oops

kollega: vart har du varit, som är så brun?
jag: Grekland
kollega: jaha, jag som trodde du legat i solarium

Lilla Nats :)


Lilla jag :)


Elina Gästbloggar

Åh my good, mitt första blogginlägg i historien har nu kommit :D Frågan är ju bara vad fasen jag ska skriva liksom...Om jag är avundsjuk på Nats förresten som sitter i Marmaris just nu med underabrt folk, sjukt gött väder, massa alkohol så det bara sjunger om det och en kycklingkebab som kommer som ett brev på posten om man bara ringer ett samtal. Näää varför skulle jag vara avundsjuk när jag bara kan cykla 5 minuter så kommer jag till kuggeboda beach och kan hoppa i i 10 gradit vatten för att  sedan ligga och huttra på bryggan i blåsten, eller kanske sitta och plugga hela natten så jag någon jävla gång blir klar med denna kursen, eller varför inte jobba någon extra dag, nej nu ska jag inte vara sån :P Är jätteglad för din skull Nats en semester behövde du <3

Ja när jag nu ändå ha satt min fot i bloggvärlden så ska jag nog ändra lite på designen, tjaa ägaren kan ju inte göra så mkt där borta ändå och denna designen har aldrig varit min favvo, min favvo var den med massa bilder, det var grant. Tror iof inte att hon oroa sig eftersom hon vet hur grymt dålig jag är på teknik ;)

Eftersom hon inte skrev några max inlägg så får jag fortsätta med fler inlägg ikväll eller imån för nu ska jag till stallet tiden tickar och detta lilla inlägg tog mig en stund, men först ska jag ge mig på att lägga upp en bild ;P

Tjingeling

dag 9 - en vårbild

Twister och jag våren 2007! En sån där riktigt skön och varm dag, kommer verkligen ihåg den. Sjukt att vissa dagar och uttryck kommer man alltid komma ihåg. Som frasen "en piss i Atlanten" sa Farmen-Christina i programmet och jag ville verkligen inte glömma det. Minnet är aningen sjukt ibland. Hur som helst så har vi varit bortskämda med många fina dagar även denna våren och jag hoppas verkligen att det håller i sig hela sommaren. Finns ju inget värre än en typisk sommar i Sverige, särskilt inte när jag ska jobba hela sommaren med. Vill ju gärna kunna hänga på Saltö och grilla och sånt efter att man har slutat, det har ju jag och B' redan spikat! :)



dag 8 - min favoritbid

 

För tillfället är detta min favoritbild. Är egentligen från Lindas 20-årsfest men det var bara några dagar sen Elina la ut den. Sån glädje i bilden, men med oss har vi aldrig tråkigt! :) Finns egentligen hur många bilder som helst som kan kvala in som favoritbilder. Bilder från mösspåtagningen, studenten, mina fina tjejer, min underbara familj och gosiga hund. Men det får räcka med en, riktigt go bild.



dag 7 - en bild jag aldrig lagt upp



Kan ju bero på att det faktiskt är Elinas bild som jag tjyvar lite nu. Detta är från nyår precis innan tolvslaget. Hade ett jättebra nyår med alla mina vänner. Vi levererar då alltid. Är verkligen på tiden nu att ALLA samlas igen, men eftersom alla är på olika håll är det ganska svårt.. :( Men jag är ledig hela midsommar så då jävlar hoppas jag att alla är taggade och vill vara med mig för att spendera denna underbara högtid :D Ganska sjukt egentligen att vårt järngäng nästan är "tajtare" nu är när vi faktiskt gick i skolan. Härlig känsla. Saknar er alla ♥

today I don't wanna do anything

Hallå i rutan! Hur mår ni?

Jag är jävligt pigg trots att jag var ute igår. Vi började hemma hos Jade med massa folk och därefter ville jag och Elina in till stan. Matchade bussen perfekt bara det att den gick inte via monsunen som vi trodde att den gick.. så vi såg den köra ifrån oss ite längre bort :( Så vad gör vi då? Jo, vi liftar så klart! Hoppar in bak på en skåpbil och när vi är i stan panikbromsar idioten som körde så jag skrapar upp ena knät och dunkar huvudet i plast"rutan". Bra start va?

Men vi mötte upp Sabina, Emelie och resten av gänget. Vi var inte så sugna på att gå ut så jag, Elina och Sabina gick till pirren där det var gratis inträde medans Emelie och dem gick till Harrys. Pirren var precis som vanligt, men vad hade man förväntat sig? Dålig musik och massa konstiga människor men vi hade kul den stunden vi var där. Gick runt halv 2 och mötte en överförfriskad Oscar, Emanuel och Jocke. Hängde med dem till Harrys där vi visade stämpeln vi inte hade, score. Dansade lite men vi gick hem ganska tidigt. Skönt idag må jag säga.

Så vad händer idag? Jag MÅSTE packa färdigt, helst åka en runda till Ledja och säga hejdå. Sen är det planerat att träffa mina tjejer, ÄNTLIGEN! Josse är ju nere nu så vi ska samlas alla som är här, är så glad för det :) Blir ingen utgång eller alkohol ikväll för imorn åker vi. Har en sån snäll kompis (som jag i och för sig aldrig har träffat..) som lånar ut sin parkeringsplats i Lund till mig när jag är iväg! Även Viktor var så snäll och skulla ställa upp att hämta oss mitt i natten när vi kommer hem, vilken riktig vän va? Så det blir att vi antingen ställer den där eller på Sturup som vi planerat innan. Så sjukt att vi redan åker och Esen sa att det fina vädret kommer nästa vecka vilket kommer bli perfekt! Han är ju i Marmaris vilket bara är en 40 minuters båttur från Rhodos så gissa om jag ska dit och krama sönder honom?! Han är verkligen en sån fin människa, alla borde ha en som Esen :) Han bryr sig, på riktig, inte som vissa andra som är så ytliga. Likadant är det med Ali. Åh vad jag saknar dem. Tänk att det redan gått ett helt år sen jag såg dem sist, tiden går så himla fort.



dag 6 - "tema grön"

 

Detta måste ju verkligen vara en bild som passar in i det gröna temat då jag nästan befinner mig i djungeln ju. Detta är i Panama under min kryssning med mamma och våra polska vänner vi gjorde under november-december förra året. Sjukt härlig tripp med fint väder, det behövde man verkligen med den kalla vintern!


dag 5 - en gammal bild

 

5-6 år gammal sitter jag utanför porten där jag bodde då på Polhemsgatan. Vaktar min kanin Rasmus (som jag fortfarande inte vet vart han tog vägen..?) och har min lilla gubbe i famnen. Tur att man i alla fall var söt som liten ;)


-



Vi har aldrig setts på riktigt, men vet du vad?
Jag bryr mig inte. Jag är kär i bilden av dig
Inte i dig.





11 maj

Godkväll! ;)

Håller på att packa inför resan och alla som känner mig vet att jag är SÄMST på att göra det. Får alltid med mig för mycket och dessutom glömmer jag nästan alltid det viktigaste. Inte alls smidigt alls. Så nu försöker jag verkligen få med mig allt jag faktiskt BEHÖVER. Inte massa onödiga prylar. Gäller att vara ännu sparsammare med kläder då vi bara får ha med oss 15 kg och då är väskan inräknad :(

Men det kommer nog gå som en dans. Vad annars? Är så pepp inför denna resan, så sjukt sugen på värme nu alltså. Och inte blir man direkt mindre peppad när man ser att det kostar 7000kr/person om vi hade beställt både flyg och hotell med Apollo, vi betalar bara 3000 :D Gäller att vara smart när man bokar, blir oftast billigare om man bokar allt för sig.

Annars då? Jo, finfint! Allt rullar på så som jag vill att det ska göra nu faktiskt. Trivs som fan på jobbet (har jag väl i och för sig gjort hela tiden..?) har en underbar familj, världens bästa vänner och en helt fantastisk resa som väntar. Kan ju inte bli bättre. Även om allt känns så där för bra så har ju alla sina toppar och dalar, att jag nu är på en topp är skönt. Inte alla dagar kan ju vara den andra lik liksom.

I helgen blir vi återförenade, wiiiiho

Nu ska jag fortsätta packa, önska mig lycka till! (lär behövas..) Därefter får vi se om det blir någon tripp in till staun igen. En annan har ju sovmorgon imorn vilket kommer sitta riktigt fint!

dag 4 - min hobby


Jag var 6 år när jag började rida. Redan som liten blev jag helt förtrollad av dessa fina djur med så stora hjärtan. Jag har ridit många hästar genom åren och haft många favoriter. Allt från Carito, Tigull, Dád och Sunny. Alla speciellt på sitt egna vis. Sunny var en häst på Västeråkra med ett trixigt temperament men vi passade verkligen bra ihop, ni anar inte vilken häftig känsla det var att vara en av de få som faktiskt kunde hantera henne.

 

Men idag har jag något som är ännu häftigare och det är känslan av att känna sig behövd. Jag behöver Chaplin och han behövde mig. Ingen av oss är något direkt proffs men vi testar oss fram. Inget ekipage ni kommer att se på någon tävlingsbanorna men inte heller några som ger upp. Jag hade kunnat ge upp första gångerna jag red honom på ängen, höll på att åka av flertal gånger p.ga. upprepade bockningar, men jag höll mig kvar. Lät inte några bockningar stoppa mig och det är jag glad för. Vi kommer inte att kunna hoppa en hel bana, för något hinder är alltid läskigt och inte heller att gå i piaff. Men vi har glädjen i det vi gör i alla fall, och det är jag glad för. Jag är glad för honom.


10 april

Hemma och riktigt sliten i både huvud, ögon & kropp.

Har haft en bra arbetsdag och efter jobbet drog jag till Kuggeboda, gjorde ett stopp i Listerby med. Elina stod nämligen där och sålde jordgubbar så det blev lite skitsnack och provsmakning av några gubbar =) Sen åkte jag till stallet och tog ut Chappe på en runda i skogen eftersom att han har skor numera. Blev även några varv i paddocken men är inte alls nöjd med dagens insats, men man kan inte alltid vara på topp!

Nu är det TV-kväll som gäller. Är nyduschad och slappar i soffan! Orkar inte med någonting mer ikväll, känns som om jag har kola i huvudet. Imorgon äre jobb och efteråt ska jag till Ledja för att packa ihop allt jag har däruppe till resan. Inte många dagar kvar, wiho! Förresten.. blev ingen dubbelbokning på hotellet, mamma ringde och kollade om de dragit mina pengar från mina kort. Så det blev bara 100kr dyrare än vad vi först räknat med, viiiilket vi nog kan leva med (a)


Nu ska jag fortsätta att slappa, orkar nämligen inte med datorn något mer.
Godnatt.

dag 3 - en familjemedlem



Det här är min mamma, Beata. Skulle aldrig kunna tänka mig att ha en annan mamma och jag uppskattar henne till 100% (även om jag är otroligt dålig på att visa det..) Hon och Niclas ställer verkligen alltid upp och hjälper mig när jag behöver hjälp eller hamnat i knipa. Tack för att ni finns, jag älskar er!

dag 2 - favoritpryl

 

Så mycket mer än en telefon. Med hjälp av denna prylen kan jag hålla kontakt med mina nära & kära på MÅNGA olika sätt, kan enkelt och smidigt ta bilder som är helt OK, kan ta mig runt i städer jag inte känner till, få tillgång till information på nolltid, dela med mig av information på två sekunder och sist men inte minst prata med folk och skicka SMS. Utan min iPhone känner jag mig naken, rädd och exposed.. ;)


förbannade jävla skit

Jag är så irriterad och jag måste verkligen få ut mig det. Tydligen är det någon gud däruppe som inte vill att vi ska åka iväg. Att boka flygbiljetter gick som på räls, fick bokningsnummer och allt direkt. Däremot att boka hotellet gick inte lika bra, något med mitt kort kanske..? Vad vet jag egentligen, sur blev jag i alla fall. Så ber mamma boka, vilket funkar galant. Himla konstigt. När jag sedan ska kolla min mobilbank ser jag att jag har ett reserverat belopp för samma summa som hotellet kostade, panik! Och idag precis när jag slutat hade jag missade samtal från Apollo, ringer upp och får jättekonstiga besked. Vår betalning var tydligen sen (?) och detta bara för att det var helg. Betalade liksom in den det första jag gjorde sen jag bokat platserna åt oss. Så nu är det 100kr dyrare/person, piss i atlanten kan det tyckas. Men tycker att det är konstigt att jag ska behöva drabbas av detta bara för att det är helg. Nu har mina pengar kommit in och det flyg vi ska med kostade i eftermiddags 798 kronor istället för 1198 som de försöker intala mig när jag pratade med dem. Om jag är arg? ATT jag är. Kunden i fokus är det då verkligen inte, men de ska i alla fall ringa upp mig imorgon och då ska jag minsann kriga för mig. DET om något har jag lärt mig den senaste tiden. Trött att bli trampad på, blir det alldeles för ofta annars ändå..

Men nu biter jag ihop, det löser dig. Det reserverade beloppet kommer de troligtvis inte att dra och jag ska vara mitt snällaste jag när jag pratar med Apollo imorgon så gör så att det blir som det vi bokade. Tänker nämligen strejka om de tvingar oss att betalaför att DE har gjort fel. Skiter i att det står i deras policy, hade de velat ha ett kontoutdrag kund de minsann ringt mig hela helgen så hade jag skickat iväg det. Svårare än så är det inte :D

Om vi kommer iväg ser vårt hotell ut så här:



7 maj

Hej!

Det var en bättre dag igår, thank god! Jag mådde bra, vädret har valde att blomstra igen och det var fredag. Kunde ju knappast bli bättre. Hade egentligen inte planer alls för vad som skulle hända på kvällen men åkte ner till Carro efter jobbet i alla fall och vi hittade ett flyg vi bokade. Fatta vilket glädjerus det var att veta att vi åker iväg. Pratade med min chef innan vi bokade och hon bara: "Ja, men det är väl klart att du ska ha semester!" Så nästa söndag 20:40 landar vi på Rhodos och har en hel vecka full med bad, strand, sol, pool och vilda nätter! Can't wait!


Efter att vi bokat satte vi igång och festa i samma takt som alla kom. När Elina sen kom åkte vi in till Jocke och så gick vi till Harrys när det var dags. Hade svinkul verkligen, vi dansade loss på dansgolvet tills klockan 3 ungefär då var det dags för oss gamlingar att gå hem och sova.

Vaknade runt 10 nånting och gjorde inte alls för mycket. Tog en runda på stan innan vi bestämde oss för att åka hem. Elina åkte till Kuggeboda och jag till Ledja. Sen jag kom hit har jag hunnit prata med B, kollat på film med mamma, ätit en jättegod mat. Nu är det dags att röra på påkarna igen, mot Kuggeboda. Därefter får vi se vart vi tar vägen. Nu är dessutom min nya skiva färdigbränd så det brinner i knutarna, hejs!

5 maj

Är äntligen hemma igen, heeeelt slut i huvudet. Denna dagen har verkligen allt gått i 110, har nämligen ringt nonstop. Så kan ju säga att det är hur skönt som helst att faktiskt vara klar för dagen. Att man dessutom blir sjukt besviken på personer gör ju inte saken bättre men vi hoppas att det straffar sig i längden. För det känns verkligen som att det kommer att göra det.

Så nej, det har inte varit en bra dag. Känns som att allt går åt pipsvängen så hela denna veckan kan vi stryka ett stort streck över! Vi får se framåt istället, det brukar bli bättre då. Sägs ju att hoppet är det sista som lämnar en är hoppet, så får lita på det.

Och nu så sitter jag och kollar på resor konstant och hoppas att jag snart hittar något som vi verkligen måste nappa på. Något som är så där "wow!" Åker helst inte till Turkiet då jag varit där 3 gånger och ska jag ändå inte till Marmaris känns det som att det kan kvitta, annars spelar det inte någon roll. Hade varit praktiskt om det var all inclusice alternativt att det är billigt att leva i landet. Punga ut 3000 för bara hotell i ett land där det kostar lika mycket att leva som här känns ju så där inte riktigt värt. Får se vad vi hittar, har ju lite tid på mig i alla fall.


Lite bowling med Joss hade livat upp även den mest deprimerade, have behövt dig nu :)

Nu ska jag fortsätta med det jag gör bäst; absolut ingenting. Måste även duscha så det inte ser ut som att jag doppat huvudet i smör på jobbet imorn och diska undan lite disk jag har. Sen ska jag SOOOOOVA så hårt! Behövs efter denna dagen.. Så godnatt.

dag 1 - självporträtt




malmöööööe

Hoho, är det någon där? Är faktiskt riktigt förvånad över att folk går in här trots att det är lika livat som i Fritzels källare. Nä skojar bara, där lär det ha varit livat så många som de var. Men vad har jag gjort då? Kan man ju undra eller så gör man det inte.

Eftersom jag har gjort ganska mycket sen dess blir det i punktform istället, effektivare så!

- I fredags drog jag till Kuggeboda! Red en runda med Elina och efteråt åkte vi in till Ronneby för att äta, riiiiktigt gott! Efteråt däckade vi i soffan, as usual..
- Segade på morgonen men tillsluuuuuuuuuut kom vi iväg till Malmö! Mötte upp Olivia och åkte sedan mot lund, jag och Elina. Tanken var att vi skulle delta i valborg där men eftersom vi var så sena åkte alla typ hem när vi kom :( Så vi gick upp till Henke istället där det var hemmafest, hade vi bara stannat tillräckligt länge hade vi nog gått in i samma party-mode!
- Satt och snackade om abonnemang med tre chommar (?) för att vi inte hade något bättre för oss
- Gick vilse trots att vi hade tågstationen rakt framför näsan..
- Mötte därefter upp Viktor och hans kompisar för lite snack på torget i Lund innan vi drog tillbaka till Malmö & Olivia.
- Var i en Pilgrimsdagssjö(?)parken och njöt av dagens sista värme innan vi kollade på showen och brasan.
- Gick på en sweet hemmafest hos en snubbe någon av oss knappt kände
- Därefter till en annan fest där vi trodde skulle vara värsta draget, vilket det kanske inte var. Blev lite pömsiga så tog en taxi hem.
- Gick på stan och chillade innan vi åkte hem på söndagen!

Tågstationen i Lund, enda bilden därifrån..

Vi bestämde oss för att rida på renen, konstigt nog var vi fortfarande nyktra här..

"majbrasan" i Malmö

Mina tjejer & jag ♥

På hemmafest nr.1

Som var hemma hos honom.

Tog inte fler bilder, var inte alls på det humöret. Trist, men så kan det bli ibland. Hade i alla fall en jättefin helg och jag känner på mig att det kommer komma massor med såna nu framöver :) Har inget planerat inför denna helgen men det kan vara skönt det med. Vet ju ändå att vi alltid hittar på något i alla fall.

RSS 2.0