i'm sorry, he's mine

det är helt sjukt att ens åka in till skolan klockan 8.00 för att sedan ha en lektion vid 11 (som är frivillig) annars börjar vi runt 1! nej, jag jublar inte eftersom jag typ inte har någon att umgås med förrän vid 11. det är det absolut tråkigste som finns, massa tid utan lektioner och utan kompisar! men jag kan ju alltid börja med erikas uppgift så jag slipper göra den måndagen v.20 - dagen innan den ska in som det brukar vara. får se hur det blir med min disciplin, den brukar inte vara bra!

& imorn är det valborg! känns grymt skönt, att vara ledig till nästa vecka! och dessutom skippade jimmy att ha fysikprovet denna veckan, vet inte riktigt om det är bra eller dåligt än .. eftersom det känns att man bara flyttar fram det hela tiden, visserligen har jag inte tagit fram böckerna än, fast det känns ganska onödigt eftersom inget datum är bestämt än. lika bra vi hade tagit det nästa vecka eller något, så det hade kommit med på betygen. för det vill jag ..


inte för att jag gör så mycket skolarbete utanför skolan, men ge mig ledighet då man inte ens behöver känna den ångesten att man inte gör något, utan bara kan ta vara på dagarna som dom kommer.

låt det bli bra, låt det bli som jag vill att det ska bli, låt mig hoppas och spela inga spel.
då är det kört. fairplay, utan lögner okej?

och jag vill aldrig mer höra att jag kan om jag vill.
för vill jag inte, så vill jag inte
& är det något jag verkligen vill så visar jag det ;)

image45

last night i watched him sleeping
my body pressed to him ..


with or without you?

nationella idag, gick väl som jag förväntat mig tyyyp. det blir aldrig bra när man får en speciell tid på sig och inte får skriva på en dator. men jag kan känna mig nöjd som var där och gjorde det! :D

efter det drog jag och jannie till glassiären och åt glass! det var gott, men var inte riktigt sugen då jag redan ätit en twister! men det gick ner, sen åkte vi till lägenheten där vi satt och läste sms typ, jaa det gjorde vi. sen buss där jag gjorde oscar döv på ena örat :( jag ska återgälda honom.. i promise!

lille plutten fyller år idag, 7 år blir lille twistah! tänk att det var så längesen jag fick honom, midsommar 2001 då det regnade och tatueringen han hade fått några dagar innan färgade av sig på ena framsidan av benet. då var han min gröngöling, nu är han en viktig del av livet. man tror inte att ett husdjur tar så stor plats, men varje gång man kommer hem är han lika glaaaaaad!

image44


jag måste få ordning på detta, veta hur det ligger till.
jag ska festa borg valborg, och glömma allt som har med skolan,  prov & dig och göra.


PS. du är bäst


yours to keep

söndag lär bli min våffeldag nu framöver, för det är såå gott. med lite glass och så är man i paradiset. mumma.

jobbade idag, gick inte alls som jag ville. och jag skyller på listorna, även om det är "jättemoget"  men jag har slutat bry mig vad andra tycker för det tar så mycket energi. och förmodligen kommer listorna till nästa vecka, det sa iaf tomas och då jobbar jag torsdag. så om jag har tur hinner de nya listorna komma tills jag sitter där igen ;)

du kommer, jag backar. du backar, jag kommer.
detta kan inte hålla på såhär, jag blir tokig. jag vet inte vad jag ska tycka eller känna. men du såg att något var fel, för jag var inte mig själv. kanske var det bra att du kan läsa mig iaf, och jag uppskattar ditt sällskap. vet bara om det är ett spel eller inte.

ny vecka, nya tag!
och nästa vecka ser lovande ut, går i skolan måndag, tisdag & onsdag och på kvällen där äre feest! :) med vilka och vart vet jag inte än, men här ska det minsann grillas! ;D sen jobb med jossy på torsdagen, jag kommer vara superdupertrött! eller man lär iaf må som man förtjänar.

usch det är inget jag är stolt över,
men nu har ni rätt att säga så iaf.. ;s


image43
 

okej, nu känner jag mig lite ensam
så godnatt.



this is a crazy world

hör du sången dom spelar på radion?
varje ord verkar handla om dig ..

igår var vi kakmänniskor på gylles och bakade våra kakor, vilket var hur skoj som helst! alla gick och åt på alla goda ingridienser, viktor kallades monster för att han hela tiden hade munnen full! :) våran kaka blev inte riktig tsom vi hoppats på för niklas hade skrivit att vi ville ha svartvinbärssylt och lime i kakan fast jag, viktor & elina trodde att vi skulle ha choklad swå vi blev aningens chockadenär vi såg den på bageriet, och han som jobbade bara; ni förstod väl direkt vilken som var er? alla tre såg vi nog ut som frågetecken för det var en femkantig skogsbärs mousse. haha, så försökte vi lösa det med att klä kakan med bruten choklad men han såg på oss att vi inte riktigt var nöjda så vi täckte den med kakaospegel, helt klart supersnyggt ;)

sen var det provsmakning och telenorgubben tyckte att våran smakade så illa att man borde ge den till fåglarna.. och den verkade inte vara så omtyckt av någon men vi vann och det är det viktigaste ;) och idag är vi i tidningen, woho!

sen mötte jag upp jannie & jag gick och klippte mig! frisören genomskådade mig att jag klippt luggen själv (vilket jag självklart förnekade) och att jag plattade håret, haha! men ofta man har tid att stå med en borste och föna det rakt? neee.

och ikv skulle det vara grillning men planerna blev ändrade då mamma ville ha hem mig. så åkte med mammas kompis i hennes c30 vilket jag ska påpeka för nanna på måndag (y) måste bara få tag i B och elina och säga att jag inte kan närvara. dessutom är jag CP-trött och ska jobba imon. och är man trött när man jobbar gåré inte bra!

the truth is .. I miss you

won't you call my private number?
we can go away for the summer!

we can drive around with the top down
stereo turned up loud with a fat sound
cause i'm yours to keep if you want to

image42


älskling, vi ska alla en gång dö..


i can't quit you, babe

mitt hjärta måste gå sönder och sömnlösa nätter och tårar väntar
mitt hjärta måste gå sönder och att blunda och ducka hjälper inte nu
men efter regn kommer alltid sol och smärtan gör att du känner att du lever
för alla hjärtan måste gå sönder ibland

image41



någonstans har man iaf kommit och man vet vad man behöver

jag veeet ..jag har varit usel att skriva här de senaste dagarna men det är som om någon/något suger energin från mig typ.

men iaf. jobbade i tisdags, gick inte bra!  satt där i och för sig bara 3 timmar, sen tröttnade jag & gick hem! så skönt ;) för jobba utan någon man trivs med suger apa! jag och jossy får börja jobba ihop snart, nästa torsdag så! :)

igår varé nationella prov i svenska, skriva en uppsats! gick väl, kan inte säga att jag blev vidare nöjd men den är gjort iaf! (check). sen hade jag och elina så tråkigt att vi satt i bönan typ en timme, jag gjorde bort mig på väg ner i trappan när vi skulle ut på stan. kollade allt möjligt, fixade mitt bankkort, åt glass & sen följde jag med henne när hon övningskörde med körskolan! mycket mycket roligt, och duktig var hon!

and today started good. it went good at work to and marcus vas happy.
jossy came and I went :/

asså .. det är helt sjukt. jag är så satans helvetes dum i huvudet! jag orkar inte mer, jag orkar inte bry mig. men jag vet att jag gör det iaf, det är det värsta! jag vet inte hur du känner dig,  men jag kan nästan tänka mig.. jag vill glra det bättre men det känns inte som om det kan bli det. så jag kanske vänder? bara för att det är den enklaste vägen. ja, jag vet man ska inte ge upp, man dör inte om man skickar ett sms eller något. men för mig är det något annat, och jag vet inte vad det är. vet bara att jag saknar dig som du var förut, det är nog allt jag har att säga.

tack janie för att du finns, aj löööööv jo! du är bäst!<3


image40


Knock me over stone cold sober
Not a thing I could say or do
Cause baby when I'm walking with you now
My eyes are so wide
Like you reached right into my head
And turned on the light inside
Turning on the light
Inside my mind... yea...

Come on baby it's all right
Sunday, Monday, day or night
Written blue on white, it's plain to see

Be mine, be mine!
Rainy, shiny, night or day
What's the difference anyway
Honey 'til your heart belongs to me


who am I to stay?

hello everyone, i'm sooo tired. det är jag faktiskt, inte nog med att jag sov till kvart över 10, lagade våfflor med glass (MUMS!) och sen var jag i skolan. kändes som en sån meningslös dag man hade kunnat skippa, men sånt vet man ju aldrig i förväg. hade matte, och jag fattar ingenting /; sen hade vi engelska där vi gick igenom för internationella proven och samma sak på svenskan, så onödigt. det är meningen att man inte ska behöva förbereda sig för dem, men nu verkar de ha ändrat det. sen efter de lektionerna åkte jag till palatset på pantarholmen och sov ytterligare några timmar tills det var dags att åka bussen som jag åkte med sanna, jocke och ellen! :)

ikväll blir det biologi & matte, finns nog ingen som jublar tystare för det än jag.
visst biologin är kanske inte så svår, men det är mycket. matten är helt efterbliven.

och allt verkar inte ha någon mening. för nu är det varmt& skönt och solen har kommit. då ska man inte sitta inne som vi gör hela tiden. utan vi ska vara ute, naturare som vi är. grilla, sola och äta glass. så borde alla skoldagar vara när det är varmt! (y) bara när det är kallt borde det få vara lagligt att räkna matte och läsa kemi.

eeeey, det är dags att ta tag i spanskan nu. ooh!


image39

seger, eller?


myself

sitter här, känner mig lite ensam .. men cornelia kom nyss förbi och lämnade lite skivor och ett glas! kanonbra att ha en granne man känner bra! ;D de andra har man knappt lagt märke till.

så just för att jag är så uttråkad ska jag uttråka er lite.

1. jag hatar smilisen :O
2. bland det bästa som finns är när våren och värmen kommer och man slipper att ha vantar på sig när man kör moppe och en massa andra kläder! :)
3. jag är typ alltid deppig när jag får lov, för det känns som om jag inte har något att göra. men ändå blir loven lyckade ;) oftast iaf!
4. jag är svårt sällskapssjuk och trivs bäst när jag har mkt folk som jag trivs med runt mig
5. jag biter mig konstant i läppen, måste sluta!
6. vill ha städat kring mig, men orkar inte städa
7. gör allt i sista sekunden
8. strular alltid till det
10. när jag väl lyckas känna efter hur jag känner, är det oftast försent :/
11. har inte pratat med min pappa sen jag var 8,
12. jag saknar ridningen
13. läser alltid på toa, om det inte finns någon tidning så står det för det mesta en massa intressant på tvålburkar, rengöringsmedel med mera,
14. jag blir lätt nostalgisk och tittar tillbaka
15. blir ofta blyg bland folk jag inte känner såväl, blir mer social ju längre jag umgås med någon
16. när jag blir riktigt arg kan jag bli så arg att jag börjar gråta typ
17. kan irritera mig till döds på vissa personer, grr
18. måste ha min lilla kudde när jag sover (skabbig, gammal och självsydd) så när jag sover hemma saknar jag min lilla kudde ;(


image38



i'll hope you learn something,i'm tired
missmissmiss,

baby

hemma från johanna,  hemma  från jobbet och nu sitter jag här och gör ingenting.

hos johanna var det supermys! vi tog det lugnt, var ute och kollade på fotboll, fotograferade, mös med milwa, kollade på film, hoppade på studsmattan och så, och någonting man vet är att det nästan alltid händer något där (a)

på jobbet gick det hyffsat, marcus var glad idag och det var skönt! dansade, sjöng och peppade en! och även om det är trist att jobba själv så lär man känna sina arbetskamrater mer och mer nu, vilket är sjukt skönt! så blir att jobba på tisdag (bara för att kim är där och mest för att slippa tomas!) och sen torsdag med! ;D .. söndag med om jag har tid. gaah.

aja om man skulle stoppa i sig något med, nudlar är inte det bästa liksom och sen köpte jag såna mars med, ooobs. menmen, kanske kan gå en runda ikväll. lite tråkigt att gå själv bara när jag saknar dig ..



image37



when I think of the things that you do

det kallas tvivel

jag gick och hade en konstig känsla i magen och varit nervös för något jag inte vet vad det är. det kändes lite läskigt, kanske är det ens undermedvetna som spökar lite med en?

för jag har haft lite samma känsla i magen idag, något måste det vara känns det som. märker om det händer något, hoppas bara att det är något positivt för något annat orkar jag inte med! :)


johanna frågade mig igår om jag vill vara fadder för milwa, vilken ära liksom!

image36

oooh, jag saknar dig :/

friday, i'm inlove

sitter här på tågstationen och häckar. är trött, har varit det preeeecis hela dagen. och inte hjälpte det att vi hade innebandy på gympan men kul var det! och nanna och jag fick trebokstavligt på dansen fick vi reda på idag - MVG! och nu när jag sitter här är jag tvungen att lyssna på den jobbiga tanten i kassan. heeeeeej, taaaaaaaack. såndär tant som jag inte tycker om. och något annat jag inte tycker om är alla barn som säljer majblommor, det spelar ingen roll hur fort man går, hur mkt man tittar bort eller hur arg man ser ut. de frågar ändå, suck.

nu vill jag bara sätta mig på bussen & veta att jag är påväg till johanna med familj och allt sånt som min hjärna kännetecknar som mysigt! för det var alldeles för längesen jag var där, och det känns. för jag saknar dem, och de saknar mig. en obeskrivligt bra kombination.

image35

i just miss you, and i'll hope there is still a chance ..

good times, bad times

alltså när det inte gått bra på jobbet känner mig så jävla dålig! att tomas kunde bli sur visste jag, men till och med marcus visade den sidan idag .. ibland känner jag att jag bara vill ta mitt pick och pack därifrån och ibland tänker jag att jag aldrig vill sluta där. jag är nog nere i en svacka nu, och det är inte bättre när ingen man känner jobbar :/

nu sitter jag här och tankarna rullar på som aldrig förr. på allt som man inte gjort, men borde ha gjort. på allt man ska göra, men vet att man ändå kommer att lyckas. sen sånt man gärna vill, men inte vet hur. och jag känner hur klumpen i magen bara blir större och större. det bästa hade nog varit att krypa ner till kojs snart, eller ta lite ginseng som jag blev tipsad om på jobbet som jag ringde till, haha.

men än funkar det inte att gå och lägga sig för jannie kommer med finfrämmat hit och vi har till och med lagat mat tills de kommer. passar bra då jag hör hur min mage börjar låta! skynda er, för detta kommer bli intressant! :)

utgång med elina den 25, bara att hänga på om ni känner för det! ;d
tur att elina är festsugen och att hon är blå som jag är ;) linda är nobody & nanna grön, haha!

jag skulle ha varit där istället med dig, jag kände det verkligen när jag kom dit idag. jag vet att du hade varit där, men hunnit gå innan jag kom. det är tufft..


image34


jag är hos dig igen ..


if i lay here, would you lie with me?

dagen har varit ganska bra .. slappade med jannie tills halv 1 typ då jag tog bussen till skolan & skrev mitt körkortsteoriprov, vilket gick ganska bra. (i think) sen lurade jag jannie något djävulskt, det var kuuuul! haha.

grrr, tråkig ledarskapsdag imon! att den inte börjar 8 istället för 10 så man hinner därifrån snabbare då man ska jobba efter. & jag haaatar att stressa till jobbet, man känner sig så svettig efter backen. ja jag vet, jag har världens sämsta kondition nu, stefan hade inte varit stolt över mig. men ska börja träna igen, bara så tråkigt att träna själv :/ vilket i-landsproblem egentligen. men iaf, jag ska ta tag i det. när jag får mer tid.

btw, jag ska till johanna i helgen! ja jag är glad, sååå glad! har typ inte varit där på riktigt länge, så länge att milwa födds och lilla vovven kommit dit. men jag kommer sakna ati ;( ati är en mysig hund. tyson saknar jag med.. åh!

alltså jag förväntar mig ingenting, för då slipper man bli besviken. det är nästan lättast så, och blir något bra så är det bara positivt! jag har lärt mig att aldrig ge upp, men om man aldrig börjar så finns det ju inget att ge upp.

vi har tappat kontakten totalt .. det är inte bra alltså! my friend. jag saknar de spontana pratstunderna och allt prat om allt och inget. men allt har förändrats på väldigt kort tid. i don't blame you. tycker bara det är syyynd.


image33




ta min längtan här och nu ..


hon vill gärna tro att du kommit för att stanna

nu sitter jag här och riktigt känner av paniken, imon har vi sluttenta i körkortsteorin & jag har inte ens öppnat boken :/ eller jo lite på bussen, men det gills ju inte! fast jag har iaf tagit tag i fysiken idag, duktiga jag. pratade med jimmy så vi pratade om när vi skulle göra om trycket & så kom vi fram till att jag slipper göra om optiken, ska få en uppgift att göra istället. det känns verkligen sååååååååå skönt! vet inte hur många veckor jag har oroat mig att jag inte hinner med att göra den, men nu gör jag det. och när jag väl är uppe i varv kan jag göra historiaredovisningen som jag missade för henrik och lämna in uppgiften till markus som bara är halvt gjord än så länge (får skriva ihop den andra halvan lite snabbt) sen har jag även lite att lämna till erika, men hon verkar vara så lättförstående, så man kanske kan dra lite lögner? ;)

jaaagsaknardig. det är typ jobbigt tillslut. & jag som trodde att vi skulle ses på torsdag men fick veta att det sket sig när vi skulle ha en heldag med ledarskapen till 4 :/ jag kan alltid hoppas på söndag, det är nog helt enkelt det jag får göra. men jag vet att jag får sällskap av jossy på torsdag, det värmer! ;)

& emilia har tagit paus, jag får krupp på henne! det kommer nog bli ensamt delvis och det var såå skönt att få den tiden på jobbet med henne då det är så mkt annat man ska göra. men var man på jobbet så hade ingen annan av oss något annat att göra, får bara hoppas att pausen inte är så lång! för från början var det många, nu sticker typ alla .. jannie slutade, malin typ med, emilia tar en paus & mia är sjuk så hon kan inte jobba! jag är glad att jag har dig jossy och hoppas att du snart kan joina mig på söndagarna! ;D

alltså att läsa om att man kan resa till turkiet för 2000 lakan med flyg, boende & mat är så lockande så det finns inte! men sen är det problemet att man inte vill åka själv :/ och alla andra verkar inte ha tid typ, eller inte pengar eller något. alltid är det något liksom. ooh, jag vill bara iväg ju

               image32



i shouldn't love you but i want to, i just can't turn away
i shouldn't see you but i can't move, i can't look away


fröken svår

jag har varit så effektiv idag, två prov gjorda - på raken! och jag tror ärligt talat att det gick bra tillslut, eller iaf på engelskan, men det är tur vi har varann ;) och på bussen hem kände jag att inget kan komma i min väg, får hoppas att det håller det argumentet när isen är tunn & jag har hur mycket som helst att göra. men nu är det inte många veckor kvar!

nu kan man räkna dagarna då du är kvar, det är inte många alltså..tiden går så himla fort och snart tillhör du inte där längre. jag vet inte hur det kommer att kännas, det är väl något jag får känna efter senare iår. men idag såg jag din studentmössa och jag kan bara tänka mig hur fin du blir med den på huvudet och hur glad du kommer att vara. jag önskar jag kunde vara lika glad, men kommer vara glad för din skull. men min glädje kommer nog att färgas grå den dagen ..

jannie är glad på mig! ;) inte för att vi varit osams, utan av en helt annan anledning! ;D
och jag antar att det är nu jag vill ha din förståelse, och en chans. för jag vet att jag fått många, men aldrig tagit någon. jag vill ha en till, för denna gången tar jag vara på det jag får. men du behöver absolut inte impa på mig, för det är något som verkligen inte betyder något och lögner är något jag iaf får reda på. det enda jag begär är att umgås lite lätt & bara prata. iaf än så länge,

nu får jag börja plugga, för har internationella relationer som ska in imorn, och vi har typ haft hur länge som helst på sig men som vanligt sitter man kvällen innan och gör det. och körkortsteorin vill jag inte ens tänka på, den har vi på onsdag och jag har inte ens öppnat boken ;s men jag iaf inte ensam & det är något som lättar iaf. annars kan jag ju alltid tänka på berlin resan och se ljuset i tunneln! ibland älskar jag min skola, men bara ibland! (a)  


              image31




                                                                                                                                                                       
I'm yours ..



glädje

jag kan inte med ord beskriva gårdagen, för jag har inte tillräckligt många i mitt förråd. men en sak som är säker är att jag var lika glad som jag visste att jag skulle vara och att jannie med var det. där satt vi i ett rum med bara personer som betyder så oerhört. att veta att ni ställer upp & kommer och umgås är så viktigt för mig, och det har ni verkligen bevisat!

jag är så glad att jag har er allihopa, ni är en viktig byggsten i livet & ni ställer verkligen upp i vått och torrt.


och igår kändes det som om vi umgåtts varje dag sen vi slutade gå i samma klass, som om vi inte förlorat varandra på den långa hårda väg vi har gått sen vi skildes åt med ny skola, ny klass & miljö. för igår skrattade vi lika mycket som vi brukade göra när vi satt på våran bänk, när vi spelade poker eller satt i förrummet till olas klassrum och pluggade so. jag trivs med er, & jag känner att hur länge och hur långt bort vi än är ifrån varandra, så hittar vi tillbaka. för vi kommer nog alltid trampa i varandras fotspår, för det är så det ska vara.


det är såhär livet ska vara vänner, jag kan inte säga det för många gånger men;
natalies vänner är de bästa! ta åt er, för det är det minsta ni kan göra! <3

nu får jag höra att du lever då & då ifrån en vän

jag har nu varit duktig och tagit tag i min tvätt, så den ligger i tvättmaskinen där nere och blir ren. så himla skönt, då man saknat kläder att ha på sig här i lägenheten sen thailand typ. haha. så när den är fädrig om cirkus en halvtimme ska jag gå och hänga upp den så att den blir torr med, kan vara ett + i kanten när man ska ha på sig dom, liksom ;p

min lille twist har somnat av uttråkning, han är supergullig:) så jag får ta en promenad med honom när tvätten är klar och det har slutat regna! för varken han eller jag tycker om att bli blöta, haha.


det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart.
du är för bra för att min hjärna ska klara av det.


PS. jag längtar till ikväll :)
för jag vet att så glad som jag kommer att vara ikväll kommer jag inte vara på länge!
så hoppas att vi ses ikväll då! ♥

viva la berlin

idag kom beskedet, vi på inriktningen åker till berlin i några intensiva dagar & det kommer bli sådär sjukt kul! :) detta har vi verkligen sett fram emot som vi har planerat, och vi är verkligen förtjänta av det. jag längtar redan, iiiiih!

jag väntar på linda, för hon skulle typ komma hit ikväll, & jag hoppas verkligen på det. mitt lilla b ;)
så då kan vi mysa järnet och bara vara, för tystnaden är aldrig pinsam mellan riktiga vänner!


F I K A ?  - i dagsläget skulle jag absolut inte säga nej !


egentligen har jag väl inte mycket mer att berätta, som alltid. men jag kan passa på att jag längtar, har gjort det jättelänge nu och så fort jag tänker på att så sprider sig ett sånt där löjligt stort leende på mina läppar och jag vet precis hur glad jag kommer att bli. jag har saknat dig, ett tag var det högsta på min lista att träffa dig, och nu kommer jag att få det med. du anar inte hur glad jag blev igår, och idag är jag precis lika glad. taaack



vet ni, det riktigt så det suger i fingrarna.
snart kanske jag hör av mig..






did I dissapoint you? 

i miss you quite terribly

jag saknade dig, jag ville att du skulle vara där, jag förväntade mig det. men du kom aldrig, och jag blev besviken för jag ville träffa dig. kunna bestämma lite grejer och bara prata liksom.

på jobbet var jag så trött att jag ett tag började blunda, men hörde emilia bara: NATTA HALLÅ!?
så det var tur hon satt där och höll koll på mig annars hade jag kanske somnat medan jag väntade på samtal och det samtalet hade kunnat bli ganska intressant då.

tomas kom till mig och sa att jag har alldeles för lågt snitt på den listan, alltså att jag ringer för många och säljer för lite typ. och det beror bara på att på en timme hade jag ca 40 samtal som jag inte kunde prata med. så mikael var så snäll och gav mig lite tips, för han ville typ att det skulle gå bättre för mig. ibland är han bra snäll, men man vet aldrig riktigt vart man har honom ;)

fredaag imon, & allt jag vill är att sätta mig någonstans med dig och ta en sån där stooooor kaffe så jag inte somnar utan bara kan ta det lugnt hela kvällen! :) men inga planer för imorn, och det lär väl sluta med att jag inte gör något tillslut :/

i don't care if monday's blue
tuesday's grey and wednesday too
thursday, I don't care about you
it's friday, I'm in love..


my sweetest downfall

mätt & belåten är jag nu när jag satte mig här. dagen har flytit på, även om den ibland känts som den längsta på länge. men vi har börjat på vår affisch och arbetet är så gott som färdigt. så imon ska vi köra hårt på kakjäveln, för den ska minsann bli braaa!

din existens rubbar min balans totalt, men det var inte så farligt som jag trodde ändå. men visst finns det något där, något som ligger så pass nergrävt att det kommer som en chock ibland. du lockar, och jag vet att det är något bra med det. men jag vet att det inte kan bli mer än så, för ett misstag är ett misstag. men jag skulle samtidigt vilja passa på att berätta att jag saknar dig ibland. inte bara dina korta men bra svar, din profil utan hela dig.

ooooh, jag hoppas verkligen på imorgon. det känns som om jag planerar mitt liv efter det just nu! och ändå blir jag så trött på mig. jag ser fram emot det, och jag ska vara en snällare och mer förstående person just nu. vill du ha en chans igen, så är det rätt tid just nu.




5 år, vila i frid mormor
jag tänker på dig, mamma med
det är svårt utan dig här, jag behöver dig
jag skulle bara vilja känna din närhet, höra din röst & prata med dig en sista gång

<3 jag saknar dig, du var den bästa mormor
och ingen kan ersätta dig



du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot

du ska inte ljuga lite till eller? snart är tungan svart och mitt humör på botten
du behöver inte impa, för det är inte sånt jag tänker på liksom..   åååååh!

           image28

man kan få nog av all panik ibland

alltså shit jag har typ drabbats av något trötthetsvirus, men det konstiga är att jag har varit hur pigg som helst (förutom på spanskan) men direkt när jag kom hem kände jag att tröttheten drog i mig. så det var bara att försöka få i sig något & äta och sen sova på soffan vilket kan vara det bästa som finns ibland alltså! :) men var tvungen att gå upp för en stund sen, annars lär jag väl ha samma problem med att somna som jag hade igårkväll.


jag kan komma på mig själv ibland att gå och dagdrömma om saker jag vill ska ske. den ena grejen kan vara mer orealistisk än den andra.. men äsch vad gör det, för när har någonsin drömmar slagit in? ;D

pratade med oscar idag om kroatien och han var sugen & ville med! bortskämd som han är skulle han typ ha med sig 10 000 i fickpengar och trodde att om vi inte hade med oss lika mycket skulle vi inte ha råd med mat, då får han helt enkelt bjuda! och så pratade jag även med olivia och hon var med på, så det kommer nog bli så att alla som vill få följa med, weeeho. jag älskar mina vänner :))

jagsaknardig. jagkännermigdum. snartsesvi!

en klass för sig

just nu sitter man i skolan, och tittar på en dryg film som är till för de små ettorna. och nej, den är inte ett dugg intressant, bara det att TV:n är så högljudd att man blir en stor smula irriterad..

vi i tvåan håller på med ett tema just nu - projekt världsarv. och självklart blev vi uppdelade i grupper (jag, elina, viktor& niklas) vi har varit  effektiva nog att skriva färdigt vår del så imorn ska jag och elina ta tag i fotograferingen och kolla på hur niklas hade tänkt att våran frigolitkaka! :) nu ska vi allt få mvg! eller satsa ska vi iaf! ;D

alltså gör detta projektet att vi skjuter fram allt - IGEEEEEEEEEEEEN! men får se om vi ska ha någon fysik på torsdag, man kan ju alltid hoppas att vi inte har det. för jag hade tänkt jobba då, och på onsdag. så får se om jag kan smita tidigare jag med då så kan viktor och niklas fixa med den töntiga skyltningen! så att de får ha det precis som de vill.

                    image27




everytime you near I feel like i'm in heaven..


äkta vänskap

                     image26


aj miss jo! du är bra, så otroligt bra! att veta att man har dig är så kanon!
iloveyou!<3

but i know i'll see your face again

jobbat idag, vi var sammanlagt 6 stycken vilket är väldigt lite och jag var helt ensam om att sitta på fritt flyt. det kändes lite konstigt, eftersom att vi brukar vara några stycken annars. och idag hade jag inte lika bra sällskap.

det kändes konstigt, och jag vet att jag förväntade mig något annat.. hmprf, jag är så arg på mig själv just nu, för att det är just mitt fel alltihop! jaja, jag ska ordna detta. det
ska jag!

nu hade man tänkt göra uppgiften i internationella relationer, men eftersom att man måste ha tryckta källor (böcker) går det inte efterosm att bibblan säkert inte är öppen idag. känns såååå stabilt! men nu fick jag veta av siri att det är till vecka 16, wiho! :)


let me love you..




 


saknad - i allra högsta grad

var precis ute med mamma på en promenad med hunden, det är alltid lika skönt.

hon påminde mig att om 4 dagar är det 5 år sedan mormor försvann. jag kan inte riktigt ta in det, det har verkligen gått hela 5 år snart. jag känner att jag tänker alldeles för lite på henne & morfar men det är så mycket annat som man måste hålla fokus på och då blir det lätt hänt att man glömmer bort sig. men när man väl kommer på sig kommer tårarna och alla fina minnen. det kommer aldrig finnas något som kan slå er, ingen kärlek i världen kan ersätta den ni gav mig. jag vet att jag var liten och dum, jag vet att jag inte ville prata i telefon, jag vet att jag ibland var tjurig. men det hör liksom till. ni var allt för mig, nu är jag aldrig i nowy sacz längre. jag har inte varit där på evigheter eftersom jag vet att det är jobbigt då varenda liten del av stan påminner mig om er. alla sjukhus som jag besökt. först var det för att mormor jobbade där.

sen blev det för att ni blev så pass sjuka att ni hamnade där. jag kommer fortfarande ihåg det som igår när jag var med mamma & mormor och hälsade på morfar när han var på specialistsjukhuset - jag fick en fin fisk av hans rumskompis som han hade gjort av såna plastslangar & jag kommer ihåg när jag träffade min mormor för sista gången, hon var så liten. men jag kommer ihåg hur glad jag var att se henne och hur nöjd jag var att visa min nya mobil för henne. för hon tjatade alltid att jag skulle lära henne sms:a.

några dagar fanns hon inte längre, och snart är det fem år sedan.
fem år sedan jag vaknade av att mamma grät och fem år sedan jag var så tapper att gå till skolan samma dag.

idag hade jag inte varit lika tapper, kanske man inte fattade riktigt då? något jag vet är att jag aldrig kommer att glömma er. jag saknar er, jag tänker på er. vila i frid, ni var de bästa och platsen ni tar i hjärtat är stort. ♥


image24




if I just could turn back the time..


i ditt regn fick jag den kraft jag skulle få

jag är nyss hemkommen, eller har kollat på film och råkade slumra till tills det att telefonen väckte mig ur det mysiga tillstånd. jag har fortfarande 0 hungerkänslor men har lyckats äta lite frallor och lite glass med elina som vi gjorde oss förtjänta av efter biologin där min grupp (jag, linda & nanna) lyckades få fram en gen med MVG-utseende! slå det nu, pilutta er.

kvällen lovar väl inget roligt, men det är något av det skönaste jag vet. & imorn hade jag planerat med elajna att vi skulle på bio, vi ska försöka dra med oss dom andra med! :) för vi hittar på alldeles för lite ska ni veta sötnissar!

& söndag blir det jobb, sköna slantar ;)


jag känner mig så otroligt dum nu, men jag visste redan innan att det skulle bli såhär (kan inte bli annat när jag är konstig). men jag kan försöka reparera skadan och se om det blir bättre utan det sällskapet. jag hoppas på det bästa och håller tummarna för det. alla är ju trots allt värda en chans, och någon gång måste du ju få din.

du gör mig förvirrad, jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen. jag har liksom sagt hejdå till dig i mittm tysta, det gör att jag aldrig är beredd att se dig. men när jag väl gör det blir jag så pirrig och varm.. ja, jag ska lägga ner men jag kan inte säga att det inte är något speciellt med dig. för det är det!


god eftermiddag, ni är bäst!


kom ihåg mig?

nu sitter jag här mätt som en apa för jag har tryckt i mig en hel bakad potatis (vilket är ganska bra då mina hungerkänslor verkar vara på semester). sen satt vi där en stund och jannie fick för sig att hon ville ha en glass, så då fick vi sitta där ännu längre, 3g är mysigt!

nu känner jag att biologin väntar.. det känns så roligt. ledarskapen kan jag ju bara drömma om att bli färdig med. åh, jag vill vara en människa som tar tag i saker direkt! kan man inte beställa det som ett brev på posten?

jag förstår dig, jag hade gjort likadant. och jag fattar aldrig saker förrän det är för sent, det känns jobbigt.. fan, som om det inte redan händer tillräckligt.. jag lär mig verkligen ingenting på att blunda för mitt liv och springa runt och låtsas att jag ler. du är bra!


isande blåa ögon sparar på sin charm

jag hjaerta er

du är för söt gumms. bara kom när det är något jag finns här till 150% för dig och det kändes skönt att berätta saker för dig med att liksom få in dig mer i mitt liv än innan! jag trivs med dig, det kan jag inte gå under stol med och vet att du alltid finns här, taaaaaaaack!

och babe, du är som en klippa för mig. du får höra allt jag har att berätta, hur tråkigt jobbigt eller töntigt mitt problem än är så finns du där och ger mig värdefulla råd & tips! och något som jag är säker på är att jag aldrig hade klarat mig utan dig. neeeever, du betyder så mycket och i och med att vi gått igenom så mycket ihop så blir alla små problem bara ännu en liten kurva på den långa väg vi kommer att gå tillsammans!

du har en förmåga att alltid höra mig glad när jag är i behov av att och stötta mig. jag känner mig trygg hos dig, och med dig är inte tystnaden pinsam - för det är den aldrig mellan riktiga vänner. du är en riktig vän, och dig vill jag alltid behålla, B!

en dag du är borta och man märker verkligen hur tomt det är utan dig! jag vet att jag kanske inte släppt in dig in på livet som jag kanske borde men samtidigt vet du saker ingen annan vet och det har inte direkt hänt saker sen dess, så du kan känna dig stolt! jag kan fortfarande tänka på råden du gav mig när vi orienterade. & när jag tänker på dem börjar jag le för mig själv och en varm känsla sprider sig i magen. jag tror inte du vet vad du betyder för mig, men det ska jag bevisa för dig!

du har stått ut med mig i ur & skur och vi har delat många fina minnen! går man tillbaka och tittar på hur det var, kunde ens liv inte vara bättre. du gav mig så mycket hopp, glädje, tips för livet. men det viktigaste av allt, du var min för en stund. och även om allt inte är likadant som då, så vet jag att du alltid finns där. och det gäller att  inte sätta ribban för högt eller för lågt - bara man kommer över och aldrig ge upp. du kommer alltid finnas hos mig, du är för värdefull för något annat.

vi hade en bra tid, vi var små och ännu inte så visa. men vi visade världen att vi var vänner, och det gjorde vi med stil. ibland saknar jag dig så mycket, och det är jobbigt. men jag vet att du bara är där, ett telefonsamtal bort och säger alla de orden jag vill att du ska säga, för det är vad du är - en riktig vän och en man alltid kommer att älska!

du har gett mig den bästa barndom man kan ha, och jag hoppas att jag hade samma inflytande på dig. jag kommer fortfarande ihåg första gången jag åkte till er och såg den stora gungan från trädet och att man skulle hoppa från den höga stenen, jag kommer ihåg hur vi alltid lekte med svante, hur vi kurade ihop oss alla 3 på hans rum och pratade på kvällarna och till slut somnade vi allihopa som små stockar, hur många timmar vi tillbringade i ladugård'n med kossorna och myste med alla kalvar, när vi sov i kalvboxen på din mammas finaste filt och skrämde livet ur henne på morgonen, alla de timmarna vi pysslade om hästarna och så fina de alltid var när de var färdiga - tills de gick och rullade sig igen, alla ridläger med sömn på hö, hur ni alltid hade massa flädersaft hemma, som ni producerade själva och att det verkligen var det enda jag inte kunde dricka, hur vi var uppe länge på nätterna i björkerås och var tuffa bartenders, hur vi låste ute oss ur volvon men kom in igen genom att klättra genom takluckan som var öppen. Jag har så många minnen med dig att det inte räcker att skriva hela natten om jag var tvungen men det jag ville komma fram till är att du är en sån alla borde  ha, du är så jävla bra och att vi inte setts på så länge är inte annat än katastrof! Jag saknar min lilla bonde, hela tiden!


Jag kommer fortfarande ihåg dagen du skulle komma på besök, för lärarna hade sagt det i förväg. Och när jag träffade dig var jag fast besluten att jag verkligen ville bli din vän. Så jag släppte allt och det gjorde jag rätt i. För du var den kompis jag hade letat efter och vi umgicks varje dag. Allt var så¨lätt då, vi hade inga bekymmer inget som kom ivägen för vår vänskap. Men jag kommer ihåg sorgen i mitt hjärta första dagen i femman då du inte kom, jag satt där och väntade på dig i en kvart i hopp om att du skulle skutta som du alltid gjorde eftersom du alltid lyckades vara sen. Men den dagen fick jag aldrig möta ditt leende och allt var inte som jag ville ha det. Jag saknade dig, något fruktansvärt. Och vi höll fortfarande ihop, men det var inte lika ofta eftersom vi inte gick i samma klass. Detta gjorde att vi gled isär från varandra. Men hittade tillbaka till varandra, även om det var pirrigt lärde vi känna varandra igen, och efter att ha träffat dig ikväll förstår jag hur betydelsefull du är för mig, du kommer föralltid vara den bästa reskamrat man kan ha, ingen kan slå dig på det området. Det finns många andra områden ingen kan slå dig heller, just för att du är så klockren. You are a friend i'll  keep forever.



ni är speciella, men att förstå att ni har gjort mig till den jag är idag är inte särskilt svårt

jag älskar er   ♥ 

i want to hurt you just to hear you screaming my name

nu är jag hemma, har lagat mat så min mage mår bra och är nöjd. och det är också jag då jag lämnade in min uppsats idag, fy tusan vad härligt det kändes ;) och nu har man lärt sig skriva det, men hur bra det blev återstår att se. och efter att jag latat färdigt mig här ska jag skriva biologin & läsa ledarskap! ;D ingen kan stoppa mig när jag rullar fram..

imorn blir det att gå till jobbet, -igen! men det ska bli kul då emilia kommit tillbaka och jossy är på sin utbildning och det finns inget annat som är bättre än ett fint sällskap! efter det ska jag umgås med jannie, jag ser fram emot det babe!<3

nää, men om man kanske skulle ta och se färdigt på filmen så man kan ta tag i det andra.. inte för att hur man kan designa sitt egna barn är särskilt intressant. det tror jag jocke & oscar kan hålla med om då de satt och läste vad jag skrev. och jocke visste inte vad ett embryo var, men han visste iaf att det inte var två spermier som gått ihop! och så ska han vara sådär extra snäll och ta med sig sin hårddisk så att han kan fixa det senaste office paketet till mig. jocke är en ängel i mina ögon nu, iaf just nu.

marcus kom fram till oss och frågade om vi var från samma bygd..
jocke bara tuff som han är : nej, men dom två är.
marcus: som dom i bullerbyn? sen ville han veta om vi var bönder då svarade vi att det bara var oscar som var det och då berättade oscar lite om sina kor, bidrag och sånt! han är insatt, fast han typ hatar det ;p och vi, vi sköter ju vår kontakt genom skolan vi slösar inga pengar på sms eller hur var det? ;)

marcus johansson? är hon kåt i mig x 7 typ haha.




jag har nog i min hemlighet redan sagt hejdå till dig, jag är inte gjord på detta viset. jag klarar inte sånt.
du är hemlighetsfull, mystisk och kanske var det det jag drogs till? iaf, hejdå...tyvärr!


jag är hos dig igen

nu sitter jag i lägenheten. har ont i halsen, ryggen och känner att jag börjar bli förkyld med. alltså jag orkar inte bli sjuk nu, för allt händer verkligen nu! jag har mycket att göra i skolan & ska jobba torsdag och söndag. aja, jag antar att man aldrig kan bestämma när kroppen vill lägga av.

och nu väntar jag på min lektion som jag inte ens vet om jag har, eftersom jag blev lite fundersam då inte ens viktor visste om den lektionen var frivillig.. så vi får se hur det blir med det, har vi ingen lektion kan jag alltid göra min uppsats helt färdig. (a)

ooooh, jag kan inte tänka på att. eller kan kan jag ju, men jag vet inte om jag vill.
jag vill inte stå i valet eller kvalet.

kom på att jag är riktigt hungrig nu. och det är inte kul att äta när man verkligen inte kan äta på morgonen, men något får jag stoppa i mig! :)

nej men någon som har lust att byta liv med mig, eller åtminstonde ge mig en flygbiljett till egypten? för jag saknar egypten nu.. alla fina koraller, goda maten, varma klimatet, ridturerna i öknen, och allt annat. antar att det påminner mig om de bra tiderna då det var där jag var när det var som bäst! egypten i mitt hjärta! 

                                             

                             på den tiden hade man det bra! ;D

                              image23

godmorgon vänner.


you mean to me like I mean to you

Helgen har gått lika fort som vanligt & det konstiga är att man blir alltid lika förvånad.. så nu var man tillbaka i skolan och det känns kul men så jävlä jobbigt. Pga. att vi har flyttat fram väntar ett par helvetes-veckor. Det är nog bara att bita i det sura äpplet och le lite. Eller jag antar det.


Något som jag inte riktigt fattat än att snart är tiden slut där för dig och du kommer att försvinna. Kanske inte för de andra, men för mig kommer du det. Jag vill inte veta hur det kommer att kännas när man vet att du inte kommer tillbaka mer. Jag försöker ignorera det så gott det går, ibland går det bra men endel dagar känns det som om du verkligen måste vara där. Man kollar, lyssnar men så kan man hålla på hur länge som helst, för du kommer och går som du vill.


Det enda jag skulle vilja göra var att prata med dig, berätta varför det blev så. Kanske få din förståelse, förlåtelse eller nåt. Men det viktigaste var att få förklara, att jag är ganska konstig ibland och gör konstiga saker när jag är konstig. Jag var konstig i april förra året, och värre har det blivit. & jag glömmer aldrig september förra året, det var jobbigt..



Förlåt, men jag kan inte.. inte än. Jag vet att du försöker, så försök gärna lite till och gärna lite senare. Jag är inte som alla andra. Jag är inget praktexempel med superfull almanacka med roliga saker att göra, toppenbetyg eller så. Jag lär gärna känna nya människor, men det tar sin tid för mig. I början drar jag mig gärna undan lite, lyssnar på folk och när jag känner mig beredd då kommer mitt riktiga jag fram. Det är det nya vänner ska vänta på - mitt riktiga jag. För det är så mycket bättre.


Would you let me be myself?


RSS 2.0