can we get away this weekend?

det är varmt ute och jag ska strax gå ut till stan. kanske möta upp mamma en runda och handla lite mat till lägenheten, kylskåpet gapar tomt ;o inte kul. sen ska jag möta upp carro på stan för hon ska köpa en födelsedagspresent och jag får agera smakråd. jag med noll fantasi och klädsmak. men det blir nog bra, trots att det är mycket svårare att handla till killar!

sen ska jag åka till filip för det är där jag hade tänkt spendera min valborg :)
blir nog riktigt trevligt, sen får man se om man drar sig till stan när jones och de ska gå ut!

nej men om man skulle göra färdigt datorkunskapen och sedan fixa sig?
låter som en plan.


brrrruuudar, snart dags för en malmötripp igen!
(anledningen för att jag ser så skraj ut är för att jag fick en
utskällning av expediten för att jag hade fötterna på stolen)

nats

stupid cupid

hej!

kom hem från carros för ett tag sen, vi har bara chillat och pratat igenom allt :) allt är nu klart och vi är överens om allting. det är det som är så skönt med henne! och så planerade vi även morgondagen eftersom de flesta har något annat att göra så ska vi kanske gå till elona eller jones. eller får vi se vad filip hittar på, han sa att det lutar åt grillning, och det tackar jag inte nej till! istället för att umgås med folk man inte riktigt känner så föredrar jag att umgås med grabbarna grus och väninnorna (y)

alltså det snurrar verkligen i min skalle. jag har känslor jag egentligen inte tror att jag har
och jag förväntar mig att se personen överallt, det är sjukt och jag är trött på att.

aja, bud på att städa lite. behövs verkligen :/

nats

heart to heart

jag blir verkligen inte klok på projektdokumentationen alltså. jag kommer till skolan och tror verkligen att jag är färdig och då visar det sig att jag har glömt den viktigaste delen, suck! så nu sitter jag här alldeles ensam och försöker att få den färdig, men det lär väl aldrig hända.

har också gjort lite annat nyttigt med. hade datorkunskap och så började jag på uppgiften vi fått!
och snart ska jag gå härifrån, möta carro och prata ut:)

för jag vill inte för något i världen förlora henne för några missförstånd.
jackie är en vän, men mer är det inte. carro är nästan som blodsband och det är sånt man prioriterar!

nats

you never know how much trouble our hearts can take

nu är jag hemma från polen, med västan fylld av intryck.

besökte mitt fadderbarn, bartosz och han var en rolig filur. det där med ett fadderbarn känns definitivt mycket mer "på riktigt" när man har varit där och träffat honom, sett hur han har det, hur han bor och vad han gör om dagarna. det gör att man bryr sig lite mer och blir nog till att vi skickar ner lite grejer till honom, bl.a då en fotboll eftersom det var det bästa han visste :)

och så fastnade jag för en liten pojk, filip, som kom och hälsade på oss då och då när vi satt och pratade med bartosz, han var helt betagen av min kamera och ville hela tiden pilla på den om han fick. och dessutom var han hur söt som helst, hade lätt fått följa med mig hem! (y)

sen när vi var färdiga och hade tillräckligt med material åkte vi till slottet i Malbork och kollade runt. dock kände vi oss nog bara hur vilsna som helst eftersom det var enormt med en massa gångar överallt. men vi knatade runt och tog dessutom lite bilder. sen åkte vi och handlade massa grejer på ett stort varuhus.

efter det var det bara att åka tillbaka till båten igen, där jag klippte mig ;) välbehövligt verkligen.
nu ska jag försöka dämpa min ångest genom att plugga, måste bli färdig!

grattis twister, mitt sockergryn!
imorn är det anställningsintervju som gäller!  yeeey!



nats

breathin' your love

tack alla för igår, klockrent. lika klockrena som vi är tillsammans :)
det roligaste på länge.

och nu bär det av till polen, börjar bli lite nervös, för imor är jag på barnhemmet på riktigt.

nej jag har inte tid med det här, marcus bad mig ringa typ vid 10, så får nog ta mig i kragen
och sen packa färdigt allt, så vi kan åka som planerat vid hlav 6 ;)




kommer hem på tisdag så blir ingen långtripp.
nats

every look I take make me want you more

hej!

lämnade som sagt in min uppsats till marcus igår, förvånad och chockad tog han emot den och då var mitt uppdrag slut. nej men det var väldigt skönt att kunna lämna in den när den skulle in och det bästa var att han verkligen inte trodde att jag skulle fixa det. sug på den du!

så bestämde jag mig även för att åka till Barcelona trots att nästan alla andra redan har hoppat av den resan. men jag kommer ha hur kul som helst med min bäste vän i hela vida värden henke, rasmus, tjejerna i tvåan och marcus. visst, det är skittrist att ingen annan åker med, men jag vet att vi tre ska ha världens bästa krogrundor tillsammans. för är man med henke vet man aldrig vad som händer (y)

hade engelska med där jag blev indelad i en grupp med viktor,smartis och rasmus. slutade med att nästan alla i rummet lyssnade på viktor för att han flummade så. och så ringde min telefon två gånger. första gången var det joss, fick lägga på för att cissi slog till mig lite lätt i huvudet och det andra samtalet handlade om ett jobb jag har sökt - SÅ JAG SKA PÅ ANSTÄLLNINGSINTERVJU NÄSTA VECKA. trodde aldrig jag skulle få ett jobb. blev helt nere när det inte blev något på cypern ;(

sen på kvällen efter att ha gått på stan i miljarders miljoner år åkte vi till elona och grillade och myste med tjejerna:) riktigt trevligt, och även om jag inte har känt dem vidare länge så är de helt underbara. sen åkte vi även in till nivå där vi träffade på de mest udda människorna. eve lurade en att jag kom från Polen så han satt och pratade engelska med mig i 10 minuter om skillnader i det engelska och svenska språket. "it is pretty easy, hand is hand, mouth is mun...." jag dog av skratt, och det roligaste var när han själv kom på sig.

aja, bara att tagga till igen. grillfest i kuggeboda och det ska bli riktigt trevligt
jag kan inte säga det tillräckligt många gånger, men ni är bland det bästa :)

och så Polen på söndag med min bästi jannie! ses fram emot.
ska bli kul att se hur lille bartosz har det med! antar att marcus med är lite nyfiken, haha


nats

mannen. myten. legenden.

nats, jobbar med helvetesuppsatsen! säger:
förresten, vad ska man skriva i en analys?

Lasse säger:

jag glömmer alltid vad som är vad, men på det ena ska du reflektera kring ditt projektarbete och på det andra ska resonera kring slutsatserna som du kommit fram till

nats, jobbar med uppsatshelvetet! säger:

okej, för detta gäller en utredande uppsats med marcus

Lasse säger:

sånt är jag dålig på. har du ingen rolig mattefråga

nats, jobbar med uppsatshelvetet! säger:

tre rävar gick över vägen och en blev skjuten. hur många klarade sig till andra sidan? visa dina tankegångar i din uträkning

Lasse säger:

klurigt men om jag känner rävuslingarna rätt vände de och sprang tillbaka de fega stackarna

visst är det lars löfdahl det är frågan om


man kommer på sig själv att sakna honom i skolan ibland, man hade alltid någon att gå upp och skoja med och få hjälp av. så det är skönt att han kommer på balen och kan dela med sig av sina historier om vår kära linjal och andra galenskaper! :)


to the break

fan med, jag var helt inställd på att åka verkligen. nu blir det inget eftersom de behövde folk på direkten. känns riktigt surt, och ännu värre är det att jag nu inte har något jobb i sommar längre! baaaah.

aja, får försöka hinna med att göra färdigt marcusuppsatsen helt:)
så man får något annat att tänka på!

nats

hey, I'll put some new shoes on and suddenly everything is right

jag är så effektiv, är redan uppe och hade tänkt börja med min uppsats på direkten. inte ofta man går upp såhär tidigt när man är hemma själv och verkligen tar tag i sig själv. men idag så (y) allt för att marcus ska tappa hakan imorn!

och så gör man det för att slippa tänka på det i helgen när det vankas grillning x2!
och en tripp till polen med jannie & mamms! det bästa av allt är att morbror åker med oss tillbaka!

snart är nog allt färdigt för cypern
åh vad jag ser fram emot det!

sommar 2009


nats

friendship!

"Hej sötnöt :)
Kommer sakna dej såå när du bege dej av !!!! Men jag kommer och hälsa på dej såklart, för mig bli du inte av med så lätt :D
LOVE YOU <3
"

det är sånt här som gör att man smälter & vet att man verkligen har världens bästa vänner!

måste vara två

jag har fått jobb som hotell animatör i antingen Protaras, Pernera eller Agia Napa :) gissa om det gjorde min morgon? aaw, gud vad glad jag blev! får underhålla semestermänniskor och ha riktigt kul hela sommaren :))))))

jaja, åter till verkligheten som heter marcusuppsats och projektdokumjentation! ;/

fredag & lördag ses fram emot (y)

nats


you taste like chocolate

igaur åkte jag till skolan alldeles för tidigt för att hålla joss sällskap :) var trevligt, hade nog ändå inte kunnat sova mer. sen åt jag & linda på queens med killarna, eller vi väntade mest på maten som tog 45 minuter att bli färdig, riktigt dålig, så det gjorde att jag missade engelskan. ville inte göra osm viktor och filip som åt sin efter,då den hunnit bli kall och inte heller som mård och erik som åt den på lektionen!

efter det mötte jag upp carro eve och sanne på stan för att kolla lite, och sen övningskörde jag med niclas. gick ändå hyffsat, dock höll jag på att prejja ner en cyklist :( detta körkort alltså! åkte sedan hem till carro och vi bestämde oss för att åka till jackie och mysa eftersom hon erbjöd sig. jackie bjöd på god mat & fika och blev så att jag stannade där över natten eftersom jag inte orkade ta bussen hem. på morgonen lagade vi pannkakor till frukost och så kom sead så vi pratade lite med honom om ditten och datten (:

ikväll väntar plugg med uppsatsen, marcus har inte höga förväntningar på mig. tror att jag sitter och kollar på tv alla dagar jag inte går i skolan och att jag vaknar till liv på fredag och festar både då och på lördag. han har inte mkt vett han! ;P

grattis till jannie som klarat sitt körkort!<3
nats

all the battles I've won

idag har jag varit ganska produktiv. gjort vad jag kan med både marcusuppsatsen & projektet. fått svar av bodil med nummer till polen och även fixat andra bra grejer som är bra att ha!  har även hittat lite fler jobb utomlands som jag skulle kunna tänka mig. malta, spanien, italien, dubai och så :))

och på fredag ska jag & carro grilla på långö med jones och gänget!
det kommer bli riktigt kul, har inte umgåtts med dom på fleeeera veckor.

& något som nog blir snäpper roligare är sommargrillfesten i kuggeboda på lördag
den har vi sett fram emot länge, så får hoppas att det kommer många nu :)

när denna helvetes skolveckan som kommer är över, är nog alla i trean glada!
det kommer iaf jag vara, om jag nu hinner färdigt med allt vill säga :/

gamla goda tiden


what do you think about that?

Hej!

jag blir så trött på mig själv ibland! känns som om jag ibland kollar ner på mig själv och inte förstår varför jag inte tar chanser jag aldrig kommer att få igen. sånt som man sedan ångrar. visst, det hade nog inte varit något hållbart, men se hur det hade gått liksom.

saknar hela grejen att bo med carro, umgås med jones & gänget så ofta vi kunde och bara hitta på impulsgrejer. kom på det när jag träffade ali på bussen, han skulle hem till jones nu. shit vad kul vi hade tillsammans, allihop. när vi tog över hans säng inte bara en utan två gånger och han snällt fick sova på soffan! får bara hoppas att carro börjar tänka klart och snart är redo för att ha kul igen!

annars saknar jag arlinda & jackie med, känns så sjukt konstigt att inte ses när man sågs minst två gånger i veckan innan. och ikväll är det fest på basen, och det känns lite tomt att inte vara där. grillade med carro sanne eve och några till istället! ;)

och på tal om att sakna, hur mycket kommer jag inte sakna er, alla galärenfolk när ni åker runt land och rike i sommar? kommer bli tokjobbigt alltså! underbaringar, vi får ta vara på varandra!


nats

keep on rising

hej! har inte varit direkt jätteaktiv här de senaste dagarna, vilket bara har varit skönt! ;)

tisdag:  umgicks jag med joss på förmiddagen :) blev att vi gick och köpte oss lite frukost och satte oss på bänkarna där alla gamlingarna sitter. tog inte två minuter innan alla fåglar hade sett att vi satt där så snart hade vi en hel skara med småfåglar och någon kråka. sen gick vi lite i affärer och kollade ut lite klänningar och ditten och datten. sen gick vi och åt i matsalen, hade verkligen inte varit där på ett tag. men inga överraskningar där inte. haha. efter lunch var joss tvungen att gå till skolan för lektion :( så jag hakade på carro. drog till stan och gick i precis samma affärer igen, och så träffade vi evelina sanne och elona så vi gick med dom. mkt trevligt ;p sen hem och plugga och kolla på desperate :)

igår: jag åkte in till stan med mamma & niclas. sov lite och blev sedan upphämtad av elina och joss för att gå på en datorkunskapslektion de lagt in där. var väl inte så nödvändig lektion, men något lärde man sig nog. och så fick man en uppgift man skulle göra med. kul, verkligen. träffade marcus med för första gången på länge, blev lite förvånad över kramen, men har saknat dig med! :) dock fick han värsta chocken när jag berättade hur jag tänkte göra med mitt projekt, typ hjärtattack! haha. men han hängde med oss när vi skulle till stan och snackade. han skulle b.la komma till "fetefesten" och även dra med sig lasse! tycker vi om. efter att elina jag och joss tröttnat på stan så åkte elina hem och vi promenerade till pantarholmen. kollade för första gången på videon från marmaris när vi var ute med båten mega diana. shit vilka tider alltså! en gång till, en gång till, en gång till! och helt plötsligt börjar bilder komma med och låten han hade valt var "keep on rising" vilken är den absoluta turkietlåten 08! sen åt vi och så, sen tog vi buss hem. sen när jag kom hem rastade jag hunden för att sen åka till jannie och jobba, riktigt duktiga var vi! ;)

idag är det plugg som gäller igen. känns som om jag har sån energi till det nu, vill bara bli klar med allt! hade varit så jävla skönt. så idag ska vi köra på så vi kommer så långt som möjligt! härligt värre liksom. så snart blir det att äta frukost och göra sig iordning! (y)

vad händer imorn? :))

"Mina blivande stjärnor ska snart ut i den vilda världen och jag är såklart orolog för er, inte för att jag inte tror att ni kommer att klara er utan för att ni ska förlora er in i nudelträsket."  / Elvis (marcus)

nats

charterhjälte

gårdagen var mysig, och melvin har börjat prata riktigt bra. sa mitt namn, fast det lät ganska roligt. "nattaliii" ändå ganska impad med tanke på att han inte är så gammal. fast det kanske är i den åldern de börjar prata? känner mig ganska okunnig.

annars så har det inte hänt mycket här i ledja. inte mer än att jag har sökt till högskolor, hela 5 program. jag kanske vet vad jag vill bli när jag blir stor lite undermedvetet? iaf sjukt skönt att ha det gjort. och så funderar jag på att åka in till stan och möta joss och UMGÅS MED PÄRLAN! för det var jättejättelängesen vi gjorde något bara vi två. så det är en plan iaf :) sen att ta sig in till stan blir en annan femma.

något som oroar mig är jobb. hur ska jag kunna hitta ett flexibelt jobb i sommar när ingen ens svarar på mina ansökningar. sökte lite jobb som ligger utomlands igår med, så det hoppas jag att jag får svar på. var typ jobb på malta och sånt ;) heeelt okej liksom. haha. nej men behöver ett jobb där man inte är fast för att kunna ta sista minuten till turkiet. kollade charter dit idag, och det var inte så farligt dyrt, och tar man då en sista minuten blir det ännu bättre (y)

skönt iaf att storhelgen snart är över. så jag kan skicka in min data till dell för att den stänger av sig då och då och niclas hittar inte felet. och sen ska min telefon in på lagning med. genvägsknappen funkar inte och kameran tar jättesuddiga bilder. detta känns verkligen stabilt! men väntar på att min försändelse ska komma :) har längtat.

nats


she's got the look

nu fick jag ett meddelande av esen; "hei hei!Jeg blir i Marmaris etter 01.juni. venter for dere.vi sees . hilsen"
vilken tur att vi bestämde att vi skulle till turkiet, olli :D !

nu blev jag glaad :) och är det några som vill följa med är det bara att haka på!
för jag har märkt att det inte är någon idé att försöka planera något, haha!

aja, påskmiddag snart. kul att träffa släkten igen! annars är det inte mycket som händer ;o

nats

ready for those flashing lights

gårdagen var trevlig, åkte till kauppis och sen till emelie för att umgås med henne och jannie :)

idag blir det troligtvis till att vara hemma, kanske tom kan få något vettigt gjort. och imorn blir det påskmiddag med släkten. ska samlas i kallinge så jag hoppas att jag får köra dit ;)

annars så saknar jag arlinda, det känns sjukt konstigt att inte se henne minst två gånger i veckan. då man hade någonstans att gå till, för att göra något som var bra för ens plånbok. jag saknar att ha det stället att gå till, även om det inte var världens bästa jobb, men man kunde verkligen anpassa så det passade en själv. nu hittar jag verkligen inte något som passar mig, ingen hör av sig, även om de lagt ut förfrågan och man lagt in en ansökan. surt. kan ju alltid hoppas på att något dyker upp (y)

& så saknar jag carro !
för några veckor sen hade vi varandra, nu glider vi isär :(

nats

bright sunshiny day

har blivit en riktig slappdag :) och har även börjat med min fysik, det sista på fysiken som jag har väntat hur länge som helst med att göra. äntligen påbörjat iaf, skönt! och nu ska jag nog duscha för att hitta på något hos emelie med lite trevliga folk :) får se om det blir grillning eller vad vi gör.

imorn har jag dock inga planer, vilket känns lite trist. får se vad som kommer upp ;)

nats

mad world

tack alla för igår, jag hade kul! skönt att man kan umgås med folk och att det för en gångs skull kan bli någorlunda spontant! :) först satt vi hemma hos mig med tjejerna och så kom även killarna för de trodde att "hela skolan var där" haha. trevligt. sen drog vi oss in till nivå där vi mös precis som vi brukade förr, kunde inte bli bättre :) sen dansade vi även loss på piraten! efter det följde vi mård hem och så gick jag olivia och svante hemåt.

det roligaste var att olivia var så flummig och berättade om att hon brukar skjuta med golfbollar på kanadagässen hemme i vissefjärda. det kanske inte låter så kul nu, men halv 4 på morgonen, supertrötta och lite på lyset så är det mesta ganska kul faktiskt.

idag chillade vi loss innan vi drog oss till stan. olivia till tåget och jag gick och mötte upp mamma. fick min påskpresent (istället för ett påskägg med godis) och sen åkte vi även och handlade i lyckeby. körde därefter med niclas (som mötte upp oss där) i stan, känns som om man blir sämre hela tiden? ooh. efter det åkte vi hem och jag åkte direkt till jannie för att fira henne lite till! fick god tårta och snacks och så kom även emelie ;) riktigt trevligt. sånt man definitivt borde göra oftare! så vi bestämde att vi skulle grilla några stycken hos thörn på lördag.

grillning även den 25:e med galären i kuggenboda.
det blir bara bättre och bättre ;)

allt handlar om att prioritera och visa vad man vill. jag är inte den som hänger efter folk i hasorna hela tiden, för det är något jag tröttnar på. jag umgås med folk som visar att de vill träffas. så är det med det :) för det tjänar man så mycket tid och kraft på, istället för att gå runt och undra hela tiden. därför är det bara de bästa jag umgås med, end of story.

nats

see you at the club

igår så jobbade jag på bussarna, var väl sådär lagom kul att bli placerad på två långrundor. först till ronneby & tillbaka och sen till tjurkö och tillbaka. den sista turen tog 2 timmar! helt sjukt vad trött jag var på att åka buss sen ;) men 82 kr/h i 6 timmar för att skämma ut sig lite kan jag stå ut med (y)

och sen åkte jag till johanna, skönt att komma dit.
var ute och gick med hundarna, pratade och skrattade ihop!

idag har vi med myst och så, sen tog jag bussen till stan. mötte upp mamma, beställde hem en grej (a) och så gick vi till systemet och köpte lite cider ;) utgång ikväll, och jag hoppas det blir en sån utgång vi hade i höstas då vi satt och mös ihop! vissa har jag inte råd att förlora<3

imorn ska jag förhoppningsvis må ganska bra. beror på hur det slutar ;) sen fira jannie i strömsberg där det bjuds på tårta! vi ska även fira henne lite ikväll, blir trevligt.

annars så vill jag träffa joss! har inte träffat henne på jättejättejätteläääänge :/
baby, vad skulle jag göra utan dig?



nej nu ska jag städa färdigt, för snart kommer rara olivia :))
naats

för jag är lycklig

(trots sjukan och trots att jag ska göra bort mig hela dagen imorn)


lets play a lovegame?

jag har varit ganska produktiv idag, trots min förkylning/halsont/huvudont. och det är skönt! hittade massa nya jobb att söka på internet så det har jag gjort, har solat på altanen och även läst körkortsteori! helt värdelös är jag inte :)

har även kollat resor, funderar på att åka till polen och till bartosz! blir nog nästa eller nästnästa söndag så är man där i en dag. blir nog bra, känns som om det är ett måste till projektarbetet. annars har jag inte mycket att komma med. så nu blir nog marcus glad (y)

nu ska jag nog äta lite soppa till & så vänta på mamma så hon kan hjälpa mig med planeringen
because she's the master! :)



nats


all depends on you

idag är en mysdag! vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen, men såna dagar är skön att med ha ibland! har försökt få tag på emelie, men inget svar. hade varit mysigt att ta en ridtur med henne, men det får bli en annan dag :) och imorn börjar allvaret, jag måste skaffa ett nytt jobb. det är verkligen det största måstet! inför alla planer som ska ske. inget är ju gratis?

sen ska jag nog plugga en hel del på lovet! behövligt.
och även gå ut, för det var alldeles för längesen!
självklart ska jag spendera tid med mina stjärnor med :)

det känns konstigt att inte vakna och gå upp och göra er alla sällskap när ni äter frukost, konstigt att inte ge sig ut i backen och åka skidor och konstigt att inte sitta uppe på nätterna och spela kort & prata. man var så nära varann i några dagar och det var hur mysigt som helst! nu saknar jag det, att umgås med er hela dagarna. ni gjorde dagarna oförglömliga!<3

jag saknar dig, fast hjärtat inte vet vad det vill.

nats


trysil (y)

kom hem från trysil igår natt/morse, och helt sjukt kul har jag haft. vilket jag visste redan från början :)) dock hade jag jätteont i benen & knäna men det gick över sen vilket var tur. dagarna spenderades i backarna och kvällarna i stugan. och ibland stannade man hemma efter lunch. det var mysigt! jag oscar och siri delade på sofforna och låg och lyssnade på musik. och andra dagen råkar jag somna och vaknar av att 10 personer sitter runt mig och kollar när jag sover. tyckte dock det var skönt att det bara var folk man kände. hade ju kunnat vara mycket värre! (y)

alltså känner att det är svårt att summera resan på några rader
så jag tackar alla som var med istället, vilka minnen vi har fått av dessa dagarna
& jag vet att några av er kommer jag ha hela livet<3

igår umgicks jag med carro och sen även adnan. vi gick på stan med twister och mös. och tog även premiärglassen på glassiären vilket var sjukt gott. det enda negativa är att de höjt priserna igen. 32 kronor för 2 smaker!? hm. men det är det värt. och så var jag bara tvungena att skicka en bild till elina och läska henne lite (a) busigt. på kvällen kollade jag in carros lägenhet som var mysig, och blir bättre sen när allt är färdigt.

idag har jag sovit länge (bussfärden tog ut sitt) och sen lunchat och gått på stan med mamms, sahar & morgan. det var härligt. sen även hälsat på carro för att mamma ska få se hur hon bor :) när vi kom hem körde jag en runda med niclas. åkte till jämjö för att han skulle fylla på vårt lager med bilrengöringsmedel från håkans fabrik. så nu har jag varit där, och det var riktigt fint! sen körde vi hem igen utan några problem (var i och för sig rätt nära i lösen-rondellen) och grillade här hemma. hur gott som helst. och egentligen skulle jag åkt ner till per och umgåtts med skogsfolk nu, men tror inte jag har orken ikväll.



nats

RSS 2.0