söndag

sov sjukt dåligt inatt igen! så nu har jag fått tips om ett te av jannie som jag snart ska gå & inhandla. svårt att somna och vaknar runt 4-5 på morgonen och är klarvaken. men lyckades somna om till 8 då jag blev paff att mitt alarm inte gått igång. verkligen sån tur att jag vaknade då det var första dagen på jobbet idag! =)

härjade och donade här och när jag var färdig fick jag väcka de andra sömntutorna innan vi begav oss. väl på telenor ser jag många "gamla ansikten" och jag blir så glad redan i början då jag förstår att det  är ett sjukt bra gäng jag har att göra med. pepppepppepp! så hela dagen har vi suttit där blandat med fikapauser och lunch. mycket information på kort tid vilket gör att min hjärna måste likna ett russin vid detta laget.

men det gör absolut ingenting då jag inte har tänkt göra något vettigt alls ikväll! blir sällskap & film. så nu har jag inte tid att sitta här då jag måste ta en dusch och även försöka få i mig någon mat då jag inte ätit sen lunchen! :)

later!

I love the silence that brief, beautiful silence between every kiss

nu sitter jag här helt död och sliten. vet att jag inte har berättat något om i fredags och lördags men jag har verkligen inte varit på humör för det. är egentligen inte det nu heller men ska göra ett försök iaf :)

festen i fredags började sjukt bra! nästan alla tjejer var samlade och såklart alla andra underbaringar. had the time of my life! här dansades det, sjöngs och pratades fram till runt halv 1 då det händer massa tråkigheter som gör att det blir ett jäkla rabalder. tänker verkligen inte gå in på något, inget alls faktiskt.

vill bara tacka alla som gjorde min kväll. det var gamla vänner, nya vänner och älskade vänner. jag uppskattade så att ni kom och att veta att ni finns för mig är otroligt skönt. vännerlotteriet har verkligen varit på min sida.

på lördagen hade jag & joss en sån riktig bakisdag som bara vi kan. ni kanske inte kan the deal men det innebär att sova länge (om man kan förstås) städa lite, snacka massa, helst gå i mjukisbyxor bland annat folk och sånt. men vi snackade mest, hade så mycket att ta igen och jag njöt. ni skulle bara veta vad jag har saknat min pärla och vår kvalitetstid! du har åkt nu och din onärvaro (?) känns mer än någonsin ♥

efter att vi latat oss halva dagen åkte vi till ronneby för att hämta elina. de delade på en pizza (jag skippade det då jag sparade mig till kalaset) runt 4 åkte jag till kallinge för att fira kerstin! det första jag möts av är en sån jävla klockren kommentar av håkan. "jaså, har de släppt ut dig från häktet?" så fick ha ett deeptalk med honom :) döpte även melvins plastspindel och plasthund. blev kent & bosse. så när hunden bosse trillade under bordet fattade håkan inte vad det handlade om. melvin: bosse trillade, han ligger på golvet.. pappa bosse?" tog ett tag innan håkan förstod, haha!

på kvällen åkte jag & elina hit för filmmys! hon bunkrade upp med chips, dipp, cola, choklad, glass och energidryck. dock åt hon inte så mycket av att! kollade på "på smällen" och sen blev hon jättetrött och tog över min säng. sen fick vi även besök av en förfriskad charlie :) mys.

inga bilder ligger på datorn än men lägger upp några när jag väl fått tummen ur röven och fört över dom.
för antar att det ligger en massa roliga bilder på minneskortet! :)


"I live for the nights that i don't remember and the people I will never forget"

allt går så jävla bra nu, helt sinnessjukt!

för tillfället har jag kopplat in stereon alldeles själv! stooolt även om det inte var så svårt. nu är det dags för playstation:et så vi även kan sjunga lite singstar. videokameran är laddad, systemkameran är laddad, canon:en är laddad och jag är LADDAD!

så nu mina vänner hoppas jag att ni är på lika bra humör som jag är på, okej? får festa tillsammans med alla godingar samtidigt och fyfan vad kul det ska bli. olivia har kommit upp, joss har kommit ner och alla andra kommer med. detta bådar gott.

nu har jag inte tid med detta mer, ska nämligen dammsuga och plocka undan.
men imorn kan ni förvänta er att jag har bilder att visa upp! :)

later!

you don't know

har myst hela morgonen :)
& nu är det tänkt att jag ska upp på stan för att möta mamma. sen får vi se vad som händer.

är iaf sjukt taggad inför ikv & jag vet att det kommer bli en toppenkväll!
mina vänner är såna sjukt bra klippor alltså!

nu har jag nog inget mer att säga, inte för att jag fått ur mig något vettigt innan.
blir att klä på sig och sedan gå. later!

how wonderful life is when your're in the world

vilken natt, jag säger då det. blev väckt från höger & vänster men det var av fina personer så det gjorde mig absolut ingenting! :) det jobbiga var bara när kricko (rottweilervalp) började dona i sin bur så det lät utav bara den. men jag överlevde och på morgonen satte jag mig på bussen mot stan.

mötte upp joss och vi satt i lägenheten tills elina kom och vi gick ut på stan! blev såklart en fika på 3G innan vi gick vidare. träffade även på siri och mc'donaldsmannen i kronan, så roligt! :)

det var mys att umgås med er, har verkligen saknat det<3
nu får vi tagga upp för imorn, får då kör vi mina vänner!




aaw!

all we ever do is say goodbye

skrev ett inlägg som naturligtvis försvann, åh denna jobbiga känsla.

men är iaf glad att det har varit en bättre dag idag än igår då jag var hemma och hade en 'betongkeps' i stort sett hela dagen! så idag har jag varit hos tandläkaren (igen) där t.om receptionisterna har lärt sig mitt namn. fick hjälp av cecilia och tog sen bussen in till lägenheten för att äta innan jag åkte vidare till brömsebro där jag är nu för att lämna presenten till milwa som fyller 2 år imorn =)

ikväll vill någon ha med mig ut, men tyvärr får vi ta det en annan dag /:

IMORN SKA JAG TRÄFFA JOSS & ELINA, LA LA LA LA LA LA!
later!

<3

as we grow up, we learn that even the person that wasn't supposed to ever let you down probably will. you will have your heart broken probably more than once and it's harder every time. you'll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken. you'll fight with your best friend. you'll blame a new love for things an old one did. You'll cry because time is passing too fast, and you'll eventually lose someone you love. so take many pictures, laugh too much, and love like you've never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back. don't be afraid that your life will end, be afraid that it will never begin

jag har verkligen världens bästa människor runt mig
och jag vill bara tacka er.

tacka er för alla gången ni hållt mitt huvud ovanför ytan
för alla gånger ni hållt min hand och sagt att allt kommer att bli bra
för alla gånger ni gjort mig glad och förgyllt mina dagar!

ovärderligt ♥

:)

you know what they say: looks captures the eyes, but personality captures the heart

veckans planer

idag: hemma på landet för mamma tyckte jag såg risig ut
imorgon: brömsebro för att fira milwa som fyller 2 år på torsdag
torsdag: heldag med joss & elina, underbart!
fredag: inflyttningsfest och utgång, längtar redan
lördag: åka till kallinge för att fira Kerstin som fyller år på söndag
söndag: jobbutbildningen börjar mellan 9-17.30

är glad om jag inte är död på söndagskvällen :)

my love ones

idag är det Internationella dagen för att bekämpa cancer
och mina tankar går till mormor & morfar

saknaden skaver då jag vet att jag förlorade något värdefullt när ni inte längre orkade ♥



vi kommer ses igen, det vet jag


I like them chunky

I knew it, satt och gäspade på min coaching men min coach var supercool och hade förståelse. hon förstod verkligen vad jag ville och vi hittade många alternativ tillsammans så det var ett lyckat möte verkligen! =) efter det blev det ut med hunden en runda innan jag drog till rödeby & tandläkaren där det gick braa! 

nu är jag hemma i skogen. hungrig, sjukt trött & förkyld. men jag är inte bitter :)

nu ska jag bara skriva färdigt med alla söta människor på MSN, äta pannkakorna som niclas lagar åt mig nu (bra att inte vara hemma för ofta så de hinner sakna mig!) och sen dejta kudden.
imorn blir det stan igen.

n


my heart beats like a drum when I hear you come

klockan är halv 10 och jag vaknade alldeles för tidigt igår. gick & la mig runt 3 igår (alldeles för sent!) men vi var här och kollade på film. lämnar detta utanför bloggen sålänge, med all rätt. vid 7 imorse började twister prata men jag fick tyst på honom det var inte förrän vid halv 9 som hans tålamod tog slut och han började yla. orkade inte kämpa emot så steg upp och tog en runda med honom, måste ha sett ut som en zombie :)

har ju på sistone börjat äta jättedåligt och nu börjar jag även sova dåligt. vaknade runt halv 5 och hade svårt att somna om, fick verkligen släppa allt och bara tänka på att somna om. börjar ana att de två har med varandra att göra men blir tokig för vet verkligen inte hur jag ska lösa det.

pratar för tillfället ut med esen, har verkligen saknat honom! planerar när han ska komma och spela trummor här, sa att han var välkommen när jag fyller 20 ;P det hade verkligen varit hur kul som helst att låta honom träffa alla andra vänner! min fina vän esen =)

nu ska jag se om jag kan somna om eller om jag kommer att sitta och gäspa på coachingen.
later!

pics




lördagen

hej & god morgon!

ligger i sängen och kollar på O.C. vilket är en passande syssla för en dag som denna. elina var tapper nog att ta tåget halv 10 för att jobba, beundrar dig verkligen. en annan lär ju inte göra allt för mycket, typ vila upp inför sin coaching och tandläkarbesöket imorn ;P

igår så gick jag på stan med mamms när elina åkt hem & blev en runda till gina, MQ och så även subway (som förövrigt är sjukt överskattat!) när vi kom hem åt vi och pratade lite om hur vi ska göra här i lägenheten. måste verkligen sätta upp mina saker på väggarna, helst innan nästa fredag, får se hur det går med det.

när hon sedan åkte hem tog jag ett långt bad (vad har hänt med mig?) samtidigt som jag lyssnade på musik. sjukt avkopplande. hade även i badolja så jag blev len som en babyrumpa hela jag. när jag var färdig mötte jag upp elina på hemköp för att köpa hem lite gott att ha innan vi gick till festen.

hennes kusin sandra fyllde nämligen 18 så vi gick bort till strandgården där de höll till. man märkte ju direkt att man inte var yngst på stället då alla var 18-. fick denna fina repliken när jag stod utanför toaletterna: "vill du ta dig en provtur?" men tror han förstod att jag inte var intresserad med att inte ens kolla på honom ;p  annars det var kul och underhållande och det var ju tur att vi hade elinas äldre kusin linda på plats med så vi hade någon att prata med! sandra verkade iaf ha kul och det var ju det viktigaste! lite tråkigt dock att det bråkades när vi skulle gå men får hoppas att det löste sig för det är aldrig ett roligt avslut på en bra kväll.

vi gick vidare när vi märkte att folk började gå och klockan var väl runt 12. mötte upp henke på P&M och fyfanken vad bra val det var alltså! har saknat honom och vi hade en hel del att ta igen! så kul att han och alla andra underbaringar kommer nästa vecka! men jag märkte att elina höll på att slockna på andra sidan av bordet så vi rundade av där innan vi tog en snabb (!) vända på play.bar innan vi kastade in handduken för kvällen och gick hem. somnade på sekunden och vaknade som tur inte var när mobilen började låta.

det var allt för nu, later!


nattunderhållning



kan ju tala om att jag fick mig ett gott skratt när jag kom hem och såg detta på fejjan!
förlåt kusin men skadeglädje sägs vara den bästa! :)

it was a good night

det var en bra dag igår.

skrev ju som sagt på kontraktet till jobbet idag och det är nu det börjar hända saker. känner mig otroligt pepp! och på kvällen var det dags för utgång. elina kom lite senare än vanligt men det var bara för att hon varit på kalas innan. så här satt vi en stund innan vi gick till nivå. mycket folk ute och det är ju då det är som roligast! träffade på michelle och sen även hassan brassan, abram och en till som vi senare dansade med litegrann.

kvällen slutade med caspiens som var otroligt gott innan vi vandrade hem på karlskronas isiga gator.

idag som vanligt så vaknar elina monstertidigt så runt 9 hör jag henne promenera runt i lägenheten och så en timme senare lämnar hon karlskrona för att åka hem och sedan åka till jobbet. bra jobbat! själv har jag inte gjort särskilt många knop. satt in lunchen i ugnen och kollat på film!

& blir det som vi har tänkt oss ikväll så ska vi på en 18-årsfest! kan bli riktigt roligt faktiskt! :)

later!

like a knife

sitter & snackar med filip på MSN och inser hur mycket jag saknar mina lumpenkillar.
alldeles för längesen jag såg dem och det hoppas vi att det blir ändring på. såna som oss måste hålla ihop! :)


you don't know

ligger i sängen och kollar på tv. är alldeles för trött. dels för att twist började "prata" runt 7 på morgonen och dels för att det var någon idiot som bögkörde här utanför tidigt imorse. lovely morning! har iaf varit ute med twist en runda och idag var det betydligt lättare att gå på trottoaren då de plogat.

nu är det dags för frukost!
måste nämligen börja äta ordentligt igen då hungerkänslorna är nästan borta. så lite té & mackor. därefter blir det skriva kontrakt och så får vi se om jag drar till tandläkaren.

I'm weird cause I hate goodbyes

har varit ute med twist två rundor till mitt i snöovädret. på vägarna var det bara jag och plogbilarna. ibland en lika tapper själ men de var inte många. nu ska jag göra mig iordning för sängen & ta på mig min sköna pyjamas så jag är redo att sova när jag blir trött. för twister lär det inte ta så lång tid eftersom han lägger sig lite överallt och det tar inte lång tid innan man hör tunga andetag.

blev tyvärr ingen bio ikväll, vilket var synd men det fanns inget att göra åt att.
får helt enkelt ta igen det en annan kväll!

imorn blir det upp och skriva på kontrakt och lämna mitt kontonummer till jobbet & även en runda till tandläkaren (men bara om det är viktigt, annars är jag "sjuk") därefter försöka få ordning på köket som är jättestökigt. kvällen är inte riktigt planerad. får se om vi drar ut en runda eller om vi kör på en filmkväll, hör av mig till er som är inblandade såklart! =)

jag begär mer än jag har rätt till, särskilt när jag beter mig som en riktig skitstövel

nu säger jag godnatt!


one you crossed a line it's almost impossible to go back again



jag saknar dig

where everybody knows your name

tillbaka efter en lång runda på stan med elina och en promenad med twist och det är värst vad tiden går fort. det enda som var negativt är vädret. blåser, snöregnar och snöar om vartannat! men det får man ta när man bor i blåstens huvudstad Karlskrona.

nu håller jag mest tummarna för att elina kan gå lite tidigare från jobbet så vi hinner vid bion idag.
har verkligen sett fram emot det!

DAMN!

jag och elina blev förresten helt ägda av hennes pappa igår.

hon ringer för att tala om att hon är framme med tåget i karlskrona.

roger: är du i karlskrona?
elina: ja
roger: du sitter på 3G va?
elina: ja
roger: med natalie va?
elina: ja
roger: äter du potatis?
elina: ja


äsch, kalla oss inte förutsägbara!

du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in

twister & jag är i lägenheten. har hunnit sova några timmar sen vi kom hit, varit ute på promenad och så har jag även badat! nu ligger lille putti på en stor kudde på golvet som jag gav honom och halvsover. världens sötaste!

måste strax börja göra mig iordning då elina kommer till stan! föna/platta och sminka mig lite.

later!

I was not really sure enough how to feel

"det sägs att en person bara behöver tre saker för att bli riktigt lycklig;
någon att älska, någonting att göra och någonting att hoppas på"


out of my reach, out of my hands

jag klarade första natten utan problem. riktigt riktigt riktigt skönt var det att sova i den stora sängen igen då den är underbaaar! dock var det inte lika underbart att bli väckt av mamma vid 8 för att hon trodde att jag skulle upp då, baah! hade ju nämligen en egen personlig väckarklocka vid namn elina som skulle ringa & väcka mig när hon satt på tåget vid 9 vilket hon med gjorde! =) så då babblade vi på i en halvtimme innan jag förstod att jag inte hade all tid i världen.

sprang ner för jobbcoaching! bara infomöte idag vilket var drygt då jag hade velat prata med min coach men bokade in mig till måndag nästa vecka så jag ska ha tid till joss när hon kommer ♥ efter det blev det lunch på tre G med mamms innan elina kom in till stan så satt där i princip 3 timmar men med så trevligt sällskap jag hade så var det bara mysigt!

när hon tog bussen till jobbet kikade jag runt på h&m och köpte med mig schampoo och tvål till lägenheten och även stickade knästrumpor att ha till stövlarna innan jag pinnade till lägenheten och väntade på att åka hem. men innan vi åkte hem tog vi alla kartonger till förrådet (som var sjukt långt bort!) och fixade lite annat plock.

nu har jag varit hemma ett tag. otroligt rastlös är bara förnamnet! har redan kollat på ett avsnitt av den nya säsongen av biggest loser (igår var det ju final och jag blev så glad när Ali vann!) CSI miami och nu sitter jag här. tar nog ut hunden innan jag börjar räkna får.

imorn blir det förresten förhoppningsvis bio (beror på om elina kan slita sig från jobbet lite tidigare) vi ska kolla på valentines day då jag har fått den rekommenderad av flera stycken.  så detta ses fram emot! :)

later!


if we ever meet again

nu är det dags att krypa till kojs för det är ju trots allt en dag imorn med! :) och imorn väntar jobbcoaching & en fika på stan, dock inga fler planer men det löser sig alltid. garderoben kommer ju vara ute när jag kommer tillbaka så då kan jag passa på att få det lite städat här.

kom förresten på att jag varken har tandborste eller bomull till att ta bort sminket med, lyckat verkligen!
äsch, klarade sig grottmänniskorna ska jag nog med klara mig.

det är så skönt att allt går bra nu! känner mig välförtjänt av det. elina ringde innan när hon kom över till svensk mark igen och vi hade en hel del att ta igen men hann inte med allt så ska träffas på torsdag! yey! och så pratade jag med joss då hon kan detta med af och sånt mycket bättre än mig. jättebra, för då har jag någon att gå till med mina onödiga frågor. hon kommer förresten hem om en vecka, tror ni jag är glad eller? :D


detta är förresten första natten i lägenheten! hoppas bara ingen knackar på fönstret! =)
(lär dock inte ske då den ligger på 4:e våningen men jag får alltid för mig en massa)
godnatt!

beautiful day

vilken underbar underbar dag! började med att jag åkte in till lägenheten alldeles för tidigt på morgonen så blev lite sömn. tänkte egentligen packa upp kartonger men väntar med det tills garderoben kommer härifrån (så typiskt, den var några centimeter för lång!) så man får mer plats. så jag sov många härliga timmar, kollade på film, satte upp tv:n, invigde ugnen och försökte få igång internet (dock utan hopp!)

sen gick jag upp till hemköp för att köpa något att äta, dricka & så även schampoo då det verkade som om jag glömt mitt hemma. tog ett långt och härligt bad samtidigt som jag lyssnade på musik, så otroligt skönt! därefter har jag slappat lite till och även tagit en runda på stan även om jag inte hittade något eller träffade någon var det helt okej faktiskt.

DESSUTOM RINGDE DE FRÅN TELENOR & SA ATT DE VILLE ATT JAG SKULLE BÖRJA JOBBA HOS DEM!
blev hur glad som helst, tänk vad många de har sorterat ut och jag är en av 27 som fick jobb. blev så glad att jag började hoppa och skutta här hemma! på fredag ska jag dit för att skriva på papper och ge dem mitt kontonummer. nu händer det grejer minsann!

jag är så lyckligt lottad verkligen! fick ett jobb jag ville ha, har en jättefin lägenhet mitt i stan & har världens bästa familj och vänner. nästan så man är lite rädd att allt går för bra och att det kommer att hända något.

tack vänner för allt er stöd!
ni är det bästa jag har, guldklimpar ♥


det snurrar i min skalle

vilken dag, vilken dryg dag! hade egentligen tänkt åka in till stan men gick inte upp i tid. men har roat mig med annat! planerat inflyttningsfest! dock står inget datum fast men jag har ett som verkar lovande, jag har pratat med joss i telefon i 40 minuter, varit ute med hunden och och så. dessutom bestämde jag & per att vi tar en fika efter jobbcoachingen på onsdag. perfa & det var hans idé då han tyckte att vi skulle träffas i ett mer nyktert tillstånd, goa vän!

nu ska jag nog återgå till tv:n, later!

:)

it's hard when you miss people, but if you miss somone it means your lucky.
it means that you've had someone special in your life




gravity

vilken skön dag det har varit. för tillfället spelas det john mayer, det konverseras på msn & så tänker jag lite på nästa vecka. elina åkte igår till Jylland (alldeles för långt bort) för att provjobba tills på fredag så hennes onärvaro (?) lär märkas något enormt. men jag tror på dig & att testa nya grejer är ju aldrig fel även om jag lär sakna ihjäl mig efter dig. ska tänka på dig när jag kollar på wallander ikväll då jag antar att de inte sänder det i Danmark!

om ni tittar riktigt noga i 'högermenyn' kan ni se att de fula reklamlänkarna som alltid varit där är borta. allt tack vare kajs som är min blogghacker. hon kan allt, eller iaf betydligt mer än mig så man kan alltid fråga henne =) danke!

ser ut att bli utgång på fredag! (y)
bara att joina, för nu har vi äntligen sovplats! :)

presents


I never thought I'll be inlove like this

har varit lite dåligt med skrivandet märkte jag, men har man kul går tiden fort & kul har jag verkligen haft!

arbetsintervjun i fredags gick jättebra. får verkligen hoppas att de tyckte att jag passar in för känner att detta kan bli något riktigt bra & dessutom så lär man ju lära känna massa nya människor, sweet! efter arbetsintervjun åkte jag tillbaka in till stan och träffade jens på hans jobb då han numera jobbar på MIX-kiosken. en lika härlig & glad människa får man leta länge efter! elina kom även och då blev det en runda till 3G med massamassa prat och en bakad potatis. bar sen av på stan och kollade massor! runt 2 åkte hon till jobbet och jag roade mig själv på mammas kontor. fick även nycklarna till lägenheten men kände inte så stort behov av att gå dit då den var helt tom ;p 

på kvällen bar det av till Per. i början var det bara vi & hans föräldrar men sen började grabbarna trilla in. jag sjöberg, bern & per spelade gris och bern vann vilket han tyckte om =) efter det kom rassel & 4 grabbar till och det spelades gitarr, armbrytning och massa annat. åkte alldeles för tidigt men kände att jag verkligen behövde vara utvilad till igår. och tur att jag gick och la mig tidigt för det blev verkligen en lång dag.

igår åkte vi nämligen till Kalmar vid 9 på morgonen. plockade ut allt och så städade! var inte färdiga förrän vid 3 då vi åkte till lägenheten i karlskrona och la in allt och plockade upp alla grejer där de skulle vara. blev jättemysigt & även om inte allt är färdigt än så är jag jättenöjd med lägenheten. perfa! från stan åkte vi vid halv 8.

& då var jag stressad. oscar & jannie skulle komma hit så det fick bli en snabbsnabb dusch och på med mjukiskläder (jättefint, jag vet!) de kom lite senare då jag bad dom och vi började spela jeopardy junior. hahah! så sjukt skoj! först vann oscar över jannie och mellan oss andra rundan blev det oavgjort. för dom som jag var tog jag bort några poäng jag egentligen skulle haft men jag är inte bitter. därefter pratades det om engelsk historia, telefonförsäljning & även om hans hemliga företag som vi har börjat förstå bättre nu! :)

idag däremot är det lugna gatan. sov verkligen ut och klev inte upp förrän vid 12 någongång. åt köttfärssås och spaghetti till frukost och här hemma var det värsta julafton med presenter, mamma är inte klok! fick iaf de där jättefina fårtofflorna jag kollat ut på skoshopen i kronan (heter den så?)  leggings á la grå leopard och även en jättefin väska jag sett på M&Q när hon var med! tack mamma, du är underbar! :) de åkte nyss till lägenheten, vet inte riktigt vad de hade tänkt göra medans jag ska ta ut twist på en lång promenad. så får höras efter det. ska bara bjuda på lite bilder:





tog tyvärr inte så många bilder hos per då detta är i stort sett alla & igår tog jag inga alls :/ får bli bättre med det :)


yey!

hade en jättebra dag & kväll igår men nu ska vi mot Kalmar för att packa det sista så får berätta mer om gårdagen senare =) ska bli så skönt att flytta :))

<3

JAG MÅSTE TILL JOSS
till habo, till min vän som var alldeles för längesen jag såg.

nu ska jag ta tag i resan på riktigt! 
jag saknar dig :(  

I can't tolerate the feelings that I feel when I feel

I'm going nuts, totally. jag klarar inte det här.

man tror att man är starkare än vad man egentligen är
ändå visar det sig att det att man bara vill göra en sak..

never wanna say goodbye

HEMMA & det är sååå skönt. började dagen redan vid 06.30 och kan ju säga att det sved ordentligt! och dessutom kommer jag till tandläkaren en timme för tidigt vilket gör dagen ännu mer pestig. gjorde iaf ett avtryck och det var precis lika otäckt som förra gången.

men dagen blev bättre, förvånansvärt nog! gick bra på en grej & sen kom elina till stan! då blev det åhlen's, affärer och fika på wayne's! behövde verkligen det! får se om hon hinner in imorn innan jobbet för hon var allt lite nyfiken =) nyfiken eftersom jag ska på ARBETSINTERVJU imorn och hon vill höra hur det gick.

får även nycklar imorn! nu händer det grejer minsann! hela flytten sker förhoppningsvis på lördag.. hoppas att det inte krockar med erotikmässan som vi planerat att gå på. hör av mig när jag vet mer siri =)

bah

jaja, tandläkaren nästa..
ska nog berätta för cecilia hur mycket jag älskar henne denna gången ;o

visa ditt intresse eller förlora mitt

vilken bra dag! eller bra och bra kan ju ifrågasättas men överlag liksom. dock knäckte jag aldrig koden till the sims, massa konstiga filer och program. det är ju så man får ett frågetecken ovanför huvudet. men imorn ska jag och joss knäcka allt och vara världens bästa hackers. för henne har jag pratat med idag, även hört av linda i ett antal timmar på skype och så elina och jannie. bra, bra, bra!

var även och gick ut en låångrunda med hunden. jag såg ut som en byfåne i mina babyblå mjukisbyxor och min pälsmössa men man behöver inte direkt vara beredd på att träffa på någon man känner här. men idag så var det plötsligt ovanligt 'mycket' trafik och t.om. två polisbilar körde förbi vilket gjorde mig ganska paff. vad har hänt här liksom?

nu ska jag fortsätta få elina att skaffa skype och kolla på GE-galan. är lite hungrig men orkar inte gå ner nu när jag bäddat ner mig så skönt. får bli en god frukost imorn istället. innan tandläkaren :/ ska nämligen dit imorn, så blir i stan hela dagen imorn om någon känner för att träffa mig :D ? och på fredag är det dags för INTERVJU & sedan en fika med elina<3

later!

dance and shout

blev en underbar dag trots allt :) sitter här och snackar med både joss & elina. eller ja, elina gick nyss för att piggna till efter en promenad. underbara människor! vet inte riktigt vad jag hade med tanke med detta. men jossy tyckte att garderoben på pantis var praktisk och det tyckte jag var kul då det var det sista den var =)

& snart är the sims 3 färdigt. håller på att lägga över det från den lilla datorn till min DELL men det tar sin tid. efter det ska jag och joss leka hackers då hon ska hjälpa med med crack och sånt då hon kan sånt. kan man låsa upp sin telefon från sin operatör klarar man väl allt? (y)

när det är färdigt funderar jag på att ta twist en långrunda då snön slutat falla nu. dumma snö :(


a wise girl kisses but doesn't love, listen but doesn't believe and leaves before she is left?

it's not okay

vaknade vid 11 idag, konstigt. jaja, finns inget att göra åt det nu. för nu är det tid för 'How I met your mother' som jag spelade in igår men inte hann titta på innan jag går ner för frukost. därefter ska jag vika alla kläder jag tvättade igår och kanske tvätta några maskiner till. jag är för snäll idag, jag vet.

kollade utanför fönstret nu, ska nog gå och dö en stund. hej!

dumheten har inga gränser

det här är ju bara korkat

- spela in ett program och när man väl kollar på det glömmer bort att det går att spola bort pausen men inte gör det
- får sår på ett finger och bryter en nagel för att på två olika dagar springa till en ringande telefon där en jobbig telefonförsäljare väntade på att man skulle svara
- välta räcket på fridace
- cykla berusad
- låta någon ta roliga bilder som man inte minns dagen efter
- tappa sin iPod nedför 3 trappor
- gå in på 30 utan leg

vad tror ni jag har gjort av dessa?
& vilket har mina vänner gjort?

:$

när man inte riktigt har alla hästar hemma får man helt enkelt fråga sina smartare vänner! :) i detta fallet är det siri som ska lära mig det jag gjorde precis, eller ja om det funkade. länka saker fast att man slipper skriva ut hela adressen. kan ju inte vara så svårt för mig, eller?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

fick precis ett sånt samtal jag verkligen behövde. gick vidare till en andra intervju & denna gången med 'kunden' som är telenor. så på fredag gäller det och jag är fruktansvärt pepp! =)

:))))))

perfectly lonely

en bra start på dagen, vaknade innan larmet idag med. kroppen lär sig väl. och vaknar man vid halv 9 så är det inte så svårt att somna på kvällarna vilket kan vara det värsta som finns. att ligga och vrida sig, utan att ens vara trött.

nu verkar min kropp vilja äta frukost då den morrar sådär 'fint' men hjärnan är inte alls inställd på det. så får se vem som vinner kampen. de flesta vet ju att äta frukost och jag sällan går ihop utan jag äter helst lunch direkt vid 12 eller något.

det jag egentligen tänkte dela med mig av var inte min sov- och ätvanor utan däremot att jag fick så himla bra råd av jackie igår. och visst är det sant även om man inte tänker på det viset. och den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket. fyfan vad jag skrattade igår, du anar inte. och jag kan absolut säga att du inte kommer att sluta som en gammal nucka. goa tjej, jag har verkligen saknat dig! =)




olivia och jackie vet verkligen hur man muntrar upp mig.
tack tjejer, jag behövde verkligen detta! :)

it was a long and dark february, there was snow white snow

joss får komma hem, linda får komma hem, nanna får komma hem, olivia får komma hem, jannie får komma hem, kajsa får komma hem, henke får komma hem, & lumparkillarna får komma hem.
jag behöver er allihop!



detta är ingen bra kväll...

:(

jag är en dålig människa, det är så uppenbart nu. man förväntar sig saker och det blir så man vill ha det & ändå blir man inte nöjd. inte okej. ja, jag ska skärpa mig.

skickar en puss till jossy! baby.

they call me freedom

vad kommer jag sakna med Kalmar nu då? det enda jag kan komma på är närheten med janns! måndagsmiddagar, tisdagsmiddagar (som det oftast blev) och såklart söndagsmiddagarna som startade allt. titta på TV-maraton, baka tårtor tillsammans, sola, äventyrsbadet och utgångar. det är DET jag kommer sakna med Kalmar, utan tvekan.

vi har en hel del att ta igen så snart är du min en dag =) vännermys ♥

I wanna sit and wait for you

godmorgon!

gud vad skönt det är att vakna innan väckarklockan men ändå få ligga kvar medans alla 3 larm har ringt. ibland är det minsann skönt att inget göra. så nu när jag ligger i sängen tänker jag på dig olivia som gått upp alldeles för tidigt för att ta tåg till malmö, lider minsann med dig.

dagen lär väl bli en aning seg men ska se till att få saker gjorda. ska bl.a packa ner saker jag vet jag kommer behöva ha i lägenheten och det är likabra att ha det gjort då det inte är lång tid kvar! (y) inflyttningsfest, ftw! men den får bli efter att allt är färdigt så man inte sitter i en tom lägenhet :D

annars har jag nog inte mkt mer att dela med mig av =) får bli senare.

:$

leave my door open just a crack, 'cause I feel like an insomniac

jag har en dålig ovana och det är att vara sådär jobbigt envis & tjurskallig. så nu måste jag verkligen tänka på att, särskilt när jag vet att det drabbar mig dåligt. så får absolut se till att bli bättre med det nu. för jag är minsann inte sämre, jag ska visa dig! :)

hemma från Kalmar förresten, packade 7 kartonger och det känns skönt. nästa lördag blir det dit igen och då ska allt köras till Karlskrona. DET GÅR BRA NU! så för min och mammas del blir det att städa heeeela lägenheten från topp till tå medans niclas kör alla möbler till den nya lägenheten. jippi, verkligen!


under the milkyway

klockan är 11:48 och vi är fortfarande hemma, men jag klagar inte. har fått världens skönaste sömn och det behövdes verkligen. men nu känner jag att magen behöver bränsle så får snart tassa ner för trappan för att äta något :) för jag antar att vi snart måste ge oss iväg.

planerna i veckan är lite lösa. men jag hoppas på ett glädjande besked, I really need it! sen får vi se om vi drar på erotikmässan i helgen, inte helt omöjligt. eller om vi hittar på något annat bus?

I'm weird cause I hate goodbyes

keep on walking

melodifestivalen diskuteras med linda samtiigt som vi kollar på att, 50 mil ifrån varann. ibland är verkligheten hård. tur vi har skype du.

usch lördag och jag kollar på melodifestivalen, känns misslyckat! kommer ihåg en kväll vi kollade på melodifestivalen på pantis tillsammans några tjejer, det var däremot hur mysigt som helst. längtar tokmycket till sommaren då alla är hemma. underbart, helt underbart.

men nu är det februari så man får inse att det är ett tag till sommaren. men våren är på G snart känner jag (snön ska bara smälta) och då ska vi måå!

nu ska jag fortsätta tycka lite synd om mig. imorn är det ännu mer synd om mig. ska packa ner ALLA saker i Kalmar i kartonger. wish me good luck även om det samtigt är kul att det händer något NU!

later!

while you kiss me goodbye

sitter och webbar med esen, tänkt att tekniken är så pass bra att man kan prata och se varandra fast man är flera usen kilometer ifrån varandra. så sjukt bra! även om hans teknik verkar strula då jag inte hör honom, men det går likabra att skriva. det roliga är ju att se varann :)

är allt lite sliten efter igår men en dusch verkade lösa allt, så himla skönt att bli ren igen efter all hårspray, röklukt och all annat som skit.morgonen idag började med att vi drog upp på stan och vid 11 mötte vi siri & olivia för en traditionell fika på wayne's med massa tjejsnack ;) nu är man hemma och väntar bara på att middagen ska bli serverad :') och sen blir det väl en pestkväll med melodifestivalen, tragiskt. hade nog pallat en kväll till & elina med, men allt krågel som kommer till orkar jag inte med. får ta igen det sen efter inflyttningen!

gårkvällen var iaf underbar och jag vet att den inte kan bli annat med så fint sällskap! började på michael's då damerna var hungriga och sen satt vi hos jones innan vi gick ut (tack, du är en ängel!) kvällen spenderades på nivå och man blir så glad av att uteställen spelar bra musik så vi tillbringade en hel del tid på dansgolvet vilket var sjukt längesen. tack tjejer, ni är oslagbara ♥

bilder kommer såsmåningom.
n

(y)



Ja, snälla! ge mig ett bredbånd till halva priset ;o

tik tok

är sjukt hungrig men orkar inte laga mig något, lika stort i-landsproblem som imorse när jag ville somna om men inte kunde. ibland är världen ganska simpel.

sitter här och kollar på MTV och just nu spelar de womanizer, love it! hur underbar som helst. och innan tog jag mig en lång dusch, har precis lärt mig njuta när jag väl står där. så skrubbade även fötterna så nu är de babylena :)



och eftersom jag inte har något annat världsligt att tänka på idag kan man ju alltid se vad man ska ha på sig ikväll. så man inte gör som man alltid gör - byter om i sista minuten och inte riktigt känner sig nöjd. så ikväll ska jag minsann vara nöjd (y) har verkligen börjat med saker i tid nu för tiden. igår kom elinas andra present på posten, milwas har jag fixat för över en månad sen och nu är det jannie jag ska börja tänka på =)


fireflies

jag är uppe skrämmande tidigt, alldeles för tidigt. satte väckarklockan på 8 och den funkade! så nu lyssnar jag på rix fm & idag är willy från let's dance där idag på besök. charmig gubbe.

nej om man skulle lägga ifrån sig datorn och sova några välförtjänta timmar till? för inatt vet jag att det inte lär bli så många timmar som jag skulle önska då Kalmar ligger där och spökar imorn.

får höras senare
later!

I've got a pocket full of sunshine

nu är jag pepp! okej kanske inte i skrivandets stund då jag ligger på mage och skriver samtidigt som jag försöker kolla på tv:n för jag får så otroligt ont i svanken av att. men det jag tänkte komma till var att olivia kommer upp nu så imorn kommer det bli en bra kväll med 3 underbara tjejer.

så nu lyssnar jag på en av elinas favoritlåtar, hon hade börjat dansa och sjunga om hon varit här ;) goding!

imorn blir det förberedelser & så en bra kväll och på lördag styr vi kosan mot Kalmar. vet inte riktigt men tror faktiskt att papper ska skrivas på =) I'm happy! nu ser man ett slut på att och vill jag komma tillbaka dit någon gång framöver så är ju inte det heller omöjligt. men just nu är jag säker på mitt val och glad över det med =)


it's time to come home baby!

take me away to better days, n

lady stardust

somnade som en stock igår och vaknade i lagom tid idag. satte på rix fm vid halv 9 för att höra maria, den ena svenska hollywoodfrun men jag hörde inget för jag somnade och vaknade om vartannat. på sistone har jag börjat drömma om en vän jag umgicks mycket förut, i högstadiet. vet inte om drömmarna försöker säga något eller om det är saknad? visst, ingen la manken till men kanske var det bara lathet eller osäkerhet? aja, det är inget jag orkar tänka på idag.

för nu ska jag kolla färdigt på 'I taket lyser stjärnorna'. har redan sett den en eller två gånger, men tycker jag om en film spelar det ingen roll för då kan jag kolla  på den om och om igen =) sen blir det nog en bit i 'Did you hear about the morgans' innan jag tar ut plutten på en långpromenad.

friendly reminder

en bra dag, såna tycker vi om. okej, det var inte så kul att gå upp halv 7 efter 5 timmars sömn men det gick (y) blev lite kontorshäng och ringa runt i sista sekund angående referenser, men det fixade sig för det var ju trots en bra dag och då ska allt gå som man vill. kim ställde upp och det känns så mycket bättre än tomas då man aldrig vet vad han kan vräka ut sig ;s och så kära lilla joss med som 'kollega'.

intervjun gick bra och jag gick därifrån nöjd! ringde upp jossy direkt efter och pratade med henne i över en halvtimme, precis vad jag behövde. byta tankar, ideér och känslor med henne. ingen känner mig så väl som du som winnerbäck hade sagt (även om jag har andra som också känner mig utan och innan) efter det gick jag på stan en stund med mamma för att vänta in elina som var lite sen, inte lätt när bilar blir insnöade ;p tog en eller två rundor på stan och en potatis på tre g<3 underbart, helt underbart!

nu är jag hemma, har varit det sen runt halv 6. har blivit goda nudlar, catching upp på msn och tv. mys. och jag är superdupertrött så lär slocka fort sen när jag väl går och lägger mig.



nu får ni hålla tummarna att jag får en andra intervju, jag behöver lite struktur och det vet jag att ni också tycker, eller? =) så nu blir det en kopp té någon film eller så kanske jag överraskar mig själv och går ut själv med hunden i mörkret. om man ändå inte vore mörkrädd..
later

runaway

jag har duschat, smörjt in mig, plattat håret, fixat naglarna. mer kan jag knappt göra, förutom att välja kläder och det hade jag tänkt göra när det är paus på tv:n. allt måste bli bra och intervjun måste gå bra, något annat orkar jag inte med. så peppar peppar, ta i trä. klart det kommer gå bra, bara jag intalar mig det :) jag är en utmärkt kandidat till detta jobb.

så nu vill jag bara komma igång så fort som möjligt så vi kanske kan åka iväg någonstans i mars.
inget är ju någonsin säkert, men jag ska göra allt jag kan =)

later!

how soon is now?

tusan. en jobbintervju är avbokad pga för få sökande (då de ska ha en utbildning) och hinner inte heller träffa siri imorn då hon jobbar redan vid halv 1. men vi har ju alltid fredag :D

lite bra tv & en kopp té & jag taggar för imorn!
wish me good luck!

walking on sunshine

vaknade nu, eller ja runt 13 av ett telefonsamtal. så himla irriterande då jag vet att jag ställde klocken. men icke, den ville inte ringa idag. samtalet var i allla fall ett bra ett och handlade om ett jobb jag sökt. inget toppjobb direkt, det vet jag! men det är pengar så vi kan komma iväg någongång! :)

så imorn har jag två arbetsintervjuer och därefter hoppas jag att vi kan klämma in en fika.
det hade verkligen varit hur mysigt som helst =)



nu jävlar ska det jobbas så vi kommer hit (y)

nu är det tänkt att jag ska ta twister ut en runda och därefter hitta något att äta.
later!

a wonderful day

det har varit en jättebra dag idag, verkligen. 

  • fick ett samtal från uniflex bemanning angående en tjänst på telenor. vi bestämde en intervju på onsdag så ska fixa referenser och alla papper de tycker om att man har med sig.
  • har pratat med elina typ 2 timmar i telefon, mycket att prata om. me like! hon berättade även att de har köpt en hund som de ska hämta på fredag, måste se den så fort som möjligt!
  • varit ute på en långpromenad med twist. gick en bra bit där det var oplogat vilket ledde till att min spaniels ben var alldeles för korta och han fick gå i mina spår. han såg inte alls särskilt glad ut när han pluffsade runt där. dock blev han på bättre humör när vi kom ut på den plogade skogsvägen igen. han var supersöt och ännu sötare blev han när han höll min vante hela vägen. när vi kom hem fick han en dusch för att smälta bort all snö som fastnat i pälsen :(
  • bestämt fika med siri & elina i veckan, lutar mot onsdag om alla får ihop det :)
  • och på fredag är det segertåget-dags. nivå med tjejerna & förhoppningsvis killarna med.
    kommer bli så jävla bra!
  • filar även på jönköpingsresan som jag har bestämt att den ska bli av. saknar pärlan :(

och nu ska jag fila på mitt personliga brev då jag inte alls är nöjd med det längre. gjorde om mitt CV och blev jättenöjd med det så hoppas att det går likabra att göra om brevet så man är stolt när man bifogar dem i en ansökan. jag är på G!


?

är det när man börjar drömma om How I met your mother som man kanske bör tänka över sina TV-vanor?

RSS 2.0