all you need is love

har varit en lugn helg, skönt det med. kom hem från stan för ett tag sen, där hittade vi en perfekt garderob till lägenheten och så bytte vi en vattenkokare & locktång eftersom båda lyckats ge upp. sen åkte vi hem och har nu avnjutit en jättegod middag =)

imorn kommer flinis hem så antar att det blir en dag på stan snart
så man kan spana in all shopping hon hunnit med i storstan.

är nu utvilad och nu väntar 5 dagars väntan till nivå på fredag, I can't wait<3
later!

CRAP!

hade jättegärna firat addes 18årsdag ikväll (han fyller imorn) då det är fest hos per ikväll, men har man närmare en halvmil dit och inte kan ta sig någonstans så svider det! toppengrabbar ju!

crap, crap, crap!

what's the point of doing anything?

vilken seeeeeeeeeeeeg dag, men jag är glad att jag inte var ute igår för bra mår jag iaf =) dock väldigt frusen eftersom det är -1000 grader ute känns det som nu när jag var ute på en promenad med twist & mamms. men det var skönt att komma ut!

dock är värmen väldigt efterlängtad. bläddrar mellan massa bilder och kom in på marmarismappen. just det här att komma tillbaka efter en heldag i solen till hotellrummet och göra sig iordning och sen sitta på balkongen ett tag innan man går vidare, det är guld värt. solen har lagt sig och det kommer skön vind. hejjahejja, snart sitter vi där igen!


gotta have

nu börjar jag bli lite sugen på chipsen som ligger där ute i köket.

they don't really care about us

har precis satt på sex and the cityfilmen, vet inte hur många gånger jag har sett den men den är alltid lika bra. ser verkligen fram emot 2:an som kommer i maj, inte långt kvar. dessutom tror jag att twilightfilmen kommer i samma veva så båda måste ses på bio för bästa känslan! :)

ikväll har jag inga planer alls. hade nog varit en höjdare att gå till fridace men sånt kräver planering dessutom är min sister in crime i göteborg för tillfället. får ta igen det när OLIVIA kommer hem nästa helg. åh, jag blev så glad av att läsa det! ♥ så nästa helg blir det nivå på fredag & waynes på lördag, kanonkalas!

later!

if I was a rich girl

solen skiner och man kan se himlens blåa färg, så roligt då det var hur längesen som helst känns det som. visst det är ett tag till sommaren men det är faktiskt inte den jag längtar efter utan det är våren. det är då man faktiskt kan ta på sig mindre kläder och det är ett solskenslöfte för man vet att när våren är över kommer den riktiga sommaren. den som är fylld med bad, sol & glassiärenglass :)

nu blir det att fortsätta med garderoben och rummet så det blir tiptop. fytusan vad tid det har tagit, men det är det väl värt i slutändan I guess. sorterat ut en massa kläder som man kan ge till folk som faktiskt behöver & så har jag hittat två sportshorts till Bartosz (mitt fadderbarn jag hade i mitt projektarbete) så jag tänkte skicka ner dem till honom. kan han behöva nu när de kan börja spela fotboll igen bakom huset och det blir varmare.

later!

från kylan in i värmen

detta har varit en produktiv dag med latning emellanåt :) har städat i mitt rum & garderoben, plockan ut kläder jag inte använder längre, skottat snö utanför huset, varit ute med hunden, lagat mat och tagit ut soporna. känns bra, nu hade jag tänkt jobba vidare på rummet, ser fortfarande ut som en k a t a s t r o f! madrassen måste ner, resten av kläderna måste in i garderoben nu när det är städat där, dammsugaren är välbehövlig och så även bädda rent. har att göra känner jag =)

börjar få panik angående helgen. hoppas på något skoj, verkligen på tiden.
elina åker till göteborg imorn så henne blir jag utan //:

later!

let's twist again, like we did last summer

jag kan ha en av världens sötaste hundar
och han verkar tycka om filten som vi köpte till honom i måndags.


even the best falls down sometimes

jag planerar en resa till jönköping, joss undrade om jag/vi ville komma. självklart vill jag det! min pärla ♥


mitt liv suger utan er


Karlskrona är inte längre detsamma. mina vänner är utspridda och oj vad jag saknar er, det kan vara såna små saker som sällskap till bussen eller en fika på waynes dagen efter utgång. sova tillsammans allihopa på pantis eller bara vara så mongo som vi kunde vara, sådär jobbiga störiga och höggljudda men fy tusan vad kul vi har och kommer ha med varann.

nanna, nu är du på NZ och lever loppan, ser världen och lär dig nya saker och jag unnar dig verkligen det, även om du borde gjort det med mig. men det kommer fler tåg, ellerhur? hoppas att du har det jättebra där nere och vi är här när du är tillbaka, det kan du lita på!

joss, du är den personen jag verkligen kan prata om ALLT med och jag vet att du förstår eller iaf försöker när jag berättar något. och ibland när jag har hört något eller läst något är du den personen som jag vill berätta det för att du vet precis handlar om, jag behöver inte förklara mig eller så är det så internt så bara du och jag vet vad jag menar. allt hade varit mycket lättare om du varit min granne, det hade varit bra!

olivia du flyttade till malmö så hastigt att jag aldrig riktigt fattade och ibland känns det fortfarande som om jag inte fattat. känns som om du är i vissefjärda och ska åka samma buss som mig hem. men tiden har hunnit ikapp även mig och jag förstår att det är på riktigt. du ska veta att fridace aldrig är detsamma utan dig, jag har testat det. och alla spontana kvällar är riktigt saknade så det är dags att komma hem

linda b, det händer alltid något när du är hemma på besök och det bästa av allt är om du hade stannat här. men du har tagit tag i ditt liv på riktigt och jag är stolt över dig. du gör något du är säker på och upplever så mycket samtidigt. dock saknar jag dig men allt blir mycket lättare med våra långa skypesamtal, dock var det längesen men får börja ringa varandra där igen. lilla linda, du är en glädjespridare (när allt är på din sida) glöm aldrig det

siri, trots att vi bor i samma håla så tar vi inte vara på det. så du jag och elina får ta tag i det genast då man ska ta vara om personer man bryr sig om. för vänner växer inte på träd, det tror jag alla är överens om. och du är verkligen toppen' på alla sätt och vis och så blir man så glad av dig.

kajsa, ett halvår har gått och tiden har gått förbaskat fort och innan man vet ordet av är du hemma igen. allt verkar vara bra i USA och det är ju tur det. du upplever nog mer än vad endel gör under hela sitt liv och jag tror du har förbaskat kul med, när inte hunden är emot dig förstås. får fira med dunder och brak när du kommer hem och hoppas att alla stolar klara smällen.

henke min långa vän. du var alltid först in och sist ut. du klädde av dig alla kläder och gick ut med en sopborste, tog av dig tröjan på nivå, dansade med en gammal gubbe på piraten, testade mina skor, satt i diskhon. du är grym och vi förstår varann så tokbra och det har gått alldeles för lång tid sen jag sist såg dig. saknar dig och ditt stora leende.

och mina lumparkillar såklart, ni är underbara och flexibla. förgyller många kvällen och så goa. jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var att ni skulle rycka in, trodde inte jag skulle få se er på ett helt år. men det har jag ju, vilket är bra. och en note till filip & mård; snälla åk inte till Irak, det är farligt!

tack till elina, jannie & carro
för att ni stått ut med mig i höst och självklart alla andra med
ni vet inte vad det betyder, men tack för att jag har er ♥

11:36

GÄÄÄSP! jag sitter på wayne's och gäspar nonstop. har nu haft mina två möten idag & båda gick bra trots att det var svårt att dölja hur trött man var. men här är det mysigt, dock lite kallt när ytterdörren öppnas då och då.

det jag gör här är vänta på att elina ska komma till stan så vi kan gå runt & kolla i affärer och så prata :) har hittat några snygga plagg på gina som jag tänkte testa! nu kommer hon alldeles strax så får runda av här nu.

later

:@

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT FOLK ÄR SÅ NEGATIVA ANGÅENDE MINA VAL.
VEM HAR GETT ER RÄTT ATT DÖMA? ÄR NI BÄTTRE SJÄLVA?

BAH.

change of heart

vilken dag. började med att jag åkte in vid 7, usch det är så tidigt.

& när jag var utanför mammas jobb stöter jag på Marcus som var påväg till skolan. slutade med att vi stod där utanför i typ 10 minuter och snackade om allt som hänt. en riktig livscoach, som verkligen kan få en på bra tankar. man märker att man saknar att sitta där i bönan med honom och resten av inriktningen & snacka skit! :)

därefter blev det ett möte på synovate & därefter träffa jannie! satt på wayne's i typ två timmar, myspys!

imorn blir det stan igen! har två ärenden på morgonen & därefter ska jag möta upp elina för en till heldag på stan, får se vad vi hittar på. kanske t.om blir kuggeboda över natten då hon är ledig på onsdagen med :D

NU SKA JAG TA TAG I DET PÅ RIKTIGT!


wild and free

det har varit en härlig dag, lat men härlig. jag & elina vaknade redan vid 10 och runt 11 gick vi ner för att äta en god frukost! vid 12 åkte hon och jag gick upp på rummet för att plocka upp lite grejer och sortera. hann ta ner smitstvätten för sen ville jag gå upp och "vila". somnade efter något sex and the cityavsnitt runt 1 och gick upp vid 4 igen.

sen har det varit lite middag och så, därefter en långdusch. börjar äntligen tycka att det är skönt.
nu är det how I met your mother!

igår var en annorlunda dag, eller kvällen iaf. vi hade hur trevligt som helst innan vi åkte in till stan. men när vi kom till stan var det inte en kotte som vi kände typ. vid halv 1 ville vi kasta in handduken och åka hem. ringde mamma och hon var snäll och kunde hämta oss. vi sprang för att se om bussen stod kvar men där var bara 2:an. kutade vidare mot hoglandspark för att vara 200m ifrån när den körde ifrån oss. så vi testar lyckan att lifta och en kille stannar. 'men han skulle hem nu för han hade redan kört massa människor ikväll' men han kom tillbaka efter att ha kört ett varv runt hoglandspark, han fick väl dåligt samvete stackarn. vid backabo kom vi ifatt bussen och mamma hämtade oss i rödeby. tack mamma, du är guld värd!

imorn blir det stan. först ett möte & så träffa jannie :)
n

I wanna do bad things with you

sitter och kollar på blåsningen. är för tillfället alldeles ensam hemma, jag & hunden. men det är nog inte bara vi så länge till då elina är påväg hit! :) blir förfest & så åker vi in till stan sen ;p

har annars idag åkt till Kalmar tidigt idag. städat ur lägenheten, tagit mina grejer som jag behöver och allt sånt. skönt att det händer lite grejer.

nu ska jag platta håret, sminka mig och så för ikv!
syns i dimman, n

mitt 2010

Vad kommer du arbeta med?

Det undrar jag allt.

Vad kommer du ha på dig?

Förhoppningsvis sommarplagg, när solen vill visa sig.
absolut mina frans-kilklackar & andra fina skor som passar sig i värmen.

Vart vill du resa?

Jag vill åka överallt, se allt, uppleva allt & lära mig om nya kulturer.
Men Marmaris är ett måste ♥

Vart vill du bo?

I den där fina lägenheten vi hittade igår.
sen hade inte en lägenhet utomlands suttit fel heller, får bli i framtiden

Vart vill du gå ut?

 N.Y lär ju vara grymt

Vart vill du äta?

3G är underbart, men något mer internationellt kanske?

Vad kommer du lyssna på för musik?

oj, väldigt blandat. fortsätter nog på samma spår som förut.

Vilka tidningar kommer du läsa?

veckorevyn är alltid rolig, se & hör. dock läser jag inte tidningar så ofta

Vem vill du bli kompis med?

george clooney

Vad kommer du inte göra?

jag ska göra allt!


bad influence

poff så var du tillbaka trots att jag lovade mig själv att stänga dig ute :$
dock det det inte mitt fel denna gången.

I want your desire

var hur skönt som helst att sova ut idag, sov som en gris hela natten! kan verkligen rekommendera att stänga av telefonen eller sätta den på ljudlös. sen även inaktivera alla alarm, så kommer du sova lika gott som mig! :)

nu har jag skickat iväg några ansökningar & hoppas att någon nappar, verkligen! dessutom ska jag städa huset och planera kvällen. fick lite panik när elina skickade & frågade vad vi skulle göra. "det löser sej" ekar i huvudet & visst gör det alltid det. bara så att jag ska åka till Kalmar imorn för att städa lägenheten och ta med mig saker hit. finns endel grejer jag verkligen saknat! mina joggingskor, min sladd till minidatorn (har fått sno mammas när min dött) och massa sköna tröjor som jag vet väntar på mig där. för att inte tala om sängen, men den blir lite svår att få med sig i bagaget.

drömde förresten att jag satt i lägenheten på pantis utanför fönstret på något konstigt (?) och så plingar det på dörren och i dörröppningen såg jag siri & olivia. lycka. senare infann sig även borg och elina tror jag. trevlig dröm, saknar mina tjejer ♥

nu har jag verkligen inte tid att skriva mer, får bli senare!
kyss!

I will never forget the way you looked tonight

jag är superduper trött. hej, förresten. känner att många inlägg börjar med hur trött jag är. men man blir trött av att hänga på mammas jobb en hel dag ;o anledningen till att jag åkte till stan var för jag hade tandläkartid vid 9 i rödeby så tog bussen dit. kärringen gjorde inte ett smack, 'det skulle läka lite till' var vansinnig när jag gick därifrån trots att jag inte visade det.

men det hände några bra grejer idag iaf. har varit på 3 lägenhetsvisningar. två råttbon & så en som kommer bli sådär härligt bra när den är färdig =) har även tagit kontakt med en privat tandläkare. så har vi tur så lämnar de ett gott besked imorn att de vill ta sig an mig. då blir jag lycklig (y) blir även lycklig om säljaren accepterar vårt bud på lägenheten. håll tummarna allihop!

nu ska jag sova!
later!

funny

måste bara visa vad som gjorde min dag igår;


nighttiming

det har för övrigt varit en väldigt skön kväll! har invigt min USB-tevärmare som bara låg och skräpade på mammas kontor. dock har kvällen nog inte varit lika trevlig för lille twist. mamma åkte med honom till veterinären eftersom vi märkt att något inte står rätt till med honom. och visst hade vi rätt - öroninflammation, kanske skabb (får se vad blodproverna visar) /: men en sak var positiv och det var 'knölarna' som han har på ryggen bara var fettknölar som de tryckte ut på något sätt. har nämligen varit rädd att det var cancer. så nu går han här hemma och tycker lite synd om sig själv vilket slutar med att han får frolic av oss :)

nä, om man skulle gå och lägga sig nu efter att man sett SATC-filmen. den är helt underbar. men varför är man aldrig lika trött när man ska gå och lägga sig som när man kommer hem och skulle döda för sin egna säng? ;o

tandläkare imorn & lägenhetsvisning. det händer grejer, äntligen. positiva grejer. & på lördag blir det en runda till Kalmar för mäklaren ska ta bilder på lägenheten för den ska säljas, woho. och det blir nog inte så svårt då det inte finns så många ettor till salu i Kalmar just nu.

pyjamasbyxor på och nu ska gaddarna borstas :D
later!

vänskap

jag behöver joss ikväll! I miss her så badly och inget är så viktigt som vänner, det vet jag. vi klarar milen men fan vad jobbiga de är. tur väl vet jag vart vi har varandra, men precis som jag kommenterade i din blogg 'Jag saknar dig lika mycket som i somras, men det är klart att allt blir bättre och bättre. Men det där spontana du vet, som vi var så bra, det är extra saknat!'



love you

så kan det gå när haspen inte är på

imorse när jag packade mina träningskläder var jag helt säker på att jag packade ner schampoo. lik förbannat var det balsam märkte jag när jag tränat färdigt och stod i duschen. smart där! så fick göra det bästa av situationen och ta tvål i huvudet. ibland är inte min hjärna så skarp!

you can't take me

Hejsan! kom hem för ett tag sen och är tröttare än någonsin. men det var gott med köttfärssås till middag idag igen (y)

dagen har spenderats i stan (igen) och jag har hunnit med mycket! började min morgon med att riva av en runda på gymmet och gick sedan upp till mammas jobb för lite fika. tog sen en tripp till AF för att aktivera mitt cv som jag har på deras hemsida och när jag var färdig var elina i stan så vi tog en fika på 3g (eller ja, hon tog en bakad potatis) och mös. men hon hade bråttom :( skulle klippa sig, är säker på att det blev kanon! :)

nu ska jag antingen sova i 100 år eller ta en kopp té.
båda känns lika lockande.

vardagssörjan

nu ska jag börja runda av för kvällen. packa lite träningskläder, locktång, smink och sånt! blir ett pass/gym på activa imorn eftersom de har en gratisvecka! ska bli superskönt. därefter ska jag möta upp elina på stan och även följa med henne när hon klipper sig, kommer bli kalas! kanske skulle ta och klippa sig med, måntro?

blir även en runda till arbetsförmedlingen då det inte gick som jag ville idag ;s
men vi tar nya tag, helt klart! :) jag ger inte upp, inte i första laget iaf.

nu blir det att ta på sig de mysiga pyjamasbyxorna och lägga sig i sängen och kolla på two and a half men, seinfeld, how I met your mother & scrubs! hoppas bara de visar avsnitt jag inte redan sett för det är så surt. verkar som om man sett alla avsnitt av alla serier ;o


1 maj 2009

goodnight & later!

new loves in town

här är skorna som är to die for, enligt mitt tycke!
dock är jag inte världsbäst på att fotografera skor, kanske nästa projekt? :)






vad tycks?
de ska sitta på mina fötter nästa gång vi slår klackarna i taket (y)

hjälp haiti

Nu har jag skickat iväg mitt bidrag till Rädda Barnen för att hjälpa till med situationen som råder där nu. ingen stor summa, men gör alla något så blir det så mycker mer. känns bra att kunna hjälpa till! :)


detta är en bild från Haiti som är tagen för några dagar sen, katastrof!

det är enkelt att hjälpa till!
man skickar bra ett sms till 92950
'10katastrof' 10kr
'katastrof' 50 kr
'HAITI200' 200kr

?

förstår mig inte riktigt på bloggare som skriver; hjälp jag vet inte vad jag ska skriva. har ni några tips?

inte är det väl läsarna som ska bestämma vad de ska läsa om? man läser ju en blogg för att man finner den intressant på det sättet som bloggaren skriver på.

en kommentar jag fick nu;
'nu är du väl nöjd när du kan sova bort hela dagarna'
absolut inte! jag vill göra något & är supertaggad!

what you're gonna do when it comes for you?

har precis landat på riktigt. har varit en väldigt lång dag i stan idag och jag är trött. lagade köttfärssås (de som känner mig vet hur mycket jag tycker om det) och blev stolt över hur god den blev. mumma! i stan kollade jag läget på BTH (gick därifrån besviken), slumrat till på mammas kontor, varit i matsalen på thörnströmska för första gången sen vi tog studenten (höll carro sällskap) därinne träffade jag även på jones, oscar och sen kritan. när carro började sin lektion mötte jag upp mamma för lite shopping. fick med mig ett par lackleggings, en kjol & så skorna (!!!!!) visar de sen.

när carro slutat så mötte jag upp henne igen och vi flängde runt på stan i några timmar innan jag gav upp och gick till mammas kontor. hann med en snabb fika med henne sahar & pål men de hade redan suttit där en halvtimme när jag kom så de var inte särskilt långvariga.  fick dricka mitt té i min ensamhet tills stefans lilla dotter joinade mig när hon ritade teckningar =)

iaf skönt att vara hemma :) nu blir det en kopp tomteté för att varva ner!
nats.

screwed

jag är bortgjord, så bortgjord!

nu ska jag försöka döda åtskilliga timmar här i stan! får se om carro går mycket i skolan eller om hon har tid med mig.

jag tar 10 beslut i timmen i tankarna & alla verkar vara lika bra.

don't waste your lips on word's I've heard before

sitter här och kollar på en dokumentär om överviktiga barn. det var antingen det eller dokumentär om familjer med typ 8 barn & så simon och thomas. men det är ganska intressant och i slutändan gick det väldigt bra för de små :)

håret lockade jag tidigare och borstade ut lockarna så det blev vågigt & naglarna fick fransk manikyr. så nu är jag redo för morgondagen & jag hoppas att jag är välkommen. ansökan är iaf inskickad och jag är spänd, det ska bli kul!



nu är det dags för lite té & two and a half men
synd att jag missade dig, måste sluta att vara så tjurskallig..

ta min hand, jag följer dig

ansökan är inskickad och jag väntar pirrigt på att få veta hur det går.
låt oss hoppas att jag kommer in, så jag kan få ordning på mitt liv.

nu ska jag göra mig en god fruktsallad & kolla om det går någon bra film på canal+


kräftskiva nummer 2, denna i ronneby

later!

kat deluna



I guess I'm unstoppable

nothing can't hold me down

två helt olika saker och platser och idag ska jag bestämma mig för vad som kommer att vara en del av min framtid. jag är osäker. vill jag till Kalmar igen eller vill jag hålla till i Karlskrona? vill jag plugga en enstaka kurs eller ska jag hoppa på ett helt nytt program? vilsen.

egentligen vet jag nog vad jag vill, men kommer jag att lyckas?

när natten är här ska jag lämna allt tillbaks

drömde förresten världens sjukaste dröm. har ingen sammanhållning i drömmen men jag vet att vi var utanför willys (på älskade pantis) och där träffar jag eric från turkiet. helt plötsligt ska jag gå för att träffa någon jag inte känner och han vill att jag ska prata med honom genom hans bilruta så då gör jag det. sen ville han att jag skulle sätta mig i bilen men jag vägrade och gick in på willys och handlade istället. därinne när jag kommit fram till kassan ställer sig den dåren och skjuter rakt mot oss och jag blev inte ens rädd. men siri m (får bli så, kommer förstå sen) jobbade tydligen där och jag fick lugna ner henne :D

och sen var jag i stan och träffade siri j som var hemma från australien. båda hade skaffat sig varsin hund, någon av oss hade en chihuahua, dock kommer jag inte ihåg vem. där pratade hon om livet hon haft i australien och det verkade som om jag med varit där. just här är det lite luddigt.

konstiga drömmar och ingen har någonsin sagt att jag är normal

du visste nog att jag hade mina skäl

07:06 och jag är tröttare än någonsin. åkte inte med till stan idag, kändes inte rätt att ta viktiga beslut klockan tolv kvällen innan. så idag ska jag tänka igenom det här fram & tillbaka för att se vad jag kommer fram till. det kan bli bra och det är klart det ska bli bra! om så bara säkra vad jag gör till sommaren.

så det blir kanske Kalmar idag ändå, var inte lika säkern när jag gick och la mig. men jag kan ändra mig tusen gånger per timme men på något sätt har det alltid gått bra att göra det med.


jag och mina underbara vänner på en tur på vättern i somras

nu ska jag bara ha några timmars sömn till, så kanske kan kan vakna som en riktig människa.
later!

jag hugger i sten

börjar bli lite trött och har nog sirap i huvudet, trots att jag vaknade sent. var väl ett tecken på att kroppen var trött efter fredagens bravader. har precis avnjutit en smoothie som kvällsfika & snart blir det sängen. planerna för imorn är att åka till Kalmar trots allt. blir nog ingen kursstart då jag inte ens verkar vara inskriven. men tänkte fixa & trixa lite. dessutom behöver jag komma bort härifrån, helt klart. rensa hjärnan på tankar och bo lite i min lägenhet eftersom det var längesen jag var där nu.

klickade förresten in på hemsidan eric har på sin 'notis' på msn där länken gick till marmaris 'hemsida' eller vad man ska kalla det. på sidan kan du hitta massa fina bilder, hotellrecensioner och massa annat.(www.marmarissummer.com) och ju fler bilder man kollar på, ju mer pepp blir man på sommaren och veckan/veckorna man kommer att spendera där. själv eller med sällskap, men dit ska jag! =)

nu är jag i princip tom på ord
så det blir att krypa till kojs och kolla på lite SATC (finns ju inget bättre!)


thailand 2008, påväg till en av alla öar

latero

visdomsord


det stinker av gammalt groll men vi har skuggorna bakom oss trots allt

bland alla frågetecken tror jag faktiskt att det är en vardag jag söker. en riktig vardag fylld med rutiner, träning och glädje. detta jag håller på med nu funkar inte alls, blir alldeles för rastlös.

för en tid som bara går och aldrig kommer igen

lars winnerbäck han må vara mediaskydd men fyfan vilka texter den där karln kan skriva. man kan citera alla en livs skeden med hans musik och man mår så mycket bättre när man lyssnar på den. ingen musik man tröttnar på utan som man kommer kunna lyssna på hela livet. inte direkt som I know you want me som hängde med i några månader. men whatever, det var inte alls detta jag skulle skriva om.

det jag hade tänkt ta upp redan innan jag skrev är att jag vill ha något att göra. något att se fram emot, något att gruva inför. vill kunna träffa nya människor och även lära mig något på vägen. jag har svårt att hitta mig själv och det känns som om allt är utom räckhåll. väldigt  förvirrande och världens känns så stor! just därför kollar jag just nu på att jobba som volontär. nej, inga pengar tjänas men jag tror att man får ut så mycket mer. jag kommer bort härifrån och testar mina gränser, hjälper människor/djur som verkligen är utsatta och jag får träffa så många nya människor. man kan inte gå och vara hemmakär & förvänta att allt löser sig, ett bananskal kan man inte åka på hela livet. och då kanske man även kan se vad vår värld har att erbjuda och vad jag kan erbjuda världen. och då kanske man förstår hur bra man faktiskt har det!

så håll tummarna, när inget annat verkar gå som jag vill.

det är när såna här tankar tar över hjärnan som jag inte kan göra annat än att sakna soffan i bönan. nermysad med en varm choklad och nv3:an gjorde en glad i magen och så många skratt vi gav varann. så ikväll hade mina tjejer varit grymt uppskattade om de varit med mig. saknar er, ni vet precis vilka ni är ♥ trots mil ska vi klara det!

 


never say never

det där med framtidsplaner, a though one. jag är nollställd och skulle i princip kunna göra vad som helst nu! helt ärligt! & hade jag haft kapitalet till att så hade jag åkt ut i vida världen med elina som hon skrev att hon tyckte att vi skulle göra. direkt, utan tvekan!

men nu ska jag prata med mamma om framtiden, får se om vi kommer fram till något.

so far away

klockan är 13:07 och det är ett tag sen jag vaknade trots att sömnen tog igen sig efter igår. niclas sitter och slipar listerna på trappan för de ska bli vita som det andra (äntligen händer det!) och mamma hjälper mig att kolla efter jobb. och jag funderar starkt på att sätta på en kopp te eller kanske göra en god smoothie?

får se om jag åker och färgar håret på elina. alltid kul att träffa sköna bönan' men eftersom det är Kalmar som gäller imorn kan det bli lite tajt och jag orkar inte stressa. dessutom har jag inte packat något och det är nog en hel del som ska med eftersom det är en månad sedan jag var där.

nu kurrar magen, får skriva lite senare för nu är det dags för frukost!

inte som alla andra


solbränd efter medelhavskryssning '08
varför får aldrig jag fräknar? :(


nu sitter jag på destination.se.. igen. det är som en drog!
& jag vill bara iväg


these shoes are made for walking

hittade ett par skor i stan idag som jag tyvärr inte kunde köpa. 37 var för litet och 38 för stort. men de var nedsatta från 500 till 149 så man kanske kunde testa att ha en sula i 38:orna eftersom de var dösnygga? :)


annars är det robinson i ledja nu efter en super'b middag
& imorn blir det eventuellt färgning av elinas hår


jag längtar inte till måndag ;s
blir kluven när det gäl ler sånt här


hey ya!

man ska inte ångra saker som en gång fick en lé. jag log igår så alltså ska jag inte ångra att jag inte är mig själv till 100%. mötte upp elina vid statoil och så åkte vi in till stan (siri kunde tyvärr inte vara med, får ta igen det! ;p) där vi gick till jones och förfestade lite och snackade med honom. var så otroligt längesen man kunde prata ostört sådär, brukar nämligen annars träffas ute. sen gick jag och elina upp till nivå där det inte var så mycket folk först, men det fylldes verkligen på. så TADA till dom som trodde det skulle vara dött igårkväll! eftersom det var lite ont om plats satte vi oss vid några som hade några platser över, vilket var ett big mistake! han som satt bredvid mig luktade cigarettrök och svett och den andra var från Polen. dum som jag var kläckte jag ur mig att jag är halvpolsk så självklart vill han börja prata polska ;s blev bjudna på varsin dricka (vi kände inte för något annat än cola) men när vi fick nog gick vi därifrån för att gå till toan och sen snabbt ner för trappan när de inte såg.

där nere satt vi tills vi började bli småtrötta. ingen dans igår, tar igen det nästa helg.
det kan ni lita på.

idag vaknade vi rätt tidigt och pysslade lite, kelade med sture & kollade på let's dance
därefter tog jag tåget till karlskrona från ronneby & elina drog för att jobba, tihi.

nu har jag bänkat mig i soffan efter att ha gått runt på stan med mamma
blev även en potatis på 3G och nu lagar niclas middag så får se hur mycket vi får i oss :)

later!

let's bring it back

utgång på ingång & alla andra problem löser vi sen :)

spotify loves me




oasis - check
vanessa hudgens - who?!
green day - check
per gessle - duger!
aly & AJ - who?!
tomas ledin - duger!

you can talk all you want but my skin is very thic

egentligen hatar jag folk som har konversationer i någons inlägg.
nu borde jag hata mig själv som också har det, men det är ju trots allt inte i min logg!

dessutom fick jag ett roligt meddelande på chatten från en grabb som jag inte har någon aning om hur han kom bland mina vänner på facebook. först lät det såhär; 'jag känner inte dig är det okej om jag tar bort dig?' jodå, det är klart svarar jag, då vi ändå inte känner varandra. då blev nästa meddelande såhär; 'vad bra. då kan jag ha kvar dig för jag har ju lärt känna dig nui ju ;D'

lite kul faktiskt.
nu är jag nyduschad & ska smörja in mig lite & fixa håret.
& sen på allvar ta tag i kvällen, wish me good luck (y)


solbränd efter en vecka i Marmaris & redo för en skolstart i augusti 2009

later!

thailand

emelie skickade precis ett sms från Thailand där hon varit en vecka och hon har sisådär typ 7 veckor kvar där inklusive en runda till Bali. själv tittar man ut genom fönstret och ser snö och kallt.

nej.. jag hade absolut inte velat byta med henne..


don't worry

internet låg nere i stort sett hela dagen igår, hann bara skriva ett kort inlägg. kändes jättekonstigt och man blev lätt rastlös. men nu är det tillbaka och det tackar vi för. har precis ätit frukost! salamimackor och en hallon & blåbär-smoothie. mums!

snart väntar en dusch, fixa till naglarna och lite annat girlsstuff.
funderar lite på hur jag ska ha håret ikväll. platt eller lockigt?

har förresten drömt konstiga drömmar de senaste 3 nätterna. började första natten med att vi hade två hästar här hemma & så twister och de smet och vi sprang efter dem ända till Falan som ligger 3 km bort. där fick vi tag på dom och jag liftade upp två killar som körde hem mig för att hämta släpet. andra natten var det att elina fixade jobb på SIFO och drog dit mig utan att jag hade gjort varken intervju eller utbildning. dessutom parade hon ihop mig med en som jobbade där, haha.  inatt drömde jag att elina la danseskorna på hyllan och skippade nivå ikväll, vilket hon absolut inte får göra! :)



greetings from space

oj gud vilken konstig dag jag vaknade upp till. att vakna så sent som jag gjorde kändes overkligt och helt onödigt. från och med nu ska jag ställa klockan även om jag inte ska någonstans och gå upp när den ringer. blev iaf våfflor med sylt & grädde till frukost/lunch och jag måste säga att det var bra längesen som jag åt det. riktigt smarrigt  och det bästa är att det finns mer smet så kan äta våfflor med mamma med när hon kommer hem :D

annars händer väl inget annat intressant idag. blir till att tagga tills imorn istället
kommer bli så kul! har bara några frågetecken att lösa först :)


jag och elina i februari 2008


nothing can't hold me down

kylan är kvar och så är det mörkt igen. kan knappt tänka mig hur det är när det är varmt längre, känns så långt bort liksom. men hittar jag något jag kan 'försörja' mig på ska jag absolut dra härifrån, det lovar jag er! att sätta sig på ett flygplan är en grym känsla och det bästa är när man landar och man känner värmen för första gången. oslagbart!

nu sitter jag & kollar olika sätt man kan lägga upp sitt CV på. behöver verkligen fixa mitt, har sett att det finns betydligt bättre sätt att lägga upp det på. så ska försöka göra om det & skicka in det till företag som intresserar mig! :)


sommaren 2008
tror bestämt det var denna kvällen vi 'smet' in på 30 och var supernöjda :)


får snart avrunda, sängen väntar
later!

I choose you

även om det inte blir samma sak utan dig
för det vet jag
så måste jag kunna unna mig det
kunna njuta så mycket som jag vet att jag kommer göra
för det finns platser ämnade för vissa
& jag har hittat min

även om det tuffa blir att just du inte är där..

danseskorna, på!

fick en bra kommentar av siri igår; "Vi måste ta Nivå någon fredag : ) Nu när vi får menar jag ; )" och hon har så rätt, så rätt! klart vi måste dit nu när det faktiskt är 90-leg & man har chansen att slippa alla störiga 92 - och 93:or som smiter in allt för ofta. och det läskiga med detta var att elina skickade imorse och skrev att vi skulle ta nivå på fredag, inte mig emot. du kommer från malmö stertman? ;D klart vi behöver dig på 'invigningen' för vad skulle jag göra om segertåget kom ur stereon och ingen kunde sjunga med mig!? funkar ju inte ;o

så om det är någon som läser detta och absolut är på, på fredag
så är det bara att höra av sig, de som ska ha det har mitt nummer :)




















& detta var några av alla härliga bilder vi har från nivå :)
jag ser fram emot fredag nu!

it's all in my heart now

sitter hemma och har precis avnjutit en piggelin efter frukosten. så härligt smaskigt! & nu hade jag tänkt att tvätta lite! mina favoritjoggingbyxor och även den bästa fleecen för de behöver verkligen bli rena. annars är det lätt hänt att jag tar upp de ur smutstvätten bara för att jag vill ha de på mig. så ska strax ta mig i kragen. sitter nu vid min "stora" laptop för att jag var tvungen att sköta om mina fiskar i fish world. hemskt egentligen.


the flower's problably died but it's okay

MSN är egentligen en ganska konstig sak. sak, program, teknik.
men ack vad bra den är & vilken nytta man har haft av den.



så många gånger man har fått tag på folk man behövde
så ofattbart många gånger som man kommit på sig själv sitta och skratta
så bra att man kan hålla kontakten med folk som bor för långt bort
(eller att man själv är långt bort och vill prata med nära & kära)

men man kan komma på sig själv att vara inloggad hur länge som helst utan att ens skriva till en enda person. hela programmets innebörd är ju meningslös där. vara inloggad för att kolla vilka som med sitter vid datorn. och tänk så många kontakter man har som man inte ens behöver? personer man lagt till som man tror man kommer få någon sorts relation till. men egentligen ligger de bara där och skräpar och för att man ska kunna hålla lite koll? =) har några såna, men jag brukar rensa bland mina kontakter ibland. såna man lagt till på fyllan eller för att skoja med någon. ja, alla har vi någon gång varit unga & dumma.

men det tråkiga med detta är att många av de jag skulle vilja skriva med inte brukar visa sig på MSN. olivia sitter alltid offline vilket gör det omöjligt för en att veta om hon är där eller inte, linda & svante har svikit MSN för facebook-chatten som enligt mig suger, smartis & de andra i lumpargänget är alltid borta så de hinner inte vara online (iaf inte i veckorna), det verkar inte vara elinas grej & josse, ja josse vet jag inte vad det tagit åt då vi alltid brukar ha hur roliga konversationer som helst tillsammans. kan man annat med den underbara människan? tur att det finns några som inte sviker som jannie, siri, esen, nanna (hon kommer ju trots allt in så fort hon får läge), carro & henketufs'

nu ska jag se om det finns några program på tv:n jag kan spela in till senare
& så ska jag mysa vidare och läsa färdigt min tidning =)
later!

you gave my circle a new edge

ett sjukt mysigt rum sitter jag i just nu, mitt  alldeles egna. städat, dammsuget och vädrat. påslakanen är bytta bara för någon dag sen och det är näääästan tiptop. jag trivs. & allt blir så mycket bättre med tända ljus, amanda jenssen på i spotify och en ny tidning som damp ner i brevlådan idag. lite sms & sånt med såklart, alltid trevligt. skrattar även lite åt folks statusuppdateringar, vissa är verkligen så klockrena.

som Kajsa. hon & hunden verkar ha en ständig kamp om vad den ska äta upp och inte
elina som tycket att växthuseffekten ska komma tillbaka till Sverige, can't blame her!
siri som med all rätt behåller vantarna någon glömde på nyår men inte kommer ihåg
ida ska ha kafferep på willys
& trippel H undrar om barnsjukdomar aldrig någonsin tar slut
(och de andra ja, många sitter och klagar på tristess, sjukdom och så vidare)

inte för att jag heller är så festlig i och för sig..
(...bara ibland och hela tiden)

do you love me?

har en ny header, vad tycks? satt & pillade med den när jag slog ihjäl några dö-timmar på mammas jobb idag i väntan på elina. blev ganska nöjd och bloggdesign blir så mycket roligare när man börjar förstå vad man gör. inte för att jag är värsta snillet - absolut inte, men jag försöker iaf göra min bloggs utseende bättre och tycker att jag lyckades :) det enda jag inte är redigt nöjd med är 'sidfärgen', hade velat ha den vinröd, men förstår mig absolut inte på hur jag ska göra det. har suttit i mallen och kollat alla färgkoder men det verkar inte lossna. bloggen vill vara lite beige helt enkelt :D

min dag har varit väldigt bra. i denna tristess kan en dag på stan med sin bästavän' göra så himla mycket. det blev tre G såklart. det vanliga; bakad potatis med tonfiskröra och rhode island och så rabarbergräddte på det! hur gott som helst och det bästa av allt är att man aldrig tröttnar för den röran är läskigt god! på den vanliga rundan genom stan fick ett till par pyjamasbyxor följa med mig hem, kunde ju inte bara lämna de där..? även ett paraply då jag verkligen inte har något. och inte vilket som helst utan ett med leopardmönster, graow. dessutom hade de även rea på åhlen's så gav ett hårspray en chans. fructis bambo, don't disappoint me! :)

sorry no pictures.
vet inte vad det är med mig. kameran är alltid med men ínte blir det några bilder för det /:

the end's not near

jag drömmer mig bort samtidigt som jag sitter och chattar med elina & esen. bort, bort, bort är allt som skulle duga för tillfället. bort från kyla, bekymmer, frågetecken och högskoleförvirring. kollar charter, men det är för långt dit och dessutom tar det några månader till innan Europa börjar vakna till liv och bli varmt och mysigt igen =)

nu är det snart dags att krypa ur de mysiga pyjamasbyxorna jag tittat ut tidigare i veckan och som mamma kom hem med idag :) hur sköna som helst. för nu är det dags för en dusch & så tänkte jag städa undan det lilla jag har kvar på rummet så är det tiptop sen.

imorn blir det till stan 'igen' :) ska träffa elina.
jätteskönt att träffa dig så ofta, få rätsida på livet och kunna diskutera tillsammans ♥


mina underbara vänner & jag, september 2007

later

I've got the look

jag struntade i det, jag svarade inte ens på mailet. poff är den möjligheten borta men jag diskuterade den med elina igår och det är en lång tid. tänk om jag inte ens trivs? om jobbet skulle suga? och tänk hur mycket jag skulle sakna alla. skulle sakna ihjäl mig, det vet jag! det kommer nya möjligheter, jag är övertygad om det =)

nu ska jag ta ut twist en runda. har redan städat ut mitt rum ordentligt. gamla tidningar ska slängas, alla dammråttor är borta och även allt krams som inte behövs. känns så mycket bättre!

later

there's just the memory of your face

lyssnade på Since You've Been Gone med Kelly Clarkson på bussen påväg hem nu. den fick mig att få fram roliga bilder. det var från när vi gick i 9:an och jag stod i caféet med johan jess & joel. en himlans massa j:n! jag vet precis hur glad jag var över det med. satt på kylskåpet och johan & jag lyssnade på musik och så sjöng han. tok, verkligen. läser en gammal blogg jag hade på den tiden & det är verkligen ett helt annorlunda liv. trots att man var så liten så var man ändå ganska vis. har läst en hel del grejer som jag verkligen fortfarande kan stå för. okej, kanske inte de fjortisfasonerna då man i varje inlägg berättade hur mycket man 'älskade' alla. men rätt clever var nog ändå, om man får säga att.

och bara för det kan man ju bjuda på en fin bild från den tiden:



det är när man ser en sån här bild som man kan längta tillbaka. största bekymret var att inte åka till boda och bert körde en oftast alltid precis utanför ens dörr. man upptäckte mycket och hade roligt, så roligt. hade endel vänner som man faktiskt trodde skulle hålla livet ut. men livet är hårt & tufft och idag är det lätt hänt att man faktiskt glider ifrån varandra. facebook, msn & sms tar död på det sociala och tar man sig inte i kragen är det inte lätt att hålla kontakten. jag saknar er, men man får väl acceptera att man inte längre umgås

vad djup jag blev nu. men idag har varit en trevlig dag. vi vaknade väl runt 10 och myste på korsanäsvägen tills vi åkte in till stan vid 16. mötte upp linda och sedan gick vi till wayne's där cissi redan satt. trevligt! blev fukaccia (a) och såklart te till. gott! satt där tills 6 då de stängde och då gick vi till time! linda och cissi svek oss dock efter en stund eftersom linda var tvungen att åka till willy:s för att köpa några grejer till resan imorn. hon åker till sthlm /: vi satt dock kvar ett tag och började prata med killen som jobbade där. han kände igen oss eftersom jag varit därinne med jones några gånger. han tyckte att vi skulle vänta på honom tills han slutade vid 11, men big no no! haha. såna människor som bjuder på sig själva tycker jag om, såna som inte är som typiska svennar som inte ens kan prata med någon på bussen.

äsch, slutpladdrat. får ändå inget vettigt ur mig ändå.
nu ska jag ta reda på några grejer och även fatta ett stort beslut
later!

I've got all my life to life, I've got all my love to give

sitter i kuggeboda hos elina nu, hon är i duschen så jag kan passa på att uppdatera lite nu! fikan var mysig igår. var jag borg elina mård viktor & smartis som satt på nivå och snackade lite. helt klart värt att träffas och nästa gång får vi ta en längre stund och göra något roligt. dock märktes filips frånvaro så han får med se till att vara med nästa gång ;p

efteråt åkte vi till max och åt. hamburgarna där är verkligen något extra och därefter blev det citygross där det inhandlades chips, dipp, cola & godis. vi är verkligen så nyttiga ihop och de enda gångerna vi äter chips & dipp är när vi är tillsammans. bänkades oss i köket och sen kollade vi på beck i soffan :) somnade på den himmelska soffan hos elina och vaknade då och då. nån gång av att tv:n var på och nån annan när jens skickade och frågade om man var ute. så passade på att sms:a lite med honom då vi inte gör det så ofta. planerade även en utgång tillsammans, nice!

& snart ska vi börja göra oss iordning. blir staden idag med. fika med linda och cissi. får se om nån av boysen hänkar, inte helt omöjligt. men först ska jag fortsätta att skriva lite med ali, han är så klockren!

vilken tur att vi hade ett sånt plötsligt avslut.
och vet du vad det bästa av allt är? när jag såg dig igår brydde jag mig knappt.
TADA!


signing out
later!

/:

mamma är ...baaaaaaaaaaaaah ;s

do you know what's worht fighting for?

graaah! trodde verkligen att jag skulle gå upp tidigt för att jag gick upp vid 8 på morgonen igår och la mig hyffsat. 12:20 och jag går upp. visst vaknade jag mycket tidigare, men kommer gå som en zombie så fort jag måste gå upp tidigare än så. great, men man får helt enkelt ta konsekvenserna.

väntar just nu på att mammas telefon ska laddas upp lite så jag kan ringa upp elina, onödigt att hon betalar samtalstaxa när mamma har gratis samtal :D så kanske vi kan fila på planerna tills ikväll! coffeehouse & kuggeboda som hon föreslog igår låter inte helt fel. kanske kan få dit lite fler folk till fiket så vi kan umgås lite innan alla åker tillbaka. 

och kommer vi att träffas allihop får vi försöka avråda filip & mård att inte åka till Afghanistan. de får verkligen inte åka, det är ju skitläskigt där nere just nu /:

nu; ringa upp elina
därefter; dusch!







tänkte bara säga att det har varit skönt att träffa alla igen! så himla skönt. och så känns det som what ever happends, we will still have eachother! ni är bra och jag har så kul med er ♥ olivia åkte tillbaka den 2:a, b åker på måndag och killarna har jag inte riktigt koll på. men vi får se till att det inte går lika långt emellan längre :)

later

something historical

höll Milwa i famnen imorse och hon var glad. aldrig hänt förut, tur att de små pyrena växer upp. kommer bli den som stoppar ner lite godis till henne för att bli omtyckt :D skämt och sido, men det är väldigt kul att ha ett fadderbarn, eller gudbarn kanske man ska kalla det. köpte redan en födelsedagspresent idag på stan & hon fyller 25:e februari. snacka om god framförhållning, inte alls min stil men skönt var det iaf!



later

you are always on my mind

har verkligen haft en heldag i stan, helt perfa! dock var det alldeles för kallt. - 9 och hela karlskrona verkade vilja gå i ide. men det blev några små inköp för min del, några fler för elina :) och såklart mat i magen, hur mysigt är det inte att sitta inomhus och bara se folk driva förbi utanför? lovely!



sötnöt ♥

nu är det pensionärsvarning på oss här i Ledja. let's dance går på 4:an och vi är bänkade. men det är bra med rutiner. imorn får vi se vad som händer, men jag och flinet ska nog kunna klura ihop något! :)

& om inte något annat dyker upp ser det ut att bli Kalmar på måndag
vänder sig redan i magen /:

later


hard

tusan, hade likasvårt att gå upp igår. vaknade vid 8 av att det var askallt i mitt rum. hade visst glömt att sätta på elementet efter att jag vädrat igår ;o oops. men somnade igen tills 10 då jag fick ett sms av att b' är påväg hem igen från sthlm! skönt :) somnade dock om till 12, trots kylan i rummet. runt 2-3 åkte jag in till stan och mötte upp elina för en fika. vår stora passion. och eftersom att mamma och niclas redan åkt hem när vi var färdiga tog jag bussen till Johanna. jättetrevligt verkligen att vara där igen!

dock hann jag inte vara där så länge eftersom jag var tvungen att ta bussen vid 9 då de går så sällan hos dem. dock bättre än i ledja (y) så nu ska jag snart möta upp elina igen, driva runt lite på stan. kanske planera något vi kan göra i helgen så vi inte står där sen och degar ;p

så nu ska jag ta och sminka mig lite & så lär hon vara i stan när som helst
later

when you're crazy in love you're blind your heart's on fire and nothing else can take you higher

år 2009
där kan ni räknas in för så mycket
för det mesta glädje

men det är 2010 nu
ett förflutet har alla
och ni tillhör nu där
låt inte hjärtat jobba i onödan

hejdå 1
goodbye 2
vi ses 3:an
bang bang the 4 shot me down

you're wrong when it's right

ett ljus tänt, krypit under täcket på rummet och myser.

fick även ett mejl, som handlade om en grej jag tänkt åka på den 26:e
först tänker jag att, äsch varför ska jag åka? blir säkert pannkaka av att
men så kommer den där klacksparken i baken som bara säger: ÅÅÅK!
ingen har ju dött av att testa och går det inte min väg så hittar jag helt enkelt en annan.

hatar du livet, så gör jag det med dig
jag älskar dig vännen & du vet att jag finns här ♥

ett år på 90 sek



detta är så coolt. han har riggat upp en videokamera med stativ, resten förstår jag inte riktigt hur det går till. men det visar iaf hur allt ändrar sig på ett år. jag längtar mest till den tiden som är på 0:40 just nu. precis när våren börjar visa sig, fåglarna börjar sjunga & det börjar bli varmare. åh, hade varit hur skönt som helst nu. allt förutom det vi har just nu hade faktiskt funkat. men vi går mot bättre tider, det håller humöret uppe (y)

dark

hade egentligen velat gå ut med hunden och min iPod nu, men det är mörkt ;s what to do? helt klart något som inte är bra med att bo på landet..

och oj vad uttråkad jag är. someone save me?

blir nog på med stövlarna, jackan, mössan och vantarna ändå.
får ta en ficklampa med mig (y)

n'

everyday is exactly the same

Hej!

idag gick jag upp 12, likförbannat. satte klockan på både 8.30 & 10 men det gick inte. jag kunde verkligen inte gå upp, och det är inte bra. man kan inte vänja sig vid att gå upp så sent varje dag, för man förlorar så mycket. hellre gå upp vid 8 och vara trött vid 22 än att gå upp vid 12 och inte kunna somna vid 01-02. så får lägga mig i tid och verkligen försöka somna så jag kan gå upp tidigt imorn ;p i-landsproblem verkligen!

idag har jag inga planer, så jäkla trist. känner verkligen för att göra något, ingen aning vad men något kul. typ åka pulka, rida eller kolla på film. vad som helst hade funkat. hade även velat springa en runda, men skorna är i kalmar och det är halt ute :/ så får ta ut twister sen, innan det blir mörkt.



PUSS, JAG SAKNAR DIG!

I've been everywhere

satt nyss och spelade detta spelet; http://en.akinator.com/ på internet. det är ett program som ska försöka gissa vem det är du tänker på. inga namn och så förstås, men vad du har för relation till personen. jag har spelat två gången redan och den har gissat rätt på båda gångerna. creepy.

btw så har jag faktiskt följt min "att göra lista" idag. har träffat jannie, bakat pepparkakor (vissa med glasyr, men det är en annan historia) varit ute med hunden, tagit på mig jeans istället för att hasa runt i leggings, ringt sifo, kollat resor & så självklart sörjt long beach lite. men om ni har läst de äldre inläggen så vet ni nog redan det. nu är det bara duschen kvar. duktig jag är.

nu ska jag fortsätta att sms:a med elina & så ska jag kolla på robinson som jag missade i lördags
later

regrets (I have none)

Vilken svordom använder du mest? fan, jävlar, fi...
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 10.32
Var köper du dina matvaror ifrån? jag föredrar willys
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? svårt. kul att ta fina bilder själv
men som minnen vill jag nog vara med på bilden faktiskt!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en resa, helt klart! & bjuda med alla jag tycker om.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? det var en svår en, vet inte riktigt
När var senast någon stötte på dig? nyår typ.
Vad åt du till middag senast? korvstroganoff
Kan du vissla? jadå, fast det var lättare förr
Tittade du på tecknat när du var liten? oja
Äger du några popband t-shirts? nej inte en enda tror jag, inte riktigt min grej
När flög du senast? 2009, till Izmir. buss vidare mot Marmaris
Pratar du några andra språk? Engelska & Polska
Har du gråtit offentligt? ja, nivå 2008 ♥
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nej, det vill jag inte
Vad har du med dig in på bion? chips & dricka. ibland nötter eller popcorn
Vad har du för väder? snö, kallt, snööööö
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? egentligen borde denna vara lätt, men jag kommer inte på
När sov du senast på golvet? måste vara på köpenhamns flygplats. kallt, obekvämt & läskigt
Vilken är din favorit drink? P2!
Gillar du din boendesituation? oj ;s beror på hur man ser det
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? minst 8, helst 9-10
Är dina dagar fullbokade och stressiga? nej, tyvärr. jag gillar vara "busybusy" :)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? har nog hänt, ja
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20, någon börjar bli gammal.. :(
Tror du på liv på andra planeter? nej.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? det löser sig
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? kanske, trots att jag är höjdrädd
Tycker du om att krama folk? det bästa som finns!
Äger du en digitalkamera? ja, typ 2 (den ena blev dock dränkt i apelsonjuice) + en systemkamera
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? kronprinsessan Viktoria. senila gamla ni vet!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja, faktiskt
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej, skulle jag?
Är du mörkrädd? JA /:
Tre saker du alltid har med dig? mobil, VISA-kortet & nycklar

long beach

klart man blir putt när de river hur många bra och roliga barer som helst.
allt detta för att de vill att folk ska gå till bar street. bah, jag blir ledsen

här är iaf några av mina bästa minnen av long beach











och såhär ser det ut idag:

¨

det är ju så man får en klump i magen, så sorgligt


through the wire

dagens planer:

  • baka pepparkakor med lasyr på
  • kolla resor
  • ta på sig finare kläder
  • duscha
  • träffa jannie & förhoppningsvis emelie med (emelie åker till thailand i 8 veckor imorn)
  • ringa sifo
  • ta ut twist på en runda, när det slutat snöa & innan det blir mörkt
  • sörja att marmaris bargata (long beach) är nerriven :( kommer inte bli detsamma även om barstreet är kvar!

är nu helt själv hemma, otroligt skönt. bara jag och min byracka!
skrev ett mejl till cypern. håller tummarna, för det jobbet är något jag verkligen vill ha!


touch and go

äntligen startade jag dagen med en riktig frukost. ingen lunch på 3G, wayne's, nudlar eller något onyttigt. utan istället blev det rostade mackor & det goda teét jag fick jag jannie i julklapp. vilken hit! och nu sitter jag med en kaffekopp på bordet med målet att bli lite piggare. jag är ganska pigg nu, men kaffe håller i sig i hur många timmar som helst för min del. och egentligen hade jag velat gå ut & röra på både mig och hunden men det snöar nu och det är inte så kul att gå en promenad i snön, så jag väntar faktiskt med det :)

jag vill ha ett jobb, NU NU NU NU!
jag är inte kräsen, utan vill bara ha något att göra.

årets 2009

Årets:

Officiella nyhet: svininfluensan, och än har man inte vaccinerat sig och kolla, jag lever!
Personliga nyhet: fick jobb på cypern, som jag tyvärr inte kunde ta då det började i april /:
Känslor : gick upp och ner, men aldrig visste de riktigt vad de ville
Kärleksögonblick: ?
Seger: när jag hann lämna in min uppsats till marcus i tid, vilket han aldrig trodde. puff, där fick du
smidigaste: bussen mellan Kalmar & Karlskrona
Plats: samtidigt som Karlskrona är en pärla i sig så är det mer liv i Marmaris
Vardagsmys: en film
helglyx: mys med vänner, på olika platser
Flopp : miljökonferensen i Köpenhamn
dyraste: båda resorna, men de var de värda!
maträtt: kycklingkebab i marmaris, billigt och supergott!
dryck: cola blev en hit efter turkiet. annars är cocosnötjuice ganska underskattat!
tv-program: gossip girl
Skönaste: minasjoggingbyxor + adidas fleece, tillsammans är de världens bästa kombination
plagg: nyårsklänningen var käck!
skor: mina frans-skor. tror inte elina håller med mig, haha!
accessoarer: min fina klocka från breeze
väska:  finns många alternativ. antingen alla små partyväskor eller den fina jag fick i julklapp
stilikon: ?
sorgligaste: även om studenten var det roligaste någonsin så var det samtidigt det sorgligaste
makeup: clinique supermoisture makeup
butik : gina tricot
parfym: Calvin Klein Euphoria
träning: alldeles för lite, önskar att det blivit mer ridning. dock har det blivit mycket cykel i Kalmar
Resa : det finns två. Trysil & Marmaris. och båda kvalar in för att de är så olika
Trysil var så speciell eftersom hela 3 + oscar bodde och åkte tillsammans, lovely
men samtidigt kan nog ingenting klå Marmaris, då det var jag & elina, esen, värmen och den underbara staden
Drink: P2 - finns inget annat alternativ. lite vaniljvodka, limeextrakt & sprite. världens bästa drink
Lyx: mys i kuggeboda med joss & elina, det är lyx'
sysselsättning: plugg
Film: new moon & stieg larsson filmerna
Låt : rap das armas

I drove all night just to get to you

godkväll :)

middagen i kallinge igår var riktigt mysig. nelly & melvin är små busfrön båda två även om melvin är lite värre :) men det är mysigt att han kommer upp när man ligger i soffan och trampar lite varstans på en. det roligaste på kvällen var nog ändå när vi satt runt matbordet och melvin helt plötsligt börjar skaka på huvudet. vi frågar då vad han gjorde och svaret blev - "jag blandar mig själv"

runt 8 åkte vi in till ronneby och jag mötte upp elina på willys där vi handlade snask till bion. (typ halva grejen bara det) därefter gick vi i kylan (!!!) till bion & kollade på luftslottet som sprängdes och gud vad bra den var! 2½ timme och det kändes verkligen inte. satt bänkad och ibland var man så till sig att man nog kunnat bita av sig en bit av sitt finger. helt klart sevärd.

påväg hem till kuggeboda trodde elina att hon såg en björn på ängen så hon vände när det var helt mörkt för att vara säker. det var en svart/brun sak som definitivt var större än en grävling och sprang som en björn. scary, inte kul när man är mörkrädd.

iaf så somnade vi båda på soffan efter lite TV. idag vaknade vi runt 11 och drog till stan eftre 12. där blev det lunch (fick sällskap av emelie & perilla), shopping och så en fika. därefter åkte jag med mor hem och har letat resor praktiskt taget hela tiden sen jag kom hem, men jag är rädd att min plånbok inte är så tjock som jag vill att den ska ;s annars hade sharm el sheikh suttit VÄLDIGT fint nu :)


let me think about it

pratade med elina nyss, blir en övernattning i kuggebodaskogarna imorn innan vi drar till stan på morgonen för shopping och livsnödvändig fika. för det är ändå där vi slutar ändå, likabra att inse det redan nu :D

jag orkar inte, jag gör verkligen inte det
alla har rätt att stå upp för sig själva, det borde ju du om någon veta ;s



bästavän & jag ♥


nu ska jag fortsätta kolla på min film, sen blir det väl sängen
n


-10

var nyss ute en runda med twister, ruskigt kallt




kylan bet mig i kinderna men lille vovven verkade inte bry sig om att det var så kallt ute utan vara bara så otroligt glad att någon avsatte kvalitétstid med honom och pinnade på friskt. så underbar är han. nu är det tänkt att et ska bli pepparkaksbak i Ledja, bättre sent än aldrig heter det ju. även få i sig en bit mat, en mango och en advok hjälper inte särskilt länge! :)

can't tell me nothing

idag har jag sovit ut ordentligt, som alltid nowadays (?) men det är skönt och nu börjar det bli trist att inte ha något att vakna till. inget att göra, jag börjar bli så himla rastlös så det finns inte! boring. jag behöver verkligen något att göra, något som kan hålla mig sysselsatt och något som jag tycker är roligt! så svårt kan det väl inte vara att hitta något som skulle kunna passa mig? för i telefon orkar jag inte sitta..

nu tänker jag alldeles för mycket märker jag. allt är ju bra, det är bara att man lätt glömmer bort det. fina vänner, de bästa som finns skulle jag kunna säga. jättefin familj, finns verkligen för mig och en underbar hund. allt är bra, man måste bara inse det och inte glömma bort det.

och även om det kanske inte kommer att hända något superskoj nu så har jag ju iaf imorgon att se fram emot. först middag i Kallinge & sedan bio med mitt flin' i ronneby. vi ska äntligen se LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES! har velat se den sen jag såg flickan som lekte med elden men vi har aldrig haft någon dag som passat båda. dessutom är hon ledig på måndag så då kan vi mysa järnet! det gillar jag.

nu ska jag gå ner och försöka få i mig lite försenad frukost, mums! är jag verkligen sugen på frukost är det jättegott men måste jag tvinga i mig för att det är tidigt eller att jag är stressad så går det typ inte. så idag ska jag njuta.

n,

10-01-01

dagen efter nyår tog vi det mestadels lugnt. började med att elina väckte mig för att hennes mamma skulle hämta henne vid 10, och efter det gick jag till soffan och kollade på tv med kinga & även henrik när han vaknade. runt 1 var det sagt att vi skulle fika så gick ner till busshållsplatsen då jag kollat tiderna, men de stämde inte så fick stå där i en halvtimme :/ var en kall natalie som mötte upp linda!

vi gick in på wayne's & efter bara några minuter kom olivia och siri med. perfa! där satt vi väldigt länge och bara skrattade. pratade om gårdagen och kollade bilder från kamerorna, väldigt många & väldigt roliga bilder. knappt så man vågade kolla på sina egna då många tog bilder med den under kvällen ;p

när vi suttit där ett tag så fick jag skjuts av olivia hem och hela kvällen var hur lugn som helst. både skönt och tråkigt. men blev god middag i form av oxfilé och potatisgratäng som var över sen kvällen innan, underbart.

nats

2009 i bildform

en bildresumé från 2009. vad säger ni?

JANUARI

här var det fest mest hela tiden och i väldigt många olika kretsar. men alla var lika underbara och skoj hade vi alltid ihop. det var allt från spela twister hos emma till svänga inne på fridace. underbart.











FEBRUARI

underbar mys i Kuggeboda med de bästa tjejerna och oj så mysigt vi hade!
tiden sprang iväg och milwa fyllde redan 1 år, mysigt
många fester, fina fester











MARS

jag och carro satt praktiskt taget ihop, kuuuul
fester och tacoslagning hos filip
åka bil med jocke
mys i vissefjärda hos olivia, sjukt nice









APRIL

här kom värmen och vi med den
det var mycket nivå mest hela tiden & så piraten sista timmen
galären-häng, vilket vi var bäst på!
polenresa med jannie för att besöka vårt fadderbarn
valborg då det var jag & killarna för hela slanten, grymt
grillfest med stora delar av kära nv & sp <3
TRYSIL! fy tusaaaaaaan vad kul vi hade. 4 dagar fyllda av kyla, kärlek, skidor och gemenskap. ge oss nu!




















MAJ

spontantrip till växjö med linda sebbe & cissi för att hämta cissis balklänning
sjukt många och trevliga utgångar, vissa minnen för livet
det var nog vid denna tiden vi alkoliserade mest hela tiden, 3 gånger i veckan är lagom
paddlade med friluftslivet, en test innan den riktiga rundan, inte kul bakis kan jag tala om
vi hade två mösspåtagningar, FYFAN VAD BRA VI ÄR! sjukt skoj alltså!














JUNI

vart ska jag börja?
juni 09 kommer att gå till historien så kul som vi hade
allt började med en bal, en väldigt fin och rolig sdan. alla var så stiliga, även grinchen
vi åkte till mamö med internationella + elina och var lite vilska för att marcus inte kunde vägen
vi tog studenten, känslan man hade när vi kom till kajen, oslagbar, får rysningar än idag
helt klart världens bästa dag och jag är så glad att jag hade så många bra människor runt om mig
kajsa hade sin studentfest några dagar efter och hela galären befann sig på plats såklart! dock omkom en stol :(
festerna fortsatte, även vårt alkoholiserade och roliga liv. underbara är ni
midsommar spenderades ute i öljersjö med massa fint folk. jättekul och minnesvärt absolut!
öland blev det med på en impuls. 4 dagar boendes i ett tält men vi fördrev mest tiden vid båten
för där höll de andra grabbsen till. jätteroliga dagar, så skoj hade vi




































JULI

jag spenderade 4 dagar i maglaröd, hos emma, där jag alltid var när jag var liten och återupplevde min barndom
det var tigull, alla andra djur och framför allt familjen ralsgård. så himla kul och vi får ses oftare vännen
vi firade sebbe som fyllde 19 år ute i rödeby och hela ligan var samlad, efter det blev det en liten utgång
fick säga adjö till kajsa som lämnade oss för amerikat i ett år. väldigt rolig kväll och alla stolar höll
så vi hoppas att du har det bra på andra sidan atlanden kajsis
linn fyllde 18 och självklart var vi inte sena med att gratulera bruden










AUGUSTI

jag och elina åkte mot habo för att tillbringa 3 dagar med joss & emil. vänskap på hög nivå<3
fick ett roligt sms av en lite full linda
kräftskivan hos oscar blev av, och blev jätterolig. människor från "två världar" :)
jag återvände till marmaris, mitt älskade marmaris. denna gången med elina
det var en vecka full med fina minnen och jag vet att det där är min plats,  där jag ska vara
och det var absolut inte sista gången jag reser dit, världens bästa plats!
vi tjejer hade en sista fest på pantis då det såldes i augusti :( så det var jag elina olivia och linda
allt var som vanligt och allt var så bra<3
kräftskiva i ronneby blev det med, vi hängde på elinas arbetskamrat och fick sen springa till tåget.
kvällen slutade på sailet och var väldigt trevlig
31 augusti började jag på turismprogrammet i Kalmar, och det innebar även flytt
















SEPTEMBER

skolan var hektisk och jag var i ett monl av osäkerhet. en helt ny klass, en väldigt stor klass och svårt att först komma in i klassen gjorde de veckorna till ganska tuffa och nervösa. blev dock bättre med tiden men idag är jag osäker på vad jag håller på med..
ett härligt fridace blev det på gammalt hederligt vis, we love it!







OKTOBER

en trevlig vinkväll hos emelie i skogen
reunionfest med alla gamla godingar (de som kunde) och jag var glad hela kvällen
alla var glada, stämningen på topp och jag fick se lumpenkillarna för första gången på 3 hela månader.
lycka!
fyllde år och firade det på en eskursionmed klassen, konstigt att inte omges av nära och kära på sin egna dag
höll en presentation tillsammans med min PM-grupp om västervik
gick ut och höll låda med jannie och lollo på fridace
firade carro som äntligen fyllde 18 år <3











NOVEMBER

mys på coffeehouse med bra människor resulterade i en rolig kväll som slutade med rally i agdatorp
vaknade upp i kuggeboda hos joss och vi bara pratade pratade pratade, love it!
utgång eller mys på nivå kanske vi ska kalla det. satt där och pratade gjorde vi.
väntade även på mamma i 1½ timme i rödeby på att hon skulle hämta mig, KALLT
nanna länade sverige och oss för NZ, vi saknar dig vännen!
winnerbäck kom till karlskrona och självklart var jag & jannie och resten av alla inbitna fans där!








DECEMBER

kollade på lucia med jannie, och var som bambi på hal is när vi gick till bilen¨
fikade och mös med elina inne i stan
jag och twist och hade oss i snön
jag carro & basse körde på en utekväll
jag olivia och elina körde på en roadtrip till kalmar och shoppade. nästa gång blir det MODE-huset ;)
en fin julafton tillbringades på branthalla med hela familjen
juldagen var crazy och vi likaså, sjukt mycket trevligt folk träffade man
NYÅR REGERADE, TACK FÖR DEN FINA KVÄLLEN!














mina vänner, blir 2010 hälften så bra som 2009 så är jag nöjd
bästa året någonsin & jag är glad att jag har delat det med er!

natalie, signing out


RSS 2.0