jag ska göra någonting, jag ska slå er med häpnad

vi tog lille twist till veterinären idag :( han bara pep och per så fort han rörde på sig. så vi lämnade honom där äver dagen för att de skulle röntga och kolla vad det var för fel på honom. men för att se det var de tvugna att ge kortison. men nu är han iaf hemma och ska nog dit imorn igen. kan ju bara bli bättre med min nutte:)

var med på biologilektionen idag med, det är ganska skönt. kunna sitta med sin klass och syssla med något helt annat. bara för sällskapets skull ju. och sen är det ju bara positivt att man lär sig något med. som idag hade smartis lektion om bukspottskörteln, diabetes & sånt.

efter det matsalen där det serverades annorlunda mat. ris & kycklingköttbullar i tomatsås. men det gick väl att äta. när vi kom tillbaka till skolan fick veta attv cissi var sjuk så vi fick en riktigt tråkig uppgift istället ;s och sen hade vi religionsprov, har ingen aning om hur det gick.

skulle med haft en lektion med marcus men eftersom vi hade vårt handledarmöte i fredags så slapp vi det idag (y) så istället slappade jag i bönan en stund innan jag fick tummen ur röven och gick till bibblan. hittade 7(!) böcker till min uppsats och fick betala av halva min skuld (det enda jag hade i plånboken) för att ens kunna låna böckerna. så går det när man försöker låna böcker av tjurkärringar ;s så nu har jag att göra iaf.

imorn blir det jobb! ses verkligen fram emot. precis lika mycket som att jobba på onsdag
men pengar är pengar och det är en världslig sak
som tur väl är åker vi till trysil på söndag! ;) så man har något att se fram emot!


calle - "om jag vore tjej skulle jag vara gay"
en mindre lyckad översatt version av if I were a boy

gammal klasskamrat blir rikskändis. haha

Kommentarer
Postat av: Josefine

haha beyonce annars kanske ;P dooh ;D

2009-03-24 @ 09:14:48
URL: http://kuggebodagangstah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0