad skönt!

så vi ska ha mys här i några dagar :)
vännen!

och just nu väntar jag på att carro ska komma hit
det blir mys!



n


livet är en gåta och du är gåtans skal

jippi, verkar som herr ont i halsen har hittat mig. great, och jag som skulle åka in och träna med mamma idag. blir nog inget med det, men hey, jag lever iaf! och mamma och jag ska dra till ikea i kalmar! undra om man kommer hem med ett nytt soffbord till lägenheten? är himla trött på mitt bord som ser ut som en tvättkorg. passar bättre som nattduksbord faktiskt och så lite fina ramar kan man nog ta med sig hem med :)

och på måndag kör vi lite nivå & fridace :))
det kan inte bli bättre!



missyou' , n

du har något som andra inte har

jag orkar inte göra något ikväll, något som kräver att man måste höra av sig till folk. visst det hade varit trevligt, som det alltid är. men vi tar på oss danseskorna på måndag istället!

och då får jag träffa joss, kära joss!
som jag har saknat dig<3

annars har jag väl inga planer för helgen, känns lite småtrist faktiskt..
kan ju alltid kolla om carro har en ledig stund över :)

jag saknar dig!

/n

början på nåt nytt och nånting underbart

nyår var helt klockrent, verkligen! jag träffade människor jag saknat och det var verkligen en hur skön känsla som helst! och nu vet jag att jag ska göra mitt bästa för att få behålla er! ni är helt underbara hela högen! fast det har jag ju vetat hela tiden ;) och emme ska jag vara rädd om, det är en mycket bra person! så ni blir inte av med mig så lätt! kära skogsbor!

först bjöds det på finfin mat som vi såklart lagat
sen lite efterrätt, och oscar frågade om jag följt receptet. ibland är han elak :(
det följdes av "med andra ord" och sen singstar och allmänt chill

när tolvslaget närmade sig gick vi bort till tom och dom och kollade på raketer
skitcoolt att de skickade upp små luftballonger, haha 
och så fick man en raket på foten, men det läker på :) var ju inte meningen! 
och jag tror jag tappade min vante där någonstans :( fina vante. 

men vi gick tillbaka och sjöng lite till! och pratade och så :)
jag jannie & johan bestämde att vi skulle flytta in hos mig efter studenten, nice




om bara du hade varit där hade kvällen varit komplett, sötnos!

RSS 2.0