gutter och jenter sitter och venter på att få åke till trysil

hade en trevlig fredag:) åkte in och mötta upp arlinda nina & micke! (jag & micke pratade igenom allt och det känns jätteskönt att ha honom som vän igen, som jag har saknat det!) jag tog en cider medans de andra värmde upp med minttu! smakade ljuvligt, det lilla jag smakade. men kunde inte stanna så länge för kvart i 9 mötte jag upp annie och gick till montmartre för en arbetsintervju. men han hade inte tid just då så vi kom tillbaka 20 minuter senare. skrev på en lapp med uppgifter så ska han ringa oss så vi kan testjobba ;) kan bli riktigt kul. efter det gick jag tillbaka till o'learys och fick en drink av micke. den var ljuvlig =) sen kom maria och hennes kompis med. efter en liten stund kom även emelie, men vakten släppte inte in henne :/ micke: men hon är faktiskt 18! vakten: ja men det är 23 här ikväll! micke: ja men hon är det med! så vi fick gå till playbar medans vi väntade på att jannie skullem komma in till stan. hamnade bredvid några lumpare och de kallade oss "infödingar". kändes JÄTTEBRA verkligen (y) sen gick vi mot p&m, hittade dennis på vägen så väntade vi på att jannie & louise skulle komma så jag kunde ta bussen hem. sorgligt att missa fridace, men får hoppas att ni hade roligt :)

och idag har det varit högskoleprov. vet inte varför jag utsatte mig för sån tortyr. men det gick iaf, och det var skönt att smartis med skrev på ehrensvärdska så man slapp vara själv. och så var ju henke med duktig och gjorde det fast han var på gräsvik och skrev. tummen upp för oss tre!

nu bär det av till trysil imorn, så den sista packningen görs idag. eller all packning görs idag, men har inte så mycket kvar. kul att jag alltid är ute i god tid.

ser iaf fram emot en vecka med några av mina favoriter. har vi lika kul som vi brukar ha tillsammans kommer dessa dagarna bli toppen! får se bort från alla dispyter, kökskaos och sånt. men vi fixar det. jag kommer trivas med er och i backen. tur ni finns :))



visa ord från en inföding
nats


when someone loves like I do, dreams can come true

tänka sig, jag ska på arbetsintervju ikväll på montmartre :) !
kan verkligen tänka mig att jobba där, så får hoppas att det går bra!
(håll tummarna för mig)

annars har jag bara latat mig idag och inte gjort ett dugg av det jag måste ;/
packa, fixa grejer och så. men det har varit rätt skönt att sova på soffan (a)

nej dags att ta tag i allt kanske? tvätta min jacka, packa & göra färdigt allt!
lasse - "ju mindre man har att göra, ju latare blir man"

alltså studenten, vill man egentligen ta den?

inget kommer bli som förut sen..


nats


det snurrar i min skalle

jag tror inte jag har fattat att jag inte har något jobb än. för hela dagen har jag mötts av av chockade miner. och tro mig, jag är lika chockad.det var liksom en säkerhet, att hela tiden kunna jobba till sig pengar när man behövde det. men snart så, det måste ju finnas fler jobb i karlskrona :)

sebbe - " du kunde ringt mig så kunde jag köpa jättemånga saker av dig!"
du är för go du, vännen!

annars hade vi uppsatsdag med marcus, dock hann jag aldrig prata med honom om min uppsats. för jag gick till "bibblan" sanningen var att jag gick & åt med siri och olivia eftersom jag inte ville äta ensam (: sen myste vi i bönan när specialidrottarna kom tillbaka! tillslut var det bara jag linda elina och oscar kvar! sen skulle linda träffa lasse så där satt vi 3 och pratade. plötsligt kommer otfors och har maximal tur. det var 4 stycken som inte skrivit på skidpappren och 3 av dom satt i bönan (a) så vi gick upp till lärarrummet och fixade det sista inför trysil! ;) (dock har vi inte bestämt hur vi ska dela upp rummen där uppe, vilket kommer sluta i kaos)

HÄMTADE STENTMÖSSAN! NU BÖRJAR DET HÄNDA GREJER!



nats

this is the end

first base är numera historia.
och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det än. slutet blev för plötsligt och hann inte säga saker till personer jag faktiskt tycker om. det var nog ändå ganska skönt att slippa stället och all skitsnack. men än så länge har jag bara pengapanik! allt händer nu & jag vill inte behöva säga nej till något för att jag inte har råd ;s

mars '08 - mars '09

så är det någon som vet något ledigt jobb är det bara att tjoa till! (y)

annars känns det som om någon precis vänt mig upp & ner. jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen. börjar leta jobb, men vart i denna jobb-djungeln, kan man hitta ett lika flexibelt jobb? ;o jag blir trött bara jag tänker på att! och det känns som vad som helst skulle funka just nu!



aja, inte hänga läpp.det kommer bli bra, det löser sig. bara att det kom lite olägligt

kommer dock sakna ett fåtal människor, men jag vet att de finns där fortfarande:)


imorn, inriktningsdag. kan nog bli trevligt :)
nats


my love

har nog aldrig gjort en sånhär dålig dag på jobbet, men arlinda gjorde så jag inte hade dåligt samvete för det. för det ska man trots allt ha. man kan inte alltid vara på topp och får man inte sitta på sin lista kan man inte leverera lika bra. men tomas& terje skrämde upp oss "passiva säljare" med att vi bara får jobba de dagar passiva listan är aktiv. var nog mer ett hot än sanning. isåfall borde stora delar av first base inte få jobba lika mycket som de gör idag.

annars hade vi kul! vi höll humöret uppe mellan oss, vilket är viktigt när det inte går så bra. har man arlinda där vet man att man aldrig kommer ha tråkigt. och så andreas såklart! fick även sällskap av carro som hade sin första utbildningsdag idag:) vi passiva fick lite inspiration av lasse som sitter i karlshamn per högtalartelefon vilket under omständigheterna var ganska komiskt. jag orkade ändå inte lägga ner energi på kalla listor, känner mig helt missanpassad ;s

jobb imorn med, det kan ju bara bli bättre än idag iaf
 
ikväll är det lite uppsatsskrivning och sen tv.
tisdag är en bra tv-dag.
kanske skriva lite på en packlista till trysil? är ju ändå ganska glömsk av mig!

nats

jag ska göra någonting, jag ska slå er med häpnad

vi tog lille twist till veterinären idag :( han bara pep och per så fort han rörde på sig. så vi lämnade honom där äver dagen för att de skulle röntga och kolla vad det var för fel på honom. men för att se det var de tvugna att ge kortison. men nu är han iaf hemma och ska nog dit imorn igen. kan ju bara bli bättre med min nutte:)

var med på biologilektionen idag med, det är ganska skönt. kunna sitta med sin klass och syssla med något helt annat. bara för sällskapets skull ju. och sen är det ju bara positivt att man lär sig något med. som idag hade smartis lektion om bukspottskörteln, diabetes & sånt.

efter det matsalen där det serverades annorlunda mat. ris & kycklingköttbullar i tomatsås. men det gick väl att äta. när vi kom tillbaka till skolan fick veta attv cissi var sjuk så vi fick en riktigt tråkig uppgift istället ;s och sen hade vi religionsprov, har ingen aning om hur det gick.

skulle med haft en lektion med marcus men eftersom vi hade vårt handledarmöte i fredags så slapp vi det idag (y) så istället slappade jag i bönan en stund innan jag fick tummen ur röven och gick till bibblan. hittade 7(!) böcker till min uppsats och fick betala av halva min skuld (det enda jag hade i plånboken) för att ens kunna låna böckerna. så går det när man försöker låna böcker av tjurkärringar ;s så nu har jag att göra iaf.

imorn blir det jobb! ses verkligen fram emot. precis lika mycket som att jobba på onsdag
men pengar är pengar och det är en världslig sak
som tur väl är åker vi till trysil på söndag! ;) så man har något att se fram emot!


calle - "om jag vore tjej skulle jag vara gay"
en mindre lyckad översatt version av if I were a boy

gammal klasskamrat blir rikskändis. haha

repeat all the words we both said

I just want back in your head!

kanonkalas dag igår. tog tåget till ronneby igår, mötte jones amine & någon annan på vägen dit. alltid trevligt! och sen åkte jag gratis tåg. det tackar man inte heller nej till! även fast det är lite busigt! men kom fram iaf helskinnad och utan någon extraavgift. sen mötte elina upp mig utanför pressbyrån. hon är alltid så diskret, tutade och hade sig (y)

vi körde mot kuggeboda för att göra ett stopp hos henne & sen hämta en snygg joss! efter många om och men åkte vi även in mot vedeby och hämtade linda. sen bar det av mot visse(l)fjärda! och jag vet inte hur vi lyckades, men vi råkade köra två mil för långt ;o så det var bara att vända. alla var ganska förvånade, särskilt olivia som inte förstod hur vi kunde köra förbi :) men vi kom fram iaf! och vi körde och hämtade en stor familjepizza nästan på direkten! det roligaste var - "de har inte så god kebab här!" haha.
 
sedan blev det en kväll med snack, mys & lite tv-tittande
inget jag säger nej till.
mina brudar, vad hade jag gjort utan er?

idag är det religion som gäller, har prov imorn. har verkligen inte haft prov på sjukt länge för alla saker vi gör får vi inlämningar på istället vilket är riktigt drygt! så idag får jag sitta med den, även någon timme eller två får jag nog lägga på matten! och om jag har tur kan vi även köra en runda idag, beror på hur niclas mår lite senare.

min vovve är helt krasslig. han bara piper för att han har ont någonstans när han ska sätta sig. så han har legat i badrummet hela morgonen och nu för någon timmesen gick han ut och la sig på gräsmattan. så mamma ska ta honom till veterinären imorn. och oftast när han åker dit brukar det inte vara något fel på honom, så vi får hoppas att det inte är det nu heller. jag tyckte det verkade lite skumt när han inte ens orkade bli glad när jag kom hem igår :( !



nats

our last summer, memories that remain

You talked of politics, philosophy
and I Smiled like mona lisa

det var en trevlig dag igår. började med att jag kom försent till skolan! (hur tusan lyckas man komma försent när man börjar 10:55?) men marcus är inte den som bryr sig direkt. men vi hade iaf enskilda pratstunder med marcus. eller det var tänkt så, men jag och filip hade tillsammans. så vi satt och gjorde lite narr av marcus och hans fina gester :) uppskattades dock inte lika mycket från hans sida.

sen lite lunch & så engelska. jag kommer bli tokig på dessa dikter/sångtexter. finns det absolut inget vettigare vi kan görs? iofs så slapp vi läsa en till bok för skolan är för fattig. haha. vi slutade tidigt och myste allihop i bönan i över en timme - det kallar jag kvalitetstid! pratade bla om öland på midsommar i några dagar & det blir fett bra alltså! bättre än öland som var värsta katastrofen ;)

efter det drog jag& joss till stan och kollade läget. mötte upp carro och hennes kompisar och sen gick joss till bussen :( och jag fortsatte att luffa på stan till typ halv 6 då vi tog buss & moppe hit. haha. värsta pinsamma grejen hände med i korsningen. här chillade vi och fixade till oss. och jones & amine mötte upp oss för att gå till stan. vi gick till streetcafé för att kolla på  någon känd dansare. och vi som trodde att han skulle dansa för oss, men det var VI som skulle dansa. eller ja, han lärde oss. bah! men vi kom därifrån & stack till jones med ali där vi chillade, lagade mat & pratade :) sen somnade vi 3 st i en 120-säng. inget att rekommendera. ali vaknade tidigt av sparkar, boxar och lavetter. stackare.
 
vaknade runt 12 och då blev det ett jävla stress för att adnan kommit tillbaka. vi var lika chockade allihop. så vi gick mot kronan där en arg adnan stod. de gick & pratade och jag gick för att handla frukost :) satte mig vid kyrkan och fick sällskap av ida & emma! sen vidare hit, och carro och adnan stormade in. de gick likafort igen.

nu väntar jag bara på att klockan ska bli typ 15-20 över 6 så jag kan gå till tåget. ska möta upp elina i ronneby för att åka till olivia. så nu tycker jag att b' kan höra av sig så hon får veta vad det är som gäller. för ikv är det mys som står på schemat! inget kan gå fel när jag är med mina darlings!<3 kanske även får sällskap av grabbarna grus, men det är sånt man märker!

nats

and we'll still have the summer after all

det var mysigt att vakna upp med joss, alldeles för längesen
som jag har saknat det, herregud

sen var det att ta bussen till körskolan, körde med gamle tomas.
det var med allt för längesen, men det gick hyffsat. skönt att man kan öva hemma :)
& sen lite tjat på joss för att äta, och dit kom vi med - tillslut!
efter det så blev det en runda till lyckeby för att kolla läget.

när vi var utmattade drog vi hem och invigde det nya singstar:et. kalas.
sen lite tv & gottis innan det var dags för hemgång.

och nu har jag precis kommit hem - för andra gången.
har varit ute & kört med niclas i rödeby, spandelstorp & lyckeby.
det går iaf framåt, även om det inte går lika fort som man skulle vilja.

det känns som om vi förlorar all gemenskap, nv3 :(
inga lektioner tillsammans förstör verkligen för oss.
jag saknar oss & 8-4 -4 dagar/veckan ibland.

nats.

she'll but her heart in every kiss

övningskörde med niclas in till stan & det är verkligen i stan jag måste köra för det är det jag inte riktigt kan hantera än. så får hoppas att vi kör lite mer i stan för landsväg klarar jag nu. eftersom det blir ganska övning på det när man bor som man bor. och då kan det ju inte bli bättre än att jag har en körlektion med tomas imorn, då jag förhoppningsvis ska köra i stan. jippi!

annars drar jag mig lite för att gå till jobbet. kommer säkerligen få jobba helt själv. annie skulle inte jobba & arlinda var redan där - så hon går när jag kommer. illa! men det finns nog någon själ man kan göra sällskap. dock är det inte joss, vilket är riktigt riktigt synd. men henne träffar jag ikväll ;) så det blir nog bra!

& så längtar jag till helgen! kanonkalas.
ni är de bästa jag vet!

ps. nu är solen framme för gott hoppas jag
tog fram vårjackan igår, vilket är ett gott tecken :)



GRATTIS ELINA
MIN SÖTNÖT, I LOVE YOU<3


n
ats


I like you a lot lot

idag var jag inne på skolan klockan 07:45 vilket nog är första gången detta läsåret! (kan ju påpeka att jag inte hade en enda lektion idag) åkte in för att få hjälp av jimmy med matten, vilket jag fick och det var jättebra! (y) sen umgicks jag i caféet med favoriter innan det var dags för skidmötet. vi gick upp tidigare och bänkade oss på första parkett. ettorna var ettriga och jobbiga (säkert likadana som vi var då ;s) men allt gick smidigt. och efter gjorde vi upp våra matgrupper! blir perfa om allt klaffar som vi tror att det kommer göra.

lite lunch på det för att sedan gå tillbaka till skolan - lösa ett tal och sen tillbaka till stan för lunch med mamms! (maten smakade ju pekka på thörnströmska) när hon gick kom jannie och vi planerade lite projekt! kom framåt och så hamnade på mcdonalds. en hamburgare för hennes del. sen en bussresa hem med trevligt sällskap av gandalf, jocke & jens!

nu är man hemma, kollar på desperate housewifes med mamma. skulle dock hellre varit i stan och spelat poker hos mård, men säger man till försent finns det inget att göra. var nog ändå ingen annan som kunde. så vi får ta det en annan gång, med allihopa. så man kan vinna den här gången!


imorn är det plugg, jobb & sen träffa joss:)

och så en körlektion innan vi busar vidare

kajsa skickade lite fina bilder från hemsedal:) här en på mig & linda!



nats


i don't wanna lie, cause we could stay togeather

mycket planerande nu känner jag & det är något jag verkligen tycker om. skidredan planeras imorn, vilket troligtvis kommer bli hus i helvete om alla ska försöka få sitt ord sagt. så det kan nog bli kul att bevittna! :)sen planeras barcelonaresan, vilket är sjukt kul då det innan känts som om det var lite osäkert om vi ens kommer iväg. men med superkajsa som hittar allt jättebilligt blir det tokbra! och så även lördagen, som planeras över skype & msn! så lyckat (y) men bra kommer det bli!

annars var det chill idag. det enda som inte var så roligt var tandläkaren då man får så dåligt samvete för att man inte sköter sina bissar ordentligt. vilket är ganska sjukt att man får. sen mötte jag oscar på bussen, skönt med sällskap. vi hoppade av i lägenheten för att hämta min väska och sen ta 1:an till skolan. (är man lat så är man) bussen var fullproppad så satte oss bredvid varsin främling tills de hoppade av. då hoppade de på nya i massor så fick fllytta fram till honom. men till skolan kom vi tillslut, puh!

var med på biologin för att slippa ha tråkigt, kul att se elina redovisa:) mkt bra! sen gick vi och åt för att efter det ha engelska. där vi ska analysera engelska dikter I 5 VECKOR!? shiiiit! och så hade vi religion där vi gick igenom saker jag typ aldrig hört innan. lyckat :) prov nästa måndag då. sen pratade vi barcelona på marcus lektion, det var kuul! lämnade in en intresseanmälan & det var kul att så många andra med gjorde det. man kunde tom ta med sig några från andra inriktningar!

kan jag passa på att säga att jag saknar min joss
det suger att jobba utan dig, det suger att inte träffa dig ofta :(
strong together - always and forever

därför lägger jag upp bilder på jobbet från i somras - guldtider!



nats

let me see what you've got

alltså det är egentligen meningen att jag ska sova nu, men känner mig inte ett dugg trött. känner mig dock rätt dålig, och det är för att jag inte pluggat någon matte som jag skulle göra ;( får helt enkelt masa mig in till skolan tidigare i hopp om att få hjälp av någon bättre än mig? :)

annars så är hela tvätten tvättad och inlagd i skåpen, känner mig mycket duktig (y)
och så har jag varit och promenerat med carro & sen drack vi te och mös i köket!

har med skrivit av mig i min andra blogg, som bara jag känner till
så ni slipper alla besvär! och det var ganska skönt :)

nej men om man skulle ta och testa att somna? lite OC brukar funka!
nats

and if the man can't dance, he gets no second chance

gud idag tog jag tag i ett stort måste; jag tvättar! det är sjukt tråkigt men lite spänning finns det, det är att jag tvättar på någon annans tvätttid (busigt jag vet, men folk har gjort så mot mig med) så man går ner med mussteg som om man vore någon bov. än har ingen kommit, har säkert glömt bort sin tvättid som jag ofta med brukar göra. så snart ska jag ner och hämta all tvätt, helt sjukt att ha så många rena plagg. har jag verkligen inte haft på länge! och så kommer lägenheten lukta lika gott som mitt sköjdmedel:)

sen är det tänkt att jag ska sätta mig med matten. jag kommer verkligen inte fatta någonting, förstår kan inte förstå att vi har gått igenom de grejerna, för det är typ inget jag känner igen ;o kommer bli en riktigt "bra eftermiddag" särskilt eftersom inte mamma kan hjälpa mig för hon är hemma och imorn åker hon iväg i två dagar. så jag får helt enkelt lära mig själv. eller så får jag tjata på jimmy eller kontinenten. får se hur det går. det är i såna situationer man behöver ha lasse på skolan. eller nej, man behöver alltid ha lasse på skolan. det är inte samma sak utan honom :(

nej men om man skulle hitta något att äta? har ju god sås kvar sen igår (a) och så får man nog gå en runda till willys där alla kassörskor nog känner igen mig vid det här laget. så man kan hitta något att ha till såsen, typ potatisklyftor eller något.


annars så ser jag fram emot nästa helg, det blir trevligt :)

hur skulle det ens kunna bli något annat med er?


helgen har verkligen varit kanon! umgåtts med tjejerna två kvällar i rad

jag saknar er när ni inte är vid min sida. ni finns alltid för mig, och jag stället upp till 100%!


nats


I can walk 1000 miles to be with you

elina och kajsa gick precis ut genom dörren & b' för någon timme sedan. och nu har även dammet lagt sig på pantarholmen:) lite tomt och tyst, men kajsa fixade med mina kanaler så har mer än 1, 2, 4 och 6:an :)


det blev en trevlig dag, vaknade upp med pinglorna elina olivia och linda! blev en natt med skavfötters med elina ;) vilket betyder att man oftast sover utan täcke och upptryckt i väggen - men jag klagar inte (y) sen tog jag och b frukost på subway, vilket var mys. innan vi gick ut på stan, superskabbiga, men är man luffare så är man?

sen åkte jag hem, städade lite och så sen kom kajsa och linda som varit hemma en runda! sen handlade vi, blev inte tacos som vi först tänkte utan fläskytterfilé, potatiskroketter och bearnaisesås! mums! och även godis, chips, glass och jordnötsringar på det! tackar vi inte nej till. blir till att träna imorn känner jag. sen kollade vi på melodifestivalen och trots att vinnaren är ganska häftig tycker jag verkligen inte att hon ska representera sverige. måns emd eller alcazar hade varit så mycket bättre. men lindas favorit 'snälla snälla' vann inte, så lite glada kan vi vara (a)

och pokerkvällen igår var riktigt trevlig, även om man tröttnade på att spela tillslut! vi höll på från 9 till kvart i 3 typ. och jag som trodde det tog 2-3 timmar? haha. men det gick bra och storspelaren sebbe åkte ut först trots sin keps "här bestämmer jag" och sin maskot. jag klarade mig undan kniviga situationer och kom faktiskt tvåa, förvånande nog. blev dock lite putt på alla sura och vresiga människor, visst förstår jag att folk går in för att spela, men inte måste man fräsa för det? skitsamma. det är bara det trevliga man ska komma ihåg:)

jag håller dig för mig själv och försvarar dina handlingar (så gott jag kan)
ibland är det svårt att inte göra det hjärtat vill

och veta att man är säker

för jag kan inte vara helt ute & cykla?

you are my sweetest downfall

n
ats


no, he can't read my pokerface

skönt att få sova ut idag, det behövde jag! :) ska bara försöka ta mig in till stan med, men det är nästa problem! för ikväll ska vi ha trevligt, precis som vi brukar! och får nog träffa sebbe, har inte sett han sen han åkte till thailand & det är nog 5 veckor sen :/ så det ska bli kul.

annars händer det inte särskilt mycket här ute på landsbygden. skriver med b' på msn & elina på sms & försöker planera kvällen och imornkväll. så det blir nog bra. hade varit kul att ge sig ut och köra med niclas en runda med, men det beror nog på hur han mår. har nämligen varit sjuk i några dagar ;/


I wanna roll with him a hard pair we will be
a little gambling is fun when you're with me I love it)
russian roulette is not the same without a gun
and baby when it's love if its not rough it isn't fun, fun

om man skulle vara duktig och skicka in en disposition till marcus & sen försöka klara fac - C testet. det kan gå. sen måste jag kolla busstider till stan, be niclas köra mig, duscha, få svar av sean och massa annat. men de blir bra. för kvällen kommer bli bra, det känner jag på mig (y)

grattis hun, visste att du skulle klara uppskrivningen<3
bara uppkörningen kvar och så drar vi ut på äventyr!

nats


with you

det här har inte varit en bra dag. usch! typ såna dagar man inte vill råka ut för! kände först inte av något från igår (det kom sen på jobbet) så jag & carro åkte in och åt med sasha innan jag tog bussen till jobbet.

och väl inne på jobbet får jag en chock.
viktor är tillbaka på basen och nej - det är inte bra !
fan!

och så höll jag på att somna på jobbet (5 timmar räcker inte)
så varje rast gick jag och la mig i en fotölj! riktigt skönt.

nu är jag hemma, har ätit god mat som niclas lagat:)
och så antar jag att det blir tidigt i säng ikväll!

men gårdagen var iaf bra!
förfestade på saltö hos sanne innan vi drog ut!
blev en runda på nivå & piraten.
i'm happy to have you, caroline

imorn är det pokerkväll, och det ses fram emot ;)
mina vänner är de bästa<3


jag saknar dig och oss - vår vänskap
jag trodde den var så mycket mer.

nats

miss independent

fick nyss ett samtal från australien (dock var det till min mamma) men jag fick ett sånt sug att åka ut och resa till solen. packa resväskan och bara dra en vecka. jag menar, känns som om jag ändå aldrig gör något meningsfullt längre? har blivit en riktig luffare. så jag hoppas verkligen det blir en resa runt påsk (om vi har råd vill säga) sen ska jag & jannie ta en sista minuten i sommar :) det blir bra det.

annars sitter jag här & försöker vara duktig. men jag orkar inte skriva färdigt engelskan. kan man inte göra det sen? har liksom matte jag måste göra som är aaaaaningen viktigare. och nu ska jag dra mot sydligare breddgrader - strömsberg. ska ta tag i projektet! behövs.

sen ska jag till stan & träffa carro:)


nats

gammal sång

I know that I've got issues
but you're pretty messed up too
either way, I found out I'm nothing without you

övningskörde idag på morgonen in till jobbet! värsta paniken, rusningstrafik är läskigt. och att komma upp på gräsvik var en utmaning bara det. alla skulle ju ut och in därifrån och fick inte en chans att svänga vänster. så folk började köra om på högersida på trottoaren. men det gick bra ändå, förvånande nog.

och på jobbet gick det med bra! (förvånande nog) provision. och tomas hade aldrig sett mig sälja så bra efter lunch. det är oftast då jag börjar bli trött och sluta bry mig hur det går:) haha. men nu gick det som sagt bra och då kanske man kämpar mer på torsdag då jag ska jobba igen? för provision tackar man inte nej till! (y)

annars blir det umgås med carro imorn & lite fest på det troligtvis
men allt detta efter att ha jobbat på projektarbetet med jannie :)



nats

I don't wanna miss a thing

inatt var jag kajsa siri & jocke i thailand, i mina drömmar alltså. det var varmt & skönt! (a) dock hade jag glömt att ta ledigt från skolan så jag ringde till b2 och så att jag skulle vara sjuk i två veckor ;) och semester hade jag inte tackat nej till just nu, fast väntar nog på att det ska bli lite varmare i europa så man slipper åka så långt! (var ju flygresorna som gjorde mitt ekologiska fotavtryck så stort!)

det har varit chill dag annars, trots att man inte var i thailand
- lunchade med elina på finfina thörnströmska
- kom försent till engelskan (men vi gjorde ändå inget?)
- hade shi gong eller vad det hette! intressant. haha, fast jag & elina flamsade mest ;)
- sen hängde elina med på internationella för att se hur aktiva vi är! det slutade med glassätande i bönan:)

nu är det tänkt att jag ska lägga tid på matte! (religion, engelska & internationella)
men ändå fastnar man här, inte bra inte bra!

nats

don't think twice

vad är det med människor som konstant behöver veta hur duktiga de är och dessutom berömma sig själva för att må  bra? jag är himla trött på att höra hur vissa bara pratar om sig själva hela tiden och deras triumfer, visst är det kul för dem men ibland går det över gränsen.

det är en helt annan grej att öppna upp sig för en person, berätta viktiga saker som har någon betydelse och visat att man ändrat sig som person eller gjort något viktigt och stort för någon annan. då visar man tillit och att man litar på personen man pratar med.

_______________

körde lite bil innan, känns som om jag blir sämre för varje gång. inte kan väl det stämma?
och nu blir det snart mat, börjar lukta gott i hela köket! därefter matte, konstigt nog är jag sjukt pepp!

förresten är jag trött på att hela tiden tappa folk, en efter en. folk som betyder/betydde. ibland är det för smågrejer och ibland bara rinner det ut i sanden. därför ska jag göra mitt bästa att behålla alla goingar. dock ska det komma från båda hållen med :) för detta är så onödigt! folk man har haft så kul med, skrattat, hittat på grejer och festat och massa  annat kul. nu blir det sällan mer än ett hej, om ens det. skärpning!

N

03:23

det finns så mycket att säga
mycket att visa
mycket att förstå
och mycket att fråga
(du har något speciellt, även om inte andra kanske ser det så gör jag det)

vi har nu varit hos filip igår & idag1! fest/chill :)
(kom precis hem, tack för skjutsen jocke!)
riktigt trevligt har det varit, men man förväntade sig inget annat!
hej & hå vad ni är bra, hela högen.

jag saknar vår vänskap.
den var det där lilla extra.
det är alltid dig jag vill berätta det som hänt, för då känns det roligast
du är bland det bästa jag har !


annars så vankas det övningskörning (5 gången på en vecka) & matte imorn
det blir nog en riktigt fin dag!

nats

ganjaman

tror ni jag är färdig med min engelska fast klockan är 21:48? nej!
hade jag hållt min planering hade jag redan varit färdig!
men om den ändå tydligen ska in på torsdag har jag ju ändå inte bråttom? :)

och helgen lovar nog gott, eller?
ska iaf träffa carro, har inte sett henne sen lördagsnatt :(
så vi hittar väl på något kul som vanligt, som alltid med carro <3
 
annars så ser jag fram emot vår fikafredag imorn med internationella
jag valde verkligen rätt inriktning! slipper tråkiga lundresor, matematik, götebortsvarv och allt annat!
gott mos (y) fikafredagar och barcelona gör min dag!


/nats


every chance I get

åh jag har inte tid med msn just nu, ändå fastnar jag där. tyfiskt!
& nu sitter man och pratar med sin "granne" robban, det var back in the days!
ganska kul att catcha upp med sin barndomskärlek! :)

nu ska jag försöka avsluta konversationen och försöka göra nytta...igen!
kommer nog gå bra.

bara för att visa min sadistiska sida så delar jag med mig av ett klipp:)



if you want me to stay, I'll never leave

lite snopet, det som precis hände
det ringde på hemtelefonen på dolt nummer
och jag trodde att det var eva eftersom jag bara vet henne som ringer från dolt
så jag skulle skoja lite med henne

jag: aaa, det är polisen
andra luren; aa det var johan från finans.. sa du att det var polisen?

kunde ju inte hålla mig för skratt, så fick lägga på
& fler samtal från honom lär vi inte få.

PS. jag hatar engelska!

N

I've noticed you

produktiv dag ( för en gångs skull, känns som om man aldrig gör något längre)
började jobbet vid 8.30 och var där till 3. gick bra fram till lunch och sen neråt..
brukar tyvärr bli så! men micke verkar mer social, saknar honom! :/

sen åkte jag in till stan för att hyra böcker till min uppsats, fick med mig 5 hem
och så köpte jag en filofax med, svindyyyyyr! ;s inte alls bra för min ekonomi
men nu kan jag ha den i flera år, bara fylla på med en ny utbytbar kalender:)

aja, nu är det engelska som gäller
har verkligen inte fått kläm på det där riktigt än!

ett år på first base med, det har verkligen gått sjukt fort
får väl hoppas att det inte blir fler.


N, baby

heartache on the dancefloor

det blev körning för min del idag med!
jippi! en runda till holmsjö, sen genom nävragöl, rödeby och sen hem :)

och så skriver jag med lasse på msn, det var längesen man såg honom!
och jag tror jag talar för hela klassen att vi saknar honom!
fick veta av honom att jag klarade av mitt senaste matteprov ;)
så nu ska vi bara göra trignometriprovet som jag missade innan jul.
NU är jag pepp, för snart är D-kursen helt finito!

jobb imorn! sen blir det att gå till bibblan och sätta näsan i alla böcker
känner att jag är vääääldigt sent ute med min uppsats ;s

klassfest snart, tack!



n, show me some symphati


borta bra men hemma bäst

engelskauppsatsen ska som gott vara färdig på fredag - och har jag börjat? nej!
jag har noll inspiration, noll motivivation och noll fantasi.
och varje gång jag skulle prata med cissi om det så var hon borta :/
 
annars är det ganska skönt att ha hela huset för sig själv :)
men imorn är det dags för jobb igen, första gången på två veckor, jippi!
hade mycket hellre varit hemma.

undra om jag hinner köra lite idag med? ;)


jag har ingen aning om vad jag ska tycka eller tänka
fjärilarna har nu försvunnit helt och hållet..

n, make your body work

the boy does nothing

och jag som trodde att våren hade kommit på riktigt igår, vad fel man kan ha!
regn, slask och vindigt. men nu blir det nog bara bättre och bättre,
och blir det inte det så har jag hört att det är 20c på mallorca (a)

annars har det varit en bra dag.. gick & åt med olivia siri cornelia & grabbarna
mycket mumma, längesen man var där nu! satt fint ;)
sen var det tillbaka till skolan för sin enda lektion... vid 3! snopet att engelskan var på distans.
 
men på marcus lektion bestämde vi iaf att vi skulle ha fikafredag! och cornelia ville ha negermagar att äta
vilket fick oss andra att börja gapskratta! men vi bestämde iaf hur vi skulle dela upp att
resten får väl helt enkelt ta till nästa vecka eller ngt. så kommer vi alltid att ha mys på fredagar

och sen körde vi för att fira natalie som fyllde år, så blev övningskörning för mig idag med ;)
det går framåt iaf, skönt! och jag blir alltid lika glad att få sätta mig framför ratten!
det enda störningsmomentet var mamma som satt bak, men hon får inte följa med framöver, na na na!

och imorn blir det att vara hemma hela dagen, det är lyx!
och det uppskattar nog twister med, som ska få en långrunda :)


N - "vad"min morfar har varit död i 12 år"
J - vad skönt!"

n, i will you mine


det blir rätt ensamt bland alla löven

fridace i fredags var toppen!
började hos kajsa med pizza, skitsnack och dans! :) sjukt skoj
sen tog vi bussen in till stan, träffade jocke kritan & deras gäng vid bokia

det var meningen att jocke och dom med skulle till fridace, men kön var för lång
bättre när man går med olivia ;) där inne träffade man massvis med folk
vissa har man inte sett på länge, såna är det alltid kul att träffa! kanonkalas :)

sen åkte alla hem, och jag mötte upp jones & gänget utanför statt!
vi satt utanför michael's och kollade på när folk bråkade och fick polisen på sig
och vissa förstår jag mig inte på, som tror de kan kalla polisen för "mannen" och försöka slita sig..


sen gick vi ner mot kronan & de gick till jones och jag hem, svinkallt var'e - brrrr!
tur jag hade carro i luren hela vägen hem, för att gå ensam är hur tråkigt som helst

morgonen efter vaknade jag först vid 9 och somnade om till kvart över 2, paniiik ;o
skulle på middag i kallinge, men det visade sig att jag hade gott om tid.
mamma & niclas mötte mig i rödeby och vi körde till kallinge, där det var god mat :)
sen efter allt ståhej drog jag in till karlskrona med tåg (gratis!) där jag mötte carro & hamza senare
var väl inte en jätterolig kväll direkt, lite senare åkte vi en stund till jones och gjorde honom sällskap
sen var det dags för mig att nana kudden :)

idag var det chill! tog bussen runt 11 till rödeby där mamma & twister hämtade mig ;)
sen körde jag med niclas för första gången, var ute i hela två timmar! (y)
parkerade, backade och körde typ överallt - riktigt kul!
även om han fick ta en öl när han kom hem, bara för att lugna sina nerver, haha


ny månad - nya tag
denna månaden ska jag plugga röven av mig
behövs för en gångs skull!



n


RSS 2.0