2011

keep the smile
leave the tear,
hold the laugh,
leave the pain,
think of joy,
...forget the fear,
be joyoous cause
it's new year!
happy new year 2011




en fin bild från igår



Visst är han stilig i hatten som hans mamma köpt dagen till ära? :D

Jocke 20

Hejsvejs!

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit på en överraskningsfest för Jocke som fyller 20 den 1:a, så passade sig inte riktigt att skriva om det i bloggen direkt ooooom han nu skulle få för sig att läsa här. Men det var trevligt och chockad blev han allt när 13 pers kommer gåendes på hans grusväg då han trodde att han skulle iväg på bio. Så under hela kvällen satt vi hemma hos honom och snackade =) Bestämde även att vi skulle dra ihop världens gäng och fira valborg i Lund, det kan väl vara något?


Så här såg det ut på nyårsafton för tre år sedan.

Nu ska jag sova till ett avsnitt av ensam mamma söker. En dag imorn med ju och då gäller det att vara taggat. Tills dess, godnatt!

dagens


dom tomma stegen

Har vaknat nyss och det var hur skönt som helst att sova ut för nu är jag redo! Ska ta mig en dusch, göra mig iordning, planera lite inför imorn och så :D ska även hitta kläder att ha på mig både tills ikväll och imorgon. Och i och med att vi inte har några teman ska det nog inte bli allt för svårt att hitta något passande :)

Ska bli kul att ha båda gängen samlade på två olika kvällar, blir lätt att man inte träffas när alla jobbar, pluggar eller vad nu alla gör. Kommer bli bra kvällar, det är jag helt säker på ♥


Elina, Nanna & jag i Agdatorpssjön i somras som nästan var lika varm som lufttemperaturen.

godmorgon

När ni läser detta ligger jag fortfarande och sussar sött, för det här med tidsinställda inlägg is great. Ska sätta båda mobilerna på ljudlös för ingen får verkligen störa mig då jag hade tänkt vara utvilad och redo att vara ledig =)


Har förresten fått min dell såld, vet inte om jag har skrivit det innan? Sitter och kollar på den nu när den ligger där helt övergiven, ingen som bryr sig om den längre. Lite som fula ankungen, ni vet. Så får en sån akut separationsångest då den varit med ett tag. 2½ år om man ska vara exakt. Tar inte Aimen hand om den lilla gröna åker han på spö.

Som ni märker snackar jag i nattmössan redan nu trots att klockan bara är 21:33. Vet inte alls vad det är med mig då min kropp satte på OFF-knappen så fort jag steg in i hallen. Men there's no place like home och det kände väl kände väl min kropp.

Aja, massa babbel. Det jag egentligen ville med detta inlägget var att göra alla er som jobbar idag eller imorgon blir det för mig lite avundsjuka på att jag fortfarande ligger under mitt varma täcke. Inget annat egentligen, men jag skenar gärna och ofta iväg lite.


Joss och jag på vår galna utekväll som 17-åringar. Hur vi alltid kom in är fortfarande ett mysterium för mig då jag alltid fått visa leg sen jag fyllde 18. Men vad lycklig man blev!

natalie

dagens felsms

Till: Chris (Tuttkillen)
Sms: Nu är tuttkillen dumpad till mina bröst stora förtjusning. Dom ajjar sig efter att dom blivit skinnflådda :-P
Svar: Han bad Om ursäkt men tyckte att jag skulle skicka rätt nästa ggn...

Förklaring: Jag hade haft en kille på filmkväll som klämde på mina bröst oavbrutet i 2 timmar o dagen efter gjorde jag klart att det aldrig skulle bli nåt sen skulle jag skicka detta till min kompis men det hamnade hos tuttkillen... FAIL ;)

from the bottom of my heart

Hejsvejs. Idag jobbade jag min sista jobbdag på ett tag och är inte tillbaka på jobbet förrän den 3:e vilket ska bli så skönt :) Har verkligen kul på jobbet, det är inte det, men alla vill ju vila lite då & då. Så imorgon har jag inget inplanerat förrän på kvällen, dock kan jag inte skriva vad det är då vi ska överraska en person. Så dagen ska jag spendera genom att sova länge, kolla på stan efter något att ha på mig till nyår och sen åka iväg till skogarna för at festa med skogsgänget :D I'm really looking forward to it.


Har haft lite kvalitétstid med Elina så här på eftermiddagen och nu på kvällen tar jag det så lugnt jag bara kan, är nämligen ganska slut. Ska bara packa upp presenten jag fick av mamma för att det är min namnsdag, städa undan i köket och sen sätta på ensam mamma söker. Alltså inget avancerat denna kvällen som den märker, får tagga till imorn och på fredag istället.


Så himla söt, nästan så man smälter. Min bästa vän.

I've lost the use of my heart.
But I'm still alive.


dagens


lova att du väntar i gatuhörnet på mig

Sitter för tillfället i min sköna soffa med filten jag fick i julklapp över knät. Tjejerna har precis gått så det är tyst, nästan alldeles för tyst. Är så hiiiiimla skönt att vi har vårt gäng på vår avdelning, gör att dagarna går betydligt mycket fortare! De fick även sina julklappar och jag har märkt nu hur mycket jag har förändrats för nu för tident tycker jag att det är mycket roligare att ge än få!

Annars har dagen varit bra, har haft ett gott humör mest hela tiden. Det enda som gjorde mig lite smådepp var väl att kompisen vi skulle fira imorn inte kunde komma. Hans kollega hade blivit sjuk så han hade blir tvunge att stanna i Kristianstad. Jag som hade taggat och tänkt köra tequilarace med honom. Inte varje dag man fyller 20 ju! Men det kommer väl fler tillfällen.

Imorgon jobbar jag förövrigt min sista dag innan jag är ledig till den 2:a eller 3:e januari, så himla skönt verkligen. Även om det inte var längesen jag var iväg har det märkts att man inte har varit ledig många dagar i streck sen jag kom därifrån så nu ska jag verkligen vila upp mig. (och gå på en överraskningsfest och fira nyår såklart!)


Det är såna här dagar, när det är -10 som jag saknar Karibien som mest.

Dags att dra sig mot bingen snart ser jag, tiden springer iväg när man har roligt.
Godnatt, tack för mig!

citat

"Sex borde vara en fritidsaktivitet"

- Henke - mannen, myten, legenden

It was only just a dream

Tjenixen bloggen!

Idag har jag haft en dag som varit så oförskämt bra! Fick sova ut efter juldagens bestyr (dock drömde jag mardrömmar om att älskade Chaplin skulle säljas vilket var mindre kul), hade massa trevliga människor i luren idag och så där extra trevligt med alla kollegor. Fick ett samtal med en filur som tidigare jobbade åt oss som nu är någon annanstans och vi fattade liksom inte att vi var.. vi i början. Så det var kul när vi redde ut det, så sjukt hur annorlunda man kan uppfatta folk när man inte ser dem framför sig.

Dessutom langade Baris nyheten, eller han bekräftade den i alla fall, att han kommer ner till Karlskrona nu på onsdag. Så jag och Hanna ska gå och hälsa på honom och sen ska vi visa honom Karlskronas vilda uteliv! Är det någon liten stackare som inte har något att göra på onsdagskvällen/natten så är ni välkomna att joina, måste ju visa vilka härliga människor som finns här nere i söder för en inbiten stockholmare =D

Den bra dagen slutade inte där. Efter jobbet åkte mamma och jag till ONOFF och jag bestämde mig - jag kör på datorm jag förälskade mig i lite smått. Och vet ni? Jag gjorde ett bra val, den är superfin och absolut värd varenda krona. Så nu ska jag sälja min gröna dell, hur sorgligt? Alldeles för sorgligt men helt allvarligt, vem har nytta av 3 bärbara datorer och en stationär som jag har på mitt rum här i Ledja? Förmodligen inte så ska sälja den till någon som jag vet kommer ta hand om min fina bebis.

Förresten! Filip är the man of the day! Han öppar sitt hem på nyår och det är där järngänget ska samlas! Wiho, detta beskedet behövdes verkligen. Ser fram emot att få skåla i (fejk)champagne vid tolvslaget med några av mina närmaste vänner och veta att nästa år kommer bli lika bra om inte ännu bättre än detta. Ni vet vilka ni är och ni är bäst ♥

Eftersom det inte finns några bilder på denna datorn än får ni nöja er med massa text som jag inte ens vet om ni orkade läsa igenom. Nu ska jag dra mig härifrån, funderar på att kolla igenom Ensam  mamma söker som jag totalt missat i år, har bara sett två avsnitt nämligen.

Tjing, N

ett fint mail

Tack för all hjälp Natalie.
Detta var kundupplevelse i världsklass :)

Godjul

Med vänlig hälsning
" En säljare från Stockholm"


'varje gång du möter min blick så blir min värld en aning större'

Är alldeles för trött för mitt eget bästa så loggade endast in mig här för att säga hej. Ett segt och långsamt hej för det är precis så jag har varit idag. Seg och långsam. Men det gick bra att jobba trots det, man får ju hålla skenet uppe liksom! Och att jag sedan fick rasta & luncha med Kajs idag gjorde det ju lite bättre. Dessutom så satt både Tomas och Elina med oss på säljsupporten för att slippa sitta ensamma där borta där de egentligen ska sitta. Jag tycker om att samla alla =)

Mer än så har jag inte att berätta om dagen. Förutom att jag var utelåst en timme för att Elina råkade få med sig nycklarna, men det löste sig. Däremot har jag mer att berätta om igår! Mötte upp Olivia vid sjukhuset för att ta tåget till Ronneby där vi skulle bli hämtade men det visade sig att det var inställt, så blev en buss för oss istället som man var lite osäker om den skulle komma ända fram för den stannade helt plötsligt vid Sunnadal. Men fram kom vi och vi gick och handlade innan vi åkte mot Kuggeboda.

Efter ett tag droppade även Siri och B in och det var girlsnight all over. Så himla kul och även om jag var tvungen att ta det lugnt för att klara av arbetsdagen som väntade dagen efter hade jag otroligt roligt. Var egentligen inte meningen att hänga med ut men att gå och lägga sig lite efter 11 och veta att de andra har det galet roligt var inte särskilt lockande så jag drog med mitt arsle ut jag med. Hamnade på piraten då det inte kändes som någon idé att köa in till Harrys och det var faktiskt helt okej där inne. Träffade massa goa människor och höjdarna var väl Rassel och Per, som så vanligt är superhärliga!



Love you

Blev michel's-dags efter ett tag och där stöter vi på ett par härliga killar vars platser vi snor åt oss, så den ena fick sitta på ena kanten ;p damerna först eller hur? Därefter var det direkt till Alamedan där vi sussade sött. Jag, Elina och Olivia - just like the old times!

Nu ska jag pigga upp mig lite med Bullens och vänner, för så här tidigt går det inte att somna. Då lär jag vara nyvaken vid 6 och det är inte riktigt min stil. Hoppas att eran julhelg har varit lika bra som min. Nu styr vi nämligen kosan mot nyår som fortfarande är så där härligt oplanerat. Like always.

Nats

25 december

Hade en jättebra julafton igår med finfina julklappar! Idag laddar vi om och går och trängs med alla andra då mellandagsrean har börjat på b.la. elgiganten. Ska hitta mig en ny dator då min gröna dell sjunger på sin sista vers vilket är ganska sorgligt. Antingen blir det en mac eller så går jag och kärar ner mig i en HP som jag alltid har haft ett gott öga till. Är ändå lite spännande! =)

Efter det hade jag tänkt att inviga min nya dammsugare i lägenheten och även plocka undan ALLT. Vet att jag säger det hela tiden men efter jobbet är jag oftast helt död så då har jag inte energi till det. Men i och med att jag sovit så många timmar idag ska det inte vara något problem. Vid 16.38 sitter jag, B och förmodligen också Olivia (om hon hinner) på tåget mot Ronneby där Elina ska hämta oss. I Ronneby är det tänkt att vi ska handla lite och sen åker vi ut till Kuggeboda för lite fest. Jag tar det lugnt ikväll i och med att jag jobbar imorn, men ska nog se till att supa de andra under bordet istället :D



Så gott folk, vi syns ute i vimlet!
n'

min jul


god jul från Ledja


I wanna be perfect. For you

Här sitter jag i Ledja omringad av julklappar pumpandes julmusik samtidigt som jag dricker glögg. Mer juligt än så här kan det väl inte bli dagen innan julafton. Det enda som saknas för tillfället är en gran och i år ska vi tydligen köra mot min vilja på en plastgran. Hör ni hur det låter? Usch, men det är inte så konstigt eftersom vi inte haft tid att hugga en detta året. Dessutom hade vi dragit med ton med snö in om man hade huggt någon nu. Men jag har hört att plastic is fantastic så vi lär klara oss ändå.

Imorgon ska vi vara här hemma, i vårt hus, vilket ska bli såå skönt. Slippa fara, släpa, bära & sen åka hem igen. Var egentligen tänkt att Kauppis med skulle komma, men de lämnade återbud idag vilket betyder att det blir vår familj och så Kerstin & Yngve såklart!

För de 7 senaste åren har vi firat med dem. Innan åkte vi alltid ner till Polen för att fira vilket jag kan sakna, där hade vi riktiga traditioner och det är jul för mig. När jag duschade sist använde jag ett balsam jag inte använt innan, det innehöll en doft som fick mig att tänka på mormor. Varför vet jag inte, men det kom så himla plötsligt. Tyvärr vet man aldrig vad man har förrän det är borta och det är så sorgligt. Och det som är ännu jobbigare är att veta att min morbror är kvar där och måste fira julen ensam i år. Han har tur som har vänner han kan vara med, men det är inte rätt. Hade han inte arbetat så hårt hade han kunnat vara här med oss, men det kommer bättre tid. Just nu är jag glad att han ens fick ett jobb när det är sån konkurrans. Även om du inte läser detta och även om du skulle läsa och inte förstå så ska du veta att jag saknar dig!




Jag är lyckligt lottad ändå. Jag har ett hem, familj, vänner och en sysselsättning. Och det är så kul att veta att Linda har landat i Blekinge, även Joss & Olivia. Och såklart Filip som kommer ändå från ett land där han hade sand i byxorna.

It will be a white christmas
Natalie


all about me

Du heter: Natalie Eriksson
Beroende av: min telefon, vänner och att det händer saker
Vad tror folk om dig? Trevlig, snäll och hjälpsam kanske?
Vad får du oftast komplimanger för? min humor typ
Hur imponerar man på dig? att man är ärlig, skyddar de man älskar och alltid försöker göra sitt bästa
Brukar du skratta för dig själv? helt klart, oftast åt mina egna skämt också!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Var bor du? Trossö, Karlskrona
Trivs du där? Jada, jag ska inte klaga! nära till det mesta ju

Hur svarar du i mobilen: ah hallå!

Vem ringde du senast?: Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
varför svarade du inte när jag ringde?
Brukar du komma i tid: helst innan jag ens ska vara dig
Hur känner du dig nu: julig
Vanligaste färg på dina kläder: blått och grönt kanske?

Hade du en bra kväll igår: Jaa, julshoppade ju med elina
När brukar du oftast gå och lägga dig: oftast runt 12 men beror ju på när man börjar dagen efter
Är du blyg?: Ja, när det är folk jag inte riktigt känner kan jag vara en riktig tönt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag väntar på bevis.

Har du spytt offentligt: tyvärr.
Är du nöjd med ditt liv: Absolut!
Är du bortskämd: Ja, när det gäller vissa saker är jag det.
Vad gör du i morgon: spenderar julafton med min familj
Vad är det värsta du vet? lögner, svek och knivar i ryggen

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, jag har världens pärlor. DET ska ni veta.
Du samlar på: När jag var liten var det suddigumm, nyckelringar och stenar. Nu är det väl inget speciellt.

Vad dricker du helst när du är törstig: kolsyrat vatten.

if i could write you a song to make you fall in love

finns det folk som hellre speglar sig bakom falska fasader än att visa vem de egentligen är?
kan man egentligen lita på någon?
går det att lämna över alla sina innersta hemligheter till någon?

varför kan jag känna att vissa undanhåller saker?
att man hellre visar upp ett sken som inte överensstämmer med personen bakom tankarna
ska jag någonsin vika mig och min ärlighet för att kunna behålla något som är viktigt?

är ni hellre inte helt ärliga mot folk i er närhet och har dem som vänner ni inte kan lita på istället för att kanske bara släppa in de som verkligen betyder något och som du vet kommer göra skillnad i ditt liv?
kanske tycker ni inte att det spelar nån roll om folk inte är sitt riktiga jag mot er?

men jag bryr mig
jag vill inte ha vänskap som är baserat på lögner, svek och allt sånt negativt
jag har valt, sorterat och på det sättet hamnat med några som verkligen är bra för mig
såna jag vet kan skicka mitt i natten för att jag inte mår bra
vänner som bryr sig
ger och tar
och som förstår när jag verkligen behöver dem

jag har försökt att ha vänner 'på långt håll' fast att de är nära
man har råkat berätta saker som de inte hade något med att göra
men jag har bättrat mig
förstått att alla är inte så goda som jag faktiskt tror att de är
jag vill gärna tro det bästa om människor tills det motbevisar det och då kan det vara försent

så förstå:
har ni mitt förtroende, vänskap och kärlek
var rädd om den och känn er speciella
inte för att jag är särskilt speciell, inte alls det jag menar
utan för att jag behöver er, precis som ni är


folk kanske kommer och går
men jag håller mitt hopp uppe för oss, det ska ni veta


:D

Dagens nyhet: Filipos är tillbaka från Afghanistan för att fira jul. Gjorde min kväll då jag tycker det är otäckt att jag är där nere och krigar. Ser fram emot att träffa honom och hela järngänget nu i jul :D

Dagens sötaste: När jag såg att det trillat in ett vykort från Joss & Emil! Imorn kommer även de hit till Blekinge, iiiiih!

Dagens roligaste: Det måste helt klart vara detta felsms som jag precis läste. Höll på att dö av skratt.
"Till: Pappa
Sms: Drog i din snopp när du sov i natt :P
Svar: Det hoppas jag inte att du gjorde


Förklaring: Jag skull skicka till min sambo men skickade till min far som förmodligen satt kaffet i halsen."

Dagens värsta: Måste nog vara de där -21 graderna som härjade när jag skulle till jobbet.

Dagens lättnad: Att de flesta julklappar nu faktiskt är inhandlade.

like a lady

Vilken hektisk dag jag har haft. Började allldeles för tidigt i och med att jag hade den första tiden på jobbet idag vilket är start klockan 07.45! Vilket egentligen var ganska skönt för i och med att jag började så tidigt fick jag även gå så tidigt.

Mötte upp Elina i stan och handlade både julklappar till nära och kära och så några till mig själv. I och med att jag nästan aldrig går på stan numera var det en del jag faktiskt behövde. Hittade lite smått och gått, ett par nya jeans, örngott (precis såna jag tänkte beställa på nätet igår) och ett vin inne på Systemet. När vi var lagom trötta avslutade vi shoppingturen med en potatis inne på... håll i er - tre G! Satt där det skulle, precis vad vi behövde. Efter att ha ätit färdigt gick vi därifrån och medans vi går till bilen får jag ett samtal av Jones som verkligen vill ha med oss ut i vimlet ikväll. Så tråkigt att behöva säga nej eftersom att jag har saker inplanerade imorgon, vet att de verkligen kommer ha sjukt kul nämligen.



Men jag hade ju faktiskt kul igår med mina kickor från jobbet. Åkte direkt till Sabina efter att jag slutat och mötte upp henne och Vickan. Efter ett tag kom även Hanna och vi bytte julklappar med varann i och med att det är jul och vi inte kommer ses lika ofta. Då jag inte var beredd på denna generösa tillställning handlade jag istället mina julklappar idag till dem och tror att jag lyckades få in en fullpott jag med. Eftersom att jag började så tidigt idag blev det även en tidig hemgång igår, gick hem runt 12 och somnade nästan bums - så trött var jag. Tack tjejer för den kvällen, hur trevligt som helst! Mer sånt måste det bli och det vet jag att det kommer bli också :)

Känns som att jag måste tacka för mig nu. Det är en dag imorgon med som är fylld med jobb. Därefter är jag ledig i 2 dagar innan det är på att igen. Men vafan, inte dags att klaga ju när jag har det så bra som jag har det.
Men innan dess ska jag faktiskt plocka undan här i rummet och i köket. Ska ju vara rent på julen.

Natalie

don't tell yourself you can't do it, just keep going until it's done

För att inte verka alldeles för dyster ska jag istället bjuda på lite goda nyheter, för det finns faktiskt sådant med!

Ikväll är en sådan kväll som jag inget hellre skulle vilja tillbringa med gänget utanför Donatella Travel tillsammans med gänget. För det där med semester är en otroligt viktig faktor och att man får spendera sina semesterdagar med att hälsa på vänner som bryr sig är helt utomordentligt roligt faktiskt! Så därför gjorde Esen denna kvällen bättre när han berättade att han skulle till Polen den 7:e mars så då blir det väl att utnyttja den där kryssningen som Roggan inte ville ha, eller vad säger du Elina? (:D)

Dessutom nalkas det julafton, juldag och nyår med stora steg och vi börjar få igång planerna på riktigt nu faktiskt. Julen kommer vi att spendera hemma i Ledja vilket ska bli otroligt skönt. Det blir vi, Kerstin, Yngve & Kauppis - inte så många men tror att det kommer bli hur bra som helst! Dagen efter är det tänkt att vi ska vara hos Elina i Kuggeboda och får hoppas att de flesta faktiskt kan delta då man ser de flesta alldeles för sällan. Jag kommer självklart att närvara trots att jag jobbar dagen efter, så länge man tar det lugnt ser jag ingen anledning att inte få träffa mina vänner.

Däremot är nyår fortfarande lite luddigt. Vi har lite förslag som pendlar men inget är som sagt bestämt än. Dock kan jag känna att vi inte behöver stressa särskilt mycket då det fortfarande är lite tid kvar. Och jag ser verkligen fram emot hela julhelgen då man får passa på att träffa alla och krama dem lite extra hårt. Har vi tur kommer även Filip runt jul som för tillfället är och krigar i Afghanistan vilket jag tycker är alldeles för läskigt.

Bjuder på lite bilder, är nog dock ingen ordning på dem alls:





Mer bilder än någonsin så jag hoppas att ni njöt av vad ni såg!
Godnatt!


the ugly truth

Trött på att bli tagen för givet, att ställa upp och bry mig utan att få nån som helst uppskattning för det. Dock händer det inte alls så ofta nu för tiden men jag vet vad jag fick jobba med mig själv för att inte göra allt jag 'skulle' göra. Alla vill få något tillbaka och oftast räcker det med ett tack.

Men det var inte alls det jag ville dela med mig av, då det inte är särskilt aktuellt. Jag umgås nämligen bara med stora glädjekällor, alla energitjuvar har jag sållat bort. Ser ingen mening med att ha 'vänner' som bara finns där när det behövs, det är inte det en vänskap går ut på.

För det jag faktiskt ville ta upp är hur sorgligt jag tycker att det är när människor gör allt i sin makt för att förstöra för andra. Det kan handla om att skvallra om saker som faktiskt inte betyder nånting egentligen, ta andras saker för att man själv alltid velat ha just den prylen eller såra någon med mening. Har du energi till något sånt här kanske du borde lägga den energin på något som faktiskt gynnar dig själv istället för att sänka någon annan.

What goes comes around, and then you get what you deserve!

20 december

Pumpar samtifigt som jag diskar, bloggar och sånt fint! Dagen har gått hur snabbt som helst och jag har haft supertrevligt på jobbet. Vi bestämde oss för att dricka lite vin, vin blir det nog inte för min del men ah ni fattar, och sånt imorgon med mina girls från jobbet. Hujedamig vad mysigt med sånt på en tisdag!

Annars då? Jo, det rullar på skulle jag vilja säga. Jag mår bra, har bra människor i min närhet och trivs med vad jag gör om dagarna. Det går väl inte att begära något mer, inte för tillfället i alla fall. Det enda som jag inte riktigt förstår mig på är kylan, snön och allt det dära. Men jag pustar, drar en djup suck och lever med att. Finns inget annat att göra är jag rädd för då våren känns väldigt långt bort.

Men nu ska jag plocka undan resten i köket, laga mig något lätt och bänka mig framför Ung & Bortskämd som börjar vid 8. Har verkligen fastnat för det programmet, så himla beroendeframkallande så det är inte bra att det är nästsista programmet :(


Chappebus ♥

I'd rather be with you

Seg, trött och så ikväll men det är det värt.

Igår firades nämligen Olivia ordentligt, vi var inte i säng förrän vid 4 på morgonen och även om jag var monstertrött sen kvällen innan och dagens arbetspass så hade jag hur trevligt som helst. Du har en underbar släkt, de är verkligen helt supergoa och jag har världens bästa vänner.

Det var afrikanskt tema så de flesta var uppklädda därefter bara vi tråkmånsar som kom senast av alla som såg vanliga ut. Direkt när vi kom blev vi serverades det en afrikansk gryta tillsammans med potatis och jättegott surdegsbröd som Maria själv hade bakat. Och så var festen igång! Det var lekat, skratt dans och tjejsnack!

Idag var vi dock inte pigga, 5½ timmes sömn innan de började härja i köket så har varit otroligt seg hela dagen och småslumrat på soffan här i Ledja sen jag kom hem runt lunchtid. Har i alla fall gjort lite nytta och slått in julklappar, eller ah i all fall de som jag har här. Var nämligen så att de missade att skicka med en grej i leveransen och så var en julklapp sönder men det löste sig på 10 sekunder när man pratat med deras kundtjänst. Så de skickar ut nya prylar så fort de kunde, tummen upp för det!

Nu ska jag kolla färdigt på 'Baby Mama' som går på TV innan jag ska slänga huvudet på kudden. Trots att jag sovit några timmar nu på dagen tror jag inte att det blir några som helst problem med att somna då jag är sviiiiintrött!

N

18 december

Hej!

Har nu avslutat en 8-timmars arbetsdag som har varit sjuuuuuuuukt stressig, har ringt nonstop hela tiden och min hjärna är typ mos just nu. Är allmänt förvirrad och de flesta säljarna måste ju tro att jag gått på något idag då jag verkligen inte har varit mig själv. Men det gäller att tagga om, är ju Vissefjärda och Ollis 20årsfest som gäller vílket ska bli otroligt kul. Har ju hört att det har hänt hur tokiga saker som helst när familjen Stertman är igång så jag är väldigt förväntansfull, kommer bli awesome det är jag säker på. Vi kommer även att spendera natten där så vi kan festa ända in i småtimmarna!

Eftersom jag inte hann blogga igår kan jag ju berätta lite om den dagen nu med. Work as usual så det behöver man ju knappt nämna vid detta laget. Däremot efter gick jag och hjälpte Elina och Nanna att välja ut en fin present till Olivia innan vi satte oss på Wayne's. Där bestämde vi oss för att möta upp Jones och dem så snabbtsnabbt till Kuggeboda där vi släppte in hästarna. Fick äntligen gosa med Chaplin som jag har såna dåliga skuldkänslor till. Hade egentligen velat ge honom så mycket mer tid och kärlek än vad jag gör just nu, men i och med att han står där han står blir det lite svårt för mig att ta mig dit och hem. Hade jag inte jobbat de tiderna som jag gör så hade det varit enklare, men det blir bättre, jag ska bättra mig. För hur underbart är det inte att ha en lurvig kamrat som blir glad när jag kommer. En som jag kan äta ihop med (han hö, jag nudlar) och en som jag kan ta mig över en äng i det snabbaste han kan springa. Han är underbar, ridsporten är underbar.

Sen när vi väl skulle ifrån Kuggeboda höll vi på att inte komma därifrån då det var spegelblank is på Elinas gårdsplan. Bonde som man är lånar man ett par skor av henne och sätter igång och puttar Forden fram och tillbaka. Måste tillägga att mitt hjärta var så stort av stolthet över mig själv när jag såg bilen puttra iväg upp mot vägen att jag ville spricka. (ville ju inte riskera att den stannade någonstans igen)

När vi väl var i stan igen mötte vi upp Jones och gänget och hängde med dem innan vi tog en sväng till Piraten (jag vet det är pinsamt, men var inte värt att lägga pengar på Harrys för 1 timme) innan Elina ville hämta nattmat att ta med sig hem. Jag avnjöt några Bullens innan jag gick och la mig och var nöjd med kvällen.


Grattis baby, rememeber that I love you!
(om ni läser detta och har glömt att gratta Olivia, skicka iväg ett sms)

Nu ska jag ta och runda av här, blir nämligen strax hämtad av 3 snygga tjejer och därefter ska vi då vidare mot de småländska skogarna och partaja. Hörs sen!

jag är hos dig igen

Trött på inget, trött på allt

Kollar på S.O.S västkusten som handlar om att jobba som ambulansförare, något som jag själv faktiskt kan tänka mig att jobba som. Det jobbet som kan ge den där extra spänningen i livet. Dock måste man klara av att se folksom råkat riktigt illa ut, på den punkten är jag lite osäker. Jag vet fortfarande inte om jag skulle klara det.

Annars har det inte hänt ett skit idag - bokstavligt talat. Sov länge, gick till jobbet och nu gick jag hem. Osugen på det mesta och känns som om man gör samma sak heeeeeeela tiden. Tröttheten hänger som ett stort tjockt moln över mig idag och att jag hela tiden glömmer glasögonen hemma gör att huvudet blir rätt segt varje dag efter lunch. Försöker vara positiv, försöker skoja till det med de jag pratar med vilket kan bli riktigt roligt för det mesta, medans man ibland bara vill gräva ner sig eftersom det finns så korkade människor. Men det finns ett ljus i tunneln, det gör det. Bara en sån sak att få fira Olivia på lördag, att det snart är jul och nyår och sånt gör att man blir piggare. Det gör att man orkar lite till.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, för något annat orkar jag inte ikväll. Mysa ner mig i soffan, somna alldeles för tidigt och vakna i lagom tid imorgon så jag hinner till jobbet. Jobbar nämligen 'normal' tid imorgon, börjar reeedan 8.30 vilket gör att jag får sluta på en mer human tid. Så får vi se om vi är redo för lite äventyr på kvällen eller vad vi nu hittar på.



N

let go of what kills you and hold on to what keeps you breathing

Allmänt seg och dryg kväll faktiskt, skulle behållt Twist som hängde med mamma & Niclas hem men då behöver han ju vara ensam här när jag börjar jobba vid 11 imorn. Samtidigt som det är skönt med sovmorgon är det ganska drygt att sluta så sent, men what to do?

För tillfället kollar jag på Grannfejden där det handlar om ett bråk som är utanför Holmsjö. Att vuxna människor inte kan komma överens över såna här småsaker är rent utsagt pinsamt. Och det finns inget annat på TV just nu så får väl sitta här och skämmas för mänskligheten.

För att däremot berätta om något lite mer positivt så längtar jag ihjäl mig till Ollis 20-årsfest på lördag som kommer att hållas i Vissefjärda tilllsammans med hela hennes släkt. Det kommer verkligen bli jättekul. Tenat är 'afrika' men vi behöver tydligen inte klä oss därefter. Tusan med, jag som hade tänkt komma som lerhydda! =)


fina bruuuudar

Nu ska jag avsluta här och fortsätta dricka glögg. Gäller ju att vara pigg imorgon när man ska till jobbet igen! Hörs och syns, N

I'll be home for christmas

Tjollahopp!

Har hittat en spellista nu på Spotify så jag pumpar julmusik i lägenheten samtidigt som jag kelar med Twist, plockar undan kläder, städar, diskar och lagar mat. Det där med att göra flera saker samtidigt passar mig mycket bättre än att göra en sak i taget och det är lite mer som jag vill ha det. Haha, fan vad arbetsskadad man är.

Och dagen har varit hur skön som helst! Vaknade upp lagom till lunch och gick och åt thai med mamma och efter det gick jag ut med hunden en runda och då blev han jätteglad. Behövs verkligen inte så mycket för att han ska bli världens gladaste hund. Åh, vilken tur vi hade som fick just Twister som vår hund ♥

Nu ska jag bara sätta in kycklingen i ugnen och sen ut med vovvsen ännu en gång. Ikväll får vi se vad som händer, inget som är sagt eller osagt än så länge. Jag är öppen för förslag! :)

N

lets moove

Är egentligen alldeles för trött för att skriva några rader här, men vad gör man inte för er skull? Nä precis, ni vet att jag skulle kunna gå på eld för er!

För tillfället är jag nästintill död och har varit helt knas hela dagen, berodde nog på att jag sov alldeles för länge. (egentligen ganska sjukt att man kan göra det) Så idag har jag varit flummigare än flummigast vilket har gjort att jag har haft riktigt roliga samtal. (var kanske bulan jag har på/i (?) huvudet som gjorde det?) Så dagen gick ändå förvånansvärt fort!

Och vet ni? Imorn är jag ledig och det ska bli så skönt. Det som dock är lite deppigt är att jag inte har några som helst planer alls! Ska jag åka till Johanna? Be mamma ta med Twist in till stan? Hänga utanför kronan med fjortisarna? Åh, en sån dag önskar man att alla var liiiite närmare. Men inte så långt kvar innan alla är samlade igen, till min stora glädje :)

Nu kommer jag slocka alldeles för snart, dricker mitt te som gör att man ska bli sömnig. Eller jag tror det var så i alla fall. I våras bet det inte på mig men nu känner jag verkligen att hela jag börjar säcka ihop, kanske är någon hemlig ingridiens i det? Så jag rundar av här och fortsätter min sjuka SMS-konversation med Elina om hångel.



Later!

I wish I was a punkrocker, with flowers in my hair

Godkväll lovers!

Har haft en riktigt skön dag idag, var nog sovmorgonen som gjorde att! Fick verkligen sova ut ordentligt vilket var skönt då jag inte sov så mycket mellan lördag & söndag. Började dagen på ett sånt ljuvligt sätt som hos tandläkaren. Fick en operationstid den 25:e januari så nu börjar det äntligen hända något då det har stått still så himla länge /:

Sen var det jobbdags och allt flöt på som vanligt! Fick testa på att chatta den sista timmen och det var riktigt soft! Dock var det bara en som behövde hjälp men får hoppas att jag kan få sitta där när det är lite mer rusch! Blir ju lätt lite långtradigt.

Nu sitter jag i soffan och softar! Lägenheten ser ut som ett riktigt bombnedslag och alla nerver i kroppen skriker: STÄÄÄÄDA! men hjärnan verkar inte uppfatta det. Det är som om den motarbetar mig och tvingar mig att sitta här i soffan och göra i n g e n t i n g. What to do liksom?

Men nu ska jag sätta på det senaste avsnittet av Ung & Bortskämd och få lite skönhetssömn! Har turen att inte börja förrän 10.30 imorn så blir en sovmorgon till och så är jag ledig på onsdag! Ingen som känner för att festa till att lite imorn? Har ju ett lager att dricka upp :D

Ska bara passa på att visa er hur sjukt personliga skal till sin iPhone man kan få på Experts hemsida. Jag vet dock inte vad jag ska ha för motiv på mitt. Har inte fått min 4:a än så är ju inte direkt någon brådska. Kanske blir Twister? Han är ju ändå min absoluta pärla som aldrig sviker. Eller kanske när jag och Chaplin skuttar runt som här nedan:



Signing out, goodnight!

godmorgon!



Såhär fint kan man sova om man övernattar på soffan hos Elina. Ingen tvekan om saken, vi trivs ihop :)

dagen efter



Skriver ett hej från min soffa där det har dukats upp kladdkaka, godis och cola som jag och Elina var och handlade när vi var uppe på stan och shoppa.Dessvärre var hon tvungen att åka hem tidigare så jag sitter här helt ensam och kollar på Gossip Girl!

Har varit en väldigt trevlig och lugn dag vilket kan behövas efter en sån tokig kväll igår. Tackar alla som kom för utan er hade det ju inte varit alls roligt! Det var full rulle mest hela tiden och massa fint folk, helt toppen verkligen! Kvällen avslutades (pinsamt nog..) på piraten med tjejerna och Tomas! Efter det blev det en gyros på Michell's innan jag behövde säga hejdå till Siri och Olivia. Men inga ledsna miner för henne ser vi ju redan nästa helg igen då vi ska fira henne :) längtar redan!

Nu ska jag hämta min sista tvätt innan jag kan slappa resten av kvällen. Blir nog SVTplay och Ung & bortskämd för min del, är så himla underhållande. Vad ska ni göra?

N

party

Hej alla glada, för visst är ni väl glada? Klart ni är då ni vet att detta kommer bli en great kväll, har sett fram emot det så himla länge. Skönt med att ha de (flesta) man tycker om så in i bomben under samma tak! Kommer bli crazy,vänta er inget annat! :)

Igår var det julbord och Linda Bengtzing var rätt okej ändå. Det här med att underhålla publiken kunde hon verkligen :) Efteråt drog jag till Elina och spenderade natten där. När vi vaknat var jag hos Chaplin och hälsade på. Min krake har ordentligt med päls och ser ut som en riktig björn. Ska boka en tid med hovslagaren så han tar bort hans skor och verkar honom då det för tillfället inte går att rida honom :(

Nu har jag inte tid med detta. Ska packa och sen dra mot lokalen. Vi syns ikväll hörrni!


don't stop believin'

Godkväll, godkväll!

Äntligen hemma efter att ha varit igång sen 8 imorse! Har haft en bra dag som avslutades med ett julmingel på jobbet som var riktigt bra gjort. Det bjöds på mat, dryck och livemusik! Skönt att kunna slappna av och verkligen UMGÅS med folk utan att behöva tänka på hur mycket rast/lunch man har kvar. Bra jobbat!

Anna nämnde och frågade varför vi inte umgås privat & jag vet verkligen inte. Hur sjukt är det inte? Man har en person man trivs så himla bra med men ändå syns man bara på jobbet? Det måste verkligen ändras, man ska ju trots allt ta vara på allt gott man har i sitt liv.

Förresten, är det bara jag som har 0% julkänsla än? Inte ens glöggen, julgranarna, pepparkakorna och julmaten på jobbet fick mig på juliga tankar. Bara jag som upplever det? Vet inte ens vad jag ska önska mig i julklapp när man numera har allt man behöver. Och har man det inte, så kan man åtminstone skaffa det. Dock finns det nog något jag vill ha, fotoalbum. Riktiga album som du kan ta på och bläddra i. Inte kunna radera bilder utan verkligen sätta in bilder som verkligen betyder något och som fakiskt finns kvar om datorn kraschar och även 100 år framåt.

Ojojoj, har ju helt glömt bort det! Har beställt en iPhone 4 nu, dags att lämna tillbaka iPhonen jag fått låna av mamma nämligen. Ska faktiskt bli kul då den har lite funktioner som jag saknar idag. Bättre kamera, möjlighet att kunna filma, multitasking och lite smått och gott.



Jag älskar oss!

Dock så kommer jag inte på att jag har gjort en bra gärning idag, ooops! Får väl bli att jag förgyller allas dag med mitt superduperfina leende och glada attityd. Ironi, hoppas ni förstår. Ska bättra mig tills imorn!

N

let go of what kills you and hold on to what keeps you breathing

En liten hälsning skrivs nu härifrån min lilla etta till er. Är helt slut och allmänt seg idag, känns som om det är en återkommande känsla just nu. Det där med vintern har verkligen aldrig varit min grej. Förstår inte hysterin med att detg ska vara kallt, snö och allmänt mörkt. Livet blir så mycket gladare med långa varma dagar, det går ju att göra så mycket mer. Men det gäller att inte bli depp nu då vi har mååånga månader kvar innan det fina vädret visar sig igen, bara hålla skenet uppe!

Ville dö när klockan ringde men som tur väl var blev dagen bättre ju längre det gick. Lokalen är löst och hyrd, vi fick lära oss lite mer om hur det går till vid växellösningarna och jag pratade med väldigt trevliga människor idag. Det behövs alltså inte mycket för att en dag ska bli en helt okej dag ändå. '

Har ni gjort några bra gärningar idag? Det har jag, två faktiskt för att vara helt ärlig. Bytte bort min tidiga tid med en kollega så hon skulle kunna komma hem tidigare och dessutom hjälpte jag en jag känner med sina fakturor. En tjänst hade råkat tas bort vid en bulk så fixade att den kom tillbaka och så bad jag en att fixa fakturorna. Det kan faktiskt bli fel ibland, därför det gäller att vara uppmärksam.


♥ better togeather!

Nu rundar jag av, kommer bli några hektiska dagar framöver.
Imorn - jobb och så julmingel efter det
fredag - Nellys 8-årskalas på Ronneby Brunn
lördag - min 20-årsfest, wiho!

N

purity

Hejhej!

Har en riktig trött-dag idag. Började inte alls bra med att jag inte kunde somna inatt, somnade nog runt 2. Var då verkligen kul att gå upp vid 7 för att hinna med tandläkaren vid 8 innan jobbet. Men vad visar sig när man kommer dit då? Jo, då hade de bokat om mig till den 13:e utan att jag visste om det, kuuuul.

Så istället kom jag för tidigt för jobbet, vilket jag utnyttjade med att lära Elina mina små kunskaper i Siebel, det kommer klarna, var inte orolig! Resten av dagen har rullat på snabbt, var väl för att jag umgicks med så bra människor som Kajsa & Anna på mina raster och min lunch.

Efter att ha fått skjuts till stan av Kajsa och hennes mamma har jag bara handlat och chillat och något annat har jag inte tänkt göra ikväll. Är heeeeeelt slut verkligen så kommer somna bums när jag väl har lagt mig, det känner jag på mig.

Har förresten (förhoppningsvis) ordnat lokal tills på lördag. Behöver varken flytta fram det eller ha det i lägenheten. Håll tummarna imorn så allt går som det ska, hade verkligen varit helt kanon.


Jag & Darwin

Nats, signing out!

back on track

Godkväll!

Sitter i min soffa och pumpar Shakira & Pink, såna otroligt duktiga artister som verkligen vet vad de håller på med samtidigt som jag latkollar på TV som för tillfället har ljudet avstängt.

Men vad har jag gjort idag då?

Jag har haft min första jobbdag sen semestern och den gick så bra! Jag var såå taggad och det var FAKTISKT skönt att vara tillbaka trots att man helst hade velat stanna på en strand tills i slutet på april. Man blev väl bemött och alla var så söta och glada. Var verkligen helt underbart att träffa alla igen, heeeela högen (nääästan..) Hade massa tjejsnack med mina tjejer och åh vilka pärlor ni är :) ni är guld, för mig!

När jag slutat jobbet åkte jag på äventyr i Elinas ford tillsammans med henne, Kajsa & Nanna! Först ett stopp för att se Kajsas lägenhet som var helt gorgeous, där gjorde du ett kap! Efter att vi checkat läget och snackat lite skit drog jag och de två andra nötterna vidare (eller vi försökte i alla fall, bilen hade fastnat så en snäll man (?) skottade ut den..) (lång text inom paranteser, visst är det väl så du vill ha det Siri? ;p) till tre G där jag avnjöt en bakad potatis för första gången på alldeles för lång tid. Ett perfekt ställe för att stilla hungern som uppstår efter att man rört sig för mycket på jobbet, haha!

Nu blir det snart bingen, ska till tandläkaren tidigt imorn så måste vara pigg och glad! Hoppas att jag läkt ordentligt så att det jag väntat på i ett år nu ungefär snart kan göras. Blir tokig, helt jävla pajastokig på att gå runt med detta. Förstår inte ens att jag klarat det så länge, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det! Bra ska det bli i alla fall! No more superglue for me!


tyyyp 2 dygn sedan men ändå så långt bort, fan vad bra man hade det!

Later!

help

Hittade denna bloggen via en annan blogg och far så illa av den! Jag kollar på bilderna, känner hur tårkanalen snärps åt och blir allmänt blödig. Skulle jag kunnat hade jag räddat alla små djur som far illa, men det gäller att vara realistisk. Hade jag åkt dit hade jag klämt in alla hundar i min resväska och låtit dem sova här i min soffa hemma, fått långa promenader och skämt bort dem. Den som fått mitt hjärta att bulta lite extra är den lilla sötnosen Lycky som är en liten snutt på 1 år som en liten mini-Twister. Mitt hjärta säger, gör allt du kan för att kunna hjälpa honom medans mitt förnuft säger att jag verkligen inte har tid för en hund. Jag vet ju hur mycket jobb det är med en hund, men visst är det värt det.



Jag vill att om ni har möjligheten att kika in så gör det, du kan göra skillnad. Även om du kanske inte kan ta hand om en hund/katt själv kanske du vet någon som skulle vilja ha en ny vän i sitt hem? Ett litet djur som bara vill ha lite kärlek. Dessa djur går nämligen ett hemskt öde till möte.. döden! Allt p.ga. köpare endast verkar tycka att djuren är roligast när de är som minst. Det är helt sjukt. Jag skulle aldrig kunna förlåta mig själv om att vi efter skaffat Twister bara släppte ut honom och lät honom få klara sig själv. Hur står man ut med det? Förstör ett liv endast för enkelhetens eller stundens skull. Ibland tappar jag verkligen förtroendet för människor över huvud taget, fred på jorden är så långt bort vid horisonten man kan komma. Verkar inte som om människan är kapabel till att vara vänner, visa respekt mot medmänniskor/djur/natur och inte heller vara ärliga. Så sorgligt. Om bara alla gjorde vad kunde så skulle världen vara en bättre plats, men det är väl bara att inse att inte alla gör det bästa de kan för omgivningen, utan endast för sig själva.

Från och med nu ska jag göra en god gärning om dagen, det behöver inte vara något stort utan oftast är det tanken som räknas. Som killen som hjälpte oss ut med bilen idag, du gjorde verkligen din gärning när du hjälte oss. Tack så mycket. Jag tror på karma och att man blir en bättre människa om man vill sina nära bra. Vill ni vara med att göra en bra gärning om dagen? Min blir att sätta in pengar på deras konto för att hjälpa så många djur som möjligt att få en chans till överlevnad. Det är inte summan som räknas, gör fler samma sak kan det bli ett bra slut till slut. Tveka inte, bara gör det.

N

5 december

There is no place like home

Har varit hemma  i några timmar efter en sjuhelvetes lång resa från Ft. Lauderdale, mellanlandning i New York & så tåg och bil från Kastrup. Är så himla skönt att äntligen vara på plats i en skön soffa, en gosig Twist och en skadad Niclas (skar sig på kniven han fick för ett tag sen..) Ikväll ska jag ta hand om alla mina väskor som är fyllda med tvätt, nya prylar och massa skit.

Förresten man glömmer lätt hur det är att vara i kylan, var verkligen inte glad när jag såg snön när vi landade idag. Men det är bara att hålla ut för den lär ju vara här ett tag eller hur? Kanske ska joina Nanna nån dag och ha snökrig och checka in hennes snögrotta? Ett annat måste är att pulsa runt i snön med Chaplin som jag inte hade någon möjlighet att pussa på idag då det blev bråttom hem p.ga. olyckan. Men snart, alldeles snart så!



Nu ska jag plocka ihop mina grejer, lägga in alla foton på denna stora datorn och sen sussa sött! Är helt sjuuuuukt trött då jag fortfarande går på amerikansk tid. Dessutom var jag så smart igår att jag tog en latte precis innan jag satte mig på planet även fast jag vet att jag inte kan sova med koffein i kroppen. Blev en sömnlös flygning där jag kollade på 4 filmer så den enda sömn jag fått de senaste 30 timmarna är de jag hade i bilen på väg hem och så en stund på soffan.

Later!

10000 meter

Hola amigos!

Sitter för tillfället och bloggar 10 000 meter upp i luften då flyget vi sitter på har trådlöst nätverk. Inga dyra internetkostnader här, men annars vet jag ju att Anna krediterar :D (eller inte)

Är snart framme i New York, eller ja, JFK flygplats i alla fall. Är så trist att vi missade våra dagar i New York men jag hoppas verkligen att jag kommer komma dit inom en snar framtid, är nämligen ett måste!

Vi landar alldeles strax så måste stänga av denna lilla makapären nu. Hör av mig snart igen, tills dess - lev livet!
N

airplanes

Hej alla

När ni läser detta sitter jag (förhoppningsvis) på planet mellan Ft. Lauderdale & New York där vi mellanlandar. Resan dit tar ungefär 3 timmar och vi har ytterligare 3 timmar där innan planet mot Köptenhamn lyfter. Men tiden blir nog lätt att spendera då vi ska shoppa upp våra sista dollar :)

När vi sedan hoppar på det sista flyget tar det ungefär 8½ timme innan vi når norden. Ska bli skönt samtidigt som jag bävar för att komma hem. Det har varit så himla skönt att kunna gå runt i kjolar och shorts i över två veckor. När jag kommer hem blir det att ta på sig den tjockaste jacka man har, leta fram pälsmössan och allt möjligt för att ens kunna överleva. Jag vet inte ens varför man bor kvar i ett land som är grått, kallt och tråkigt halva året, det är egentligen ganska sjukt! Hade det inte varit för att man har familj och vänner hemma hade jag flyttat så fort jag kunnat.

Men gäller att vara positiv nu, eller hur? Det första jag göra när vi börjar närma oss våra trakter är att åka inom Kuggeboda för att pussa på Chaplin (och elina, såklart!) Har verkligen saknat att sitta på hans rygg då man verkligen känner sig fri och alla bekymmer lämnade man nån annanstans!

Och sen gäller det att vara redo för på måndag är det back to work igen, men det ser jag fram emot. Ska bli kul att träffa alla igen efter att ha varit iväg så länge. Ni ska veta att jag har saknat er alla. Har även lite annat att fixa, men allt löser sig, eler hur flin? :D




Ses snart
Natalie


bilder från 1 december


4 december

Hej alla glada!

Var ju ett tag sen jag skrev. Har inte haft tillgång till internet på ett par dagar och igår när vi kom hit hade jag verkligen ingen lust att blogga då jag ville ta vara på det fina vädret.

Det som har hänt sen jag sist skrev är att vi har haft två dagar på båten, en på Grand Cayman och så en här i Fort Lauderdale igår.

På Grand Cayman gjorde vi helt otroligt saker! Vi badade med rockor (som vi gjorde när Jonna var med 2007 också) sen kollade vi på massaaaaa sköldpaddor. Hur många som helst i alla olika storlekar och de minsta kunde man fånga så de har vi på bild! Efter sköldpaddorna var det dags att bada med delfiner. Vår delfin hette Darwin och var helt underbar! Blir ju inte samma sak eftersom att vi var så många men det var verkligen en rolig upplevelse!

När vi var färdiga där åkte vi till en strand och bara stekte innan vi gick runt på stan en stund tills dess att vi gick till båten.

& igår låg vi också på stranden men även vid poolen här på hotellet. När vårt sällskap lämnade oss för att åka till flygplatsen åkte vi till en stor galleria där jag gjorde många fina inköp! B.la ett par välbehövda jeans som jag skulle kunna bo i för de är så sköna. Dessutom var de hur billiga som helst, inte direkt som hemma då de hade kostat fyra gånger så mycket.

Efter att vi kommit tillbaka till hotellet som var helt gorgeous slocknade vi och vaknade till mammas födelsedag som är idag, GRATTIS! :) Ska köpa något fint till henne på flygplatsen i New York då vi inte hittade något igår. Lika bra att hon får välja själv så hon blir nöjd!

Men nu har jag inte tid mer,
Natalie


RSS 2.0