såna som mig, med lyckan mitt i sorgen

jag kan inte riktigt ta in det här, det är så svårsmält. egentligen är det så pass privat att ingen utomstående redan borde veta om det men nu vet endel människor det och jag kan inte förstå. det är en knepig situation och jag kan inte heller förstå hur dum jag var i våras och inte litade på mina känslor. men när har jag någonsin gjort det? tell me!

jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

jag hade trevligt med carro & allt var precis som vanligt som om vi träffades förra veckan och inte i början på augusti. vi har förstått att vi behöver varandra i våra liv och att saknaden var så onödig. jag ska göra allt för att behålla min fina barndomsvän =) för igår kändes det som det gjorde i våras. vi gjorde saker på impuls vilket vi nog alltid gör och även om det inte alltid blir bra så har vi kul under tiden! det var en promenad, liftning, försök i stan och så en cruisin'runda till ronneby och tillbaka :) blev sen även sömn till 13.30 och så åkte jag hem vid 4.

på tisdag fyller jag år, 19. och jag vill inte fylla år än för jag vill hinna längta till det och skriva önskelista. jag vill planera allt i detalj och ha något att se fram emot. det här ser jag så inte fram emot. jag ska spendera 3 dagar med min klass med att åka runt om i Småland. det kommer vara första året som jag inte spenderar dagen med såna som betyder oerhört för mig. kommer bli tufft.

det är såna här dagar som jag saknar mitt nv3. jag saknar gemenskapen, att det alltid fanns någon där för mig när jag behövde det, att det finns någon som märker att man inte är där, någon som uppskattar om man är där, skratten, alla minnen. helt ovärderligt. ni ska minsann veta att här har jag hittat mina vänner för livet. går vi hand i hand hela livet vet jag att det kommer att bli rikt på många fina händelser, minnen och skratt.

nu är det en förtidig födelsedagsmiddag och sen ska jag & min fanta åka till emelie
där ska jag umgås med henne & jannie :) vilka pärlor ni är och ni är precis lika viktiga som nv3 ♥

N


Kommentarer
Postat av: din nanna

ååååååååååååjasaknaaaaaaaaaarocksååååNVtreeeeeeeeeee!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaarrrrrgggggggggggggghhhhhhhhhh!

skjut en älg;)

2009-10-17 @ 22:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0