kom hit & stör mig när du vill

jag kom hem "hem" för en stund sen. dyblöt, eftersom det regnade hela vägen från stan hit :/ men här i skogen behöver man inte se bra ut minsann.

och igår firade vi cornelia, det var mys! först var vi på p&m och åt, sen drog vi mot mina trakter - pantarholmen då cornelius är min granne (a) där hängde vi lite innan vi var ett gäng som drog till stan först till playbar men eftersom inte alla kom in där drog vi till P&M där vi önskade låtar och dansade! nanna - vi dansade för dig igen ;) efter det gick vi till desperaten och dansade av oss, och det bästa var när elina koooom! vi hittade oss några danskompisar :)

elajna är underbar!<3

idag blir det till att ta tag i plugget igen, "iloveit!"

godeftermiddag vänner.

för hon vill bli förd bakom ljuset

jag är nästan färdig med min uppsats, är allt runt den som ska bli färdigt och sen mina egna tankar runt djurförsök. och visst är det bra att de gör så att vi får bättre mediciner, men när man läser hur de gör ibland med djuren vill man bara ta alla djuren och stoppa dem under sängen så inte mamma skulle se dem. ( och detta trots att jag hatar råttor, möss och sånt ) ibland är jag med lite snäll.

snart ska jag duscha, känner att jag behöver det. sen ska jag ta min härliga mopedix som ställer upp i alla väder och köra in till pantarholmen. & jag hoppas på en trevlig kväll, att allt går som det ska och att jag inte har tråkigt när jag väntar på kära elina! :) men det kommer jag troligtvis inte att ha, haha.


jag saknar oss. vi var bra.
allt för att kunna spola tillbaka tiden. för då var livet som bäst. våren & sommaren 2006!

image22


god eftermiddag, god kväll & god natt.
mina vänner, ni är de bästa!



för allt man vill är att skratta en gång till

just nu sitter jag här & lyssnar på winnerbäck! ibland när man tagit en liten paus från honom känns hans musik såå himla rätt. han träffar alla bra punkter, och det känns nästan som om det är ens egna liv han sjunger om. men nog talat om honom, trots att han är kung. vaknade idag runt 9-tiden HELT UTVILAD! helt sjukt skönt, så jag kollade på seinfeld avsnittet jag spelade in igår, och sen gick jag ner till tv:en där nere med en stor skål rågfras och kollade på du är vad du äter som mamms spelade in till mig. min lilla mamma är fantastisk! :)

och nu är det tänkt att jag ska göra mycket på min utredande uppsats, iaf så jag inte har så mycket kvar att göra på den imon, då jag har annat att göra.. och så vill B att jag hänger med henne till posten för att hon ska söka sommarjobb och martina vill att jag umgås med henne för hon är hos sin pappa just nu.. och allt just idag, när jag vet att det är just idag jag inte kan falla för frestelser eftersom jag måste bli färdig med skolarbetet! men kan ju säga att det är lagom frestande, men först utredande uppsats om djurförsök. om jag har tur kan jag bli färdig med själva skrivanadet idag? håll tummen för mig, helt två! :D

jag rusar inte längre erat lopp
jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret.

något jag bara måste tillägga är att jag saknar fija!
och självklart min emme, du är oslagbar!<3


                                  bara för att siri fyllde 18 bast i tisdags ;)

image21




du kan väl stirra upp i stjärnorna så att vi har något gemensamt?


en liten tanke

jag kom på mig själv att tycka att det ska bli så jävla bra att emilia kommer tillbaka till jobbet igen! visst är det kul med nya människor och nya grejer, men det bästa av allt är att kunna dela det med en vän som henne. du anar inte vad jag saknade dig nu i veckan, och lär göra på söndag med. men nästa vecka är du där, det är så jävla bra, nästan likabra som du! :))

alltså shit, jag vill inte fastna där ;s det är inte min grej. (snackar inte om jobbet)


nu får jag väl återvända till min uppsats, så den kanske kan vara färdig till imorgon? för jag måste ta tag i biologin med, sen tror jag att det är en enskild uppgift i internationella relationer som ska vara gjord med. och jag som bara har fredag& lördag på mig.. eller har nog några dagar i nästa vecka med (y).

beställde min data igår, ska bli skönt med en bärbar som man valt ut själv. visst, här hemma har jag en bra dator, men tiden jag är i lägenheten har jag en hyffsat gammal laptop som jag har bråkat med senaste månaden. det är först nu den är okej igen, men jag kände att jag hade gjort mig förtjänt av den iaf! :)

hrpm, du är i vägen.

nytt

nu har jobbat klart mina 3 dagar i rad på jobbet, känns ganska skönt! kändes att de dagarna aldrig kommer att sluta. men det gjorde de & det med mycket skratt eftersom människorna som jobbar där är grymma, lite dödblickar, och annat smått & gott. nu ska jag bara jobba söndag med, då det är dagen man tjänar lite mer på då man får massa tillägg, (MELIKE!)

har umgåtts med jannie sen igår, hon hjälpte mig med min uppsats, men har fortfarande typ 4 SIDOR kvar att skriva ;s alltså det där med utredande uppsats är på tok för krångligt för mig. varför krångla till allt liksom? bara så onödigt..

12 april! :)

förresten, det kanske inte skulle vara en så dum idé?
äsch, jag är så trött på mig själv nu..

godkväll, jag saknar dig.

trött på inget, trött på allt

idag har jag varit duktig och jobbat 12-18! :) noch fick 5 sälj trots att jag satt helt ensam och trots att det inte var torsdag och trots att inte emilia var där och pushade mig! så det kan bara gå bättre & har hittat små vänner där med.

kan alltså sammanfatta med, att på jobbet går det bra nu!
sen att jag har massa skolarbete vill jag inte ens tänka på ;(
men jannie ska hjälpa mig med min uppsats, och det är jag mycket tacksam över! :)

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör



det känns som om det inte spelar någon roll vad jag säger eller vad jag gör
för det är dig jag måste säga det till.

& nej, jag gör inte allt som står i min makt.


image18


något som jag är säker på är att jag kommer att sakna atihjärtat när jag kommer till johanna nästa gång. mysigare hund (efter min) får man faktiskt leta efter. jag saknar honom redan.. lilla ati ;(

do you catch me if I fall?



i'm trying

you woke up, in pieces
from making these changes
and holding the ransom, won't write you an anthem
on the outside, I'm trying, cause inside, I'm dying

this broken heart was stronger then,
now I cant stand to part with this this broken heart

vi hade klassfest i torsdags, det var kul!
jag bara älskar hela min klass! :)

& imon är det påskmiddag, önskar jag hade kunnat umgås med jannie istället! :D

didn't mention us

jag vet att jag inte ska känna såhär, men det är såhär det står till ikväll.
och ja, det hade faktiskt kunnat vara mycket bättre!

i ena stunden vill jag bara gå ut i mörkret & skrika
och i andra stunden vill jag bara kura ihop mig under en filt..

det låter bra att chansa, och se vad man får
och att man inte får ge upp.
men är det värt det?



snälla, låt det gå bra imon..
                   <3

världens bästa

idag fyller fina elina 18 hela bast och det firade vi med daimtårta & glass! mycket mycket gott, även om man alltid råkar äta för mycket! sen fick hon en liten present med, "ett minne för livet" .. nu väntar vi bara på den stora festen! :)

& så ska plutten till veterinären imorgon ;( jag tycker inte om att min plutt ska dit men han blinkar inte riktigt som han ska på det högra ögat och så dreglar mycket på samma sida. vi har läst på att han kan var förlamad på den sidan, eller kanske är blind. jag håller mina tummar för dig imon twist, för det får inte gå annat än bra!!!

ooh, nu sitter jag här och kan inte annat än tänka på hans besök hos farbror doktor.. fast jag har hittat lite fakta till hållbart samhälle, såp jag har lite att bidra med till vårt grupparbet imon, annars blir viktor lite arg. men nu är jag snart färdig, och ska sätta mig & titta på tv! och är jag extra duktig kanske jag fortsätter att läsa på engelskaboken, har kommit en bra bit nu, för duktig som man är läser man på bussen!

fast inte sen när jag satte mig med jocke, joel & macke. då sjönk min effektivitet.
& det roligaste av allt var att macke glömde att plinga, kanske inte låter så roligt men det var det ..haha!


håll tummarna imon, nats

det kallas kärlek

jag älskar min hund!



jag avgudar min hund & jag vet att man inte riktigt vet vad man har förrän man har förlorat det .. men jag vet att jag har honom när jag behöver, är ensam eller bara lite ledsen! han finns alltid där, och han är det absolut bästa jag vet! finns absolut ingen bättre! :)

Lönnbackens twister!<3

we used to be friends

alltså.. nu är det söndag igen & jag har inte alls presterat som jag ville. jag har massa att göra, fast vi har skjutit fram på allt men att sitta på lovet känns faktiskt inte så lockande. så det får bli att göra det nu i veckan!

och om man kanske skulle träna idag? fast mamma ska nog inte till stan så det blir nog ganska svårt kom jag på nu. men kanske om jag ber snällt? (a)


KLASSFEST PÅ TORSDAG!
och alla måste ha något med påsken på sig! :)


one republic - come home (rekommenderar starkt!)


och det där med att vi ska ha en klassdag i växjö har jag nu kollat upp med min kompis fie, som för ett tag sen emigrerade dit :/ men hon gav mig massa med bra förslag som vi kan göra där som t.o.m lasse kan godkänna & så fanns det massa roliga grejer med, detta ska gå i hamn! :)


det var bättre förr!

i'm the worrying kind

jannie ligger i min säng & gottar sig med min kaka, eller så ligger hon bara och sms:ar som vanligt med sin trädgårdskille. jag håller inte ordningen längre, jag vet bara att jag vill att nordman ska gå vidare! :)

ja, tyyyyp.

nu ska jag fortsätta kolla som den nörd man är.

ciao!

i look around for you

nu sitter jag här, har precis bakat en banankaka som är i ugnen och blir färdig.  väntar på jannie, men hon verkar aldrig komma! /; vi ska tjocka oss med kaka & kanske godis med! :) för ikväll ska vi kolla på melodifestivaaaalen!
inte för att det brukar vara det man helst kollar på, men tradition är tradition! sen får jag se om hon vill hjälpa mig att skicka ut några cv, eller åtminstone skriva ut några som jag kan skicka ut till företag! ;d för denna gången SKA jag ha sommarjobb, eller om mitt jobb är öppet på sommaren? men äsch, jag lär säkert bli kickad tills dess! faast, jag gör ju så gott jag kan iaf (a).

nää, nu får hon faktiskt komma. jag har tråkigt ):

förresten, jag vill grilla.
det hade varit myyyys!

you drive me crazy

annorlunda dag (positivt)

jag menar ..hur vanligt är det att man bara är 5 stycken på en skoldag? inte så vanligt kanske, men sjukt mysigt! :) och tur att sebbe inte är rädd för oss tjejer, för vi var hans sällskap idag då alla killar och resten av tjejerna var i lund på massa tråkiga föreläsningar (GÄSP). men vi hade kul, veeeerkligen ;)

- hoppa hopprep på idrotten! först lite töntiga övningar sen fick vi testa på en kuggaboda hoppreplek! :d
- sen kollad vi på film, knaprade på ballerinakex & drack massa vatten.. filmen var förresten mycket bra!
- drog till åhlen's och åt (EFTER MÅNGA OM OCH MEN!) vi hade trevligt, var mätta och nöjda! huvudsaken :)
- biologilektionen var intressant, mysig & superduperskön! i slutet kollade vi på björn med rektorn ola, han skrattade lika mycket som vi gjorde.. vilken härlig snubbe!
- sen åkte jag hem, med sanna oscar och sen kom även jannie! att åka buss med er sitter lika fint som fläskfilé! 

 nu sitter jag bara här, som jag brukar.. slocknade på soffan typ direkt när jag kom hem och vaknade såklart när mamma och dom kom hem och är allmänt högjludda och jobbiga. tvingade i mig lite mat och la mig igen! :) skönt att ha fredag och veta att man kan ligga kvar där hur länge som helst utan att behöva göra någon läxa, åka någonstans eller något annat. oooh, jag älskar fredagar!

jag vet att jag sagt att jag inte ska klippa mig förrän i juni, men jag tror att mina planer har ändrats en aning..
efter att ha umgåtts med pauline igår kom vi fram till att hon kan klippa mig eftersom hon är sjukt duktig och
brukar klippa folk på jobbet, så det blir bara att sätta sig där framför henne och klippa av mina kluvna toppar! ;d

imorn - umgås med jannie & titta på melodifestivalen! HEJA NORDMAN! =D
sebbe, se nu till att rösta på honom så gör jag med det så att han vinner!


oooash, jag är förvirrad. men vafan, vem är inte det?

             



when i'm gone, you gonna miss me




ingen sommar utan reggae

mycket i skolan, vädret är skit & drygt att jobba
inte är det väl så konstigt att man längtar till sommaren? :)

nu har linda sagt att hon vet vilka datum hon är ledig i sommar,
jag frågade inte, men jag antar att hon ska med! gjorde mig dunderglad! :d
för ska gänget åka, så ska heeeela gänget åka! <3

jag antar att jag vill att tiden ska gå fort, men samtidigt sakta ner den
och även spola tillbaks den lite så jag ska kunna göra en del saker annorlunda..
finns ju en heldel, men det är inga stora misstag för dem lär man sig av.
...men just att jag skulle vara ärlig från början, fast att det är den riktiga mig du lärt känna.
jag skulle bara behöva veta hur du står, på en eller två fötter och vad du tycker.

för om jag fick veta det, hade det varit lättare för mig att ta nästa steg?


jag saknar allt, du kommer alltid finnas för mig! :)
att känna att du är endel igen gör mig alldeles varm,
du anar inte vad du betyder, hur mycket jag tycker om din röst och råd
du är en av de bästa, så ren och bra..  jag älskar dig, igår idag & imorn.

 
du är söt
jag är feg
du förtjärnar någon bra

like a hero

asså, jag bara grämer mig för att jobba imon..
det blir helt enkelt inte kul om det inte går bra :/
men om jag sitter med emilia kanske vi säljer som förra torsdagen? :)

och nu ska jag försöka att sluta med den dumma mikromaten
- den smakar inte bra
- inte nyttig
- dyr
- och allmänt tråkig att äta

så ska försöka att ta med egen, eller så.
börjar med det imon, så får vi se hur länge det håller ;d


sorry cornelia, idag är jag borta! :)
men snart kommer jag granne ;d


får ta morgondagen med en klackspark
men det knyter sig i magen på mig varje gång
jag tänker att det börjar dra ihop sig nu..

snälla, försvinn inte för gott?

jag är jane & du är tarzan

precis som jag "älskar" så sitter jag här helt utmobbad i väntan på spanskan
linda & elina har specialidrott, nanna har dratt hem, emilia skippar spanskan..
nu kom oscar, men gick lika fort igen.

att vara ensam i skolan är bland det tråkigaste som finns !


men har en bra nyhet nu,
KLASSFEST NÄSTA TORSDAG!

vill bara påminna att jag älskar min klass, den är bäst!
ta åt er NV2, vi är one of a kind! :)


nu tycker jag att du ska komma hit..

en god kväll?

kommit hem från jobbet för en bra stund sen & jag är precis så trött jag skulle vara..
och på toppen av det så har jag ont i huvudet & saknar sällskap

och egentligen är allt jag vill att höra av mig,
men jag tror inte att jag vet riktigt vad jag vill av allt annat
- så varför ska jag lita påm min instinkt?

det kan ju vara så att du kan vara förstående,
finns ju undantag?

jag orkar inte bry mig..
jag gör det
varför
vill inte  !


bota min sällskapssjuka,
det är jobbigt att vara ensam


PS. jag älskar jannie!

warningsign

nu är jag trött, hungrig & ont i huvudet
och allt det blir inte bättre av att man sitter i datasalen med flummiga kompisar
som verkar ha otrolig överskottsenergi, och jag ska jobba efter marcus lektion

jag ser "verkligen" fram emot att jobba från 16.30 till 21.00
menmen, pengar är pengar! :)





jag och emilia ska börja dansa, hon skulle bara be charlotte kolla upp det,
och efter det ska jag bli pantarholmen & ledjas bästa dansare

& så ska oscar bjuda mig och emilia på restaurang, det ser vi fram emot! :D


var och kollade på jannies företag idag på UF-mässan
det här med att trycka t-shirtar är häftigt!

och nu har hon fått "fint" främmande från stockholm.. haha
om jag kunde hade jag tagit honom i benet och svingat honom till kina! :)


nu ska jag läsa lite om djurförsök,
eller ja kanske ska spana in de snygga killarna med linda, elina och nanna? (a)














sorg

det gör ont, det gör så ont att veta att ni aldrig kommer att komma tillbaka
alla minnen jag har med er kommer jag altid att bära med mig
men det är inte samma sak, för ibland skulle jag verkligen behöva er
precis som varje barn behöver sina morföräldrar..


                   image13




'Cause I've lost loved ones in my life
Who never knew how much I loved them
Now I live with the regret
That my true feelings for them never were revealed
So I made a promise to myself
To say each day how much everybody means to me
And avoid that circumstance
Where there's no second chance to tell everybody how I feel

     

                                                                             jag kommer alltid att sakna er, mormor & morfar



du är det roliga i hasch

och aldrig har kärlek drabbat mig så
och jag vet, jag är hopplöst svår ibland


men aldrig aldrig att jag
tänker låta något ont
hända dig jag håller dig hårt
tätt intill mig genom regn och blåst
och alltid alltid att jag
kommer vaka över dig
genom mörkret jag leder dig
jag finns i varje steg du tar
så du behöver aldrig mer vara rädd

ingen ser och ingen vet
hur du lyser och hur du fångar
upp min skugga när jag är svag
åh nu jag älskar att vakna
upp bland dina blonda lockar.

nu har jag jobbat två dagar, första dagen igår då jag jobbade med jannie tajtis!<3
det var mycket givande, första samtalet och allt! :)

och sen idag då jag jobbade med emilia, idag gick det mycket bättre än vad det gjorde igår,
man vågade trycka på folk lite mer och fick faktiskt 3 sälj! it can only get better! (y)
jobba tisdag, onsdag & torsdag nästa vecka! hoppas jag får lika bra sällskap!


                                  

jag saknar dig,
även om jag inte vet varför.

kanske är jag kär i kärleken i sig?



 


jag vill vara som du


I don't know what I want, so don't ask me
Cause I'm still trying to figure it out
Don't know what's down this road, I'm just walking
Trying to see through the rain coming down
Even though I'm not the only one
Who feels the way I do.

I'm wearing my heart on my sleeve
Feeling lucky today, got the sunshine
Could you tell me what more do I need
And tomorrow's just a mystery, oh yeah
But that's ok.


jag kan, men vill jag?
äsch, fastnar jag så gör jag det.
och varför styra hjärtat, när det vet bäst?



söööööötnos!

RSS 2.0