your body is a wonderland

idag blev jag väckt av en milwa som gick förbi soffan, klossar & tv
back to reality!

sen åkte vi in till stan och jag blev avsläppt för att de skulle ta sprutor
mötte upp carro på hennes skola, luffade runt lite på stan & åt och så
sen drog vi med ali & ali till sjukhuset,
och muppen hade självklart tappat bort sin kallelse så vi vandrade runt på hela sjukhuset
och medans vi andra huttrade av kylan kunde han bara tänka på sin smärta, stackare

sen drog vi till stan för att åka till mariedal, vidare till lyckeby
sen till marieberg & tillslut hamnade vi här :)
och nu funderar jag på att sova, har varit grymt trött och efter hela dagen!


prioritera, prioritera, prioritera
för jag kommer inte alltid att finnas, för dig



n, waiting for the world to change

when the sun shine, we'll shine togeather

milwa 1 år idag, så henne säger vi grattis till!
helt skukt hur fort tiden går.. och hon växer så det knakar, sötnosen:)

annars har dagen varit lugn! mötte upp jannie för att äta lunch
drog till matsalen och gjorde bort mig a little bit.. men vafan
så vi drog till körskolan efter att blivit "otroligt mätta" på kycklingsoppan
och den lilla jäveln till jannie fick sin uppkörning & uppskrivning bokad idag
så nu är det nog bara jag kvar som inte har ett körkort i min hand på lång tid..

sen drog vi oss till åhlen's med louise som sällskap för att äta ordentlig mat!
gott, gott, mycket gott. blev även lite skitsnack och sånt. alltid trevligt.

nu sitter jag hos johanna, alla har redan drabbats av johan blund förutom jag
blir väl så när man sover länge om dagarna, men det är skönt!

och imorn är det ännu en dag utan skola (blir för många nu)
så ska försöka fixa lite grejer och slappa. fast sova länge kan jag bara drömma om här

joss - jag saknar dig
har massa skit att berätta :)

n, somebody

walk it out

oj! känner att jag har varit riktigt duktig på att uppdatera på sistone. inte meningen.

men helgen var mysig! i fredags kom jannie till mig och det blev god mat och skitsnack! sen åkte jag in till stan på lördagsmorgonen och gymmade på aktiva medans mamma och sahar gick på bodypump! :) mötte sedan upp carro och vi gick på stan innan vi gick till lägenheten för att laga mat. lyckades med riset, tyyp första gången någonsin. grattis till mig typ.

sen gjorde vi oss iordning för att möta upp gänget på bergåsa. de kollade på film när vi kom dit, så vi kollade färdigt på den usla filmen innan alla kom igång. sen var allt som vanligt, och jag börjar bli trött på att. samma människor, samma stämning, samma musik och samma intriger hela tiden. så jag tog bussen innan tolv till stan (utan carro, hon kom sen) och gick hem till jones där vi var fyra stycken som rökte vattenpipa och bara pratade. så mycket bättre liksom! sen gick vi ut på stan -mötte upp carro och sen gick inte våra planer som vi ville. så vi gick tillbaka till jones istället (eller jag åkte skidor på mina stövlar, alla andra ville med men kunde inte mohaha) där vi fortsatte ta det chill och så. sen blev klockan mycket och vi orkade verkligen inte gå till pantarholmen så jag & carro fick låna jones säng medans grabbarna sov på soffan ;)

klockan blev väl närmare fem när vi gick och la oss & carro ville inte sluta prata. hon pratade om allt och alla.. om hennes mormor, hennes mat och allt möjligt, och vi ville verkligen få tyst på henne men det gick inte! så där låg hon och babblade i en halvtimme medans vi andra ville sova. det visade sig dagen efter att hon pratat i sömnen. på söndagen sov vi till typ 4, eller jag vaknade tidigare, men nöt inte gå upp, och så åt vi och pratade och så till klockan 8 då vi gick hem och lagade riktig mat :) sen chill till typ ett då vi la oss och kollade på OC!

och igår var man i skolan igen efter det sköna lovet. men de tar inte död på oss, eftersom jag bara hade tre lektioner! :) religion och sen lunch.. efter lunchen hann jag vara 10 minuter på engelskan för sedan var jag tvungen att gå.. skulle på rättegång. var läskigt, satt där i mitten med 30 pers som satt och lyssnade och analyserade precis varenda liten detalj jag sa. men nu är det över, och jag hoppas jävlar jag slipper detta nu, för det var sjukt jobbigt ;s

och sen gick jag på stan med carro igen sen gick vi hem och åt mat och pratade och så! :)) fick även ett roligt sms från jackie som tydligen också har fått höra rykten, hahaha! var uppe alldeles för länge, men det är inte lätt att somna när man sover så länge på dagarna som vi gör (;

men carro gick upp tidigt och det trodde jag med att jag skulle göra idag för mamma skulle hämta en laddare som jag skulle gå ut med, men slapp det :) sov nog till halv 1 då jag gick upp och åt och sen skyndade jag mig till bussen. men det visade sig att jag inte behövde åka buss till rosenholm utan kunde åka med linda. så åkte till skolan och myste med folket där innan vi intog plats i b's bil :) körde till rosenholm där vi hade tennis, kul upplevelse även om vi inte var särskilt skillade! men försöka kan man alltid!

nu äter jag semla & dricker te :)
måste ju ladda upp inför jobbet imorn
ska bli sjukt kul att träffa arlinda :D !

annars så är det lugnt, bara att jag är så skoltrött.
vilket egentligen är konstigt då jag inte gör något
orkar inte ens ta tag i allt som måste göras ;s

förresten, vart är fjärilarna i magen?!
fel person, fel person, fel person!


skönt att synden straffar sig, bara att det är lite sent
men bättre sent än aldrig, och nu kan ni försöka vara duktiga utan att ljuga!

aja, en uppdatering iaf.. N

I did my best to notice

ingen rättegång idag. gick dit och var verkligen supernervös. satte mig i ett vittnesrum tillsammans med mamma och vittnesstödet. sen gick mamma och vi fick sällskap av ett till vittne, trollkarlen, trevlig prick! sen kom även jackie så där satt vi och snackade skit i väntan på att få komma in för att bli färdig med denna skiten. men det visade sig att allt var försenat så mkt (lite pga av att en försökte rymma) så det blev uppskjutet till måndag. så när vi är färdiga på måndag slipper jag detta och hoppas att alla 3 får åka hem igen! (y)

så nu väntar en kväll som ska spenderas med jannie! ;)
ska bli sååååå skönt!

annars lovar helgen inte särskilt mycket
man får helt enkelt se vad som händer

men något som ska hända nästa helg är en tur med polenfärjan
det bestämde vi tillsammans med alla i onsdags, toppentoppen!

n, :)


och jag vet att du har sett att jag går ensam genom livet

fan alltså, igår hade jag riktigt roligt! folk var glada, jag var glad och alla var på humör. det är så det ska vara liksom! körde lite pyramiden där alla la sina klunkar på sigge ludde & mig typ. vilket resulterade i att när vi andra stack ut så stack sigge hem ;P

men vi fick skjuts av lövet in till stan (han var så snäll och körde tre rundor) och vi hamnade på nivå. så jävla sjukt att så många jag tyckte om var på samma ställe! och jag hade kul,  riktigt mysigt. sen drog vi till piraten, hahah. egentligen lite pinsamt att erkänna, men vafan, man kan få dansa av sig lite. om man inte har fullt upp med att hålla reda på jackan (a)

sen hemgång eller vi fick skjuts av leo & hans kompisar (a) de ville egentligen att vi skulle hänga med till ronneby, men palla ronneby!? haha. sen gick vi och la oss, eller först gick vi igenom kvällen tillsammans. lite skitsnack behövs alltid efter en helkväll! (y)

och nu är jag hemma för första gången på en vecka, det är skönt. skönt att bara vara liksom! mysa med hunden som låg och vilade här bredvid soffan eller liksom inte vara ensam utan veta att man har människor runt sig. det är absolut inte underskattat! fast imorn bär det av till stan igen.. rättegång. usch håll tummarna, för jag vill verkligen inte dit.

och så tycker jag att alla människor kan komma hem igen
jag saknar er på tok för mycket
joss ~ linda ~ olivia ~ jannie



alltså mina drömmar är one of a kind. ena natten drömmer jag att jag ser hela trossö sprängas när jag kollar ut från fönstret från lägenheten och andra natten är jag med i ett simlag med ullis, filip & någon til, och vi vann tävlingen så vi blev inbjudna på middag i cafeterian där viktor satt och var superkonstig (inte löfgren eller fröborg). en annan dröm var att jag hade en häst som jag skulle ta foto på så den var i poolen i simhallen i stan och fick absolut inte komma upp för då puttade jag i den igen (jag är snäll i mina drömmar jag vet) och sen en annan natt var samma häst med mig i skolan och där red jag som ett jävla fån. tydligen var det hästens andra besök på gymnasieskolan galären! hahah :)



n, there's only one way to say those tree words

those moments I wont forget

allt handlar om att prioritera vad man tycker bäst om. och jag vet att jag inte alltid prioriterar allt och alla som jag ska men jag försöker. det är inte så lätt. först ska man sätta det som man tycker bäst om och så ska man prioritera dem som prioriterar mig. det är krångligt, men tänk först - handla sen.

var lat idag, orkade verkligen inte jobba.. det tar kål på mig att sitta och ge bort kalsonger bara för att vår lista är nere. (sorry jackie) så jag sov ut, eftersom att jag alltid lägger mig försent ;o och nu har jag vaknat. funderar på att dra in en runda till stan och kolla läget. så möter jag väl upp carro där istället för att sitta och vänta på henne ;) inte lätt när inte någon av oss har pengar på mobilen att ringa för. jag kan bara skicka till henne, men att inte få något svar hjälper ingen av oss. så det är väl nummer ett när lönen kommer; att fylla på mobilen (a)


jag glider ifrån dig, vad är det som händer?

aldrig, aldrig ska det få ske


n


cause I got you babe

nu har jag jobbat klart mina två kvällspass för veckan och imorn väntar ett dagspass sen är jag ledig resten av veckan, riktigt gott är det! :) även om det kändes som om denna dagen var hur lång som helst. och jag vet att jag inte kommer somna eftersom jag satt uppe till halv 3 igår på msn, blir så när man jobbar kväll och går upp sent. kommer straffa mig imorn då jag säkert kommer att vara supertrött på jobbet.

men får hoppas att jag slipper vara trött imornkväll iaf!

då det är galärenanda här! ;)

fast att det är problem efter problem så blir nog kvällen bra!


n, I'm over you


this time

kom hem från jobbet för någon timme sen, jag haaaatar tono. företagets tråkigaste projekt, men det gick iaf. fick iväg 9-10 st, ingen större vinst men iaf något! fick sitta på passiva lite då och då, men var lite konstigt att sitta och byta projekt hela tiden så satt hellre på tono och gav iväg kalsonger, haha ! man har iaf alltid roligt med arlinda & melinda! särskilt när vi kom på att vi kunde kommunicera via the highway. så får nog 2 roliga arbetsdagar till denna veckan ;)

och här är det tomt utan carro som stack hem samtidigt som jag gick till jobbet! känns konsigt, då jag varit med henne konstant sen torsdags och jag har trivts. vad som än händer vet jag att hon finns för mig<3 så man kan hoppas att hon kommer ikv, så man slipper ha trist :)

annars så ser jag fram emot onsdag
fest + utgång - det blir perfa!

n, walk it out



 


everything may not be perfect, but at least we tried

nu har bastian, ludde & zigge gått efter att ha kollat på film & spelat kort med mig och carro! det var la nice, bättre än att spela med ett mynt inne på time igårkväll klockan 3 på natten, haha !

och nu är man anmäld till högskoleprovet i mars, hur ska detta gå?
men dagen efter är det iaf trysil, så det är bara att tänka positivt.
så får vi se hur det går med resten?

och imorn är det jobb! skönt att jobba kväll med arlinda och melinda :)
får nog timmarna att gå så mycket snabbare!

och så resa på påsklovet med, skönt att du är laddad olli! ;)
detta kommer bli kanoners, det känner jag på mig!


allt för mig,  n


I just need you to trust me

torsdag

joss på first base för alltid, och det var trist - riktigt trist! min arbetskollega & sambo! men det löser sig trots att jag kommer sakna dig när jag är där. och att kunna diskutera alla konstiga människor som vardagligen sätter sin fot på det bygget! ;) jag lovar att uppdatera dig!

sen vare lite party med carro och andra! ;p

igår

var det skola för en gångs skull och marcus kom till vår lektion med läroplanen för kursen som vi ska läsa på distans och hela meningen var att vi skulle hitta på hur vi skulle läsa den. så vi braingstormade och kom fram till hur vi kan bli bättre för miljön och ska sköta allt arbete i kursen på våra bloggar vi ska skaffa. kan bli riktigt intressant och marcus var i helt extas när vi pratade om detta, lille marcus. så det kan bli riktigt roligt! :)

sen lite lunch (hamburgare, gottgott!) efter det gick jag och linda till tonis och hemköp för fredagsgott! och sen till skolan där vi hade religion! mycket skönt! vi masserade varann, så jag fick en bra huvudmassage av ingen mindre än nanna! ;)

när skolan var slut mötte jag upp carro! vi fjollade runt på stan tills vi åkte hit. vi chillade, sen drog vi till linda för att slutligen gå till tarek och festa. helt okej, lite mer dans för min del! ;D helt okej kväll! hahahah!

och idag har vi sovit, sovit och sovit! handlat lite och så! och snart kommer jones och några andra tror jag - bättre sent än aldrig.  haha ! så får se om det blir utgång eller bara chill. den som lever får se.


besviken, hjärtat fick en chock
jag tror jag struntar i att..



glad alla hjärtans dag
mamma var söt och kom med present innan:)


N



 


blir så du rädd, så blunda hårt

dagens plus
haft endel bra stunder på jobbet
gått på stan med joss
tränat med arlinda
bestämde utgång nästa onsdag med mård (+ alla andra såklart!)

dagens minus
helt klart snön
gick icke bra på jobbet
joss gav dåliga besked
nekade till att umgås med carro


det har varit en helt ok dag helt enkelt, inget som gjorde vardagen ljusare. det trodde man igår, igår trodde jag på våren & att den var påväg. men icke, vintern var inte riktigt färdig med oss. sen ringde även sunesson från polisen och berättade att vi skulle vittna i domstolen (tror jag det heter) och jag blev inte nöjd när jag hörde det. och kommer vi inte hämtar de oss med polisbilen. åååh, jag blir så trött på detta. men vi klarar det, för det är visat att man är starkare med vänner!

i helgen väntar poker (?) och även spelkväll hos johanna
det blir bra det!


























n, i skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå

the world will turn, if you ready or not

NU vet jag vad jag vill göra med mitt liv, efter allt då. jag vill gå en bartenderkurs i sommar i spanien eller grekland & sedan försöka söka in till hösten. det där med ett ledigt år har alltid lockat mig men när man hör folk som har gjort det ångrar det så känns det helt plötsligt inte lika lockande ut. även om jag än inte är helt säker, så är det numera ett alternativ. och vart jag hamnar är ju inte heller helt säkert, hittade en intressant utbildning i lund, om turism! även om sthlm, gbg eller malmö lockar mig mer! och kommer man inte in, så får man väl jobba häcken av sig så man kan få pengar till reseledarutbildningen jag funderar på.
 
nu är ju detta i stora drag, men det kan vara skönt att också veta lite hur man vill ha det
även om man är kluven på att lämna kära kallekrona så är man inte direkt ensam

annars var det skönt att sova till 12 idag
sen mötte jag upp jackie på bussen och åkte till stan! :) gick in på h&m och kollade runt i hela affären och när vi skulle gå ut så började det tjuta i larmet! grymt pinsamt. men vi trodde inte att det berodde på oss så vi testade igen. det pep och vi blev lika förvånade igen. gick bakom för att kolla om någon annan lagt något i våra väskor, men icke. så vi testade igen om det pep, denna gången gick vi till kassörskan och undrade vad som hände. vi testade även ett par till gånger och det pep, anledningen var nog jackies smink som kommer från h&m men som hon köpt tidigare. grymt dåligt att det piper av det. så jag jackie & carro (som vi träffade på h&m) gick till gina istället och kollade och även där var man rädd för att det skulle pipa, men det gjorde det inte! puh! sen var det dags för att gå till polisen för mig och jackie. vi identifierade kläder och jag kände igen en tröja och skjorta. detta var grymt obehagligt.. får hoppas att vi slipper detta nu!

efter det var det att dra till gympan som nanna höll i! så det blev yoga, men inte sån yoga jag har testat på med solhälsningar och stående hunden (tur det) utan mest vighetsövningar och vi märkte resultat redan när lektionen var slut vilket var ganska creepy!

och nu är jag hemma i skogen och gör inte särskilt mycket nytta
kollar högskoleutbildningar & bartenderutbildningar
och imorn väntar jobb, ses fram emot (y)

n, take a look at me now


you bleed just to know your alive

vi klarade oss efter ett besök hos farbror blå, trots att det var nervöst. man kan faktiskt påverka dem ganska mycket i och med det man säger och då får man inte säga saker man inte är säker på. men jag fick det jag ville ha sagt och han lyssnade på oss vilket var grymt skönt för det är inte många som lyssnar och faktiskt tar till sig det man säger bara för att man är i tonåren (eller under snäppet riktig vuxen) lyckades iaf känna igen en person, och honom var jag riktigt säker på. dem andra kände jag inte igen förrän han berättade vilka de andra två var och visade oss en annan bild på en av dem, som var lättare att känna igen personen på.

så nu ska vi dit imorn och kolla på kläder, hoppas verkligen det är det sista nu
orkar inte dras med detta.

annars har dagen varit bra! :)
tränat på aktiva
träffat underbaringar
och såklart haft lite lektioner.


and I'd give up forever to touch you
cause I know that you feel me somehow
you're the closest to heaven that I'll ever be
and I don't want to go home right now


dagens plus
solen sken idag
vet vad jag ska skriva om i eng/samhäll
träffade de bästa

dagens minus
plugga
kolla ut skyldiga hos polisen


n, du är speciell

is this love?

alltså jag hade sjukt mysig i fredags med bland de bästa som finns! riktigt god mat, mycket godis, glass och chips. allt som behövs för att vi ska trivas och så massvis med snack och spel! jag hittade på ett ord, hade inget minne av att men från och med nu ska jag börja använda ordet "klagig"

sen skrämde vi upp oss själva med massa läskiga historier så tillslut vågade man knappt kolla ut, eller något annat. satt i ena delen av soffan och var vettskrämd. men det är väl så det ska vara? var även lite läskigt i bilen, när man började tänka om det plötsligt skulle stå någon i mitten på vägen eller om den skulle lägga av. men vi kom hem, och allt tack vare siri ;)

och igår gjorde man inte mycket nytta, åkte till carro och mös lite! :) sen drog vi på fest! blev utskälld 4 gånger av personer man inte kände innan ;s men det var inget att bry sig om ;) elina blev lätt kvällens räddning! för folk blev för fulla och gjorde korkade grejer. lyfte upp personer i stolen så den nästan var i taket, hällde chips på oss och dansade på stolar. blev inte bättre av att vi drog in till stan och de andra inte gick med mig in, för där dansade jag med tarek daoud och andra, haha ! men hittade carro och vi stack in på piraten istället! ;) hittade några av hennes kompisar, som vi sedan avslutade kvällen på subway med =)

& idag har jag och carro lagat god mat, pratat och myst!
det är fina grejer det.

nu väntar en ny skolvecka,
men när den är slut så är det loooov & jobba häcken av sig! ;D
det ser jag fram emot, något fruktansvärt. äsch, bara baby är med så! :)

det blir nog tufft imorn, men vi klarar det
ska sätta dit den jäveln!



n, när tankarna bara når dig

paribus facillime congregatur

i skolan två timmar innan man börjar, ibland är jag bra produktiv. var nog mest för att mamma ringde och väckte mig när jag snoozade - hon ska till stockholm i helgen, utan mig ;( fast hon hade i och för sig rätt i att grazyna behöver henne och att jag får spendera mycket tid ensam eftersom patricia jobbar hela tiden. får bli en annan gång helt enkelt (y)

just nu bävar jag bara för min n, redovisning jag ska ha 10.55. but what doesn't kill you, make you stronger! men det går nog bra, och när det är färdigt är det bara religion och engelska kvar! sen drar vi mot kuggeboda, det går bra nu! :)

n

say what you need to say

hemma från jobbet, helt okej! blev provision idag med, ka-shing! :) det enda negativa var att jag fick en utskällning i mittgången mitt under rasten av terje eftersom det gick riktigt bra för mig innan lunch igår, och efter att de hade gått hem efter lunch gick det sämre. och då frågade han varför och att jag kunde bättre och blablablabla.. jag gjorde faktiskt mitt bästa och det är inte så lätt när det finns vissa som sabbar det för oss andra. man ringer folk som redan sagt nej, men som de satt på återuppringning. mycket störigt, men jimmy skulle prata med personen imorn! jimmy, han är minsann bra han :)

annars var det lite redovisningen på morgonen, och om sanningen ska fram så höll jag på att somna
(vilket de troligtvis kommer göra imorn med när jag har min redovisning som blev flyttad)
men det var minsann roligt när de "väckte" mig för att använda mig i sitt exempel eftersom jag har en hund och tycker om hundar. helt sjukt, jag tror inte riktigt någon fattade poängen där, än mindre jag. och så "mödare" - terminens stavfel. trodde faktiskt inte hon var seriös först!

sen var det lite pannkakslagning och mys i bönan
det gillar vi!

nu går jag mest och väntar på att samhällslektionen imorn ska vara över
för då har jag redovisat och det är nerförsbacke mot helgen som kommer bli toppen!
kuggeboda+vänner+strömsberg+vänner= världens bästa ekvation :)

lite värme, tack!



nej nu ska jag ta tag i mitt liv, n

alla dansar och jag tänker är du också själv, var är du ikväll?

dom är uppe på taken alla är högt över staden
sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort
och jag vågade aldrig hålla din hand
vi är inte såna som i slutet får varann

sjuk dag på  jobbet, det visade bara att allt hänger på listorna (och lite motivation)
kom upp i provision, vilket jag inte gjort på över en månad, gottmos (y)

sen gjorde jag och henke färdigt allt för  vår redovisning, gäller bara att kunna att med
men det fixar vi, såklart!

lite sådär småbesviken just nu faktiskt, vilket gör att man blir lack
nej jag tänker inte ställa upp för folk längre, big no.
för det gäller att vara likadan tillbaka, och åtminstone försöka tänka.
jag trodde helt klart bättre om er!


n, I don't do everything for you

make me think that I need you

jag har inte fått mycket gjort av det jag tänkte göra idag. men har iaf gjort en powerpoint till redovisningen sen blir det väl till att läsa igenom skiten ett x-antal gånger & så fått tummen ur röven och skrivit ut viktiga dokument till projektet! och så tror jag att mamma vill göra lite matte med mig när hon kommer hem, det är behövligt om något!



är detta någon sorts payback-time?
vad det än är, så tycker jag inte om att.



det är inte lätt att vara såld på någon som inte går att nå'


onsdag; jobb & plugg
torsdag; jobb & ?
fredag; skola & kuggeboda?

jag är trött på att du är en feg jävel och att du jämt ljuger
och nu undviker du mig, till vilken nytta?
glappa ihop käften och stå för det du gör och säger ;/


n, where did I go wrong?

even the best falls down sometimes

jag är hemma idag, mest för att slippa åka in till stan och bara fördriva tiden tills dess att det är idrott vid 3. tycker det var helt onödigt, och så har jag saker här hemma att göra med. redovisningen måste göras färdig & så även projektet. har lite brev att skicka.

dock mår jag lite dåligt över att jag svek b' när jag inte kom
även om att prioritera att äta på subway kanske inte är det bästa.

jag kollar på sista minuten, jag har sån lust att bara packa min västa och ge mig av!
helst imorgon, då man kommer till både egypten och indien för ynka 1998kr.
jag hade struntat i allt som har med hemma att göra.

struntat i allt som måste göras, folk man måste höra av sig till
och framför allt dig och dina personlighetsklyvningar.

men än blir det ingen resa, utan påsklovet here i come!
så nu kan jag inte skita i allt jag måste göra, utan helt enkelt ta tjuren vid hornen.
och så vet jag att vi kan släppa loss & ha superkul när vi väl kommer iväg brudar! ;D

usch jag är nervös för redovisningen.. jag hatar muntliga uppgifter ;s





n, the pride is not broken


don't make me change my mind

jag åkte buss på morgonen för första gången.. på jag vet inte hur länge. och det var precis som jag kom ihåg att, kalltkalltkallt! höll på att frysa ihjäl eftersom den var sen att komma. men sen hoppade jannie på i strömsberg och det blev mycket bättre (y) och eftersomm båda började runt 11 så chillade vi i lägenheten och tog det lugnt!

på religionen gjorde vi inte många knop. skrev lite frågor om hinduismen, men det bästa av allt var att hon sa att de som inte redovisat förra veckan skullle göra det på fredagen och jag är aningen skadeglad eftersom det finns vissa som alltid har kommit undan sånt här. vilket aldrig har varit rättvist, men nu så.

sen var det mattime och jag & olivia ville ha kebab (a) och då såg vi att typ 6-7 killar från sp var påväg till queens vilket gjorde att vi ringde och beställde så vi skulle få den före dom! och visst fick vi maten innan dem, puuuh. och oj vad gott det var.

på marcus lektion gjorde vi ingenting, eller jag fick lite gjort men de andra snackade bara eller var allmänt flummiga (så som vi alla brukar vara heela tiden). vi ringde och störde henke som tydligen inte hade fått duscha ifred, hahaha vad jag skrattade när han skickad det! och så pratade vi lite om marcus bebis! typ 12 cm lång och vägde 180 gram.

och när man väl är hemma gör man inte det man borde. det första var att lägga sig i soffan och kolla på oth, när det var slut kollade jag på sällskapsresan - snowroller. jag har blivit helt kär i stig helmer filmerna, det sorgliga är att jag bara har en film kvar efter dettta.

nu sitter jag lite med marcus uppgift, ska vara lite mer seriös tror jag..
för det kan ju inte skada, även om muntliga redovisningar är det värsta jag vet :/

jag tror jag har bestämt mig för att du inte är något att ha
men ni kan ju fråga mig imorn ;o

PS. resa på påsklovet
jag vet att du vill baby! :)


lycka till imorn janns, du är bland det bästa :)


n, fix me

sometimes, all I need is you

ja vi kan ju säga såhär; det var längesen jag var såhär bakis och det är inget man vill minnas. imorse när jag & carro vaknade var jag hur pigg som helst och promenaden hem var inte ett dugg jobbig! :) det var inte förrän man satte sig i soffan som bakisheten började komma. så jag tog bussen till rödeby där mamma hämtade mig och vi åkte till beata där jag somnade i hennes soffa när jag kollade på E.T. hur skönt som helst. nu är man iaf hemma och har precis fått i sig lite man, resten sparade jag till senare för att se om hungern kommer tillbaka. och så lite stig helmer olsson och ole bramserud på detta nu så blir även min kväll lyckad! ;)

gårdagen var en smula lustig, den blev inte alls som vi planerat. började med att man gick in och mötte upp carro och elin och så väntade vi på carros kompis som skulle hämta oss. men minuterna blev långa så vi satte oss på wachtmeister tillsammans med cheeseballsgubben! tillslut kom han, efter att vakten hade slängt ut oss därifrån för att stänga. fötterna kändes som isbitar och benen skakade så vi var alla 3 lika glada över att han kom! sen körde vi runt lite, och tillslut hamnade vi på galgamarken där vi satt uppe till klockan 6 då jag slocknade!

jag är trött på att jag är så lätt att övertala, särskilt när jag är full
ska helt klart börja ha mer koll på vad jag gör och vad som händer!
och får ni några fyllesms av mig, ska ni veta att varje ord är sant
och att det är såna saker jag borde säga till er varje dag för jag älskar er!

jag finns för dig besti!<3
always and forever



n, let me see what you've got

RSS 2.0