this is how i know

jag vill göra allt mitt skolarbete färdigt, jag vill lägga in bilder från berlin, jag vill höra av mig till dig.
men innerst inne orkar jag inte ..

har varit ute på stan idag, men allt jag kunde tänka på var allt jag måste göra.
det är helt sjukt, jag har softat i flera veckor och nu slår det till :/

dig ser jag hela tiden, så fort det kommer någon mot mig som på något sätt liknar dig får jag för mig att det är du. även om inte hjärtat börjar rusa så vill jag nog träffa dig snart igen för att se hur det är.

och dig tänker jag på hela tiden. det känns verkligen som om jag känner dig för att du finns i drömmarna som känns så sjult verkliga. detta måste få sitt slut.


jag är glad för din skull
jag kan tänka mig hur glad du blev
eftersom att det är något ni kämpat för så
och det finns inga som mer förtjänar det

så det enda jag vill göra när jag ser dig
är att krama om dig, och verkligen inte släpp
skratta så fult bara för att du också ska börja skratta
och att aldrig behöva sluta titta på ditt leende och fina profil

men ibland rusar tankarna iväg med mig
världen lovar så mycket, men ger oftast lite
det enda jag begär ikväll är dig
du, jag och din gitarr.                     
jag saknar oss ..

förstå

jag sitter i sthlm,åkte hit imorse för att fira patricias student :)
det var mysigt, och om ett år är det min tur, iiiih!

jag är verkligen jättejättetrött, stressad och ont i huvet.
allt verkar händå på måndag :/ biologi, fysik, svenska & spanska.
jag orkar inte.

men berlin har iaf varit riktigt trevligt, även om jag var den enda från nv.
orkar inte ta några detaljer, men vissa personer är för klockrena!
och sitta på salong i 6 timmar kan bara jag, cornelia, kajsa & siri göra! :)

jag saknar jannie elina linda nanna & joss något fruktansvärt!
att inte få träffa er är verkligen nackdelen med att se världen.
men snart ses vi och jag vet att mitt storsmajl kommer fram! <3

det gör ont
bara att veta gör ont
för snart kommer min bubbla att spräcks
och verkligheten blottas.

jag vill inse
jag vet att jag nog egentligen gjort det
men det är som att tugga taggtåd
banka huvudet i väggen
eller gå på småsten utan skor.

men någonstans i all denna iver
finns någon som letar efter sanning och lycka
att kunna bli accepterad och förlåten
att kunna fortsätta, hand i hand.

it's been so long since we've talked

du skulle bli det bästa med det här året. och det går trögt med det.. det gör så ont, snart försvinner du. det kommer verkligen att bli tomt :/ det kan jag säga redan nu. jag vill dela sommaren med dig, det kan jag inte sticka under stol med. för någon mer avslappnad människa finns det nog inte, någon som verkligen tar allt som det kommer och inte hänger upp sig på småsaker. jag vet att jag inte känner dig för väl, men vad jag har märkt är bra.


men ha en bra tid nu, det  är antagligen den roligaste tiden i livet. jag vill också kunna ta på mig en mössa och leva loppan sådär som ni gör nu. min tid kommer, ett år och det är min tur. då är du antagligen ute ur mitt liv helt, antingen glömd eller förträngd. om jag har otur.


jag vet att du finns några knapptryck eller ett samtal ifrån mig. om det ändå hade varit så lätt att ta den vägen, för då finns du där. jag vet inte vilken respons jag får, men med ett förlåt kommer man en bra bit på vägen.

image63

jag är glad för din skull ikväll..

vem är det du tävlar emot?

helt sjukt, det är verkligen helt sjukt. att jag inte vetat om dig över huvudtaget! hade inte elina berättat hade jag nog aldrig fått veta.

och jag hittade dina bilder idag, det kändes så skumt men nu kan jag tänka mig hur du är. nu fick du liv, och jag skulle vilja vara delaktig,på ett litet hörn.. alltså inte på det viset men jaa..

du har verkligen allt man vill ha, sådär perfekt söt.
men så är du sådär onårbar och sårad med

det är dig allt handlar om.

I wont let you fall

alltså idag har jag varit riktigt effektiv! ni kan vara stolta över mig! :)

först på matten gjorde man några tal och liksom fattade, vilket är kryss i taket. sen satt jag i bönan efter lunchen och gjorde klart spanskan om min släkt bara matgrejen kvar där, och kan ta med den till skolan på fredag så emilia eller någon kan lämna den till jenny eftersom jag är i berlin då! ;d

sen har jag spelat fotboll - och jag säger bara fy faaaan vad skönt det var att vara i skorna igen! känna vinden genom håret, ha kontroll över bollen och bara springa som mustangerna gör! hahahaha! nej, men det var oerhört roligt att träffa alla! madde, malin, sara, lollo & alla andra! även om man inte inser det, så saknar man sitt fotbollsliv och framförallt alla lagkamrater - som är de bästa!

imorn ska jag för en gångs skull vara hemma - ingen skola, inget jobb eller något annat bara hemma! har historian att öva på ,fysikuppgiften och spanska än så länge, jag har säkert glömt något ;)

nu äre dags att ta tag i kroatien, för linda har fått grönt ljus vilket betyder JIPPI! så som det ser ut idag så är det jag, elina, linda, jossy & oscar (med kompis) som åker, men alla är välkomna att haka på! ;d och vet ni vad, jag längtar verkligen för dessa människor gör att man alltid kan vara glad och kan lätta sitt hjärta på lätta och tunga bördor! :)

janniejanniejannie, det är faktiskt dags att komma hem nu! känner mig aningen ensam, men mer än hälften har gått nu och snart är du hemma igen! tack gode gud! det värsta är att jag åker iväg nästan direkt en hel vecka! men det löser vi, jag saaaaaaaaknar dig!

image62


there's no place like hooome ..

if I could turn back time

dagen började så otroligt skönt, vaknade av den bästa låten ever! även om det nog bara är ett fåtal som håller med mig. går upp, äter en stadig frukost och kollar vidare på ciao bella! :) sen när man har satt sig på moppen får man ett sms av sebbe att historian inte alls började vid 11 som han sa igår, utan vid 10 och det var precis vad klockan var när jag fick sms:et vilket gjorde att jag blev en aningen grinig.

men fick ett samtal av johanna innan jag steg på bussen som undrade om jag var i stan, eftersom hon förgångs skulle var inne men jag sa att jag skulle till skolan. kom på mig själv att jag inte behöver gå till skolan förrän kemin börjar så jag kollade om johanna var hos sin frisör på the pantarholmen som hon sa att hon skulle till och där satt hon minsann och blev skitsnygg i håret (för hon tagit åt sig när jag råkade säga att mittbena var ute i helgen ;d) och lilla milwa var helt tagen av mezada, haha! sen handlade vi och jag blev körd till skolan! :)

kemiprovet gick la ...eeeh? ingen aning! men det gick bättre än jag trodde att det skulle gå! woooho!

grillning at linda's på fredag
och jag håller tummarna att det ska bli av! (y)
en fredag med gott sällskap är allt jag behöver!<3

jannie är i paris och lever loppan! hon skrev att flyga var kulkul & att de haft inbrott, får hoppas att det gick bra iaf! sen hann vi även med ett samtal men det bröts eftersom min sändning inte är den bästa i skogen! men längtar redan efter samtalet som kommer imon! biiiiig love, miss a lot!

nu är det lika bra att jag skriver det här så jag inte kan komma undan
det är fotboll som gäller för mig imorn, skönt att komma in i skorna igen
jag har saknat den känslan att bara springa så fort man kan och känna
att man har kontroll över sig själv och bollen.
men det finaste av allt blir att träffa alla igen, jag har saknat er så! :)

image61

ge mig dig ..

ciao

usch hade spanska imorse, alltid lika "kul!" fast med det sällskapet man har så är det inte så farligt! så ska göra färdigt läxan med maten & sen även med familjen så får se hur snäll jenny är med betygen, och så har vi förstås ett prov till, men det fixar vi!

alltså jag är världens mest oambitiösa människa vilket mamma påpekar ofta och mycket! jag kan sitta och tänka att jag ska göra en sak hur länge som helst, men det slutar iaf att man går ut med hunden, fastnar vid datan/tv eller försöker vara lite social med mamma. näääe, det får bli ändringt på det snart är ju skolan slut jue :)

& jag har ingen aning om vad jag ska göra med dig :/
det hade varit bättre att få en smällpå hjärtat så att hjärnan fattar att man inte kan stå och stampa liksom, men den kommer aldrig komma, liksom chansen att förklara sig. egentligen skulle man bara skickat och bestämt en plats & tid, sen om du kom hade varit en annan femma..

usch jag känner att denna veckan utan jannie kommer gå riktigt sakta
men får tänka på att hon har det bra iaf :))

image60

nej men nu kollar kemiboken snett på mig, han vill bli läst
hejdå!

my worlds on fire, how about yours?

vilken dag! den började hur dåligt som helst efter en natt med täppt näsa, konstant hostande och så. och vetskapen av att man ska jobba gör det inte lättare att stiga upp. blev bättre när man duschat av sig och så, och lite frukost i magen! sen tog man moppen till jobbet. där gick det väl hyffsat, fick 5 sälj på 3.40 timmar! ;D och med lite trevligt sällskap gick tiden fort :)

drog till jannie, eftersom hon åker till paris imon ;( kommer bli tomt, så tomt. men det viktigaste är att hon genomför sin första flygtur och har en massa kul på kuppen! för tiden går väl ganska fort, fast hon är borta? :)

alltså ärligt talat, buttra du! jag blir så trött på att du hela tiden anklagar mig för att ljuga & göra fel.hade jag gjort det hade jag ju troligtvis inte varit kvar? och i nästa sekund kan du vara hur glad som helst och störa en. jag blir inte klok på dig, och att det är dig jag tänker på när jag hör lars winnerbäck - idiot kan ju ínte vara så positivt. men vi får se hur det blir, ska inte köra över dig än iaf!

kan sitta och kolla på den i timmar, som om den var magisk. men det är bara en liten tragisk ruta, men bakom den vilar en bra figur. så bra att den håller mig fast en lång tid utan någon respons. jag antar att jag kan göra något jag aldrig egentligen skulle göra, eller tappa det som håller mig fast.

nej, men lite thailand skulle sitta fint just nu :) även om klimatet inte riktigt var min grej, så var det skönt att fly vardagen och all stress för en stund. och innan när jag gick ner för att vara social med mamms grabbade hon tag i telefonen och pratade med sin kompis istället.  (ibland känner man sig uppskattad) men ja, iaf så pratade hon med sin kompis från stockholm som vi ska till om 2 veckor om en resa till florida i sommar, kanske det finns något gott i allt? ;p

image59

the fight for you is all i've ever known



att sakna,
mormor & morfar ..

grumpy girl

alltså egentligen har jag nog inget att skriva, skriver mest för skrivandets skull. och inte skriver jag några nyttiga saker heller, nej sånt orkas inte med idag! hade lärarna sett hur "mycket" tid jag la på skolan hade de nog blivit en aning förtvivlade eller något.

och på tal om lärare så hade vi vår sista lektion med ola i fredags, det var inget annat än sorgligt. för trots att han är skolans rektor så hade han tid med vår klass. och där satt vi, efter att ha haft han i två år och pratade minnen allt från när vi studerade darwin tills det att vi satt i soffan varje fredag på lektionen och åt godis! utan en aning om att han inte tänkte säga till oss att arbeta, utan han satt och var social med oss, och igår varé han som bjöd igen med godis & glass! :))

idag åkte jag ifrån johanna & c/o och det är alltid lika trist att göra det :/ att mysa med milwa på armen, sova med elina, kolla på tv med danne, filosofera med johanna, leka med max och driva med bilkörarn's nya brud - grottmänniskan som vi kallar henne! andas som en v8 och kan svinga runt honom om han inte är snäll ;p

men jag vet att de finns där, och kommer alltid att göra. några att kunna luta sig tillbaka mot och ha en sovplats hos! :)) för nu har jag känt dem i 4 år, vilken är en hemskt lång tid, men man kan inte klaga jue! ;D

slapp ikväll, jobb imon
skola & danmark nästa vecka
berlin & stockholm veckan efter det :))

image58

with or without you?


charming boy

alltså det känns som om allt bara är så långt bort, och jag bara sitter här och gör ingenting. jag måste verkligen ta tag i vissa saker, men jag har verkligen ingen lust. min uppgift i internationella, engelskaprovet, kemiprovet, historia, fysik, spanska. bit ihop!

nu måste jag nog snart åka hem :/ ooh.
jag orkar inte plugga, verkligen inte.
och att jobba imon lockar mig inte för 5 öre.
men kanske har jag tur?

nu ska jag nog bara sitta och vänta att milwa kommer hem från parken så jag kan mysa lite med henne :)
sen kan jag ju alltid passa på att sakna emme lite ;d

image57


you're never alone ..


det finns kärlek till dig, fast mitt hjärta är kallt

nu sitter jag hos johanna och det är mitt i natten. tröttheten kommer ifatt mig nu & hostningarna kommer med jämna mellanrum. men har tur för elina verkar sova tungt, har både hostat hur mycket som helst, väckt hundarna och spelat musik. och nu är hon sådär super duper söt för hon ville sova med mig inatt så hon sover under bordet med sitt täcke & kudde. ibland har jag bara saknat det här stället för mycket, men nu är jag här! :))

image56

& imon åker jannie till frankrike, and its a big step for her. men det kommer bli tomt utan dig ska du veta, mitt kvällssällskap per sms, ;d och så ska jag iväg till berlin veckan efter och blir borta en vecka men har vi tur kan vi träffas helgen du kommer hem och helgen innan jag åker! det fixar vi!<3

nej, nu måste jag få min skönhetssömn.
jag saknar dig & dig. this is not the right time!

jag är hos dig igen

Jag har nog hela tiden vetat det, men på något sätt döljt det. Kanske inte helt enkelt velat inse det. Men nu sitter jag här med en klump i magen, det är magkänslan som tar över. Jag vet vad jag vill, det är samma sak som jag har velat länge. Men tiden för att det ska kunna gå är över och felstegen är för många.


Jag kollar med samma ögon, samma ögon som förr. Jag ser något, som är svårt att sätta fingret på. Men jag vet att jag gjorde något som inte var bra, något som inte var schysst och det är ingenting jag är särskilt stolt över. Men att ångra det och veta att man gjorde fel är ett bra steg på vägen, och tittar jag långt fram så ser jag ljus i tunneln, för om vi har tur - om vi båda håller tummarna så kan det gå bra.


För den där pirrande känslan, den är tillbaka igen

Och jag vill att den ska vara här för att stanna


tiden är snart ute, det är så det gör ont i mig

se dig så glad, sista dagen och veta att jag nog nästan aldrig kommer stöta på dig mer

chanserna är så små, lika små som att man vinner på lotto och jag vet att vinna dig skulle vara så mycket bättre än att vinna på lotto. 


du är helt klart min favorit..







vi har haft amerikansk fotboll på idrotten idag (eller resten av klassen för jag är sjuk) men det var la nice. något som är mindre nice är att vi sitter och har tråkig historia just nu. men andra världskriget är iaf lite intressant! :) sen får vi se vad eftermiddagen/kvällen bjuder på! ;D

image54

här är min aktiva klass ;)


image55

och här är aktiva jag ;)


på återseende! ;D


hold on tight

alltså jag sitter med min uppgift, den skulle varit inlämnad klockan 9 :/ men ett + är att siri också sitter och skriver på den nu, så kan man dra någon liten vit lögn till erika sen, hon går säkert på det mesta eller så lurar hon en bara, hum.

nu har jag tagit tag i vår 9D - klassfest igen och gissa om det är skönt? att få träffa alla igen och bara umgås! fick upp idén igen efter att ha läst ellas gamla blogg där det stod att hon tyckte att det skulle bli kul med klassfesten (som aldrig blev av)  så nu ska vi träffas och ha det mys! ska bli riktigt kul att träffa endel som man inte sett på länge! ;D

image53

nu ska jag gå & äta!
byyyye!


like i feel

jag har för mycket att göra, för lite tid att göra det på och för mycket som distraherar mig. visserligen är denna veckan ganska lugn med en inlämning i internationella (som fortfarande inte är gjord :/) och ett internationellt på torsdag. men nästa vecka vill lärarna utnyttja oss till max då vi har grammatiktest i engelska på måndag, kemiprov på tisdag och historiaprov på fredag tror jag. det enda min kropp är ledighet!

fult väder var det idag med, menmen. efter moln kommer solsken! :) och som det kanske ser ut blir det långö eller tacos/grillning hos linda. men med tanke på hur våra planer brukar sluta så får vi se ;)

jobb på torsdag, jag längtar inte. men får jobba med sandra, det är skönt! sandra är häääftig!

om en och en halv vecka drar vi till köpenhamn, om två veckor till berlin och två och en halv till stockholm. det bådar gott det här, på riktigt alltså :) ibland kan man verkligen vara glad att man går på galären, men betonat på ibland. sen här någonstans äre kristianstad som gäller med, woho.

sen gäller det bara att ta tag i kroatien med, men jag orkar inte själv ;( känns som om det bara är jag som vill iväg egentligen, men iväg ska vi! om jag så ska ta min cykel. kanske inte cykel men alltså ni fattar nog. har planerat det här ett år, VI SKA IVÄG!


jag har bott i min lägenhet i 7 månader nu
- har samma tandkrämstub sen jag flyttade in
- min bästa vän är diskmaskinen
- det lyckas alltid bli stökigt på 10 röda
- jag ser aldrig mina grannar (förutom cornelia då ;p)
- typ alla kan min portkod
- har fortfarande inte hittat det andra cykelförrådet än
- den förre ägarens lampa står fortfarande på hyllan, den skulle han hämta så fort han kunde
- solen lyser alltid in på morgonen, så det gäller att ta ner persiennerna på kvällen
- sätter alltid på radion när jag kommer innanför dörren (vanesak helt enkelt)


i'm like a flower with no smell .. 



begging for mercy

här kommer man till skolan 1 ½ timme för tidigt för att vara flitig och börja på den internationella uppgiften som ska vara inne imon. men det går inte så bra med tanke på att först börjar man snacka med smart -sebbe och sen jossy & linda! :)

image52



känner att jag kommer att ha och göra ikväll, hum!


håll näsan över ytan tills det vänder

märker att jag inte varit särskilt aktiv & boven till detta är att mitt internet inte funkar hemma, eftersom nissarna hade glömt bort våran ansökan eller något sånt. så jag sitter vid ett segt gammalt modem och suckar eftersom det går såååå sakta. jag antar att det är svårt att byta ner sig helt enkelt..

men tiden går fort och värmen har kommit, vilket är det bästa av allt! :) grillade med klassen i fredags på bakgården och det var mysigt värre! lyssnade på musik, spelade kubb & åt god mat. och med sånt bra sällskap kan det inte bli något annat än kul liksom! vi är bra, så oerhört bra tillsammans och tanken att det bara är ett år kvar av våran gemenskap gör ont. det gör så ont att veta att efter den lyckliga studenten skiljs vi åt och går på nya banor i livet. men längst in i hjärtat, där vet jag att ni alltid kommer att finnas, för vi kunde inte haft det bättre!

igår mös jag och jannie i solen på långö, massa människor men ingen man lyckades känna särskilt, bara såna man visste vilka det var ;p och vi tog vårt första dopp, jag var nere med hela huvudet med, kanske inte det bästa jag vet att bli blöt men man måste ju alltid ta ett premiärdopp och sen det jobbiga är ju att torka, haha.

sen på kvällen drog jag till långö för en grillning med sp/nv! vi var typ 10-12 stycken som hade det mysigt i försommaren med grillning, kubb & mys! :) vilken underbar gemenskap!

image51



jag vet inte vad du har för ögonfärg
inte heller vad du lyssnar på för musik
jag har ingen aning om vilka du umgås med

men jag vet vad jag känner
jag vet vad jag vill
jag vet att du gör mig glad
och får mig att längta..

älvorna talar om tomhet och bjuder till dans

jag sitter i skolan, hade ingen spanska så nu sitter jag bara och väntar på att jossy ska bli färdig så vi kan dra oss mot jobbet! har inte varit där på typ en vecka och har ingen större lust att gå dit heller, faktiskt! men när man väl är där så blir det nog bättre, för folket kan vara ganska roligt ibland! (och idag joinar jossy från början till slut, vilket är ett stort +! )

oscar satt och filisoferade lite med mig nu, och även jocke innan. ganska roliga diskussioner och frågestunder om ett prov oscar ska ha nästa vecka som jocke hade förra veckan. så skulle de visa att de hade rätt och de hade de båda två, bara att de snackade om plural och singular. haha, tokigt!

jag och linda glassade järnet när vi åt mat på torget. satt på en bänk och solade och hade det mysigt medans fåglarna attackerade oss och en tant satt bredvid oss och spottade och hade sig :)
image49



drömde om fie bland annat, det är ganska jobbigt när man aldrig träffar henne ;(
buhu..



jag går genom stan som om ingenting hänt

jag har sovmorgon till klockan halv 1 typ, så åkte in till skolan tidigare för att få något gjort på erikas uppgift. men träffar man nanna, kajsa, siri och amanda får man ingenting särskilt gjort. sen har nanna och jag bara snackar lite skit, behöver komma ifatt lite eftersom att hon var sjuk igår. så nu äré chill som gäller.

väntar bara på att linda ska äta färdigt hos sin måmå & måfa så hon kan följa med mig och äta på en av stadens skabbigaste ställe, men hungern har ingen lag. eller nåt.

solen skiner med, och apan är och gottar sig på cypern. inte nog med att man inte träffar apan på jobbet, så kan man inte träffa henne i skolan. dagens i-lands problem alltså.

det känns som om det står still, jag har stöd jag får stöd. men det känns som om ingen behöver mitt stöd. jag finns här för alla, vilket nog är  ganska bra att påpeka. inga problem är för små, och inga för stora.

träffade fija igår, fyfan vad skönt det kändes!
och på torsdag fyller jonna år, siri med :))
och på fredag är det helg = skönt!


du får mig image48

tankar krockar mellan hjärna och hjärta

cpcpcpcpcp! skrev ett långt inlägg, men råkade radera det!
ibland blir jag fett trött på mig själv.

valborg var bra! det var skönt att öppna mig för er vänner, att låta er veta sånt som ni egentligen borde vetat för längesen. men det tar ett tag för mig att öppna upp mig helt, men nu är dörren öppen så det kommer bli bättre och bättre. endel saker tar lång tid att få ut sig, men jag har ert stöd och ni var positiva. ni är vänskap, sån som man aldrig vill släppa! <3

igår filosoferade jag och jannie och det är skönt att ha dig. du känner till allt, det är inget jag behöver berätta för du har varit med mig om allt som hänt. folk har kommit och gått, men du kommer alltid att finnas här med mig. spelar ingen roll vad som händer i framtiden, jag släpper aldrig dina pianofingrar!

jag orkar inte ta några beslut längre, för det känns som om allt jag bestämmer mig för aldrig kommer att bli bra eller så tvekar jag. jag vet inte längre vad jag känner och för vem, jag vet bara vad det är jag vill uppnå, och det är att någon ska kunna skrämma bort mörkret.

jag kom på just nu hur mycket jag saknar fotbollen! det ska vara jag och fie på planen i sommar, för lyssnade precis på en låt jag fick av henne för evigheter sen och jag vet att jag inte har råd att förlora en sån fin vän. vi ska äga med våran dåliga kondition. för jag känner att jag verkligen behöver en vän jag trivs med om jag ska kunna komma tillbaka till laget, och om jag har riktig tur så är emme där med för henne saknar jag så det gör ont ibland. har jag den turen i sommar kommer mitt hjärta att skutta av lycka och benen att springa av glädje!

image46

i mitt hjärta ökar tomrummet och det är saknaden som skaver.
i mitt huvud dyker smärtan upp men jag låtsas och ler ..


 


RSS 2.0