I can walk 1000 miles to be with you

elina och kajsa gick precis ut genom dörren & b' för någon timme sedan. och nu har även dammet lagt sig på pantarholmen:) lite tomt och tyst, men kajsa fixade med mina kanaler så har mer än 1, 2, 4 och 6:an :)


det blev en trevlig dag, vaknade upp med pinglorna elina olivia och linda! blev en natt med skavfötters med elina ;) vilket betyder att man oftast sover utan täcke och upptryckt i väggen - men jag klagar inte (y) sen tog jag och b frukost på subway, vilket var mys. innan vi gick ut på stan, superskabbiga, men är man luffare så är man?

sen åkte jag hem, städade lite och så sen kom kajsa och linda som varit hemma en runda! sen handlade vi, blev inte tacos som vi först tänkte utan fläskytterfilé, potatiskroketter och bearnaisesås! mums! och även godis, chips, glass och jordnötsringar på det! tackar vi inte nej till. blir till att träna imorn känner jag. sen kollade vi på melodifestivalen och trots att vinnaren är ganska häftig tycker jag verkligen inte att hon ska representera sverige. måns emd eller alcazar hade varit så mycket bättre. men lindas favorit 'snälla snälla' vann inte, så lite glada kan vi vara (a)

och pokerkvällen igår var riktigt trevlig, även om man tröttnade på att spela tillslut! vi höll på från 9 till kvart i 3 typ. och jag som trodde det tog 2-3 timmar? haha. men det gick bra och storspelaren sebbe åkte ut först trots sin keps "här bestämmer jag" och sin maskot. jag klarade mig undan kniviga situationer och kom faktiskt tvåa, förvånande nog. blev dock lite putt på alla sura och vresiga människor, visst förstår jag att folk går in för att spela, men inte måste man fräsa för det? skitsamma. det är bara det trevliga man ska komma ihåg:)

jag håller dig för mig själv och försvarar dina handlingar (så gott jag kan)
ibland är det svårt att inte göra det hjärtat vill

och veta att man är säker

för jag kan inte vara helt ute & cykla?

you are my sweetest downfall

n
ats


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0