om du vet vad du vill har du ingenting att hämta här

jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård
jag måste ha träffat din frekvens
diskanten var svagare, diktionen mindre hård
det var som att tonen, var en väns
det är lätt att se hur sjuk man än gång var
när såren läker och regnet känns
gör din tolkning, häll mig full med svar



fribiljett mot himlen

när jag vaknade och kollade mobilen imorse var det en elina som skickat och undrade om vi skulle göra sällskap i staden idag. ett sånt erbjudande säger man inte nej till så kvart över 12 var vi på plats och det blev en god lunch och så kollade vi lite i affärer. skulle även gå till telenorbutiken för att hon skulle lägga på försäkring på sin telefon men de efterblivna sa att de inte kunde göra något (!) kan ni inte era grejer har ni inget där att göra! ringde till kundtjänst (he he he) och visst hade jag rätt, de skulle lagt på den där då de kan se telefonen så den inte är förstörd. dumt. och eftersom vi inte ville gå tillbaka dit igen så föreslog jag att elina skulle ta det på amiralen istället.

drömde förresten att jag fyllde år inatt. jag hade fått jättemånga grattis på FB och en femliters champagneflaska (den var enorm) så den drack vi medans vi satt i korridoren i rödebyskolan (?) och så fick jag en jättegod tårta med. drömmar alltså!

nu är det dags för dusch & så jobb. får se om det blir en liten (!) utgång ikväll för att kolla läget eller om vi drar till agdatorp för att kolla på brasan. den som lever får se helt enkelt!

later!

lönnbackens twister ♥

igår skrev jag om dagen då jag först träffade lille twist. idag gick vi igenom gamla bilder på en extern hårddisk som vi haft på CD (moderna tider, jag vet!) och där hittade vi massa bilder på när han var liten. förstår varför vi föll så hårt för honom som vi faktiskt gjorde så tänkte dela med mig lite :)


detta är från dagen vi hälsade på honom första gången

min putti som vilar på gräsmattan

one of it

okej jag erkänner, att vara ledig är inte riktigt min grej. jag har tråkigt, är otroligt rastlös och vill bara göra något. helst kul men känner att vad som helst är bättre än vad jag har åstadkommit idag. nåja betty är alltid bra tv-underhållning och när det är slut får jag ta ut twist på en promenad även om det tar emot då jag har sån SJUK träningsvärk sen långritten igår ;p

i helgen är det äntligen dags för jobb (trots att det pajjar valborg!) fick bara 2 pass nästa vecka vilket kommer göra mig till ett vrak. får helt enkelt våldgästa nanna lite då & då =)

later!

have you ever try sleepin' with a broken heart? you could try sleepin' in my bed

det har varit en underbar dag! våldgästade som sagt nanna och det var ett bra drag. ute i agdatorp blev det fårmatning (ett litet lamm behövdes flaskmatas, åååh!) filmtittning, stallhäng och ridning! vi var ute i 2½ timme och det började kännas efter ett tag då man fick träsmak ;p acvarella var toppen att rida & tusan vad man saknar ridningen när man väl är på plats. min önskan om att få en egen häst lär ju aldrig slå in så får helt enkelt ta tag i det med egna händer! :)

och ikväll var det ju tänkt att det skulle vara en utgång men eftersom att elinas träning slutade så pass sent så åkte jag direkt hem till skogen från nannas istället. här har det blivit grey's och mys med twister - min klippa. och eftersom att jag är ledig även imorn så stannar jag här och hänger. inte mig emot faktiskt!

joss kommer snart ner igen, det är ren sann lycka. min fina joss ♥



godnatt

valborg

jag har märkt att jag är alldeles för snabb när jag fyller i mina jobbtider. satte upp mig på denna fredagen - vilket är valborg. det visste jag ju inte då såklart. blev lite putt när jag insåg detta då jag har fått ett par väldigt bra erbjudande om vad som händer på valborg. carro ville ha med mig ut - jag hade inte bangat. per har fest hemma hos sig - jag hade inte bangat. nanna och dem har brasa ute i agdatorp - jag hade inte bangat. men bangar är precis vad jag gör nu då jag jobbar till 22. som jag, shayan, carlos & tomas diskuterade igår så får vi ha vår egna valborg inne på telenor. kommer säkert bli förträffligt det med :) och blir det så att nanna och de inte startar brasan hos sig för tidigt kan det bli en runda dit iaf för sakens skull. kommer ju fler kvällar så det är bara att se glad ut.

later!

HIPP HIPP HURRA!

minns det som om det var igår. hade tjatat på mamma hur länge som helst för att få en egen hund. vi hälsade på dig och jag var fast! det var midsommaraftonen 2001 som du först kom till oss. alla var helt tagna av hur söt du var, inte minst jag, då jag från och med den dagen fick min absolut bästa vän. för det är verkligen sant att hunden är människans bästa vän! du finns där precis hela tiden och den glädje du kan visa är svår att beskriva. du är helt enkelt världens bästa hund ♥


allting blir precis som man förväntar sig

eftersom jag inte behövde ta josses arbetspass i eftermiddag är jag härmed helt ledig idag och ska åka ut till agdatorp för att våldgästa nanna! :) blir häng i stallet och så så hon rådde mig att inte duscha innan jag kom utan efter ;P det är verkligen så nanna. så det blir att ta på sig joggingbyxor och oömma kläder för det är där allt händer!

& ikväll blir det utgång med elina, efterlängtat. tror inte vi får med oss nanna men har ju hela dagen på mig att försöka!

later!

dagens

Dagens kläder: kjol,linne & kofta och till det converse så det var vårigt och bra! Dagens födelsedagsbarn: no one Dagens mat: yoghurt med kalaspuffar och sen hemmagjord kycklingsallad som det blev till både lunch & middag. även en glass på glassiären, mums Dagens bästa: skrattet när jag fick det engelska samtalet på jobbet. fick det säkert bara för att andy var borta just då så ni kan ju tänka er att han var nöjd då han alltid (!) annars får dem. Dagens önskan: att det är den 14/5 Dagens sms: sandras überlånga (som jag fortfarande inte svarat på, oops!) Dagens saknad: joss olivia linda siri Dagens tvprogram: christine 

det är inte lätt när det är svårt


give me hope

då var man hemkommen igen efter 5 timmarspass och har bara en massa siffror och summor i huvudet, får hoppas att det rensas under natten! :) jobbet gick bra och vi hade det bra, as always. fick förresten ett roligt smeknamn av en kollega via chatten för några dagar sen, ett helt från ingenstans så det har vi skrattat åt åtskilliga gånger.

innan jobbet blev det shopping & glassiären med nanna och elina, det satt precis där det skulle!
vilken tur att jag har er, tjejer ♥

godnatt!

when you are near

innan jag la mig igår hade jag skypetid med mitt b' och kan säga att det minsann var på tiden då jag saknat henne så! pratade ett bra tag innan vi båda var för trötta för att fortsätta. och idag sov jag ut ska nu gå ut på stan för att möta upp mamma (hon vet bara inte om att än!) och sen kommer elina & nanna in till stan och det är det tänkt att det är glassiären-dags! mums.

läste en bra nyhet innan med. var rädd att vi skulle missa siri och mimmis 20-årsfest men nu är den framflyttad till 29:e istället för 22:a. så himla gott verkligen. och apråpå (?) resan så skrev eric innan och undrade om vi kom iår. gav honom svaret att nästa år då vi måste jobba iår. de kommer tappa hakan och jag vill åka redan nu och överraska dem. 17 dagar, bara att hålla ut helt enkelt! :))

later!

"tiden går fort när man har roligt"

"vad snabbt tiden har gått ändå" säger andreas när klockan börjar närma sig 22 och visst gjorde den det. tiden går snabbt på jobbet och precis som elina sa nyss när vi pratade i telefon så ska jag vara glad över det. det är jag, var inte oroliga. jobbade mellan 17-22 och i början var det väääldigt mycket samtal så det blev inte att man satt ledig något så vi blev glatt överraskade såfort vi blev lediga och kunde ta det lite lugnt.

& innan jobbet blev det som sagt träning och tidsoptimist som jag är höll jag på att komma försent till jobbet men med 3 minuter tillgodo var jag minsann nöjd med mig själv. imorgon blir det troligtvis med träning innan jobbet då jag har samma arbetstider som idag men får gå dit tidigare så jag kan springa ut ordentligt för när jag väl skulle göra det idag var det bara ett löpband ledigt och det fick man bara promenera på så blev rask promenadtakt ist. 

blir kanske även jobb på onsdag då jag sa till josefine att jag kunde ta hennes tid, så får hoppas att jag får den. och efter jobbet blir det isåfall en utgång med flinet, för det var så längesen och vi behöver ut och svänga våra lurviga. saknar mitt flin ♥

nu ska jag övertala nanna att komma in till stan imorn, hon behöver få lite 'stadspuls' i sig  - och så lite glass såklart :)
later!

inte alltid alla hästar hemma

efter att ha fått använda en besöksbricka på jobbet 3 gånger för att man 'glömt' sin vanliga bricka hemma tog jag tag i saken. förra gången jag arbetade så tog jag modet att säga att jag faktiskt tappat min bricka (tur det var den snälle killen i receptionen och inte sura tjejen) och han var så snäll att han skrev ut en ny till mig. när jag kom tillbaka till lägenheten igår låg det långt i bakhuvudet att jag glömt att titta i en väska jag har med mig på gymmet - och visst ligger min bricka där. typiskt! nu får jag leva med min nya som har ett sträck mitt i ansiktet. men jag är inte bitter. solen skiner, det är snart dags för träning och sen jobb. wiho.

all the shit is gone

ännu en natt med konstiga drömmar! var i new york, polen, auschwitz, trelleborg och så hoppade jag bungy jump (eller sån sele där man åker med fötterna nere). det värsta var auschwitz då ugnarna var igång för att visa hur det gick till /: och mormors hus var inte heller en vacker syn då det fått en grå färg istället för den puderrosa. känner verkligen att det är dags att åka dit snart. besöka graven och så min kusin såklart!

nu är det gossip girl och sen ska jag ut på altanen med twist och lapa lite sol.
i eftermiddag blir det träning & ikväll jobb :)

later!

livet är inte de andetag vi tar utan de små stunder vi tappar dem

"If you have even ONE close friend in life."

hittade ett fint textstycke på saras USA-blogg:

"Who can explain what it means to have a friend? Someone who knows you. Someone who cares. Someone who listens, or reaches out a hand, or helps you rally from defeat. Someone who's glad you droppes by. Someone who will stand by you. A welcoming smile across the room. A bear hug. Shared stories, shared laughter, shared hopes and dreams, shared life and shared loss. The world is a far safer, brighter place with your friend in it. What does it mean to have a friend? Simply everything.

The best way to keep a friend? Be one.

One of your friends might be hurting, doubting, wondering or stuggling. One of them mighgt be missing you. Tonight or tomorrow. Pick up the phone and tell them you care about them. Tell them you miss them, or tell them your sorry. Arrange a visit. Make some tea or coffee, or enjoy a glass of wine. Take a walk or go for a run together. Enjoy the sun. Eat a popsicle. Feed the birds. Laugh, hug, cry, reminisce. You are both blessed."

"I don't care" (actually I do and it's killing me)

jag har alltid tänkt på vad jag skrivit men jag känner att det är dags att sluta med det. inte behöva tänka på vilka det är som faktiskt läser då det är min blogg och då har jag all rätt att skriva precis vad jag vill. har ingen lust att ta upp något speciellt nu men bara så ni vet liksom.

saknar mina tjejer, jag vet att dagen hade blivit så mycket bättre med dem
solstrålar, glädjespridare och äkta vänner - ni är allt och lite till ♥

nu ska jag mysa med twist!
later!

I'm so excited

drömde världens sjukaste dröm inatt! först kom jag försent typ 4,5 timmar och så märkte jag att min gamla coach på first base (som nu också börjat jobba på telenor) plötsligt var min chef och det första han gjorde när jag kom in var att sparka en arbetskollega (antonio tror jag det var) och sen sitter jag och skriver till en annan på vår chatt som vi har sinsemellan och gör bort mig totalt. så ibland är man verkligen glad att det bara var en dröm :)

förresten så skiner solen för fulla muggar idag och jag är tillbaka till stan. ska strax bege mig mot ledja för söndagsmys! gårkvällen var mycket bra med god mat, dricka och roligt sällskap. åh, vad jag skrattade emellanåt! johannas tjejkompisar är verkligen kalasgoa! sen att det var en annan som inte riktigt visste vart han hade sin alkoholgräns var trist, kanske blir så när man dricker 96 procentigt..


dags att samla ihop järngänget igen känner jag

it's time to make it easy

varför är det flygförbud i europa när Alaska ligger i USA?
he he he, var lagom rolig när jag drog den igår på jobbet!

jobbet var förresten sjukt kul. fikor med anna och lunch med sabina och däremellan ett virr av frågor och svar. alla satt tillsammans idag och är det såhär det kommer vara framöver så ska vi absoluuuut inte klaga. fram till lunch satt jag med anna & andreas och när han jobbat klart fick vi sällskap av bröderna martinez. detta var bara vårt bord, de andra satt precis bredvid and we had a great time :)

efter jobbet åkte jag & jannie till brömsebro och här tillbringade vi kvällen, nice! jag är fortfarande kvar då vi ikv ska fira johanna så idag har vi pysslat med all mat som ska serveras och senare ska vi göra bål, mumma. blir säkert en jättebra kväll! (y) imorn = inga planer men drar nog till stan eller hem. får se.


jag saknar oss

later!

freeway's heading south, my heart is going boom

kollar på bilder och drömmer mig bort, det ska verkligen bli så skönt att komma iväg. har ju varit en lång och kall vinter med vinter så nu förtjänar vi verkligen lite sol på nosen. men än ska ju våren komma på riktigt och snart är det minsann dags för premiärglassen på glassiären. elina tyckte att vi skulle panta alla burkar vi har hemma liggandes och gå och köpa oss glass. inte för själva pengafrågan utan för själva grejen, man kan ju inte vara som alla andra och jag tror vi lyckas ganska bra på den fronten.

var jobb idag med förresten och gick aningens segt då jag gått med huvudvärk hela dagen. men de söta lyckades muntra upp mig och imorn är det dags igen =) då ska jag inviga 'våra' platser som de som kom sent gjorde redan idag. så från och med nu  kommer sitta tillsammans hela tiden som den lilla familj vi är. mys.

efter jobbet drar jag till brömsebro med jannie, det kommer sitta finfint :)
later!

if you're a bird, I'm a bird

ojojoj, jag är heeelt slut nu men klagar absolut inte. fick soova ut (trots konstiga drömmar om fjärrkontroller, jobbiga barn utanför och ett samtal där personen ringt fel) och åt en god frukost. mötte sen upp mamma för att gå på stan när hon hade sin lunch och efter det drog jag till jobbet.

blev jobb mellan 13.30-22 idag och hade skitkul rent utsagt. visst finns det pinor till kunder ibland men så kommer det verkligen såna guldkorn som verkligen är tacksamma för det man gör. fick ett samtal där hon verkligen visade hur glad hon blev av att jag förklarade för henne bättre än vad de hade gjort i butik, aw! sen att jag har såna bra arbetskamrater är ju med ett hur stort + som helst. satt tillsammans alla fikor och lunchen och så sitter vi ju nära varandra när vi jobbar med. jag trivs & jag känner att jag är så värd det!

något annat + idag var ju att vi fick vår lönespecifikation så kunde inte hålla mig utan ringde till mamma och bad henne kolla vad jag skulle få i lön på fredag. 11 200 laxar och jag är mer än NÖJD! blir till att lägga undan till resan och hyran förstås. känns skönt att faktiskt känna att man faktiskt kan spendera lite med!



nu är det sängen, börjar vid 9 imorn så behöver min sömn
godnatt vänner!

easy come, easy go

puh, är verkligen helt slut. har landat i soffan efter att ha varit hos carro i ett antal trevliga timmar. påvägen hem blev det willys där jag handlade mat och sen åkte jag vidare hem. det blev kalaspuffar med god yoghurt, rabarber/grädd-té och rostade salamimackor för att stilla min hunger, mums!



nu blir det desperate housewifes och förmodligen ett långt samtal med flinet' saknar henne så!
godnatt!

eenie meenie

fy tusan vad skönt det var att träna. sprang allt jag kunde på löpbandet och det var minsann längesen det. typ lite flashbacks från fotbollen då idioten var en vanlig företeelse. körde även lite armar & mage. efteråt bastade jag och föreställde mig att jag var i solen redan nu, men 24 dagar går snabbt. när jag var färdigduschad märkte jag att jag glömt mina byxor här hemma så det var bara att ta på sig shortsen igen, ibland har man verkligen inte alla hästar hemma.

nu blir det att åka till carro, får se vad vi hittar på :)
later!

ler du mot världen ler den tillbaks

godmorgon! I'm back in the big city och det är dags för vårstädning av lägenheten. jag förstår verkligen inte vart allt damm kommer ifrån, aldrig varit med om det tidigare. så blir en runda med dammtrasan och så dammsugaren såklart. även plocka undan grejer och tänka på vart jag vill hänga upp alla grejer. inte OK att mina väggar fortfarande ekar tomma.

efter städningen är det tänkt att jag ska ta mig en runda till aktiva (redan träningsklädd) och därefter möta upp carro. har en del att prata om känner jag och jag har saknat min brud!

och på tal om ingenting så ringde min coach från AF nu och frågade om hon fick lämna mitt namn till ett hotell som söker receptionist,  kuul! verkar som om allt man behöver för att få ett jobb är att redan ha ett annat. lustigt det där men mycket kul att hon tänkte på mig :)

hur glad blir man förresten inte när man ser att träden börjar få sina knoppar nu. exciting! dessutom läste jag nyss på aftonbladets hemsida att flygen kommer börja gå som vanligt på torsdag så jag tror faktiskt inte att vi har något att oroa oss för, puh! hade det inställts hade jag blivit helt förstörd, då vi verkligen ser fram emot detta. fick rapporter igår från ali som är på plats att det är närmare 30° och mustafa skulle kolla om hotellet vi tänkte boka är OK. det roliga är att de inte ens vet att vi kommer, men sa att en vän skulle dit i höst och ville veta om det var något att ha ;p surprise, surprise! jobbigt att inte skriva det till dem så fort flyget var bokat men vi får hålla oss för nu är det bara 24 dagar och sen drar vi! (vet att jag tjatar men det är oundvikligt!)



dags att ta tag i sitt liv
hej så länge!

simple life

jag och twist var ute på en riktig långrunda efter lunch och det var superskönt. nu ska jag ut och hämta tvätten på altanen som jag hängde ut i det fina vädret sen ska jag ut och lägga mig på gräsmattan med twist. fina grejer det!


GOODBYE


you're gonna miss me when I'm gone

vilken hääääärlig morgon! vaknade av ett godmorgon-sms av bv' & därefter tassade jag ner för trapporna (efter att ha kollat färdigt på avsnittet HIMYM som jag missade igår) och lagade mig en jättegod frukost. nu är jag mätt & belåten och ska strax ta ut mig och putti på en långpromenad i solskenet, vilket ses fram emot :)

resten av veckan kommer väl gå rekordsnabbt och det är inget jag klagar över. imorn åker jag tillbaka in till stan för att plocka undan och vårstäda lägenheten, träna, jobb ons-fre, åka till brömsebro på fredag för att vara där till lördag då vi ska fira johanna & söndagen är än så länge oplanerad.




25 dagar!

carry out

visst kan jag ibland undra det förstår väl alla, men jag är bättre mot mig själv än att jag utsätter mig för något jag inte mår bra av. ibland blir man stolt över sig själv helt enkelt. hade egentligen tänkt ta en runda med hunden nu i eftermiddag och har hela tiden väntat på att vädret ska vända och bli bättre men idag har jag inte sån tur verkar det som. blir till att ta på sig en varmare jacka och faktiskt gå ut för jag är ganska trött på att sitta inne. ganska trött på att jag fortfarande inte vant vid min 'nya' frisyr och trött på att ännu en visdomstand är påväg upp och surar ner mitt humör lite. annars är allt på topp!

väntar på att joss ska entra staden, blir inte än på ett tag men kanske 1-2 veckor
min fina joss, snart har du funnits i mitt liv 'på riktigt' i hela 2 år ♥


påväg till vårt kära jobb, maj 2008

later!

something to die for

kvällen igår var klockren och det var längesen jag skrattade som jag gjorde igår. skogsgänget är något utöver det vanliga och det fick elina bevittna igår då jag drog med henne dit men hon verkade och stortrivas! det var grillning (dock i ugn eftersom det var kallt ute) god dricka och lekar. får bli mer sånt här verkligen. de som var där och förgyllde kvällen var såklart per då och hans brutta matilda, sjöberg, jocke, emme, elina, jerker, kritan, krona, patrik, bern, adde, tobbe och hans tjej :)

idag blir det lugnt. ut med hunden och så! är ju ändå söndag liksom (y)
och sen är jag ledig måndag & tisdag - HEJ RASTLÖSHET!

det är ingen mening, förstått?

oh lord, I've been waiting for you

har blivit helt kär i bandet carolina liar & deras senaste skiva så den går på replay på spotify. det är en speciell låt som träffar sådär läskigt bra och är lite av en favorit just för tillfället.

save me, I'm lost
oh lord, I've been waiting for you
I'll pay any cost
just save me from being confused
wait, I'm wrong
I can't do better than this
I'll pay any cost
save me from being confused
show me what I'm looking for


you gotta love it!

save me, I'm lost

blev väckt alldeles för tidigt som alltid när jag är här. men det är kul med full rulle. vid 10-tiden åkte vi från brömsebro till stan för att handla doppresent och även lite annat. svinkallt så det var inte kul att gå där. fick bli en runda på willys innan vi åkte tillbaka igen :)

nu är klockan redan 14:40 & snart ska jag dra mig mot staden för att möta upp elina. ikv blir det troligtvis grillning hos per med skogsgänget och jag längtar redan. har så sjukt skoj med dom! så blir att köpa något gott att ha med sig och sen är man redo för en go kväll!

27 dagar och ni har all rätt att vara avundsjuka.
later!


show me what it's like to be the last one standing

det var inte med hjärtat som jag gjorde det utan för hjärtat
& jag kan helt ärligt säga att det jag gjorde var bra för mig :)
det gäller att leva livet precis som joss sa och något annat har jag inte tänkt göra
även ta vara på alla bra människor man har runt sig för man märker hur bra de är för en


there's no halo round my head

har egentligen inget att dela med mig av, känner mig bara motiverad att skriva så vi får se hur det slutar. är iaf sjukt glad då jag märker att våren faktiskt är här på RIKTIGT! det märkte man redan när jag var ute och gick med jones & ali längst borgmästarekajen. folk var ute och gick, det var varmt och solen var framme. alla uteserveringar verkar snart vara uppe och det är bara att hoppas att de snart är färdiga med alla vägarbeten de håller på med i stan. jobbet flyter på och mina arbetskamrater är verkligen awesome, kan verkligen tänka mig hur alla kommer släppa loss när vi ska göra ngt utanför jobbet tillsammans. oslagbart.

och idag är det bara 28 dagar kvar tills vi åker! är lite orolig över att vulkanen ska sätta stopp för att men inget ska få stoppa mig. det är ju trots allt ett bra tag till (även om tiden kommer gå sjukt fort) och flygen ska börja gå som vanligt igen efter helgen. (peppar, peppar). får helt enkelt hålla tummarna (y) för jag vet att när vi väl är där ska vi ha the time of our lives precis som vanligt. aldrig en lugn stund med my sister in crime! så det väntas 10 dagar med nya upptäckter, sightseeing, paaaarty, sol i massor & träffa alla fina vänner nere i söder ♥

nu ska jag och milwa kolla på manboy på youtube då hon är galen i låten.
later!

L.W

här kommer våren, det har jag lärt mig
det blir rätt ensamt bland alla löven
det blir rätt deppigt, ett liv i skuggan
dåhär på kvällen är det ohyggligt

jag vill bara gå hem med dig
jag vill gå hem med dig
innan eftertänksamheten har raserat hela natten
vill jag gå hem med dig
jag vill bara gå hem med dig
genom vårens första rodnande natt


kom kom kom

då var man i brömsebro igen, alltid lika uppskattat från båda hållen vilket är otroligt kul. blir troligtvis att jag stannar här tills imorn runt lunch då jag sen ska in till stan igen för att möta upp elina. vi hade tänkt att ta en premiärglass på glassiären. vad sen kvällen erbjuder får tiden utvisa!

tidigare idag hade jag ett möte som gick kanoners och så lunchade jag och mamma på royal thai! så otroligt gott verkligen och det är ju inte varje dag man går dit.

förresten angående min högskoleanmälan så tipsade mamma mig om ett program som jag fattade tycke för. fysisk planering heter det och finns att läsa på BTH. så det satte jag som mitt förstaval & hoppas verkligen jag kommer in :) sen om jag vill börja är en annan femma, men detta är verkligen något jag faktiskt KAN tänka mig!

här är en liten beskrivning då jag inte tror så många vet vad fysisk planering faktiskt är:
"Att vara fysisk planerare innebär att medverka i processer där såväl analytisk, kreativ och kommunikativ förmåga är värdefulla. Du arbetar med den fysiska planeringen inom eller i relation till de politiskt styrda organisationerna. Du kan t ex arbeta inom kommunernas planerings-, stadsbyggnads- eller miljökontor, på länsstyrelsernas plan- och miljöfunktioner, inom statliga centrala myndigheter (exempelvis Boverket, Transportstyrelsen – f d Vägverket, Banverket eller Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, f d Räddningsverket) och på privata företag som arbetar med planerings, infrastruktur och stadsbyggnad. Arbetet är omväxlande och du får arbeta i ständigt nya projekt med många andra människor inblandade som till exempel yrkesutbildade specialister, politiker, exploatörer, föreningar och medborgarna."

later!

I knew already from the start that you were bad for me

det har varit en bra dag, det har det verkligen.

jobbet gick bra, viktoria kunde ta mitt jobbpass nästa lördag (eftersom jag ska fira johanna då) bea var tillbaka från new york och vi räknade ut att lönen kommer om exakt en vecka. men nu kommer skymnigen och jag grips av panik. har 4 timmar på mig att söka till högskolan för att ens ha en chans att börja i höst. och är det så att jag inte vill börja i höst kan jag iaf tacka nej, och för att kunna tacka nej måste jag ju söka först och främst.

har här några alternativ jag skulle kunna tänka mig:

  • samhällsvetarprogrammet för lärande, utveckling & kommunikation
  • digital bildproduktion
  • sjuksköterska
  • ekonomprogrammet för innovation och affärsutveckling

    får nu ta en stor funderare, kul att man alltid är ute i sista sekunden. hate myself right now. äsch man kan inte få allt serverat och jag kan inte nöja mig med för lite. man måste ständigt utvecklas och detta är ju ett steg i rätt riktning. bara det att har man redan dåliga erfarenheter är man inte särskilt sporrad, men jag klarar allt - bara jag ger mig fanken på att!

    nu är jag iaf ledig t.om. onsdag om det inte är så att jag får de lediga passen i helgen. var nämligen först till kvarn som gällde så ni kan hålla tummarna för mig, annars blir jag väl fullständigt rastlös. imorn har jag dock tänkt mig en tripp till brömsebro och sen får vi se vad kvällen bjuder på!

    later!


bring on the day

då var man hemkommen igen. var riktigt trevligt att träffa jones igen och han hade även med sig ali så vi gick en bra bit & sedan hälsade vi på inne på time. blev sittandes där ett tag med många konstiga diskussioner!

nu är det dags för grey's anatomy & därefter sängen då det är jobb hela dagen imorn. efteråt blir det att dra sig till skogen och se ifall det finns några högskoleutbildningar jag skulle vilja söka :) något ska det ju finnas som kan tilltala mig. för orkar nämligen inte börja en utbildning en gång till som inte är något för mig. håll tummarna helt enkelt.


jag saknar dig

signing out, n

do you remember all the times we had?

nästan precis hemkommen och samtidigt som jag lagar mat sitter jag på facebookchatten med olivia som fuskigt nog befinner sig i USA med siri. inte ett dugg avundsjuk och saknar dem absolut inte så ni har ingen anledning att återvända den 8:e maj. är såklart hur ironisk som helst, klart jag saknar mina töser och klart jag vill att de ska komma hem. helst nu, nu, nu!

innan jobbet idag tog jag och elina en runda på stan. inhandlades något nagellack och lämnades tillbaka en hårfärg. blev även en lunch på tre G, varför bryta rutiner liksom. drog sedan till jobbet och jobbade i 5 timmar. gick otroligt snabbt och hade absolut hellre haft en heldag då det är mer betalt men jag tar ju som sagt vad jag får. idag hade vi även personligt möte med caroline från uniflex och vår teamleader micke. de berättade lite om hur det kommer se ut i framtiden och även att vi får våra 'egna' platser på måndag där vår pool alltid ska hålla till. sweet! infade (oj, vad internt det blev nu) även caroline att jag åker iväg i maj, inga glada miner direkt. men eftersom jag sagt det redan från början så brydde jag mig faktiskt inte. hon ser ju faktiskt att jag jobbar så ofta jag kan.

nu är det dags att runda av. ska möta jones för en promenad. så skönt väder så det måste man ta vara på när man suttit inne större delen av dagen. dessutom har vi inte träffats på sjukt länge (förutom igår då) så har en hel del att catcha upp med/på (?)
later!

rise

Hej! =)

Har precis satt mig i soffan för första gången idag, har med andra ord varit en väldigt lång dag. var på jobbet en halv timme innan jag började och hann göra iordning allt. timmarna gick otroligt snabbt & vi poolare klaffar så himla bra ihop! så kul att vi satte oss själva tillsammans efter lunch, gemenskap is the shit! och vi kunde med hjälp av varandra lösa alla problem som kom in. tummen upp för oss!

efter jobbet åkte jag med manisha till bussen och när jag kom hem var det bara att packa träningsväskan och bege sig till sats. tog även ut cykeln på en premiär men den visade sig inte vara riktigt redo eftersom luften i däcken inte var riktigt tillräcklig. ajaj. men det var skönt att få upp pulsen och träffade även Jones därinne. han skulle komma bort en runda ikv för att kolla läget då han varit iväg hur länge som helst. har ju en hel del att ta igen känner jag :)



& vid 10 joinar även elina så det blir ett bra avslut på en bra dag!
tack för mig!

I think you're just evil

"som du sa, det kan vara svårt att bli riktigt nöjd. det är så lätt att fantisera.
och mina tankar och minnen står mig upp i halsen, men mycket, ja mycket vill ha mera
"

sitter redan på jobbet men börjar inte förrän 8.30 så det är lugna gatan. vi är bara 3 andra som sitter på team 1 idag (de andra har redan börjat) så än är det inget surr av att alla pratar. värst är det runt 11-13 då vi är ganska många och telefonerna går varma. men jag klagar absolut inte då allt är fina fisken.

& eftersom johanna & c/o fortfarande är sjuka verkar det inte vara en sån bra idé då jag inte är så sugen på att ha maginfluensan! så det får bli en annan gång. idag blir det istället aktiva och sen en bra TV-kväll när jag kommit från jobbet.

nu ska jag jobba.
later!

resereporter för solresor

Nu har man möjlighet att bli resereporter för resebolaget solresor och HÄR hittar ni sidan. de står för resan och boendet för den tävlande och dess resenärer. det enda du behöver för att kunna vara med och tävla om denna chans är en egen blogg, en laptop & digitalkamera. i mitt fall hade jag tagit med mig mina två tokigaste vänner på en spännande resa till Dubai då det verkar vara en stad med en riktig puls i och resan dit blir troligtvis ett minne för livet.

Det man ska göra under resan är att berätta om hotell, resemål, utflykter mat etc. och självklart krydda allting med fina bilder :)


bilden är tagen från solresors hemsida

the optimist

har idag jobbat min första heldag & det var kanooon! började lite förvirrat när vi inte riktigt visste vart vi skulle sitta men efter att ha bytt plats från konsument (som var på utbildning, så där hade vi ingen att fråga ifall vi behövde) till sme så var både jag, carlos och sara där från vår pool. sen kom även manisha, viktoria & sabina så det var kul att vi var samlade bland de andra veteranerna. det är ju meningen att vi ska ha platser där vi alltid kan sitta men än så länge får vi vara lika flexibla som vi alltid varit :)

tiden rann iväg och skulle egentligen slutat vid 17 men eftersom jag var så virrig imorse så började jag en halvtimme innan jag skulle så de var snälla och släppte mig tidigare. trevlig stämning, bra arbetskamrater och olika sorters samtal gör att jag verkligen trivs. vet att jag har en supertur som trivs på mitt jobb och det är jag glad för.

ikväll har vi som sagt bokat flygbiljetter (!!!!!!!!!!!!) och nu ger vi oss in i hotelldjungeln. att själv packa ihop resan är så mycket roligare då man har mer att bestämma och man kan få ner priset med så det rekommenderar jag verkligen. 32 dagar och jag & flinet' lever livet på riktigt - tillsammans!

nu blir det lite tv & ska sen en promenad med hunden :) både han & jag behöver komma ut.
later!

vi är på gång!

OCH DÄRMED VAR FLYGBILJETTERNA BOKADE!
ni kan ju gissa om jag är glad? superglad är det rätta ordet! detta är verkligen helt strålande och ett bevis på att vi kommer komma iväg, njuta & ladda upp inför sommaren då det är massa kul som händer. alla är hemma och vi ska verkligen ta vara på tiden så bra vi bara kan! 

det blir 10 dagar och under dessa dagar ska vi hinna upptäcka Istanbul & reseguiden står det; "Istanbul är en av världens mest fascinerande städer. endel av stadens lockelser består i dess läge där Europa möter Asien på andra sidan av Bosporens vatten. Detta gör staden till den enda i världen som ligger i två världsdelar". när vi är där ska vi hinna med att gå på den 'egyptiska marknaden' (förvirrande, jag vet) hagia sofia som är den gudomliga vishetens kyrka, blå moskeén, gamla staden, hippodromen, båtutflykt längs bosporen (det smala sund som förenar svarta havet med marmarasjön och skiljer den europeiska delen av Turkiet från Anatoliens väldiga inland. sundet är 30km långt och 2 km brett) så som ni märker kommer vi ha fullt upp!

sedan drar vi vidare mot södern & fina vänner. jag är förväntansfull & längtar redan!



vart tog den där elden vägen?

Hej! =)

resten av helgen har också varit lugn. igår kom elina till stan efter lunch och vi tog en runda på stan. blev lite shopping inne på H&M:s underklädesavdelning innan vi gick vidare till åhlen's för att stilla hungern! sen mötte vi upp mamma i lägenheten och verkligen snackade om resan. tror vi är 100 på vad vi vill göra nu och det är bara att satsa! jag är laddad och vet hur sjukt kul vi kommer ha och hur mycket nytt vi ska uppleva :) can't wait!

dagen gick ganska snabbt och vi tillbringade den lite överallt. max, maxi och så. skulle färgat elinas hår med men när vi kom till lägenheten visade det sig att det var en 6-veckorsfärg så det var inte intressant längre. istället lurade jag johan att vi skulle ut, alltid kul att driva med folk ;p vi kollade på film istället och det blev en vit helg, nice! la oss vid en lagom tid och tydligen hade johan ringt vid 1 och jag hade svarat. sjukt vad man kan göra i sömnen! men vi fick vår skönhetssömn iaf och vid 8 var jag på jobbet - pigg & redo!

5 timmar gick snabbt och tog bussen till skogen :) så skönt att vara här. imorn väntar ett LÅNGT pass inne på telenor och sen märker vi vad som händer. har planer på att inviga mitt gymkort på ett roligt pass eller en runda i gymmet. på tisdag är det tänkt att jag ska till brömsebro, bara johanna & c/o är friska till dess för smittad är det sista jag vill bli. resten av veckan är oplanerad vilket både är skönt och stressande, men vi löser det.

är förresten mobillös då jag glömde den i lägenheten imorse så försöker ni få tag på mig får ni hitta ett annat sätt. känner mig lite utlämnad utan den men det är väl bra att vänja av sig lite antar jag.

later!

det ligger något i det

VÄNSKAP ÄR NÄRHET TROTS AVSTÅND

ibland känns det som om alla är hur långt bort som helst. jönköping, malmö, stockholm, kalmar
men egentligen är ni bara ett samtal bort och allt är precis som vanligt

ni kan ju alltid försöka men ingen kommer någonsin slå mina tjejer!


hot stuff

Hej!

igårkväll var en trevlig kväll! mötte upp jannie på torget och vi gick till nivå där hanna & ph redan var. gick in och satte oss och väntade in resten av sällskapet :) sammanlagt var vi 7 st som firade henne och vi satt nog där i 4-5 timmar innan vi slutligen gav upp. mätta och belåtna gick vi hem. tack för kvällen, jannie! och grattis än en gång ♥

idag väntar jag besök från kuggeboda. elina skulle komma in efter sin träning så tror hon droppar in någongång efter 12. bra för då hinner jag plocka undan lite och lägga alla nytvättade kläder på sin plats vilket jag inte hann igår! vad dagen/kvällen bär hän är än ovisst det är nämligen sånt man märker :) men något jag vet är att jag jobbar mellan 8-13 så det får inte gå för vilt till! trist bara att nanna har fåren ikväll :( annars hade hon såklart med joinat!

later!


good times, great people





en kväll med järngänget i början av april, så jävla bra kväll!


kan du lyssna riktigt noga och sen säga att du förstod?

vissa gör det så lätt för sig, verkligen. det kan handla om simpla till komplicerade grejer och folk förväntar sig jämt att man ska finnas där för att ställa upp. jag är trött på det och även trött på folk som är så oärliga att de inte ens förstår att de nästan t.om lurar sig själva med sina lögner. falska människor finns i varenda stad och man måste vara lika aktsam varenda gång. för öppnar man sig för en människa vars enda mening är att lura en är livet inte lika happy längre. och få höra från en av sina föredetta vän att hon gått bakom ryggen på en är ingen rolig nyhet. därför så kommer jag inte öppna mig lika lätt längre då jag inte ser någon mening i det. utan att satsa på sina vänner som man vet vart man har är något jag kommer att göra då det är onödigt med energi att lägga på folk som ändå inte uppskattar en.

för folk har så mycket åsikter hela tiden. det började med när jag började på högskola. det sista jag ville var att gå kvar och då fick jag kommentarer som: "du har ju redan gått ett halvår, kan ju likagärna gå kvar", "varför vill du till karlskrona" och när man väl kom tillbaka då var det: "jaha, vad ska du göra nu då" men ser ni? jag löste det! tada! det gäller att inte göra det så lätt för sig själv utan att kämpa. jag har ett jobb jag trivs med, fina underbara vänner och en kanonlägenhet. vad mer kan jag önska mig? nej precis, ingenting! ändå fortsätter folk att lägga sig i trots att jag är nöjd med min tillvaro. ska jag plugga till hösten så gör jag det. men gör jag det inte behöver ni ju inte döma mig för det. allt är upp till mig!

I forgot how good it could be to feel alive!

I looked everywhere for you

Hej! =)

kunde sova ett bra tag idag då jag sov till 10:15 vilket var ett tag sen. när jag vaknat tog jag tag i min tvätt jag hade så nu är alla handdukar tvättade, lakan och kläder. jätteskönt! hann även säga hejdå till linda en gång till då hon glömt sin laddare som hon var tvungen att ha med sig så blev en kram till. äsch, två månader kommer gå fort. (peppar, peppar)

efter det mötte jag upp mamma på stan. vi gick till aktiva där vi överlät hennes träningskort till mig så ska börja träna där kanske redan imorn. sweet! därefter gick vi en runda på stan innan vi satte oss på hennes kontor och letade flyg. gick trögt i början och mitt mod sjönk verkligen när vi inte hittade några bra men det gjorde vi tillslut! :) så 17-27 kommer vi vara iväg och jag vill iväg NU, NU, NU! kan knappt hålla mig, vill bara hoppa upp och ner. nu ska vi bara boka hotell så är allt färdigt, maj får jättegärna komma snabbt. 

när vi gjort våra fynd fikade vi i en timme med hennes arbetskamrater innan jag drog till lägenheten där jag sitter nu. har bara en maskin kvar där nere eftersom mamma tjatat hur länge som helst att jag ska tvätta min jacka så där tvättas den all by it self. kan förresten tipsa om en himlabra låt som linda introducerat för mig & den hittar du här

nä, städa lite kanske och förbereda sig för ikv? 
för ikväll ska vi fira jannie som f.om. idag kan handla på systemet :)

kan ju även passa på att gratta mård & sellgren (min gamla favoritlärare!)
sjukt bra människor som fyller på samma dag!

N
  

7 år

jag kan fortfarande inte förstå
man kan verkligen ta saker för givet
& det är inte förräns de är borta som man förstår vilken förlust man varit med om
du försvann alldeles för tidigt och lämnade oss kvar

7 år har gått, 7 långa år
7 år fyllda av lycka, kärlek och minnen
men även fyllt med ett stort tomrum efter Krystyna, min mormor
mormor som i 2 år kämpade mot en sjukdom som tar alldeles för många liv
tillslut gav även hon upp och den saknaden hon lämnade efter sig skaver än idag

jag beundrar henne för att hon kämpade in i det sista
och de bästa minnen jag har av mormor kommer jag alltid att bära med mig
min mormor var sträng, men rättvis och lärde mig så otroligt mycket om livet redan då

och livet utan henne & morfar kommer aldrig att bli detsamma
vila i frid, ni vet att jag saknar er ♥


jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick, om du var på väg hit eller härifrån

full rulle and I like it. inte förräns nu jag kan pusta ut efter dessa smockade 2 dagar! det var mysigt igår på hasslö, dock blev inte skjutsen som den skulle vilket slutade med att vi tog sista bussen från hasslö vid halv 11. tur att det gick någon annars hade vi med blivit kvar där ;p var ju egentligen meningen att vi skulle dra ut men att vi minskade vår skara från 10 till 2 var vi inte redigt lika taggade utan drog hem direkt istället :)

idag vaknade vi alldeles för tidigt men lyckas somna om innan jag gick mot det jag skulle göra först idag. gick bra (y) sen mötte jag upp en mycket förvirrad oscar på 1344 där han bjöd mig på lunch :) gick igenom vad som hänt sen sist och så berättade han även mer om sitt företag som de startat som projektarbete. så himla kul att rektor Lilja tyckte att det var det bästa projektarbete som någonsin gjorts på skolan! och går det bra för dem så vill oscar ha mig som marknadsföringschef eftersom "jag kan hantera och läsa människor" alltid kul att höra. när oscar åkte hem hämtade linda upp mig för vi skulle till hasslö för att plocka undan lite och så innan vi drog tillbaka till stan för lite shopping & tur väl var så hittade vi det vi skulle. gick hit lite och slappade innan jag drog till jobbet. var jobbigt att säga hejdå då jag vet att det är två långa månader tills hon kommer hem igen :( mitt B!

resten av dagen har jag spenderat på jobbet. gjorde slutprovet idag & jag klarade det med 90% rätt, så jäkla gott. var inte alls förberedd på att utan fick veta det en timma innan så utan mina anteckningar stapplade jag in i en välbekant inlängan där mina poolare satt. så nu slipper man tänka på detta och har bara en grej kvar innan jag är 'helt' färdig och det är en kvalitétskontroll då det är någon som ska lyssna av oss i två timmar medans vi arbetar. nervös inför det momentet men det ska väl gå bra som allt annat?

IMORN ÄR JAG LEDIG!
vilket jag ska fira med tvättstuga och klackarna i taket då janne blir hela 20 bast!


I love you, besti ♥

I'm about to loose control and I think I like it

soooool ute och det är såååå skönt. har varit på stan hela dagen med linda & elina. shopping vilket verkligen behövdes. elina lämnade dock oss för några timmar nu eftersom hon har en hopp eller dressyrlektion att gå på men ansluter sig till gemenskapen senare ikv igen. det har även lindas stockholmsvänner gjort och så kommer nanna med. kan det bli bättre eller? njae. så ikv ska vi tagga till ute på hasslö med bra sällskap, grillning och kanske ett premiärdopp innan vi styr kosan mot staun igen & nivå/harrys!


hela ligan - juli 2009 ♥

så nu har jag inte tid med detta mer. ska packa ihop saker jag behöver tills ikväll & även duscha.
later!

sweetheart


världens sötaste bild har hon lagt upp, min joss ♥
KOM HEM!

set the world on fire

blev en lugn kväll igår med tv-tittning med mamma :) vi gick även ut en långrunda med twist och sånt är ju alltid skönt.

planerna för idag är att först gå ut med hunden och vid 2 ska jag möta linda i stan för att shoppa lite. får se om man hittar något ;p vid 5 är det vidare till jobbet där jag ska jobba av ett pass. gott mos.


fick lite bilder av B igår från klassfesten i Kuggeboda förra året.
tänk vad fint en sån fest skulle sitta idag :)


imorn är det partaj på hasslö, får se hur det slutar!
later!

what's in it for me?

puh! vilken lång dag. åkte hemifrån vid halv 8 tiden för att hinna till jobbet. gick bra och det var otroligt skönt. hade möjligheten att sitta mitt emot en gammal fadder så det var en oerhörd lättnad. 5 timmar sprang iväg och efter att jag slutat åkte mamma & jag till tingsryd.

i tingsryd skulle vi nämligen hälsa på gamla vänner till familjen. birgit & bengt som varit som ett par extra morföräldrar för mig och har verkligen alltid ställt upp. var otroligt trevligt att träffa dem igen och det måste verkligen gå kortare tid mellan gångerna då de börjar bli till åren och bengt börjar bli riktigt dålig. men han kommer ihåg mig och har en fotoram med ett foto på mig på sitt rum, så sött ;P

men nu är vi hemma igen och alla påskägg man har fått är lagom lockande. även maten som blev över igår. blir nog en måltid innan det blir alldeles för sent. men idag behöver jag inte tänka på att lägga mig i tid då jag inte börjar förrän 5 imorgon och ska gå en runda på stan med linda innan så det är lugna puckar, så skönt.

later!

flightless bird

nån risk för att jag ska hamna under de mest aktiva listan är ju väldigt långt borta som ni märker, men jag har helt enkelt inte haft tid eller lust för att blogga de senaste dagarna. har hänt mer än det brukar och jag har njutit av varje minut som jag har spenderat med mina vänner. för jag vet precis varför de är de är mina vänner & hur bra de är för mig :)

i fredags var det jobb som gällde. en heldag med kim men han satte sig vid skrivbordet bredvid för att göra mig så självständig som möjligt och det gick ju faktiskt bra! kul verkligen. sen började det trilla in sms med folk som ville komma på kvällen och alla var såklart inbjudna. vi körde på en förfest som liknade de vi hade förr och oj vad trevligt vi hade det. har verkligen saknat att ha järnjänget samlat och alla verkade uppskatta det lika mycket som jag gjorde! de enda som saknades var joss, siri, olivia & kajsa men de 3 sista lever ju loppan i USA så det får vi ta igen när de kommer hem! (y) när klockan slog 12, halv 1 drog vi först mot nivå och därefter till sliver där det var fullt med folk! innan vi gick hem drog vi till nivå en sista gång för att ta farväl av de lumpengrabbarna som var kvar och lilla jocke :) hade dock inte sån tur när vi kom hem då det inte gick att låsa upp dörren så i ren panik får vi skjuts hem av lindas kompis till skogen. var en förvånad niclas som mötte oss i köket.

igår var det dags för jobb igen och jag var laddad. min sista fadderdag och man märker verkligen stor skillnad på företag och privat. men jag ska knäcka koden på företagssidan med, det kan ni skriva upp! satt med johanna som är en störtskön brud och bredvid oss hade vi sara från min pool & jonna. kan ju berätta att det var stunder vi satt och vred oss av skratt p.g.a konstiga kunder. mitt i ett samtal hade jag ett sånt anfall att jag fick koppla bort honom, jättepinsamt att erkänna egentligen men nu gör jag att ändå för det är sånt som kan skina upp en hel dag. direkt efter jobbet mötte jag upp linda och vi gick till bildardcaféet för att träffa mård smartis och lukas. där tog vi varsin pizza och tanken var att vi skulle ta en omgång biljard med men vi orkade inte det sen när det väl gällde. gick till mård istället och skulle sätta igång filmer men han hade inte den rätta tekniken hemma så blev att vi vandrade de 200 metrarna till mig istället och satte igång att. väl hemma hos mig joinade elina med dock uteblev filip, viktor & nanna av någon anledning /: filmerna var inget att hänga i taket men sällskapet var trevligt så summan av kardemumman var att det var en mycket trevlig kväll med mycket kvalitétstid :D

idag gjorde inte jag och linda många knop. planen var att gå till glassiären men den var helt igenbommad. tänkte även ta caspiens men vi kom på att det var middagar som väntade hemma så skippade det. istället gick vi till busshållsplatsen och fick sällskap av en liten 8-årig pojke som hette daniel. stackaren snackade om att han skulle till sjukhuset för att kolla höften, till lindesnäs för han bodde där och så ville han följa med oss till verkö, "dit vi skulle för att hälsa på våran vän erik". han verkade inte alls veta vart han hörde hemma och sprang på vägen med sina kryckor. han höll även på att hoppa in i lindas bil när hon blev hämtad och alla andra bilar som stannade på andra sidan av mc'donalds. tillslut verkade det som om en schysst kille hjälpte honom :)

jag tog bussen hem och har haft släkten här på påskmiddag. blev inte så mycket traditionell mat men lite ägg, sill & skinka hade vi iaf. istället hade vi årets första grill, potatisgratäng & tzatsiki och måste säga att det satt som det skulle. fin efterrätt med med glass, varma jordgubbar och chokladsås som nelly själv gjorde! mumma. var jättetrevligt att träffa dem igen och de önskade mig allihopa lycka till imorn så får hoppas att det hjälper.

imorn är det nämligen dags för mitt första egna pass på jobbet men jag ska kicka ass & hjälpa alla så gott det går. allt kan jag inte göra men mycket kan jag göra ska ni veta ;P så just nu är jag aningens nervös men snart är det dags för sängen och då vet jag att jag kommer somna bums då det varit lite dåligt med sömn de senaste dagarna :)

så nu tackar jag för mig. godnatt, sov gott, saknar dig.
(ps. bilderna kommer när jag orkar!)

så jävla bra

efter en lång dag på jobbet finns det inget bättre än att ha sällskap av elina, linda och nanna i lägenheten. inväntar även filip mård viktor smart-sebbe cornelia elin & lukas. känner på mig att det kommer bli en kanonkväll!

ses på harrys, hörrni!

I'm just a minute away from you

1 april och det är helt underbart väder ute. har även varit en bra dag idag. gick bra på mina möten imorse och sen har jag varit ledig resten av dagen vilket har känts konstigt men avslappnande! ska ju ändå vara där fre & lör så då är allt som vanligt. men något annat som är sjukt positivt är att alla cafeér & restauranger börjar ta fram sina uteserveringar och dessutom är B hemma så vi får hoppas att vi hinner inviga glassiären innan hon åker tillbaka igen!

ikväll händer det inget speciellt. sitter och pluggar lite basic turkiska så man är lite mer förberedd och dessutom hoppas jag att inte esen läser bloggen så han kommer på oss och vet att vi kommer för då hade hela överraskningen varit förstörd. men troligtvis brukar han inte vara här och smygläsa =) för jag längtar så otroligt mycket tills vi sätter oss på tåget/i bilen mot kastrup och är påväg mot först istanbul där det är tänkt att vi ska spendera några dagar och sen tar vi ett inrikesflyg vidare mot marmaris och fina vänner! can't wait!


gänget förra året i augusti

YOU'RE GONNA MISS ME WHEN I'M GONE

RSS 2.0