glidare


citat

"Om vi båda jobbar kvar om 4 år så hoppar vi från Västerbron tillsammans?"

Detta sa en säjare som idag slutade på First! Om han skulle komma tillbaka dit och jag frtfarande jobbade kvar då skulle vi hoppa från Västerbron. Självklart sa jag och frågade om man dog om hoppade därifrån och fick som svar att det var klart man gjorde. Det var jag inte riktigt nöjd med så vi kom överens om att hoppa från Kungsbron istället, med livet i behåll.

if I had you

En sån härlig dag, verkligen! Fick sova ut ordentligt, göra mig i ordning , packa ihop grejer jag skulle ha med mig och så där. Väl på jobbet var det sååå kul att vara tillbaka, mina kollegor är verkligen för härliga ska ni veta! Så hela dagen har jag spenderat med skratt, inkopplad i samtal med roliga människor, ost& kex och rökpauser med Sabina =)

Hälsomässigt då? Jo, jag mår bra! Jag friskförklarade mig själv idag trots att jag kanske ser lite konstig ut. Men det är mycket bättre än vad det ser ut! Kanske tror folk att jag varit med i värsta slagsmålet och det gör ju inte mig något :D

positiv dag

jag älskar att jag var så pass bra idag att jag kunde gå tillbaka och jobba
jag älskar att solen var framme i stort sett hela dagen, det gör så otroligt mycket
jag älskar att jag alltid med jämna mellanrum får massa låtar skickade i min inbox på Spotify av B
jag älskar att det bara är 4 veckor innan vi åker till Jönköping & Joss
jag älskar att vi åt ost & kex på jobbet idag
jag älskar mina nya skor jag fick av mamma efter operationen, de är så sköna! taaack mamma!
jag älskar att vi äntligen lagt en beställning på en iPhone 4 till mig
jag älskar den goda matlådan jag hade med mig idag som Niclas har lagat

det har med andra ord varit en bra dag!

från och med du

Hejhej!

Har precis kommit hem igen efter att ha varit på stan med mamma. Blev lite saker inhandlade faktiskt vilket alltid är kul. En stickad tröja, två tunikor och så lite strumpbyxor som man aldrig kan få för många av! Ser fortfarande inte hel normal ut och dessutom har jag en blåtira så folk måste trott att jag varit i slagsmål, haha.

Friskanmälde mig förresten tidigare idag, nu ska det minsann jobbas. Tjuvstartar lite imorgon med att gå in övertid på mailen för att göra Sabina sällskap. Som gengäld tar hon min ADM och jag får sitta i telefonin. Det där med samarbete, det kan vi! Och för att göra henne glad ska jag ta med mig ost & kex till jobbet till oss tjejer som jobbar imorn =)

Nu ska jag kolla på lite O.C
Later!

saltmannen.se gör det igen

Riktiga texten var:
Vem är du,
vem är jag?
Levande charader

Men jag sjöng:
Vem är du,
vem är jag?
Flygande Araber


min fine

Blev en liten promenad med Twist igen och denna gången hade han bättre tur vid postlådan.


secrets

Godmorgon alla. Jag vet, det känns sjukt konstigt att skriva så i och med att klockan är 13:37 (oooh, eliit). Jag vaknade för första gången runt 9 för att jag var såå hungrig så gick ner för att ta en macka och gick upp igen. Såg något avsnitt av OC innan jag somnade igen. Måste vara tabletterna som gör att jag har så lätt för att sova, för innan hade det aldrig gått.

Idag är det jag och Twist! Var ute med honom på en kort runda innan. Vi skulle kolla om det hade kommit någon post vilket det borde vid denna tiden men lådan gapade tomt. Ni kan ju gissa om Twister blev besviken då han älskar att få i uppdrag att bära en tidning hem.

Annars händer det INGENTING idag precis som det varit i några dagar nu. Jag är visst inte så duktig på det här med att vara sjuk, man är ju så rastlös. Mamma visade 4 stycken böcker igår med massa recept. Får se om jag ger mig på någon av dem och bakar eller lagar ihop något smaskigt, inte helt otippat faktiskt.


Men nu ska jag fortsätta slösurfa lite och kanske sätta in en ny skiva från min OC-box! Älskar att verkligen streck-kolla på serier! Just nu är det SATC som jag kollar på i lägenheten och så tog jag med mig OC hit. Så jäkla bra serier!

all you gotta do is smile that smile and there go all my defenses

Ibland älskar jag mig själv något så otroligt.

Har några på min vännerlista som jag aldrig träffat i verkligheten men som jag pratar med dagligen på jobbet. Chattade med en av dem innan jag skulle opereras och lyckades (tydligen) lura in honom att det var brösten jag skulle förstora och inte operera tanden.

Idag kommer han upp på chatten och frågar hur det har gått. Eftersom jag hela tiden trott att han vetat att jag drev med honom berättade jag såklart att jag var svullen och såg ut som Grinchen. Hur han kopplade grinchen till bröst har jag ingen aning om hur han lyckades. När jag började att lura honom för några dagar sen kopplades han upp och ner hela tiden, så mitt meddelande där jag skrev att jag skämtade måste ha förtsvunnit bland alla inloggningar. Så när han tog upp ämnet så kunde jag inte motstå frestelsen att fortsätta driva lite till. Vad annars när det gäller mig? =)

"bara sjukt att du har dubbel D
ingen aning för vad Dubbel D betyder men låter stort"


Denna bilden fick han för att visa hur stora de var, haha!

Vår trassel

Det är så sjukt. Vi har sedan högstadiet kallat Johan för Rassel alternativt Trassel. Igår såg jag en reklam på TV:n att Disney nu gjort en tecknad film med just namnet 'Trassel'. Så fort den kommer ut ska jag se den då det tydligen ska vara den bästa film de har gjort på länge. Johan, du blir en käääändis!


Han liknar ju t.om. Johan lite


""Trassel" saknar det nytänk som förra årets "Prinsessan och grodan" hade. Men det är ändå en väldigt söt saga som framför allt kommer att älskas av de yngre" /moviezine.se

white light moments

Svullnaden har gått upp ännu mer och jag tappar hoppet om att kunna gå tillbaka till jobbet imorn. Var nämligen hos tandläkaren imorse och han sa att svullnaden kommer gå upp fram tills det 5:e dygnet. Det betyder att jag har en lugn och tråkig helg att se fram emot. Gissa om jag blev depp?

Var ju tal om att träffa tjejerna från jobbet imorgon men vet inte om jag är så pepp på det om jag ser ut så här. Att jag dessutom inte får dricka något gör det ännu lite sämre. Men jag biter ihop, det är ett steg på denna vägen mot att allt ska vara färdigt. Men att det dragit ut på allt gör ju att det känns hopplöst ibland.

Så idag ska jag tillbringa dagen i sängen för 3:e dagen i rad. Är ändå ganska skönt att bara ligga och kolla på SATC hela dagarna. Ångrar dock att jag faktiskt inte tog med mig Twister, förstår inte varför jag ens tvekade. Han hade gjort att jag blev lite gladare i alla fall. Men åker nog hem med mamms och Niclas så får kramas med honom då!

Alltså egentligen. Är det inte ganska konstigt att när man jobbar vill man inget annat än att bara slappa och när man väl MÅSTE vara hemma, ja då vill man inget annat än att gå tillbaka till jobbet. Saknar alla mina kollegor och att jobba. Det måste bero på att vi har så himla kul ihop =)


Tre av mina underbara kollegor


I have to live withou you

Min sjukstatus: Fortfarande läskigt svullen och ser hemsk ut. Gör lite ont och jag går på pencillin nu i 6 dagar till.

Det enda jag vill är att bli frisk. Kunna jobba, umgås med folk, festa, träna och åka iväg och göra roliga saker. Har inte alls ro i kroppen till att bara ligga hemma hela dagarna. Dock har jag haft tur som hade Budda på besök idag. På eftermiddagen kom mamma en stund och Elina med efter att hon slutat. Så har ändå haft tur.

Åkte hem med mamma och Niclas nu och ska in till stan imorn igen. Det är tänkt att jag ska till tandläkaren för att kolla mig. Om det verkligen är normalt att vara så svullen som jag är nu och dessutom ska jag be om att få starkare pencillin då dem tabletter jag fick inte biter på mig! Att de aldrig lär sig :(

Annars känns det inte som om jag har så mycket att dela med mig av. Händer inte så mycket som sagt. Men kan ju berätta att jag håller på med en till fotobok, har kommit in i ett stim nu när det gäller fotoböcker. Det är så himla kul att både göra dem och sen bläddra i dem när de är färdiga! Har tre stycken nu hemma i lägenheten men en av dem ska jag inte behålla själv. Den jag håller på med nu är det bara bilder från Marmaris i (och lite Istanbul från i våras) från alla mina 3 år där nere.

Joss ringde nyss, hon berättade att hon skulle komma hem nästa vecka! Wiiiiho! Och nu är det inte långt kvar tills vi åker upp till henne heller, ih vad kul! Olli, kan du med den 26-27:e? :D Så vi blir hyffsat samlade i alla fall!

mitt sällskap

Denna filuren lämnade Elina av runt 8 tiden och sen dess har vi legat och slappat och så har jag även visat lantisen the big city! Såååå söt!


nya felsms.com

Alltså, ni måste verkligen kolla in saltmannen.se! Sjukt roligt!


save yourself

Har världens mysigaste kväll här på Alamedan. En stor kopp (koffeinfritt) kaffe, massa tända ljus, fina människor på chatten och SATC i bakgrunden. Svullnaden har gått upp och jag börjar likna Grinchen igen till min stora besvikelse, trodde man bara skulle behöva se så hemsk ut en gång i livet. Så är hemma imorgon med, får se hur jag mår på torsdag. Kan tänka mig att jag kommer gå bananas om jag måste sitta inne hela tiden med bara mig själv som sällskap.

Imorgon har jag i alla fall den turen att få passa Budda medans Elina jobbar! Så vi ska mysa i soffan tillsammans då vi är lika duktiga båda två på det. Ska bli skönt med lite sällskap! När Elina slutat är tanken att vi ska äta på Tre G men som jag mår/ser ut nu är jag inte så säker på att jag vågar gå ut och skämma ut mig.

Fick förresten höra av Sabina att vissa säljare trodde att jag jobbade idag. Någon hade tydligen pratat med mig hade de sagt till Vickan och de kallade Emelie för Natalie. Så sjuka men samtidigt så himla roliga! =)



Så nu ska jag fortsätta med min lilla ensamma kväll. Klockan 22 är det premiär för Cougar Town så det ser jag fram emot väldigt mycket. Sen blir det att somna tidigt så jag är redo för pojkvasken som kommer redan vid 8!

saknad


Olli börjar äntligen bli frisk så snart måste vi träffa henne igen :) Du anar inte hur mycket jag saknar dig och våra tokigheter!

so do you?

Nu är jag hemma igen och har världens bedövning i hela käften. Eftersom jag varken får äta eller dricka innan bedövningen har lagt sig måste jag vänta tills jag kan ta en tablett mot smärtan som börjar komma nu. Men allt gick inte enligt planerna, hade tydligen inte tillräckligt med ben så de började 'plantera' lite så man ska kunna göra som det var tänkt i början. Detta gör att det kommer dra ut på tiden ÄNNU mer och jag var riktigt frustrerad när jag fick veta det. Men det var bara att hålla god min, de gör ju ändå sitt bästa!

Esen fångade mig på chatten. Nästa vecka kommer han till Polen och ska via Sverige sedan åka till Norge. Så jag håller mina tummar att han tar båten via oss så vi får krama om honom lite. Var alldeles för längesen jag såg honom. Chatt, SMS och sånt är ju ingenting i jämförelse med att faktiskt få träffas! Han ska nämligen besöka sin dotter som bor i Norge vilket är det bästa han gör på länge antar jag. De har inte setts på så länge så det lär bli en kär återträff! Jag är glad för din skull, vennen!


Esen och jag under vår vilda utekväll!

Nu ska jag fortsätta tycka lite synd om mig. Det är ju en himla tur att jag inte är akut-hungrig i alla fall. Det hade varit förjävligt ;p

nervöööös

Har precis vaknat efter att ha sovit SÅÅ skönt. Ska bara få i mig lite mat, få på mig lite kläder och sen åka mot sjukhuset. Oh, vad jag är nervös. Antingen kommer det göra skitont eller så kommer jag inte känns något alls. Det jag är mest rädd för är ljudet, kanske kan ha Spotify igång samtidigt?

Men det är ett steg i rätt riktning.
Det känns bra i alla fall.


N

24 januari

Åååååh, jag är så frustrerad. Har hållt på att pilla med en fotobok sen jag kom hem typ och så hänger sig datorn och jag startar om den. När den är igång igen visar det sig att bilderna är kvar men bara där man får plocka dem, alltså måste jag välja ut vilka jag ska ha IGEN. Och det har jag inte alls någon lust med ikväll. Så det lägger jag ner nu och tar tag i betydligt viktigare saker!

Dagen i övrigt har varit bra, känns som den har flygit iväg. Ja, för en gångs skull kändes det inte hopplöst att det 'bara' var måndag! Har haft kul på jobbet med både kollegor och säljare! Såna dagar vill vi ha mer av! Och så var våran pingla Hanna tillbaka med, så kul att se henne :)

Imorgon vankas det operation och även om det är jobbigt att erkänna så är jag sjukt nervös. Det är i 'tandbenet' som de ska vara och greja och jag vill inte. Men samtidigt vill jag inte ha det som jag har det idag så det är ju ändå en puff i rätt riktning. Om 3 månader ska jag kunna äta ett äpple, köttbit eller en gyrosrulle utan att behöva tänka hur jag ska bita. Hur skönt?!?


sweet dreams

Har hållt på att somna här, sittandes vid köksbordet, ett bra tag nu. Så har nu i alla fall tänkt att gå och lägga mig. Bara det är ju ett stort steg! Har fått ner SATC 2 nu som jag säkert bara hinner kolla på i några sekunder innan mina ögonlock stängs. Men de där sekunderna innan är så värda då filmen är så rolig!

Så godnatt mina vänner, sov gott!
Natalie


baby, please don't go

Försöker få in massa nyttig information i huvudet samtidigt som jag sitter och snackar skit med Sabina på chatten. Så om jag nu får i mig något av det jag har lärt mig denna kvällen blir jag glad. Planeras en fest inom snar framtid, ska bli kul! Var längesen vi faktiskt festade på riktigt ihop! Att dricka vin är inte samma sak för mig, då jag knappt får i mig något. De andra uppskattar ju dock den drycken precis som den är =)

Imorgon är det dags att pallra sig till jobbet igen. Har fått den himmelska tiden 11.30-20.00 med chatt de fyra sista timmarna. Detta var sista gången jag inte önskar tider för någon schemaperiod, har ju bara fått dem som ingen annan vill ha. Fast i och för sig kan det vara ganska skönt att starta en måndag med en lång sovmorgon, aldrig fel ju. Och när jag kommer till jobbet får jag träffa Hanna igen som nu är tillbaka från sin semester. Hon ville inte berätta några detaljer över chatten utan ville ta det när vi ses istället. Så är lite spänd vad hon ska komma med för detaljer :D

Känns förresten som om man är den enda som faktiskt inte kollar på handbollen. Hade det inte varit för att folk uppdaterade på facebook hade jag inte ens vetat om att det var handbolls-EM (?) Är man inte intresserad så är man inte det. Punkt slut liksom. Nu ska jag läsa vidare lite, tjöta lite till och sen är det dags för solsidan! ÄNTLIGEN!


Trysil '09, oj vad kul vi hade

n'

23 januari

Godmorgon godmorgon!

Det blev varken Ledja, Kuggeboda eller Brömsebro igår. Istället kom Elina hit till stan och vi gick på bio! Vi såg 'Love and other drugs' och den var riktigt bra. Jag och Elina ger den 4 solar för att vi inte riktigt visste vad som krävs för att få 5 stycken. Efteråt satt vi i min soffa och snackade tills klockan blev mycket och vi blev trötta :)

Idag fick jag verkligen sova ut, klockan var nog 12 när jag vaknade. Har erbjudit mig att jobba övertid idag men tydligen behövdes inte jag. Surt när man VILL jobba men inte får. De hade nämligen blivit totalt nerringda igår med 30 personer i kön hela tiden. Men som tur väl var det lugnare idag sa Sabina!

Efttersom jag ändå inte hade något mer att hämta i stan idag så åkte jag hem. Skönt att vara i skogen. Så fort lunchen har lagt sig lite och Twister har ätit upp sitt grisöra ska jag ta ut honom på en lång promenad. Får passa på innan det blir mörkt för då går jag ingenstans!

Later!

min fotobok

Fick ju som sagt en fotobok hemskickad efter att jag gjort den på pixbox.se! Jättfin och kvalitén är hur bra som helst. Gjorde ett album om studenten så man alltid ska kunna sitta och bläddra i det och se hur kul vi faktiskt ha! Att få sina foton utskrivna är så kul, gäller både fotoböcker och att sätta dem i fotoramar. Så fort jag fått upp mina fina ramar på väggarna ska jag skriva ut fina bilder att sätta i dem.

Här bjuder jag på några bilder från min fotobok:





Vad tycker ni?

bilder från igår


mitt 2010

januari

firade in det nya året på Långö hos Siri med järngänget
bodde nästan ute i Kuggeboda hos Elina
upptäckte att de hade börjar riva long beach :(
tackade nej till ett jobb på Cypern
vi 90:or fick börja gå in lagligt på Nivå på fredagar
annars gick jag mest runt och var arbetslös vilket var en riktig plåga





februari

fick en första intervju hos Uniflex angående jobbet på telenor, gick på en andra och efter det insåg de att jag var något att ha. Så blev anställd den 28:e februari då utbildningen började i vikariepoolen där jag träffade helt underbara människor. De flesta har jag fortfarande kontakt med :)
elina och hennes familj hämtade hem Budda, världens sötaste fralla
firade Milwa som fyllde 2 år
vi sålde lägenheten i Kalmar och jag lämnade staden på riktigt
festade med hela skogsgänget hos per, en helt klockren kväll
köpte och flyttade in på Alamedan 25 i en helt underbar lägenhet
träffade någon som senare visade sig inte vara alls en bra person
hade en inflyttningsfest utav bara helvete. allt var skitskoj tills det hände lite tråkigheter men avslutades ändå med glada miner inne på Fridace




mars


påbörjade utbildningen på jobbet på riktigt och fick lära oss allt om olika system
hade flera spontana utgångar
Olivia & Siri åkte till USA där de var i 6 veckor
fick massor av råd och positiv respons av Esen i stort sett varje dag (som det nästan alltid varit)
Elina fyllde 20 och det firades ute i Kuggeboda
Nanna kom hem efter att ha varit på Nya Zealand i 3 månader
hade massa filmkvällar
medlyssnade & faddrade





april

hade fest med järngänget
spelade biljard & hade filmkväll här på Alamedan efter
jag började ta egna samtal
träffade Bengt för sista gången
festade ute på Hasslö med B's stockholmskompisar
klarade mitt slutprov med 90% rätt
firade Jannie som fyllde 20
bokade biljetter till Turkiet för att överraska Esen och gänget
fest med Elina och skogsgänget
våldgästad Nanna i Agdatorp




maj

pantade burkar för över 100kr
vi satte upp en arg lapp på jobbet
fest med fina tjejer
vi åkte på en 10-dagars semester till Turkiet. Hann med både Istanbul och kära Marmaris. Esens förvåning går inte att sätta ord och är helt obeskrivligt. Så kul att nån blir så glad av att vi kom.
jocke och per pussades för första gången








juni

Gangster såg ljuset för första gången
hade en romantisk kväll med middag och bio tillsammans med mina tjejer
var i Stockholm. hälsade på Grazyna med familj, Linda och så var vi ute på Mosebacke och dansade
denna månaden var då jag började ta samtal från ÅF, stället jag sitter heltid på idag
festade med Siri & Olivia ute i Lyckeby i en fin liten stuga innan det blev utgång
det var personalfest och Telenor hade hyrt hela Östersjöhallen där de utsmyckade hallen till Brasilianskt tema
blev inlåst på min egna toa så fick krypa ut genom fönstret i bara handduk och vänta på min andra granne som har vår nykel hos min 50-åriga granne Åke, hela incidenten gjorde att jag höll på att missa Oscars & Jockes student.
red hos Nanna




juli

festade på utegården
badade på Saltö med Olivia & Julia
var på äventyr på Hasslö med Nanna, hennes mamma och deras vänner
hade vikariepoolenmys på Saltö
åkte till Malmö och levde livet i en hel helg, hade så himla roligt!
var sjukskriven en vecka och gick på pencillin eftersom jag hade en hals som krånglat länge
nattbadade med Joss och Elina, bland det läskigaste jag gjort på länge
hade en sån riktig sommarnattsutgång med Carro, Emma, skogsgänget och järngänget




augusti

jag började ta hand om Chaplin och det har gett mig så mycket! Känslan att galoppera helt fritt är helt underbar och jag skulle aldrig byta bort honom mot något annat. han är speciell på många sätt, men vem är inte det?
firade Siri, hade klassåterträff, firade B, det var överraskninsfest för Erik, firade Emme
KAJSA KOM HEM och hade återträff på hennes altan precis som året innan
åt på stars and stripes med tjejerna
festade med x-pressare som var i stan
Bengt gick bort :(




september

jobbade som en riktig vikariepol:are
vi tog ett sista farväl av Bengt, det var en riktigt tung dag. Vila i frid, jag tänker på dig
firade Johan med dunder och brak
hade bullenskorv-kväll
Kajsa, Siri & Henke började sin utbildning på Telenor, sjukt nice
åkte och hälsade på Joss i Habo, 4 jätteroliga dagar med min pärla
ägnade tid jag kunde åt min krake och det lönade sig för i september premiärhoppade vi



oktober

fick heltid på ÅF
shoppade på börjes med Elina
umgicks med tjejerna
firade mig med släkten, vänner till familjen och såklart Nanna, Jannie & Elina
firade Per samma kväll, riktigt rolig kväll
JAG FYLLDE 20
fick en brakfrukost serverad dagene efter av Nanna som kom på besök
hade afterwork på jobbet
festade med Carro, Jade och gänget
fikade med Elina, Siri och Svante när de hade lunch från högskoleprovet
min älskade iPhone blev stulen på en fest :/
hade tjejkväll i Kuggeboda





november

hade avskedsfest för Filip som åkte till Afghanistan
var i Flyinge och kollade på hästhoppning tillsammans med Johanna & Lill-Elina
Nanna & Elina börjar sin utbildning på Telenor
hade en tjejkväll med Joss, Elina & Nanna
lagade mat med Sabina & Hanna
Jag åkte på en kryssning i Karibien med mamms



december

kom hem efter att ha varit iväg i 16 dagar i värmen
började utföra en god gärning om dagen
vi hade julmingel på jobbet
jag hade min (något försenade) 20-årsfest, kanonkväll
vi firade Olivia i Vissefjärda tillsammans med hennes underbara släkt
festade med Jones & gänget
hade tjejkväll med busarna från jobbet
Filip kom tillbaka från Afghanistan
festade på juldagen med mina finfina tjejer och alla sov tillsammans här på Alamedan, liket the old times!
överraskade Jocke som fyllde 20
firade in det nya året med järngänget hemma hos Fiip i Lyckeby. kvällen avslutades inne på ett svettigt men ack så roligt Harrys.





Tack för ett så jävla bra år!
Förutsättningarna för att 2011 ska bli lika bra är oerhört höga!


godmorgon

Klockan är efter 1 och jag har verkligen fått sova ut idag vilket har varit hur skönt som helst. Behövdes verkligen efter gårdagen då det blev fest ändå för min del, dock en lugn kväll för mig! Började hos Jones med honom och grabbgänget tills jag mötte upp Carro, Jade, Jerry och folket hemma hos Amanda där vi var hela kvällen och umgicks =)

Har inga planer för idag men snackade med Elina igår och åker troligtvis med henne hem sen när de skulle ordna en grej här i Karlskrona. Ska bli så mysigt att komma ut till Kuggeboda igen och mysa med Budda, umgås med henne och bara vara. Folk underskttar verkligen landet och tror att det är något tråkigt. Men jag tycker det är skönt att komma ut till landet, trivs nog mycket bättre i hus faktiskt!


saknar värmen /:

Vet inte om jag tog några vettiga bilder men gjorde jag det lägger jag upp dem sen!
N

fint sällskap


KOM HEM! (nej, bilden är inte smickrande nånstans men vi hade det mysigt)

nya taktiken?


it's a beautiful world

Dagen började med att jag fick springa till bussen.. som körde iväg när jag precis var framme. Alltså har jag inte haft någon bra start över huvud taget. Om det är bättre nu? Njae, efter en stor kopp kaffe och lite huvudvärk är jag inte särskilt pepp men jag gör mitt bästa. Väntar dock på att Sabi ska komma så hon kan läsa igenom mitt personliga brev jag skrev igårkväll innan jag skickar in det. Så håll alla era tummar nu!

Dock känner jag inte för att göra något ALLS ikväll förutom att slappa. Men jag vet att det kommer ändras sekunden som jag går ut härifrån och ringer Carro typ. Annars kan jag ju alltid bjuda mig in hos Elina, känner att det var WAY to long ago. Min fina.


lite värme hade inte suttit fel..

Natalie

mareld

Godkväll!

Hemma efter en dag som känns som en av världens längsta. Det där med att börja 10.30 är verkligen inte min kopp av te men det är bara att acceptera. Dagarna blir ändå hur bra som helst med tanke på hur bra alla mina kollegor är, cred till er! Lena var dessutom världens pärla som bytte tid med mig.

Detta betyder nu att vi ska till Jönköping den 26-27 februari med tjejerna! Håller alla mina tummar och tår att Olivia hinner bli frisk med för det hade verkligen varit pricken över i:et om hon kunde följa med oss :) En hel helg med bus, mys och kul! Ser fram emot det något fruktansvärt redan nu faktiskt!

Imorgon eller helgen är än så länge oplanerad. Får se om det blir fest på fredag och middag på lördag. Håller mina dörrar öppna, kan ju alltid dyka upp andra aktiviteter med! Only time will tell!

ingen vill förlora
var den som fick ett tack
var den som inte stack


dagen D


castle walls

Dagen har gått så himla fort verkligen!

Den börjades på Scandic för att äta hotellfrukost där med (nästan) alla arbetskollegor! Hur trevligt som helst och vilken god mat de hade! Vi rullade nästan ut därifrån efter att ha suttit en timme och ätit goda frallor, bacon, yoghurt med massa goda frön i, en riktig caffe latte och massa annat gottigott. Eftersom jag kom en halvtimme tidigare än vad jag egentligen skulle så fick jag jobba med mailen, så himla bra!

Så det har varit en bra dag. Den avslutas med Linda på Skype, Winnerbäck i högtalarna och en tallrik nudlar! Vi tänkte egentligen kanske kolla på film hos Vickan ikväll men kände att mitt huvud har svikit mig lite idag. Inte alls riktigt hängt med. Så jag tar en rein-check!

Är ju ledig i helgen så får se vad som händer, än så länge har jag inga planer alls. Däremot planerar vi helgen i Jönköping! Alla verkar kunna den 26-27 förutom jag så idag har jag försökt att byta bort min jobb-lördag, dock förgäves! För jag vill verkligen åka tillsammans med alla tjejer, det hade varit SÅÅ kul! Så nu ska jag pusha mina kolleger att ta min tid - för iväg ska vi!


jag är världens roligaste

 

Synd bara att inte Sabina tycker jag är lika rolig..


kryis



Lilla Olli har drabbats av körtelfeber. Själv vet jag inte hur det är att ha sjukdomen men jag vet att mitt lilla pi inte alls mår bra där borta i Malmö. Du får krya på dig, fortfortfort, så att vi kan ses snart igen! Antingen när du kommer hem nästa gång eller så får vi ta vårt pick och pack och besöka dig! ♥

I'm dreamin' to sleep next to you

Hej hallå!

Är det bara jag som tycker att denna dagen har gått ruskigt snabbt samtidigt som den har gått sååååå långsamt? Vid vissa tillfällen har man bara velat stoppa huvudet under täcket medans man nästa sekund kan komma på sig själv skutta runt lite. Bra mystiskt det där. Men summan av kardemumman är att det är en bra dag faktiskt. Det enda som är lite tråkigt är att Hanna är på semester. Jättekul för henne och så men vi saknar vår Hannis :)

Imorgon ska vi äntligen ha våran "before work" eftersom att alla börjar samtidigt på jobbet. Ska bli roligt att ha lite tid att bara umgås med folk och slippa snacka jobb med sina arbetskamrater. Att vi sedan gör det medans vi avnjuter en fantastisk lunch är ju bara ett enda stort +. Så möter upp Sabina lite efter 8 så 'plockar' vi upp Vickan innan vi går ner till Scandic.

"never ignore a person who loves and cares for you becase one day you may realize you've lost the moon while counting the stars"



Förresten. Hände något sjukt här i vår lilla stad idag, vilket alla säkert redan har läst om. Är det nu man ska bli rädd för att gå ute själv när det är mörkt? Som tur väl var fångade de mördaren på högskolan, så man vet att han inte är på fri fot. För att ens kunna göra något sådant kräver ju ett väldigt knäckt psyke. Ni som inte vet vad som hänt kan läsa mer här!




-

being happy doesn't mean that everything is perfect, it means that you've decided to look beyond the imperfections.

januari genom tiderna

2006



2007



2008



2009



2010



2011


talk with me

Nu ska jag lägga mig och sussa, börjar ju trots allt 07.45 imorgon. Svider på morgonen men att få gå först av alla från kontoret lär göra det värt besväret.

Annars vet jag inte om jag fått nått vettigt gjort. Har ju i och för sig tvättat 4 maskiner med tvätt, men de ligger fortfarande i tvättkorgen. Det är just det som är jobbigt - att få in dem nytvättade kläderna i garderoben. Men det är ett annat bekymmer.

Försöker förresten få alla mina vänner att använda Skype & Viber. Har typ addat alla jag känner på Skype ikväll trots att jag har haft det hur länge som helst. Dock har ingen accepterat mig som vän än, är väl det ensliga väg till mötes som jag får gå. Näää skojar bara, men vafan acceptera mig med. Jag är faktiskt också en människa med känslor. Okej, nu är jag helt allvarlig. Kände att det spårade ut där ett tag. Det är faktiskt en fantastisk skapelse som gör att man kan prata g r a t i s med folk hela världen över, allt du behöver är en ynklig liten internetuppkoppling. (Och en dator förstås, men det tror jag ni kopplade) och er som jag glömde att adda, adda mig istället på; natalieeriksson90! Don't forget!



cran canaria


dancing drums

I'm home!

Har sedan jag slutade hunnit hjälpa Nanna lite på jobbet, tvättat 4 tvättar och värmt mat. Var dock inte så mycket mat kvar sen igår så får laga något lätt då magen börjar kurra lite smått igen! Sen är det dags för råplugg hela kvällen lång, I'm gonna make it!

Annars då? Jotack, bara fint! Har varit på ett väldigt konstigt humör idag. Drivit med folk, velat slänga telefonen i luren på folk (vilket jag absolut inte gjorde), haft roligt och haft ett riktigt djup där jag mest var irriterad på allt och alla! Men antar att alla har såna dagar. Det som är bra med måndagar är att det är så långt tills nästa. Men jag ska inte klaga för det finns absolut människor som har det värre än jag. Antar att man inte vet hur lätt ens liv är förräns man måste gå igenom något som är oerhört jobbigt. Alla har vi varit där, några är där idag. Men har haft ett samtal med Elina nu, inte ofta vi hinner ses eller prata den senaste tiden. Så därför var det extra skönt att prata idag för hos henne finns alltid en famn för mig =)

"Känner ni era lite nedstämda idag?
Finner ni er vara särskilt sorgsna till sinnet?
Tänker ni onda, svarta tankar?
Har ni en oförklarlig klump i magen?

Misströsta inte! Detta är statistiskt sett den mest deprimerande dagen på året. Detta är, också rent statistiskt, den dag på året då flest människor tar sina liv. Det beror på att det är januari, julen är över, det är långt till vår, det är måndag och det är veckan innan lön.

Jag har känt mig alldeles låg hela dagen. Men nu känns det bättre, för nu vet jag: jag är inte ensam. Eller hur?

Lår oss nu gemensamt ge den här dagen ett sjungande minus i betyg.

Och så kommer vi igen starka imorgon. Okidoki?"

- Alex Schulman


dagens

DAGENS LÅT: Akon - I just had sex
DAGENS KLÄDSEL: jeansskjortan jag köpte i helgen tillsammans med ett par skor jag hittade hemma i Ledja som jag nästan hade glömt bort att jag  hade
DAGENS FRISYR: platt, olivligt men ändå fräscht
DAGENS MAT: den delikata måltid som vi även åt i lördags. inbakad fläskfilé med hasselbackspotatis
DAGENS HÄNDELSE: ingen särskilt, tråkigt nog
DAGENS TRÅKIGASTE: att behöva vänta på leveranser som ska komma med posten, jag har vääärldens sämsta tålamod
DAGENS MÅENDE: var först supertrött men nu är jag pigg och frisk som en nötkärna!
DAGENS BILD: en bild jag tog när jag var i Kristianopel efter att ha lämnat Ledja. Jag ville inte börja på högskolan så bodde hos Johanna i några dagar eftersom jag inte hade någon annanstans att ta vägen.



in your eyes

Sitter på jobbet och för tillfället är det väldigt lugnt här så jag lyssnar på Spotify mellan samtalen. B visade mig nämligen en funktion i programmet som jag aldrig sett innan, man kan tydligen skicka "mail" där till varann. Hon skickade även med 9 låtar som jag sitter och matar igenom nu och än så länge så låter det riktigt bra!

Har snart lunch nu så ska med Sabina att handla lite i pastavagnen då hon inte är lika förberedd som mig. Fick med mig den inbakade fläskfilén med svampstuvning och hasselbackspotatis hemifrån. Åh, lunchen får jättegärna komma redan nu för jag håller på att dö av hunger, men jag är inte bitter - inte alls!

Vill förresten passa på att tipsa om Under 26 som idag har uppdaterats. Har du bara ett abonnemang som kostar mer än 99 och du är under 26 ska du idag uppdatera din tjänst. Då får du nämligen både talfritt Telenor och SMSfritt Sverige helt gratis!

Men nu är det lunchtime, passar perfekt.
Natalie


the big city

Nu ska jag gå och lägga mig efter att ha pratat med B i nästan två timmar! Börjar inte förrän vid 9:30 imorn men eftersom jag måste åka med mamma in till stan blir det ingen sovmorgon för min del :( Bara att bita i det sura äpplet.



Ska i alla fall kolla när jag kan åka till Stockholm, är fett taggad nu alltså! :)
N

kvalitétstid med B


50 mil ifrån varandra men ändå som om vi satt vid samma bord, älska den nya tekniken!

bortglömda bilder

Hittade bilder jag totalt glömt bort på ett minneskort som annars inte används till min Nikon. Massa glada bilder från när vi festade på Alamedan, alla skruttar tillsammans. De flesta ligger nu ute på facebook, vissa i dubbletter eftersom att jag bråkade lite med fotouppladdningen. Men det får vara så, kan ju alltid ändra det nån annan dag!


Henke, Filip, Elina, Nanna & Jag

Viktor visar sina färdigheter!

Elin & Johan

15:00

Lyssnar på musik, försöker pussla ihop en resa till Stockholm till bästa pris, gör en fotobok, hoppas att Esens visum till Polen kommer gå igenom och värmer fötterna i mammas julklapp hon fick av mig. (Såna tofflor som man värmer i micron).

I just wanna dance, I don't really care

Gomörrn'

I och med mina cola-kickar somnade jag inte förrän vid 1 igår och vaknade nu efter 12, så skönt! Så nu ska jag göra mig en ordentlig frukost då min mage skriiiiker efter mat. Inte ofta jag är hungrig när jag ska äta frukost men nu jävlar ska jag stå på stort när jag väl är det. Kokta ägg, goda mackor, te & juice. Ni kommer önska att ni är här och äter med mig =)



I miss you so badly


Det är ingen smickrande bild, inte någonstans. Men på något sätt tilltalar den mig just för att den är så äkta.

Det finns saker jag bara kan prata med dig om
Minnen om korkade grejer som vi gjort tillsammans
Och en vänskap jag trodde skulle vara för alltid

jag.saknar.dig

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Är hemma, i Ledja och tar det lugnt vilket kan vara behövligt. Hann aldrig riktigt sova ut men har druckit cola och eftersom jag är ganska känslig för koffein så piggnade jag till rätt snabbt! Ikväll har vi inga planer alls förutom att äta den goda maten som Niclas lagar för tillfället. Ska bli skönt att bara lufsa runt här, älskar att vara hemma! Och har man ändå inga planer kan man ändå spendera lite tid här =)

Mötte förresten upp mamma i stan efter att jag bloggade imorse. Vi kikade in på REA:n på Sisters och jag fick med mig ännu fler plagg. Blev nog 3 skjortor/tunikor, leggings och skärp! Vi handlade för 1500kr tillsammans och hade det inte varit rea hade vi behövt betala 6000 för exakt samma saker. Mamma köpte nämligen en jättefin kappa som kostade 2500 från början men nu bara kostade 650 kronor. Vilket kap va?


Vilken utsikt va? Åh, jag vill ha sommar nu :/

Nu ska jag fortsätta att lyssna på Spotiy, skriva lite på MSN och längta efter mina flickor.
N

bilder från igår




the show

Godmorgon! Blev en sen kväll igår, var nog hemma vid 5. Först satt vi hemma hos Juan med massa trevliga människor och när en stor del av dem skulle ut drog vi med till stan. Men istället för att gå ut drog vi till Joakim och fortsatte festen tills småtimmarna. I och med att jag jobbat hela dagen var jag svintrött runt 5 så jag gick hem medans de andra säkert höll på till morgonen =)

Mamma väckte mig nu vid 12 och sa att hon är påväg in till stan. Får se vad vi hittar på! Lär ju inte bli någon polenfärja, tråkigt nog då våra gratisbiljetter går ut på måndag. Eller så åker jag och Carro själva och har skitkul, vi får se!

Men nu ska jag gå till köket och ta mig något att äta. Mår oförskämt bra idag då jag tog en bakistablett och en alvedon innan jag gick och la mig, känner ingenting! Efter att jag ätit något kan jag lägga upp bilder för igår tog vi jättemånga och har jag tur kan Jade skicka några från hennes kamera med när hon kommer in på MSN!

N

ändrade planer

Hej igen!

Blir visst ingen myskväll - jag, Carro och Jade drar på fest istället! Först till några jag festade med våren innan jag tog studenten. Vart vi tar vägen sen har jag ingen aning om, sånt man märker! Kanske hamnar på en stol i Anthonios kök innan jag går hem denna gången jag går hem med eller så kanske man är hemma vid 8. We'll see!



Tjohej

I'll go crazy if i don't go crazy tonight

Godmorgon alla mina små kycklingar!

Idag är en sån dag där inget kan rubba mig eller mitt goda humör, mår så sjukt bra! Vad det beror på vet jag inte, kanske är det en fridayfeelin' vem vet? Men det är oerhört kul i alla fall och det ska bli hur skönt som helst att vi får helg om ungefär 5 timmar.

Gårkvällen spenderades som sagt hos Sabina med Hanna & Vicky! Vi åt ost med kex, chips och de dracks även vin. Jag nöjde mig med ett glas då vin varken är min grej och så för att jag skulle jobba tidigt idag. Vi skackade tjejsnack, drev lite med Tobbe och hade det lika trevligt som vi alltid brukar. Vilka tjejer, ni skulle bara veta :)

Efter jobbet ska jag & Carro dra oss mot hennes killkompisar som ska med oss i helgen. Vi ska nämligen hjälpa dem att boka biljetter till Polenfärjan. Vi slipper betala för det då Elina var så snäll som gav oss deras presentkort, tack min fina! Är dock jättesynd att du inte kan hänga med, men under andra omständigheter så gör vi det tillsammans vi med! Vad som händer efter att vi hjälpt dom har jag ingen aning om, men inget för vilt då vi måste vara utvilade inför imorgon!

Funderar på att ta en riktig myskväll hemma då jag verkligen börjat få ordning på lägenheten på riktigt nu. Det enda som saknas på väggen är faktiskt mina tavlor och min text jag ska ha på väggen. Men de kommer också komma upp alldeles strax. När allt är färdigt och mamma och Niclas tagit med sig mina fina golvlampa till stan kan jag ta lite bilder att visa er!

Nu ska jag ta en välförtjänt lunch, är nämligen jättejättehungrig nu!
Later!

he's so lovely

Hemma efter jobbet! Här sätts mina hyllor upp och jag har fått i mig ett mål mat. Ska nämligen gå till Sabina strax eftersom vi ska äta lite kex, ostar och dricka vin. Jag klarar mig dock utan vinet då det inte riktigt är min grej än men lite kex säger man inte nej till. Vickan ansluter sig när hon slutat jobbet vid 8 och har vi tur så kommer även Hanna. Är nämligen lite osäkert då hon är tvungen att packa för sin skidvecka. Men jag håller mina tummar i alla fall.

Går och väntar på besked från jobbet i butiken, hade faktiskt velat veta redan nu om jag får det eller inte. Så man vet vad man ska göra. Hade nämligen varit SÅÅ kul att få testa på det och bli en erfarenhet rikare! =)



Men nu ska jag hjälpa till att plocka undan lite här och sedan ta på mig skorna för att gå vidare.
N

e.l.f


Läppglans, rouge, puder, två ögonskuggor, primer, concealer, lösögonfransar, puderborste, rougborste, nagellack och eyeliner för ungefär 400 ynka riksdaler! Rena kapet så nu hoppas vi att allt är bra med!

let me rock you

Äntligen landat i soffan efter en arbetsdag på 8½ timme (hade en säljare som inte ville ge sig, men fick betalt för det som övertid). Idag har jag mått toppen hela dagen, vilket är så skönt! Kan nog bero på att jag åt frukost och hade en stadig lunch, hemmalagad faktiskt vilket är helt otroligt. Har verkligen inte lagat mat på evigheter men nu så!

Idag har vi haft ett gruppmöte där vi fick pyssla på lite grejer vi kan göra för att förbättra samarbetet och att vi lär känna varandra bättre inom vår grupp. Något sådant som vi ska göra snart är att ha en "before work" vilket betyder att vi ska äta en helt underbar frukost innan vi drar till jobbet och jobbar!

Något som också har hänt som är lite sämre för oss men så mycket bättre för Hanna är att hon har fått anställning som agentstöd. Självklart jättekul för henne och jag är så glad för hennes skull samtidigt som vi kommer sakna henne något så otroligt. Vi kommer väl troligtvis inte märka hur mycket vi kommer sakna henne förräns hon bytt avdelning fast man än idag uppskattar hennes närvaro något fruktansvärt. Den bruden är så full med positiv energi att en annan skulle smälla av och får en alltid på bra humör! Men nu vet man ju att agenstöd kommer att få en alldeles ypperlig medarbetare!

Nu ska jag nog laga mig lite klyftpotatis tror jag och såklart fläskfilé så jag kan ha med mig till jobbet imorgon. Efter jobbet är det tänkt att vi ska fira att Hanna faktiskt fått jobbet vilket ska bli kul, vi har alltid så trevligt ihop vi tjejer :D



Nu; göra lite nytta. Fick förresten hem min order från e.l.f smink som jag kan ta foto på och visa senare. 7
N signing out


du vet att det är 2011 när..

..du slår in din pin-kod på micron
..varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook
..du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år
..anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på MSN/facebook
..du letar igenom hela huset för att hitta fjärrkontrollen istället för att trycka på en knapp på tv:n
..din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn fast att du inte är där


don't make me start without you

Har fyllt magen med hemmagjord köttfärssås, fin sallad som bestod av himla fin fetaost och coctailtomater samtidigt som jag kollade på SATC. Har nämligen börjat att kolla på det igen, från början förstås! Mina vänner-boxar tog slut då jag bara har 6 stycken så nästa gång jag är på elgiganten ska jag köpa i alla fall två stycken till så min samling snart blir komplett. För man kan faktiskt aldrig kolla för mycket på dessa två serier, hur bra som helst ju!

Har förresten skickat in både mitt CV och det personliga brevet till den ansvariga som har hand om båda Telenorbutikerna i stan. Känns bra och jag håller tummarna! Även om jag trivs sjukt bra där jag är nu så är det ju alltid kul att få testa något nytt och att sälja bakom disk är något jag alltid velat testa! Och går det inte denna gången kan man ju alltid testa igen :)



jag älskar er

Nu ska jag slänga mig i sängen, lär somna som en stock!
N

till min bästis

Tänker på dig ikväll. Kan inte ens föreställa mig vad du går igenom nu, men du ska veta att du ska aldrig tveka, jag finns för dig hela tiden ♥

It keeps hurting and hurting
And you don't believe anymore
No, can't stop crying
And were every tear is before
You feel like you're fighting alone
You can't face the world on your own this time

So when you need a friend
Just call my name
There is no need for sorrow this time
And just let me try to mend your heart when it's broken
Yes, when you need a friend
Don't be afraid
Just call my name
I'll be beside you
When you're in need
Just call my name

champion

Är helt tom i huvudet, det har ringt på konstant nästan hela dagen och då får huvudet ta stryk. Men jag är inte bitter, absolut inte! Är ju bara 2 timmar tills jag får gå hem och då ska jag bokstavligt talat slänga mig i soffan och aldrig flytta mig därifrån :)

Ska bara stanna och handla lite efter jobbet! Har ju en fläskfile i kylen som måste ätas upp och så lite lök är alltid bra att ha. Har nämligen planerat att laga köttfärssås inom en snar framtid och då är det en viktig ingridiens i min fantastiska köttfärssås!

Nu loggar jag ut härifrån, från jobbet och sätter mig på bussen hem. Hörs sen, tjing!


min måndag

Har jobbat idag, flummat runt med mina kära arbetskamrater, suttit och varit Elinas stöd och fått besök på kontoret av några First:are. Efter att det stängde åkte jag med dem in till stan och vi satt på Milano medans de åt då de inte ätit något under hela dagen! Efter det skulle de på en "liten runda" till Kalmar medans jag gick hem till mig.

Har nu pratat med Carro i 1½ timme om alt mellan himmel och jord. Nu är det strax att gå och lägga sig. Imorgon har jag sovmorgon, vilket ska bli hur skönt som helst. Har nämligen inte hunnit vila ut mig efter helgen så har gått och gäspat hela dagen idag! Inte okej! Imorgon ska jag vara på lika bra humör som Vickan alltid är och smitta av mig på resten!

Kolla vilken facerape jag fick medans vi satt och åt, det är inte heller ok! Synd bara att jag aldrig kunde ge igen på Rasmus :(

dagens

Hey over there
Please forgive me
If i’m coming on too strong

Hate to stare
But you’re winning
And they’re playing my favorite song

So come here, little closer
Wanna whisper in your ear
Make it clear, little question
Wanna know just how you feel

If I said my heart was beating loud
If we could escape the crowd somehow
If I said I want your body now
Would you hold it against me
Cause you feel like paradise
And I need a vacation tonight
So if I said I want your body now
Would you hold it against me


-

!Vad är det med natten som gör att allt känns så mycket starkare då. Hjärtat dunkar hårdare och tårarna trillar fjäderlätt. Som om det är enda tiden på dygnet hjärnan får tänka. Kanske för mycket för ens eget bästa. Jag är ett planeringsfreak därför har jag så svårt att acceptera att vi inte kan planera allt. Man kan inte planera detta liv och man vill det inte heller. Antar att det bara är min försvarsmekanism för att inte ha ont. Jag har sedan länge förstått att jag aldrig kommer vara en sån som kan stänga av känslor, därför försöker jag kanske planera in i framtiden i hopp om att kunna förhindra den smärtan som faktiskt är en risk man måste ta. Jag har läst gamla brev ikväll och jag har gråtit gråtit gråtit. Meningar som har etsat sig fast i huvudet och flera år senare citerar man fortfarande det där brevet som om det vore igår. Tårar av värme och kärlek. Mest rädsla. Tiden när man låg i sitt flickrum och förstörde dagboken med salt vatten som kom ur ögonen. Jag är så nyfiken och rädd inför framtiden men ju äldre jag blir desto mer förstår jag, tänk hur mycket jag kommer förstå i framtiden då, fascinerande, men då förstår jag i alla fall. Att man måste bara ta detta liv som det kommer. Men jag måste leva nu. Nu är livet inte sen. Och om jag gör det bästa i nuet, då kan jag i alla fall låta det bli historia utan att se tillbaka med ånger i hjärtat. Så länge jag gjort mitt bästa. Jag kan ta några slag så länge jag vet att jag kämpar. Hela livet är som en svettig och stenhård fotbollsmatch. 90 minuter eller 90 år plus övertid förhoppningsvis inte avbruten match. Svettdroppar i pannan, nyfikenhet, rädsla, att ena sekunden tro att man vunnit för att nästa förstå att man kanske förlorar. Se till att inte få rött kort och behöva bli avstängd innan man ens hunnit börja. Men göra sitt bästa tills någon visslar i en visselpipa och sen så är det över."

/Michaela Forni

life

Känner mig otillräcklig, som att jag inte räcker till. Jag har två vänner som går igenom grejer som de kanske inte riktigt än vet vad det kommer att betyda i framtiden medans jag roar mig. Jag vill finnas till för er, hjälpa er så gott det går och ni ska alltid veta att ni har en axel att luta era huvuden emot. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig tyvärr men det kommer bli bra, det ska bli bra.

Det är omöjligt att klona sig, jag vill nämligen vara på så många ställen samtidigt. Jag vill uppleva Stockholm med Linda och äntligen få se hennes centrala lägenhet, jag vill vandra bland fåren med Nanna, se dum ut på bilder med Olivia, shotta med Henke, ha tidsdagsmiddag med Jannie, prata djupa saker med Elina, dansa med Carro, skratta tillsammans med Siri, njuta av att ha Joss i närheten, festa järnet med hela järngänget. Men det går inte, jag kan inte göra allt jag vill.

Det är lätt att tro att man ska hinna med allt, jag kommer att resa runt i hela Sverige. Dock går tiden så otroligt fort och allt man lever för är helgerna. Ska försöka att hinna med alla så gott jag kan. Jönköping blir det i februari och därefter är Stockholm prio nr. 1! Allt där emellan ska jag också njuta av för Karlskrona kanske inte är världens metropol men det finns pärlor här med. Det jag ser fram emot mest är våren - för den lovar så mycket. Den bjuder på värme, sol, glädje och långa uteritter. Att jag inte har Chaplin som rutin är jättetråkigt och jag saknar min kuse något fruktansvärt. Det är så himla lätt att vänja sig vid något man tycker om och Chaplin är något jag verkligen bryr mig om :)

Annars då? Allmänt förvirrad, rädd, flummig och känner att världen är för stor. Jag vill göra allt samtidigt som jag inte vill göra något. Hoppa stora glädjeskutt, känna att jag är på toppen av berget. Jag vill känna vad det är jag vill göra, inte vad jag måste göra. Jag är så avundsjuk på människor som sedan länge vetat vad de kommer bli när de blir stora, för jag har absolut ingen aning. Ambulansförare? Mäklare? Butikspersonal? Arkitekt? Inredare? Jobba med event?

Jag planerar nämligen att söka till högskolan till hösten. Jag ska lära mig alla program som existerar för att ha så stor chans som möjligt för att välja rätt - för att kunna välja något jag vill göra för resten av livet. Håll tummarna, inspirera mig och allt sånt där. Livet är för kort för att kastas bort och jag vill definitivt ägna dagarna åt sånt som jag verkligen trivs med att göra!



Nu ska jag stänga ner datorn, sätta på en kopp gott té och verkligen slappna av då det inte funnits mycket av den tiden till det den här helgen. Blir även en dusch och lite småplock. N

min fina ljusstake


Denna hittade jag på IKEA och blev min för 299 kr!

lördag & söndag

Tjena alla små stjärnor!

Sitter i soffan och är döhungrig men ska försöka att stå ut lite till så jag kan få ner några rader.

Igår så drog jag ju som sagt till Hanna där de redan hade spelat färdigt så vi snackade mest istället, så himla rara och goa människor det där =) Efter 21 nångång var Aimen och Kalle i stan så vi gick hit och började dricka, även Carlos joinade efter ett tag. Vi hade så himla trevligt och det var inte förrän runt 03 nångång som vi avslutade kalaset och gick och la oss!

Imorse var jag så där läskigt pigg igen och vaknade för första gången vid 7, ja ni hur ju själva hur sjukt det låter. Men lyckas somna om igen och vakna av att klockan ringer runt halv 10. Idag var det nämligen planerat att vi skulle shoppa i Kalmar med Hanna, Sabina, Fille och så Hannas kompis som jag råkade förväxla med Vicky eftersom att jag inte kollade riktigt ordentligt när jag hoppade in i bilen, så nytigt.

Väl i Kalmar blev det modehuset där det bara var Hanna som kom ut med plagg i påsen, vi andra hittade inget särskilt! Bättre var det på IKEA då jag äntligen har köpt mina hyllor som ska upp på väggen så fort som möjligt. Hittade även en jättefin ljusstake som man har levande ljus i, lyser verkligen upp hela rummet! Annars flummade vi mest runt, åt god mat och skrattade mest hela tiden. Sjukt trevlig dag!

Det bästa som hände idag var när vi gick i gången, allmänt flummiga som sagt och så är det ett så seeeegt par som går före oss. Jag mumlar "jävla söndagsshoppare" samtidigt som kvinnan stannar till i en millisekund så min (då tomma) kundvagn åker rätt in i hennes fot. Alltså jag och Fille höll på att tappa oss själva, fan vad vi skrattade! Så otippat att hon verkligen skulle stanna, var ju inte direkt meningen att köra in i henne även om jag tänkte tanken många gånger innan det faktiskt hände.

Nu är jag äntligen hemma, tröttheten efter att inte ha sovit ut ordentligt hann ikapp mig nu på eftermiddagen så soffan och tvättstugan är mina bästa vänner ikväll! Annars ska jag tagga till jobbet imorn, pigg och glad!


Det planeras en Jönköping-resa i februari till kära Joss med alla fina flickor! Ses fram emot ♥

N

min lördagkväll

Nu drar jag till Hanna där några samlats för att spela spel, får se vad resten av kvällen tar vägen. Det är än så länge ett mysterium! :)



shopping-times!

Har nu kommit hem efter att ha shoppat loss ordentligt på stan! Gick loss på REA:n inne på sisters och fick med mig typ 4 tröjor och ett par skitläckra leggings med skinndetaljer. Blev även 4 hipsters från SVEA då de hade rea inne på kompaniet med.

Nu sitter mamma & jag i lägenheten och slappar, så jävla skönt. Får snart börja tagga järnet igen då vi ska ha så jävla kul ikväll! Har ju några First:are på besök i stan och de vill nog inte gå till piraten som de gjorde förra gången ;p dock så har jag varit på Harrys två gånger denna veckan så vi kanske inte har så många alternativ ändå. Om de inte gillar stökig musik för då kan vi visa dem våra kronjuveler: P&M & play.bar!

Ska nog avnjuta den goda fiskgratängen som mamma hade med sig hemifrån som Niclas lagat nu. Sen får vi se vad som händer.


Kolla, jag är redan ganska öl:ig!

gårdagens tokigheter

Är inte alls sliten, trött eller något sådant utan helt fit for fight igen!

Gårdagen började hos Henke som hade inflyttningsfest och runt 12 när vi ville in till stan var vi bara tre som skulle in. Resten stannade hemma hos Henke och Robin och fortsatte antar jag! Men vi andra vi skulle minsann ut. Tog taxi och åkte med en chaufför som var dum i huvudet, stannade till på P&M för shot, öl, vatten och vin innan vi drog till Harrys.

Väl där inne var det ett riktigt drag och jag, Henke och Anna dansade loss och minglade runt med massa trevliga människor. Att sedan hela ens arbetsplats var där var man inte särskilt förvånad över ;p Innan 3 nånång går vi för att hämta våra jackor så Anna ska hinna med bussen och möter upp Henke på play.bar. Eftersom jag inte är världens största fan av den baren drog jag 10 minuter efter Anna och sprang upp på ett glas vatten hos Anthonio som mystiskt nog forfarande var uppe. Så var nog hemma och i säng efter 4 nångång :D





Nu ska jag möta upp mamma för att gå på stan, måste även äta något då jag för tillfället håller på att dö av hunger. Mot kvällen är det dags för att fira Henkes inflyttning.. igen! Så är bara att tagga till!

N

-



No Name

4 cl Absolu Vanilla
2 cl Xanté
1 cl limejuice


Fyll upp glaset med fruktsoda, 7-up eller Sprite. Pressa en limeklyfta över och släpp ner den i glaset. Sätt även en limeklyfta till på glaskanten.


hejdå

Nu loggr jag ut från allt och åker och möter upp Anna. Kommer bli en awesome kväll det är jag säker på :D


yes I would die for you baby, but you won't do the same

Dagen började helt fantastiskt, höll nämligen på att dö på bussen när jag var på väg till jobbet. En idiot som inte kollade när han körde ut från en korsning så han höll på att köra in i sidan på bussen. Som tur väl var märkte busschauffören det och var väl tvungen att köra upp en bit på trottoaren för att klara sig undan den klantiga trafikanten.

Så sämre kunde det ju inte blivit i alla fall. Men dagen har gått hyffsat snabbt och nu är jag hemma en runda innan jag ska iväg igen. Henke har inflyttningsfest ikväll så jag och Anna ska komma och göra hans tillvaro så mycket bättre. Nej men det ska bli himla kul faktiskt att få se hur han har det. Vad som händer efter har jag ingen som helst aning om, det är liksom sånt man märker. Kan bli intressant =)


Så nu ska jag få i mig en bit mat, sminka mig, fixa håret och sånt ni vet.
N

en slapp dag

Har verkligen haft en hur skön dag som helst, dock kunde vi inte sova så länge som vi ville eftersom vi har börjat bli såna pensionärer som vaknar tidigt, hur sent vi än lagt oss. En stund efter att vi vaknat kom Anthonio över på en kaffe och med sig hade han pizza till oss - jackpot!

Efter att både Elina och Anthonio gått var jag själv en stund innan mamma, Niclas & Twister kom. Vi har satt upp klockan (dock för högt), spegeln, min glastavla i köket, TV:n och även planerat hur vi ska ha hyllor och tavlorna i köket. Nu ska jag fortsätta att kolla på en film som jag somnade till efter att jag tagit en dusch, måste ju vara pigg och fräsch på jobbet imorn.



Annars har jag inte mer att tillägga, hörs imorn :)


lovely

Never take a person for granted
Hold every person close to your heart
Cause you might wake up one day & realize
that you’ve lost a diamond while you were too busy collecting stones.


onsdagskvällen

Vi började här, jag och Elina. Efter ett tag kom Anthonio och även Robin lite senare. Hade så himla sjukt kul då vi körde ett spel då man inte fick svara ja eller nej utan att ha en förklaring efter. Massa privata grejer som kom fram som kanske inte hade kommit ut om det var en enkel fika på jobbet. Vi dansade även och höll på, att mina grannar inte har klagat än är bara ett mysterium!

Vid 12, halv 1 drog Anthonio hem och resten drog till ett fullt Harrys. Mycket dans, skratt och skoskav! När klockan var runt 3 var jag så hungrig att vi gick till Michel's som satt som en smäck! Väl hemma tog man en bakistablett och somnade som en stock.



party


tell the world I'm coming home

Hej hej, hemskt mycket hej. Vet inte om det är systemet som det var fel på eller om jag kollat fel på dagarna för jag var inte alls ledig idag. Vaknade av ett samtal vid 10 av Tina som undrade vart jag var. Var på jobbet lite efter halv 11 och behövde bara jobba till 16.30 då de satte mig som tjänsteledig de timmarna jag missade på morgonen.

Så tiden på jobbet gick mycket fort och nu laddar vi för en utgång. Elina kommer hit strax och så får vi se om det blir några fler eller om vi möter upp dem ute :D

För det är imorgon jag är ledig nämligen. Så all-in som gäller och imorn ska vi sätta upp resten av tavlorna och klockan på väggarna så det inte är lika tomt som det är för tillfället. Att det nästan tagit mig ett år att få det gjort är nästan pinsamt men bättre sent än aldrig sägs det!


Dont be afraid
Im right beside you

You lost your way
im here to guide you

Stay in my arms
and rest for a while

Just let me hold you
hold you tonight

So when you need a friend
call my name

When you need a friend dont be afraid
Just call my name




bra jobbat, Telenor

Förstår inte varför folk hela tiden klagar på våran surfhastighet? Här nedan kan ni se mitt resultat som jag gjorde för en stund sen med det mobila bredbandet vi säljer som ska ge upp till 6 mbit/s! Inte illa pinkat va? Jag är i alla fall så nöjd att jag ska säga upp mitt trådlösa nätverksbredband då detta ändå går fortare och dessutom inte kostar mig något :D


you're a firework

Trött, seg, död. Postiva tankar bara överflödar min blogg just nu känner jag. Har verkligen inte lust med något annat idag än att bara ligga här på soffan och kolla på vänner, passar utmärkt i mitt tillstånd.

Dagen har nämligen sniglat sig fram, aldrig har tiden gått så sakta. Men då är det ju tur att jag är ledig imorn så jag kan vila upp mig :) Har ju inga planer så blir till att göra precis vad jag känner för ;p

Känner att detta är ett riktigt hjärndött inlägg men kommer bli bättre imorn när jag har gott om tid. Blir lätt att det inte är särskilt kul att skriva inlägg när man kommer hem jättetrött klockan 10 på kvällen.


grrr..

Positivt Natalie, väldigt positivt.

Vill att snön ska smälta, vill komma igång med Chaplin igen, vill till solen, vill umgås med mina tjejer.
Mycket vilja och många måsten. But thats life.


Nu loggar jag ut, sätter telefonerna på ljudlös och unnar mig en skön sovmorgon.
Vi hörs imorgon, pigga och glada!


dagens gärning

Från Arlinda:
"tänkte bara tacka för att du tipsade mig om jobbet.
Var där på intervju idag o allt gick bra, sen får vi vänta in ett möte med dem på telenor också så får vi se om det blir nått jobb hihih
kramissss
"

godmorgon

Tjena svejsan på er!

Idag är jag minsann på bra humör ska ni veta. Fick sova ut och snart är det dags för 8 timmars jobb, men jag klagar inte. Att jag sedan är ledig imorn med, hur skönt som helst. Men i alla fall.

Egentligen har jag väl inte alls så mycket att komma med för tillfället. Så sätter punkt här och hoppas att ni får en utomordentligt härlig dag! :)





hey baby, drop it

Man kanske ska göra åtminstone ett ordentligt inlägg idag? Inte för att jag tror att jag är särskilt kapabel till att då jag är superduper-trött men kan ju åtminstone försöka!

Var tillbaka på jobbet efter en 4-dagars ledighet och det var kul samtidigt som man gärna hade haft lite fler dagar. Men vafan nån gång måste man ju bita i det sura äpplet och idag var det dags. Hade dock väldigt kul på både fikor och lunchen. Första fikan kom alla från alla möjliga håll och kanter och det blev en riktigt skön stämning i fikarummet, sweet!

Märker att jag är lite efter i huvudet så får nog faktiskt avsluta här. Känner att jag bara babblar för att jag tycker att det är roligt att skriva. Nu ska jag fortsätta att skriva lite på engelska på fb-chatten och sen krama kudden. Har sovmorgon imorn och det ska verkligen bli hur skönt som helst. Dck får jag inte glömma att ställa klockan på min Sony Ericsson då det verkar som om att Apple fortfarande inte fått igång väckarklockan på alla iPhones.


Ser ni hur små vi ser ut att vara? Ändå var vi nästan 18 år och kände oss på toppen av världen då vi smet in på Nivå den kvällen. Tur att vi är liiiite äldre och visare idag Olli!

några olika sätt att se på värme och kyla i landet

15°C
Det blir inte varmare än så här i Norrand så vi börjar här..

När det är +15°C
Tar stockholmarna på sig mössor, vantar och handskar.
Norrlänningen solar.

+10°C
Göteborgarna försöker förgäves starta upp centralvärmaren i sina hus.
Norrlänningen planterar blommor i sin trädgård.

+5°C
Malmöbornas bilar vägrar starta.
Norrlänningen tar en tur i sin Volvo 240

0°C

Destillerat vatten fryser.
Vattnet i Torneälven blir lite tjockare.

-5°C
Folk i Skåne håller på att förfrysa.
Norrlänningarna grillar den sista korven före vintern.

-10°C
Gävleborna sätter på värmen i sina hus.
Norrlänningen tar på sig en långärmad tröja.

-20°C
Stockholmarna flyr till Mallorca.
Norrlänningen slutar fira midsommar, hösten har kommit.

-30°C
Folk i Malmö dör av kyla och försvinner från jordens yta.
Norrlänningen börjar torka tvätten inomhus.

-40°C

Stockholm krackelerar sönder i kylan.
Norrlänningen köar vid den lokala hembrännarn.

-50°C
Isbjörnarna börjar evakuera nordpolen.
F21 senarelägger sin vinter-överlevnadskurs i väntan på bättre vinterväder.

-60°C
Torneälven fryser.
Norrlänningen hyr video och stannar inne.

-70°C
Den falska norrlänningen flyttar söderut. Norrlänningen blir frustrerad eftersom det inte går att lagra brnnvinet utomhus. F21 drar ut på vinteröverlevnadskurs.

-183°C
Mikroberna i maten överlever inte. Samernas renar klagar över att mjölkarnas händer känns kalla.



dagens vill ha;



Hur kär blir man inte i dessa små varselser när man ser dem? Helt underbara ju! Rasen är en Welsh Springer Spaniel och det är en sån jag skulle vilja ha för framtida hundköp. Nu har jag min Twist ♥

@ new york city


hold my hand

chacha bloggen!

Hann upp en runda här i lägenheten innan jag drar till jobbet! Måste duscha, fixa mig och så så har inte så värst mycket tid faktiskt.

Gårdagen var lyckad! Dock var det enda jag faktiskt hade planerat att köpa slut men fick med mig lite prylar för 181 kr, så var ingen storshopping. Mamma åker till Kalmar den 17:e så hon köper med sig hyllan till mig som jag ska ha över sängen.


5 sekunder sen, you gotta love my webcam!

Nej men nu är det en dusch som gäller, tänkte bara titta in och hälsa.
N

otursmorgon

Min morgon började inte alls bra. Klockan ringde aldrig som den skulle varken vid 9 eller 9.25 men som tur väl vaknade jag vid 9:53. Min buss skulle gå 10:05 och fan vad jag kutade utav bara helvete och preeeecis när jag når kungsplan så kör busshelvetet iväg. Tror ni man blir depp eller? Så istället gick jag och satte mig på tre G med en kaffe för att vänta in 2:an där Emil sen hämtade mig.

Så kom hit för en stund sen till Brömsebro och snart ska vi till IKEA för att shoppa lite! Några andra planer för idag tror jag faktiskt inte att vi har, så skönt.

Nu ska jag runda av, ska nämligen äta innan vi åker då jag inte hann varken äta eller nåt imorse.
N

det nya året börjar ju bra

Jones: Kom nat ta me dig elina me har fixat blind dejt åt dig ikväll, hahaha :)

2010/2011

Natalie har nu parkerat sig i soffan. Okej, det är läskigt att prata om sig själv i tredje person så ska sluta med det nu. Hoppas att allt är bra med er och att ni hade en fantastisk kväll igår för det var precis vad jag hade!

Kvällen började på Willys där jag, B, Filip & Mård handlade. De var inte de mest lättövertalade men när vi sedan stog i kassan fick jag trots allt som jag ville då de både ville skippa förrätt, sallad och efterrätt. Lite delikat måste det ju ändå vara på nyår kan man tycka. Det där med att alla skulle få plats i köket och laga samtidigt var en pärs men vi löste det. Oxfilé tinades i ugnen, vi skalade och hackade nog flera kilo potatis/morötter & kolrötter (?), stekte kyckling och donade. Och vet ni vad? Det blev hur bra som helst till slut och alla blev mätta och glada. T.o.m så gott att jag fick beröm av Löfgren för kycklingen, lite kul!

Vid tolvslaget stod vi på Filips trapp och skålade i skumpa, tur vi inte gjorde det som Linda råkade skriva. Det var trevligt, alla var glada och vi var samlade. Bara det betyder så mycket. Att kunna få skåla in det nya året med fantastiska vänner! Efter nån halvtimme fixade vi skjuts in av en vän på facebook och spenderade resten av kvällen på Harrys.




På Harrys hade jag sjukt kul! Träffade på Jocke och gänget som inte var så långvariga på middagen och även lite telenorare. Dansade som aldrig förr, trillade som aldrig förr på dansgolvet (eller blev rättare sagt knuffad ner, men det är en annan historia som vi inte skriver om här), skrattade som aldrig förr och hade sjukt ont i fötterna efter att ha dansat så många timmar. Blev hemgång runt 4 nångång och klockan var nog runt 5 när vi slöt våra ögon för en god natts sömn. Vi hade ju så mycket att berätta för Olivia som inte hängde med ut p.ga. sjukdom vad som hade hänt under kvällen och tiden bara sprang iväg.

Delad säng med B som var stilla och inte tog täcke vilket är ett kriterium för att jag ens ska kunna sova okej. Elina och Olivia tog soffan och alla var nöjda. Dock var jag inte lika nöjd med att vakna vid 9 hur pigg som helst, som tur väl var somnade alla om och vaknade runt 11 istället. Lite bättre i alla fall.

Detta var min nyårsafton det!
Nu blickar vi inte bakåt, för det som har hänt kan vi inte ändra på. Istället har vi nu ett helt nytt år att forma. Och innan vi vet ordet av kommer vi stå på någons trapp igen och skåla i skumpa. Må detta året bli minst lika bra om inte bättre än det förra. N

turkey

Jag & Elina har nyss sett filmen '13' som varje gång lyckas göra en på deppigt humör så vi piggar upp oss med cola :D Är snart dags för oss att ta bussen till Lyckeby för att hämta Elinas bil som hon ställde där igår innan vi far vidare mot Kuggeboda mot em kalkonmiddag som kommer sitta mycket fint!


Vi hade det förresten väldigt kul imorse när alla började vakna till. Kollade nämligen igenom alla bilder från min lilla kamera och oj vad vi skrattade.

Såg bilder på en som Linda hade på G
jag: men Linda, ser du inte att han börjar tappa håret?
Linda: vafan var inte så petig nu!

Nu måste jag ta tag i mig själv, kan ju inte se u som något katten dragit in när jag ska träffa Elinas storasyster för första gången på 1½ år!

1 januari

jag: jag väntar på min cola
elina: väntar du på att den ska springa till dig?
jag: nej jag väntar på att den ska bli kall

(det är på ungefär den nivån ligger på våra samtal just nu)

Har för övrigt haft en supermysig lunch med E och Olivia och kramat både Olivia och B hejdå innan de åker hem till sig igen. Har vi tur så går det inte alldeles för lång tid innan vi träffas igen ♥

live from alamedan


Jag, B, Olivia och Elina ligger och myser på Alamedan efter en sjukt rolig nyårsafton! God fortsättning allesammans så ses vi nu 2011! För nu ska vi ut och käka och ikväll är det kalkonmiddag i Kuggeboda!

RSS 2.0