"tiden går fort när man har roligt"

"vad snabbt tiden har gått ändå" säger andreas när klockan börjar närma sig 22 och visst gjorde den det. tiden går snabbt på jobbet och precis som elina sa nyss när vi pratade i telefon så ska jag vara glad över det. det är jag, var inte oroliga. jobbade mellan 17-22 och i början var det väääldigt mycket samtal så det blev inte att man satt ledig något så vi blev glatt överraskade såfort vi blev lediga och kunde ta det lite lugnt.

& innan jobbet blev det som sagt träning och tidsoptimist som jag är höll jag på att komma försent till jobbet men med 3 minuter tillgodo var jag minsann nöjd med mig själv. imorgon blir det troligtvis med träning innan jobbet då jag har samma arbetstider som idag men får gå dit tidigare så jag kan springa ut ordentligt för när jag väl skulle göra det idag var det bara ett löpband ledigt och det fick man bara promenera på så blev rask promenadtakt ist. 

blir kanske även jobb på onsdag då jag sa till josefine att jag kunde ta hennes tid, så får hoppas att jag får den. och efter jobbet blir det isåfall en utgång med flinet, för det var så längesen och vi behöver ut och svänga våra lurviga. saknar mitt flin ♥

nu ska jag övertala nanna att komma in till stan imorn, hon behöver få lite 'stadspuls' i sig  - och så lite glass såklart :)
later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0