2009/2010

nyårsplanerna ser ut så att vi samlas på långö hemma hos siri. där har hon & olivia pysslat & donat, allt för att vi ska ha så kul som möjligt. jag ser verkligen fram emot detta då jag vet att alla kommer att vara samlade. det är vi tjejer och så alla killar, helt underbart. (dock kommer inte josse, men jag förstår henne eftersom hon hade tandläkartid i jpg igår och annars blir det ett fasans körande) menyn har jag redan fått reda på (förutom efterrätten för den var hemlig) och jag vet att jag inte kommer behöva gå hungrig med en kock i köket ;)


tack siri & olivia för att ni gör detta för oss! 
nästa år är det vår tur.

älskar er allihop,
natalie


all I can do is dreaming of you

igår var det en konstig dag. men den blev genast bättre när jag mötte upp linda & johan och gick på stan med dom. jätteskönt verkligen och mysigt med. hittade våra smycken som vi ska ha ikväll och så handlade johan godis på hemmakväll för den stora summan 286 kronor. de skulle tydligen ha det till sin fest men tyckte ändå det verkade mycket med 4 kg godis.

på kvällen blev det mini-nyår med emelie & jannie och jättretrevligt<3

ikväll är det nyårsfirande på långö som gäller. finfint, det vet jag att det kommer bli. så snart är det dags för en dusch för min del och så ska jag möta upp linda hos henne så gör vi oss iordning tillsammans. mycket roligare att göra såna tråkiga saker tillsammans! :) och om elina fixar sin skjuts så gör hon oss sällskap hon med :)

detta året har verkligen varit kanon, på alla sätt verkligen!
fest mest hela tiden, mösspåtagningar, bal, student (!!!!), öland, marmaris<3

helt, helt underbart. tack alla!

natalie

I know you scared, baby they don't know what we're doing

jag är bara dum mot mig själv när jag sätter på keep on rising på spotify. börjar rysa litegrann och få ett äckligt stort leende. sätter jag på make love in this club dör jag nog lite så det skippar vi ikväll :') men marmarisfavoriter är verkligen one of a kind. underbar känsla, underbar stad och atmosfär. blir det inget jobb som sätter käppar i hjulen så finns det inget som stoppar mig från att åka dit sommaren 2010 :))

lite dusch & sånt nu
är ju trots allt en dag imorn med.


beautiful, dirty, rich

igår var tanken att jag skulle sova hos elina efter vår shoppingdag i Kalmar med olivia, men mina jäkla tandläkartider förstår så mycket. är allvarligt talat väldigt trött på att åka dit, sitta där i några minuter för att sedan åka hem eller åka dit och de inte vet varför jag ens kommit. kommunikationen mellan vanliga tandläkaren och käkkirurgiska verkar liksom inte ens existera. men får ha tålamod (vilket jag inte har, tur man inte är fiskare) och stå ut nu. för sen när allt är färdigt slipper jag dom.

men nu ska vi inte vara bittra. har varit en skön dag, iaf efter tandläkaren. körde runt lite i stan och så. kanske inte har hänt så mycket, men det kan det ju inte göra varje dag ;p imorn tyckte jag jannie sa något om att ha lill-nyår då vi troligtvis lär vara splittrade då /: så det kommer bli trevligt, får höra med emelie med. får passa på att se henne innan hon åker till thailand & bali i 8 veckor! fuuuusk

annars ser jag fram emot nyår, vi kommer kicka ass
natalie,

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? finns nog en hel del saker, ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? njae, det gick i perioder
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? bara en bekant
4. Dog någon som stod dig nära? nej, det har jag haft tur med.
5. Vilka länder besökte du? norge och mitt älskade marmaris<3 (turkiet)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? nej, året har varit superb't!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 10 juni, helt klart
8. Vad var din största framgång 2009?  började på högskola
9. Största misstaget? oj, ingen aning. finns några
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? mina tänder har spökat alldeles för myckede i år :/
11. Bästa köpet? min resa, helt klart
12. Vad spenderade du mest pengar på? resa, studenten, alkohol
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? finns så mycket
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? jag har upptäckt en massa men fields of gold, if I could turn back time, looking back over my shouder och alla marmaris-låtar
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? mycket gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? tagit vara på tiden & möjligtvis rest
17. Vad önskar du att du gjort mindre? haft vänner som tagit en för givet
18. Hur tillbringar du julen? med min familj
19. Blev du kär i år? kär och kär?
20. Favoritprogram på TV? Alla härliga serier så som Gossip Girl, DHW och Grey's
21. Bästa boken du läste i år? twilight, sen några som jag inte kommer på nu
22. Största musikaliska upptäckten? oj, finns hur mycket som helst! maskinen, the script, coldplay, pitbull, david guetta, p!nk, mika, melissa horns nya, winnerbäcks nya, donkeyboy, flo rida, the xx, rihanna & chris brown.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? en minidator, smidigt att ha på föreläsningarna!
25. Något du önskade dig men inte fick? inte vad jag kan komma på, kanske att jag önskat att fler kom till Kalmar
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? var på en eskursion med nya klassen, hade bla föreläsning och fest på kvällen
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja, om alla brytt sig mer om att alla ska träffas
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? lite bättre än förr.
29. Vad fick dig att må bra? alla roliga utekvällar, resorna, alla vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på? finns många.
31. Vem saknade du? morbror och så mormor&morfar /:
32. De bästa nya människorna du träffade? lärde känna nv3 bättre  (så nu kan vi varandra utan och innan)och framförallt sp-människorna på alla fester vi hade tilsammans :) så "gamla" människor, men nya vänskaper.

lucky me

har landat i soffan efter en superdag, helt underbar verkligen! började med att jag mötte upp elina i ronneby efter att jag kört dig. hon hade handlar frallor så vi åkte till kuggeboda för att äta frukost med joss' & emil och även byta julklappar! fick jättegod likör, fickplunta (som jag velat ha hur länge som helst) och lite mått och så :D blev jätteglad. tiden rusade verkligen iväg. får träffas allihop snart igen ♥

vi stressade vidare mot Kalmar och mötte upp olivia. där blev det minst 5 timmar shopping non-stop och även en hel del fynd. fick med mig en nyårsklänning hem, tröjor + massa fina saker från IKEA. så jag var jättenöjd och även de andra två kikkorna. gjorde några fynd verkligen. hur mysigt som helst och jag hade kul. tack för dagen alla bra tjejer ♥ och på torsdag ses de flesta iaf igen.

jag ser fram emot nyår nu, kommer bli kalas
(även om det kommer saknas några pärlor som är på annat håll)
men jag vet hur trevligt kommer ha det och det är verkligen skönt att veta det

nu ska jag ta en välförtjänt sömn, tandläkaren imorn (igen.. jag vet)
natalie,

chillin'

har varit en väldigt skön dag idag, dock har den gått väldigt långsamt! men har innehållit bra saker som tedrickning med jannie, en bestämt roadtrip till Kalmar imorn med två grymma brudar, och allmänt bra.

men innan vi åker till Kälmääh imorn blir det frukost i kuggeboda med joss & elina ♥ ska bli så skönt, och det tar på krafterna att tjafsa. så det kommer bli en bra morgon och förhoppningsvis en lika bra dag :))

varför tror du att alla ska fixa och göra saker åt dig hela tiden? /:

nu; dusch & så sömn
natalie,

christmasday and the day after

hej allihopa! skrev precis ett långt inlägg som skulle publiceras men något hände med internet och det stängdes ner. oerhört irriterande faktiskt men ska försöka få med allt en gång till :)

för kom på att jag helt glömt bort att berätta om juldagen som var riktigt trevlig! vi började efter många om och men i ett festligt Ledja och pratade, skrattade, avslöjade alldeles för pinsamma saker, spelade och drack gott :D  därefter åkte vi in till stan med siri som chaufför och lyssnade till spice girls, vilka gamla godingar alltså!

gick in på P&M. träffade carro och såg henke. jag och elina tog varsin cider innan vi allihop gick ut därifrån för att möta upp killarna! så kul att träffa dom igen och det sög att vi inte tillbringade juldagen tillsammans /: men vi har ju nyår att se fram emot! kramade även om per och simon. jag och per bestämde att vi skulle hålla till hos honom någon gång och umgås allihop!

traskade vidare till play.bar och dansade på "dansgolvet". inget direkt fan av det stället och inte blir det bättre av att någon knuffar till en så hårt att jag ramlar i backen /: vi var där en stund sen efter och tillslut när vi inte tyckte det var roligt längre så drog olivia & siri och åt och vi gick och hälsade på jones och sen arlinda & jackie. åh, vad glad jag blev av att träffa dom och även reda ut saker som var helt osanna.

sen blev elina hungrig så vi rundade av med en baguette på caspiens innan mamma kom och hämtade oss. väl hemma tog det inte många sekunder innan vi somnade. efter vi pratat lite då såklart, men det hör till! tack så mycket tjejer för kvällen, även alla andra jag träffade. var längesen jag hade så roligt och längesen man var så bakis när man vaknade på morgonen ;p

var lite segt att ta sig upp på morgonen men man var tvungen då man bestämt fika i stan vid halv 1 så vi fick tvinga oss upp :) mötte upp olivia, siri & linda på wayne's och fikade/åt gott. lite snack och så drog de ut mig på stan. jag och linda fyndade likadana leggings och hon stod bakom mig i kassan när vi skulle betala. det roliga var då att kassörskan sa så till henne: kul med variation, man skullet tro att ni var tillsammans. lite festligt. när vi var helt slutkörda åkte jag med olivia till nävragöl där mamma hämtade mig :)

var nämligen middag här hemma med familjen för att hon var borta när hon fyllde år. jättemysigt verkligen och nelly & melvin är hur underbara som helst! melvin kröp upp till mig i soffan och så låg vi i varsin ände och mös ♥ när de åkt hem somnade jag hur gott som helst.

dagens låt


you are my destiny

nu kommer de snart och jag är färdig vilket är hur skönt som helst så man slipper hålla på att krångla med det! dock funderar jag på ett klädbyte men de kan de hjälpa mig med. nu ska jag bara hitta min skena och sen vänta in tjejerna :D

killarna möter vi upp i stan sen, blir inte så tokigt ändå
jag trodde det skulle bli katastrof först. men tillsammans löser vi allt (y)

take care,
natalie


dagens låt



love it!

close the door and leave the key

gårdagen var mysig. god mat (trist att man inte kan få i sig så mycket som man velat) trevlig familj och fina julklappar :) när tomten kom var både melvin & twister misstänksamma. men av melvin fick tomten iaf en kram medans twister satt och småmorrade hela tiden. inte alls förtjust i personen som kom in i röda kläder och utan möjligheten att se ansiktet. han är en liten vakthund trots allt. fick en jättefin väska, locktång, vita skinn-converse, guess-jeans, perfym, pengar och massa annat jättefint. även ett överfallslarm, kanske vi ska ha med oss ikväll?

nu börjar vi komma någonstans med planerna, oerhört skönt faktiskt! och ikväll får jag träffa mina sköna bönor i form av elina, siri & olivia. lika saknade allihop<3 tanken är att vi ska börja här och så får vi se hur vi kommer till stan. äta lite gott snacks och bara prata om allt mellan himmel och jord :D sen märker vi om man kommer in någonstans i stan, men det är ett senare problem. inte åker jag iaf i förväg och köper biljetter till piraten, det är något som är säkert (y)

lite besviken är jag.

ha en rolig juldag, det ska jag ha!
natalie

(war is over)

jag älskar denna jullåten


merry x-mas

jag får väl precis som alla andra säga god jul :)

klockan är redan halv 3 vilket betyder att jag har en halvtimme på mig innan vi ska åka. och på den halvtimmen ska jag hinna sminka mig och plocka undan. men det gör jag säkert (y)

vi har förresten julrim på våra klappar detta året vilket är kul tycker jag :D dock har vi inte hittat på dem själva utan där var google en bra hjälp! så får se vad de kan lista ut.

men hörs med imorn,
hoppas att vi löser det med partajet med!

natalie,

just me

i brist på annat att skriva då det mesta står still just nu så bjuder jag på den här:

Nämn något som gjorde dig glad igår: julklappsinslagning med mamma

Vad gjorde du kl 08 imorse: var hos tandläkaren (igen!)

Vad gjorde du för 15 min sedan: kelade med twist

Det sista du sa högt: putti

Det senaste någon sa till dig: något mamma sa när hon ringde

Vad har du druckit idag: nyponsoppa, julmust, saft & vatten

Vad var det senaste du åt: nudlar, mums!

Vad var det senaste du köpte: josses julklapp (:

Vad är det för färg på din ytterdörr: vinröd

Vad är det för väder hos dig nu: snö och kring nollan

Godaste glassmaken:  lion, helt klart

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: njae, snarare attraktion

Sover du tungt: om jag gör

Drömmer du mardrömmar: njae, inte särskilt ofta

Trivs du med ditt jobb: för att trivas måste man ha ett

Favoritklädsel: leggings och en stor tröja

Favoritlåt just nu: mando diao - gloria

Vad ser du om du tittar till höger: hallen

Vad gör dig glad just nu: att det är julafton imorn

Vad ska du göra härnäst: plocka upp maten tror jag

Höger eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: uttråkad som tusan

Favoritgodis: en svår en

Kläder just nu: mjukisbyxor, linne & fleecetröja

Sommarplaner: förhoppningsvis jobb på ett bra ställe ;)

Hur många kuddar sover du med: 4

Spelar du något instrument: nej, men har alltid velat spela gitarr

Morgon eller nattmänniska: mer natt än morgon iaf

Vad är viktigast för dig: familj & vänner

Är du kittlig: ja, tyvärr!

Snarkar du: inte vad jag vet

Stjärntecken: vågen

Äckligaste insekten: kackerlackor

Längtar du mest efter just nu: marmaris med sol och värme<3


gloria

vilken dag, vilken tråkig dag. har i princip inte gjort mer än att rasta hunden, kolla på film och sovit. carro varnade om någon snöstorm och jag hoppas att hon inte har rätt.

skulle egentligen åkt till elina igår men hon hade glömt telefonen i bilen under tiden hon jobbade så hon såg mitt sms alldeles för sent, kändes inte som om det var någon mening att åka dit vid 9 på kvällen. men vi ska ta igen det :) kanske kan ses en stund imorn, hade varit trevligt :) och idag skulle jag ha träffar olivia & siri för en fika, men kommer man ingenstans så får man ta det en annan dag. saknar er!

nu är jag uttråkad, precis lika uttråkad som jag har varit hela dagen
later

hur bra?










bra, jättebra och jag är jätteglad.


my only wish this year

så himla bra dag idag och jag är fortfarande glad. skönt när det finns dagar som verkligen lyfter upp en. trots att gårdagen kanske inte riktigt var att hänga i granen så gjorde vi iaf så gott vi kunde. och så slapp vi ju faktiskt gå hem från saltö i -7 grader eftersom "mannen" kom och hämtade oss i sin fina volvo. hade dött för att få en sån pärla, helt allvarligt. dock gick det inte likabra när vi kört rundan runt stan och jag skulle hoppa ut då jag klämde höger-pekfinger i dörren och den blödde och blev och mer blå.

fingret såg likadant ut när jag vaknade upp hos carro, men klädde på mig efter ett samtal med elina och mötte upp henne i ett snöigt karlskrona. vi startade lite smått men insåg att vi behövde fylla på våra depårer så vi satte oss på 3G och mös med bakad potatis med tonfiskröra (as usual). därefter blev det lite julklappsinhandlande, mest för elinas del då hon redan visste precis vad hon skulle köpa. med mig fick ett par jeans följa med, även josses julklapp som jag och elina klurade på tillsammans. resten får jag ta i veckan.

avslutade dagen på wayne's med en välförtjänt fika. mamma och kinga kom med och jag skulle visa min skada till min mamma. men självklart skulle hon överglänsa mig och visa att även hon klämt sitt finger i en dörr igår. dock dörren till toan på statt, men alltid ska hon vara bättre. så idag är vi båda lite handikappade här hemma. tur att niclas är vettig iaf.

vi planerade även lite juldag & nyår och det blir bra. jag har glada känslor i magen och ser fram emot detta jättemycket eftersom alla som betyder något är hemma och det är då som Karlskrona är som bäst. åh, ni får mig att lé.

något som gjorde min dag ännu bättre nu är att jag fick ett mejl från cypern är att efter två långa mejl fortfarande är intressant för dom så jag ska på en personlig intervju i sthlm 26:e januari. detta är som grädden på moset och det känns bra, för då kanske jag har några alternativ att välja på. det bästa hade varit om jag fick jobbet på Rhodos, då man kan välja om man vill jobba 3 eller 6 månader och så är det bara 1 timmes båttur från Marmaris. vilket är perfekt om man får en hemsk saknad så är Esen och alla andra jättenära. men man ska inte hoppas på för mycket, men det känns som om allt går i rätt riktning nu och det är jag tacksam för.

nu ska jag avsluta denna kvällen med ett gott té & en välförtjänt sömn då morgondagen kommer bli jobbig. dags för tandoperation 2. vilket är en komplicerad en och jag hoppas att jag ska må så bra så att jag kan åka med elina hem och trixa lite (hemligheter) och mysa. det hade varit förbaskat bra det.




later
natalie

jag har försökt visa dig med blicken, men det är inte mig du ser

ett vitt ledja, hur fint som helst :) har busat med twist två gånger och han blir lika glad varje gång. springer som han var en unghund och plöjer i snön, så söt verkligen! lille putti.







undra vad kvällen bjuder på, kanske stan (y)
natalie

happy birthday, lovely

vems dag är det idag måntro?
OLIVIAS SÅKLART!

därför firar vi med en "fin" bild på oss :)



& så en söt på henne



:)

is that true?

mår inte riktigt 100 idag, trist! men har iaf varit ute en stund och fotat :)







längtar till söndag, en dag fylld med elina, shopping & fika
/N

we will still be, friends forever

det har varit en helt okej dag. började alldeles för tidigt, åkte in till stan vid 7 men sen fick jag sova i stan ett tag till vilket var superskönt. sen in till stan för att luncha med jannie. intog åhlen's vilket vi inte var själva om att göra då hela stället var fullsatt. träffade på marcus och cissi som skullke ta med sig mat därifrån och marcus blev så glad av att höra att vi läste om castell och nätverkssamhällen i Kalmar, eller som elina sa: haha lilla marcus måntro att han är stolt :D

sen traskade vi vidare & jag hade otur, men det är inget med det. nya tag helt enkelt (y) gick upp till mammas jobb och därefter mot slottsbacken för att handla julklappar/titta. inhandlade min första som är till mamma. och så gick jag runt för att hitta något jag själv önskar mig men jag vet verkligen inte vad jag önskar mig. kan tänka mig ett stativ till kameran och en högtalare till min iPhone & iPod, men kommer jag verkligen använda dom?

och påvägen hem hade jag äntligen ett långt samtal med elina i telefonen. hon berättade att hon numera är stationerad i Kuggeboda och jag blev glad. magen var fylld med glädje. kom ihåg att det du gör är absolut rätt, det är verkligen det. låt ingen trampa på dig, jag tror på dig.

förresten börjar alla tåga hemåt nu. elina, siri och svante är på hemmaplan, olivia kommer på söndag & linda på tisdag. lumparnakillarna på imorgon joss den 25:e. då är alla fint samlade och ska ha så himla kul tillsammans, för det vet jag att vi kommer ha. no doubt's!

fick ett fint litet meddelande innan: du ska veta att du betyder mycker för mig och vad som än händer när det än händer så kommer jag alltid att finnas för dej, jag är stolt över att du har gått igenom en termin i kalmar det är verkligen inte lätt och jag är säker på att även om du hoppar av skolan eller gör nåt annat så kommer du att lyckas. För du är bäst! Love you forever <3<3

slira lugnt
natalie


they don't really care about us

sitter hemma vid köksbordet tröttare än någonsin, det ska bli verkligen bli skönt med jullov när denna veckan är slut! och så blir det nog en bra helg då jag hade tänkt mig lite festligheter (y) får se hur det blir med det. 5 timmars sömn funkar iaf inte på mig, men det blir det ändring på ikväll då jag lär slockna tidigt.

jag förtjänade absolut inte det där idag. inte ett dugg men jag lät mig gå idag för alla kan ha en dålig dag och jag har inte heller varit en stjärna. men jag försöker så gott jag kan även om jag ibland känner mig oerhört överflödig och inte uppskattad. får hoppas att det blir en ändring på detta, jag ska inte acceptera såna grejer egentligen. vet inte riktigt hur det gick för mig att sluta försvara människor hela tiden, inte så bra I guess.

akta dig för att gå över gränsen.



äsch, men till gladare nyheter. nu är nyår planerat & I can't wait! fy fan vad bra ni är tjejer och det var precis det här som räddade min kväll. saknar er och tänker på er, allihopa ♥ nyår kommer bli underbart!

nu ska jag ta tag i det jag egentligen ska göra eftersom det är så pass viktigt.

no time for this
natalie

I belong to you

de sa på vädret att det skulle snöa hela dagen i Kalmar och fortfarande håller de vad de lovar. jag blev så glad att det faktiskt lagt sig och la kvar snö på morgonen när jag vaknade. allt ser inte längre så grått och dystert ut :)

en vän jag vet älskar mig skrev ett sms. jag ler och svarar.
morgonen har blivit dag och jag är ännu lycklig.

nu ska jag göra mig iordning för att åka ifrån Kalmar tills på fredag
för då vi ska jobba med partnerföretaget, vad gör man inte för gruppens skull :)

take care
natalie


so this is christmas?

08:32 och jag är tröttare än tuppen (?) somnade vid 3 och innan det skickade jag iväg ett sms till lotta med förhoppning att vi skulle börja vid 12 eller något. men nej 9 och jag är just nu lite död vid mitt köksbord. inte blir det bättre av att det är snöstorm ute typ och jag ska cykla till skolan.

hej mrs. negativ.
blir nog bättre sen i eftermiddag när jag är påväg hem :D

ain't gonna worry no more

pratade med linda i 3 timmar, det var mysigt! nu ska jag sova då ögonlocken är tunga och jag är rädd att jag börjar vid 9. håller tummarna att det är vid 12, men jag brukar ändå aldrig ha någon tur.

godnatt!

I don't recognize you

sitter och pratar med linda på skype, sjukt kul. har hållt på i 1:20 och fortfarande lika underhållande. tur hon kommer hem snart så man får uppleva det i verkliheten. alla kommer ju snart hem och då jävlar :D

är förövrigt väldigt hungrig nu, men orkar absolut inte laga något nu. vad gör man då? går och lägger sig?

seminarie imorn igen & sen hem :)

let it snow

snön började falla ner på riktigt idag när vi satt i skolan. i början hade jag inget som helst hopp på att den verkligen skulle lägga sig men när vi kom ut så var det några centimeter snö och hela cykeln var också täckt. var en intressant upplevelse att cykla i snö, men jag tyckte om det då det kändes 'mjukare', men var dock rädd för risken att vurpa är nu större. och inte vill jag ju bättra på mitt blåmärke.

om jag har någon chans imorn så ska jag ta lite bilder på ett juligt kalmar :)



jag finns för dig vännen<3

it takes two babe, just me and you

jag tror att jag kan börja kalla mig för the master of snooze! snoozade nämligen från 8 till halv 11 idag och tvingade verkligen upp mig själv för att hinna göra något innan seminariet vid 1. men jag hann med lite även om det kändes surt att inte vara påläst till seminariet men det gick bra ändå.

jobbade ihop med malins grupp och fick jobba med therese. vi hade väldigt roliga ideér och hela gruppen lyckades bra tillsammans. och jag lär mig lite varje gång jag står framför en 'publik' vilket är skönt då jag verkligen hatar det, men idag tyckte jag att jag inte var lika osäker.

jag kollade även på min klass genom helt andra ögon idag och blev plötsligt så himla osäker när det gäller allt igen. nu har vi gått tillsammans i snart 4 månader (3½ för att vara exakt) & det blir väl lite bättre varje dag. ska jag nu lämna allt, för att sedan börja om på nytt igen? dock så blir det ju ändå inte samma utbildning och jag är ändå mer än 50% säker på det jag ska göra. men ibland så spökar ju hjärnan iaf.

nu hade jag tänkt börja med lite plugg då det inte blev så mycket med det igår ;o och sen vänta på att linda kommer in på skype så vi kan prata lite. tänker på dig vännen, men snart kommer du hem :)

n.

kamila

jag eeeh, ska..läsa.

skrev till kusinen idag på fejjan, hon är så söt. hon håller fortfarande på att lära sig allt på sidan och idag la hon upp några bilder vilket jag tyckte var riktigt kul :) så kul att jag tänkte dela med mig med ett.


I want everybody to stop what they're doing

jag får lite smått panik nu, att ta tag i grejer är inte min grej (n) och jag får baske mig skylla mig själv. nu gäller det att ta tag i sig själv & klicka ner både facebook och alla resesidor då priset inte kommer att ändras på minst några veckor, så ingen idé att ha bråttom.

lite kaffe & sen läsning, tummen upp på det.
n.

ett liv i överflöd

i-landsproblem är något vi ofta råkar ut för här i Sverige. sånt som att batterierna till fjärrkontrollen inte funkar längre, något har gått sönder och vi inte orkar laga det och problem med skjuts och sånt. men det är ju faktiskt inga problem egentligen, inte när jag får se såna här bilder som jag faktiskt känner att jag med borde hjälpa till. så får prata med mamma senare om vi inte kan skaffa ett fadderbarn/by.



vi har egentligen ingen rätt att klaga alls.


save me for a day

har hittat billiga flygbiljetter till Istanbul i februari & ja det är lockande. får jag bara någon med mig så är jag inte sen att åka och hälsa på esen och festa i turiets huvudstad (y) 702 kronor + buss till stockholm, det kallar jag faktiskt ganska billigt! och då tar jag självklart och bor in mig lite hos linda och myser hos henne i flempan, måste ju se lyan.

nu är jag pepp, åh.

pass out

godmorgon, godmorgon!

back in Kalmar & jag är fruktansvärt trött. att gå upp halv 7 är inte riktigt min grej ;o dock kommer jag ihåg att mamma kom in i rummet vid halv 2 för att tv:n fortfarande var på och jag trodde på riktigt att klockan redan var halv 7, men jag hade tur som hade några timmar till att sova bort :)

nu ska jag försöka pallra mig till skolan och jobba med gruppen och när jag kommer hem igen ska jag lägga mig och dö lite på soffan innan jag tar upp min älskade bok igen. satsar vi på en måndagsmiddag denna veckan, jannie? ;p

with love, natalie

:)

denna bilden gjorde just hela min kväll
älskade warren!


13 december

ja då har man upplevt ett luciatåg detta året, tog igen det eftersom jag missade det förra året. men förra året hade jag nog bara varit bitter om jag kollat på luciatåget då tvåorna tog det ifrån oss trots att vi ville ha det ;o men nu verkar det ha blivit en tradition att tvåorna gör det istället för treorna som det alltid var innan, så någon nytta verkar vi har gjort! men det var trevligt idag och alla sjöng så fint, typ förvånad :)


(inte det lättaste att fota utan blixt)


(mysiga brasan)


ser ni, äntligen lite bilder!
och eftersom kameran är laddad lär det bli mer sånt framöver :)

min älskling har ett hjärta av snö

som du kanske redan sett, den första snön kom inatt
nu flyttar vi med fåglarna som trotsar atlanten
har du hittat rätt?
kan du höra ditt skratt?
kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

det är en hur mysig dag som helst idag. blev först frukost på sängen så jag inte skulle sova bort hela dagen, uppskattat. sen har vi lullat runt här hemma & pluggat lite med. men det mesta är redan bekant. och niclas håller på att renovera hallen, äntligen! den ska bli fin nu med ljusa väggar & en snygg garderob som vi köpte på IKEA för några veckor sen. så äckelhatthyllan ska väck och det kommer bli så tjusigt, kul :)

och snart blir det duschen & så vidare in mot stan med Jannie för att kolla på lucian. dagen går helt klart i julens tecken och idag fick jag min första julkänsla, trodde jag var för gammal för sånt, men den var mer än välkommen :) så idag har det blivit pepparkakor, julfilm, snö och massa mys.

laddar förresten äntligen min kamera, den har varit död i säkert över en månad nu. så måste få igång inspirationen och allt annat och verkligen se till att börja ta bilder igen (y) om inte nu så till jul då det kommer hända ett och annat ;)

n.

genom eld och vatten

blir en lugn kväll, ser ut som det nu iaf! man vet aldrig, men det är ganska skönt att vara hemma. just nu väntar jag på att kunna ringa tillbaka till elina' då jag missade hennes samtal, men kommer bara till hennes eurovoice :| så det är säkert hennes telefon som spökar igen, täckningen kan försvinna även om hon är mitt i stan ;)

& imorn ska jag och jannie åka in till stan för att kolla in lucian! har nog aldrig sett karlskronas lucior utan alltid bara luciatåget som var på skolan så det ska bli intressant.

nu ska jag och mitt onda knä tillbringa kvällen ihop, eftersom det hade en jobbig kväll igår.

sing like me

klockan är 15:50 och det är redan bäckmörkt ute, så jävla trist tur att jag tog ut hunden precis innan det blir mörkt för hade jag varit kvar ute nu hade jag praktiskt taget dött och trott att det är någon som spökar bakom varje träd. inte kul att vara mörkrädd :)

denna dagen började väldigt skönt, låg nog i sängen tills halv 2, först för att jag sov länge och sen för att jag ville kolla färdigt på en film som heter Mikael som handlar om en vanlig människa som har riktiga vingar. därefter gick jag ner och niclas påpekade att jag sov bort halva mitt liv, förstår inte vad han pratar om...? skönt att sova ju.

gårdagen var bra, det var den faktiskt :) började här och hade panik, men det ordnade sig, taaack så mkt! :) in kom vi iaf med mamma och åkte nog buss för första gången till en utgång (y) dock inte så intressant som det låter. tog ett toa-stopp på P&M vilket vi nog skulle struntat i då det luktade så illa där inne när vi kom in att jannie började må dåligt, men det verkade hon sänka med en drink inne på statt sen :D och väl därinne så träffade jag några väldigt bra människor! bla söta siri, ph & ludde och hans gäng :) dock var stället mest fullt med 91:or och några 92:or konstigt nog, då jag trodde vi skulle slippa dem i några veckor till..

ikväll vet jag dock inte vad som händer än, tror att det skulle vara något hos mård, får se om jag orkar pallra mig dit, hade dock varit trevligt att träffa lumparna & svante :)

n.

gangsta love

nu är det lite festligt i Ledja, och snart drar vi in till fridace med alla 91:or som sällskap :)

over n' out!

what's going on?

jag hade ett litet samtal med elina nu, kort eftersom att hon var lite upptagen i stallet, men hon skulle ringa igen :) jag berättade om mina planer för sommaren och det var så skönt att dela med sig. jag insåg hur mycket jag saknade mitt flin. åh vad jag saknar dig /:



men nu gäller det att hålla humöret uppe och det är precis vad jag ska göra! jag ska ta en lång dusch (om jag inte hinner tröttna) smörja in mig, platta håret och allt sånt och även titta ut vad jag ska ha på mig ikväll. för ikväll ska vi slå klackarna i taket och vi börjar här för en gångs skull. inte ofta man har förfest i skogen men nu så ;)

förrsten så kom smart-sebbe in på läkarprogrammet, som är hans dröm. jag blev så stolt då jag visste hela tiden att han skulle lyckas. och det är så jävla coolt! tänk om man ändå hade vetat hela sitt liv vad man hade velat bli, då hade man inte varit så virrig som man är i dagsläget :)

egentligen har jag lite bra nyheter att dela med mig av, men först får vi se till att de är 100% säkra.

n.

your love is so hard

usch jag hade världens läskigaste dröm, eller inte läskig men verklighetstrogen fast den inte är det. komplicerat, jag vet! var i Marmaris och där hände det som inte får hända. iaf, får försöka skaka av mig dom tankarna tills ikväll då vi ska slå klackarna i taket. myyys!

bara två veckor till juldagen, det är fina grejer det :)

nu ska jag fortsätta läsa igen, n

nv & sp

det är den 10 december idag, vilket ni kanske inte missat? men har ni tänkt på att det redan är ett halvår sedan vi faktiskt tog studenten?

runt denna tiden förra året var då jag verkligen började förstå att det var en kort tid kvar. var orolig redan då att det var så att vi skulle splittras. men jag kan idag säga att jag faktiskt är stolt över oss, riktigt stolt. ett halvår är en lång tid och jag tycker ändå att vi har lyckats ta vara på varandra och tiden vi kan få tillsammans :)

lång tid har gått och mycket har hänt, men nu under julen träffas vi allihopa :D



for your love

sitter och lyssnar igenom chris brown nya skiva, den har gått på repeat på min spotify ett tag nu och jag börjar verkligen gilla den. inte bara några låtar utan de flesta faktiskt. har t.om. börjat tycka om 'I can transform ya' som jag verkligen avskydde i början men nu är den ganska skön faktiskt och kan tänka mig att man kommer igång ordentligt på dansgolvet när man hör den. alltså är skivan 'graffiti' något jag faktiskt kan rekommendera.

nu sitter jag och är fast i 'fish world' & allt detta är josses fel. började med att jag gick med där för att kunna återuppliva hennes fiskar när hon glömt bort dom. men nu har jag med fastnat där och går in ganska ofta för att mata mina fiskar och rengöra akvariet vilket är hopplöst. alla de där kassa facebook-spelen är beroendeframkallande och kräver att man är inne minst en gång om dagen typ.

mamma hörde av sig, hon är i Malmö nu och jag har verkligen sett fram emot at thöra av henne. men direkt börjar hon att tjabba och jag får försvara mig. åh, detta börjar bli tröttsamt. får hoppas att hon är på bättre humör när hon kommer hem.

nu ska jag ta mig en skål med flingor och sedan packa ihop allt :)
n.


simply the best

jag satt och läste igenom inlägg från september och drabbades av akut saknad till mina brudar. allt jag vill är att alla ska komma hem nu och skratta ihop. ni har tagit upp mig till ytan så många gånger och jag är så glad att ni är just mina vänner ♥

jag älskar er, det är inget snack om saken!

2012

hemma från bion, var i och för sig ett tag sen men har inte orkar börja skriva något förräns nu. är lite småseg men kan absolut inte lägga mig än då jag kommer ligga där helt klarvaken. det är baksidan av att vakna klockan 12, men det lär jag göra imorn med :)

så vad har jag gjort idag då?

först möte med min grupp tillsammans med vår lärare jenny. hon gick igenom det vi hittills skrivit och vad som var bra och vad vi skulle kunna förbättra. ganska givande även om hon tog ner oss till jorden med en duns. vi förstod verkligen hur kort tid vi har på oss och att vi nästan inte kan någonting om det vi ska skriva. "max 10" sidor skriver sig inte av sig självt så det blir till att gruppen nu får sticka ner näsan i kurslitteraturen då det varit lite dåligt med det innan. jag ser fram emot många trevliga timmar med "dizneyisation".

sen mötte jag upp martin då han var på besök i stan! blev en fika på 4 kök där vi nog satt i 1½ timme och snackade innan hans parkering gick ut :)

därefter gick jag i stan i hopp om att hitta några julklappar och så en klänning att ha på nyår. har hittat några alternativ iaf och det är väldigt skönt. nu får vi bara se vad som händer på nyår, vet att det finns lite planer, och inget är ju faktiskt omöjligt. hade varit skönt om firandet hade varit planerat i god tid detta året, vi brukar ju inte vara så duktiga på att annars (a)

skickade förresten precis in en ny ansökan till den arbetsgivaren som var intresserad av att ge mig ett jobb på cypern (då hade jag åkt denna månaden). detta gällde för säsongen 2010 så man är inte där ett helt år vilket jag kan tycka är skönt. om de nappar igen, vilket jag hoppas att de gör (!) så kommer det att vara arbetsintervju i januari i sthlm, och jag hoppas att jag kan pricka in det rätt där. annars kan månaden bli kaotisk. mycket som kan hända, men också mycket som inte kan hända. men jag håller tummarna och det hoppas jag med att ni gör för min skull!

nu ska jag prata lite med carro en stund och sen försöka sova iaf :)
n.

shelter

idag sov jag till halv 12-12 och det är fortfarande sängen som gäller. lite OC och sånt mys. och än behöver jag inte ha bråttom någonstans eftersom gruppen inte ska möta jenny förrän vid 3 och martin skulle höra av sig när hans möte är slut (han är i kalmar över dagen så vi tänkte ta en fika) alltså kan jag ligga kvar här ett tag till med gott samvete :)

något annat som med är skönt är att jag har i stort sett hela veckan planerad, vilket är otroligt ovanligt om man ör mig då.
ikväll möte, fika & bio med jannie
imorn är det äventyrsbadet med jannie innan vi åker mot skogen (MAMMA KOMMER HEM)
på fredag är det fridace med jannie och massa andra :D
på lördag har vi inte riktigt några planer, kan alltid sitta och dricka med niclas
på söndag är det luciatåg i stan som vi tänkt kolla på

men nu hade jag tänkt kolla på O.C igen.
hade egentligen tänkt lägga in lite bilder, men glömde visst kameran hemma :/

n.

vissa slutar aldrig att förvåna



är det så konstigt att man blir glad i magen av att höra av henne? :)

if you leave me, can I come to?

ugly betty, desperate housewifes, brothers and sisters, jannie, hembakad sockerkaka & chips. detta kan kvala in till en mysig kväll :)



n.

chase our love

det är faktiskt ganska kul att knåpa på sitt CV, med ansökningar och så vidare. så kul att jag fortsätter med det tills jannie kommer hit :)



åh vad jag saknar dig, n

my time

just nu är allt väldigt oklart vad jag ska göra, dock lockar inte skolan men det verkar folk ha svårt att förstå. de flesta verkar tycka att 3 år är ingenting och det är klart att man ska gå färdigt när man väl börjat. jag förstår deras tankegångar men trivs jag inte med min utbildning ser jag ingen idé att fortsätta. ingen motivation och sporrning gör allt så mycket tråkigare och personligen tycker jag att vi har alldeles för stor klass med. ingen sammanhållning för fem öre och vår klass verkar vara världsbäst på att inte hälsa på varandra i korridorerna. visst finns det endel hur söta människor som helst i klassen, det kan jag inte sticka under stolen med, men så finns det såna snobbar som tror de verkligen är något, och det kan jag störa ihjäl mig på.

självklart är jag jätteglad för alla som trivs och verkligen känner att det är deras grej som de läser, som det är för jannie & linda. jag tycker det är super att har det bra :) missförstå mig inte. jag vill bara känna samma känsla, att det jag gör kommer sluta i ett bra jobb som jag kan tänka mig att jobba med. men under senaste tiden har jag faktiskt tänkt på hur det kan vara att jobba inom turismen och jag vill nog inte jobba inom någon bransch där jag kommer att "spendera" min semester och lediga tid. vill helst inte blanda jobb med fritid.

så något jag funderar på nu är att äventyra. tänker dock inte säga något om det inte blir aktuellt. är det så att det inte funkar så blir det att hitta ett jobb jag kan ha till sommaren. då är det tänkt att jag ska jobba utomlands. sitter i skrivandets stund och finslipar mitt engelska CV då det kan bli mycket bättre än vad det är just nu. har även två kontakter som tidigare erbjudit mig jobb utomlands som jag ska höra av mig till för att se om det är aktuellt att komma till någon av dom nästa vår då säsongen börjar :) mycket jobb, mycket verkstad.

så nu har jag helt enkelt inte tid att sitta här, då det är några ansökningar som ska iväg helst ikväll. och så har jag min kära bok att läsa på, men där känner jag ju igen det mesta så får se om jag får en överraskning i den idag.

ett långt inlägg, kan ju passa på att tillägga att jag saknar alla<3
n, I can transform ya

10:30

alltså jag har så sjuka drömmar. igårnatt drömde jag att jag & sara åkte till New York (inte mig emot) och påvägen så missade vi vårt andra plan men vi var ändå i new york när vi kom ut från flygplatsen (?) och där ute träffar jag stor-sebbe. eh ja. och idag vet jag att jag hade en minst lika konstig dröm som jag faktiskt också kom ihåg, iaf för fem minuter sen men nu kärvar den. kom iaf ihåg att elina kom hem nu istället för om två veckor och jag blev jätteglad :)

nu ska jag börja göra mig iordning. föna håret, klä på sig och sånt för om typ 20 minuter måste jag röra på mig.

n

words can't express what you mean to me

kollar på runaway bride & kollar runt på en julklapp till lilla mamms. tyvärr kan jag varken skriva eller lägga ut en bild på den jag tänker köpa då jag vet att hon är här och snokar. busigt.

imorn blir det en "lång" dag i skolan då jag ska träffa min lilla grupp innan föreläsningen så kommer vara i skolan mellan 11-16. blir lite annorlunda, men kul ändå på något sätt. iaf att träffa gruppen, förläsningarna hade man gärna sluppit =)

men nu blir det nog dags att krypa ner i sängen tror jag. kolla på lite O.C och sånt mys :)

n

sometimes it's easy and sometimes it's hard

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna
Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst
eller vilja mest
Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst
eller att alltid lyckas
Att vara stark är att
se livet som det är
att acceptera dess kraft
att ta del av den
att falla till botten, slå sig hårt
och alltid komma igen


Att vara stark är att våga hoppas, när ens tro är som svagast
Att vara stark är att se ljuset i mörkret och att alltid kämpa för att nå dit!

(just nu är allt väldigt bra känns det som)

ångra aldrig det som en gång fått dig att lé

jag har varit trött idag, så himla trött. fick gå upp halv 7 vilket var ett tag sen och kunde aldrig riktigt somna på bussen, en liten lur kanske. cyklade iaf till bibblan i regnet för att möta upp marika, lotta & sara för att jobba på vår omöjliga artikel. fick iaf ihop lite mer än en sida vilket är otroligt skönt då vi inte riktigt förstår vad det är vi ska skriva om /:

när jag kom hem sov jag till ett antal O.C - avsnitt, och sedan blev det lite god paj som jag fick med mig hemifrån. och på eftermiddagen kom jannie på besök vilket var mycket trevligt. vi bestämde att vi skulle kolla på tvserie-maratonet här tillsammans imorn och så kanske bada på äventyrsbadet innan vi åker hem på torsdag! :) och så även kanske lite fridace och lucia på söndag, we'll see! blir nog bra minsann.

nu är det lite 2½ män, lite segt att att man verkar ha sett alla avsnitt. så är det oftast med scrubs, vänner, my name is earl och de flesta andra serier med vilket inte är så kul. därför är det kul att de visar nya weeds-avsnitt nu och råkar man missa dom ligger de ute på nätet sen på tv 6 hemsida (y)

n, you had me at hello

you know they all pretend

it's like forgetting
the words to your favorite song
you can't believe it
you were always singing along
it was so easy
and the words so sweet
you can't remember



det är söndag och det brukar oftast vara en ganska skön dag. kvällen har varit oerhört skön fylld med god mat, bra tvprogram och så ett långt samtal med mamma. på torsdag kommer hon äntligen hem, can't wait. jag vet, mammagris (a)

jag tänker alldeles för mycket, det har jag alltid varit medveten om. men det kan bli för mycket ibland då man kan börja få för sig saker. snurriga tankar och sånt. allt detta beror nog på att jag saknar mina brudar grymt mycket. helt tokigt mycket. så som jag sett fram emot att kolla på bio och umgås med elina i helgen, men hon kom inte hem och kommer inte nästa helg heller :( men jag håller ut. för snart kommer de där fina helgen kallad julehelgen och juldagen är den som kommer bli crazy. har sett fram emot den sen september typ då jag visste att det var då alla skulle vara hemma. och så nyår såklart! kommer bli ett kanonavslut på ett kanonår!

n,

allt som är ditt

natalie är aningens seg, det måste hon erkänna. kanske även därför som hon skriver om sig själv i tredjeperson? men det måste man få göra ibland med alltså.

hon hade det väldigt trevlig igår på kalaset då hon och hennes vilda släkt firade nelly först på branthalla & så på statt. sen for hon hem till basse där hon förfestade med honom och carro' när de tre busarna kände sig redo för staden fick de skjuts av gunnar in och gick och mötte olle vid fiskgumman!

natalie carro & grabbarna gick mot p&m & playbar (då det är en bitter sanning att man inte kommer in någon annanstans) och hade det trevligt. tog bussen till l-by vid 3 någongång där de somnade väldigt fort.

tjejerna blev väckta av basse the man vid 12 då de vandrade över till carros mamma som inte var hemma :/ satt i kylan och väntade på henne och även på niclas. det tog ett bra tag så först hängde de på carros altan, sen även i ett trapphus. stötte på carros kompis där så de följde med henne när hon skulle rasta sin aggressiva hund. då kom viktoria med mimmi så de fick hälsa.

nu är det snart dags för god mat och det tycker natalie ska bli gott då hon knappt ätit något idag. inte fått tillfälle helt enkelt. sen hoppas hon även att hennes sega mamma ska logga in på skype/msn så hon kan få prata med henne lite.

hon hälsar även att bilder kommer senare, alternativt på fejjan!

hejdå säger natalie

jag såg en stjärna falla, det var inatt när alla sov

nyduschad och påklädd till kalaset tittar jag ut på ett dimmigt ledja. blev väckt vid 10 av ett sms (börjar bli en vana nu) och så blev det frukost på sängen sen :) nu är det dags att fixa hår & smink då vi snart ska åka. lillskiten nelly fyller 7 år idag och visst börjar man känna sig lite gammal. men äsch.



Jannie var här igår, och det bjöds på god mat som vi var mätta på hela kvällen! vi kollade på idol och så snackade vi. vi snackade mest hela tiden och det är mysigt :) du vet att jag finns för dig <3

kom lite närmre och sprid lite värme, N

you say I'm crazy

har ni precis några låtar som ni verkligen inte kan tröttna på? såna låtar som man kan spela hur många gånger som helst till utan att tröttna, låtar som man går igång på när man är på dansgolvet eller såna låtar som är jättemysiga att spela när det är mörkt och man har några tända ljus till?

tänkte lista några favoriter, som jag verkligen älskar!

Britney Spears - Womanizer
Pink - So What
Lady Gaga - Pokerface
David Guetta - Sexy Bitch
Black Eyes Peas - I Gotta Feelin'
Regina Spektor - Samson
Pitbull - Hotel Room Service
James Blunt - One Of The Brightest Stars
MGMT - Time To Pretend
Maskinen - Segertåget
MJ - Beat it
Lady Gaga - Bad romance
Fredde Le Grand - Put Your Hands For Detroit
Coldplay - Viva La Vida
Beyoncé - Sweet Dreams
Flo Rida - Jump
Shakira - She Wolf
Vincent - Miss Blue
KT Tunstall - Throw Me A Rope
Lars Winnerbäck - Jag Får Liksom Ingen Ordning
Patrik Isaksson - 1985
Enrique Iglesias - Takin' Back My Love
T.I. - Slide Show
Hadise - Fast Life
4 Non Blondes - What's up?
Akon - Don't Matter
Enimem - We Made You
Kanye West - Heartless
JASON MRAZ - I'M YOURS
The Fray - How To Save A Life
Chris Brown - With you
Joshua Radin - I'd Rather Be With You
Coldplay - Fix You
Milow - Ayo Technology
T.I. ft. Justin Timberlake - Dead And Gone

dock finns det måååånga mer med Winnerbäck och alla andra med. men detta är några som jag verkligen tycker om! :)

N



tended heart

blir kanske bio ikväll igen ;o med janie som sällskap, eller så kanske en runda till Johanna? eller så gör vi  ingenting förutom äter en god middag som niclas ska laga. typ fira mamma på avstånd!

och så har jag ringt några viktiga samtal och känt mig extra seriös :) och nu sitter jag med böckerna på köksbordet som jag gjort i stort sett hela dagen och repeterar! det fastnar, det som jag itne redan kan ;p

:)

blame it on me

jag har haft en mysig morgon, helt enkelt. vaknade av ett sms från linda och så skickade joss och jag hörde av mig till jaie olivia och flina. läste även ett fint mejl av nanna. åh, så söta är ni allihop. inte många dagar kvar nu hörrni!

nu sitter jag och pluggar och det sköna är att jag känner att jag kan det mesta så när jag väl sitter där ska jag kicka ass, precis som förra gången!

4:e december och min kära mamma fyller år! GRATTIS! börjar sakna dig så låt den sista veckan nu gå snabbt :) tydligen har de jättedåligt internet men får prata med varann via skype på söndag och gratta henne! skickade iaf iväg ett mejl. ja jag vet, jag är så snäll ;)



tillbaks till boken
vi ses, N

inte bra, inte bra

ÅH, vad besviken jag blev nu. till vilken nytta gjorde du så? ;/


I got soul, but I'm not a soldier

hans lycka när man stiger innanför dörren är obeskrivlig och man blir alldeles varm av glädje. twister kan verkligen visa vad han känner och jag vet, att han är den bästa jag har.

har sett new moon ihop med emelie och åh vad bra den var! och hon kunde verkligen inte släppa filmen sen när den var slut, hur söt som helst :)

plugg imorn var det, kunde nämligen inte läsa på bussen eftersom lamporna inte funkade där jag satt. lite putt. så desto mer att göra imorn! för nu ska jag komma ikapp med julkalendern :)

N

bad romance

har jag dammsugit? nej. har jag packat? knappt. har jag duschat? ja. har jag gjort några viktiga samtal och ärenden idag? ja, faktiskt. har jag egentligen inte tid med det här? nej. ska jag på bio idag? ja!!!!

nu ska jag göra färdigt det sista och så gå ut med soporna. sen möta upp tjejerna hos lotta för att sedan cykla vidare till slottshotellet där vi ska hålla en intervju med tanten. vi var väl förberedda och skickade in frågorna redan förra veckan i hopp om att hon skulle svara lite bättre, men nej, enkla och tråkiga svar så idag ska vi grilla henne! :)

N, I'm ready for you

när vinterisen ligger klar, kom ihåg mig då

det finns alldeles för mycket saker att göra och just därför blir det jobbigt att ta tag i dom. lägenheten ska dammsugas, diska, plugga, ringa viktiga samtal och helst ska allt vara färdigt innan 9 för då är det en helig tid, nämligen grey's anatomy! får ju inte missas, om man inte går ut, men det ska jag inte göra ikväll för att gå ut själv är ingen höjdare ;o

men jag peppar mig själv med lars winnerbäck och det känns lite bättre. har delat ut lite goda nyheter som jag hoppas ska uppskattas när de läses. annars har jag alldeles för mycket hemligheter för mig, jag vet inte vad det är med mig men jag har svårt att öppna upp mig nu för tiden. går och bär på att själv och så kan jag inte hålla på!  jag måste bli mer "ärlig och öppen" mot folk som faktiskt förtjänar det, ingen idé att hålla det för sig själv. nejnej! men sen finns det falska människor med, såpna som sitter och snackar skit om en person men sen visar sig vara jättetrevlig mot den personen, det är big no no på det med. det gäller att hålla sig borta från såna och inte säga saker man inte borde säga. men jag har nu lärt mig vad jag ska säga och till vilka, där jag helt enkelt vet att det stannar =) några såna fina själar har jag ju med i min närhet, tur det!

egentligen känns det som om jag skulle kunna skriva hur många rader som helst om saker som egentligen inte betyder något. det betyder såklart för mig men inte för andra. ibland känns det som om jag delar med mig alldeles för mycket, mycket mer än vad jag borde. men jag antar att jag är sån som person, bara nu jag har en period då jag håller saker för mig själv. och så känns det med som om allt jag skriver inte betyder något för någon annan så det är en konstig cirkel. palla vara poetisk eller försöka iaf. ska iaf akta mig för vad jag skriver framöver.

nu hade det varit mysigt och ha joss här :( och prata om allt mellan himmel och jord som vi bara kan göra. ta på oss joggingkläder se sådär lite småskabbiga ut och bara mysa. det är vår grej det! likamycket som det är vår grej att dansa på borden på nivå. mycket galenskap, mycket vänskap. äkta vänskap! blev så himla glad att du blev glad för min skull idag. snutt!

folk är idioter tills motsatsen är bevisad

det är ruggigt i Kalmar, den första riktiga kylan har kommit. ni vet den där det sticks i näsan och kinderna när man går? och hade jag inte haft mina vantar och min mössa när jag cyklade hade de nog trillat av så fort de avfrostats. avnjöt iaf en förläsning inne på BBS med sara och charlotta (som efter första rasten svek oss andra) och den var oerhört intressant, precis lika intressant som alla hans andra föreläsningar. och han drar alltid ut på tiden vid varje slide att han inte hinner med alla och så verkar han alltid "glömma bort" vår rast så när han "kommit på sig själv" tror han att vi inte vill ha rast längre, men då möts han av protester ;)

men denna dagen blev så mycket bättre med goda varma mackor i magen & ett långt telefonsamtal med joss ♥ om mindre än en månad kommer hon hem och då är alla samlade vilket ska bli otroligt skönt! på det sättet är julen verkligen perfekt för alla samlas för att ses, åh vad jag längtar. juldagen kommer bli crazy, jag känner det på mig!

sitter och tänker på mamma och hennes vän som för tillfället säkert badar i det varma härliga karibiska havet. är det någon plats jag verkilgen ska till igen så är det karibien, helt lovely verkligen! grejen med att mamma är iväg just nu är väldigt olägligt eftersom det är mycket som ska ordnas nu och kan inte göras utan henne, och det hela är ganska bråskande. men vi får lösa det så gott det går, då hon är villig att hjälpa till :) och om du läser detta mamma, som jag vet att du kommer göra om inte idag så inom en snar framtid så hoppas jag att du har det underbart där borta på andra sidan atlanten och att du inte glömmer bort oss här i kalla sverige! saknar dig!

fick nyss ett aningens argt samtal från kinesen där han strängt ville att jag skulle ta bort en video på fejjan. han har inte hört av sig på flera månader men nu passar det. blir så arg, så himla arg. mycket har jag accepterat när det gäller han men nu är det minsann nog. och är det så att jag glömmer det, så påminn mig mer än gärna. för han har minsann inte bevisat någon motsats, han är en idiot. en nolla som inte kommer bli något i hela sitt liv. sitta i sitt hus som han fick av sin pappa och ruttna. bye bye!

men jag är inte negativ, inte alls. behövde bara få ut mig lite av min frustration.. strax blir det att cykla till sara där vi ska jobba med vårt partnerföretag. jobba på lite frågor till tanten som vi ska träffa imorn och så självklart umgås. så himla härliga människor verkligen =)


1 december

klockan är 15:35 och jag har sovit ungefär två timmar sen jag kom från skolan och så har jag kollat på ett avsnitt av "extreme home makeover" och man börjar ju lipa varje gång! förstår inte riktigt varför, man är väl aningens blödig antar jag!

känns som om det är många människor jag vill prata med, uppdatera mig med och mysa med. blir ju inte lättare när alla är spridda över hela landet ;o tur väl är ingen norr om stockholm, det avståndet hade ju tagit knäcken på en. dock är nanna på nya zealand, men det är ju inte för alltid :)

installerade skype nu med, borde egentligen vara ett måste bland mina vänner då det är så mycket smidigare. men kommer inte ihåg mitt användarnamn vilket är lite putt, får be niclas kolla det på datorn hemma, så jag kan prata med mamma när hon väl loggar in ;)

har förresten världens idétorka när det gäller julklappar till mamma & niclas. sitter och kollar på olika hemsidor men de verkar ha allt. tricky det där!

nu väntar jag på jannie, tisdagsmiddag nästa. dock är jag jättejättejättehungrig så jag hoppas hon kommer snart (a)

n

evolution

tror ni man känner sig gammal när man har svårt att se tavlan på föreläsningen? glömde mina glasögon hemma vilket inte alltid är så lyckat. särskilt inte nu då man sitter och kisar. imorn får jag se till att inte glömma dom (y)

nu kollar vi på videor och alla håller på att somna /: luften är inte den bästa i Ny200 just nu. dessutom MÅSTE jag verkligen gå på toa och han verkar ha glömt att ge oss rast..

n

RSS 2.0