februari genom tiderna

2006



2007




2008





2009



2010


få mig aldrig att tro

Vilken bloggtorka det har varit men det är så det blir när man har roligare saker för mig. Tänkte mest kika in för att säga att jag inte dött även om det gick vilt till ibland. Har haft sååå kul verkligen!

Därför blir jag bestraffad idag då jag är sjuuukt seg. Har druckit flera koppar kaffe och en stor redbull men det går fortfarande inte över. Blir en riktigt tidig kväll idag efter att jag har ätit nu. Fick förresten veta nu att jag inte fick jobbet i butik. Känns såklart jättetråkigt men finns inget annat att göra. Tänk då vilken tur jag har som ändå trivs så bra på mitt nuvarande jobb =)

Får hoppas att Sabina är tilltäckligt frisk för att komma till jobbet imorn då hon varit sjuk idag. Troligtvis lär det inte hända då hon tydligen blivit riktigt dålig men man ska ju aldrig sluta hoppas! Blir ju trots allt mycket roligare ju fler vi blir!

Nu rundar jag av! Har ni tur orkar jag knåpa ihop ett inlägg med bilder från helgen innan jag drar till jobbet imorrn!
Puss

brunett & blåögd


24 februari

Halllå i rutan.

Som ni märker är jag inte alls lika aktiv här som jag skulle vilja. Det är både tiden och lusten som inte riktigt finns där för tillfället. Jobbar ju mestadels 11.30-20 vilket innebär sovmorgon på morgonen och så slapp när man väl kommit hem och satt sig i soffan. Så ni kan ju tro att jag längtar tills den nya schemaperioden börjar då jag inte alls har lika kassa tider, ska bli så skööööööööööööönt!

Annars då? Jo finfint. Håller för tillfället på att packa (vilket jag suger på!) tills imorgon då det bär av till Jönköping med mina bruds. Har sett fram emot detta SÅÅÅ länge och jag känner på mig att det kommer bli totally awesome! (vad annars liksom?) Så efter jobbet styr vi Forden mot nordligare breddgrader, wiho!



Lite bilder jag inte ens jag sett förräns idag, det gick vilt till i lördags :)


tänk till. tänk efter.

Folk har så mycket åsikter. Alltid. Jag ska inte säga något, jag är likadan. Det är farligt att döma ut en person innan man ens gett dem en chans. Varför gör man så egentligen? Man går på frisyr, kläder, röst, skratt, mimik och kroppsröreser, utseende och andra små detaljer. Och det helt i onödan då det inte är det som avgör vad man kommer att tycka om personen. Detta är så farligt då det krävs så lite för att kunna döma ut någon. Jag vet folk jag trodde så dåligt om kunde visa sig vara guld för mig. Det är ingenting man får reda på om man inte TAR reda på det. Jag har bättrat mig, det har jag. Jag försöker verkligen inte att döma folk för alla är värda en chans. Vad de sedan gör det den chansen är upp till personen i fråga.

Det finns många som man i efterhand inte tycker var värda en chans, men så går det inte att resonera. På så sätt hade man aldrig vågat dela med sig av sina åsikter, tankar och inte kunnat finna vänskap någonstans. Om vi tillsammans jobbar mot att vara nollställda när vi träffar nya människor kommer allt att bli bättre på, det är jag säker på. Allt kan inte hända på en dag men om man i alla fall försöker så har man kommit en bit på vägen.

Jag ska bli bättre på att inte döma människor, är ni med mig?


22 februari

Kom nyss hem efter en lunch på stan med Nanna & Elina! Vi tog den goda lunchbuffén på Åhléns som tyvärr var väldigt utplockad då vi kom efter 1. Lite dåligt tyckte vi men det gick ner ändå. Till efterrätt slog jag till på te & en semla som var helt underbar! Vi tog även en runda på stan efter att vi var färdiga och jag fick med mig jättesöta bokstäver som jag ska sätta på min hylla.

Funderar på om jag ska åka med mamma och Niclas hem eller om jag ska stanna i stan och tvinga med Hanna ner till gymmet. Lutar åt det första alternativet så jag kan kela lite med min Twist, finns ingen som honom!

Sabina informerade mig förresten att vi var bjudna på fest i Malmö i helgen. Var tydligen massa Telenorbutiker som skulle slå ihop och ha ett redigt kalas. Hade vi inte redan planerat in att åka till Jönköping hade jag absolut inte bangat! Så jäkla kul att träffa folk i verkligheten med, men det kommer fler tillfällen :)


genom eld

Var hur trött som helst när jag gick upp imorse, vilket nog berodde på för få timmar natten innan. Men hela min morgon blev så mycket bättre när jag skulle låsa min dörr och såg att det hängde en matlåda på handtaget. Jag som alltid är ute i sista sekunden totalt glömt bort att ta med mig någon lunch så detta gjorde helt och hållet min dag.

Att jag sedan var superflummig på jobbet gjorde allt lite bättre även det. Hade så roliga samtal med folk som är lika mycket kocko som en annan. Sabina är ju också en bidragande faktor till att jag blir flummig, tillsammans brukar vi spåra ut. Och idag var dessutom Hannas första dag på supporten, hur ska vi klara oss om vi redan saknar dig :( ?

Efter att jag kommit hem har jag inte gjort ett dyft. Rensat chipsen och dippen som blev kvar sen igårkväll och så kollat lite på TV. Jag missade både Solsidan och en dokumentär om eventsäljare medans jag satt på tåget så nu har jag sett dem. Solsidan levererade som vanligt och dokumentären var sjukt intressant. Handlade om hur Phone House behandlar sina säljare. Dåliga arbetstider, sjuka chefter och grymt otacksamt.

Imorgon är jag ledig, blev jättechockad av att se det i mitt schema idag. Lite som att få en riktigt bra deal liksom. Då det kom så plötsligt har jag inga egentliga planer för morgondagen. Funderar på att åka ut till Brömsebro för att hälsa på! Milwa fyller ju redan 3 i helgen och då är jag i Jönköping så tänkte lämna över mina presenter redan innan =) Dock är inget skrivet i sten än!

Om det nu är så att jag åker måste jag gå upp tidigt och trots att jag nyss skrev att jag nog skulle vara uppe hela natten får man dra en gräns någonstans. Bussen går nämligen 08:05 vilket är omänskligt tidigt.


Snygga tjejer

Trevlig kväll på er!
Nats loggar ut

min Malmöhelg

Sitter hemma i min soffa. I karlskrona. Helgen har varit flippad och jag är SÅ nöjd med den.

Åkte ju ner igår och direkt efter att jag låst in min väska bar det ut på staden. Hittade min framtida vårjacka och lite annat småplock. Vet inte om det var för att jag inte hade rätt inställning eller om det faktiskt inte fanns så mycket intressant i affärerna för jag trodde verkligen att jag skulle ha några fler shopping-kassar.


Solen levererade massa fina strålar, vår nu kom igeeeeen

Efter att ha sprungit runt hela stan med Olivia tog vi bussen hem till henne. På bussen fick vi sällskap av en äldre man. Han berättade att han var en knarkare och att även hans barns mor var det. Skulle hans barn börja knarka skulle han ge dem på moppo, för sånt skulle man inte syssla med. Han avslutade allt med "knark är bajs" som numera är ett standardcitat hos oss.


Världens grymmaste gatumusikant!


Vi handlade mat på Mobilia innan vi drog hem för att laga pizzan. Vad vi inte trodde någonsin skulle hända oss hände på väg hem. PÅSEN GICK FUCKING SÖNDER, halvvägs. Och så glömde vi både osten och tacokryddan i affären, hur lyckat?! Men maten lyckades vi med och när den var färdig kom även Elina. Det var alltså MASSA tjejsnack då både jag och Olivia hållt oss lite så inte Elina skulle missa för mycket i och med att hon jobbade till 15. Efter några timmar kom även Henrik och joinade oss på vår lilla fest vi hade. Och party var det ska ni veta, såg ut som att vi varit 14 och inte 4 i Olivias lägenhet. Har bilder och filmer som jag knappt vågar kolla på då jag vet att vi inte hade några spärrar direkt!



Påsen gick sönder, hur stora är oddsen?



Kvällens gäng

Runt 00 började vi gå mot KB där vi hängde hela kvällen, vilket visade sig bli rätt intressant! Hade två som svek men inte fan var vi depp för det. Träffade sjuka människor, använde killarnas toalett istället för att ställa mig i en 20-man lång toakö, drack öl ur plastglas och sjöng. Oj vad vi sjöng, dansade och stojade. Det är precis det jag gillar med Olivia & Elina för de är lika tokiga som mig själv.


I väntan på Elina som fick vänta med att komma in. Inte så lyckat att be vakten att gissa hur gammal man är :D


Rolig handtork, ful tjej
Runt halv 4 gav vi upp och gick och åt. Efter det unnade vi oss en taxi och sa hejdå till lilla Henrik som på väg hem till sitt blev bestulen på sin telefon. Och vi blev lurade av vår taxihaufför. Vi bestämde med honom redan innan vi satte oss att det skulle bli 80 kronor och när vi kommer fram har han "plötsligt" ingen växel på min 100-lapp förutom några enkronor som vi fick tvinga oss till. Vad är det för jävla stil? Där är man så schysst att man från börjar visar hur man vill ha det. Bara att svälja och gå vidare, sånt är liksom inget att hänga upp sig på.


Tidig morgon, trötta tjejer

Solen höll vad den lovade även idag

The tourist

Imorse var jag hur pigg som helst medans de andra inte riktigt var med på noterna, inte först kanske. Men efter ett tag var vi alla färdiga, hade städat någorlunda och hade packat. Satte oss på bussen mot staden och denna gången var det Elina som hade intressant busss-sällskap. En dam som pratade väldigt grötigt och när Elina inte riktigt orkade med att försöka förstå längre utbrister hon: VAD ÄR DER DU SÄGER!? Och det var då hon började prata så vi Blekingebor kunde tyda vad hon sa. Vi gick in på centralen och la in våra grejer i ett förvaringsskåp och gick ut på stan för att shoppa. Ganska många av affärerna var stänga men det var några få vi kikade i. Kikade även in i Telenorbutiken för att hälsa på Svante som extraknäckte där idag. När vi inte pallade trycket mer gick vi till stationen för att fika. Elina och Olivia hittade värsta mysiga båset där vi sedan satt ett bra tag. Även Aimen joinade som inte hade något bättre för sig. 10 minuter innan tåget går kommer vi på att vi måste gå. Stress, stress, stress. Försöka ladda kortet, köpa biljetter, nästan glömma och tappa datorn och massa grejer men tillslut sa vi hejdå till Olivia och Aimen och satte oss på tåget. Det som är värt att nämnas är när Elina nyser sjukt högt samtidigt som en man går förbi våra sittplatser och blev så rädd att han höll på att få en hjärtattack, annars var det precis som en tågresa ska vara - lugn!

En underbar helg med andra ord. Tack för att vi fick komma Olivia, det var absolut inte sista gången! Ses redan på fredag igen då det är dags för en RIKTIG tjejhelg med nästan alla samlade under ett och samma tak. Fy fan vad bra. Längtar redan.
Later!

Natalie på äventyr

Nu är jag påväg, på riktigt. Sitter på tåget med mitt mobila bredband som lägger av lite då & då eftersom det inte riktigt finns täckning i skogen. Har precis passerat Bräkne-Hoby så har inte kommit särskilt långt men det är ingen fara, än är jag inte uttråkad. Har laddat upp med yoggi, latte, riskakor och mineralvatten som färdkost och pumpar Spotify i mina lurar, life is good. Men ni ska veta att det var svårt att gå upp 6:30 en lördag but I made it och hade dessutom hur mycket tid som helst för att ta mig till tågstationen och köpa biljett.

Jag kommer in på stationen halv 11 så mina fans vet när de ska möta upp mig. Skämt och sido. Ska jag med mitt lokalsinne försöka hitta till Olivia, kan tänka mig att det blir några stopp på vägen för att fråga om jag går åt rätt håll. Så vi ska bestämma innan jag kommer fram om vi ska lämna min väska innan vi börjar shoppa eller om jag ska göra det efter vi shoppat färdigt. För kolla i affärerna är ett måste då utbudet är betydligt bättre än vad man är vad vid. Och kramas med Olivia måste jag med göra. Min fina.

Som säkert många redan vet så är jag KASS på att packa. Började lite i onsdags då jag hade min tvättstuga att lägga fram kläder och resten tog jag hand om igårkväll. Glömde både tandborste, deodorant och rengöringsmedel till ansiktet trots att jag verkligen försökte att packa ner det efter jag använt det idag. Och hade en kofta jag skulle haft på mig på tåget med men när jag satt på stationen och såg en kvinna i kofta kom jag på att: fasen, min kofta ligger ju fortfarande kvar i min garderob! Och det här med skor, vad ska man ha med sig för skor? Olivia sa att det blåste något fruktansvärt men det gjorde det inte lättare för mig. Hade man varit smart hade man tagit ett par vinterkängor men inte Natalie Eriksson inte. Hade mamma sett mina val hade hon väl gått i taket. På fötterna nu har jag mina Matsumatos (eller vad fasen de nu heter..) och mina converse i resväskan. Alltså skor man INTE ska ha på vintern egentligen.


så här ska det se ut ikväll!

Nu är vi i redan i Karlshamn, detta kommer nog gå fort.
Natalie

18 februari

Nu trodde ni säkert att jag skulle rapportera från Malmö men det blev ändrade planer serru. Men det gäller att leva i nuet, eller hur? Och då jag inte åkte ner ikväll passade jag på att ta två timmar övertid vilket passade perfa en dag som denna. Detta är nämligen en dag i sorgens tecken. Flaggan var hissad på halvstång då en av våra medarbetare (som vi aldrig hann träffa) dog förra veckan och dessutom så var det Hannas sista dag hos oss. Visst två helt olika saker som kanske inte bör förknippas med varann men det är sorgligt.

För ni anar inte vilken glädje Hanna sprider hos oss.
Det går knappt att beskriva faktiskt. En sån positiv människa som kan säga massa goda saker om även den värsta människan. Och vet ni? Alla borde ha minst en sån som Hanna i sitt liv för hon har gjort mig så gott. Hanna, du ska veta att jag älskar dig. Du är underbar på alla sätt och du anar inte ens hur mycket vi kommer att sakna dig. Du flyttar bara ett hus bort men tro mig, vi kommer märka av det. Jag är så glad för att du fick en chans att testa på något nytt och hoppas verkligen att du ska trivas. Annars vet du vart du ska komma igen =)


Men hur ser planerna ut inför helgen då undrar ni säkert. Det är så att jag tar det lugnt ikväll vilket verkar förvåna alla. Packar, äter lite pizza, lullar runt lite, planerar morgondagen, pratar i telefon och allmänt chillar. Imorgon däremot smäller det. Tar tåget ner på morgonen, möter upp min fina Olivia och shoppar lite hade jag tänkt mig. Vid 3-4 sätter sig även Elina på tåget mot Skåneland och joinar oss när hon är framme sen eftermiddag/kväll. Hör ni hur bra det låter? När klockan är tillräckligt mycket är det dags att korka upp. Vart vi nu gör det är inte ens planerat än vilket är så jävla kul. Har även några människor som befinner sig i Malmö imorgon de med som jag tänkte möta upp och träffa, ska bli kuuul!

VET NI? Det är inte en enda sak som skulle kunna förstöra min kväll. Jag är SÅÅÅHÄR pepp på allt och glad så att det riktigt bubblar i magen. Helt exalterad och vet vilket jippo det kommer att bli. Jag behöver detta mer än nånsin faktiskt. Har jobbat kassa tider i fler veckor än jag vill räkna och inte gjort något annat vettigt känns det som, nästan som att gå i ide. Denna helgen ska jag leva upp, på riktigt. Jag kommer få kvalitétstid med både Olivia och Elina viilket är oerhört viktigt faktiskt. Jag tror att vi alla tre är i stort behov av det. Jag känner att det är något som har saknats den senaste tiden och tror att det beror på att vi tjejer har varit splittrade sen i julas. Jag saknar OSS varje dag som går och kollar avundsjukt på alla som har alla sina vänner så lättillgängliga och nära. Men vi har något som inte de har - vi har en sån bestämdhet att inte falla isär. Vi har kärlek, lojalitet och vänska. Mina tjejer - ni ska veta att jag älskar er. Jag är glad att jag har er.


-

"Livet ska vara roligt. Gör sånt du gillar. Inte sånt som får dig att brytas ner, i jakt efter något du tror kommer göra dig glad på sikt. Att vara nöjd, här och nu. I stunden. I nuet. Det är nu mitt främsta intresse. Att inte se liv och mål som en kamp. Ingen strävan efter att lyckas i längden. Istället är jag delaktig i den minuten som är just där och då. Och gör den minuten värdefull. Den livsstilen inkluderar bland annat shopping, god mat och avslappning i varma famnar. Sånt där som är så självklart, men får en helt ny betydelse då man vet att man gör det för att må bra, för att man blir glad, för att man måste. För att fungera. Och utan baktanke."

365 dagar

Idag firar jag och Alamedan 25 ett år ihop för idag är det exakt ett år sedan jag sov min första natt här. Trots att det låg möbler, hyllor och flyttkartonger huller om buller ville jag inviga min lägenhet så fort som möjligt. Är egentligen ganska sjukt att man inte märker att tiden går så fort, hade verkligen ingen aning vart jag skulle vara idag när jag skaffade den.

Det har hänt så mycket kul sen jag flyttade hit. Har haft mina pärlor sovandes över här, mååånga roliga fester, grillningar på bakgården och bara massa mys. Är så skönt att jag trivs som jag gör, för det gör jag verkligen.

Så nu ska jag diska lite, plocka in mina nytvättade kläder i garderoben och så packa lite tills Malmö innan jag hoppar in i duschen. Väntar mig nämligen en lång dag imorgon med. Upp tidigt för en grej och sen möta upp Sabina på Hemköp för att handla frukost och lunch att ta med sig till jobbet :)


15 februari

Hej alla glada!

Tisdag idag och veckans andra dag vilket betyder att vi redan har avverkat 2/5 arbetsdagar denna veckan. Även om det fortfarande är 3 dagar kvar tills jag åker till Malmö så vet jag att det kommer gå sjukt fort, eller jag hoppas det i alla fall. Ser fram emot det så sjukt mycket. Att dessutom Elina kommer ner på lördagen gör ju inte det hela sämre direkt :) badoom, vad bra!

Annars då? Har sjukt kul på jobbet och tycker det är så roligt att kunna träffa så många som jag gör på jobbet varje dag. I och med att så många av mina vänner faktiskt jobbar där nu. Dock så får vi se hur länge jag blir kvar. Alla vet att jag trivs hur bra som helst med det jag gör idag. Men för en månad sen ungefär visade Hanna att ett butiksjobb låg uppe på vårt interna nät och jag kunde inte låta bli att söka. Eftersom de först glömde att registrera min ansökan och sedan inte riktigt hade tid för en intervju gjorde det ju att allt drog ut på saken. Men idag så hade jag min arbetsintervju och gissa om jag var nervös? Är egentligen inte alls särskilt duktig på att sälja in mig själv men är nöjd med det jag lyckades åstadkomma under de 45 minuterna vi satt i rummet. Så nu håller vi tummarna, allesammans!

Imorgon jobbar jag sent igen. Men eftersom vi har fått in nya medarbetare på vår avdelning finns det några som vill ha kvällar och helger vilket vi gärna ger bort. Har inget emot det egentligen men att varje dag börja sent känns fel. Känns som om jag förlorar massa timmar då man inte riktigt hinner göra något varken före eller efter. Så har fått några dagar bytta vilket känns så bra! Tur att nästa schemaperiod ser bättre ut.

 


en lite Natalie 2006

Har väl inget mer att dela med mig av för tillfället. Försöker i alla fall att uppdatera er lite, Sabina klagade nämligen på att jag uppdaterar alldeles för sällan. Hoppas du är nöjd nu snäckan ;p Nu hade jag tänkt gå & lägga mig för att sedan ha en LÅNG sovmorgon imorn! :) Later!

min helg

Har haft en sån rolig helg och har ju totalt glömt bort att berättade om den.

Jobbade som vanligt kvällspasset på jobbet i fredags och därefter gick jag till Carro. Vi mötte upp Jade och efter ett tag satt vi på bussen mot Amanda där vi skulle möta upp alla. Så himla rolig kväll. Alla var så sociala och trevliga mot varann att det tog emot för att gå hem och lägga sig eftersom man jobbade dagen efter. Men vet att det inte var sista gången direkt så blir ju fler gånger och då kan man dricka som de andra i och med att jag bara drack cola denna kvällen!

Ovanligt pigg på jobbet och vi var så flummiga hela dagen. Under en rast övertalade Emelie mig och Hanna att hänga med på tjejfest och sen utgång. Vi bangade minsann inte och lite efter 8 var vi på plats hos Vickan där resten av deras tjejgäng var samlat. Så härliga tjejer, verkligen! :) Runt tolv, halv ett drog vi mot stan och Piraten eftersom det typ är det enda stället man kommer in på på lördagar. Såg en hel del man kände igen och så Niklas. Han var så jäkla go. Aningen runt om fötterna och tappar bort sina små vänner så han hängde med oss tills de uppenbarade sig igen! Runt halv 3 gav jag och Hanna upp och gick och la oss vilket var en bra idé!





Blev väckt av både samtal och SMS på söndagsmorgonen så var bara att gå upp. Trots att jag inte varit helt nykter kvällen innan kände jag inte av något förutom min förkylning då som kanke var värre än nånsin. Perfekt att jobba via telefon när man tappat rösten. Mamma hämtade mig på eftermiddagen och resten av helgen spenderade jag i Ledja med familjen. Ett bra avslut på en bra helg!


uppskattning

 

Jag har ångest och mår lite dåligt då jag inte har kunnat ta mig ut till Chaplin p.g.a kylan och snön. Men får ett SMS av hans ägare som jag (fortfarande) inte har träffat. Att veta att all tid och arbete jag har lagt ner betyder något för någon är så härligt. Och detta gör mig förstås ännu mer taggad att satsa järnet på honom nu i vår. Åh vad vi ska utvecklas tillsammans :D


kärlek vid sista ögonkastet

If I walk away - follow me

Hej alla!

Är det bara jag som tycker att denna dagen har gått supersnabbt? Trots förkylning, halsont och ett huvud som fortfarande inte är riktigt att lita på tycker jag att det har varit en bra dag. Folk har varit så oerhört trevliga och bara det gör att man inte skapar någon ilska eller irritation. Det är precis så det ska vara! Och så hann jag catcha upp lite med både Anna och Elina på två olika raster, vad mer kan jag begära?

Fick även ett SMS som gjorde mig glad, min telefon fanns att hämta ut! ÄNTLIGEN! Så den hämtade jag ut efter jobbet i sällskap av Jones! Det är många som man kanske inte riktigt vet vart man har men Jones kan man alltid lita på, vad det än gäller. Vet inte om han också tror på karma, som jag gör, men OM han gör det så har han väldigt bra karma då han alltid ställer upp för folk =)

Och som alla säkert inte missat efter mina 74653 skickade SMS så har jag bytt nummer, vilket blir min sista gång. Tycker det är alldeles för pilligt men detta numret jag har nu har jag haft sen jag var 10-nånting. Att jag sedan sabbade mitt utskick och var så klantig att jag inte skrev vem det var ifrån får jag skylla mig själv för. Fick inom loppet av 5 minuter kanske 20 SMS där de frågade vem det var ifrån, är lite för snabb ibland. Anna tyckte jag skulle skriva tillbaka till alla: "skaffa smsfritt sverige med telenor du också" och då föreslog jag: "lite mer som du vill ha det". Arbetsskadade? Ja.



Lite sånt här hade jag inte tackat nej till..

Natalie


(det är där man odlar rädslan att bli glömd)

Har varit en dag som gått sååå sakta samtidigt som den har gått snabbt. Är väl mest för att huvudet inte riktigt hängt med riktigt men har sovmorgon imorgon så hoppas att det blir bra efter att jag har fått sova ut =) Vi har haft mycket att göra stundvis medans det ibland varit hur lugnt som helst vilket kan vara skönt, hinna pusta ut. Hade även möte där vi gick igenom rutiner så vi är så enade som möjligt gentemot de vi jobbar med så inga blir förvirrade.

Nu är jag hemma och åt upp den där halva pizzan jag inte orkade igår. Hade jättegärna velat ringa några samtal som jag måste göra men huvudet orkar inte det ikväll. Är så många jag inte pratat med på länge och behöver verkligen catcha upp! I och med att man sitter i telefoni 8 timmar om dagen är man inte så sugen på att alltid lyfta luren så fort man kommer hem. Men ni ska veta att jag tänker på er, särskilt ikväll.

Är det förresten bara jag som har blivit så där supersnurrig? När jag stod och väntade på bussen efter att ha slutat jobbet så fick jag för mig att det var denna helgen jag skulle till Malmö och Olivia fast det i själva verket är nästa igen. Satt och fick lite smått panik eftersom inga kläder jag vill ha med mig är tvättade, både den lilla datorn och min resväska är i Ledja och min sminkväska och plattång hos Vickan. Success va? Som tur väl har jag mer än en vecka på mig så nog ska jag hinna minsann och ni anar inte vad jag längtar. Ska bli sjuuuuuuuukt kul :)



Nu börjar näsan bli täppt och jag känner att en förkylning är på väg, så nu ska jag leta efter nässpray.
Later!

word


Distance means so little when someone means so much

8 februari

Är heeeeeeeeeeeeeelt slut efter egentligen ingenting mer än 8 timmar på jobbet. Vi höll på att bli nerringda då säljarna verkligen var på G idag. Sen fick vi besök också av Elinas syrra som jobbar i Borås och en snubbe från Kalmar-butiken. De fick sitta och medlyssna när vi tog samtal, kul att visa hur det går till när de ringer till oss :)

Efter jobbet gick jag och Emelie och unnade oss käk från Klockgrillen som jag tog med mig hem och åt! Var hur hungrig som helst och ändå fick jag ändå inte i mig mer än halva pizzan som var gudomlig.

Sitter och degar i soffan för tillfället och har inga planer på att flytta mig härifrån. Ska upp tidigt för en grej som jag ska göra innan jobbet så att sitta uppe halva natten är ju inget jag hade tänkt göra.

En liten rolig grej vill jag faktiskt dela med mig av också. Har ju annars inte så mycket men nu så. Kollade nämligen mitt schema för några dagar sen och såg att jag var helt ledig nästa helg igen. Så varför inte ta tillfället i akt och åka till Malmö? Hörde med Olivia och fick svar idag att hon var helt ledig då, hur bra? :D Ska verkligen bli sjukt kul och det är egentligen på tok för sent av mig att hälsa på henne, men bättre sent än aldrig eller hur?

Och bara veckan efter det är det dags för oss tjejer att fylla en full bil och dra till Jönköping och Joss. Det går för fanken bra nu! Och det känner jag verkligen att vi är värda nu efter att ha sett varandra på tok för lite. Mina tjejer ♥



7 februari


 

Säger med dessa bilder på Budda som jag inte visat innan godnatt! Har varit en bra dag, hade världens bästa humör i början på jobbet efter att jag och Sabina gick hela vägen dit. Efter lunch blev det lite tyngre men ändå helt okej! Imorgon börjar jag "tidigt" vilket i min värld numera betyder 10.30, vilket egentligen är skrattretande.

Jag & Hanna hade planer på att träna innan jobbet men vi var så klantiga sist som inte köpte en sån där liten grej så man kan komma in även om det inte är personal på plats. Så vi la fram det tills senare i veckan =)


inte min dag helt enkelt

Känner mig otillräcklig, oinspirerad, ointressant. Känns som om jag tappar fotfästet och sakta men säkert glider ifrån allt. Allt handlar om jobb, handla, städa och tvätta. Jag orkar inte, jag vill inte. Jag vill vara glad, ha något att göra och trivas med mig själv. Jag vill inte ha några O:n framför ord när jag beskriver hur jag känner mig. Jag vill känna mig levande, glad, känna att jag hjälper någon och känna mig behövd.



Träffar inte folk lika ofta som jag skulle vilja. Jag saknar allt, för så här vill jag inte ha det. Hör knappt av mig till folk och folk är inte direkt bättre själva. Jag trodde att vi skulle klara det, att vi inte var som alla andra. Vi måste höra ihop, hör ni det? För att mista något som är så bra som oss vore katastrof. Så vad gör vi? Ska vi göra vårt bästa?


Jag vill inte vara den som går till jobbet, kommer hem och sätter mig i soffan för att sedan gå och lägga sig.

jag vill ju gå crazy med Elina och vakna upp i Kuggeboda.
festa med järngänget
dansa till segertåget med Olli
känna att det händer något
känna mig uppskattad
sitta på Chaplins rygg och känna att alla bekymmer är som bortblåsta

kolla på Sommaren med Göran med Nanna
lära mig nya saker och sedan få använda dem i praktiken
åka någonstans där jag aldrig varit tidigare
sitta och prata med Joss i timtal
känna mig nöjd med mig själv och mina val
ha långa fikor med Anna
få möjlighet att åka till Marmaris och träffa alla mina pärlor
ha fler underbara kvällar med mina tjejer från jobbet
ta chansen och testa på att flytta, långt bort
åka bil med Linda och bara pumpa musik
gå långa rundor med Twist
ha tisdagsmiddag med Janns




Jag orkar inte. Känner mig förtvivlad för tillfället. Det är inte så att jag söker uppmärksamhet, absolut inte. Utan bara känslan av att få skriva av sig gör allt mycket lättare. Även om allt verkar gå vägen så känns det absolut inte så. Jag vill vara säker på vad jag ska göra, vart jag ska bo och vilka jag ska hålla nära mig. Jag vill känna mig fri att göra vad jag vill samtidigt som jag vill att folk uppskattar det jag gör för dem. Är det så att jag känner att en person är bra för mig kan jag ställa upp på det mesta - bara för att vara till lags. Så varför utsätter jag mig för det här? Varför har det blivit så här? Är det söndagsångesten som knackar på dörren eller är mitt liv så mycket sämre än andras? Det enda jag vill är att finnas till för alla.

Imorgon tar jag tag i mitt liv på riktigt. Det finns folk som är viktiga för mig och de kanske behöver få veta det för att då det definitivt. Vi behöver kämpa, tillsammans, för en person kan inte dra allt lass själv. Punkt.


DET BLIR EN BÄTTRE DAG IMORGON, DET ÄR JAG SÄKER PÅ.

:)


söndag

Har haft en sån härlig helg verkligen! Igår gjorde jag inte många knop, mer än städade såklart! Såg verkligen ut som ett bombnedslag i HELA lägenheten. Var ju också på Mc'donalds med Anthonio och Tobias, grymt vad roliga de är. Men annars hände det inte för mycket igår vilket kan vara skönt det med.

Idag har jag jobbat och det var helt okej med! Jobbade med Hanna, Emelie, Carlos och Åse (fick även sällskap av både Nanna och Elina stundvis ;p) så det var ett härligt gäng. Tiden gick hyffsat fort och rätt vad det var så var man hemma igen. Har kollat på Sofias änglar, Solsidan, Time out och nu är det Wallander - Skulden. En riktig TV-kväll med andra ord.


Imorgon är det jobb som gäller igen! Jag och Sabina börjar samtidigt så vi ska vara så där hurtiga och gå till jobbet, får se om jag även tar gymmet innan det. Har bara fått den sena tiden på jobbet denna veckan samtidigt som jag jobbar på lördag så det är ju inte det ultimata direkt men det blir nog bra =D

lista

Det första du tvättar i duschen? Håret eftersom det är så tråkigt, duscha över hvuvud taget är supertrist!
Gillar du kaffe? Latte!
Hur mår du just NU? Livet leker som vanligt. Är dock lite trött på att vara i K-town! Så nu planeras det in en tripp till Jpg, Malmöe & STHLM
Berätta om din senaste dröm: Det var en mördare som härjade runt på Ronnebygatan och jag och Siri var inne på TIME. Dit kom mördaren och haffade massa folk men på något konstigt sätt klarade vi oss undan det. Så de som följde med var tvugna att hålla sina händer och följa mördaren som var klädd i en gul, fjädrig kycklingdräkt. Är man frisk om man har såna drömmar?
Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Ah, definitivt! Niclas kassler i ugnen med broccoli, curry/chilisås med ris är världens bästa. Vet att det inte låter särskilt gott men det är himlens gåva till oss människor.


Vad vill du ha just nu? En sommarkväll på en altan med massa bra vänner, en grill och härlig musik. Finns inget bättre!
Använder du smileys? Aldrig!
Har du träffat någon kändis? Har pratat med både Anders Bagge och Lilla Al Fadji bara den senaste tiden. Men träffat? Ja, det har man väl med gjort men kommer inte på någon så här spontant.
Gillar du keso? Jag varken gillar eller ogillar det, ingen direkt favorit liksom.
Vilken låt hade du sist på huvudet? I just had sex & Usher - More


Hur många länder har du besökt? Sverige, USA, Thailand, Turkiet, Grekland, Spanien, Frankrike, Danmark, Karibien (får förkorta det så), Mexico, Colombia, Panama, Polen, Tyskland, Norge, Slovakien, Ungern, Italien.. Är fler, men kommer inte på dem just nu.
Är dina föräldrar stränga? De var det förr när jag var mindre. Mycket bestämda tider och sånt, däremot har det blivit mycket bättre med det när jag växte upp mer och mer! Dock har de alltid varit snälla med att låtit mig åka överallt och har inte stoppat mig med det.
Skulle du kunna hoppa fallskärm? AAAAAAAAAAAAAAAALDRIG!
Glittrar någonting i ditt rum just nu? Nej, inte vad jag kan se i alla fall.
Brukar du hyra film? Det händer men inte så ofta.
Vad åt du till lunch? Niclas fiskgryta/gratäng (?) med potatis, underbart gott!


Har du lockigt hår? Ja, men inte fina lockar utan de lockar sig mest som de vill.
När grät du senast? Var väl till någon film för ett tag sen!
Sover du med TVn på? Alltid, kan inte sova annars.
Gillar du ditt liv just nu? Ja, man ska verkligen inte klaga. Trivs faktiskt för tillfället :)
Har du bra syn? Ja, det är därför jag har glasögon.
Vad var det senaste du köpte? Yoghurt, pasta, spaghetti och pålägg!
Äger du ett vapen? Nej, inget sånt. Mer än knivarna i mitt kök vill säga.
Gillar du ditt hår? Nja, tycker mest att det är i vägen.
Gillar du dig själv? Varierar ganska mycket, men oftast.
Hur ofta använder du MSN? Är typ alltid inloggad men som offline så skriver bara till personer jag själv vill prata med. Tycker att MSN är så mycket smidigare än facebook-chatten då man kan göra så mycket mer. Därför tycker jag det är trist att man inte lägger till folk där lika ofta.


tjejkväll

Hade en sån rolig kväll igår and I loved it! Började göra mig iordning redan på jobbet då jag slutade så sent som vid 20 och blev sedan upphämtad av Tobbe, Hanna, Sabina och Tobbes kompis som körde oss till Lindesnäs där Vickan väntade på oss med massa gott snacks och äppelkaka!

Efter ett tag joinade även Christer & festen var igång på riktigt. Blev mycket dans, skratt och skitsnack precis som det ska vara! Runt 12 kom en taxi som körde oss till Harrys där vi gick före hela kön eftersom Hanna kände vakten, vi sa inte direkt emot. Träffade på massa goa människor men det var sååååå många där inne att vi gav upp runt halv 3 och gick och åt!

Där konstaterade jag & Siri att vi är för gamla för det här. Bättre var det på "vår tid" när man hängde på Nivå, where all the magic happend! Men maten var god i alla fall och jag gick hem och la mig mätt och nöjd efter en kul kväll!




vem dansar kudoro?

Har haft en sån skön dag idag! (om man bortser från tandläkaren som var 35 min sen..)

Shoppade med mamma och när Elina & Nanna kom till stan gick vi och lunchade tillsammans på tre G, vilket var lika gott som det alltid är. Nanna slog även på stort och beställde glass som vi alla mumsade på, den var sååå underbar! När vi sedan hade en lagom stor matkoma gick vi tillbaka till affärerna och fortsatte att shoppa! Vågar knappt tänka på hur mycket jag handlade men jag är sååå nöjd med alla mina inköp!

När vi var färdiga med stan åkte de hem till sitt och jag åkte med mamma & Niclas hem till Ledja där jag är nu. Har snackat lite med Sabina på chatten idag och vi har spikat förfest hemma hos Vicky imorn, ska bli så kul! Det är vi tjejer och så Christer, haha! Tanken är att vi ska gå ut också men vi är lite splittrade när det gäller uteställe. Hanna vill till Piraten och jag till Harry's, de andra har jag ingen aning om vad de föredrar =)


min bebis!


Men nu ska jag fortsätta med att göra.. ingenting! Hörs imorn.
Natalie

Har inte haft någon blgglust alls som ni kanske märkt med bara små inlägg de senaste dagarna. Vad det beror på har jag faktiskt ingen aning om, det kommer väl i vågor antar jag. Har inte heller hänt något särskilt och att bara skriva om att man suttit på jobbet är ju inte heller något roligt att läsa. ♥

Igår var dessutom en mycket tung dag för många på min arbetsplats. En kollega till oss (som jag aldrig hann träffa) gick bort på morgonen och vi har några som stod henne mycket nära. Idag skulle hon hyllas med halvstång utanför bygget. Så under vårt gruppmöte var det just detta vi tog upp, hur vi kände och så. Det som är så skrämmande är hur många historier det finns om cancer. Alla har någon/några som de vet har drabbats av sjukdomen och det är så fel. Är det något jag verkligen inte tycker om är det just cancer, bara ordet får det att tåras innanför ögonen. Jag har så dåliga erfarenheter av detta då det gjort att både min mormor & morfar mist livet och det alldeles för tidigt. Morfar var 53 har jag för mig och mormor runt 60. Kan ni tänka er? Att ryckas bort från livet så tidigt utan att kunna påverka det ett dugg? Personer som hade gjort allt för att få några år till. Det är just det som skrämmer mig och många andra att det drabbar folk som verkligen vill leva.

Jag är så avundsjuk på folk som har båda sina mor/far-föräldrar i livet fram tills de själva blivit vuxna. Mitt liv har nämligen inte blivit detsamma sen de gick bort. Jag har inte varit i mammas födelsestad på hur länge som helst trots att vi fortfarande har släktingar där. Men det gör så ont att åka dit och hela tiden se platser som påminner mig om dem. Det är inte bara lägenheten utan allt vi brukade göra tillsammans.


förvirrat


Här gick ju något fel med bildvalet då det tydligen är en hund de vill sälja och inte en katt & ett hårigt ben!

citat

Pratade med en säljare igår som ville ha lite information om ett abonnemang. Herren hette Richards i efternamn vilket jag tyckte var lite roligt så jag skojade till det lite.

Frågade säljaren om han hade en dotter som hette Denise men var inte beredd att han skulle fråga kunden det som han gjorde utan istället förstå att jag skämtade. Men nej, kunden hade ingen dotter som hette Denise och när jag sedan förklarar för säljaren börjar han tycka att hela situationen var oerhört pinsam, jag däremot var nöjd över att jag varit så fyndig!

Denise Richards


RSS 2.0