och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten, jag liksom föll över kanten

verkligen nöjd med min dag! har tänkt på det jag skulle göra och jag vet att det är bra människor jag har runt mig :)

innan jag drog till jobbet idag tog jag en runda på stan med mamms! blev fast på gallerix i minst tjugo minuter då det var 70% på resterande av deras sortiment då de ska stänga butiken. så länsade lite bland hyllorna och hittade även sjukt snygg skjorta på gina som jag funderar på att inviga på fredag :D

och väl på jobbet gick det strålande. min fadder camilla var mycket bra och ska även ha henne sista gången jag faddrar vilket är på lördag. sen är det på allvar. samtalen flöt på bra och jag kände för första gången sen jag började med att svara i telefonen att jag kunde vara säker på det jag gjorde och det är ju precis så det ska vara! att jag fick 3 sälj gör ju saken bara ännu bättre och lite extra klirr i kassan är alltid välkommet! än så länge leder jag säljtävlingen i vår vikariepool. men det kan ju ändras hur snabbt som helst! men vem vill inte vinna ett fint gott pris? tackar nog ingen nej till.

och sen jag kom hem har jag unnat mig ett långt bad för att lugna ner kropp & sinne. nu är det anna ankas töntiga program men jag väntar bara in CSI då det är sista delen av trilogin och den kan man ju inte missa. sen lär jag slockna ganska tidigt då det varit en ganska lång dag.

imorn blir det coaching & ett annat möte sen är jag helt ledig. sjukt skönt! får se om jag hinner se linda eller om vi väntar tills på fredag. kulkulkul :)


saknar min sötnöt

signing out, N

jag vet att du tror att du bär en mask som ingen ser

jag vet att jag är så otroligt lyckligt lottad i livet. och det är när jag läser sånt här som jag verkligen förstår det. jag kan inte tänka mig hur svårt det är och vad han går igenom just nu. att förlora sin mamma måste vara bland det svåraste man kan gå igenom.

så idag ska jag gå & tänka på allt jag är glad för =)
för när man tänker efter så är det väldigt mycket just nu!

later!

this is where I stay

braaao dag på jobbet idag med linda som fadder och kul att terese satt mitt emot :) (släkten är ju bäst!) blev en 'lång dag' i jämförelse med vad jag varit med om innan men det kände man knappt av så det var skönt. fick bra feedback med och alltid kul att gå därifrån glad! satt 1½ timme efter att jag slutat och pratade med viktoria och charlotta, nice!

nu sitter jag här och ska skriva upp mig för tider för nästa vecka. pirrigt eftersom det är då jag ska börja sitta själv men eftersom jag har hört folk som berättat för mig att man lär sig bättre när man väl sitter själv. och det verkar ju gå bra för andré & carlos så jag har väl inget att oroa för. inget mer än slutprovet som ligger på torsdag nästa vecka som jag kan få vara lite nervös för, men inte mer nervös än för kvalitétskollen som kommer när vi jobbat självständigt i ungefär 2 veckor. men det ska väl gå bra som allt annat =)

imorn blir det faddring igen, börjar inte förrän 13 vilket betyder att jag kommer vara där lite på kvällen med vilket troligtvis kommer vara störtskönt då de flesta går hem runt 16-17. lite annorlunda emot vad det är på dagarna helt enkelt. och kvällen är ledig men lär nog bara vänta in torsdagen då B kommer. ÄNTLIGEN! detta är verkligen efterlängtat.



MEET ME HALFWAY!

take on me

på jobbet idag gick det bra, börjar känna mig mer självständig och det är alltid kul att de tycker att det går bra. imorn ska jag äntligen faddra med linda igen, tyckte verkligen om henne. och så sitter jag nära therese med, alltid kul med ett bekant ansikte =)

har nu varit i affären och handlat. blev en smarrig pasta och har över så jag kan ta med mig till jobbet imorn! sweet! så nu blir det väl soffläge hela kvällen så man är utvilad tills imorn då det blir en längre dag än vanligt. sen får man se om man stannar i staden eller om man åker hem till skogen. you'll never know


februari 2006

later!


we were standing on top of the world

efter en petit choux i magen, gott te och trevligt sällskap kastar jag nu in handduken. har verkligen ingen lust att sitta och gäspa på jobbet imorn och jag behöver verkligen min sömn. har tidigare sovit lite dåligt så blev väldigt glatt förvånad när jag sov till 11 idag. folk kan säkert tycka att det är konstigt att jag blir glad för en sån sak men det bevisar ju bara att allt står rätt till :)

så nu laddar vi för en ny bra vecka!
ser fram emot torsdag då B entrar staden, ska bli så kul att ses igen :)

godnatt, sov gott, saknar dig. N

I need you right in front of me

jag är sjukt seg! skulle egentligen ha bokat biljetter med elina igår till vår resa men ingen av oss orkade det. skulle ha träffat jannie en runda med men orkade inte det. istället sov jag på soffan och under earth hour släckte vi ner allt (förutom badrummet där niclas höll på att installera en ny duchkabin) och runt 22-23 gick jag upp och la mig och sov till 11 idag. behövde nog det. inga störiga drömmar heller, vad jag kan komma ihåg och det är skönt (y)

idag görs det inte heller mycket nytta! får några familjevänner på besök så vi ska försöka baka något innan dess och det är alltid kul. får se om vi kör på en sockerkaka eller kanske en kladdkaka!

nästa vecka blir en riktig faddervecka då jag ska sitta där mån-lör men får tänka på hur mycket jag kommer att lära mig. kommer nog bli lika intressant som det har varit hittills :)


ge mig ett underbart försommar-långö med massor av fina vänner


snart så

vilsen väntar på värmande vän

vill bara säga att jag hade det så trevligt igår! så himla skönt att se två arma lumpenkillar - filip & viktor! dock var inte nivå något direkt att hänga i granen men alltid kul att träffa på amine och gänget. nästa vecka blir det harrys då B kommer hem & DET ska firas! :)

idag har vi bara tagit det lugnt. en lunch på tre G och nu är jag äntligen hemma i skogen.
det är skönt!

har förresten inhandlat lite nytt till lägenheten.
blev impulsshopping idag på gallerix så nu är jag en tavla rikare.
mamma & niclas kom även med en ny bäddmadrass som faktiskt passar sängen, HELT OKEJ!

later!

26 mars

idag var det jobb mellan 8-14 och det gick bra. min fadder tyckte jag handerade BASS vilket var otroligt förvånande och roligt att höra. BASS är nämligen ett av de program vi använder när vi jobbar i ktj och det är det programmet jag tycker är krångligast. det är många frågor som kan ställas och jag tycker vi fick svar på alla och kunderna var nöjda. precis så det ska vara ju. sen är det alltid kul att träffa på mina 'poolare' & se att deras faddring med går bra då vi gör detta tillsammans! snart dags för en poolfest tycker jag allt. banding is everything

sen jag kom hem har jag inte gjort många knop måste jag erkänna. fått i mig lite mat och unnat mig några bitar på kexchokladen som vi vann på sälj-bingon på jobbet. har tänkt plocka undan i köket och så vänta på att elina ska komma. får även se om vi får mer sällskap ikv! skickade ut ett sms om att jag var trött på att aldrig träffas längre och det är jag verkligen. alla lumpengrabbarna och henke ser jag alldeles för sällan. henke har jag dock träffat ute ett antal gånger medans de andra har jag inte sett sen nyår och tiden har sprungit iväg. så det hade verkligen varit kul att träffa dem ikväll! håller tummarna för att allt går som vi vill helt enkelt.

annars rullar allt på antar jag. saker att göra varje dag vilket jag tycker är otroligt skönt annars får jag panik om jag inte har några planer. helgen är dock planlös vilket ändå kan vara skönt då jag inte haft en enda ledig helg sen jag började min utbildning/jobb så får se om jag kan njuta av dem eller om jag ändå kommer sitta där på söndag och plugga in det sista jag har kvar. om två veckor är det nämligen slutprov och för mig är det viktigt att jag klarar det då jag inte tänker göra om det. så det blir hårdplugg och aktivera hjärnan för första gången på riktigt sen skolan/högskolan. intressant det där!

och om en vecka kommer B hem, åh vad jag ska krama om henne! det är så skönt att varje gång jag har behövt prata så har jag ringt henne och trots 50 mil så känns det som om hon är alldeles intill mig. man ska inte låta avståndet bli ett hinder utan en möjlighet att ta reda på om man faktiskt betyder något för varandra och jag känner verkligen att båda har lagt manken till. vissa veckor har det varit körigt och man kanske inte har haft tid men sånt får man klart ha förståelse för. men linda du ska veta att jag uppskattar dig något fruktansvärt och jag är så glad att jag har dig!

självklart är det andra jag med är glad att jag har vid min sida! elina vet jag aldrig sviker och vi är varandras bollplank verkligen. att kunna byta tankar, känslor och glädje med varandra gör livet verkligen lättare. jannie, min besti! hon står för alla visa ord och vägleder mig. joss, ingen förstår mig som joss tror jag inte. jag vet precis vart jag har henne och hon mig. kan gå ett tag utan att man hörs och när man väl pratar med varandra är det som om man träffades igår. när hon flyttade försvann all spontanitet som vi två var kända för och jag blev putt. men jag vet att när vi väl träffas så är allt som vanligt! nanna en liten glädjespridare! inte den lättaste att få tag i men när man väl spenderar tid med henne så har man så himla roligt! självklart så har vi siri och olivia med! går alltid att lita på, världens roligaste och jag har några av mina sjukaste minnen med olli. but what happends when we're togeather stays between us!

nu visar det sig att lumparkillarna entrar alamedan 25 ikväll (en liten skara då de andra är kvar i skåne..) och kanske även jannie och fredde. så det blir en trevlig kväll, det är jag helt säker på! :) har verkligen sett fram emot detta! därför är det dags att ta tag i saker för antar att de inte blir gjorda av sig själv.

signing out
n

day in day out

har varit en jättehärlig dag! vaknade upp i kuggeboda och tog tåget in till karlskrona. väl på tåget mötte jag manisha som blev aningen chockad över att jag var där men det var trevligt med sällskap på tåget. åkte hem en runda och dammsög, plockade undan och så. var vid jobbet halv 11 och då började jag min andra faddrings-dag. gick så bra så även om det var många panik-fakturafrågor men det löste vi galant!

nu är jag hemma i skogen och väntar på att mitt torsdagssällskap ska komma :)
var så längesen jag såg henne så jag ser fram emot att träffa henne!

lön + våffeldagen + jannie = förjävla bra (y)

imorn är det faddring igen & eventuellt fest på kvällen, får se hur vi gör.
vet att det blir bra hur vi än gör.



signing out, n

sagan om ett uppror, drömmen om en högre höjd

Hej! =)

fikan igår var supermys, var lite jobbigt att släppa iväg dem men jag vet att de kommer ha the time of their lifes så man får intala sig själv att 6 veckor kommer gå fort! när ni kommer hem får vi ta några picknickar, utgångar och mysiga fikor! :)

faddringen gick med jättebra för nu händer det verkligen! satt i 4 timmar igår och alla kunder var nöjda när vi la på. skulle egentligen sålt ett abonnemang men eftersom infobasen inte var uppdaterad så hade vi inte det erbjudandet längre utan fick koppla vidare henne till dem som man säger upp sina abonnemang hos och de kunde ge henne det erbjudandet för att ha kvar henne hos telenor. störigt men what to do liksom! :) efter jobbet tog jag tåget till ronneby och åkte vidare till kuggeboda. där var det tv-mys, valpmys och snarkningar i soffan. sköööönt!

idag väntas det faddring igen, ska bli så kul!
därefter torsdagsmiddag med jannie, så fruktansvärt efterlängtat! ♥


jag och besti sommaren 07

dags att göra sig redo för jobbet!
later!


jag är ingen soldat, har inga vapen att ta till

drömmarna var tillbaka inatt! otroligt jobbigt men blev väckt av sms av folk som ville ha upp mig så då slapp jag dem :) har sen jag vaknade hunnit duscha, diska, skärt mig på ett glas (BLOD!), städat och så. effektivitet ni vet.

nu ska jag bara sminka mig & fixa håret för att sedan möta upp brydsen för fikan!
ska bli så skönt att prata ut med dom och krama dem extra hårt.
för ni vet väl att jag kommer att sakna er något enormt?

later!

faith

är helt slut i huvudet efter en lång dag på jobbet och ett besök hos carro. tror att det kan vara det bristande intaget av vatten och mat så får ta och fixa detta snabbt!

dagen på jobbet var förövrigt bra! fick egna headset vilket var skönt och så träffade man på sina 'poolare' vilket alltid är kul! :) hann även sitta och medlyssna i 2 timmar och det var nog 5 iPhones vi hann skicka iväg. ka-ching till honom!

nu är det TV-tisdag, men jag längtar mest till fikan imorn.
efter fikan är det dags för min första faddring vilket betyder att det är JAG som ska hjälpa kunderna när de ringer in med sina problem imorn, gosh!

jag & olivia, olivia som imorn lämnar mig för USA i 6 veckor :(

signing out, n

I wanna show you all my new moves

är tillbaka i stan och har redan två tvättmaskiner igång där nere så lite hurtig är man allt! har även plockat undan i garderoben och försökt lägga kläder där de ska ligga istället för att allt ligger överallt vilket gör att jag alltid har svårt att hitta allt. bättre tider helt enkelt. något som var mindre bra var att jag innan tog sönder ett glas för att jag var för snabb med att ta in dem till köket. men ett ikea-glas för 5 kr kan jag nog överleva att jag inte längre har!

nu; fixa färdigt allt
senare; till jobbet


later!

he came along

har varit otroligt skönt att vara hemma i skogen hela dagen! imorn väntas det dock mer sysselsättning. tänkte åka in till telenor för att jobba några timmar och på eftermiddagen är det tänkt att jag ska träffa carro då det var ALLDELES för längesen! så det ska bli himla kul faktiskt :)

på onsdag är det dags för den sista fikan med tjejerna innan USA, torsdag är det torsdagsmiddag med jannie, fredag utgång med gänget! helgen är än så länge obokad men det lär ändras. fullt upp men jag klagar absolut inte :)


hemma hos filip för ett år sedan

snart dags att boka resa med, hihu!
nu; my name is earl, scrubs, how I met your mother & seinfeld

strimmor


"aldrig ett misslycklande, alltid en läxa"

har varit ute på en riktig långpromenad och nu är det dags för frukost/lunch för magen har börjat kurra ordentligt!


putti


olika världar

bara för att jag läste siris blogg innan jag gick och la mig igår drömde jag att jag skulle träffa Kajsa! såg henne vid vattnet i stan och OJ så glad jag blev. det är egentligen rätt läskigt att tiden har gått så fort. än är du inte hemma men jag kommer ihåg den sista kramen jag fick på sebbes 19-årsfest och du sa; vi ses om ett år! månaderna har sprungit iväg och jag vet inte riktigt vart de tagit vägen men något jag vet är att du är hemma i augusti och det kommer bli så kul att träffa dig igen! :)


så himla söt!

nu är det dags att väcka en snarkande hund för att ta en långpromenad
later!

to be alone with you

efter över 9 timmars jobb bestämde jag mig för att åka hem till skogen. kändes som det enda rätta och jag är glad att jag tog det beslutet. möttes av en kram av mamma, en glad glad vovve & min favoriträtt på köksbordet. kunde ju inte bli bättre. jag är så glad att jag har min familj som ställer upp till 100%

jag stannar här hemma imorn då man själv väljer om man vill vara på jobbet eller inte. ska bli långpromenader med hunden och vila ut till faddringen så jag är mer säker på det jag gör. läsa lisa BASS-options och så vidare! för sen när de kommer kvalitétskontrollera oss efter att vi jobbat själva i 2 veckor vill jag vara säker på det jag gör och slippa tänka på att det jobb jag utför inte är tillräckligt. 
 
det gäller att fokusera på det bra i livet helt enkelt ♥

jag saknar dig.

not okay

har drömmar och dagdrömmar som följer med mig hela dagarna. riktigt såhär tunga saker som gör att det blir alldeles för mycket att tänka på. jag grubblar mellan plugget, medlyssningen, på rasten och när jag äter. blir tokig snart och klarar att inte riktigt.

känner helt spontant att flytta resan vi tänkte göra i maj tills nästa vecka men vet att det är helt omöjligt. men kan verkligen tänka mig hur skönt det hade varit och kanske hade det varit så att jag hade blivit fri mina mardrömmar efter en vecka med världens bästa vänner, eller kanske hade det bara fortsatt. vad vet jag? men det har de bästa förutsättningarna eftersom jag vet att marmaris läker många sår och glömmer bort många bekymmer för stunden och samtidigt ger mig en handfull med massa underbara minnen, intryck och sol!

för idag finns det nämligen ett citat som går om och om i huvudet på mig och jag försöker förstå vad som menas med det. får inga riktiga svar från folk jag pratat med vilket leder till att jag grubblar ännu mer. men såna dagar ska man väl med ha? känner att ett långt bad hade varit en bra idé ikväll med spotify tillgängligt och kanske en bra tidning. bara släppa allting för en stund och slippa tänka på tider, möten, jobb & fritid. slippa tänka på att jag jobbade idag när jag hade tvätttid och slippa tänka på att jag börjar min faddring på onsdag som jag är såååå (!) nervös för.

hade varit så jäkla underbart att samla alla mina tjejer under samma tak ikväll. inte behöva bry sig om alla milen som är emellan utan bara umgås och njuta av att man är i varandras sällskap. tyvärr är det omöjligt men det kommer ljusare tider det vet jag. om två veckor har jag mitt b' hemma & den tiden ska utnyttjas till max! krama om henne riktigt hårt då vi inte setts sen veckan efter nyår. det är egentligen ganska läskigt hur fort tiden har gått. känns som om man såg henne för inte alls längesen men när man börjar tänka efter så är det faktiskt mer än två månader sedan. jag är glad att det finns telefoner & skype för de har vi haft nytta av.

dock finns det mycket positivt i rullning med även om det inte låter så på mig just nu. jag är ledig måndag & tisdag (sålänge jag inte bestämmer mig för att åka in till jobbet för lite plugg) jag ska träffa olivia, siri, elina och förhoppningsvis nanna med för en sista fika innan olivia och siri åker till USA i 6 veckor. så blir mycket kramar innan vi ens låter dem åka iväg. och på fredag har vi planerat in att festa med filip då han varit oanträffbar sedan nyår så får hoppas att många nappar och vi har en sån där klockren fest och utgång som bara vi kan ha. en kväll fylld med skratt, catching up, bibeln, singstar och "jag har inte". I can't wait!

later!

hero of war

Hej! =)

blev en filmkväll igår & elina och jag har alltid lika stor otur när vi väljer film! äntligen midsommar är alltså inget att rekommendera om man inte tycker om konstiga filmer men den är helt okej ändå! :) somnade ganska fort och så!

imorse blev det brådis brådis! duschade, sminkade mig och packade ihop allt till jobbet på 10 minuter och nu sitter jag här på min rast! så himla skönt att vara här idag då vi är 4 stycken plus våra utbildare!

magkänslan är dock inte lika bra som allt annat och dessutom släpper bea bomben att charlotta har vinterkräksjukan. charlotta som vi umgicks med hela dagen igår så vi håller tummarna (y)

signing out, n

dagens

har två dagens att dela med mig av;

den ena är när vi pratade om iPhones och en kollega frågar om man kan spela musik på den?
alla såg ut som frågetecken och när vi berättar att det ju låter när man ringer och allt kände han sig nog lite dum

den andra var när carlos frågade om inspelningarna man gör när man säljer
"alltså om kunden vill ha inspelningen skickad till sig skickar man kasetten till dom då?"

så himla kul att gå till jobbet och veta att man någon gång under dagen kommer ha ont i magen av skratt!

nu; fika på wayne's! det gillar vi.

make your body work

det var en trevlig dag igår. en riktig lantis blev jag direkt när jag kom till agdatorp då vi hängde i stallet & kollade på de nya lammen som föddes kvällen innan. hur söta liksom!? en liten lambi höll nanna upp i famnen. var även jättetrevligt att se nanna igen, sjukt hur fort tiden har gått. 3½ månad och det kändes som om det var förra veckan vi träffades. lilla nanna, jag har verkligen saknat henne! ♥ kollade även på PS. I love you, dock såg jag inte slutet så har väl lite att ta igen!



vid 4-5 åkte vi mot kuggeboda där vi och elinas släkt samlats. var sjukt trevligt och hennes släkt var så lätt att umgås med. vid 11-tiden åkte vi in mot stan och gick till lägenheten för att lämna av grejer jag haft med mig under dagen. därefter ett besök på nivå vilket var veckans misstag men såna får man med göra någongång. var i säng runt 2 och vid 7 var det bara att gå upp för att gå till telenor.



nu har jag slutat och väntar på elina :) blir filmmys ikväll & jag kan ju säga att det är precis vad jag behöver ikväll. en fin vän en lugn kväll! mamma & niclas kommer även och lämnar kroppkakor eftersom jag missar släktmiddagen i kallinge ikväll :( hade blivit alldeles för stressigt tyvärr!

nats signing out.


party at a rich dude's house

var verkligen helt slut igår så slocknade nog innan 10, vilket var jätteskönt då jag var helt utvilad när klockan ringde vid halv 7 imorse då vi skulle in till stan då jag var hemma i skogen igår! :)

planerna för idag är att jag strax ska göra några ärenden på stan (när de öppnar!) och sen blir det vidare mot kuggeboda då det är kalas för elina! jag och nanna drar dit och ser vad det är för släkt hon har =) därefter blir det troligtvis staden på kvällen för elinas skull! egentligen är det inte en så bra plan med tanke på att jobbet kallar 08.00-16.30 dagen efter men maja har sagt att det är okej att man är bakis på jobbet så hon får minsann stå för sina ord ;p



later!

I don't like living under your spotlight

jag har min bubbla. i min bubbla är allt bra och allt sker på mina villkor. det är inte förräns jag tar steget ur bubblan och börjar tänka på verkligheten och verkligheten som kommer ske senare. jag kollar på mina vänner som vet precis vad de vill och har sina mål i livet och blir lite avundsjuk. jag vill också veta vad jag vill bli så jag har något att se fram emot. som liten ville jag bli allt möjligt; veterinär, hästpolis och bagare. men idag är jag realistisk! mina betyg och motivation hade aldrig klarat, hästpoliser finns bara på ett fåtal platser i Sverige och jag vet inte om jag är villig att flytta på mig för alltid och bagare är ju bara att lägga ner då jag hellre sover på natten än bakar bröd! =)

när jag väl har mina tänketider eller funderar så kan jag vara helt säker på att jag har mina vänner som lyssnar och förstår. även om många av dem inte befinner sig i närheten så är de bara ett samtal bort och någon sådan trygghet borde alla ha. jag vill bara säga till er alla som finns för mig att ni gör världens bästa jobb och jag har sån tur som har er!


elina 900318

du är min hjälte för du vågar vara rak
du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig
igen igen igen

grattis min fina fina bästavän
! dagen har varit hur mysig som helst med dig och imorn kör igen (tydligen). är så glad att jag har dig i mitt liv för jag vet att behöver jag dig så finns du där för mig dygnet runt en sån trygghet är oerhört skönt att veta att man har och jag är glad att jag har dig ♥ självklart är allt besvarat och jag finns för dig precis när du behöver mig!

20 bast och min klippa



:)

det var en trevlig kväll igår! jag och tjejerna satt här innan det bar av till nivå där vi skakade rumpa tills dess att de tände lamporna. sjöng lite på dansgolvet till elina med som numera är en lycklig 20-åring! :)

nu vilar och slappar vi mest. har pratat med nanna i telefon. väntar mest på att C ska bli färdig på arbetsförmedlingen så vi kan gå ut och ta en lunch. är så himla sugen på min bakade potatis! (y)

later!

en dagens

dagens humör: speedad och taggad
dagens känslor: övertrött, stressad, glad
dagens fem favoriter: fixat allt jag skulle, jobbkamraterna, bra medlyssning, planering inför fest med jobbet, mamma
dagens fem motsatta: kylan, sura kunder, saknade en lök till maten, disk
Dagens måste: fira elina med pompa och ståt
Dagens roligaste: att kim hade likadan klocka som mig, vår pool är nämligen besatt i klockor
Dagens tråkigaste: stå i kö
Dagens tanke: c'mooooon!


you're such a backstabber

mest telenor i hjärnan hela tiden vilket är påfrestande, underhållande och tidskrävande. men jag klagar absolut inte för skratten som väl kommer när vi är övertrötta är så jävla roliga. som sista kaffepausen på det sena passet igår var helt wicked. där kom vi nämligen fram till att bea var lagd åt det andra hållet och en "teamfest" började att planeras. kan ju tänka mig hur den kommer sluta, gaaaaaaalet bra!

idag har jag stressat runt. blev arbetsförmedlingen för coaching men börjar bli trött på att gå dit då de inte lär mig något nytt. sen gjorde jag även de sista ärendena på stan så jag slipper tänka på dem. en runda till apoteket, lämna tillbaka en grej på h&m, lämna in min kära väska på lagning och även handla in nytt pålägg och bröd så vi har frukost tills imorn. sen att lite groggvirke med hamnade i kundkorgen var helt oskyldigt.

och nu sitter jag på jobbet och har paus. har varit på ett utbildningspass och kom precis tillbaka för att ha medlyssnat på en uppe på konsument. kim, som även kommer behöva stå ut med mig under faddringen då jag bokat upp mig på honom under en heldag. kommer nog inte vara lika glad på mig när vi slutat den dagen som han var idag :)

men nu ska jag fortsätta med mitt plugg för att senare skynda hem - städa, duscha & sånt innan siri trillar in runt 8. elina kommer inte förrän 10 men tro mig, det kommer hon ta igen! man fyller ju bara 20 en gång och för hennes del är det efter 12 inatt. sen har hon planer på att vi ska baka på morgonen imorn, hrpmf 3G duger gått och väl för mig (y)

PS. reseletandet går prima om det är så att ni känner er intresserade och ville veta det. kan ju alltid anteckna om ni känner för det. har suttit och kollat hotell idag och hittade några bra alternativ som jag ska visa min sister in crime. men det får bli imorn så vi inte bokar något när vi är förfriskade. DS.

later!

I think you're just evil

åh nu är jag pepp! hann med alla ärenden jag skulle idag, så skönt. lämnade tillbaka en gammal bankdosa som vi tillslut hittade, satte in pengar, var inne på wedins och visade dem de spruckna sömmarna på väskan, handlade det jag kollat ut på h&m och nu sitter jag på jobbet och väntar på att vi ska börja. är än så länge bara jag i salen men har sett två andra ute vid kaffemaskinerna. dock är jag lite fundersam vart alla andra är, men de lär väl dyka upp när som.

pratade förresten med nanna i telefon innan, hur kul som helst! hon joinar oss på onsdag och då ska jag krama om henne ordentligt då jag inte sett henne sen slutet på november. lilla nannis ♥

men nu har jag inte tid med det här längre. plugg till 21 och jag ska vara så fokuserad jag bara kan.
n.


you're a hot mess and I'm falling for you

är tillbaka i lägenheten och laddar med en stor frukost för att klara av min heldag på jobbet. tror det kommer bli tufft med två utbildningspass efter varandra men det är bara att bita ihop! fick med mig en jättegod matlåda hemifrån så den ska jag se fram emot! :) imorn har jag ett dagspass och därefter går jag på "helg". ska fira elina på kvällen med dunder & brak och dagen efter kommer bli en lugn och fin dag! :)

men nu ska jag göra mig iordning, har endel ärenden på stan som jag måste fixa innan jobbet annars lär de väl aldrig bli gjorda om jag känner mig själv rätt.



j
oss har pimpat bilden så fint!
later!

fria vägar ut

denna låten passar så bra in ikväll, tåls att lyssnas på om och om igen


18:20

sitter hemma i skogen och tar det absolut hellugnt! har ätit en jättegod middag och andats in frisk luft, allt detta för att orka med resten av vecka. jag ska se till att vara på jobbet jag bara kan. allt för att lära mig så mycket som möjligt och för att min lön ska bli så stor som möjligt då en resa i maj hade suttit fint som attan =) kollar just nu runt för att få ner priset så mycket som möjligt på såna onödiga kostnader som flyg & hotell. spenderar hellre lite pengar på sånt som man kan ta med sig hem istället.

idag har jag varit på jobbet i 5 timmar där jag jobbade med självstudier och satt och medlyssnade hos snuttan. tiden går väldigt fort på bygget och det är alltid någon annan av alla "poolare" som är där vilket är otriligt skönt. imorn blir det en heldag som jag fruktar för men - money money money (y)

bjuder på en bild från fridace :)


vecka 11

måndag: jobb & hem till skogen
tisdag: jobb
onsdag: af, jobb & utgång för elina fyller år på torsdag!
torsdag: ELINA 20! intressetest
fredag: kalas för elina
lördag: jobb
söndag: jobb

kommer bli en bra vecka :)

du är min vän i livet



inget problem är för litet, ingen konstig känsla är för konstig för att prata om. råden är många och omtanken stor. vis, klok och otroligt rolig är han. det finns ingen annan själ i hela marmaris som är så omtyckt av mig som esen! vi planerar in en resa dit i maj (om allt går som vi vill att det ska) och vi ska inget berätta för honom. kan ni tänka er hans reaktion när vi kommer? blir glad i hela magen bara jag tänker på att. tror inte många förstår hur mycket staden betyder för mig, men åker dit kommer ni förstå precis vad jag menar.

den sjuder av liv, vänskap till alla jag lärt känna där, värme och glädje. att ta dagen som den kommer är självklart & en dag på mega diana är en självklarhet. maj får jättegärna komma nu, nu, nu så jag får uppleva allt igen.



får jag luta min panna mot ditt trygga bröst?

ikväll är det lisa ekdahl som tänker mina tankar, kan sätta ord på så mycket verkligen. dagen har varit toppen! vaknade upp med mitt flin' och här härjade vi lite med dammsugning, matlagning, dusch och så innan hon ville gå till 3G för att äta en bakad potatis! därefter skyndade vi vidare mot våra jobb.

när jag kom till mitt blev jag lite fundersam om jag var den enda på bygget men visade sig att 'alla' höll i utlängan som är 'vår' datasal där vi kan plugga. de var 3 men emelie gick ganska snabbt så det var bara jag andy & manisha som var där med våra utbildare! efter ett tag började folk droppa in och stämningen var bra! :)

vi pratade om låten 'higher' eftersom att manisha la ett önskemål om att lyssna på denna. maja hade ingen aning om vad det var för låt så när lihö kommer in (hämtat kaffe) så säger hon "maja har aldrig hört higher!"

vi lyssnar på låten och efter säger lihö: men de sa aldrig något om någon haj?
hon trodde alltså att maja inte kände till låten 'hajen' hahahahaha, vad vi skrattade!

ikväll har jag haft jannie här på besök & det har varit efterlängtat! som jag längtat efter lite egentid med min besti ♥ alldeles alldeles för sällan, vi får allt bättra oss! och nu kollar jag på wallander som varje söndag.


imorn blir det nog att dra dit en runda till då jag är väldigt osäker på BASS. får suga in mig all kunskap och info jag bara kan få och dessutom sitta och medlyssna någon timme eller två. allt för att bli så vass som möjligt. efter jobbet åker jag hem till skogen och andas in frisk luft, pussar på hunden och umgås med mamma & niclas. känner verkligen att jag försummar dom :(

later!

I'll never be the same if we ever meet again

vilken kväll det var igår! vi började här och kom aldrig riktigt härifrån. istället för att gå till sanne så kom olivia & siri upp och det blev en massa skitsnack med mina brudar. så otroligt efterlängtat verkligen. om två veckor åker de till USA i sex veckor och det lär märkas. men de är så jävla värda det! önskar bara att en annan kunde hänga på! (y)

efter att vi varit här gick olivia & siri på royal republics konsert och vi drog till harry's sliver! inget att hänga i taket vilket gjorde att det blev en tidig hemgång (efter en caspiens såklart!) efter 3½ timme var det dags för jobb och det gick oförskämt bra. säger det igen, vilket gäng alltså!

när jag var färdig på jobbet blev det en långfika med brydsen på 3G (vad annars?) uppskattat! och nu kom jag precis hem från kalas på branthalla för att vi firat håkan som fyllde år tidigare i veckan. var supertrevligt och det bjöds på väldigt god mat som alltid när man åker dit :) och för tillfället väntar jag på att att elina ska skriva så jag kan gå ner och öppna till henne. NU SÅ!

annars rullar allt på bra! har sagt ja till en heltidstjänst på Telenor så får se om jag får den. buisnesswoman påväg här va. eller nåt. men nu är det filmdags så jag har inte tid med detta. snabba cash it is!

later!

good girls go bad

mys i kuggeboda igår, budda är för söt alltså! idag har vi gått runt på stan och så. när elina skulle in till jobbet blev det en film, städning och sånt. nu är hon här igen och vi LADDAR! ska även möta upp olivia & siri så det kommer bli kanon. har saknat de så förbaskat

klackarna ska slås i taket så vi kör all in!
trevlig kväll på er :)



min sister in crime och jag :)

later!

budda



helt underbar, nästan så man blir kär :)


I'm terrified but I'm not leaving

igår var en låååång dag! började med utbildning mellan 12.30-16.30 (på ett pass jag redan gått, oops!) och så visade det sig att jag skulle vara där 17.00-21.00 så det var bara att bita ihop. men det var bara jag josse & anna så det var så himla mysigt och man lärde sig bättre då det var lättare att hänga med och även ställa frågor!

helt slut i huvuet tog jag bussen hem och strax därefter kommer elina. blev en dusch, smink & så. fick sällskap av charlie & micke och vi förfestade innan vi gick till nivå. kul kväll där verkligen =) har saknat onsdagarna blir inte samma feeling någon annan kväll. gillas! (y) halv tre kastade vi in handduken.

vaknade alldeles för tidigt (6!) men lyckades somna om. blev långdragna allihopa så det tog ett tag innan vi bestämde hur vi skulle göra. killarna drog till mickes kusin och vi lagade mat här så vi skulle slippa vara hungriga på jobbet. köttfärssås i mitt hjärta.

jobbet gick kanoners! eller det kanske är att överdriva i och med min trötthet kom en kvart efter att jag satt mig på stolen. med lite kaffe löste sig allt och de 4 timmarna gick läskigt fort. så fort att jag bestämde mig för att ta medlyssning idag med. 2 timmar och jag är nöjd med mig själv! :)

nu har jag precis fått i mig mat och ska byta om till bekvämare kläder för ska om en timme ta tåget till ronneby där jag möter upp elina för att senare fara vidare mot kuggeboda! ska träffa buddha för första gången (vilket egentligen är katastrof då de har haft honom ett bra tag :() men det ska bli så mys för hur söta är inte hundvalpar?

later!


när allt är gjort

blev en tidig kväll igår, en väldigt tidig kväll. halsen och förkylningen tar kål på en så jag skämtar inte om jag säger att jag somnade runt 10. missade dock alla bra tv-program då tisdagen är en riktig tv-kväll men får hoppas att mamma spelade in att åt mig eller så får jag kolla på repriserna helt enkelt.

idag skulle jag egentligen gjort ett yrkesvalstest men såg snabbt att det krockade med utbildningen så fick ställa in att /: blir till att göra ett intressetest nästa vecka istället när jag är ledig! :)

nu börjar magen kurra så blir till att ta något att äta.
later!

tell me why

Hej! =)

Har varit en lugn dag med bara ett möte inbokat & så ett utbildningspass. dock valde jag att stanna kvar två timmar extra för att få några medlyssningstimmar. blev lite paff när jag blev satt med Rasmus mamma men det var hur kul som helst. lite pinsamt bara att hon skickade över ett MMS till rasmus med en bild på mig ;o

nu har jag haft tid att slappna av, plocka undan lite, spärra min telefon till nix, pratat i telefon och massa sånt. nu är det tv-dags och jag ser fram emot DH! =) det enda som saknas är sällskapet..

later!

ödet ger oss släktingar, men vänner väljer vi själva

pratat med vänner i stort sett hela kvällen vilket jag har behövt. alla stöttande ord och förmedlandet av tankar hjälper verkligen mig då det är ni som känner mig bäst. ville bara säga tack för att ni finns och det finns ingen som skulle göra det ni gör bättre än er  ♥


springtime

klockan är nu 18:17 och det är inte förrän nu som det faktiskt börjar bli mörkt. detta ger mig hopp - våren är verklgen påväg. snöhögarna inne i stan börjar smälta, man vaknar av att solen lyser in genom rummet, det börjar bli varmare & våren lovar så mycket.

snart kommer alla solbrillor fram, man slipper frysa häcken av sig så fort man går ut, uteservereringar öppnar, glassiären slår upp porten och europa börjar bli varmt igen. man kommer kunna sitta ute när man är på nivå och glassa, alla träd blommar och fina blommor kommer upp från marken.

jag är redo nu,  värmen kan komma!



somewhere else

8 mars & internationella kvinnodagen! (y)

otroligt skönt att vakna upp i skogen eftersom det var ett bra tag sen. ska gå ner & se vad kylskåpet kan erbjuda mig och kela med twist. blir sen att klä på sig ordentligt och ta en långrunda med honom som jag vet att han uppskattar så! :)

resten av dagen blir lugn. när mamma & niclas kommer hem från jobbet skulle de ha lite mediciner med sig till mig så jag kan bli frisk någongång. otroligt skönt och idag måste jag även ringa vårdcentralen för att få en tid till min hals.

hade förresten en sån sjuk dröm. vet att jag var ute och så såg jag filip, viktor och smart-sebbe (?) springa emot mig. de lyfter upp mig i luften och kastar runt mig. kommer ihåg hur glad jag var och när man tänker på att så märker man verkligen att man saknar lumparkillarna. det är dags för er att bli lite mer lättillgängliga! :)


friends, lovers or nothing

är äntligen i ledja och att krama om twister var verkligen hur skönt som helst! har saknat min plutt massor så det var kul att se att han blev glad när jag kom.

bakisdagen har varit precis som den ska vara. fylld med sömn, cola, 3G, matlagning, film och sånt. jag klagar absolut inte och det hela slutar nu med wallanderfilmen på fyran som är tradition att kolla på!

gårdagen var förresten bra! att festa på pantis igen var mysigt och allt var superkul. dock var inte play.bar lika roligt men att det inte är något att hänga i granen vet vi ju sen innan ;p träffade iaf några godingar ute som gjorde min kväll!  innan hemgång blev det varsin baguette på subway innan vi kastade in handduken och gick och sov :)

imorn blir det till att vara i skogen hela dagen, skööööönt!
later!

I don't walk the line

gårdagen blev så lugn den bara kunde bli vilket jag inte ångrar för 5 öre idag! somnade till luftslottet som sprängdes och runt halv 2 fick jag sällskap så jag slapp vara själv. fick några oroliga samtal av duvan men berättade hur allt låg till & så pratade vi lite hemligheter, alltid kul!

och nu har jag precis kommut hem från utbildningen! steg upp med röda ögon och alldeles för trött but I made it! hade så sjukt kul på jobbet så jag är glad att jag gick dit! skrattade så sjukt mycket och man lär känna folk bättre dag för dag. är så glad att jag är där verkligen, behövde verkligen detta.

nu väntas det mat, dusch & fixa mig iordning innan det blir en promenix till pantarholmen där förfesten är ikväll :) jägermeisterkväll på play.bar vilket betyder att kvällen kan sluta hur som helst. men jag ska ha så roligt jag bara kan och skaka av mig saker jag inte behöver bry mig om.



later!

darkness ahead and behind

har ni någonsin känt att ni är på helt fel plats? att det finns någon där som behöver er och att det är alldeles för långt dit. precis så kände jag igår. jag visste att olivia behövde mig/oss och jag hade inte möjligheten att ta mig till malmö :( men du ska veta att jag är ett samtal bort och snart ses vi igen darling! saknar dig så ♥

istället blev det en filmkväll. snowroller sågs och den är lika rolig varje gång man ser den =D på morgonen blev det en stor frukost med lyxigheter som bacon, ägg & hembakta bullar. lunchen blev inte direkt sämre med marinerade kycklinggrillspett & pommes! :)

nu är jag i lägenheten & vilar ut. fick två stora kassar hemifrån med kläder och sånt som jag verkligen behöver vilket var väldigt uppskattat! och snart måste mina tavlor och hyllor upp så inte väggarna ser så tomma ut.

imorn blir det jobbutbildning heeeeela dagen & efter det fest!
på söndag bakisdag med elina och även ett besök i ledja!



detta hade ju inte tackats nej till just nu därför sitter jag & kollar flygresor :)
later!


you know my weekness that is why I'm sleepless

Hej! =)

igår blev det att vi lagade mat tillsammans & kollade på premiären av efterlängtade grey's anatomy! efteråt tog det ett tag innan vi kom på vad vi ville göra. hörde med M & J och bestämde att vi skulle ut en runda! blev till att fixa sig och sen gick vi till P för att förfesta. grabben hade flyttat dit för bara någon dag sen så det var hans inofficiella inflyttningsfest & han hade mer tur med sin än vad jag hade med min (y)

väl på nivå hade vi det jättetrevligt & jag som hade planerat att det skulle bli en lugn och tidig kväll hade ju rätt fel. blev vodka redbull och cider och där stannade vi tills halv 3 någongång då vi gick till michael's för att sällskapet var hungriga. så vi var väl i lägenheten runt 3 någon gång och det tog inte lång tid innan vi slocknade.

låg och drog oss på morgonen och sen blev det en snabb dusch innan jag drog till utbildningen. oj vad taggad jag börjar bli och otålig för att lära mig precis allt. och för att få möjligheten att lära mig det lite snabbare och se hur det faktiskt funkar i praktiken tog jag min första medlyssning idag. satt med i en timme och fick höra hur det  gick till vilket var väldigt intressant!

nu blir det till att diska undan efter maten & så ta bussen. blir fifa eller film ikv! :)
imorn blir det troligtvis en lunch med oscar på stan, ska bli kul!



man kommer väl troligtvis aldrig att vänja sig att du inte är några mil bort
men vi klarar allt & jag vet precis vart jag har dig ♥

but once again the sun is rising, I better keep on walking

allt går tydligen bra idag! sömnen verkar vara tillbaka, även matlusten, solen skiner, vi drog oss alldeles för länge imorse, mötet på af gick snabbt, fått halstabletter mot min onda hals, har vilat ut nu i eftermiddag & så har jag snackat med b'

kan knappast komma på något negativt, är väl så det ska vara! får se vart jag tar vägen ikv.

utbildning imorn, ledig på fredag, utbildning på lördag och fest på kvällen, bakisdag med elina på söndag (y) bra, bra, bra!



later!

it's not the number of breaths you take, it's the number of moments that takes your breath away

Hej! =)

Har varit en bra dag idag! vi sov ut och sen hämtade vi micke och åkte in till stan ;P hämtade en nyckel och åkte sen in till telenor där vi mötte upp elina! :) då hon hade problem med sitt simkort gick vi till kicks för ett presentköp och när hon kom tillbaka tog vi en bakad potatis på 3G (som vanligt!) innan vi stressade vidare. båda skulle till jobbet och slita. eller jag slet inte så utan försökte bara ta till mig all ny info =)

efter jobbet tog jag bussen hem och när jag gick till lägenheten såg jag något jag trodde liknade henke men var inte säker. just därför vågade jag inte vinka med risk för att skämma ut mig. men jag vände mig om och såg honom vinka så vi mötte varann! trevligt (y) ögonen har verkligen blivit sämre, så trist :(

nu har jag duschat, diskat, lagat mat & nu blir en runda för att lämna soporna.
efter det johan falk som aldrig sågs färdigt igår! :)

later!

I'm sorry, he's mine

igår blev det filmtittning & idag har det varit jobbutbildning! :) skönt med en kort dag och idag gick vi igenom programmen BASS & Siebel. var oerhört kul att aktivera hjärnan igen och att få lära känna alla nya kollegor. är ju ett jäkligt stort ställe med över 700 anställda så det är ju en hel del! ;p

ikväll blir det antagligen film med, får se hur påhittiga vi är.

jobb imorn & sen får vi se vad som händer. vem vet, kanske blir en runda till Kuggeboda?
har nämligen inte ens träffat buddha än vilket är katastrof och lite kvalitétstid med elina är aldrig fel ♥

later!

RSS 2.0