dagens

Dagens låt didikerar jag åt Olivia! :)


min helg

Helgen har egentligen inte varit min tur-helg pånågot vis (med telefonen, mitt kamerafodral som gick sönder och så är mina nycklar försvunna som toppen på isberget!) men den har varit oförskämt bra ändå!

I fredags hade jag jättekul på halloweenfesten fram tills dess att mobilen var borta. Folk var glada, fulla och danstokiga. Mycket nytt folk men även en hel del känningar och det är så det ska vara! Hade egentligen tänkt att ta bilder under kvällens gång då kameran var med mig men det visade sig att den saknade minneskort, faail! Så vi använde Elinas kamera istället för att föreviga kvällen.

Efter allt drama & kaos drar vi till stan och kollar läget. Under tiden jag satt i telefon lyckades Elina tappa sina byxor utan att veta om det. Vi kollade om det var något drag på Nivå men det var det inte och det var inte värt att betala 100 spänn för att gå in på harrys när jag var på det humöret så vi gick hem och sov istället.

På morgonen igår märkte Elina att byxorna var borta och misstänkte att hon förlagt dem hos Jade, men hon hade inte sett till dem. Så när hon kommer över det drog vi till... tre G! Satt lika fint som alltid och efter det körde jag en runda innan vi drog och handlade på City Gross inför kvällen. Var ett väldigt lass med mat, men ack så gott det var sen!




För efter ridturen kom nämligen nästan alla tjejer till Kuggeboda. HELT FREAKIN' UNDERBART! Jag har inte skrattat och mått så bra på länge och då mår jag bra nästan hela tiden. Detta behövde jag verkligen och jag tror jag pratar för oss alla när jag säger att vi hade jätteroligt tillsammans. Det var skitsnack till max, paradise hotel, närhet, prat om gamla minnen och gemenskap. Det visade sig även att Linda hade sett Elinas byxor utanför kronan, så vi bad både Henke & Jones att kolla efter dem men de hittade dem inte. Tjejer - jag älskar er, ni vet det va?





när det gör ont att se tillbaka och du är för rädd att se framåt, kan du titta bredvid dig och dina bästa vänner är där (:

Idag fick vi en extra timme för att sova och det behövdes verkligen, även om jag har varit sjukt trött ändå! Har varit och pysslat i stallet och därefter red vi bort till paddocken på Fällö för ett pass. Vet inte om vi har en svacka, om han är seg eller om jag är omotiverad men har inte gått lika bra som jag velat den senaste tiden. Är väl säkert en blandning av det hela men vi tar nya tag (y)



Efter det blev jag hämtad av Niclas & nu har jag varit hemma ett bra tag. Riktigt södagsmys med mig själv, allt för att vara så pigg & kry som möjligt imorn för det är då det gäller.

Så nu får jag runda av. Måste nämligen plocka undan lite i köket och så duscha, har nämligen inte gjort det efter att jag varit i stallet idag. Ha en fin söndagskväll nu allihop.
Natalie

förlust

Jag skulle kunna skriva hur många meningar som helst om hur arg, besviken & ledsen jag är men jag orkar inte det. För jag är arg, besviken och ledsen. I fredags försvann min iPhone på en privat fest och det är så frustrerande. För den som tog den har den inget värde. Telefonen är operatörslåst, SIM-kortet är spärrat & snart är även telefonen spärrad. Men för mig har telefonen sånt otroligt värde och jag vill verkligen inte ha någon annan telefon!

Man tror att man kan lita på människor, men det funkar inte, inte alls tydligen. Tycker verkligen det är sorgligt och från och med nu ska jag ha alla mina grejer på mig hela tiden, är nämligen inte värt det. Så fort jag får fram det rätta IMEI-numret ska jag kontakta försäkringsbolaget så får vi se hur vi löser det. Och hur jag ska klara mig med bara en sony ericsson under tiden är ett stort mysterium.


Första bilden på pärlan, kommer ihåg exakt hur stolt jag var över att ha köpt den.

partyparty!

När ni läser detta är jag förmodligen redan på väg till Carro eller kanske rent av redan där. Det är med henne, Jade, Elina och massa andra tokiga människor jag ska festa med ikväll. Utklädnad var obligatoriskt så jag kan ju slänga upp en bild imorn med vad jag lyckades åstadkomma. Pretty funny om man frågar mig men alla har ju självklart inte samma smak!

Eller kanske borde jag köra en Henke och bara ta en kvast och trosor?






Hoppas att ni kommer få en lika trevlig kväll som jag tror att jag kommer få.
Nats, signing out!

dagens hjälte

Är väl andra dagen på kort tid som jag blir en hjälte.. för våra kunder. Att hjälpa en förtvivlad kund är något av det bästa med detta jobbet. Och när man verkligen märker att en stor sten sjunker från deras axlar kan man ju inte bli annat än glad. Förstår dem som faktiskt drar sig för att ringa till oss för att få höra att den stora summan måste betalas, så i detta läget hade nog alla blivit lika glad som de faktiskt blev.

Är så kul att man kan märka även genom en telefon att en person blir glad. Hade det funnits mer personer som faktiskt blev glada över att man hjälpte dem så hade jobbet bara blivit ännu bättre. Men som sagt; den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket!

vi fem

I somras var det vi fem - Jag, Anthonio, Shayan, Anna & Tomas som jobbade ihop. Jag saknar det för fyfan vad roligt vi hade ihop. Anna åker land och rike nu, Shayan har flyttat till Linköping, Anthonio bytt team och Tomas och jag hängde ihop i Vikariepoolen fram tills jag började på supporten.

Självklart är alla poolare sjukt bra men som alla vet så vänjer man sig lätt vid saker man tycker om. Jag tycker så otroligt mycket om dessa människor och jag vill verkligen inte att vi ska tappa varann. Självklart trivs jag på supporten med där jag har mina pärlor i form av Sabina, Victoria, Hanna & Carlos. Man måste kunna trivas bra för att jobba bra och kollar man våra resultat ser det riktigt ljust ut :)



Tack för att ni finns, ni gör arbetslivet så mycket roligare!

ny kategori!

Jag har numera en till kategori; Helgens drink! Här kommer jag att tipsa om goda drinkar som passar vid vilka tillfällen. Kommer vara drinkar jag själv tycker om, drinkar som passar till en viss årstid/högtid och andra crazy recept. Så här ska ni kika in någon gång i slutet på varje arbetsvecka så ni vet vad ni ska köpa hem eller beställa i baren sen när det är helg :D




Halloweenbål; Skräck-is

"En skräckinjagande bål att bjuda osaliga andar på under Halloween istället för bus eller godis. Ishanden gör du s här; Färga vatten med röd karamellfärg och frys in med hjälp av en plasthandske.

Skräck-is

Lägg ishanden i en bålskål.
Tillsätt Coca -Cola och limejuice och rör om.
Dekorera med skivad blodapelsein och pumpa.
Spetsas med smaksatt vodka (t.ex citronvodka) eller rom.






TADA!

halloweenparty!

Är bjuden på två halloweenfester imorn men har inget att klä ut mig till. Dåligt jag vet men jag skyller på att jag inte haft tid. Antingen så fixar jag ihop något imorn innan jobbet eller så kommer jag till Jade och får skäll =D Hinner nämligen inte fixa något efter jobbet då jag ska på kalas för att fira Daniel & Elina :)

Men om jag hade varit så smart och beställt något i förväg hade det definitivt varit denna:


long day

Godkväll alla söta!

Detta har verkligen varit en lång dag, en alldeles för lång dag! Började inte på det allra bästa möjliga sätt men blev istället bättre och bättre! Alla var sjukt glada på jobbet och dessutom var Sabina tillbaka vilket var bra! Att vi sedan hade några x-pressare på besök gjorde ju saken lite roligare! De fick sitta och medlyssna och även ta samtal så de ser hur vi jobbar medans vi hjälper dem när de står ute på fältet!

Efter jobbet åkte jag till Chaplin. Han har verkligen blivit underprioriterad på sistone och det ska verkligen inte vara så i fortsättningen. Har bara lite att ordna sen är jag hans till 100%. Idag var han ett monster i början av ridpasset och var väl aldrig riktigt nöjd med honom då han inte gick i den formen jag ville. Men samtidigt fick vi ett sådant samspel, bara galopperade runt och jag kände att det är där jag hör hemma. I flera veckor har jag gått runt och varit orolig, stressad o.sv. men allt bara släppte när jag satt på hans rygg. Min fina goshäst! Efter passet käkade han hö och jag nudlar i hans box, kvalitétstid när den är som bäst! =)



grattis baby!

Grattis Carro för idag är det din tur att fylla år! Hoppas att dagen blir allt vad du önskar dig och imorn ser vi till att fira dig ordentligt! ♥


Jag & Carro i vår festperiod i början av förra året, den var great!

Ett stort grattis vill jag även säga till Jens & Nina!

dagens


give you back 'cause I'm done stealing

Godmorgon alla fina!

Var uppe alldeles för tidigt för att kunna agera människa och har dessutom världens brådska egentligen. Men jag kämpar på och tror på mig. Det bara SKA gå vägen :)

Blir en halvdag på jobbet idag och efter det åker jag ÄNTLIGEN till Chaplin. Har saknat honom även om man inte kan tro det. Men glädjen att få sitta på hans hästrygg  går inte att beskriva, även om vi ibland jobbar mot varann. Ska bli kul att få åka dit och testa hur det är att rida i paddocken med den nya belysningen. Tummen upp för den, helt klart!


I en av våra vänners affärer i Marmaris där de försökte pracka på oss väskor, plånböcker etc. Elina kom dock hem med en plånbok därifrån som hon var nöjd med.

Nats, signing out

dagens


dagens inköp



Idag fick denna följa med mig hem när vi var på ON OFF efter jobbet. Är mycket snyggare i verkligheten än vad den är på bilden men har inte orkat fixa en annan än! Har i alla fall kopplat in min Iphone och ljudet är helt grymt, så nu kan jag mäta mig med B's högtalare som också är något utöver det vanliga! Dessutom var Sony så snälla att de skickade med Spotify Premium gratis i 3 månader och det är ju perfekt för annars hade jag inte kunnat spela mina listor från mobilen, så det tackar vi för!

don't change me

Är hemma efter jobbet nu och är superstressad! Har massa att göra ikväll och har absolut inte tid med att sitta här egentligen =)

Men allt på jobbet gick tiptop! Idag hade vi ett möte om nya rutiner i och med kampanjen som började igår. Vilka möjligheter våra kunder kommer få, det är helt sjukt. Dessutom riktigt kul att vi är den enda operatören som erbjuder detta till våra kunder. Kryss i taaaaket!




just pull the thrigger.

three is the magic number


dagens


hemma!

Är äntligen hemma, riktigt skönt! Ska göra massa med nyttiga saker ikväll, tyvärr ingår inte tvättning i dem sysslorna då det inte fanns någon tvättstuga ledig. Får bli på onsdag istället. Tycker nämligen inte om att ha så mycket smutstvätt och nu måste jag dessutom välja ut vilka kläder jag vill ha med mig på resan. Hör ni hur jobbigt det låter? Jag, Natalie Eriksson, som är världssämst på att packa - det kan nog vem som helst intyga. Har alltid med mig alldeles för mycket grejer som jag tror att jag behöver och även om jag oftast har rätt så är tyngden på mina grejer ofantlig.

Så till denna resan ska jag tänka till ordentligt och får verkligen vara sparsam med sakerna jag plockar ner då jag vill kunna köpa på mig utan något stopp in dess like.

Har egentligen inte alls tid till det här egentligen, men som sagt så fungerar jag bäst under stress. Bara att testa mig :) Nu ska jag fortsätta med mitt men funderar fortfarande på om dammsugaren ska åka ut idag eller nevah.



Finns för dig, det vet du!
Saknar dig.


N


favoritesen

esen säger:

jeg prover aa kommme til POLAND
maybe in december till march
jeg kan hoppe over til sverige till deg :):)

Tror ni inte detta gör hela min dag? Det hade varit great, awesome, kämpebra och kanonkul om han kom hit och hälsade på och att jag/vi hälsar på honom i Polen. Så tveka inte Esen, det är bara att komma - Du är så välkommen så :)

lodisarnas lodis

Imorse när jag kommer ner till köket berättar mamma att jag ser ut som en riktig lodis. Hon har aldrig riktigt fastnat för mina gula jeans som jag har gjort. Tur jag har Elina på min sida då hon äger ett par liknande hon med. Och de är verkligen helt underbart sköna på alla sätt och vis förutom att det blåser in kall luft i hålen på låren. But that's not a big deal.

Idag är det jobb som gäller, har precis haft lunch med Anthonio och även Monika en liten stund =) Och efter jobbet får vi se om det blir en runda till Chaplin för att testa lyset i paddocken eller om jag gör saker jag faktiskt måste göra. Aldrig särskilt kul att börja men vilken befrielse det är att ha det gjort sen!

"When we least expect it, life sets us a challenge to test our courage and willingness to change; at such a moment, there is no point in pretending that nothing has happened or in saying that we are not ready. The challenge will not wait. Life does not look back. A week is more than enough time for us to decide whether or not accept our destiny."

glädjebesked

Jag har länge grämt mig för att hösten ska komma och mycket just för att det blir mörkt så tidigt. Beror inte riktigt på mörkret (trots att jag är sjukt mörkrädd) utan för att jag inte alls kan rida i paddocken då. Men Elina berättade att de ordnat med ljuset i paddocken så nu kan vi skutta runt där utan att det behöver vara ljust ute. Hur bra? =D

Underlättar verkligen då jag för tillfället jobbar heltid och inte kan vara där ute alls under dagarna, så för min del är det kvällarna som gäller. Och när jag åker på semester är det tänkt att Nanna ska ta ut honom på några ridturer så han inte förfaller totalt. Vilken pärla hon är va? ;p



it's alive

Hej alla söta!

Hur har er dag varit? Har ni varit lika trötta som jag varit idag? Känns som att precis alla gått runt som zombies, men trots det så gick dagen ganska fort ändå. Lämnade tillbaka min högtalare idag efter jobbet och det var skönt att få det gjort, ska nämligen försöka hitta en nu på nätet som jag vill ha då det är större utbud. Har kommit på att jag inte behöver ha en jätteliten då man trots allt nog inte har med sig den överallt - men jag vill ändå ha möjligheten.

För tillfället kunde livet vara roligare då jag sitter vid köksbordet med massa böcker, papper och räkningar framför mig. Men gäller att inte bli putt för lönen har ju trots allt kommit idag och det är aldrig fel! =)

Förresten min mobil lever igen och funkar som den ska! Halleluja moment då jag faktiskt trodde att jag förlorad den för alltid. Inte kul att köpa en mobil när jag endast använder den som extramobil och nu slipper jag det!


På bilden ser du samlade bilder från mina första resor till Marmaris med Joss & Elina! Så sjukt roliga bilder och det går inte ens kan beskriva med hur kul man har där. Måste upplevas och det ska det absolut göras igen, så det är kul att ha något att se fram emot!

kämpa på!

Tog mig ut till Lyckeby mitt i den största regnskur jag någonsin skådat, jag skojar inte! Jackan läckte in i princip överallt och detta drabbade både mig och min finfina mobil som inte svikt mig på över 2 år. För tillfället är det inte mycket liv i min randiga kompis så har lagt honom i ugnen då mammas tips med hårtorken bara gjorde att den inte startade alls. Håll era tummar för min vän =)


and I will always be around

Tjena tjena!

Sitter för tillfället vid köksbordet och lyssnar på 'the post man song' som så fint spelas från högtalaren. Känns drygt att lämna tillbaka den då jag tagit mig tid till att köpa den. Men det finns skäl så som att den är egentligen för stor, den går inte att ta med sig överallt då den kräver ström och dessutom funkar det inte att ha iPhonen inkopplad i den utan endast iPoden. Suger så hårt, men kommer hitta någon som är bättre än den.

Helt sjukt vad fort denna helgen har gått, känns som det var nyss vi satt på afterwork och festade med Carros kompisar. Som att jag precis lunchat med Siri, Svante & Elina. Nu väntar en arbetscvecka till men jag klagar inte då jag trivs. Skönt med rutiner i livet även om jag gärna hade jobbat lite kvällar för att hinna med Chaplin. Mår så dåligt över att jag inte tar hand om honom tillräckligt, fan fan fan! Han behöver inte en till som överger honom och även om du inte läser detta Chappe så lovar jag att göra mitt bästa. Åh, den hästen gör mig så glad varje gång! :)

Och vet ni vad? I helgen kommer både Olivia & B' hem! Helt obeskrivligt bra och jag längtar redan så sjukt mycket efter dem. Olivia såg jag förra helgen men B' har jag inte sett sen hon åkte till Stockholm i augusti. Tur att skype finns även om det inte alls är samma sak! Som jag har saknat er, det ska ni veta.


Nanna & jag när vi lärde de andra i klassen 'Miss Blue', fina tider det!

I wish he meant it when he kissed me cause then I could look back and see someone who loved me but I can only go back and see someone who used me

Heeej!

Blev ingen Chaplin istället åkte jag hem en runda, vilket är riktigt skönt! Börjar nämligen gapa ganska tomt i mitt kylskåp (om man inte räkar med all akoholhaltid dryck..) så att komma hem till ett välfyllt kylskåp är alltid välkommet!

Åkte förbi Elgiganten och ON OFF innan vi åkte hit och bytte ut min kolsyrepatron. Köpte även en högtalare till min iPhone/iPod men är inte riktigt nöjd med den så den ska jag troligtvis lämna tillbaka imorn. Ska man ändå lägga så mycket pengar så är det klart att man ska vara nöjd! Mamma sitter för tillfället och kollar på lite andra högtalare så får se vilken som får följa med hem till Alamedan.

Men nu ska jag fortsätta kolla på Grey's Anatomy som vi har inspelat på boxern samtidigt som jag dricker mitt jul-té från Enkla. Snart är det jul, visst är det sjukt? Tiden går så himla snabbt!


4 veckor, bara 4 veckor tills vi åker!

Later!

dagens


I got no money but I want you so

Godmorgon, godmorgon!

Har sovit tills 12 men är fortfarande skittrött, beror väl på att jag inte sov tillräckligt mycket igår. Kul att ha det släpandes efter sig, men what to do? Hade hur lätt sovit många timmar till men man får vara lite hård mot sig själv.

Dagens planer är.. har inga planer! Ska jag till hästen en runda eller ska jag hem? Här kan jag i alla fall inte sitta & uggla, blir tokig. Dessutom finns det en risk att jag somnar om och vaknar vid 16. Så nu ska jag höra med Elina hur länge hon blir i stallet så jag får sällskap :)

Är egentligen alldeles för trött för att åka till stallet men lite frisk luft behöver alla. Dessutom behöver Chaplin mig och det är alltid en sporre. Så fort Elina hör av sig får jag bestämma mig hur jag gör, men det lutar ändå åt Kuggeboda! Det gör det alltid.



N

drömhäst

Tänk om man var så ekonomiskt oberoende att man kunde göra i princip vad man ville. Då hade jag nämligen inte tvekat en sekund på att hämta hem denna pärlan från Spanien till Sverige. Visst jag är ingen stjärna på dressyr men för hans skull skulle jag lära mig allt. Kolla och njut!

Cicero är född 1999 och 158 cm hög & skulle vara min för 170 000.
Så känner någon att dem har lite för mycket pengar liggandes får ni gärna investera i mig och Cicero!


pokito a poko

Kom hem för en stund sen efter en sväng på stan. Lämnade in min väska då remmen höll på att trilla av för att jag använt den så mycket så kvinnan i affären skulle hjälpa mig att sy fast det bättre. Var egentligen tänkt att jag skulle lämna in min kolsyre'patron' med men inne på teknikmagasinet hade de inte mitt märke, gissa om jag gick ut besviken därifrån?

Blev i alla fall på mycket bättre humör när jag mötte upp Siri, Elina & Svante för en lunch på wayne's då det var längesen jag såg den lille pojken! Så där satt vi tills det var dags för dem att gå tillbaka till högskoleprovet och jag knatade hem. Hade egentligen tänkt städa lägenheten till en klinisk perfektion men den där tröttheten som kommer smygandes kommer nog ta död på mig. Innan jag stänger ögonlocken måste jag få tag på Carro för att se att de kom hem ordentligt sen, det är alltid viktigt. Har nämligen försökt ringa henne sen imorse någon gång, men utan resultat! (antar att hon fortfarande sover om jag känner henne rätt).

Kommer upp ett inlägg där jag visar en alldeles underbar häst lite senare!
(gotta love att man kan tidsinställa sina inlägg!)

N


somna bredvid dig

Godmorgon!

Sitter här jag nyduschad men lagom sliten i min soffa efter gårdagen och då tog jag det lugnt! Det var verkligen fullt ös från det att vi kom till Jerry tills jag tog en taxi hem. Ja ni hörde, snåla Natalie unnade sig en taxi för en gångs skull :D Festen var precis som back in the days, så jävla sjukt att vi var så många på en sån liten yta - men finns det hjärterum finns det stjärterum. Hade trevligt, skrattade och hade verkligen roligt! Filmade även när de dansade men lovade att inte lägga ut det och jag håller vad jag lovar!

Tanken var ju egentligen att jag skulle sitta på tåget till Malmö om en halvtimme, men Olivia var jättebakis och hade att göra i helgen. Det är ingen fara baby, jag vet att vi tar igen att! Du kommer hem om en vecka så då kan vi krama sönder varann!

Vad jag ska göra nu har jag ingen aning om, står helt still! Blir nog att byta ut min kolsyrepatron sen möta upp Elina för en fika :) Tänkte även dra till Carro en stund och se hur hon mår efter igår, hon var minsann på G! Som jag har saknat denna, skönt att hon är tillbaka!



Later!

hot mess

Är precis hemkommen efter jobb och afterwork, så hinner inte skriva särskilt mycket! För nu ska jag dra till Carro där hon och Jade är innan vi drar vidare mot vildare betesmarker!

Fick förresten ett roligt felsms innan som kan bli dagens felsms!

Sms: Gott vin !
Trevlig helg
Anders




Later!

!


21 oktober

Imorse hörde man Elina tassa ut riktigt tidigt då hon skulle gå till jobbet och det var riktigt skönt att veta att man kunde ligga kvar. Vid halv 11 började telefonen vibrera när Nanna ringde, hon skulle hälsa på mig idag :D Hon hade nämligen varit och skrivit på papper på Uniflex så från och med idag är även vi arbetskamrater, så kul! Så vi firade både min födelsedag och hennes anställning med en riktigt fin frukost som hon köpte med sig. Hon är verkligen helt underbar, min lilla Nannis!

Efteråt drog vi båda och red, jag i Kuggeboda och hon i Agdatorp! Han var lite väl stirrig idag, vi brukar ju inte rida ut själva då det är roligare om man är två. Red till paddocken som var lagom blöt efter gårdagens skyfall. Gick bra ändå även om han inte kändes lika bra som han gjort innan, men efter omständigheterna helt okej! Märkte sen att tränset satt helt på sniskan med efter att vi plockat isär det och smörjt det, kan ju vara en faktor i att. Men jag är stolt när jag släppte ut honom i hagen då han ser ut som en helt annan häst nu.



Chaplin ♥

Bday

Hejsan alla söta och rara!

Sitter här vid mitt köksbord, kom precis hem efter att ha varit hos både hästen och handlat :) Tänkte faktikst berätta om min födelsedag som var igår.

Började med att jag vaknade före väckarklockan andra dagen i rad, hur ofta händer det egentligen i ens liv? Men drog mig till jobbet där det var kul att de kom ihåg. Bjöd även på tårta vilket även uppskattades från några som ingen tårta skulle ha. Men gör ju inget, först till kvarn liksom! Själv lyckades jag trycka i mig minst 2 av varje sort dessutom så var det lunch + riskakor på det!

Så fort jag slutat så drog jag till systemet och där jag gick jag väldigt nervös då det kändes som att man verkligen inte hade något där att göra! Men jag köpte PRECIS det jag ville ha och det var skönt att kunna gå runt och plocka själv =) Inget mer ringa mamma i panik för att man glömt ordna det tidigare även om min mamma och Niclas alltid varit jättesöta och ställt upp!


På kvällen bjöd mamma & Niclas mig på trerätters-middag på en restaurang i stan. Och pinsam som mamma är var hon ju tvungen att berätta för vår servitör att jag fyllde 20 vilket resulterade i att jag fick all min mat serverad först och ett stort fyrverkeri i min efterrätt. Det var verkligen hur trevligt som helst om man inte räknar med de jobbiga ungarna. Och eftersom Twister väntade hemma var de tvugna att åka ganska tidigt (även om grannen varit ute med honom) så istället gick jag till lägenheten och väntade in Elina samtidigt som jag pratade med Linda på skype. (saknar dig!)


När hon var här korkade vi upp och fick även sällskap av Jones vilket var kul! De andra jobbade eller orkade inte och jag hoppas på allvar att de tar igen att då Filip har lovat att vi kör all-in imorn! Hörde ni det? Alla ska med! Vad gör vi? Nu kör vi! Även om det kanske inte var världens drag ute och inte så många människor så stannade vi en stund och unnade oss en nacho-tallrik! Stötte även på några gamla festpolare som vi satt med en stund innan vi drog hem och sov gott!

Du är världsbäst & jag älskar dig, glöm aldrig det sötnöt!

Vill bara tacka alla! Tacka för alla grattishälsningar jag fått personligen, via SMS, mail och facebook! Betyder så mycket att ni faktiskt kommer ihåg mig. Och tillsammans ska vi röja en helkväll så boka in mig! (y)

big trip

Fick ett mail igår som mamma vidarebefordrade ifrån Royal Caribbean som vi kommer att åka med. Massa kul fakta och information! Bara en månad kvar tills jag är på väg härifrån (om än för ett litet tag) och inte har några som helst bekymmer över huvudtaget. Inte för att jag har så mycket groll, bekymmer eller liknande men att komma iväg är ju alltid välkommet :)

Att det sen är New York, Fort Lauderdale och Karibien gör ju att det är svårslaget.
Här nedan ser ni vilka ställen vi kommer stanna på när vi är på kryssningen.


a big day is coming a head

Tv-kvällen har börjat och just nu är det paus, så passar på att skriva lite snabbt!

Har kommit iordning litegranna här hemma, disken är diskad och hallen ser inte längre ut som det bombnedslag som det tidigare var. Dock har jag lite kvar att plocka undan i rummet men det går nog fortare än vad man tror.

Är nu bara 1h 18minuter tills jag också är 20! Så imorn ska jag gå till systemet och handla precis vad jag själv vill ha utan att behöva planera! Bara gå runt där bland allt utbud och slippa känna att nån råstirrar på mig för att jag inte borde vara där. Och fanken om de inte ber om legg, då blir jag ledsen på riktigt.

Funderar även på att bjuda på något på jobbet. Men vad? Och vilka? Vilket dilemma va? Nej men ska bli mysigt att gå till jobbet, sen ut och äta med mamma & Niclas och så en fet utgång på det. Kan ju faktiskt inte bli bättre:) På torsdag har jag begärt tjänsteledigt då jag inte vill behöva ta det lugnt imorn och vad passar bättre än en ridtur på min fina kuse? =) Det behöver både han och jag!


Min fina tårta jag fick när jag fyllde 18!

Godnatt alla söta!
Imorn är det en ny dag & den är min!

kaos

Ni ser ju hur det ser ut! Garderoben ska jag nog inte ens börja att böka i, då det aldrig kommer ta slut. Och fler skor får jag nog inte köpa då jag inte kan skiljas från någon av dem trots att jag inte ens använder många vem. Vilket dilemma va? Får bli shoppingförbud tills dess att jag landar i Usa & Karibien :)


finally home

Heeej alla!

Är äntligen hemma och idag SKA jag städa allt, lägeheten ska vara klinisk ren innan jag lägger mig då jag inte vill vakna upp i en stökig lägenhet på min födelsedag. Är förvisso inte så jättemycket men det ska ju göras och jag hade helst sluppit undan det om jag hade kunnat. Blir även att rensa kylskåpet och kolla så man inte har massa saker som bara ligger och blir för gamla därinne.

Gud vad muntert allt lät, jag som har varit så himla glad idag - vilket jag fortfarande är! Har gått väldigt bra på jobbet & som sista samtal fick jag in ett en person som ville ha ett abonnemang hos oss = ka-ching för mig! Dock fick jag veta av min homie Marcus från Helsingborg att de tjänar typ 5 gånger mer om de tecknar ett nytt abonnemang, men man kan ju inte få allt :) Så han ville att jag skulle börja hos dem i Helsingborg, skulle i alla fall komma och titta. Och varför inte? När jag åker ner till Malmö blir det ett stopp där innan, har ju inget att förlora trots att jag inte har några planer på att lämna Telenor :D


Jag och Nanna som lekte i photobooth

Så nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med allt jag har tänkt att göra ikväll, är ju dessutom en riktig TV-kväll ikväll! Hörs kanske senare.
Later!

note to yourself:

Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

sjukt rolig


sick


mina fina

Det gäller att ha det som betyder något nära sig. Och varje gång jag tittar på mobilerna blir jag glad för båda gör visar om och om igen hur viktiga de är för mig.

Twister som har funnits för mig under en väldigt stor del av mitt liv, vet inte hur jag ska klara mig utan honom. Den känslan och glädjen han visar när man kommer är obeskrivlig, lyckan blir total!

& Chaplin som inte har varit med alls länge. Men det som gör att han betyder så mycket är att vi hela tiden utvecklas tillsammans! Det hade inte varit samma sak om jag suttit på en läromästare då varken jag eller hästen hade lärt oss något. Istället gör vi två små, men betydliga framsteg varje gång vi tränar.




talking to the moon

Denna går just nu på repeat hemma hos mig, sjukt bra låt!




when you starting to loose me, I'm already gone

Hejsan!

Hemma efter en jobbdag på 8 timmar, var minsann inte igår. Men tiden gick sjukt fort och jag trivdes riktigt bra med det jag gjorde. Fick in både företags - och återförsäljarsamtal vilket är riktigt skönt då man får lite omväxling vilket jag tycker är otroligt bra. Att jag dessutom sitter nära Sabina, Vicky & Carlos gör ju bara saken ännu bättre :)

Nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och plocka undan i hela lägenheten, går inte att skjuta fram det ännu längre. Hallen är en katastrof, köket har disk att diska och i rummet ligger det kläder lite huller om buller. Inga stora projekt, men först ska jag gå in mina nya skor jag beställde på nelly.com! De är helt underbara och hur sköna som helst trots att de har över 13 cm klack.

Jobbar dåliga tider hela veckan för att kunna rida vilket jag tycker är urtrist! Särskilt när han faktiskt har kommit i den fina formen som han är nu, den vill man ju inte att han ska förlora lika snabbt. Och åker jag till Malmö i helgen blir det ju ingen ridning på helgen heller, men man får helt enkelt prioritera. Jag har ju trots allt inte besökt Olli en enda gång sen hon flyttade så jag tycker faktiskt att det banne mig är dags nu! Boka in det hörru.


Utsikten man ser när man hänger med Sabina när hon ska röka

Vicky

Sabina

Ingången

N

you brought so much life in to me

Godkväll sötbollar!

Är äntligen hemma på Alamedan 25 efter en RIKTIGT bra helg! Firade ju som sagt mig igår hemma i Ledja och var väl runt 20 personer sammanlagt! Det var god mat, dryck och nära och kära, och det kan ju inte bli fel då? Fick massa fina presenter och bör även tillägga att mamma är världens bästa när hon bjuder mig på kryssningen i karibien (flygbiljetten bekostar jag själv) och jag ser redan fram emot resan. Vi ska nämligen besöka New York, som alltid varit en dröm för mig!

Men nu kom jag av mig helt känner jag.. Igår i alla fall så skrattade vi och pratade fram till 10-11 innan Jocke kom och hämtade oss för att åka till Per! Han hade sin 20-årsfest och skogsgänget var samlat vilket var riktigt kul! Fick se Dennis dansa, även per. Tobbe skrattade som en tjej och det diskuterades politik med en snubbe från Saltö. Vi dansade som tokiga till Miss Blue & Highwayman och hade det jättekul! Runt 3 fick vi skjuts hem igen där vi stupade i säng efter att ha pratat en bra stund!

Till frukost idag blev det gårdagens mat för mig och Elina medans Nanna kämpade för att få i sig en macka! Därefter chillade vi i sofforna innan det var dags för att åka och rida. Var egentligen inte alls planerat att åka dit men jag är glad att jag gjorde det, för han har börjat gå bättre än nånsin nu. Precis som om han fattar att det inte är någon idé att låtsas inte kunna saker, men vägra däremot tycker han är världens roligaste. (för det hatar jag honom lite!)





Här är några av bilderna jag hittade i min lilla Canon som nu har fått ett nytt minneskort vilket jag utnyttjar. Har kommit på att jag har varit alldeles för dålig med att faktiskt ta kort så den ska hänga med överallt från och med!

Gooodnatt på er!

for tomorrow

Klockan 7:20 ringde klockan för att jag skulle gått upp, önskar nästan det var en efterfest man skulle gå hem från istället ;) Men det är inte så tokigt och det kommer att bli en bra dag det vet jag! Gäller bara att hålla ut och jobba på snabbt som saaaatan.

Som ni säkert vet så träffade jag ett gäng fina bönor igår, tack för det!
Några av världens bästa tjejer och man är lyckligt lottad som har vänner man trivs med ♥

Nu ska jag fortsätta med mitt, 1½ timme kvar sen blir det telefonin för min del. Sweet!
Later!

happyland

Egentligen borde jag sova.. jag vet! Men har inte riktigt ro i kroppen än eftersom jag har haft en superduper-mysig kväll tillsammans med 4 fina damer =) Detta är livskvalité vill jag tala om när man får umgås med människor som verkligen bryr sig! Alla andra kan man faktiskt ignorera då de inte är något att ha.

Kom på tal att det kanske blir Malmö nästa helg då Olivia ville fira mig på Malmö-vis och det tackar man ju inte nej till? Så om allt funkar för mig i kalendern åker jag ner där efter jobbet på fredag :) Blir ju även att hälsa på resten av mina små grabbar som också håller till där nu för tiden.

Kommer troligtvis inte kunna sova men ska ge det ett försök då det är jobb vid 8! Inget jag direkt är ett fan av men det blir roligare efter då vi ska fira mig. Massa fina människor som kommer för min skull, helt underbart ju. Och kvällen kommer troligtvis spenderas i Strömsberg med roliga människor. Klockrent!


Chaplin ♥

Godnatt!

fredag är ändå den dagen som känns bäst

Åh, är det inte underbart! Veckans bästa dag har nu äntligen kommit och efter att jag slutat vid 17.30 ska jag möta upp några av mina bästa vänner vilket blir kalas! Eftersom Olivia inte riktigt är nöjd med kebaben i Malmö så blir det en sån, sen är det väl kanske tänkt att det blir Nivå en runda. Mård var på och joina, får se om det finns fler av grabbarna grus hemma! Dock MÅSTE det bli en tidig kväll då jag jobbar mellan 8-14 (om PSA någonsin förstår vad jag menar i mina mail) och därefter är det ju kalas för ingen mindre än mig :D

Men nu är det tänkt att jag ska förlänga och skicka ut telefoner i en sjuhelsikes fart.


N

for the sun


Den här låten är en av mina favoriter och påminner mig om när jag och Elina åkte till Marmaris i maj i år för att överraska våra kära vänner där som fullständigt tappade hakorna. Man behöver fler såna lyckopiller i livet och nu började jag sakna dem allihop så! Det är inte samma sak att skriva med varandra på facebook, msn och så vidare men förhoppningsvis så ses vi nästa år igen! Även om ni inte läser detta så ska ni veta att ni har gett mig så mycket visdom, glädje och minnen :)

inspiration



En sån vägg vill jag ha, även om det kommer att ta mig 100 år så sparar jag min ena vägg till ett sånt mästerverk! Ni får tycka vad ni vill, men är man ett ram-freak som jag är detta himlen.

you found the pieces left of me
sewed them together carefully

and I'm not gonna lie to you
I'm not gonna to the things I've learned I should do
'cause I choose you
I choose you

darling, go home

Tjena hejsan!

Har äntligen landat här hemma efter att ha jobbat, hämtat ut pass och tankat. Nu värmer jag mat för fullt då magen skriiiiiker efter påfyllning, så idag blir det köttfärssås (igen). Sen blir det till att läsa viktig information innan jag gäser en stund i soffan.

Har egentligen inte tid till något annat men det där med att prioritera har aldrig varit min starka sida. Men det har funkat att göra allt i sista sekunden i över 19 år nu så varför ändra en bra metod som aldrig svikit mig?

Nu ska i alla fall resten av kvällen spenderas med att läsa och lyssna på Amanda Jenssen, vilket kommer göra att det blir en ganska fin torsdag ändå. Amanda sviker aldrig, då hennes musik är helt underbar!

Vill även tipsa om min fina vän Annas musik!
Den hittar ni HÄR & HÄR!


Och här är Anna :)

just the way you are

Snart fredag, snaaaaaaart min favoritdag i veckan! Eller äsch, man ska inte klaga då tiden ändå går fortare än vad man önskar ibland. Känns som det var nyss man satte sina fötter på detta bygget men det är närmare 8 månader sedan vi var nya och färska här. Herregud, alltså 8 månader är inte lite men så länge jag trivs finns det ju inget att klaga över.

Det enda jag inte riktigt är nöjd med är att det faktiskt är oktober på riktigt nu. Inget fel på månaden i sig om man inte räknar med vädret. För nu har det börjat bli så där ruskigt och snart kommer väl den förbannade snön, vill verkligen inte se den i år. Men man får tänka positivt! Har nästan 6 veckors heltid på ÅF & därefter åker jag iväg i ca. 16 dagar till solen och stora äventyr. Bra att ha något att se fram emot :)

Dessutom är det bara 6 dagar tills jag blir 20! Då vankas det utgång, på riiiktigt!
Och så kommer ju Olli imorn så då ska tjejerna samlas, can't wait!
& så ska jag kolla om monstret lugnat ner sig på söndag så han är den pärla som han brukar!

Åter till arbetet
Later!


done

Har gjort något stort, eller stort och stort, allt är ju relativt. Men stort för mig och jag är redan nervös.

kvällsjobb

Godkväll!

Sitter på jobbet.. fortfarande! Men bara 30 minuter kvar och eftersom jag & Tomas unnade oss indiskt idag känns det inte för jobbigt ändå. Det enda som är lite jobbigt är att jag börjar jobba vid 9 imorn, men det som inte dödar härdar! Hade egentligen tänkt att ta det lugnt dessa två dagar jag trodde att jag var ledig, men inte tackar man nej till jobb då man kommer vara borta i 2 veckor i november. Need all cash I can get!

Olivia gjorde my day förresten, fick ett SMS att hon har tid att träffa oss på fredag. Två månader är alldeles för lång tid för att inte träffa min skrutt! Nästa gång kommer jag till Malmö, var så säääääker!


Annas pokémon som hon inte vill att någon ska röra


9 minuter kvar och jag tackar för mig!
Nats!

underhållande vänner

Sitter här och småskrattar för mig själv här på jobbet. Har den älskade FB-chatten uppe och skriver med Nanna & Löfgren och de levererar små skrattbomber till andra sidan skärmen.

Viktor skulle ha några kursare på besök ikväll, så han städade
när jag frågade vad de skulle göra fick jag detta svaret:


Viktor:
vi ska kolla Bonde Söker fru xD


Natalie:
hahahahhahah! vad mobbat


Viktor:
NEJ
ikväll är det bästa avsnittet, speeddating hahahahahahha
skrattar alltid så jag skrattar ihjäl mig när jag ser det xD

put your hands all over me

Godmorgon alla!

Känns nästan lite pinsamt att skriva 'god morgon' men vaknade man för 1½ timme sedan är det väl ändå okej. Dock får jag inte vänja mig vid att vakna vid 12 då det kommer bli sjukt jobbigt den morgonen man ska upp vid 7. Men den dagen den sorgen, eller?

För tillfället sitter jag vid köksbordet och skriver, försöker få in informationen i hjärnan och är ganska koncentrerad! Inte varje dag, så kryss i taket! Får hoppas att det går vägen den dagen jag kommer att behöva kunskapen! Om en stund blir det en promenad med vovven och även en dusch innan det är dags att åka till jobbet!

Shiiiit, kom på nu att jag inte alls börjar 17 som jag trodde att jag gjorde. De har ju lagt på 2 timmar extra på mitt och Tomas schema för att vi ska sitta adm också! Skickade iväg ett sms till Sabina så hon kan kollar det så att det är till 100% så man inte sitter där sen 2 timmar för tidig till jobbet. Inte kul, inte kul!

Nu helt plötsligt brinner det i husknutarna. Blir en snabb kisserunda med Twist och så en snabb-dusch så jag hinner till jobbet i tid. Fasen också, man kanske skulle vaknat vid 10 ändå? Blir till att ställa tiden varje gång man är ledig trots allt!


Tänker på dig baby! Och förhoppningsvis så syns vi i helgen, lycka ♥

Nats, signing out

bv'


Whenever I'm down, I call you my friend
A helping hand you lend, in my time of need so I
I'm calling you now, just to make it through
What else can I do, don't you hear my please
Friends may come and friends may go

But you should know that
I've got your back, it's automatic
So never hesitate to call
Cause I'm your sister and always for you and I

I don't know what I'd ever do without you
From the beginning to the end
You've always been here right beside me
So I'll call you my best friend
Through the good times and the bad ones
Whether I lose or If I win
I know one thing that never changes and
That's you as my best friend

I wish the best for you

Godkväll, godkväll!

Jag har parkerat mig i soffan här hemma i Ledja samtidigt som jag kollar på Biggest Loser. Har varit helt ledig idag och det har jag verkligen tagit vara på! Satte mobilerna på ljudlös igår vilket verkade vara ett smart drag då det på morgonen fanns 7 olästa sms som annars hade stört min skönhetssömn. Att verkligen få sova ut utan att ha någon tid att passa är guld värt och är något som man borde få göra lite mer ofta!

Efter att ha avnjutit en frukost beståendes av bacon, äggröra och crunchy drog jag till Kuggeboda där min krake verkar ha bytt skepnad. Från att ha varit en ängel att ta in har han blivit ett litet monster som var näst intill omöjlig att få tag på då han ville in i stonas hage. Inte var han lättare att hantera inne i stallet då han tyckte det var väldigt kul att starka med frambenen i boxdörren vilket gjorde att det var ett jäkla liv och för att inte tala om monstret i paddocken. Tog ett jäkla bra tag att få honom lugn, så det blev tyvärr ingen vidare bra träning. Gör om gör rätt! Så jag låter honom stå några dagar för att lugna ner sig och i helgen nån gång ska han få börja gå med stona igen så förhoppningsvis kommer allt att bli tiptop igen, puh!

I och med att jag börjar vid 17 imorn har jag nästan hela dagen här hemma till att göra saker jag måste göra. Blir till att boka tid hos tandläkaren, boka andra viktiga grejer, lägga massa tid och energi på Twister och så läsa på saker jag behöver kunna. Lär med andra ord ha fullt upp hela dagen vilket är precis så som jag vill ha det =)



Men nu ska jag ta ut hunden på en runda, tycker om att göra honom glad :)

stay with me

Godkväll!

Har haft en dag som har varit helt okej. Kommer inte gå till historien som världens bästa dag men inte den sämsta heller, för vilken dag med sovmorgon kan göra det? Mötte i alla fall upp Elina och tog en lunch på.. håll i er - tre G! Och det satt precis där det skulle. När hon sedan skulle hem blev det till att kolla resväskor och fixa pass med mamma! Hon sa att det var något med 40 dagar kvar till vi reser, whiiii!

Därefter blev det jobb i 6 timmar med Anna & Tomas, mycket fint sällskap det ska ni veta! Och Tomas levererar alltid när det gäller knäppa citat. Idag löd det så här: Idag är jag så glad att jag tror jag åt upp en clown på vägen! Ni hör ju, är det verkligen konstigt att vi har så kul på jobbet? Denna veckan är den sista veckan på 6 veckor som jag sitter med dessa underbaringar, därefter blir det att sitta vid Sabina & gänget, och det är ju inte fel det heller =)

Brukar få denna frågan ganska ofta då den stundande 20-års dagen närmar sig. Vad önskar man sig egentligen? Har tänkt, tänkt och så tänkt lite till. Ikväll kom det en liten snilleblixt, en liten ekorre viskade i mitt öra att en ny kamera kanske hade varit på tiden! Så för tillfället sitter jag och kollar på expert, on off & elgiganten för att se vilket alternativ som är bäst för mig! För tillfället lutar det mot en D90 eller en D5000, men det kan snabbt ändras!

Oj, klockan börjar bli mycket! Inte för att det gör något då jag är ledig imorn men ändå ganska skönt att lägga sig i lagom tid. Imorn är det tänkt att jag tar en runda till kraken och verkligen tränar på det vi är dåliga på, kan ta ett bra tag. Nää, nu överdrev jag faktiskt då han faktiskt gå jättefint när både jag & han gör vårt bästa och imorn ska båda göra så gott vi kan. Och därefter får vi se vad som händer, den som lever får se helt enkelt!


Några av de bästa människorna jag vet & så jag då

Godnatt, sov gott!

if it makes you happy

Goodmorgon!


Sitter här vid matbordet i Ledja och käkar såna 'tantgodisar' som Elina kallar dem, små halstabletter som är helt godkända. Planerna för idag är att läsa på det jag måste ta mig igenom och vid 16.30 är det dags för jobb. Jobbar ihop med Tomas och Anna så det kommer bli en trevllg kväll - det vet jag redan nu!

Därefter MÅSTE jag ta tag i lägenheten, för jag orkar inte gå runt i det kaoset som råder där. Kan även höra med Tomas när han kan hämta bordet han ville köpa av mig, så får jag lite mer plats i rummet, när man ändå är på gång liksom!

Några planer för veckan som kommer har jag inte vad jag vet än iaf, mer helgen som är planerad i så fall! På lördag är det tänkt att släkten ska fira mig då min stundande 20-års dag börjar närma sig. Läskigt vad tiden går fort! Och när det är färdigfirat blir det nog att man drar till Strömsberg där Per firar sin 20-årsdag några månader försent :)


Gran Canaria år '00

Nu; göra lite nytta!
Later!

härligt liv

Heeeeeeeeej!

Har varit alldeles för busy för att ens kunna kika in här och säga hej.

Igår efter jobbet drog jag nämligen direkt till Kuggeboda för att rida. Chaplin var alldeles för pigg för att jag skulle bli nöjd med honom, men man kan inte ha toppdagar hela tiden. Och dessutom har jag varit väldigt nöjd med honom den sista tiden så gjorde ändå inte så mycket.

På kvällen gjorde vi egen pizza som blev sjuuuukt god och godkänd av både Ingela och Roger! Mätta och belåtna åkte vi till Lyckeby för att hämta Elinas pappa som varit på hockey och för tillfället var hos sin syster. Vi blev kvar ett tag då Elinas släkt är så sjukt skön! När vi sedan kom tillbaka till mansion:et åts det chips&dipp och daimtårta, tyckte vi allt att vi var värda.

Idag var vi på Börkes i Tingsryd även om alla odds talade mot oss kom vi fram - till slut! Där inhandlades det lite småprylar, en tunnare ridjacka och så bytte jag min hjälm mot en mindre hjälm så nu sitter den som en smäck. Och vi åt hamburgare där man kunde välja precis vad man ville ha på och innan vi drog hem fikade vi i cafeet, denna nyttiga helg alltså.

Väl hemma drog Elina mot jobbet och jag till stallet. Idag red vi ut tillsammans med Ingela och höll till på en äng, alltid kul med lite variation även om jag inte är så där särskilt förtjust i att rida på ängar men Chaplin verkade uppskatta det. Att sen Ingela sa att han har börjat bli smalare och att det syns att han blir riden gjorde min dag, nämligen kul att få bra feedback för det man gör. Och eftersom jag är ledig 4 dagar nästa vecka blir det hårdträning för min krake!

Eftersom att det som att festen ikväll blir inställt funderar jag på att åka hem istället. Jag tog nämligen mitt förnuft till fånga och nu ska jag följa med på resan vilket betyder att mamma och jag har en hel del att planera. Att jag flyr från kaoset i lägenheten har inget med det att göra (a)



Nuuuuu drar jag, so long!

tidvis

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
jag har saknat din röst
ensamma dar hag jag saknat att ha mitt huvud
mot ditt bröst

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft för att gå ut



erase me

Häääääääj!

Har precis landat i soffan, eller precis och precis men i alla fall. Har varit en lagom lång dag med jobb från 9-13.30 även om jag & Anna stannade till 14 för att avnjuta tårtan de belönade oss med för att företagssäljen gått så bra! Blir mindre sånt för mig ett tag framöver då de behöver mig inne på ÅF heltid mellan den 18 oktober och 31 november. Kan troligtvis inte jobba hela den tiden då jag ska på semester där emellan, men det var okej med dem.

Har tänkt att åka hem idag och det ska bli otroligt skönt =) Få bli ompysslad lite, pyssla om Twist och umgås. Passar även med mina jobbtider imorn då jag har en heldag, så varför inte liksom?

Funderar även på en liten utgång imorn, hade varit otroligt kul faktiskt. Ska kolla runt och kolla hur pass varmt intresset är.

Hade förresten en sjuk dröm. Drömde att jag fyllde år men ingen visste om det och självklart var jag inne på systemet för att handla. När jag väl var där inne såg jag Oscar i en rosa kanindräkt (!) och tyckte inte att det var något konstigt med det. Konstigt det där med drömmar..

N

bumpy ride


word


light outside


what a wonderful world

Häääällo evärybody!

Sitter på jobbet, like always men jag trivs minsann så bra med det! Har ju sällskap av Anna & Emelie och vad är inte det om helt toppen?

Dagen har varit hur bra som helst. Vaknade imorse klockan 07:20 och hade inte en aning om varför jag ens ställt när jag vaknade. Tog ett tag och när jag vaknat till så kom jag på att jag ju hade bråttom då jag skulle till Johanna. Väl där fick Milwa sin jacka som vi köpt till henne och även om den var lite stor så verkade hon tycka om den väldigt mycket, och det är ju alltid kul!

Resten av tiden gick åt till att tjöta, skratta och sånt. Blev även en storhandling och så ett besök på den indiska restaurangen här på Gräsvik som är helt fenomenal! Har ni inte ätit där så måste ni verkligen testa, det bröder de serverar är nämligen to die foooor!

När jag åkte hem var bussresan minst sagt kort, kan bero på att jag somnade till där och vaknade upp på stationen! (hur bra liksom?) Hoppas bara jag inte snarkade..

Nu är det bara 9 minuter kvar på jobbet och sen ska jag hem och sörja att jag missade säsongspremiären av grey's! Men som tur väl är har jag en mamma som är så snäll att hon spelar in den på boxern åt mig :) Får nöja mig med något annat skräp på tv:n istället eller så blir det vänner - för de sviker minsann inte!

home again

Heeeej!

Är hemma igen efter alla mina äventyr och är heeelt slut typ. Blev till att gå lite på rullbandet därefter blev det b.la. magen som fick sig en omkörare!

När jag var färdig på gymmet blev det hem en runda för att äta pannkakor innan det bar av till Agdatorp där jag gav Nanna sin födelsedagspresent! När klockan var efter 5 åkte jag till stallet för att möta upp Elina där.

Vi tog ett pass i paddocken och man märker verkligen skillnad på när han spänner sig och när han verkligen slappnar av när vi rider. Det är inte först förrän han börjar bli lite trött som han frivilligt går ner på tygeln och går precis som jag vill att han ska göra.

Sen jag kom hem har jag hunnit äta goda gröna bönor och mitt kvällste som Jannie tipsade om för längesssen! Ska nu svira om till pyjamas så jag är pigg när klockan ringer 7.30. Det är nämligen dags att åka till Johanna och familjen, vilket ska bli otroligt kul. Blir inget långt besök då jag jobbar vid 17 men det är alltid något.


Marmaris nu i maj

Godnatt alla!

feels like I'm the only girl in the world

Nu är jag redo att åka hemifrån! Har nämligen tvättat färdigt, plockat undan lite i hallen, ätit lunch och så! Nu ska jag styra kosan mot gymmet och därefter blir det mot agdatorp. Sweet!

Därefter ska jag troligtvis ta Chaplin på ett träningspass i paddocken, så vi förhoppningsvis kan hoppa några hinder. Hoppas verkligen att han är samarbetsvillig idag! Tycker nämligen inte om den tjuriga Chaplin.

Ska även försöka få tag på Johanna och se om de är hemma imorn så jag kan komma förbi en runda, var ju trots all alldeles för längesen. Inte lätt att hinna med allt och alla men jag försöker så gott jag kan :)


Ati, johannas förra hund

Later!

I wish the best for you


don't stop me now

Godmorgon!

Vilken hurtbulle jag är, vaknade nämligen 9:15 trots att jag är ledig och skulle kunna spendera all day i sängen om jag velat. Men eftersom jag har bokat tvättstugan blir det en liten runda dit då jag inte har så mycket tvätt, är ju ändå skönt att få det gjort liksom!

Därefter tänkte jag plocka undan för att sedan sätta mig ner och plugga lite
När klockan blivit tillräckligt mycket är det dags att träna på gymet
Och när jag tränat blir det en runda till Nanna innan jag åker till Kuggeboda :)



Min plutt

en dag på kajen i 3:an



man tyckte att man var störst i världen
och det jobbigaste man visste var den där boken marcus gett oss att läsa, no logo
och allt man längtade efter var helgen, som alltid var fullspäckad med cirkusfestligheter med de bästa'

man kan sakna att ha alla runt sig, som man hade då
men samtidigt tar man vara på varandra så mycket bättre när man inte ses så ofta
dock hade jag inte tackat nej till ett nv3 i soffan i bönan, men vem hade det liksom?

just the way you are


ka-ching!

Gick i alla fall bra med säljet idag på jobbet

8 nytecknade abonnemang
& 1 förlängning

= 1820 - skatten!
Heeeelt okej liksom (y)


Maj 2008

pyramid

jobb nr.1 avklarat
nu har jag landat hemma för en stund, sen bär det av till jobb nr. 2
har även hunnit handla, tanka och städa undan i köket
& ändå är det ändå inte lika rent som jag skulle vilja ha det

men imorn har jag all tid i världen då jag är ledig
då ska jag röja undan det sista här och även hinna fixa hallen där allt ligger huller om buller
ska även hinna träna en runda
lämna över min present till Nanna
och så rida fina Chaplin

så jag har att göra
det har jag även nu, så får runda av här!


kollar på bilder och denna blir jag så himla glad av
tillsammans ♥


på återseénde!

901004

Idag fyller kära Kajs 20 bast så jag vill passa på att säga grattis vännen!
Hoppas att du inte sliter ut dig idag på jobbet och att du äter så många kanelbullar du vill!
Får se till att fira dig ordentligt när alla har möjlighet :)


beautiful day

Har haft en helt underbar dag idag! Finns ju inget som kan gå fel när man startar dagen med en sovmorgon och god frukost. Åkte efter att jag ätit till Agdatorp där jag mötte upp Nanna.

Efter att vi handlat var vi redo för de djupa kuggebodaskogarna där vi avnjöt en ridtur tillsammans med Elina och tre fina hästar. Var sjukt fint väder, sånt där perfekt höstväder som man måste ta vara på. När vi var färdiga och lämnat de små pärlorna i hagen drog vi hem till Elina där vi lagade tacos som vi hade med oss! Satt helt sjukt bra och bakstinna som vi blev satt vi kvar där ett tag och snackade och busade med Budda.

Därefter blev det att race:a till Agdatorp och sedan vidare till Telenor där jag sitter för tillfället. Ringer inte alls mycket, jag och Tomas är alldeles själva i C-huset och alla lampor är släckta vilket är hur nice som helst! Precis så det ska vara när man jobbar, för man gör ju ändå inget nödvändigt en söndagskväll liksom!

Har dessutom gjort ett välbehövt samtal till Olivia, det behövdes! Snart kommer hon hem en runda och denna gången ska jag INTE jobba när vi ska ses! Saknar dig Olli, men vi behöver bara hålla ut ett tag till!

"missing someone isn't about how long it has been since you have seen them or the amount of time since you've talked. it's about that very moment when you're doing something and you wish that they were right there - with you"


slösöndag

Har dukat upp en riktig brakfrukost här med bacon, yoghurt, knäckebrödsmackor och rabarber/grädd-té! Hur underbart som helst! Så det kommer jag klara mig på ett bra tag. Ska nämligen snart svira om för att åka till Agdatorp och möta upp Nanna innan vi drar vidare mot Kuggeboda där vi ska spendera vår eftermiddag tillsammans med Elina.

Och det ser verkligen ut som att vi har tur med vädret, hur skönt liksom? Visst - jag drömde att jag var i Barcelona och där var det ju ett antal grader varmare men man ska inte klaga då det ser hur mysigt ut innifrån fönstret :)

Rundar av nu då jag behöver plocka undan lite och klä på mig! Vi ska ju handla innan också, Elina föreslog nämligen tacos och det är ju inget man tackar nej till!

Later!

ronny & britta


I tvåan hade vi en uppgift i engelskan att själva tolka 'Romeo and Juliet' och min och Nannas version blev 'Ronny & Britta' och jag gjorde succé i min mustasch, ögonnbryn och peruk!

learning how to fly

Eftersom alla är så seeeega har jag otroligt tråkigt och jag börjar bli otålig då jag fortfarande inte riktigt vet vad som händer. Men det löser sig, det vet jag för det har det alltid gjort förut! Ska bli kul att träffa skånepågarna igen, särskilt Viktor & Smartis som jag inte sett sen Eriks 20-årsfest. De busarna håller ju till i Lund och verkar trivas bra, vilket jag tycker är jättekul för dem' När de är färdigutbildade är de läkare och jurist, inte så illa pinkat va?

Bättre än en annan som nyss blev dissad av mamma när jag berättade vad jag hade kunnat tänka mig bli. Visst låter ambulansförare roligt? Där händer det lite saker och så, men mamma tyckte att man tjänade för lite pengar. Är det verkligen det viktigaste i slutändan? Visst, jag tjänar inga storpengar nu när jag jobbar. Jag har så jag klarar mig och även att jag kan lägga en hyffsat okej summa på sparkontot varje månad. Men när allt kommer till kritan så har jag faktiskt ett jobb jag trivs med och som är omväxlande än sitter på ett kontor och drar in storslantarna. Vardag var dag, det är ju ändå en så pass stor del av vårt liv.

Visst. Nu kanske inte ambulansförare är mitt slutliga kall, att kunna hitta något som passar är ju som en enda stor djungel. Att jobba per telefon går faktiskt fetbort i mitt framtida jobb, jag vill träffa de människorna jag hjälper! Nu trivs jag med det, men det är faktiskt inte den enda erfarenhet jag vill ha :)

Oj, kände att vi gick på djupet i detta inlägget! Men det får man göra ibland. Nu ska jag sitta och rulla tummarna tills det börjar hända ngt! Ska nog försöka klura ut något som vi kan göra med. Jag hade tyckt det var sjukt kul att ha typ en pokerkväll men jag har ju inte riiiiktigt plats för det. Får se om nån annan kan erbjuda rum!


Jessica och jag på den riktigt 'hemliga resan' vi hade innan vi slutade nian

what's love gotta do with it?

Vi är inne i oktober, har ni tänkt på det? Igår när vi satt på wayne's så kom Elina med denna hemska nyhet, eller hemsk och hemsk men ja, ni fattar! Tiden går sjukt snabbt och det känns inte som om man hinner med hälften av alla sakerna man hade tänkt göra, men antar väl att det är så man uppfattar sin vardag ibland.

Jag var ju som sagt ledig igår och njöt av det precis hela dagen. Började med en sovmorgon innan jag och Elina traskade ner mot stan för att äta frukost/lunch på Wayne's. Tror nog vi är lika förvånade som ni är att vi inte gick till tre G, men det är så himla mysigt på wayne's dessutom är deras fukaccia (stavning?) himmelskt goda. Efter att ha fått lite mat i magen blev det en liten shoppingtur och jag fick med mig värmeskydd, serum till hårtopparna och även en nagelfil i glas! Sånt där som är så onödigt dyrt men bra att ha.

När Elina drog till skolan gick jag hem för en efterlängtad powernap och sussade sött tills jag blev väckt av telefonen. Var nämligen dags att röra på sig igen och denna gången mot Kuggeboda. Stannade till innan för att göra Elina och Ingela sällskap när de kollade på en häst Elina funderar på att köpa. En jättesöt unghäst som hon ska ha som projekt! Efter det drog vi till stallet och red ut när hon var färdig med Pralin. Var inte riktigt nöjd med dagens insatser från min Krake, men som sagt - alla har bra och dåliga dagar. Att det dessutom var mörkt när vi red gjorde inte saken bättre.

Sopade och gjorde fint i stallet, mös med min krake samtidigt som jag pratade med Olivia i telefon när jag väntade på att Elina skulle bli färdig. (multitasking for ever!) När hon sedan kom in tog det inte lång tid förräns vi var hemma hos henne och avnjöt en god köttgryta innan vi drog till maxi för att handla lite smått och gott som vi sedan avnjöt medans vi snackade skit i köket!

Natten spenderades i Kuggeboda på soffan med Budda som tog mer plats än vad som är tillåtet. Men bara man kollar på honom så är allt förlåtet. Stressade till jobbet imorse och här är jag kvar ännu. Slutar om 8 minuter och då är det tänkt att jag ska möta upp en hel drös med fina människor som är hemma över helgen. Me likey! Men nån utgång blir det nog inte då Elina påminde mig om att vi ska ut och rida med Nanna imorn, och att rida bakis är ingen höjdare.

So long people
Nats!


RSS 2.0