kom kom kom

då var man i brömsebro igen, alltid lika uppskattat från båda hållen vilket är otroligt kul. blir troligtvis att jag stannar här tills imorn runt lunch då jag sen ska in till stan igen för att möta upp elina. vi hade tänkt att ta en premiärglass på glassiären. vad sen kvällen erbjuder får tiden utvisa!

tidigare idag hade jag ett möte som gick kanoners och så lunchade jag och mamma på royal thai! så otroligt gott verkligen och det är ju inte varje dag man går dit.

förresten angående min högskoleanmälan så tipsade mamma mig om ett program som jag fattade tycke för. fysisk planering heter det och finns att läsa på BTH. så det satte jag som mitt förstaval & hoppas verkligen jag kommer in :) sen om jag vill börja är en annan femma, men detta är verkligen något jag faktiskt KAN tänka mig!

här är en liten beskrivning då jag inte tror så många vet vad fysisk planering faktiskt är:
"Att vara fysisk planerare innebär att medverka i processer där såväl analytisk, kreativ och kommunikativ förmåga är värdefulla. Du arbetar med den fysiska planeringen inom eller i relation till de politiskt styrda organisationerna. Du kan t ex arbeta inom kommunernas planerings-, stadsbyggnads- eller miljökontor, på länsstyrelsernas plan- och miljöfunktioner, inom statliga centrala myndigheter (exempelvis Boverket, Transportstyrelsen – f d Vägverket, Banverket eller Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, f d Räddningsverket) och på privata företag som arbetar med planerings, infrastruktur och stadsbyggnad. Arbetet är omväxlande och du får arbeta i ständigt nya projekt med många andra människor inblandade som till exempel yrkesutbildade specialister, politiker, exploatörer, föreningar och medborgarna."

later!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Oj fysisk planering? Det är typ en av de svåraste utbildningarna som finns har jag för mig. Men man kan bli ganska mycket så det är nog värt det!



Du är så ambitiös Nats! Själv sitter jag bara och degar och har ingen aning om vad jag ska göra sen. :P Haha



Saknar dig! ♥

2010-04-16 @ 19:19:15
URL: http://kajsadebourg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0