SÅJA

NU är tågbiljetten mot nordligare breddgrader bokad. Den 9:e september far jag mot Jönköping, eller Habo närmare bestämt. Ska umgås, umgås och umgås med min pärla. Ser verkligen fram emot detta, kommer bli 4 oförglömliga dagar ♥

För man ska ta vara på det man har!
Det är lätt hänt att tappa bort varann bland veckor, månader, jobb & plugg. Men se till att ta vara på dem som ligger er nära hjärtat, jag gör mitt bästa :)

if only your bed could cry

Kom hem för ett tag sen, till en lägenhet som är lika rörig som mina tankar just nu. Kanske är det så att ens hem speglar ens personlighet, vad vet jag? Jag vet iaf att jag faktiskt njuter lite av att än så länge sitta på vikariepoolen. Jag har tid att göra saker som betyder något för mig. Jag kan göra saker som att åka till Johanna & c/o helt spontant och slippa stressa tillbaka, jag kan ge mer tid till mitt lilla odjur som behöver det mer än nånsin, jag kan ta sovmorgon och vara vaken sent om jag vill, jag kan ta en långtrip till mitt hjärta i Habo och massa annat. Istället för att sura ska jag uppskatta. Livet på en pinne ska inte vara lätt, särskilt för en förvirrad person som mig, men fytusan vad livet kan vara fint. Jag lever & jag mår bra, inte alla har den turen.

Nu ska jag göra lite vettigare saker, berättar mer om det sen.



you can hang with me

Idag har jag klämt det sista ur den sista sommaren känns det som! Jobbad mellan 8-13 (mucho skönt!) och därefter åkte  jag till Kuggeboda. När jag kom fram så märkte jag att Chaplin tappat en sko, men gav det en chans ändå då jag ändå var på plats. Tog en skrittrunda på några kilometer och märkte ingen direkt skillnad även om det aldrig är bra att rida om de är vana att ha skor på alla fyra. Fick iallafall numret till en hovslagare av Johanna och får se om jag kan be honom komma nu i veckan, ska bara höra med Chaplins ägare först vad hon tycker. Fick även ett tips av Johanna angående att Chaplin börjar bocka såfort vi kommer ut på ängen och han har fritt framför sig. I och med att han är så hög och lång får han ont i ryggen av att galoppera då han är så otränad. Så får bli skritt & trav för oss ett tag framöver så vi stärker hans rygg, och därefter kan vi dundra fram tillsammans på ängarna i härlig galopp. Nu har vi ett mål iaf - tillsammans!

För tillfället slappnar jag av lite hemma. Har tänkt möta upp Elina på stan senare så får bli en dusch innan dess. Dessutom måste jag på allvar ta hand om kaoset som just nu infinner sig i min garderob. Eftersom jag inte riktigt hade tid till att städa innan festen i fredags gjorde jag det välkända misstaget att lägga alla kläder som låg i stolen i garderoben och där ligger de än, fett jobbigt! Annars försöker jag pyssla med mitt schema samtidigt som jag försöker få tag på Joss. Planen är nämligen att faktiskt planera in en resa till henne, behöver bara veta NÄR jag kan komma :D


I love yo

Nej, men dags att ta tag i livet även om att ligga i soffan kan vara så mycket skönare ibland
Nats

If you're alone, I'll be your shadow. If you want to cry, I'll be your shoulder. If you want a hug, I'll be your pillow. If you need to be happy. I'll be your smile. But anytime you need a friend, I'll be just me.


will you catch me if I fall?

Tror att texter, poesi och andras ord skulle kunna beskriva mig bättre än vad jag själv kan idag. Är lika förvirrad som vanligt men varför skulle ni vara förvånade? Börjar ju tyvärr vara vardagsmat! Idag skulle jag kunna vara lika duktig som alla andra - och börja skolan. Var faktiskt ganska pepp där ett tag när jag såg att man fortfarande kunde söka till fysisk planering så jag mailade den ansvariga på BTH. Visade sig att man kunde söka - men skulle hamna på en väntelista. Men hallå, varför inte bara stänga tiden för ansökning istället?!

Istället fortsätter mitt liv som det var i våras och jag ska faktiskt inte klaga ändå. Visst, jag är fortfarande ganska putt över deras beslut men de verkade ju ha sina anledningar ändå. Jag har iaf kommit underfund med att jag kommer ha så mycket tid att göra saker jag älskar, kunna träffa de jag älskar och utveckla mig själv. Att jag sen är 19 år och inte riktigt vet vad jag vill göra med livet kanske inte är det största problemet just nu? Jag ska passa på att njuta av sovmorgnar, kvalitétstid med Chaplin och såklart åka Svearike-runt för att träffa alla glada själar som vill träffa mig. I höst är det tänkt att jag ska till Jönköping, Habo närmare bestämt, för en lååååång dejt med min pärla Joss! Det är verkligen så välbehövt och är just nu prio 1! Därefter blir det både Stockholm och Malmö där det finns några vilsna själar som längtar efter mig ;p

Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker

everybody crash and burnes sometimes

Märkte att jag inte skrivit sen i fredags, men jag har haft fullt upp med att ha ROLIGT!

Hade så jäkla bra på den sista 'riktiga' arbetsdagen. Skrattade och skojade som vanligt med Shayan (det enda som skiljdes var att det var hans sista dag) och det var skönt. Lunchade och så men på eftermiddagen började han må dåligt så han gick hem tidigare, så sorgligt. Världens skönaste människa så jag håller verkligen mina tummar att du ska få jobbet i Norrköping gubben!

Fick även sällskap av några X-pressare på jobbet som behövde nya avtal (som de ändå inte använde sen!) Men det var trevligt och så fick de träffa alla de andra =) Efter jobbet mtötte jag upp Elina på tre G och sen gick vi hem. Var egentligen tänkt att vi skulle slappa eftersom vi inte var så många som var på att men nej, vi bestämde oss för att det var fest iallafall! Satte igång skallkedjan och fick med oss ett par stycken. Runt 10 var Carlos, Tomas & Fiona här. Efter det kom även Aimen & Ahmen och sist men inte minst kom även glad Anthonio! Här satt vi och tjoade och så innan vi drog ut och eftersom vi inte alla kom in på Nivå blev det en nödlösning som funkade oerhört bra ändå! Hade nästan pinsamt kul när vi dansade runt där & träffade massa människor man kände. Kändes fint i magen, att se alla människor så glada är något alldeles extra.

När festen var slut drog vi på en raggarrunda för att visa en stockholmare utsikten från Bryggarberget. Han verkade vara ganska impad samtdigt som han dissade vår utsikt, but who can blame him? Det är ju inte direkt storstan. Somnade av att höra någon annans hjärtslag, det var inte helt fel.

Skippade frukosten & mötte upp Elina där hon drog ut mig, som var alldeles för trött, på stan! Men blev ett lyckat köp och så fick vi massa prylar från Blekingetrafiken så jag blev nöjd ändå. Sen gick vi hem för att sova en stund till SATC!

Var släktkalas i Kallinge efter så åkte med Elina till Ronneby där mamma & Niclas hämtade mig typ en timme efter. Var ganska drygt att sitta där men träffade Manisha vilket gjorde hela min dag. En sån otroligt positiv människa och den glädjen smittar verkligen. Att jag saknar henne på jobbet är helt självklart, men livet har sin gång. Men vi har ju fortfarande varann så man ska vara glad ändå! :)

Släktkalaset var okej, kunde sova lite på soffan! Blev god mat och kräftor och därefter åkte jag till Ronneby för att åka med Elina till stan igen. Meningen var att vi skulle kolla på film och denna gången gjorde vi faktiskt det. Fick sällskap av Aimen & Ahmed som inte var så glada över vårt filmval - Sex And The City, första filmen men eftersom Elina aldrig sett den fick det bli den ändå :)

Somnade sent och vaknade sent av att Elina ringde mig. Då var nog klockan halv 1 och det var längesen jag hade möjlighet till det. Lever som en timanställd igen med andra ord för imorgon tar jag mitt första pass som om jag satt i riktiga vikariepoolen igen, vilket är precis vad jag gör. Får dock hoppas att jag inte kommer att sitta helt ensam i och med att vi än så länge bara är 3 st som är där just nu. Det är sorgligt och jag kommer att sakna alla de andra runt mig, men vi kommer lösa det. Aldrig att vi ska förlora varann i den stora byggnaden. Hålla ihop för kung och fosterland. Jag trivs med er och trodde aldrig att det skulle bli så bra som det blev. Men det blev det och jag är så otroligt glad för det. Tack för att ni finns! Ni är så mycket mer än arbetskamrater, ni är mina vänner!

Men nu har jag inte tid att skriva mer. Det har tagits endel bilder och har ni tur att jag orkar lägga upp dem så kommer den sen. Gör de inte det så hamnar de väl på facebook och om de inte gör det.. ja då får ni helt enkelt inte se dem. Vilken osis! Nu ska jag ta tag i mig själv, duscha, plocka undan lite i lägenheten för att sedan åka till Brömsebro och mitt andra hem. Det var alldeles för längesen och det är inte OK! Så nu ska jag passa på när jag har all tid i världen =)

Later!


V.I.F

Igår blev döden påtaglig. Jag förlorade min låtsas-morfar i söndags och i torsdags fick jag veta det av mamma. Man kan veta att en person har varit dålig länge och kanske inte har så lång tid kvar, men ändå är allt så.. känner man sig helt tom. Jag såg honom sist i början på sommaren och jag är oerhört glad att jag följde med mamma dit. Han har längt haft dåligt minne och haft svårt för att känna igen personer och just därför kändes det extra bra att han kom ihåg mig.

Detta sänns såklart jättetrist och tar ett tag att komma över. Människor kommer och går och det värsta är att förlora människor som verkligen betyder något för en. Jag kommer tänka på dig Bengt. Du och Birgit var  så bra människor som brydde dig om mig och Mamma när vi inte hade så många här och sen dess har ni alltid funnits med i våra liv. Ditt tog slut nu och på fredag ska du gå mot din sista vila. Det kommer bli en tuff dag men jag ska göra mitt bästa för att finnas där för Birgit, för det är nu hon behöver oss som mest ♥

Vila i frid
Du kommer för alltid vara min andra morfar, det kan ingen ta ifrån mig


bland pärlor och svin

Det här med att blogga regelbundet är nog inte min grej, men jag gör mitt bästa.

Tänkte berätta lite om i onsdags. Efter jobbet mötte jag upp Olivia & Siri på Stars and Stripes. Där satt vi och käkade och under tiden så kom även Elina. Efteråt gick vi hem till mig innan vi drog till Harrys! Vi dansade och härjade mest hela kvällen vilket var helt underbart! :) Mötte upp några X-pressare som var på besök i Karlskrona och fan vilka sköna människor. Hängde med dem hela kvällen och innan alla drog hem gick vi för nattkäk på Michell's eftersom de andra var hungriga.

Och igår jobbade jag som vanligt. Efter jobbet var det tänkt att det skulle bli en kort runda till Kuggeboda. Red ut all by my self på en stirrig Chaplin. Skulle ta värsta galoppen på ängen var det tänkt men eftersom att han är så jäkla busig så blev det mer bock än galopp. Han får skylla sig själv, bara han som förlorar på det. Men nån gång ska det vara pli på även honom! Skulle egentligen åkt hem efter men Elina lockade mig med äggmackor och en skön soffa och det erbjudandet föll jag för!

Idag är det jobb & efter jobbet ska vi poolare träffas, kanske för sista gången? Äsch, jag ska inte vara så negativ. Bara så trist att Shayan fakiskt slutar idag. Hur ska jag klara mig utan honom? Men det blir inte ett hejdå, utan på återseénde :)

Later!

YEAH

Om 30 minuter drar vi ut till Harrys och skakar rumpa med Sean Banan (Shayan) :D Alltså inte Shayan så, bara att han heter det i andranamn. Kanske träffar på Anthiono (Bror) ute!

So long
inte tid med detta
bye  bye

"lilla gubben"

Har precis avslutat en lunch med Shayan, Carlos & Tomas och det var lika trevligt som vanligt. Har några minuter kvar på lunchen så passar på att dela med mig av vad jag har gjort sen igår.

Efter jobbet åkte jag ju till Kuggeboda. Blev en kort runda då mörkret la sig snabbare än vi trodde. Både ryttaren och hästen är lättskrämda=ingen bra ekvation. Men tillbaka i stallet hängde vi lite med Ingela & Budda innan vi drog till Elina och blev serverade världens godaste kantarellmackor. Sen la vi oss i soffan och somnade.

Tanken var att vi skulle rida innan jobbet idag men dumma som vi är ställer vi inte klockan. Eller Elina ställde klockan men hade ignorerat den. Så blev istället att stressa hem för att duscha & byta om innan jobbet. Hann inte ta med mig någon lunch så blev pastavagnen idag, men kyckling/fetaost-sallad tackar man aldrig nej till.

Idag är planen att möta upp några tjejer på Stars and stripes och sen får vi se vart det bär hän. Jag tvekar inte för en utgång då det är säsongsavslutning på Harrys vilket kan bli riktigt grymt. Men den som lever får se.

Later!

so on

Övertid på jobbet, tog Marinas sista 1½ timme. Goodwill. Efter jobbet blir det att dra till Kuggeboda till Chaplin & Elina :) Vi har ju lite att ta igen då vi inte setts sen förra veckan och det har hänt en hel del grejer. Mitt lilla flin ♥

Annars är det fortfarande aningen deppigt, men livet är orättvist det har man ju hela tiden fått höra. Nu har jag fått känna det själv och det är inget jag tycker om. Livet går vidare och jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra. Plugga? Flytta? Söka jobb utomlands? Nöja mig med det jag har för tillfället i hopp om mer? Gå och dö fram till nästa sommar? Satsa på en karriär som dressyrstjärna med Chaplin? Vindsurfare på Australiens kust?

Ja, ni ser ju. Möjligheterna är ju oändliga, dock är jag drabbad av beslutsångest! Jag är ung, jag har hela livet framför mig - varför stressa in i något jag inte är säker på?

Later!

och så var det med det!

Passar på, när jag ändå inte har något annat att göra, att lägga in bilderna på datorn. Eftersom att Viktor har tjatat ett bra tag att han saknar dem ute på Facebook kanske han har tur ikväll. Men jag lovar inget, är nämligen sjukt mycket bilder som ska granskas innan de kommer upp.

Update: bilderna är nu uppe för allmän beskådning! :)


Bjuder på en på mig och Kajsa, som vi är så glada över att ha tillbaka hos oss!
(jag ser dock ut att ha världens rufsigaste hår, kanske var så med)




Godnatt!


what if the sky falls down?

Innan försökte jag och det kändes som om jag kunde leva med det, jag var ju åtminstone inte ensam. Men det går inte nu för allt är så jäkla örättvist. Inget jag vill skriva ut här då informationen kan hamna i fel händer. Är bara så jäkla besviken över situationen men jag vet att det inte finns mycket att göra för tillfället. Jag biter i det sura äpplet och ska försöka göra det bästa av saken.

Det finns alternativ, gäller bara att se dem. Jag ska göra så gott jag kan, även om livet just nu verkar vara en berg-och dalbana! Finns alternativ och skulle jag nånsin ha tråkigt har jag ju alltid Chaplin att lägga min tid på.

Usch, jag orkar inte mer nu.
Skriver kanske mer sen, later!

sweet weekend

Det är så enkelt att sammanfatta det bra i livet; det är på helgerna man riktigt lever. Mina helger har varit helt underbara den senaste tiden och denna var inte något undantag!

I fredags skålade vi glas på Kajsas altan precis som vi gjorde för ett årsen. Det var fint, att träffa Kajsa igen var fint och att umgås med alla var fint. En fin kväll helt enkelt som innehöll både det ena och det andra. Dans, sång och glädje. Avslutades med en cykeltur till Agdatorp längs E22:an i spöregnet, både jag och Nanna såg ut som två blöta hundar när vi kom fram. Tack Kajsa, och i höst blir det mer sånt när du också ska hänga på Telenor ;)

På morgonen när vi vaknade kollade vi på Smala Sussie till frukosten. Sen bar det av till Kuggeboda och en tjurig Chaplin, han var verkligen inte på humör för att träna i paddocken. Men vi är tjurskallar båda två och jag är inte den första som ger mig. Så blev iaf en halvtimme i paddocken och efter det tog vi en liten runda för att han skulle kunna få ner pulsen lite :)

Efter att ha fixat färdigt i stallet och snackat med Ingela drog jag hem till Ledja. Hade tänkt ta en powernap innan jag drog till Emelies 20-årsfest men det visade sig att den började tidigare än väntat så fick stressa in i duschen och fixa mig. Väl där möts jag av goda, glads skogsgänget som var redo för fest - precis som vanligt :) Det bjöds på mat, sång och trevliga människor! När vi varit där i några timmar dök drinkbordet upp och alla fick fritt blanda det som de var sugna på! Blev några P2 och sen en drink som Johan envisades med att blanda till alla, kan ju säga att han var stolt över den ;p Var en bra kväll, som alltid med dessa kusar och nästa lördag korkas det upp med dem igen & det ser jag fram emot =)

Bilder kommer!
(kanske)

I swear, the world is unprepered

Ja, jag är sämst på det här med att blogga.. iaf när jag har ont om tid vilket jag har haft denna helgen. Har varit den ena grejen efter den andra - och visst blir man lite sliten men det är värt det tusen gånger om. För denna helgen & nästa flyr folket Karlskrona - IGEN. Det gör ont och jag kommer bli förvånad när ingen kommer att vara hemma och redo för äventyr nästnästa helg. Det kommer bli tomt och jäkligt men jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv och ta hand om det som är viktigt för mig. Därför blir det många roadtrips i höst till Sveriges alla hörn och vänner =)

Men för tillfället gör jag något annat som också värmer mig om hjärtat = letar resor! Har bestämt mig för att åka när min sommar-heltid slutar på fredag. Det som lockar just nu är Antalya där planet avgår nästa söndag från smidiga Ronneby. Det enda som saknas just nu är en resekompis så försöker pusha Carro. Dock vet jag att det kommer bli jobbigt att vara 4 timmar ifrån Marmaris och inte träffa Esen & c/o. Det är enda nackdelen med att åka till en annan stad. Men Marmaris är ändå Marmaris ;)

Men nu ska jag fortsätta att slappa på min lediga dag, och det får även ni göra. Senare kommer det väl upp ett inlägg med vad jag har gjort i helgen. Tills dess, på återséende!

rena rama klassfesten

2 har fått klartecken och nu väntar vi bara på den tredje! Kommer bli en bra höst här (får intala mig det, då jag fortfarande inte vet hur det ser ut än) på Telenor med ännu fler vänner på stället. Så bra människor, så jag längtar nästan lite till de börjar! :)


dra mig baklänges!

Var 25 minuter tidig till jobbet idag, rekord! Åkte nämligen hem med mamma igår och mös i Ledja :) Var riktigt skönt faktiskt och alltid kul att se lille tjocke Twist!

Idag blir det jobb mellan 8-16.30 (pärlan Tomas tog min ursprungliga tid på 10.30-19.00, så han är räddaren i nöden) och därefter ska jag hem för att hämta allt jag ska ha med mig till Nanna. Tänkte sätta sista touchen där innan jag drar till N-by! Kajsa ville nämligen att även förfesten skulle vara hos henne, så vi tar partaj hemma hos mig en annan gång :))

Så jag ser fram emot kvällen, kommer bli så jäkla kul!
Later!


Chaplin


word

so you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
or will you bring the better future then i had in the past
cause i don't want to make the same mistakes i did
i don't wanna fall back on my face again
i'll admit it, i was scared to answer loves call
...and if it hits, better make it worth the fall.

Upplev mer med Shayan

Hej!

Back at work, har rast för tillfället vilket är skönt då jag är jättetrött!

Igår bar det av till Kuggeboda efter jobbet där jag tog en lång ridtur med Chaplin. Oerhört stirrig emellanåt och blev livrädd när han såg en pool. Tur man satt kvar. Red en runda i skogen, var meningen att vi skulle komma ut vid paddocken vid Fällö men vi kom tillbaka på samma ställe som vi gick in på, snacka om att jag blev snopen!

Efteråt hängde jag med Elina i stallet innan vi drog hem till henne och kollade på tv och lagade avancerad mat! (läs: stekt falukorv på rostade mackor med tillbehör) Somnade gott på soffan och fick stressa på morgonen för att hinna handla innan jobbet, and I made it!

Idag blir det att åka hem till Ledja efter jobbet och kela med Twist och umgås mamma och Niclas :)

Later! 

UPDATE

Det var ödet, det blir inte jag och mina stövlar då de tydligen bara fanns i storlek 36.

Ska gå och supa bort mina sorger med Shayan i fikarummet med en god varm choklad.


today is a good day

Detta är en bra dag! Går bra pao jobbet och blev riktigt överraskad! Plötsligt när jag vänder huvudet och ser Kajsa - EFTER ETT HELT ÅR (och lite till!) Hur underbart liksom?! Det var en riktigt bra händelse!

Och det hände en till bra:ig sak idag! Som jag skrev innan om mig och mina stövlar - det skulle bli vi om ödet ville det. Har alltså gått och suktat efter den sen förra hösten men tyckte inte riktigt att de var värda 1500 spänn. Nu idag var mamma inne i affären som har 70% på allt och de blev mina! Ibland ska man vara klok och vänta ett tag, även om det lätt börjar klia i fingrarna.

Dessutom är det ridning som står på schemat efter jobbet vilket gör att jag avslutar en bra dag på ett bra sätt. Såna här dagar borde man definitivt ha fler av. Underbara arbetskollegor, Fina vänner och en hobby man trivs med.

nats

my pina colada boy

"Today it hit me - I'm never gonna see you again. At first I was okay with it, but then I started thinking about it and looking at pictures of us, and I realized that I have no idea how I'm gonna get by without you."

Efter en mysig kväll i kuggeboda med Elina var det jobbigt att gå till jobbet, och väl på jobbet gick tiden JÄTTESAKTA! fick tråkiga nyheter av Caroline, de vet fortfarande inte vad som händer med oss efter att sommarschemat slutar gälla. Att jobba mellan 17-22 vet jag är inget för mig, jag kommer gå loco. Jag är alldeles för rastlös som person, kan inte riktigt sysselsätta mig så länge om dagarna. Visst nu har jag ju Chaplin, och med detta kommer jag att få all världens tid över till honom.

Men när alla andra tar tag i sina liv, flyttar och donar. Jobbar heltid eller har ambitioner sitter jag är, igen, och har panik. Jag hade verkligen behövt den där heltiden. Något som binder mig då jag inget hellre vill än att åka härifrån. Kollar bartender- och reseledarutbildningar, resor och jobb utomlands - vad som helst! Men vet att det bara är tillfälligt då jag blev sugen på allt när Marina berättade vad hon kanske ska göra. Men i och för sig är jag inte svårövertalad eller så någonstans, så att få med mig på saker är ganska lätt!

Detta inlägg har tagit mig typ 3 timmar att skriva. Har hunnit vila, skriva upp en arg lapp på tvättstugedörren (då en människa gjorde mig bitter genom att ta min tvätt-tid), prata i telefon med både mamma och Elina och sen faktiskt tvätta. Fick dock bara 2 timmar så blev lite stressigt där ett tag och när jag kom ner för att hämta alla kläder var det helt mörkt då allt stängs av vid 22, lyckat!

Nu ska jag iaf försöka plocka undan lite här inne då det blir lidande när jag inte är hemma så mycket! Har lite disk som ska diskas och så ska alla kläder läggas in. Om det nu ska bli något här innan på fredag är det dags att sätta igång på riktigt. Stolar och bord måste bort och tavlor och dylikt ska pryda väggarna. Även min fina klocka måste upp, ska bara hitta ett riktigt bra ställe att hänga den på =)

Imorn - jobb och Chaplin :)

en kanonhelg = en sliten natalie

Jag är slut. helt slut, men det har helt klart varit värt det. Och självklart ska ni få veta vad för roligheter jag varit med om! :)

I fredags var det dags att fira B som fyllde 20 förra söndagen. Så sönderstressad efter jobbet infann jag mig nästan prick 19 och var bland de första faktiskt. En efter en droppade de in (förutom Filip & gänget som firade honom ett tag hemma hos honom) och det bjöds på god mat och fint sällskap! Kvällen innehöll sanning och konsekvens, sms-roulette (förlåt alla!) och så sång och dans! Vid 00-tiden drog vi till stan. Där inne gick vi ner till sailet för att hämta upp Nanna som åkte med en annan bil innan vi gick upp till Nivå! runt halv 3 gav vi upp efter dans, häng och nya minnen och drog hem! Nanna lyckades skämma ut mig påvägen hem, men ingen skada skedd. Och när vi kom till lägenheten var det så jäkla härligt för det var jag elina joss och nanna - samlade! Precis som förut, och även om några brudar saknades, så visste jag att det är såhär det ska vara!

Vaknade på morgonen och vi släpade våra trötta arslen till tre G (vad annars?) innan jag drog till Kuggeboda för att rida en alldeles för stirrig Chaplin. Det var nämligen grisfest i stallet den kvällen så redan på dan kryllade det av folk och en gris snurrandes på en metallstång är väl inte det vanligaste en häst kan se. Så efter mycket konster och tricks så blev det ett träningspass (för både honom & mig) stressade jag hem igen för att hinna göra mig iordning inför kvällen!

Var nämligen dags för Eriks överraskningsfest som alla lyckats hålla hemlig trots att det var svårt. Erik blev dock överraskad (även om han anat något) och vi fick ännu en kväll med trevligt sällskap och roliga lekar! :) Efter 12 tog jag bussen för att möta upp Siri, Olivia och Linda som åkte innan. Slutade med att vi satt hos Olivias kusin Julia och rökte (jag höll sällskap) med Calle från idol! Tjock, skäggig och skabbigt hår hade han så hade aldrig känt igen honom om inte Olivia sagt något. Drog ut igen då jag såg Erik & c/o utanför fönstrest men då vi inte kom in någonstans vandrade vi ronnebygatan upp och ner! Slutade med att jag rundade av på Michael's med Olivia och Siri innan hemgång då jag behöll tack vare Jesper, tack för det!

Igår blev det häng i trollskogen med Johanna med familj innan jag drog mig till Kuggeboda för att umgås det sista jag kunde med Joss som var på besök. Har varit glad hela helgen för att hon varit här, min pärla! Du vet hur mycket jag har uppskattat det och nu när jag kommer få mer ledigt om två veckor så är det min tur att besöka dig :)) När de skulle åka och äta kebab med storasyrran drog jag till stallet för en långtur med Chaplin och Elina, en oslagbar kombination! Var nog iväg i nästan 2 timmar och efter det belönade vi oss med varsin pizza på via vinetto innan det var dags att åka hem. Behöver jag ens nämna att jag var trött när jag kom hem?

Eller att jag var ännu tröttare imorse när det var dags att jobba? Men gick ganska bra ändå, konstigt nog. Och nu när jag har vilat några timmar här hemma har jag bestämt mig för att åka ut till Kuggeboda idag igen, trots att det inte blir särskilt länge. Eller ja, en sleepover och en av sveriges klockrenaste person kan jag inte tacka nej till!

Kommer bilder, jag lovar. (vet dock att ni säkert inte tror på mig längre!)
Later!


900815

Nu är den sista på radens tur! Idag är det för Viktor som flaggan hissas! Stort grattis till dig, och om jag inte vet vart du är så gissar jag på att du är i sjön. Förlåt, jag vet att jag är hemsk! :)


900814



Idag är det födelsedagsbarn nr.2:s tur! Denna gången är det positiva Eriks tur att fylla år. Så om lite mer än en timme ska han överraskas i Lyckeby där det är fest ikväll! (hoppas nu bara inte han läser detta, men det tror jag inte) Grattis iaf vännen, grym är du :)

filip 900813



Filip, en av de goaste människorna jag känner fyller idag 20 han med! Så ikväll ska även han firas med dunder och brak! Hoppas att du kommer bli nöjd med kvällen Filipos! :)

en alldeles underbar fredag

Hade en great kväll med Jannie igår även om vi har växt ifrån det där "gå på sailet för att man är cool". Man såg mest äldre och yngre människor men vi orkade inte pallra oss upp till nivå eller liknande utan satte oss istället ner för att kolla på människor, som kan vara lika kul det med. Kom i säng i tid, vilket var skönt!

Pratade även med Joss i telefon, så efterlängtat verkligen. Min pärla det och det är så kul att båda har så mycket att berätta. Du ska veta att det var inte lätt när du flyttade, men man får helt enkelt göra det bästa av saken :D och sålänge vi gör det bästa av saken kommer vi att ha varandra. Du är en av de bästa människor jag vet, ha alltid med dig det för något sådant kan liva upp en regnig dag som denna.

Dessutom sitter jag på jobbet och är alldeles blödig, så töntigt jag vet. Men på något sätt lyckades jag lista ut (innan hon gick ut med det) att Kajsa kom hem igår. Ett helt år och lite till har gått och snart får man se henne igen vilket är helt sjukt! Om jag (och alla andra) har tur så kommer hon ikväll till Linda, då hon kryssat i att hon kanske kommer. Du måste, Kajs!

Nu är det bara 2 timmar kvar på jobbet och sen börjar min efterlängtade helg! 20-årsfirande för Linda ikväll och så en överraskning imorn + massa annat smått och gott :) Har verkligen sett fram emot detta. Men nu ska jag ta en kaffe och fortsätta njuta av min rast. Later!

release me from this curse I'm in

Sitter just nu på jobbet, 'ledig' så ni behöver inte oroa er att jag bloggar när jag inte ska. Tröttheten är märkbar men man vänjer väl sig? Något som däremot är konstigt är att sitta helt själv. Anna åkte till Way Out West igår och de andra har inte kommit än så det är lite tomt :( Men har jag tur så kommer de nog snart.

Gårkvällen var nice! Satt inne på nivå och tog en fanta och nacho-tallrik med Jannie vilket var välbehövligt. Bestämde även att vi skulle gå en runda på sailet idag, undra om det fortfarande är något att ha? Kommer ihåg när jag var mindre 5-6 år sedan så var sailet årets höjdpunkt och jag kunde inte förstå hur de äldre inte tyckte om det lika mycket som jag gjorde. Men även jag växte upp verkar det som, då jag hellre tar något gott att dricka på en uteservering än går där nere varv för varv. Men visst, en karusell hade jag inte bangat :D

Och jag vet att jag har sagt det innan men jag är så trött på människor som tar energi eller helt enkelt inte ger något tillbaka. Det verkar kvitta om jag hör av mig, ställer upp även om jag egentligen inte kan och visar omtanke. För i vissa fall så går det inte att få någon respons ändå vilket jag tycker är oerhört tråkigt. Jag vet att man ska hålla sig till de människor som tar och ger lika mycket som jag gör för dem, men om det ändå vore så enkelt. Det finns vissa människor jag vill ha i mitt liv som kanske inte är de ultimata - men jag älskar dem för vad de är. Så på ett sätt måste man välja där, vilket är ganska sjukt då man inte ska vara tvungen egentligen.

Jag är för tillfället nöjd. Jag vet ungefär vad jag kan ge och få tillbaka av de flesta i min närhet så känner mig ganska trygg med situationen.

Back to work
Later!

dead and gone

är helt slut, utmattad och trött. jobb mellan 8-19 tar på krafterna och imorn blir det mellan 8-19.30 - men det kommer att vara värt det den 25:e, helt garanterat! ;D

Så nu ska jag efter att ha ätit och hunnit varva ner lite ut och möta Jannie för lite skitsnack.
Åh vad jag har saknat min brud!

Inte så avancerat inlägg som ni märker men jag varken orkar eller hinner skriva mer.
Later!

when I feel like this, nothing else seems to matter

Har nästan precis landat i soffan efter att ha varit igång hela dagen. Jobbade fram till 16.3o och därefter bar det av mot Kuggeboda för att ta ut mitt batteri på en runda. Han mötte mig i grinden och jag pysslade om honom, sadlade och allt det där och red ut för att möta Elina som varit på en runda med Pondus. Visade sig att hon kommit väldigt långt så blev inte så lång bit för mig. Red honom istället i paddocken medans Elina gjorde iordning Disco innan vi red mot Fällö och paddocken där.

Ibland tramsade han så mycket så man trodde att han bott under en sten. Det var ett nytt ställe för honom och det visade han mycket väl då det stod spöken i varje hörn.. så nästa gång får det bli att ha några sporrar så han lyssnar bättre på skänklarna. Annars tycker jag att han gick bra, gjorde lite framsteg. Hoppade även över några bommar som Ingela lagt ut, vilket var farligt i början men sen gick det så bra så!

Så nu är jag helt slut då jag var tvungen att laga mat direkt när jag kommit hem samtidigt som jag duschade. Detta gjorde att jag brände löken som jag hade på spisen, så fick bli köttfärssås utan lök som funkade det med. Är nämligen tvungen att ha med mig mat imorn då jag inte hinner köpa något innan jag börjar. Erbjöd mig att jobba övertid så ska infinna mig på jobbet 2½ timme innan jag börjar för att jobba med det administrativa - som vi ligger efter med något fruktansvärt. Detta kommer bli en lång dag, har jag tur får jag avsluta den på nivå med Jannie över en fanta eller nåt så man orkar nästa arbetsdag igen sen.


Bjuder på denna då den visar hur sjukt bra min och Nannas 'sweet miss blue' dans är!


dags att runda av, det är ju en dag imorn med
later!

dagens

tomas: "såhär skulle min pokémon se ut om jag fick designa en" och håller upp blocket med en fin skiss han precis gjort.

felsms.com<3


strålande nyhet


doris


Klockren!

the working week


måndag

Hemma efter första jobbdagen efter helgen, var väl kanske inte riktigt så kul men bara 4 dagar kvar. Dagen gick inte så långsamt ändå och gjorde ett sälj vilket alltid ger extra klirr i kassan! =) statistiken kom från veckan förr förra veckan då vi började sälja iPhone 4 och den var BRA! great.

Nu efter jobbet ska jag bara slappa och lägga mig i tid så jag är pigg till jobbet och resten av dagen. Efter jobbet blir det en runda till Kuggebodaskogarna till bästavän och pollen' Tänkte ta en runda i paddocken och försöka få honom att gå lite bättre då jag inte riktigt tycker om stilen 'huvudet rätt upp i luften' men ja, alla har ju sin egna stil.

Men nu blir det till att dra ut på en kvällsrunda med Twist som ska vara här tills imornkväll då de lägger om golvet hemma. Alltid trevligt med sällskap, att det dessutom är världens bästa sällskap gör saken ännu bättre ♥


working 9-5



Såhär givande konversationer kan vi ha på jobbet när vi inte har något bättre för oss.

900808

Idag är faktiskt inte en vanlig dag för idag fyller mitt B' hela 20 bast!


Grattis vännen, hoppas att dagen var superbra och att du kände dig ett år äldre :) Vi träffades tyvärr inte igår men vi laddar tills på fredag då det är all in och resten i håret (iaf från din sida ;p) Hela 4 år har vi snart känt varandra och jag vet att jag alltid kan gå till dig om det skulle vara något. Är stolt över dig att du klarar dig helt själv i storstan och aningen besviken på mig själv att jag inte ens besökt dig. Men jag hoppas på lite ledighet efter att sommarschemat är slut och då hoppas jag att jag ska nå huvudstan.

Borg i sitt essä på sin 18-årsdag!

jag älskar dig.

when it knocks you down

Idag vaknade vi i lagom tid efter att ha varit hemma runt halv 3-3 inatt, eller ja det var nog Elina vaknade och så kan ni lista ut resten. Satte på en film medans vi slövilade lite innan vi drog till tre G för frukost/lunch och så efterrätt (för en gångs skull) Den bakade potatisen satt bra i kistan och glassen var pricken över i:et.

När vi var färdiga så tog Elina bussen till Listerby där hon skulle bli hämtad och jag åkte hem till mig - till Ledja and there is no place like home. Det var bara jag och Twist i några timmar så passade på att chilla på soffan och gosa med min fina hund, alla borde ha någon som honom :) Sen när päronen kom hem började mamma och jag kolla på SATH 2 medans Niclas gjorde i ordning god mat (blev över så kommer ha en god matlåda till jobbet imorn). Efter maten kom Kauppis och fikade med oss. En helt klart härlig söndag måste jag säga.

Dessutom har jag blivit med säng. Mamma och Niclas var på en auktion (med bara nya grejer) och såg en som de tyckte skulle passa lägenheten och jag fick bilderna skickade till mig. Jättefin och så är den större än den jag har nu, perfekt! Vann även min auktion på tradera igår på en alldeles ny ridhjälm och idag skickade jag över pengarna till ägaren så om några dagar får jag hämta ut den på Hemköp. Visst, jag kanske inte tjänar storkovan på att beställa den på det viset men det är smidigt och man får den nästan till dörren utan några bekymmer =)


4 dagar på Öland med underbart sällskap får gärna göras om hörrni!

godnatt!

nv3 i mitt ♥

Hej bloggen!

Igår hade vi klassåterträff, vi blev 10/35 ungefär och man kan ju tro att det blev tråkigt p.ga. det. Men icke, det var många av mina närmsta vänner som befann sig där och sen även några som det var väldigt längesen jag såg vilket gjorde det till en oslagbar kombination. Vi grillade, tjoade och tjimmade och hade det allmänt trevligt och jag kan verkligen se oss där om 20 år sittandes och prata om Jimmy, engelska C, skidresorna och massa andra små detaljer. Jag var glad precis hela kvällen och jag vet att jag är så otroligt lyckligt lottad som har vänner som ger mig energi istället för att ta. ni är bäst!

Men innan det vankades för klassåterträff var det en mysig fredagskväll i Kuggeboda som gällde. Inleddes med en härlig ridtur och avslutades med Beck och Valentine's day i den skönaste soffa du kan tänka dig :) Tog även en ridtur all by my self (ja, Chaplin var ju förstås med) på lördagen när Elina blev inkallad på jobb. Det var kul, särskilt när han testar mig. En gång höll han på att få av mig men jag ger mig inte så lätt minsann, utan vi var kvar på ängen tills han uppförde sig. Han är inte den mest uppfostrade men vi ska nog lära oss ett och annat - tillsammans! Min plan är inte att vi ska sväva över hinder som är 1.20 eller komma i världens finaste piaff men något ska det nog bli av oss, det kan ni skriva upp.

Man har nog egentligen inte insett hur mycket man har saknat ridningen och närheten till en häst tills man får uppleva det igen. Jag förstod inte att jag skulle få uppleva det igen förräns jag hade honom i ett grimskaft när jag hämtat honom i hagen. Jag log som en idiot och hade glada känslor i magen. Någon som blir glad när jag kommer, tar hand om honom och tar ut honom på långa turer. Det minsann, är något man inte kan få nog av. Dessutom är han världens sötaste som kommer som en hund när man ropar på honom i hagen och så slickas han när man sätter handflatan under hans lena mule.

Idag fick han vila så han kan bli fit for fight igen! Får se om jag drar mig ut imorn efter jobbet. Beror nog lite på vädret, men som de lärde oss på dagis - det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder.

Jag ska dela med mig av lite bilder både från gårkvällen och även från den mysiga idyllen Kuggeboda där jag nu spenderar allt fler guld värda timmar. Men datorn som bilderna ligger på är i stan, så det får vänta ett tag.

n'

spending time on me

Back at work, sitter just nu 'ledig' då det inte ringer på ÅF så kan passa på att blogga lite! Gick upp 45 minuter innan jag började i hopp om att jag skulle slippa stressa men stressa känns som det var det enda jag gjorde. Hann iaf platta håret, sminka mig, fixa frukost, packa inför idag & imorn (men glömde självklart bikini och handduk..) och dessutom var jag på jobbet bara liiiite över hel. Ändå ganska bra jobbat!

Redan när jag vaknade kändes det som att det skulle bli en bra dag! Jag älskar nämligen veta vad jag ska göra och än så länge ser det ljust ut på planerarsidan. Men först ska jag jobba jobba jobba och så umgås med mina kära kollegor innan det är helg!

later!

word


so I don't look back cause I'm dying with every step I take

Är egentligen alldeles för trött i för stort behov av sömn för att ens börja blogga ikväll men vi kör på! Måste ju nämna att det var hur trevligt som helst igår när vi firade Siri. Det bjöds på god mat, fina vänner och roliga lekar. Skönt att träffa de flesta igen, underbara människor hela högen. Framåt tolv var det dags för hemfärd för mig och utgång för resten då jag började jobba tidigt idag.

Så idag var jag hyffsat pigg och det som var kul är att vikariepoolen börjar fyllas upp igen! Idag var vi hela 7 st (!!!!) som satt vid våra bord och vet ärligt inte när vi fakiskt var så många. (Är många som satt sig vid en annan avdelning då vi fick ett annat uppdrag i början av sommaren) Så snart kommer det droppa in fler och fler då det är några som haft heltidsjobb på andra ställen i sommar. Dock kommer vi även förlora några vilket är himla trist :( B.la. Shayan och Sara, som är några av de roligaste jag vet för tillfället!

Efter jobbet drog jag till stallet där det blev en ridtur med det laddade batteriet Chaplin! Men idag var det bättre då vi red ut tillsammans med Elina och Pondus. Får se om det blir någon ridning imorn igen eller om vi tar det på lördag då det är risk för att bli tajt om tid imorn.

Imorn är det dags för jobb igen och efter jobbet kanske jag drar till Wienercafeét med några av poolarna och kära Elina för att uppleva Annas ljuva stämma live! Hade varit sjukt mysigt och efter det är det mys i Kuggeboda. Måste ju vara utvilade för festligheterna på lördagen! Om vi blir tillräckligt många bär det av till Rebecca då det är klassfest. Annars har vi ett annat alternativ men jag kan inte skriva ut det här då det ska vara en överraskning och jag vet inte om personen i fråga någonsin är här inne och snokar :)


Godnatt!

partytime

12 ynka minuter kvar på jobbet och jag längtar! Är ju trots allt galej idag hos Siri, ska bli riktigt trevligt. Och sen är det bara 2 ynka dagar kvar till helgen som ska spenderas med Elina då båda är lediga samtidigt. Kryss i taket!

Men nu ska jag plocka ihop mina grejer lite och avsluta allt här.
Later!

you lost me

Har tänkt börja på detta inlägg ..jag vet inte hur länge. Har egentligen lite att dela med mig av så får väl börja med det!

Hade sovmorgon imorse men så mycket sömn blev det inte då Mimmi tycker det är kul att skälla mitt i nätterna. Blir tokig och ju fortare Emma tar henne ju gladare blir jag. Detta är inte det enda hon gör, hon tycker om att stå på köksbordet med och att vara överaktiv är hennes grej. STÅR INTE UT!

Annars gick jobbet bra! Shayan sa att de hade ridhjälmar på tradera så där satt jag och la bud på en hjälm som är för stor. Som tur väl var det någon som bjöd över mig bara någon timme efter. Istället la jag bud på en som faktiskt var i min storlek och dessutom hittade jag ett par likadana ridstövlar som jag hade innan för ett rimligt pris. Knappt använda, så får hålla tummarna att inte någon annan gillar de lika mycket som mig.

Efter jobbet kom jag hem till en färdig-målad lägenhet och den är superfin! Än sålänge är fondväggen målad vit i väntan på att hitta något annat alternativ. Men allt blev så ljust och fint verkligen! (Kan lägga ut bilder när jag orkat föra över dem till datorn) Om det är något jag vet så är det att jag har världens bästa föräldrar ♥

Och imorgon är det dags för det första av alla festligheter denna månaden! Siri ska firas (3 månader försent) med buller och brak. Dessutom ska hon supas under bordet, för visst fyller man väl bara 20 en gång? Precis! Nej men det ska bli sjukt trevligt, det vet jag redan nu! :)





godnatt,
N

all I have is you



Här ser ni Chaplin, en kuse med mycket glöd i och ett laddat batteri då han inte gått något i sommar. Detta resulterade i lite blåsor mellan fingrarna men jag ska inskaffa bättre tillbehör till mig själv så ska det inte vara några problem alls. Idag blev det paddocken för vår del, nästa gång är det väl tänkt att det blir en ridtur ut i det fria med elina :) Kan ju faktiskt inte bli mer än underbart faktiskt!

Efter besöket i Kuggeboda tog jag en rundtur till Agdatorp innan jag drog hem. Där bjöds det på altanhäng och god sallad och runt 4 drog jag till stan där mamma och Kinga tog med mig ut en runda på stan. Mycket nödvändiga saker inhandlades, även ett Tomas Sabo armband, ett precis likadant som jag förra året tappade bara några dagar efter studenten :(

Har varit otroligt skönt att ha 'helg' nu dessa 2 dagar. Imorn är det tillbaks till jobbet igen på en riktigt sunkig tid, 10.30-19.00 vilket ställer till det för att hinna rida imorn. Får bli att pyssla i lägenheten som alldeles strax är färdig. Soffan är nu på plats och två väggar kvar att målas. Lite lister och sen ta-da!

Later!

a nice evening

Har precis kommit till lägenheten efter att ha varit hemma en (alldeles för kort) runda. Det bjöds på underbart god mat och trevligt sällskap då det inte bara var vi utan även Nina Johan Kinga & Henrik :D och så älskade Twister förstås! Åh vad jag kramade om honom, min putti. Han har blivit så otroligt töntig på sista tiden då det gäller att gå ut på altanen då innan Niclas satte en list där råkade han få ner ena tassen och nu är det som om han fortfarande tror att han kan fastna där. Vissa saker verkar etsa sig fast ordentligt. Så när han tyckte att han gått över den läskiga tröskeln för många gånger la han sig istället i vardagsrummet mellan två fotöljer och så såg söt ut :)

Imorn är planen att åka och rida. Utan att äga en enda hästpryl längre (då allt låg i Emilias stall som brann upp) får vi ju se hur det går. Men en ridhjälm kan jag troligtvis låna och resten får man väl improvisera. Skulle det vara så att det känns som en häst man kan tänka sig att fortsätta rida får man såklart investera i bra prylar igen då de jag hade var kanon :(

Godnatt!

HIMYM


ska bli hästtjej igen

Elina berättade för mig att ägaren till hästen hade blivit glad när hon frågat om hon behöver någon som rider den. Så jäkla kul verkligen så ska se om vi båda har tid på måndag så drar jag till Kuggeboda för att bekanta mig med min nyfunna vän. Så om allt klickar är det han och jag. Kan ju inte bli bättre, känner det på mig! :)




Såhär kan jag tänka mig att kraken ser ut då elina sa att det var ett fuxfärgat halvblod :)

bara min



Saknar verkligen min plutt så ska hem och krama om honom ordentligt! Det är nämligen alldeles för lätt att ta saker för givet och Twister är verkligen världens bästa hund. Vi har verkligen haft tur som fått en sån fin hund ♥

inception

Jag Elina & Matilda var på bio igårkväll (efter att ha tryckt i oss några cheesburgare då det inte var öppet på tre G) och såg Inception. Oerhört bra film även om den ibland kunde uppfattas svår att förstå, men gick ifrån salongen väldigt nöjd. Filmen handlade om att de skulle ändra en persons åsikter om att ta över hans döendes faders framgångsrika företag genom att gå in i hans drömmar, riktigt scary emellanåt och ibland blev man så överraskad att man hoppade till i stolen.

Efter filmen drog vi till lägenheten och softade innan Elina skulle köra hem Matilda och hennes vänner som varit ute en runda. Själv somnade jag som en stock och hade sovmorgon ända till 12 då mamma ringde och väckte mig.

Idag ska jag hem en runda, så himla skönt!

don't call my namn

Hej!

Blev inte så mycket skrivande igår p.ga. att det hände en massa hela tiden. Började dagen på jobbet, otroligt skönt att jobba helg då det är lugnt och skönt och inte så mycket samtal. Dessutom vet man sen innan att vi inte är så många som jobbar då så vågade ta på mig joggingbyxor till jobbet vilket var första gången ever och GUD vad skönt det var :)

Efter jobbet kom jag hem och då var golvet färdiglagt i lägenheten och det blev SÅ fint verkligen. Sån skillnad från plastmatta till trägolv och jag är riktigt nöjd. Nu ska bara tapeten spikas (alltså.. väljas) så kan man köra igång med målning och tapetsering. När det är färdigt är rummet så gott som färdigt, hihu.


RSS 2.0