I'm only gonna break your heart

Hemma nu och har varit ett tag. Har hunnit äta mellanmål, hämta ut våra parfymer som jag och elina beställde och kollat färdigt på Eva & Adam som jag började kolla på innan jag gick och la mig igår.

Och så har jag även kollat på två avsnitt av ensam mamma söker, som är något av det mysigaste tv-program som finns! Har följt det sen det började så blev hur putt som helst när jag såg att de inte la upp det på hemsidan. Visade sig att jag kollat på kanal5play istället för tv3play så får faktiskt skylla mig själv när  jag är så korkad.

Blev en dusch nu och städa lite innan mitt nattliga sällskap kommer i form av min fina vän! Lite egentid är allt som behövs och jag har så mycket att berätta! Dessutom vet hon inte att parfymerna har kommit så hon får en liten överraskning! Är man världens bästa vän eller?

Imorn är det tänkt att det blir träning innan lunchen på tre G och shoppingen! Därefter blir det Kuggeboda med henne till kraken som ska ridas. Är säkert superhet då jag inte riktigt red ut honom sist och så har han ju stått i två dagar med. Men det är kul att rida en kanon, så länge han använder sina kort rätt.


Min första bild på kraken som jag vet att ni sett innan. Jag var så glad när jag hämtade honom i hagen, för något sånt här har jag sett fram emot länge. Att vi sedan stött på problem och sånt är bara en baggis jämfört med den glädje han har gett mig när han verkligen visar vad han går för och att han gör precis som jag vill att han gör. Det sjuka med allt är att jag aldrig sett honom innan den dagen och min drömhäst ser ut precis så där - fux med bläs och strumpor. Vilken jackpot jag drog va?

the good boy

Alla har vi våra favoriter - både privat och på jobbet, det är ganska självklart! Jag har några återförsäljare som är mer vänner än 'kolleger' och det är alltid lika trist då de slutar och man inte får deras samtal längre. Har en speciell liten favorit som svek mig för högskolan i slutet av augusti. "Det piper till i telefon, det är visst nån som är tillbaka" precis som Winnerbäck sjöng. För det var precis det det gjorde och han kom med den goda nyheten att han är tillbaka och att vi hörs i telefon nästa vecka :D

Tydligen var inte högskolan något för honom, så får se hur länge vi kommer att jobba pararellt! Är i alla fall kul att ha honom tillbaka och så får vi hoppas att han kommer ner hit snart så vi kan visa hur vi festar här nere, vi bönder! :)

stamp on the ground

Är hemma från jobbet, från affären och efter att ha handlat mat. Känner mig ovanligt pigg faktiskt och det är ju alltid ett +. Sitter och kollar på Vänner som blivit en vana nu, en bra vana samtidigt som jag avnjuter yougurt med crunchy och nyponsoppa! Tänker inte göra några knop alls ikväll utan faktiskt bara ta det lugn, behöver ju vila då det händer massa roliga saker resten av veckan!

Som imorn är det Harrys med tjejerna från jobbet
På fredag är det shopping och ridtur med Elina
Lördag än så länge oplanerad, men hoppas på att få träffa Joss
Söndag är det ridtur med både Elina & Nanna

HELT UNDERBART JU!

Något annat som är underbart är detta lilla underbara meddelande jag fick på mailen:

dagens sötnos


dagens stjärna


dynamite

Godkväll alla lovers!

Är nuduschat och nerbäddad i soffan efter en låååång dag! Först var det jobb mellan 8-16.30 och därefter drog jag till Kuggeboda.På vägen dit hände en olycka så vi blev stående minst 10 minuter och för mig som är dödsnyfiken höll på att avlida av mitt dåliga tålamod. Jag ville ju med kolla, hjälpa och så. Har faktiskt funderat på att bli ambulansförare, inte funderat superseriöst men det är nog något jag faktiskt kan tänka mig. Att bara ha kommit på det är 1000 steg framåt, vem vet, nu kanske jag hittar hur många yrken som helst som jag kan tänka mig?

Jag var all by my self i stallet, eller ja Chaplin var ju också med såklart! Var faktiskt ganska skönt att göra allt i sitt egna tempo. Dock gick inte ridningen alls lika bra som den gjort med Ingela till hjälp vilket var frustrerande. Undrar ibland vad det ska bli av oss två tokstollar samtidigt som jag ibland ser hur mycket bättre vi blir för varje träningspass. Jobbigt när de två tankarna inte samarbetar.

Imorn är det jobb igen, as always! Men jag trivs, och det är ju det som är det viktiga. Dessutom har de små fröna kommit upp och börjat ta samtal nu och som den hönsmamma man är kan man inte låta bli att bli stolt över dem. Vet att ni kommer rocka när ni är färdiga, tills dess ska jag lära er allt jag kan :D Efter jobbet har jag inga planer för ovanlighetens skull, så blir kanske en liten shoppingrunda eller.. ja eller ingenting.


Siri in action

Later!

jag som blev kvar

När det börjar bli lite hösttrist ute så gäller det att faktiskt ha något att se fram emot :)

Som, imorn ska jag till Kuggeboda för att rida Chaplin, han fick minsann vila idag men imorn är det dags igen! Och för att vi ska bli så bra som möjligt så gäller det att vi tar varje tillfälle vi får!

Tidigare på jobbet idag bestämde vi oss för att ta lite tid tillsammans. Blir troligtvis lite musikquiz på harrys och kanske lite karaoke på stars. Hur som helst så kommer det bli jättetrevligt!

Och i helgen kommer Joss & Emil vilket ska bli hur trevligt som helst. Säkert sådär äckelbruna, men bara jag får se lite bilder blir jag nöjd :D


Liteeeen, april 2007

Nu tackar jag för mig, blir att stupa i säng efter en dusch!
Godnatt

word


seg, segare, segast

Jag är livsfarlig idag. Så trött att jag nog inte riktigt tänker längre än min näsa når. Passade på att försöka göra nyttiga saker idag. Handlade på väg hem från jobbet, började tvätta & laga mat. Tänkte passa på att ta ut en maskin och lägga in en ny laddning medans jag lät maten puttra på spisen och när jag väl kom ner till tvättstugan såg jag att den inte var färdig än. Blev kvar där längre än väntat och när jag kommer tillbaka luktar det kyckling redan innanför dörren, alltså inget bra!

Kommer in i en ganska rökig lägenhet men ingen brand här inte, det enda som inte verkade klara sig så bra är grytan och maten som var i. Så fick börja om från scratch igen vilket inte var omtyckt då jag var hungrig som en hel vargflock. But I made it och nu är magen glad minsann! Lite té, en film och avslappning behövs för att jag ska klara morgondagen. För en sån här huvudvärk är inget jag kan gå runt med, blir nämligen skogstokig.

Nu ska jag ner i tvättstugan igen (utan att ha någon mat på spisen) och sen försöka ringa lite fina människor. Även om jag är världens tjinkigaste människa just nu behöver jag prata lite.


Jamaica 2007, ett minne för livet

Later!

dagens citat

"Pengar blir alltid noll, vänner är för evigt"

och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Back at work och tröttare än någonsin, vet inte vad det är, kanske vädret? Vi svenskar brukar ju vara rätt snabba på att diskutera vädret och hur glada/besvikna vi är på att. Så det är inte så konstigt att det är en standardfras i de flestas samtal, även om jag kan tycka det är ganska tragiskt. Vill ni ha ett roligt samtal? Prata i så fall inte om vädret.

Så när jag slutat ska jag dra och handla allt jag behöver då det är ganska tomt i kylskåpet (om man tar bort de alkoholhaltiga dryckerna vill säga..) och jag behöver en hel del. Har även tänkt att slå till och faktiskt laga mat ikväll då jag inte vill äta micromat och dessutom så blir det några matlådor att ha :) Hur bra liksom?

Nu ska jag fortsätta med mitt
Later!

26 september

Godkväll på er!


Hoppas att er helg har varit lika bra som min har varit. Utgången i fredags kan jag leva på, än mer träningen igår med Chaplin! Att vi gör framsteg är så sjukt kul. Därför var det bra att han inte var en läromästare när jag började rida honom, för då hade jag aldrig utvecklats som ryttare. Istället lär vi oss massor båda två samtidigt som jag förstår hur lyckligt lottad jag är som får ha honom som om han vore min egna!

Vi tränade även idag och det gick bra, den lille lurisen kan minsann massa ändå! När vi började i slutet av juli var han som en spänd foilsträng, men nu går han ner på tygeln och sånt fancy! Men nog snackat om hästar, ni måste ju vara fett uttråkade!

Kvällen spenderade jag i Ledja och vi hade Kauppis på besök. Hade rätt vilda diskussioner vid middagsbordet, tänker inte skriva några citat eller liknande då ni kan tro att vi är helt kocko, från vettet och allmänt dumma i huvudet. Natalie hade med sig Jonathan, vill nog inte ens veta vad han fick för första intryck av våra familjer tillsammans. Vi har ju trots allt känt varandra i 10 år, så mellan oss är det ingen fara, vi vet vart vi har varann.


mitt segertåg

Ni anar inte hur ledsen jag var förra helgen, när jag missade fikan
För man ska som sagt ta vara på de personer som betyder något
Och det har gått ALLDELES för lång tid sen jag såg Olli sist
Alldeles för lång tid sen vi skakade rumpa, fikade och snackade skit ihop


Kom hem, vi börjar om igeeeeen!


jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals

Hej!

Igår efter att jag vilat blev det som sagt en tur till Kuggeboda. Vi red ut en sväng och en stund i paddocken och när jag tyckte att jag var färdig (hade nämligen lite bråttom) kom Ingela (Elinas mamma) ut från stallet om hon skulle hjälpa mig att komma över det hindret han alltid vägrat på.

Då hon är sjukt duktig kunde jag inte tacka nej så vi red en bra stund och kom över hindret från båda hållen. Han håller minsann inne med massa talang kan jag känna, då han inte verkar orka riktigt än. Men han har blivit finare och fitare sen jag kom in i hans liv :) Efter ridturen då båda var helt slut var det lite stallmys (borstning, sopning o.sv.) med Elina innan jag åkte hem och mötte Jannie!

Vi kollade på dålig TV och snackade en massa! Så oerhört välbehövt ♥

Och nu ska jag vidare till Kuggeboda igen innan det blir Ledja och god middag då familjen Kauppi kommer på besök. Kan verkligen behöva ladda batterierna då det är jobb 6/7 dagar nästa vecka med!



Later!

happy birthday

Idag är det Josses dag och det är synd att vi inte är där med henne, men du ska veta att jag verkligen hade velat vara med dig. Du kommer hem om en vecka och då får vi passa på att fira dig med pompa och ståt och krama dig lite extra hårt! Hoppas att allt har varit bra på Mallis och att du är utvilad, så du med allt party pallar!

Joss, för att se bilder jag la upp förra året på oss klickar du här!




du är min pärla
igår
idag
& imorgon

jag ska dansa fastän hjärtat brister, dansa fast du inte är här

Hej!

Hade en otroligt trevlig kväll igår och även fast jag trodde att det bara skulle bli jag & Elina tillslut slutade det mycket bättre! Skånepågarna var hemma, eller i alla fall Filip & Erik och även vår lilla Skövdepojk! Sabina, Anthonio, Christoffer och Emma med! Och så kom Bea och Tomas och mötte upp oss utanför porten när vi skulle gå till Harrys! Där dansade vi som aldrig förr, skrattade och hade det helt awesome helt enkelt!

Vid 3 blev det nattkäk och ett serious-talk med Henke, vilket var alldeles för längesen! Så himla skönt att han med är på Telenor nu med och att han tycker det är kul! Kommer bli en ganska bra höst ändå med alla små gryn! Om dessutom Elina och Nanna skulle få att skulle det vara en riktig jackpott :)

Tänkte på dig igår Olli, du skulle varit med. Även Nanna, Josse & B! Allt går inte alltid att få utan vi tar små steg, tillsammans - men även pararellt! Att bara tänka på er måste ju betyda något, ellerhur?

Nu ska jag ta vara på min lediga dag igen. Har redan hunnit att vara på stan och shoppa lite med Elina! Och nu ska jag åka till Kuggeboda för att rida min krake. Vi funderar på en långtur med Elina och vad kan bli bättre än en ridtur i detta vädret? Not much!

miss you



a dirty little fight can destroy a big friendship

dom andra nollorna har kysst dig

Är äntligen hemma och vilar, har nämligen gjort färdigt mina jobb 7 dagar i rad nu och är ledig hela helgen. Ingen kan vara gladare över det än vad jag är. Ska njuuuta i fulla drag kan jag tala om. Är ju som sagt fest ikväll och det är all-in som gäller! Imorn och på söndag har jag inga planer, hur skönt?

Ska egentligen fortsätta med städningen, har inte gått så bra! Så nu måste jag verkligent ta tag i att!


Filip uppskattade att det var fest ikv!


Syns i dimman!

favoritfredag

Det är ju fredag idag för er som missat det och det är min favoritdag på hela veckan! Idag är det jobb och slutar 16.30 och därefter blir det att superstressa hem så fort de små hjulen kan rulla. Väl hemma blir det att dammsuga då jag inte hann det igår, men överlag är det ganska städat hemma. Den som känner mig väl kommer att bli förvånad då t.om. jag själv är förvånad. Köket är fint, badrummet och rummet med. Det är bara hallen som ser ut som om ett krig dragit förbi och glömt plocka undan efter sig men det går fort att ordna då min hall inte är särskilt stor.

Därefter blir det att fixa sig själv, som den katastrof jag är. Men dusch är i alla fall avklarat så det blir väl att välja kläder och så. Gud vilken riktig tjej jag låter som, vet ändå att det kommer att sluta med att jag bara tar något för att jag är en tidsoptimist och inte insett hur snabbt tiden går. Sen är ju tanken att det ska komma lite folk ikväll då vi ska parta till att ordentligt, ska bli så himla kul! Får se vilka som kommer men det brukar alltid lösa sig och det roliga är att det är lite fler från vår ordinarie pool =)


Hittade denna när jag kollade igenom ett gammalt album på Facebook. Det är hösten 07 och kolla hur små vi är? Tänk att allt gått så fort och att vi inte längre är små pluttar. De är i alla fall något av det bästa jag har och jag vet att är det något, så stöttar de mig ♥

later!

nytt skrivbordsunderlägg



Har bytt bakgrund på jobbdatorn nu då det är en sån fin känsla i denna! Att festa på bakgården är great, särskilt när man grillar med! :) Det jag kommer sakna mest i höst är att alla är samlade, men det går inte att komma undan. Det gäller bara att vi fortfarande håller ihop även om vi inte träffas varje helg, inte längre vet allt som händer i varandras liv osv. Nu i höst är det tänkt att jag ska besöka er alla, ska verkligen försöka hinna med det! Det kommer bli Kalmar, Lund, Malmö & Stockholm och det ses fram emot!

sessan & jag


igår & idag

Igår vaknade jag och ville verkligen inte gå upp då jag var blixtertrött. Är så himla konstigt för jag kunde verkligen inte somna trots att jag var hur trött som helst. Men dagen gick hyffsat snabbt ändå och efter jobbet drog jag till Kuggeboda och min krake. Red lite i paddocken innan vi drog ut en runda och vi gjorde framsteg. Han har tidigare bråkat med mig när jag fattat galopp när vi rider ut. Bockar och håller på och vi har haft olika teorier på varför. Antingen det att han är väldigt busig eller att han inte riktigt har dem musklerna han behöver så han får ont i ryggen. Eftersom vi nästan bara skrittat och travat i 6 veckor nu verkar ryggen vara bra och igår galopperade vi på grusvägen och vilken känsla, inte alls samma sak som att galoppera i paddocken. Här är det helt fritt och man verkligen känner hur han tar i!

Väl tillbaka i stallet gör jag färdigt allt, ringer till Nanna och försöker kolla lite när Elina red men det var inte så lätt eftersom jag knappt såg henne då det var beckmörkt. När vi lämnat hagen hör jag ett mystiskt ljud och blev självklart asrädd! Säger till Elina att det lät som en yxa. Hon bara nejdå och jag: men allstå, det lät verkligen som en yza. Ah jag vet, men vågade inte säga det säger hon då. Alltså shit, trodde jag skulle avlida där ett tag. Men vi klarade oss helskinnade till stallet och väl hemma hos Elina var vi trygga. Blev lite 'Kungar av Tylösand', CSI och så innan jag somnade bums!

Vaknade runt halv 9 då Elina åkt för längesen till jobbet, he he he! Diskuterade lite med Ingela innan jag for till stallet och tränade lille Chaplin. Blev endast paddocken idag och tog ut honom ordentligt då han ångade när vi var färdiga. Så han fick en dusch, men om han tyckte om det vet jag inte. Innan jag åkte till jobbet pysslade jag lite och mös med den lille charmige Budda!

Och på jobbet gick allt bra! Fick tider för nästa vecka och det visar sig att jag och Tomas ska vara på administrationen på heltid mån-fre. Tog ledigt fredag för att sedan jobba lördag och söndag. Vila? Nejdå!

Nu är jag hemma från jobbet. Har hunnit att städa undan alla kläder. Även plockat undan i köket och badrummet. Imorgon blir det en final touch med dammsugaren och dammtorkningen för att sedan faktiskt kunna släppa in folk utan att skämmas. Det är nämligen tänkt att vi ska svänga våra lurviga imorn och det ska bli så kul faktiskt! Ryktas även att det kommer lite x-pressare till stan så dem får man inspektera.


Flinet och jag

Men nu ska jag fortsätta med mitt!
Nats

besviken

Kollade in på Aftonbladets hemsida där man kan se hur de olika destrikten röstat. Klickade på min 'hemort' och får se att SD fått hela 13,51 röster vilket är helt skrämmande. Om det beror på att folk är för lågt utbildade eller om de är trångsynta vet jag inte men jag blir så himla besviken. Att det är såhär utanför samhällena är ganska konstigt egentligen, kanske är det för att man inte har samma kontakt med folk från andra nationer? Visst får man ha sina egna åsikter, men för att kunna stå för dem måste man veta hur partiet man röstat på tänker.


live like we're dying

Är hemma och är helt slutkörd för 12 timmars jobb känns ändå! Det gick ändå ganska fort men det är inget jag rekommenderar och inte heller något jag kommer göra igen. Var ju egentligen inte meningen att jag skulle göra det från början heller, blev bara en massa strul med mina tider. Varierade ändå, så var ju inte samma sak hela tiden. Först 4 timmar på det administrativa, 4 timmar i kundtjänst och så 4 timmar på det andra stället.

Fick förresten höra att jag var duktig och lärde mig snabbt när jag var på det administrativa första delen av dagen. Det känns skönt att vara uppskattad och att de tycker om det arbete jag utför. Dessutom är det så mysig stämning där att man bara vill gosa med alla tanter! (Okej, kanske inte, men tror ni förstår vad jag menar!) Och så är teamledaren en pärla, det är sånt jag verkligen uppskattar.

Nu är jag hemma och har varit ett tag. Unnade mig en sån där god frys-pizza som jag tycker om som jag avnjöt medans jag kollade på Vänner. Funderar på att ringa lite samtal för att visa att jag finns & bryr mig men tror att jag är alldeles för gnällig för att visa mitt bästa jag! Har i alla fall pratat med Olivia vilket var otroligt skönt :D alltid uppskattat! Har även hört av mamma, Elina, Jannie och B och såklart träffat mina söta små nötter Siri, Kajsa & Henke! Såna saker som kan göra den mest tråkiga dagen rolig! :)

Blir en snabb-dusch och sen sängen då jag börjar 8.00 imorn! Anthonio har slagit vad om att jag kommer försova mig imorn och jag ska minsann inte låta honom vinna! No way. Så ställer båda telefonerna ifall att jag skulle vila snooza lite!


Esen & jag i ett videosamtal tidigare i år! Saknar honom. Han är väldigt vis även om det inte alls är det intrycket man kan få av honom. Livsvan, förstående och så himla vis. Och såklart en jättebra vän! Hoppas verkligen att det fortfarande blir så att han hälsar på när säsongen slutar för honom. Det hade varit great att visa honom vart vi håller hus och vad vi gör!

Godnatt!


fina grejer


Jag och mina tjejer samlade, tänk om man ändå kunde träffas varje dag igen!

the long way around

Home, finally! Men det har varit en bra dag så ska inte klaga!

Började ju med att luncha och shoppa med Elina och sen drog jag till jobbet. Så himla skönt att få variation på det man gör och dessutom så får man lära känna ännu fler människor =) Alltså - bara positiva saker!

Imorn är det dags för jobb igen, då 12 timmar på två olika ställen and I'm gonna die. Nej, positiva tankar var det ja! Man klarar ändå ganska mycket med bra familj, vänner & kolleger :)




Livet på landet är för jävla bra!


Dags att sova så man inte är en zombie imorn
Godnatt'

home

Är hemma nu, hur skönt som helst! Har tänt ett doftljus och kollar på den första SATC-filmen trots att jag sett den miljontalsgånger och kan alla repliker i filmen. Men hur bra är den inte då!? Sen har jag Knight and Day på ingång, så den hoppas jag att den är bra!

Fast lär ändå inte ens se någon av filmerna helt då jag kommer slockna alldeles strax. Har varit igång sen lite innan 9 och det märks. Fast jag hinner vila ut ordentligt då jag har sovmorgon och inte börjar förräns 13 imorn. Blir ingen ridning innan jobbet däremot en runda på stan med Elina :)


B & jag på fisktorget, nyår 07-08 som förövrigt var helt tokigt

Godnatt!

chillkväll

Sitter på jobbet, endast 1h och 43 minuter kvar vilket inte alls är mycket! Är verkligen lugnt så det är skönt. Men kan ändå inte riktigt slappna av då jag missade veckans händelse p.ga. jag är här = TJEJFIKA! Finns inget annat ställe jag hellre hade varit på än med mina girls, men dutys kommer i första hand nu när man är såhär gammal och ansvarsfull! Nästa gång tjejer, nästa gång! Saknar er! Ta hand om dig i stora Malmö Olli, inte annat än att man är lite orolig ♥

Men hann iaf rida en ut en runda med Elina idag innan jag började, det var fint! Sen spenderade vi även ett tag i paddocken men var inte alls lika förtjust över Chaplins insats idag. Men alla har väl bra & dåliga dagar antar jag. Vi tog lite bilder häromdagen på oss två och även på Elina 6 Pondus som jag ska visa någon dag. Var nämligen perfekt väder och så ser man utsikten vi har från paddocken på bilderna :)

Nu ska jag återgå till arbetet då jag har haft rast. Eftersom det ringer så lite nu på kvällen sitter jag lite på det administrativa istället då jag behövs mer där. Folk har ju så dåligt tålamod och ju snabbare vi kan leverera deras telefoner, desto nöjdare kunder har vi! Bra kombination liksom!

Nats, signing out

VALYRA

Idag är det dags för val och det är en ganska viktig dag för vårt land. Alla medborgare kan nämligen påverka hur de vill att deras land ska se ut de närmsta 4 åren.

Jag gjorde min plikt för några dagar sen och jag hoppas att alla som KAN kommer att rösta!


igårkväll

När jag vilat ut efter jobbet, haft ett 45-minuterslångt samtal med Janns och tagit en dusch hämtade Elina upp mig. Vi åkte och handlade gott på Maxi & därefter åt vi en finmiddag på Max! Satt precis där det skulle kan jag ju tala om ;p När vi ätit färdigt drog vi till Alamedan där vi tittade på film och så, mycket trevligt! 

Gick och la mig runt 12-1 och sov som en gris :)

fotomodellen


I'm spinning around in circles

Back at work och det är hektiskt, telefonen går verkligen i ett. Huvudet börjar ge med sig lite, det ska jag inte sticka under stol med men det är värt det, så värt det!

Men jag tar vara på tiden som jag är ledig. Igår t.ex. vaknade jag vid 10 och drog senare till stallet. Var en tjurig Chaplin jag tog in, men han blev bättre när vi väl kom in i stallet. Pysslade om honom ordentligt innan jag gick ut till paddocken då det var för blåsigt för att rida ut. Och vi gjorde även fler framsteg tillsammans, för igår premiärhoppade vi! Det är varken någon stor sak för oss båda enskilt, men tillsammans var det faktistk ett stor steg. Vi är ganska luriga båda två, och envisa som små åsnor! Så nästa gång ska han över det hindret han vägrade på! När jag ridit färdigt hängde jag i stallet, kollade på när Elina red och mös med Budda!

Efteråt åkte jag hem och hängde i Ledja hela kvällen, det var mysigt. Helt great att träffa Twist.
Han är verkligen människans bästa vän

Nu har jag bara en kvart kvar på jobbet och ikväll ska jag leka med flinet' Sitter fint när det är storm ute. Hon berättade att hon hade kuponger på Max värda 250, så ni kan ju gissa vart vi kommer hänga :)

Later dudes!

I keep dancing on my own

Somebody told me you got a new friend
Does she love you better than I can?
There's a big black sky over my town
I know where you at, I bet she's around


I'm cooler than you

Åh jag blir arg, så himla arg! Men vad gör det? Förknippas man en gång med något/någon så är det svårt att släppa, så för ett tag på jobbet förstod jag mig inte på världen. Vet egentligen inte vad jag vill säga med det här, mer än att man bara ska släppa in sina närmsta inpå livet. Inget annat är säkert för att få sig själv må bra.

Visst, man kan inte vara benhård. Man måste visa tillgivenhet för att få det tillbaka, det kan jag tycka är viktigt. Visa nya människor att man är tillmötesgående och visa att man faktiskt bryr sig (om man nu gör det) För jag vet hur mycket det betyder för mig när människor gör likadant för mig.

Att få folk att visa tillgivenhet är fina grejer. Att däremot kunna behålla en vänskap för det den är är ännu bättre och mycket svårare. För det är inte förrän det kommer mil emellan som man verkligen märker vilka som finns för en och vilka som inte orkar kämpa. Jag kämpar för de jag tycker om och det hoppas jag att alla gör.

Men nu till roligare saker, inte lika tunga. Imorgon är jag ledig, L-E-D-I-G! Så ikväll firar jag det med film, Shutter Island, som jag förövrigt inte förstår något av. Men tror inte det är så långt kvar av filmen, får ta någon lättare efter. Har ju inte direkt någon tid att passa imorn och inte heller några planer på vad jag ska göra. Funderar på att ta ut min söta krake på en riktig runda för att möta hösten som nu är här, på riktigt! (även om man vill förneka det!) Därefter bollar jag mellan att åka och våldgästa Nanna eller att åka till Johanna & c/o, har inte riktigt bestämt mig än.

Blir ingen utgång eller något sådant i helgen då den stavas JOBB. Men med bra OB och inte alltför mycket att göra ska jag absolut inte klaga. Man får leva på den tiden som man är ledig och verkligen ta vara på tiden och det är precis det jag försöker göra.


Min fina putti, som jag saknar så!

Så godnatt, nu har jag inte mer att dela med mig av.

21:35

Bara två kvar på bygget typ, och det är jag & Tomas! Sitter lediga och skrattar åt det mesta, så mycket att vi får ont i magen. Det var längesen och fy tusan vad bra det känns.

Denna dagen har sprungit iväg känns det som. Sov nog till 11 vilket var hur skönt som helst och efter det mötte jag upp mamma då hon hade mitt röstkort. Så vi gick till konserthuset där jag röstade och kände mig väldigt vuxen, alliansen it is! Efter det hade jag stämt träff med Elina på tre G så där avnjöt vi varsin bakade potatis innan jag var tvungen att åka till jobbet.

Och här är jag än, snart hemgång vilket ska bli skönt!

att rannsaka sig själv

man kan intala sig att man är hård som sten
att man klarar alla motgångar med en klackspark
och att ingen kan rubba ens vardag

men plötsligt kommer en vind så stark
en förändring så stor
att man tappar andan
får svårt att hitta rätt ord
och tappar bort sig själv, iaf för en stund

man  kan välja att antingen stanna på botten eller dra sig upp igen
att hitta styrkan är inte alltid det lättaste
men har man bra vänner så klarar man sig
med endast några rispor som bevis

idag är risporna knappt synliga
och jag mår bra, det gör jag
jag har den turen att jag har vänner som finns vid min sida
vänner som håller mig om ryggen om jag behöver
och lyssnar när jag behöver prata


& såna vänner borde alla ha

kraketime

Efter jobbet drog jag till Kuggeboda för att rasta min krake, mer hund än häst but I like it! Är nog svårt att hitta en mer uppfostrad häst att ha och göra med i stallet, han är en riktig pärla =)

När regnet lagt sig gick vi ner till paddocken där vi tog ett pass och OJ vad duktiga vi var idag - tillsammans. Kom på mig själv med att lé när jag kände att han gick precis så som jag ville. Krökte på nacken och tog stegen under sig riktigt fint. Det är sånt här som fyller mitt liv med glädje. Jag har tur som har en sån bra häst och han är nog lika glad som har mig då han har någon som bryr sig om honom.

När vi var färdiga skötte jag om honom innan jag gick på sadeln. Tvättade den med lädertvål och så smörjde även in den så tills nästa gång är den riktigt fin. Bytte även schabrak, så nu har vi ett fint vitt sådant. Alltid kul med lite förändring. Dessutom är det så himla mysigt att vara alldeles själv i stallet med radion på och bara jag och hästarna!

Och nu är jag hemkommen för ett tag sen. Ljusen är tända, Solsidan är igång och snart kommer ett samtal från bv' Fina grejer med andra ord. Imorgon börjar jag inte förrän 13.30 så får sovmorgon och innan jobbet blir det tre G med flinet, kan ju inte bli en bättre start på dagen faktiskt.


Världens mysigaste mule

Godnatt!

I must quit you

I'm still blue
But I finally know what to do
I must quit
I must quit.. you

finns här.

hard work work

Det gick bra på jobbet idag, alltid lika kul! Fick lära mig hur man skickar ut telefoner idag och det var intressant och omväxlande, och det är ju alltid roligt att lära sig något nytt. Eftersom vi ligger så mycket efter i vårt utskick är det bra att jag och Tomas nu kan det så vi kan hjälpa till så kunderna får sina telefoner fortare! :) Nu gäller det bara att Apple ger oss lite fler leveranser!

När det gått 4 timmar parkerade jag mig där nere där vi alltid sitter och började ta samtal isället =) blev 2 förlängningar och 3 nytecknade abonnemang, sitter alltid fint. Efter ett tag kom även Bea, Anna & Tomas som gjorde mig sällskap på mina sista timmar, vilka pärlor de är :D

gott mos

Detta citatet fanns med i ett mail som gick till hela bygget i måndags, och det kändes bra att bli omnämnd.

"Vi utbildar två agenter från poolen på administration i syfte att avlasta Konsument Leverans"

facit

Sitter i soffan & njuter av livet. Har lite tända ljus, lyssnar på Säkerts nya skiva och har det allmänt bra. Har röjt undan lite i lägenhten och det har blivit bättre. Allt är helt okej, förutom hallen och badrummet då. Hallen är full med grejer som ska slängas och så vidare och badrummet ser likadant ut som innan då jag fortfarande inte finner någon anledning att städa där då man inte vet när de kommer och stökar ner igen.

Imorn är det jobb vid 9, så det är snart dags att lägga oss. För det gäller att vara klar i huvudet då vi ska lära oss ett avancerat system när vi börjar imorn. Men det ska bli kul, då det gäller att lägga upp förlängningar MED telefoner, hittills har vi bara lagt upp förlängningar utan telefoner och det finns ju betydligt roligare saker att göra :D

Sen får jag se om det blir en ridtur på kraken på kvällen eller om jag sparar det till torsdagsmorgonen. Har nämligen inte riktigt bestämt mig, men får sova på saken. För nu får jag nog börja runda av, klockan börjar bli mycket!

PS. det planeras resor, vilket gör mig hur glad som helst!

det där med smarta kolleger

För ett tag sen frågade jag Tomas vad jag skulle göra med mitt finger som (fortfarande) gör ont efter 2½ vecka.

- "Det gör ont ett tag och sen efter nån vecka är det bara borta"

19:06

Är för tillfället på jobbet, ringer väldigt lite för tillfället så sitter ledig. Därför kan jag passa på att blogga lite!

Idag har jag och Tomas varit 4 timmar på administrationen och nu då nästan 4 timmar i telefon. Feels good to be back, även om jag nästan inte ens varit borta. Men det är så lätt att vänja sig vid att sitta där uppe på heltid då det är tyst, lugnt och man kan lyssna på vilken musik man vill i sina hörlurar.

MEN att sitta i telefon ger mer variation (i alla fall för tillfället då vi bara kan göra en grej på administrationen) och dessutom kan man få extra cash i fickan då man säljer här. Har idag fått iväg en förlängning och tecknat 3 nya abonnemang. Ka-ching!

Ikväll blir det till att städa lägenheten då den ser ut som ett bombnedslag och efter 22 kommer Elina :)
Later!

I don't cry for pain

Eftersom det ändå tar så lång tid att lägga över Solsidan som jag ska kolla på till min externa hårddisk kan jag passa på att blogga lite. Har nämligen varit full rulle hela dagen. För idag började jag och Tomas vår utbildning, så kuuul faktiskt och grymt skönt att kunna lyssna på spotify samtidigt som man jobbar :D

Efter jobbet drog jag till Kuggeboda och träffade Elina. När jag skulle hämta Chaplin från hagen så ropade jag på honom och då kommer han gnäggandes i full galopp. Blir man glad eller? Det är något speciellt med min krake, och idag gick han så bra att jag blev helt varm i hjärtat när vi hade publik, var en dam från stallet som kollade en stund. Han har sina stunder och idag var en sån! Efter ridturen blev det plock i stallet innan jag och Elina gick till henne för att chilla och kolla på tv.

Så det är inte förräns nu jag är hemma men det gör inget - har sovmorgon tills 11.30. Sug på den du! Ska bli så himla skönt verkligen, kanske t.om. hinner plocka upp väskan och sånt innan jobbet, annars får det bli efter. Efter jobbet kommer Elina, så det blir en bra kväll i vilket fall som helst!

Men nu är snart överföringen klar, så ska lägga mig i sängen alldeles strax. Känner att ögonlocken kommer att stänga sig hur fort som helst, är verkligen sliten. Inte blir det bättre av att det väntar 48 timmars jobb denna veckan, men jag klagar inte för den 25;e är det jag som är kung i baren!

Godnatt!

chariot

Godmorgon godmorgon alla mumintroll!

Här ligger jag och Josse och gosar oss i soffan med kall cola, tända ljus, nötter sökandes efter resor vi vill åka på. Riktigt mysigt med andra ord.

& igår hade vi det riktigt trevligt. Korkade upp innan 6 tror jag för när klockan var 7 var vi nog på vår höjd av alkohol då ölspelet invigdes. Var faktiskt skitkul och man fick såna konstiga grejer att göra. Jag skulle tillexempel gå ut och dricka en klunk utanför huset. Men vafan, det gäller att leva livet fullt ut.

Resten av dagen ska spenderas med dessa två söta prickar, kanske äta en kycklingsallad som vi pratat om sen i torsdags och så försöka packa ner allt så smidigt som möjligt. Vill helst inte se ut som en baglady på tåget, även fast det 'bara' är 2 byten denna gången.

Nats. Signing out.

FANTA & ROSÉ

Nu är vi redo för kvällen. Ansiktet sminkat, groggblandningarna inhandlade, pizzan uppäten.

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

indestructible

God morgon alla små mumintroll!

Vaknade upp på strålande humör och det är ju hur bra som helst. Sov inte så många timmar som jag hade räknat med då jag inte riktigt kom i säng fast man är trött. Ganska konstig ekvation egentligen, vara jättetrött fast man inte kan somna. I alla fall så underhöll jag mig ändå. Hade ett långt samtal med Elina, jag läste på om valet då det är dags att rösta nu i dagarna och slutligen så kollade jag på 'The Holiday' som förövrigt är en helt underbar film. På något sätt fick den mig att längta efter snö, jul och vinter trots att jag fortfarande håller hoppet uppe om sommaren. Weird.

För tillfället håller jag på att röja undan i köket lite. Har diskat det som inte fick plats i diskmaskinen och så, har än så länge inte kommit längre då jag bestämde mig för att pausa mitt städande för att berätta allt detta för er. Men det är ju med bra. Och snart kommer Joss hem, ska bli skönt!

Har förresten något kul att berätta! Fick ett samtal från Caroline som sköter våra anställningar. Hon berättade att de behövde fler folk som jobbade adminastrivt och tänkte på mig och Tomas. Så på måndag ska de utbilda oss lite så vi har koll på läget och sen blir det hälften i telefon och hälften administrativt. Jätteskönt faktiskt med lite omväxling!

Nej, men nu brinner det i husknutarna.
Hörs sen!

you're a lovekiller

Allt är chill för tillfället, sitter i Josses och Emils kungliga soffa medans de två ligger och snarkar. De ska nämligen upp tidigt imorn då Joss ska jobba och Emil fiska vilket betyder att jag får sovmorgon vilket passar mig perfekt. Joss kommer ändå hem 11.30 så kommer nog inte känna av ensamheten något. Dessutom kan jag behöva vila ut, har ju varit ute på äventyr idag!

Runt lunch satt vi nämligen i köket och hade precis ätit frukost när vi tänkte ut vad vi skulle hitta på. Såg nog ut som två frågetecken när Joss knäcker nöten - vi åker till Ullared. Helt impulsartat och vi börjar snurra runt i lägenheten och så satt vi i bilen en stund senare och verkligen påväg!

Det var precis som jag trodde - STORT! Man fick nästan lite panik eftersom det kändes som om man skulle missa allt men tror vi var överallt faktiskt vilket resulterade i ont i fötterna. Men nöjd med inköpen blev jag absolut och priserna var hur sjuka som helst! Man 'sparade' nog endel även om man samtidigt slösade, men köpte faktiskt saker jag behövde. Jag vet att jag kommer låta hur gammal som helst nu när jag berättar att jag köpte en stekpanna i gjutjärn men jag har faktiskt velat ha en sån hur länge som helst. Och denna kommer jag att kunna ha hur länge som helst då det är 25års garanti! Tänk er, kan fortfarande lämna in den på garantin när jag är 44 bast! Kan visa er vad jag köpt, eller åtminstone berätta då uppdaterade bilder inte riktigt är min grej som ni nog vet vid det här laget.

Nu ska jag fortsätta med min myskväll all by my self. Eller själv och själv, har roliga Ali som sällskap på MSN så jag överlever. Ikväll pratar vi om livet och ödet, vilka vägar livet vill för en. Han är för jäkla bra människa ska ni veta, det har jag alltid tyckt. Så ville egentligen bara uppdatera er med allt skoj vi gjort sen jag kom till Jönköping. Trivs så bra här med Joss (& emil, såklart!) Skönt att få 'bara vara' med varann, allt är inte planerat utan bara att sitta och kolla på tv är kul. För det är sånt som man faktiskt gör om man hade bott nära varann, så ibland kan man ju låtsas att fallet var så.

Bloggen är ju egentligen till min egna del men precis som Olivia sa tidigare i sommar: det är så vi har följt med i varandras vardag. (Ok, kanske inte ordagrannt men ni fattar) Och det är verkligen så och jag tycker det är så bra, för man vet lite ändå. Fast det finns ändå inget som är bättre än en liten pling i telefonen, kan tjöta med de bästa i evigheter och jag är lyckligt lottad som har bra människor som bryr sig lika mycket tillbaka. För det är det vänner är till för. Man ska kunna se om ens vän inte mår bra, man ska inte behöva snirkla utan allt ska vara enkelt. Behöver en vän hjälp, så ska man hjälpa till. Och min soffa är alltid ledig om någon inte har någonstans att sova. Ni ska veta att ni är bra, för det är ni verkligen. Så behöver ni en axel att gråta på, en puff i rätt riktning eller bara ett gott skratt finns jag här för er till 100% för jag vet att ni är det för mig med. Livet är tufft, men har vi varann blir vardagen bubbelgumsrosa istället för grå ♥ Så tänk inte på alla mil, tänk på personen som finns efter alla milen. För är man vänner, så betyder inte det allt det andra så mycket. VÄNSKAP! ∞

"I mess with my friends a lot. But thats just becayse I dog'em so damn bad, and I clown when I smoke my pot. Together we've done so much fun shit in our days, I remember the half!"

the way you make me feel

Jag lever och jag mår bra! Har varit framme i Jönköping/Habo i ett dygn nu och vi har hunnit göra massor. Började med att vi körde vilse i Jönköping och hamnade på A6 där vi spenderade pengar och hängde, hur bra som helst. Blev även en obligatorisk runda inne på IKEA där jag blev några ljus, kökdgrejer och lampor rikare.

Därefter styrde vi kosan hem där vi åt köttfärssås med Emil och så var vi och hämtade ut paket där vi mötte Siv. Resten av kvällen chillade vi med datorer, Solsidan, Wii och massa annat. Kanonkalas!

Sov 12 timmar inatt och nu gör vi oss iordning för att åka till Ullared, håll tummarna för att jag ska överleva detta. Men det ska bli kul, har ju trots allt aldrig varit där. Kanske även får den äran att träffa Ullareds-Morgan?

Later dudes!

ridin' solo

I'm back from Kuggebodaskogarna and pretty tired. Haha, vet inte ens varför jag maler på engelska faktiskt. Är nog för trött för mitt egna bästa. Har iaf avnjutit en dusch (konstigt va?) och så ätit äggmackor som satt som en smäck! Dags att börja packa (har inte ens börjat /:) och sen är det natten!

Men jag är lättad, allt gick bra idag. Elina hade nämligen fått ett samtal från Chaplins ägare att han kunde vara bråkig när man skor honom, men han rörde knappt en fena vilket gjorde mig stolt :) Sen tog vi en runda med Elina & Pralin ute i naturreservatet vilket var hur mysigt som helst.


ölaaaand 09, underbart

Nej, tillbaka till det icke existerande packandet. Håll tummarna.
Godnatt!

you lost me

Det är en övertrött Natalie som skriver nu, kände mig återigen som en zombie när jag vaknade och när jag kom till jobbet visade det sig att jag skulle ha två stycken som lyssnade på mig. Mest för att se hur vi jobbar i olika program, så då fick vi hjälp av Fredrik att koppla in deras telefoner. När allt var frid och fröjd skulle jag börja ta samtal men blev lite fundersam när de hörde kunden men inte jag. Så kallade på Fredrik igen och vi kollage igenom allt men fick inte ihop det, det var inte förräns en av mina medlyssnare frågade om jag kopplat i mitt headset som det visade sig vart det var fel. Det hade jag glömt, helt sjukt för det har verkligen aldrig hänt innan.

Men resten av dagen gick bra och nu har jag landat hemma en stund innan det bär av igen. Ska till stallet och kraken en runda, ska bli så himla skönt verkligen :) Det är egentligen ganska konstigt vad fort man vänjer sig vid saker man tycker om. Jag har vant mig att hämta min bärnstensfärgade häst i hagen och pyssla om honom, bråka lite ute på ängen, njuta av ljudet av hovarna på asfalt och massa annat. Jag trivs!

Och imorn ska jag göra något jag tycker om megamycket, träffa JOSS. Blir en lång resa med 3 (!!!!) byten, men det är det värt! Sen väntar oss en dag i Jönköping med shopping och så får vi se vad som händer efter det :D


Olli & jag :)

Nu börjar det bli brådis, ska nämligen handla & ta ut pengar till Chrille så får nästan åka nu.
Later!

UPDATE

Saft, popcorn & hårda karameller.
Det enda som hade kunnat göra denna kvällen bättre än vad den är att tjejerna hade varit här.

Jag saknar er, var och en av er!


because of you

Är hemma. Helt slut. Det har varit en lång dag.

Sitter för tillfället vid köksbordet, hade jag lagt mig i soffan hade jag somnat direkt så undviker den ett tag till. Ganska så skönt att sitta här faktiskt, det enda som hade kunnat vara lite bättre är att fönstrena skulle vara rena och att jag hade haft möjligheten att lägga tillbaka alla badrums-prylar i badrummet där de hör hemma. (De håller ju fortfarande på att trixa med rören, så om jag väl hade lagt tillbaka dem kan jag ge mig fanken på att de hade tagit ut dem igen) (förlåt siri, vet att du hatar långa meningar inne i paranteser;p)

Har iaf varit på telenor idag och efter det drog jag på utbildningen på Synovate. Så blir inte att göra så mycker mer nytta idag. Har diskat upp allt iaf och nu ska jag kolla på ett dubbelavsnitt av Cougar Town, har sett fram emot det. Har nämligen inte gått något bra på TV på evigheter känns det som. Visst - vänner, SATC, HIMYM och alla andra serier i all ära men det är något med att se helt färska avsnitt! Så det är precis det jag ska göra nu!

Bara en dag kvar sen åker jag till Jönköping & min pärla!
ÅH, VAD JAG LÄNGTAR!




beautiful monster


Jag och Lycko! Supergo liten ponny, även om Chaplin slår honom med hästlängder (höhö) Ser fram emot imorn då vi ska sko min lilla krake och sen ska jag ge mig ut på en långrunda. (eller ja, så lång som solen är uppe då jag är mörkrädd) Ska även ta med mig alla mina nya inköp. Så det blir att testa alla grejerna, ska bli så kul. Hoppas bara att Chappe står och gnäggar på mig när jag kommer, som han brukar :)

my dear

Jag har verkligen haft så mycket att göra att jag underprioriterat min kära Chaplin, vilket inte är okej /: Den lille kraken har ju tappat en sko så har inte kunnat rida men idag slog jag slag i saken och ringde hovslagaren Chrille som Johanna tipsat om. Så på onsdagkväll fick vi tid så hoppas att vi kan ta en runda efter att han är färdig då han lär vara värre än vanligt efter att ha stått över en vecka. Har nämligen haft så dåligt samvete och blir ju inte bättre av att jag åker iväg i 4 dagar, men jag lovar dig Chappe att du ska få all min tid veckan efter! :)


My sweetest downfall!

don't you know that love kills?

Jag veeeet, är inte världens bästa på att uppdatera. Men jag har verkligen haft annat för mig.

Johans fest i lördags var AWESOME! Var lite tveksam i början då det var väldigt många olika människor/gäng som skulle komma men kvällen blev hur bra som helst och jag träffade folk som jag inte sett på länge :) Jocke gjorde kvällen med att han inte hade åäö på mobilen, han hade turkiska som inmatningsspråk på telefonen. Dessutom fick vi gå och hämta Oscar annars hade han inte kommit, dumming! Så summan av kardemumman var alltså att alla had a great time & att man var lagom sliten dagen efter.

Blev även jobb igår, var bara jag & Anna och sen några andra ur team 2. Hur skönt som helst att slippa det där surret som annars infinner sig på dagtid. Innan jag slutade fick jag ett sånt sug på Bullens korv så ringde Anthiono och han var på att kränga korvar! (även om han bara åt 2 sen, inte okej!) Fick även med mig Elina på min konstiga plan så slutade med att vi 3 satt i köket och tjimmade lite tillsammans! När Anthonio gick satte jag & Elina på slutet av första SATC-filmen så hon såg färdigt den!

Därefter försökte jag sussa sött till Avatar! Men sov inget vidare faktiskt och blev inte bättre av att de började jobba i rören klockan 07:23!?! Ska bli så himla skönt när de är färdiga för de stänger ju av vattnet och grejar med på dagtid. Men tiden gick hyffsat snabbt på jobbet och mina små frön började idag, hur kul som helst! Och något som är snäppet bättre är att de ska sitta i Team 2 vilket är alldeles precis bredvid oss. I like!

Efter jobbet drog jag hem och levde som en arbetslös för ett tag, det var sjukt nice ändå! Käkade bullens och kollade på vänner tills det var dags att gå till utbildningen på ett annat jobb som jag började på idag. Var helt okej och människorna verkar vara supergoa! Blir likadant imorn, så det kommer också att bli en otroligt lång dag. Vilket gör att jag får runda av här. Måste duscha, plocka undan det värsta och prata med Elina innan jag går och lägger mig. Min fina!

DAGENS: Tomas är helt allvarlig och bara: Är det bara jag eller är denna tröjan för kort? Han fick både mig och Anna att vika sig av skratt och ett dagligt Tomas-citat gick iväg till Annas kille.


Sån härlig bild på mig & Siri ♥

don't stop believin'

Godmorgon!

Har haft en sån skön start på denna dagen. Vaknade runt 9 och gick ner och hämtade en strömsladd till datorn då den dog igår när jag kollade på film innan jag somnade. Kollade färdigt på 'Salt' medans jag knaprade på lite godis som blev över igår när mamma & jag kollade på föräldrafällan!

Och nu sitter jag på altanen i tropisk värme, heeeelt underbart! Sån tur som är ledig idag för detta hade jag gråtit floder för om jag suttit inne och arbetat. Dessutom gäller det att tagga tills ikväll, för då kör vi all-in! Inget annat duger, ska t.om. supa Oscar under bordet. (fast hur det går med det får jag återkomma!)

Det är i alla fall tänkt att jag ska göra lite nytta innan jag drar iväg på äventyr. Dusch/smink/hår, läsning och så. Hade även behövt ladda min iPod då jag behöver sällskap när jag ska cykla hem mitt i natta all by my self. Kommer dock ha min reflexjacka så jag kommer synas åtminstone. Sen är det väl tänkt att jag ska möta upp både Jannie & Oscar innan vi drar till Bygdegården där vi ska spendera de närmsta timmarna.

Men innan dess ska jag äta frukost, ringa hovslagaren då jag vill rida igen innan detta året är slut och så ska jag lyssna på 'Segertåget' och tänka på personen som delar denna låten med mig. Förresten; bara 4 dagar innan jag drar till Jönköping, woho.


Joss är typ världens sötaste här medans jag ser ut som stryk. Men det var en fin vecka ♥

Later dudes!

hummingbird heartbeat

Nu ska jag gå och lägga mig, är helt slut efter idag. Inte så konstigt i och med att det har varit väldigt mycket! Dessutom så åkte vi till Börje's efter 'samlingen' och handlade tills plånboken började gråta.

Köpte på mig en massa, var verkligen i behov av sjukt mycket grejer! Köpte världens coolaste jacka, ser ut som en sån byggkillarna har - illgul med reflexer. Blev även ett par ridbyxor, ny hjälm, reflexer till Chappe, lite borstar och så! Hittade även ett par sjukt snygga ridstövlar men eftersom jag har så korta underben var de för långa för mig. (låter kanske lite konstigt, men när jag böjde benet åkte kanten in i knävecket) 1500 gick kalaset på och jag är mer än nöjd då jag fick med mig riktigt fina grejer.

Så nu ska jag avrunda kvällen med en filmpremiär. Har nämligen filmen 'Salt' hemma som har biopremiär ikväll, schysst. Lär dock somna 5 minuter in i filmen men det är väl en risk jag får ta. Gäller ju att vara utvilad tills imorn :D


Better togeather

mot den eviga vilan

Jag ska inte ljuga, det har varit en jobbig dag. En riktigt jobbig dag. Man tror att man är stark men såfort jag tog mitt första steg i kyrkan brast det. Kanske var då man riktigt förstod att man inte kommer träffa honom mer, aldrig någonsin. Jag tror alla försökte vara tappra och vara ett stöd för Birgit, trots att alla förlorat en som de tyckte väldigt mycket om.

Jag kommer sakna dig.



Flaggan var hissad

Birgit & jag ♥

Finaste Bengt!

who am I living for?

Umgås för tillfället med mamma & Twist. Eller ja umgås & umgås, vi kollar på TV samtidigt som jag kelar med hunden, dricker te och sms:ar. Fullt upp med andra ord, but that's the way I like it!

Snart är det dags för duschen, den ropar på mig för fullt för såhär kan jag faktiskt inte se ut imorn. Någorlunda presentabel måste man ju i alla fall vara. Sen SKA jag i säng tidigt ikväll för att vanka runt som en zombie är faktiskt inte särskilt presentabelt, dessutom är ordentligt med sömn A & O (sägs det i alla fall)

Kollar även runt på lite sista minuten igen, det rycker i min resnerv och JAG ska iväg. Vart jag kommer? Spelar ingen roll. När jag åker? Spelar ingen roll. Med vem? Okej, det spelar någon roll. Jag vet precis vilka personer jag vill ha med mig, synd bara att alla är fast med annat. Hade visat er hur det går till med dans på bardisken, hänga i solstolarna vid vattnet och dricka kall öl på boattripen. För någon gång måste man uppleva det jag försöker återuppleva varje gång jag åker :)


På lördag är det dags att fira lilla Rassel & jag vet redan nu att det kommer att bli heeeelt galet!


Njae, dags att dra sig.
Later!

17:00

Hej!

Jag var allvarligt talat en riktig zombie imorse med, helt sjukt att gå upp halv 7 ju! Men klarade mig igenom mina 5 timmar och hade dessutom sällskap av Tomas vilket var riktigt skönt. Att sitta själv är nämligen inget jag kan rekommendera. Och snart blir det fler jobbtider med Bea och Anna med, can't wait!

Efter jobbet drog jag till... håll i er - tre G med Elina! Det börjar faktiskt bli lite pinsamt att beställa samma sak varje gång, dock olika te-smaker men ändå! Janie tyckte vi skulle ha ett klippkort där och jag säger absolut inte emot, det hade verkligen varit perfekt. Eller ett presentkort när jag fyller år kanske? Nja, det får inte gå för långt alltså!

När vi ätit färdigt drog vi runt på stan och kollade. Köpte välbehövda leggings och så två tröjor/tunikor på JC. Sällan jag hittar något där faktiskt. Gick runt i resten av affärerna innan Elina gick till tåget och jag till lägenheten. Åkte sedan med mamma och Niclas hem för imorn är det dags för ett långsamt farväl.


Jag och Olli, love this picture! (jag ser mongo ut, men andra halvan ser sockersöt ut)

fuerteventura



Här är lilla jag i mina favoritkläder jag hade när jag var mindre på Fuerteventura där jag hade spenderat en vecka med Kim och mamma och dom =) Satt inte helt fel!

!

I'm wearing my heart on my sleeve
feeling lucky today, got the sunshine
could you tell me what more do I need
and tomorrow's just a mystery, but that's ok

a moment changes everything

I'M NOT LIKE RIHANNA, I DON'T LOVE THE WAY YOU LIE.
(och den sista idioten är inte född än!)

Är snart färdig med rummet faktiskt! Lagt smutsiga kläder i tvättkorgen och vikt resten. Har även bäddat sängen osv. känner mig rentav pysslig idag. Tog även det värsta i köket, men hallen och badrummet är det ingen idé att jag rör då de fortfarande håller på med rören så de lär väl bara flytta runt grejerna igen är jag rädd för.

Men nu är klockan över 15 och jag ska ringa Elina som precis slutade, har lite smaskiga detaljer att dela med mig av. Alltid så jäkla kul och jag vet att hon uppskattar lite skvaller ;p men vem gör inte det i och för sig?


Marmaris i vårt hjärta! Hade nog gjort det mesta för att kunna sitta där och snacka, dricka god P2, umgås med alla fina vänner och njuta. Festa hela natten och så slappa på stranden eller ta en boattrip. Men det var inte sista gången, ska ni veta! Toksaknar idag ♥

holding on

Hej allihop!

Har precis landat i soffan min, skönt trots att det varit en kort arbetsdag. Blev tyvärr ingen lunch med Johanna då både hon och Milwa insjuknat mer i förkylningen än när jag var där, men det får vi ta igen! Istället har jag bestämt mig att jag faktiskt ska städa lägenheten. Dunkar nämligen musik och försöker få in rätt känsla, bara hoppas att den infinner sig också.

Därefter blir det en runda hem, har bestämt mig för det faktiskt. Behöver nog prata med mamma lite om Bengt och det. Känns fortfarande så himla overkligt och som om det inte ens har hänt även fast det har gjort det i allra högsta grad. Nu på fredag är det begravning, närmar sig verkligen med storsteg. Tänker på dig ♥

zombie

Jag är en zombie idag, bokstavligt talat. Innan klockan 7 på morgonen ringde det på dörren, visade sig att de som lägger om rören i huset ville in i just min lägenhet. Såg nog ganska sömnig och seg ut så han erbjöd sig att börja hos grannarna istället. Trodde jag inte skulle se dem mer men likförbannat var de där en kvart senare och skulle in. Så fick försöka sova den sista kvarten, ganska medveten om att de fortfarande var i lägenheten, innan jag gick upp. De hade som tur väl gått då.

& på jobbet är det ensamt som vanligt. SÅÅÅ jäkla trist faktiskt då mina arbetskolleger är dem som gör jobbet till det fina det faktiskt är. Verkar som att alla andra har blivit omplacerade nu så mitt hjärta skriker efter Anna, Bea & Tomas eftersom de också borde vara här med mig nu. Visst, på detta sättet blir jag mer koncentrerad. Ingen Shayan, Anthiono eller nån annan som stökar och bökar. Men hellre lite stök och bök än ett ensamt helvete.

Aja. Har iaf något kul att se fram emot. Bestämde nämligen igår med Johanna att vi ska äta på Thai idag efter jobbet. Kan ju inte bli bättre. Och efter har jag inte direkt några planer, får se om jag åker hem eller inte. Var ju ett tag sen faktiskt, gäller att passa på när man faktiskt kan!

Later!


RSS 2.0