that's just who you are, babe

jag är hemma och fylld med massa info, nya ansikten och aktiviteter. tyvärr så kommer jag inte dela ikväll på sittningen utan hade i åtanke att umgås med jannie & så ska mamma och jag en liten runda till ikea för att köpa mattan till vardagsrummet :)

men allt jag egentligen vill göra är att kura mig under täcket, kolla på sex and the city och läsa min cosmopolitan som jag fick i skolan idag. och vet ni vad? det är precis vad jag tänker göra! mys! ska bara prata färdigt med min blivande man, ali ;)

här är en bild på mig i mitt fina pannband som vi fick i skolan. de ska man tydligen ha på sig hela tiden i två veckor! när man handlar, är i skolan, fest och allt möjligt. känns lagom lockande :D ?


I was born to be with you

nu är det dags! frukosten är nere i magen, ansiktet sminkat och jag är påklädd (vilket var lite av ett problem eftersom alla mina kläder är överallt men inte här!) får väl se ut som jag alltid gör, yeey!

är aningens nervös och förväntansfull! men jag testade en av mina fobier i turkiet och nu är det dags för en till (y)


såhär ser jag ut idag;



måste bara tillägga att jag är så jävla taggad inför nästa sommar..
det är då det händer!

without you it's a waiste of time

klockan är 10:06 och jag är redan uppe tack vare mamma som ringde och väckte mig. hon försökte pumpa in massa information angående nycklar, cykel, kartor och mataffärer och sånt viktigt kan man faktiskt inte ta med mig när jag precis vaknat så vi får se om jag faktiskt hittar cykeln sen ;)

det är alltså dags för den första skoldagen, den där hemska första dagen som man bara vill ta sig igenom! inget som lockar mig direkt men får träffa jannie efter den så blir det så mycket bättre :))

annars är lägenheten faktiskt fin men jag har inte riktigt vant mig vid den än ;o känns konstigt att vara i en stad som man inte känner till och som man inte känner någon ;s annat än söta karlskrona! fast nu slipper man att låtsas att man inte ser personer man inte tycker om då man inte känner någon ;) alltid något plus?

igår hörde jag av henke igen, jag blev alldeles glad i hela magen och leendet blev så stort! man förstår inte riktigt vad folk faktiskt betyder för en förrän det går en tid utan att man ses eller hörs! så när jag kommit iordning här uppe ska jag bjuda alla som faktiskt får mig att bli så glad och ger mig en sån bra magkänsla så vi kan umgås igen, för jag saknar er som en tok!

håll tummarna för klockan 13.00 är jag riktigt nervös
jag älskar er mina vänner, för den person ni får mig att bli när jag är med er ♥


hissa & dissa

hiss

- turkiet och allt som har med det att göra
- mina underbara vänner, bättre finns inte


diss

- kalmar ;s
- krav
- högskola

finns det en famn för mig?

tankarna går i 110 och jag bryter snart ihop. sommaren har gått allt för fort och allt för mycket har ändrats helt upp & ned. jag hinner inte med, jag gör verkligen inte det. folk har flyttat ifrån mig och nu har jag med flyttat ifrån allt vilket känns piss. hur ska jag klara vintern utan choklad i bönan, kalla vindar från alla håll och all dess kärlek lilla kära nv3 höll inne med? hur ska jag orka öppna mig för nya människor och ta in alla intryck?

jag kan inte visa tacksamhet, jag vet att jag beteer mig som en dum jävla snorunge. men detta känns inte rätt för mig och det har jag många gånger försökt förklara. får man någon chans att förklara sig? jag ska testa kalmar - men bara för din skull. men jag vill minsann inte få några skuldkänslor när jag känner att jag inte hör hemma här. jag vill inte höra något tjat.

jag ska försöka gilla staden fast det jag mest vill göra är att hata den, fly och aldrig komma tillbaka. jag vill ha trygghet och vänner nära mig. här står man på sina egna ben och är helt förvirrad. vad är det som händer egentligen?

vill bara tillbaka till din famn & värmen
hade varit så jävla mycket bättre då!

marmaris, seni çok özlüyorum

Marmaris, jag kom tillbaka, jag gjorde verkligen det och jag ångrar det inte en enda sekund att jag äventyrade genom hela turkiet för att komma dit. Jag och elina klarade det galant, bäst som vi är. Utan henne hade resan inte varit något, så glad att jag har någon som henne. Elina är nämligen proffs på att uppmuntra mig och säger alltid helt rätt saker.


Dagarna spenderade vi ofta utanför donatella travel med esen, eric, ali & claire! De är ett toppengäng och ställer upp till 100%. Och då ska vi inte tala om hur klockrena alla är, var och en på sitt egna sätt.


Esen är verkligen en som bryr sig och han passar på oss, verkligen rädd att något ska hända. Han är alltid glad och tycker om att vi sitter där med honom och retas för hans gamla tanter. Jag saknade honom något fruktansvärt när jag åkte hem förra året och varje gång jag hörde en norrman prata lät de alltid som esen. Jag vet att det inte kommer bli lättare detta året men vi är närmare varann nu och nu är jag helt säker på att jag kommer att träffa honom igen. För som han sa; även om han inte jobbar på donatella så kan vi (hela gänget) alltid hyra en lägenhet i marmaris och leva loppan och på vinterhalvåret när han är i Istanbul är vi alltid välkomna att besöka honom!


Eric är en liten söt plutt och vi är hans darlings (fast mest elina). Han är alltid glad och ställer upp på vad man ens ber honom om och jag tror han kommer få det jobbigt utan oss nu ;)


Ali, det finns knappt ord som kan beskriva hur rolig denna mannen är! Han är verkligen helt och hållet sig själv och bryr sig inte vad andra tycker.  ”nice weather, nice sun, nice boattrip, wanna jiggy jiggy?” haha. Typ världens
roligaste människa!


Claire är den enda tjejen som jobbar med killarna och är verkligen jätterolig. Iår gick hon runt med en krycka men det blev bättre tillslut. En kväll när vi satt där och drack blev hon så full så hon bara gick iväg utan att någon fattade något så esen fick springa ifatt henne och skaffa en taxi för gå hem kunde hon inte göra då det tar 40 minuter om man går i normal takt. (vilket hon inte kunde göra p.ga sitt knä)


Ciko. Hur ska jag kunna fatta mig kort? Fjärilarna i magen förklarar krig i magen känns det som varje gång jag ser honom. Alla känslor från förra året bubblade upp till ytan och jag hade verkligen tur som hann träffa honom då han kom hem från antalya samma dag som vi skulle åka så hade väl 22 timmar tillsammans i samma stad.

 


Men ni kanske vill veta lite mer om själva resan?
tänkte väl det..


Torsdag: vi kom fram till Izmir (som ligger 4 timmar från Marmaris) vid 11 tiden och så hittade vi buss från flygplatsen till otogaren (stor bussterminal) och jag var riktigt stolt över oss att vi lyckades lösa detta! På bussen var det varmt och kvavt då det inte fanns någon A/C och fläktarna inte gjorde vad de skulle så jag och elina gav upp efter en stund och satte oss i underkläder under hennes kära handduk. Grannen på andra sidan verkade finna detta väldigt intressant, så när vi skulle få på oss byxorna igen gällde det att vara smidig ;)Framme var vi väl runt 6-7 på kvällen och det första vi gör är att gå och bada (vilket vi fick höra av en servitör hela veckan sen) och sen tillbaka till hotellet för att göra oss iordning för att möta esen :)


Självklart kändes det lite pinsamt att träffa esen då man inte sett honom på ett år men jag oroade mig i onödan då det första han gjorde var att krama om mig och säga moje kochanie! Resten av kvällen spenderade vi utanför resebyrån och catchade up och började lära känna eric :)


Fredag: tog oss lite välbehövd sömn då en resa oftast tröttar ut en till max utan att man ens gör något och så vandrade vi ner till stranden! Tog lite bilder på elina in ”action” och senare när esen slutat vid 1 mötte han upp oss och så låg vi i vattnet i flera timmar och busade med luftmadrassen och badringen. Väldigt mysigt!


Efter det gick vi och åt en keeeebab (jag älskar den kebaben) och så gick vi till hotellet för ett dopp i poolen innan vi gjorde oss iordning för kvällen. Ovana vid värmen svettades vi som grisar när plattången och hårfönen gick igång. Inte lätt att komma från kalla kvällar till varma! När vi kände oss redo gick vi till ”office” (donatella travel, resebyrån) för att förfesta så tog med oss varsin absolut och festhumör. Humöret var verkligen på topp hela kvällen och promillehalten var på topp! Vi gick till long beach (som är en av partydistrikten) och sållade mellan alla barer! Blev bar – x, sea side, cream och några till. Det blev dans på bardisken, full 1, strippstång, blinkande solglasögon, hyllning till zlatan, fishbowl, tjejhångel ;)


Kom hem runt 5 och var fortfarande på lyset, eller somliga iaf :D


Lördag: tog ett tag innan vi kom upp men var nog på office runt 1 då vi visste esen slutade (har alltid rast mellan 13-16) så vi promenerade bort med honom till stranden med en turkisk snabel och en badring! När han började jobba igen hängde vi med på en kebab innan vi drog till poolen för ett dopp! Och elina gick upp en stund för att hon skulle raka benen så där satt jag i en helt tom pool med bara med mig själv och min turkiska snabel och blev tittad på av personalen. En halvtimme gick väääääldigt sakta. (inte för att jag fattar hur man kan raka sig så sakta;))


På kvällen körde vi på lite party igen (när gör man inte det i Marmaris?) men vi gick inte ut lika hårt denna gången ;) vi tog en runda till long beach igen för att spana in en 70-åring som gick runt där med en krycka, bardansande hunkar och min alldeles egna krog! Sen beställde vi in drinkar och esen som var så tråkig tog cola & vodka x2 och jag och elina tog varsin strawberry daquiri (som smakade hemskt, men hon tyckte om den iaf) därefter försökte vi möta upp zaza, men vi missförstod varandra hela tiden :( så vi gick hem och la oss i lagom tid för att orka med morgondagen!


Söndag: idag var det dags för boattrip (som är ett måste när man är där och mega diana är alltid lika rolig att spendera tid på). Började med den fantastiska frukosten efter att vi kom på båten! ”norway, You can the way to the boat” hahhaha, fick rätta ali sen och säga att vi faktiskt kom från sverige, men lätt att missförstå när jag gick med esens norge-keps :) sen kom vi iväg och all dricka att flöda, det var softdrinks, vodka/sprite och tuborg öl! Men vi drack inte alls så mycket, utan lagom vilket var skönt då det var väldigt varmt ute. Gjorde massa stopp för att bada och det var verkligen så skönt att hoppa ut där med varin snabel och bara vara. Ibland fick vi sällskap av eric (som jobbar på båten på helgerna) och ibland av ali. Det största på hela dagen var när jag vågade hoppa från grejen man går på båten på. Man ska utmana sina rädslor och det gjorde jag verkligen. Och för att inte snacka om när jag och elina åkte ring! I 15 minuter satt vi och störtjöt av skratt, det var verkligen hur kul som helst! Tyvärr gjorde vi inte det fler gånger, som vi sa att vi skulle göra :( fick även lite sällskap av en stilig elvis, massage och hårflätning av kaptenen, dåliga flirtrepliker av ali och så fick vi styra båten. Kaptenen var nog nöjd med vårt arbete!


När vi kom tillbaka till Marmaris runt 17 gick vi för att lasta av våra saker hos esen för att sedan utforska bazaren igen. Hittade zaza och det var kul att träffa honom och hans lilla kusin igen även om det inte var han jag var ute efter att träffa! Han berättade att han varit med om en otäck olycka med sin scooter så det var därför han hade ärr i ansiktet och lite dåligt minne men när vi började prata så sa han hela tiden; ” i remember you more now” alltså, han kom ihåg mig hela tiden men han måste väl ha fått en massa snilleblixtar.


Sen gick vi och fixade oss för att sedan gå ut. Det var denna kvällen som claire blev så full och även polskan som bodde i Marmaris som brukade hänga hos esen! Idag blev det en utgång på barstreet för att visa elina det med och det var kul! (esen blev för full så han fick vända när vi gick dit) mötte upp zaza och hans vänner och dansade :D sen när de stängde klubbarna så gick vi och satte oss på ett fik och när vi satte oss i en soffa så gick den sönder, så jävla pinsamt alltså! Så vi gick där med svansen mellan benen och satte oss vid en annan (a) därefter gick vi hem , trötta som två as bara kan vara.


Måndag: denna dagen var det bestämt att vi skulle till Icmeler för att kolla in den fina sanden & vattnet. Egentligen var ingen av oss på detta då vi verkligen var hur trötta som helst men har man bestämt något så har man. Så där tar vi bussen och tom där så prutar jag och elina ;) vi är för bra ibland alltså. Stranden i Icmeler är något finare och vattnet klarare, så det var kul att vi åkte dit. För är man på semester ska man se så mycket man bara kan! Vi åkte hem när esen började jobba igen och drog till stranden en stund :)


Därefter var det nog lite käk och jiggy jiggy (skämt och sido) och så gick vi tillbaka till hotellet för att göra oss iordning som ibland tog liiite längre tid än vad vi trodde och andra dagar gick det hur snabbt som helst. Det bästa var att låta elina duscha först så var vi färdiga ungefär samtidigt :) när vi var färdiga gick vi till office och satte oss med esen & eric! Blev bjudna på choklad från norge och så körde vi på en utgång på barstreet! Träffade zaza och dom ikväll igen och han gav mig mycket bra information! Kändes kanoners.


tisdag:  idag var det dags för vår dalyan-resa! Vi hade världens förväntningar då vi skulle besöka turtle-beach! Vi fick för oss att det var en stor strand där det bara gick sköldpaddor helt fritt och att man simmade med dom, men nej, ett av våra livs största besvikelser. Började dagen med buss i en timme och därefter båt i två timmar! Då hann vi se något konstigt monument där de huggit ut föremål ur sten (svårt att förklara, bilder kommer) och sen var vi på turtle beach! Alla samlades fram i båten för att se dom jävlarna som vi matade med krabba (ingen strand med massa såna inte) men vi såg iaf två och då hade vi tur sa esen. Aja, been there done that! Därefter var det bad på nirvana beach, besök i en jättestor diamantaffär och klättring i berg för att bada i ett vattenfall vilket var hur mysigt som helst :)


när vi kom tillbaka till marmaris gick vi till esen för att klaga lite men egentligen var vi hur dumma som helst som inte ens frågat vad resan gick ut på! :) på kvällen blev det en utgång på barstreet igen och jag lärde elina att åka tufft på scooter ;)


onsdag: sista dagen och det var sorgligt, lika sorgligt som alltid. Blev stranden och vi unnade oss solstolar igen! Men innan dess gick vi till bazaren för att cico kommit till stan! Så det var trevligt att träffa honom igen ;) bestämde att vi skulle ses en stund på kvällen. Därefter gick vi tillbaka när vi var säkra att vi hade handlat allt vi skulle ha! Elina köpte en mysig handduk som var väldigt bra att ha på resan hem sen ;D på stranden mös vi till klockan var säkert 5 då vi gick och fixade oss för att gå och äta hos esen :) blev en hel del kebab där nere, men det är så det ska va! När vi var färdiga på hotellrummet och elina packat färdigt (som jag gjorde på morgonen) gick vi tillbaka till office och bara pratade och hade det mysigt i flera timmar! Tog även lite fina bilder tillsammans med alla :) vid halv 11 fick jag skjuts till bazaren av eric för att gå till cico, zaza och deras söta lillkusin som jag satt och drev med ett bra tag! Han var ju såå rolig!


När de stängt affären gick vi och dansade och bara hade kul tillsammans ;) nästa år ses vi igen.

 


Hemresan var förjävlig! Bussresan gick bra, började klockan 3 på natten och var framme i izmir vid 8! Då tog vi bussen till flygplatsen och då visade det sig att flyget var försenad. Först var det 5 timmar och sen 5 timmar till. Vi höll på att bli tokiga där. Men vi underhöll oss med skitsnack, snusksnack och cyklopprovning. Fattar inte riktigt vad de där 14 timmarna på flygplatsen tog vägen! (a) när vi väl landat på kastrup visade det sig att vi var tvungna att vänta i 5 timmar till tills att tågen skulle börja gå, och vi som trodde att fritidsresor skulle betala taxi för att vi var försenade, men icke. Så vi lade oss uppe på burger king för att sova och mitt i natten kommer en kille och väcker elina för att prata, haha! Vilket hon inte var särskilt pigg på!


Hemma var vi 9.20 efter 30 timmars resa, så trötta var vi!

 

Jag vill bara tacka för denna resan! Mest tack till elina som hade modet att hänga med mig på mina vilda planer. För att hon ställde upp och alltid gav mig goda skratt under hela resan. Tack till esen som stod ut med oss och vårt klagande. Även för att han fanns för oss när vi behövde honom och gav oss massa råd och tips. Och så lilla eric som var så noga med att vi tyckte om honom och han gjorde alltid till sitt yttersta! Och cico som bevisade att fjärilarna i magen fortfarande lever :)





Marmaris, jag kommer tillbaka nästa år
och då tillsammans med hela ligan!


hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommaren regnat bort?

har ni någonsin känt att en plats är en plats där du verkligen känner dig som hemma? att du verkligen är hur välkommen som helst och att inget i världen kan få dig att vilja åka därifrån? precis så är det med mitt marmaris! tiden går alldeles för fort, människorna är helt underbara och man har alltid något att göra.

resan jag gjorde nu var med elina och jag hade det fantastiskt! jag skulle gärna berätta i detalj vad vi gjorde men jag låter bilderna som kommer på facebook tala för sig själv!

för egentligen orkar jag inte prata om detta då tårarna kommer och känslan att man bara vill tillbaka kommer. verkligheten har krypit ifatt mig under det dygnet hunnit bli en hemsk upplevelse rikare. & ibland förstår jag mig inte på folk, folk som känner mig utan och innan. för att jag ska kunna göra något - en förändring måste jag känna mig sporrad till att göra det för annars blir det bara mos. så ta snälla inte upp det här med tacksamhet, för hade jag velat detta hade jag varit tacksam till tusen för allt du gör för mig. men eftersom det känns som många steg bakåt är jag inte det minsta tacksam, inte alls tacksam för att du slänger ut mig ur mitt egna hem.

jag ska börja ett nytt liv nu är det tydligen bestämt. jag vill inte börja om, jag tycker om det lilla jag har och jag litar på mig själv. jag vet att det kan gå bra utan att någon säger till mig vad jag ska göra! jag vill kunna uppleva saker utan att vara bunden till en lägenhet, skola, tentor och personer. jag vill kunna åka till turkiet när det passar mig och min plånbok och uppleva saker, hälsa på vänner och njuta.

vart tog alla glada stunder vägen? hur tusan kunde tiden gå så fort? man tror att 3 år är en hel evighet men tillsammans med er har tiden sprungit iväg. idag sitter jag på min soffa, helt vilsen, och bara saknar allt. jag har elina i kuggeboda (vilket är väldigt tryggt) och jag vet att hon ställer upp för mig när som helst jag behöver & nanna är självklart kvar i sitt kära agdatorp (men hur länge?) men så har joss bosatt sig i jönköping som är 3 hela timmar härifrån. jag vet att det är bra där uppe för dig älskling men din frånvaro känns ända in i fingerspetsarna. och olivia, allas vår stertman har tagit sin resväska och parkerat den hos sin mormor i malmö. hur blir det med allt spontant? vem ska jag snacka massa skit med (där jag inte ens själv fattar vad jag pratar om?) vem ska jag promenera med hem med mitt i natten och fortfarande vara full med när vi vaknar på morgonen? sen har vi linda som hade modet & styrkan att helt själv flytta till sthlm, det är så strongt att jag blir stolt över min vän. hon är så jävla stark och jag vet att jag kommer sakna henne något fruktansvärt. bara det där söta leendet man får när man möter henne som kan få en att glömma alla uppsatser, prov och andra bekymmer. man får heller inte glömma siri, underbara siri! hon är en klass för sig och är hur sockersöt som helst! jag tycker om personer som dig som verkligen går all in och bjuder på sig själva samtidigt som de vet precis vad de ska göra med sig själva. det kommer bli något stort av dig, det är jag helt säker på!

det är verkligen med lättnan i halsen som jag vet att jag kommer att dela kalmar med jannie, det betyder hur mycket som helst. förtvivlan sliter verkligen i mig idag och jag har tusen tankar som virvlar runt i min hjärna. jag vet inte alls vad jag vill göra. man borde tagit vara på gymnasiet då jag verkligen vill tillbaka dit igen. är så fruktansvärt avundsjuk på de som började iår. de behöver inte mötas av frågor som; vad ska du göra nu? vill du verkligen det? vart ska du bo? vad blir man av det?

hur ska man kunna svara på såna frågor när man inte ens själv vet vad man vill?

lets fly, lets fly away

ikväll åker vi, det ska bli så skönt! ska försöka packa ihop mina saker! (känns som om jag kommer glömma något) och så snart kommer nog mamma och så åker vi in till stan och möter upp elina! i lägenheten ska jag med ta lite saker och sen blir det till att sätta sig på tåget mot kastrup som kommer att ta oss till Izmir (en av turkiets största städer med 3 miljoner invånare) och försöka hitta till busshållsplatsen (som sägs ska vara e n o r m) för att ta oss vidare till Marmaris busshållsplats där esen möter oss :D räknar väl med att vara framme om ett dygn ungefär. då ska vi steka.

ni får ha det så bra här hemma, jag kommer sakna er ♥
särskilt mycket kommer jag sakna dig..


vart tog elden vägen?

igår vid den här tiden hörde filip av sig. jag har inte hört av honom på praktiskt 3 veckor och det var kul. skönt att de har det bra i skåne men det var också skönt att han saknade "gänget". jag tror nog inte att han är ensam. tänk vad lätt vi hade det i våras. det var ingen som jobbade som de gjorde i somras, det var ingen som flyttat och det var ingen som ryckt in. nu får vi ta vara på stunderna vi får tillsammans, för det vet jag att jag kommer göra. ni är glädje!

idag var twister med mig i stan och i lägenheten var han pipig och gnällig så jag rastade av honom i tullparken och det fick honom lite tröttare. sen hämtade elina oss klockan 2 efter att jag har packat lite i lägenheten. vi åkte in till stan och fixade inför resan. var hos polisen, kollade upp tågbiljetterna, var inne på telenor, åt glass, åt gyros och drack vatten!

nu är jag hemma efter att ha kört med niclas i två timmar med, det tar på krafterna. nu ska jag försöka bli klar med den tredje och sista tvätten så jag kan hänga upp allt så det torkar tills imorn (y) FÖR IMORN ÅKER VI! men innan dess ska jag träffa jannie och imorn 21:38 går mitt tåg från karlskrona station! vi är taggade både jag och elina!



nats


dom sista stegen

jag är i stan med twister och har packat ner massa kläder i kartonger, verkligen jätteroligt! och tänk allt annat som ska ner. ett evighetsgöra. och så var han & jag i tullparken för att trötta ut honom lite, och det verkade han tycka om ;)

nu väntar jag på att elina ska masa sig till karlskrona så vi kan fixa hennes pass och tågbiljetter med eventuellt! :) så allt är färdigt för imorgon åker vi, hur sjuuukt är inte det? :D woho.

var inne på en kompis blogg och såg att man kunde få en gratis fotobok från Fujidirekt om jag bara tipsade om det i min blogg. det tycker jag var riktigt kul då jag funderat på att skaffa en sån ett tag :)


nats

I'm loosing my mind

elina kan konsten att göra mig nervös! hon kollade ikväll - två dagar innan utresa att hennes pass inte är giltigt i 6 månader som är ett måste för att man ska kunna komma iväg. får helt enkelt pusha henne till att skaffa ett provisoriskt då jag inte vill chansa så hon inte kommer in i turkiet - eller hem. för det blir ingen rolig semester för någon av oss :)

vi ska iaf in till stan imorn & jag ska fixa det sista och packa i lägenheten :(

bilder från helgen




natsi

the time of my life

21 augusti 2006 - resan började med skönstavik. och här är ett utdrag därifrån: "och i måndags började lägret på skönstavik med nya skolan. mycket nervöst och ensamt i början, men det blev det ändring på! första dagen så hade vi tid för att lära känna varann och en tävling som mitt lag vann,jag vet vi är bäst ! haha !"

och såhär skrev jag om min första skoldag: "Idag var första riktiga skoldagen, gick helt okej! Nu när man vet vilka alla är och vilka man ska hålla sig till ;) jag har ju hittat mina ! gick från halv 9 till typ 11 och sen fick man gå hem ! skönt det, lunchade med jannie & mamma, gott!"

inte hade jag då någon aning om hur kul jag faktiskt skulle ha i tre år med folk som delade samma värderingar och intressen som mig. och sen såna människor som är så klockrena fast att de inte vet det själva. inte heller trodde jag att det skulle bli en sådan gemenskap mellan lärare, elever och olika klasser.

alla har börjat försvinna nu & karlskrona blir tråkigare och tråkigare. och nu flyttar jag med. men jag har mina riktiga vänner och det är det enda som behövs :) ni är så jävla bra!


dom som skriver ljuger, allt är tvärtom

det börjar närma sig nu, iiiih! idag ska jag tvätta de kläder som jag har samlat ihop och börja lägga ner det i resväskan! det händer NU och om 4 dagar är vi i riktiga värmen och lever loppan, sötnöt och jag! ska tänka på er när jag är där på torsdag - hur kul ni har som börjat skolan ;)

nu är det dags att ta tag i allt, jag ska vara produktiv som jag alltid är (hihi) har redan lagt i en tvätt i  maskinen och varit ute med hunden! snart blir det nog duschen och packa ner de kläder jag har där uppe på rummet som jag ska ha med mig och även skriva färdigt min packlista så man har någon aning om vad man ska ha med sig ner och inte glömmer bort något när man ska åka hem. måste även påminna mamma om att skriva ut flygbiljetterna och hotellbokningen :)

esen har även lovat att han ska möta oss på busshållsplatsen och hjälpa oss att komma in till marmaris då det är en bit utanför! vilken pärla han är ;) han ska minsann få sin omega 3 som jag lovade honom, någon päroncider får vi se om jag tar med mig då det väger mycket och jag oftast brukar ligga på gränsen med mitt bagage. (men slår inte min mamma som hade 12 kg övervikt på sitt bagage när vi flög hem från barcelona förra året!)

man kanske skulle passa på att tömma minneskorten i kameran & samtidigt lägga in de senaste bilderna på datan? låter som en bra idé! jag är på gång, jag är laddad jag är tänd!



jag på stranden förra året :)



esen visade vem vi tyckte han var lik i tidningen!


nu är jag taggad och vill bara åka NU NU NU!
I'm gonna miss you, n'

do you know what it feels like?

igår: förfest hos sanne med massa nya ansikten och några bekanta och så självklart elina :) var där till 11 innan vi två marcherade mot stan och sailet men iår var det verkligen inte kul att gå där nere :( det enda roliga på hela kvällen var att möta en hyperglad (full) jens som sprang och skrämde mig. DET var ganska roande faktiskt!

så vi gick upp mot stan och tog en runda in på playbar men känns ju inte som om något förändrats direkt :( så där var vi max 5 minuter för att sedan gå in till time för att köpa cola som elina var supersugen på! så berättade jag för jones som jobbade då att vi åker till turkiet och han tyckte att vi skulle bli lika bruna som honom, då har vi att göra ;)

och inatt var troligtvis den sista natten på pantis om det inte blir något innan vi åker på onsdagkväll. det kändes sorgligt och jobbigt då flytta verkar hur overkligt som helst. hur ska jag klara mig i kalmar? vi var förresten och kollade på lägenheter där idag för att han som vi skulle köpt  av lurat oss! tittade på två fina lägenheter, tusan bara att de ska vara så förbaskat dyra! och så körde jag lite med niclas med när vi kom hem :)

imorn blir det till att packa ner alla grejer i lägenheten i flyttkartonger :(
jag kommer sakna mitt pantis.

n'

jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

gårdagen var kalas även om det inte var så kul som jag trodde i ronneby! men vi gjorde det bra brudar! :) tog tåget till karlskrona (som vi höll på att missa) och jag mötte upp jannie medans elina & matilda åkte till sjömännen ;) grr.

gick runt på sailet med jannie, sen nivå med elina & matilda + sjömän och sen drog vi vidare. (blev en kortare version då allt raderades precis)

nu ska jag snart börja göra mig iordning för att åka till sanne på fest! ska bli kuuul =)


nats

horse bay blues

jag är en hemsk människa. men jag gjorde det av ett snällt hjärta. lille twist ville gå ut när jag skulle prata med elina i telefonen (telenor har inte så bra täckning här) och så när vi la på började det ösregna. jag var helt ovetande att twist fortfarande var ute. det var inte förrän mamma ringde och jag skulle leta upp en kod åt henne som jag såg att han stod där ute helt blöt :( nu är han inte särskilt glad på mig men jag har blåst lite med hårtorken på honom för att värma och så har han en handduk och en filt över sig så han blir väl torr snart.

annars blir det ronneby först ikväll, därefter sailet & sist men inte minst fest med sjömän. nanna blev lite ledsen i ögat när jag skrev det då hon tydligen är tänd på män i uniform! du skulle valt karlskrona istället för stockholm (y)



lite bilder från kräftskivan :)








snart åker vi, jag och bästa elina<3
nats.

I wont hesitate no more

det var kräftskiva igår hos oscar och den var riktigt trevlig :)

började med att elina åkte med mamma & niclas hit och vi gjorde oss iordning vilket drog ut lite på tiden (var bara 50 minuter sena) men alla hade ändå inte kommit när vi var där. fick börja grilla på direkten då vi var hur hungriga och passade på att sno en liten hamburgare av alle med vilket han nog inte blev så glad över om blicken fick döma. men jag frågade jannie så jag behövde inte bli rädd ;) fast man vet ju aldrig med alle, han kanske tar till någon savate-spark?

när vi ätit färdigt kom oscars goda kräftor fram! sjuuuukt goda, så goda att man önskar att man själv hade en damm utanför. då mina bordsdamer inte verkade vara så förtjusta (förutom linda då såklart) så blev det mer över till oss :D efter det var det massa snack med alla möjliga och jag hade jättekul!

vid tolv åkte vi hem med dessan & hennes mamma och kom nästan precis in till city vilket var hur skönt som helst då vi inte visste hur vi skulle komma in när vi kom dit. men vi gick raka vägen till nivå där det var sjukt mycket folk och så träffade vi på amine och båda hans bröder varav den ena var lite kinkig ;o men vi dansade på jag och elina och ibland fick vi även sällskap av dom. och så såg vi en liten dansandes sötsiri med, tyvärr tappade vi bort henne fort :(

vi tog även en runda till piraten med men där var det dött och de spelade dålig musik - som vanligt så vi knallade bort till nivå igen innan vi gick hem runt halv 3. tog inte lång tid innan vi slocknade och elina började härja runt halv 9-9 på morgonen sen och försökte ha ett vettigt samtal för mig vilket var alldeles för tidigt så hon fick berätta samma ramsa sen när jag började vakna till vid 11 :)  efter det åkte hon hem för att rida och jobba & jag drog in till stan och satte in min skatt på kontot (sweet money) därefter lunchade jag & mamma på subway! :)

imorn väntas sail med elina :)

nats

hissa & dissa

hissar

jag hissar solsemester - då jag själv åker på en sån om en vecka
jag hissar kräftskiva - då jag ska på en sån ikväll
jag hissar min mamma - då hon är världens bästa
jag hissar esen - som hjälper mig när jag är helt virrig

dissar

jag dissar turkiska hemsidor som gör att man inte förstår någonting när man vill beställa biljett
jag dissar folk som snor mina bilder utan att fråga
jag dissar min klump i magen

it's time to pretend

jag har en klump i magen, att något kommer gå snett. men jag vet att jag oroar mig helt i onödan för vi kommer att klara det. jag har två personer som hjälper mig med allt möjligt så vi inte ska stå där som två yrra höns. det måste gå bra, det kommer gå bra! annars finns det nog hjälpvänliga människor :)

det regnar förresten utanför vilket gör mig lite depp då kräftskivan är ikväll, vi får helt enkelt hoppas att det hinner sluta tills dess :)

n

the moment we will meet again

jag orkar inte bry mig och jag orkar inte väga varje ord jag skriver på sandvåg. jag försöker så gott jag kan och unnade mig en resa nu med en av mina bästa vänner elina! du hade kunnat följa med och kan fortfarande om du har pengarna. det är absolut inte mitt fel att priset på flyget har höjts sen vi bokade vårt idag och det är inte heller mitt fel att du inte följde med oss när vi bokade. jag ångrar inte att jag bokade detta, även om det är synd att du inte kan följa med, för jag vet exakt hur kul jag kommer ha.

jag ser fram emot att åka, onsdag kväll åker vi till kastrup och 6 på morgonen lyfter vi! :)
turkiet, marmaris, vi kommer!

whats up?

jag är hemma i fridfulla ledja och det är hur skönt som helst. ett lugn, en fin twister, god mat och stort utrymme. något som är lite negativt är att mamma & niclas är på kalas ikväll men kan vara skönt att vara hemma själv här med, slippa tänka på dom :) det var jättemysigt att träffa min twist igen och nu ligger han här precis under mig och gnager på sitt ben, inte för att jag kan förstå att något så vidrigt kan vara så gott för honom.

imorgon är det kräftskiva & det ska bli väldigt kul att få träffa alla igen! galären & rödebyfolk, kan inte bli en bättre blandning och jag ser fram emot kvällen nu :) kan alltid höra med oscar om han behöver hjälp imorn innan alla kommer eftersom jag ändå inte har något bättre för mig. ibland är jag för bra alltså!

eeeey förresten jag och elina bokade vår resa idag! blir antingen marmaris eller izmir då vi bara bokade flygbiljett! helst marmaris, men måste kolla lite med buss och så:) så jag kan träffa esen och visa elina vad jag tyckte var en så bra plats förra året! :) ska bli heelt awesome som henke säger! (ps. jag saknar henke)

nats

alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

det har varit en bra långhelg!

onsdag: vi hade en utgång med början här på sunnavägen 13 b (som vanligt) och hade skitkul! jag elina olivia linda carro jade rasmus martina och kim var här! sen drog vi in till nivå och hade jättemysigt! jag älskar er tjejer, och vill aldrig släppa taget om er.

torsdag: vi vaknade till liv alla 4 här hos mig och mös ihop :) det tycker jag om! sen när vi började bli hungriga åkte vi till max och åt hamburgare, mums. sen skiljdes vi åt! jag och elina åkte till stan medans de andra drog sig hemåt. väl inne i stan fixade elina med sin dykning och träffade wesam en stund gjorde vi med innan vi åkte till lägenheten för att packa allt i bilen och finslipa det sista på min packning. därefter åkte vi till kuggeboda och badade och så packade elina det skulle ha med sig innan vi satte oss i bilen för att köra till jönköping!

klockan halv 10 var vi framme och det var hur kul att se pärlan igen :) du betyder så mycket i mitt pyttelilla liv!

fredag: vaknar rätt sent för att sedan ta oss till badet! badade i vättern för första gången och det var riktigt kallt men var man i ett tag så vande man sig vid kylan. det var faktiskt trots allt 18 grader :) och så gjorde sanden lite ont att gå på men så går det när man bränner sig under fötterna. annars var det väldigt fint! när vi badat färdigt åkte vi "hem" och duscade och så och efter det åkte vi till vättern igen för att åka båt med emil, emils föräldrar och hans bror. det var jättemysigt, blev bjudna på underbara baguetter och guidade runt vättern av lasse! och så tog vi en runda inne i jönköping och det var jättefint! efter det åkte vi "hem" igen för att sedan mysa till en film tillsammans :) även om jag somnade efter 5 min, tur man redan sett filmen (a)

lördag: vi tvingade upp oss "tidigt" för att hinna med så mycket som möjligt och vi hade svårt att bestämma oss för om det skulle bli stranden eller stan men det fick bli stranden för att det var så fint väder. vi åkte till vättern igen och la oss på andra sidan på en gräsplätt istället och sanden var skönare här (särskilt om man kom ut en bit då det var riktig sand) efter ett tag blev vi rastlösa och tänkte att vi ville åka till a6 (stort köpcenter) så vi pratade med mia & lasse när vi lämnade deras solstol och de sa att de bara hade öppet till 6 så där rök det. vi åkte istället hem för att duscha/fixa oss och sen in till jönköping för middag & glass, satt mycket fint!

söndag: sista dagen och idag åkte vi till a6 för att shoppa :) 74 butiker, alla man behöver och där strosade vi runt ett bra tag! josse fyndade två bikiniunderdelar, jag en spexig bikini-underdel till resan och elina två snygga tröjor! och så åt vi tacobuffe, behövde inte äta mer resten av den dagen kan jag ju tala om! sen åkte vi tillbaka till habo och packade ihop det sista och kramade om josse innan vi åkte :( tur du snart kommer hem!

hemresan gick smidigt och med elina blir det ingen pinsam tystnad då vi inte alltid behöver prata, men med riktiga vänner blir tystnaden aldrig pinsam<3

idag: idag sov jag till 11, ända tills personer som verkade vilja ha upp mig ringde angående jobb. efter det kom nanna och elina instormandes, och efter ett tag även linda. vi hade det jättetrevligt och umgicks precis som om inget hänt. precis som om linda inte flyttar till stockholm imorn, precis som om jag inte flyttar till kalmar, precis som om nanna inte ska jobba i nya zeeland under en längre tid. utan vi bara var - precis som vi alltid gjort med varann och jag njöt av varje sekund. nanna & elina lämnade oss runt 4-5. så jag och linda underhöll oss själva med att gå till willys (igen) för att handla socker till vår kladdkaka och så kollade vi på vänner och åt chips! sen kom elina tillbaka och gjorde oss sällskap :) nu har alla åkt hem och jag har sagt adjö till linda, vet inte när jag ser henne nästa gång :/ vi får åka upp och hälsa på henne! <3

jag och elina hade världens bästa resa planerad, allt var fixat och carro var med på. precis när jag skulle boka flyget (vilket var det enda som inte var färdigt) så står det att det platserna är slut. allt bara rasade, jag blev så besviken. jag såg fram emot en vecka i varma marmaris med två av mina bästa vänner och så självklart esen! värmen, festerna och badandet. jag hade tänkt ut hur veckan skulle bli och deppade ihop totalt när elina gick. självklart kommer vi hitta något som är lika bra, men just nu känns det inte som det. jag vill till marmaris :(

men imorn ska jag & elina in till staden för att kolla läget på resebyråerna och kolla om de kan hitta något åt oss. jag håller tummarna, gör ni det med. för min skull, för elinas & carros!

pussss, nats!

ain't no sunshine when they're gone

Hej!

det var kämpigt att gå upp imorse, mamma väckte oss 06:30 vilket var det tidigaste jag har gått upp på evigheter. inget man tycker är särskilt kul, men hon körde in oss till stan när hon skulle jobba :) vi lämnade av carro och alla hennes prylar innan mamma körde hit mig. under dagen som har gått har jag städat, lagat mat, handlat & sovit.

& så har jag pratat med joss i telefon, det var mys! jag saknar dig så, vännen.



ikväll får jag träffa några av mina absoluta favoriter - elina olivia & borg
det var längesen, så jag ser fram emot detta :)



natsi


you are my sweetest downfall

idag har jag carro & mamma åkt en rundtur till kalmar! meningen med resan var att mamma skulle på möte, jag på arbetsintervju och carro ville gå på ikea! sen så kollade vi även in min nya skola & gick på en lägenhetsvisning. (var inte vem som helst som hade den utan killen som vi köpte min nuvarande lägenhet av, så vi kanske köper en till av honom, fyfan vad sjukt)

nu sitter vi och geekar oss (igen) men funderar på att locka ut henne i köket med te! det funkar nästan för det mesta! verkar inte som om hennes pappa har mycket att berätta för henne på msn iaf! hahahaha, han är verkligen så rolig att driva med för han är inte den som direkt fattar att =D

imorgon ska vi festa, och då blir det att festa på riktigt - för det gick ju inte så bra förra gången ;s men nu är vi ett bra gäng och jag hoppas på en riktigt bra kväll och som elina sa, vi ska hålla på hela natten :D ta igen det vi har missat, för det är en del.

JAG HOPPAS!

nats..

dont get it

jag förstår inte
jag gör verkligen inte det
man borde vara stark
borde förstå vad som är bäst för en
och att folk som bryr sig verkligen har rätt

men varför går det inte upp i huvudet?
varför förstår hon inte att vi är rädda om henne?
varför vill hon inte inse att det alltid kommer att bli likadant igen?

jag blir så frustrerad'


n.

I know that I've gotta shine

Hej!


vi sov visst lite för länge idag, klockan var 1 när joakim ringde och väckte oss och skulle babbla om samma saker heela tiden, men han menar väl och det förstår man :) sen fick vi "fint" besök som satt i trappen :/ men där satt han inte länge innan joakim kom och skrämde bort honom när han kom hit med en tårta för att de hade en över från wilmas födelsedag, snällt!

sen åkte vi till carros lägenhet, hon duschade och plockade ihop lite grejer för att sedan åka till willys och sen tillbaka hit! mamma kom förbi med er göläcker bikini till mig som jag ska ha när jag åker utomlands :) hon är för bra hon! love rea. sen lämnade jag carro här en stund för att gå på intervju - casinodealer. kan bli häftigt faktiskt och hon ska höra av sig senast onsdag om man får fortsätta och gå på utbildning! sen att det krockar med en annan sak är trist, men vi fixar det ://

nu sitter vi som värsta geak:arna vid varsin dator. det är hemskt, dagens ungdomar. vi får se till att göra något. något som står högt upp på listan är nudlar och sedan tårta. mumsmums. sen vet jag inte, kanske får se om jade lever efter sin träff ;)



Puss, natalie!


STOP!

nu är jag trött på dig! du har gjort att vi behöver vara försiktiga på minsta steg, ord och handling. man ska inte behöva vara rädd att du ska komma, vara där eller höra oss. och ilskan man ser dina ögon, det var sista gången. nu är vi alla på vår vakt och vi vet precis vad vi ska göra. du har din gräns och håll den annars tror jag varken du eller din familj blir särskilt glada med vad som kommer hända. det räcker, vi är trötta på det här!




ikväll vill jag så mycket! jag vill åka utomlands med elina (nu nu nu) jag vill skicka ett gruppsms till alla galären där det står att vi alla ska samlas för att partaja! (alldeles för längesen) jag vill åka upp till stockholm med alla tjejerna och leva livet där (det vi har är unikt), jag vill att kräftskivan ska vara den 11:e istället så att jag inte missar den och alla skogsmänniskor, jag vill behålla min lägenhet i kallekrona fast jag ska ha en till i kalmar i höst, jag vill vara i jönköping och ta igen tiden med joss & elina, jag vill festa med henke & killarna, jag vill åka till maglaröd igen och umgås med emma och sitta på tigulls rygg, jag vill ha en liten hundvalp när jag flyttar till kalmar som sällskap och som verkligen är min, jag vill att alla ska hålla ihop, det är min största önskan<3

säg som det är, Nats.

men då skrattar jag nervöst

Hej!

jag sitter i mitt kök med carro & jade och vi funderar på vad vi ska göra ikväll! det lutar mot antingen film, chill, bakning eller festa. man vet aldrig vad som händer när vi är i farten. just nu gör vi absolut ingenting! haha.

imorn hoppas vi på fint väder så vi kan göra något kul & så ska jag på arbetsintervju på kvällen! kan ni se mig som casinopersonal?

nej, det verkar inte som att vi kommer att göra något vettigt, men det är bättre att umgås med folk och inte göra någonting än att sitta ensam :)

utgång på onsdag & jönköping på torsdag - det går bra nu!


det blir aldrig som man tänkt sig

Hej!

var som sagt och grillade igår med mamma niclas hos mammas förra arbetskamrat! det var väldigt trevligt och mycket god mat då fredric är kock ;) men stannade ungefär 2 timmar innan mamma körde in mig till stan för att möta upp carro. vi hämtade henne och drog till sunnavägen 13b innan vi gick till långö där det skulle vara fest. "festen" var väldigt lam men man träffade folk man inte sett på länge. sen var det två gossar som tyckte att vi skulle festa med dom och höra av oss, tur vi raderade numret, vi gick till jones istället med han och amines storebror! :)

där var vi ett tag innan det gick utför :/ vilket slutade med 112-samtal och ambulans till sjukhuset.

jag finns för dig, när du behöver mig. jag vet att det är jobbigt nu och det är delvis mitt fel men jag ångrar ingenting jag gjorde eftersom jag vet att det var det bästa för dig. du kan vara besviken men jag tror att när du väl förstår allvaret kommer du istället att vara tacksam. för nu har du alla förutsättningar att kunna fortsätta och alla stödjer dig och dina val. jag älskar dig, barndomsvän, och står bakom dig om du faller.

jag tycker minsann att killarna kan styra kosan från p7 för att besöka oss nu =D


3 dagar tills vi åker, I'm happy!


nats... :/

finito!

Allt blir så lätt mitt fel när det gäller många saker och jag är trött på att få skit hela tiden. Att hela tiden behöva försvara sig och det man gör är irriterande och tar så mycket på krafterna. Jag försöker så gott jag kan, det ska ni veta, men jag är inte mer än människa jag också. Jag vill gärna att allt ska gå ihop, att alla ska träffas, att man ska kunna göra ditten och datten, ordna saker, planera, kolla och vara allmänt social och vara överallt. Men det tär på mig eftersom att alla aldrig är riktigt nöjda med det jag gör. Och när det blir så är det lätt att bara lägga ner allt och sluta med det jag håller på med,  men jag håller huvudet ovanför vattenytan för öppnar man en ny dörr är det fullt av nya överraskningar. Tycker ni att jag inte räcker till, inte gör vad jag borde för vår vänskap, inte hjälper till, inte är bra - umgås inte med mig så slipper vi allt som väger ton på axlarna. För ni ska veta att jag gör alltid mitt bästa när det gäller er.    

annars är det mys idag på fredriks altan och sen får vi se om jag drar till långö där jones & dom håller till.har inte umgåtts med dom på riktigt länge. ett hej här och där är faktiskt inte samma sak. kanske drar med mig carro med om det går, det hade varit kanonkalas! så kul som vi hade med dom i våras, yeeey!

fick förresten ett mejl igår om att min ansökan som casinopersonal verkade lockande så de skulle höra av sig, det gjorde mig väldigt glad! att någon faktiskt uppskattar min ansökan är förvånande då de flesta verkar skita i att höra av sig och skita i min ansökan :( så det var en positiv överraskning! och så funderar jag på att söka extraknäck i kalmar, så man har lite pengar man kan spara/spendera. funderar ju faktiskt att spara ihop till en irlänsk setter så jag inte är helt ensam där "uppe". för twister hatar lägenheter och en katt vill jag inte ha :(

nu är dags för egentid - platta håret, smörja in sig med body lotion, sola och sånt mys! :)

JAG LÄNGTAR TILL TORSDAG!



elina & jag - I love you



natalie eriksson, bevisa vad er vänskap med mig betyder!

RSS 2.0