(det är där man odlar rädslan att bli glömd)

Har varit en dag som gått sååå sakta samtidigt som den har gått snabbt. Är väl mest för att huvudet inte riktigt hängt med riktigt men har sovmorgon imorgon så hoppas att det blir bra efter att jag har fått sova ut =) Vi har haft mycket att göra stundvis medans det ibland varit hur lugnt som helst vilket kan vara skönt, hinna pusta ut. Hade även möte där vi gick igenom rutiner så vi är så enade som möjligt gentemot de vi jobbar med så inga blir förvirrade.

Nu är jag hemma och åt upp den där halva pizzan jag inte orkade igår. Hade jättegärna velat ringa några samtal som jag måste göra men huvudet orkar inte det ikväll. Är så många jag inte pratat med på länge och behöver verkligen catcha upp! I och med att man sitter i telefoni 8 timmar om dagen är man inte så sugen på att alltid lyfta luren så fort man kommer hem. Men ni ska veta att jag tänker på er, särskilt ikväll.

Är det förresten bara jag som har blivit så där supersnurrig? När jag stod och väntade på bussen efter att ha slutat jobbet så fick jag för mig att det var denna helgen jag skulle till Malmö och Olivia fast det i själva verket är nästa igen. Satt och fick lite smått panik eftersom inga kläder jag vill ha med mig är tvättade, både den lilla datorn och min resväska är i Ledja och min sminkväska och plattång hos Vickan. Success va? Som tur väl har jag mer än en vecka på mig så nog ska jag hinna minsann och ni anar inte vad jag längtar. Ska bli sjuuuuuuuukt kul :)



Nu börjar näsan bli täppt och jag känner att en förkylning är på väg, så nu ska jag leta efter nässpray.
Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0