so you wanna change the world, what are you waiting for?

var & hälsade på carro en runda innan jobbet! fick höra om hur det var i berlin och prag och hon undrade hur jag hade haft det! trevlig pratstund och mer sånt behövs verkligen :)

jobbet gick också bra och vi börjar bli sammansvetsade nu, så kul! jobb tis-tors med och på fredag åker jag till sthlm. ska bli jätteroligt verkligen! se hur linda bor och festar och dessutom hälsa på grazyna med familj! kommer bli en kanonhelg!

nu är det dags att sova då jag börjar tidigt imorn
godnatt!

you better slow down

Have you ever watched kids On a merry-go-round?
Or listened to the rain slapping on the ground?
Ever followed a butterflys erratic flight?
Or gazed at the sun into the fading night?
You better slow down.
Dont dance so fast. Time is short.The music wont last.
Do you run through each day On the fly?
When you ask How are you?
When the day is done Do you lie in your bed With the next hundred chores
Youd better slow down Dont dance so fast. Time is short.The music wont last.Ever told your child, Well do it tomorrow?
And in your haste, Not see his sorrow?
Ever lost touch,
Let a good friendship die Cause you never had timeTo call and say,"Hi"
Youd better slow down. Dont dance so fast. Time is short. The music wont last.
When you run so fast to get somewhere
You miss half the fun of getting there.
When you worry and hurry through your day,It is like an unopened gift..
Thrown away. Life is not a race.
Do take it slower, hear the music before the song is over.

stupid me

jag har gjort det IGEN! tassade in på jobbet för att vara där vid 8. när ingen annan var där vid hel var jag tvungen att kolla mitt schema & vilken tur att jag gjorde det då jag inte skulle vara där förrän vid 16. baah, så himla störigt. var bara att plocka ihop sina grejer igen och åka hem. så pinsamt!

så nu undrar jag vad jag ska göra tills dess. våldgästa nanna? hitta på något med carro? försöka få in elina till stan? eller städa kanske? hade ju faktiskt behövts!

later!

likadant tänkt



niclas & jag måste ha tänkt likadant när vi köpte morsdag-present till mamma för vid matbordet idag berättade hon att hon även fått en likadan bodylotion av honom i present. hur sjukt?

tekniska under

förresten under gårkvällen var johan så söt. han fick tag i min telefon och började pilla lite på den. gick in på facebook och klagade att han inte alls förstod hur det funkade och tyckte att det var en liten minidator. det är ju inte direkt någon som kallar honom teknisk ;) han berättade även hur han hade det i lumpen och nu är det inte lång tid kvar tills de muckar, sjukt vad tiden har gått fort!

in my head

kvällen igår var trevlig, väldigt trevlig och väldigt annorlunda! konstiga samtalsämnen, monopol med kreditkort och vi bevittnade även pers och jockes första kyss. verkade bli lite för mycket för johan som satt med min sjal runt ögonen ett bra tag efter. var jättekul att träffa alla igen även om vi inte var lika stor skara som vi brukar vara :) vid 3-halv 4 skulle jag cykla hem men det visade sig att punkan som niclas lagat och som han sa skulle hålla minst en vecka hade gått sönder medans jag varit inne hos per så jag fick skjuts hem av linda & jannie vilket var jättesnällt!

hade egentligen kunnat lägga upp några bilder eftersom jag äntligen använde den när jag hade med mig den, men jag är lite seg på att lägga in bilder på datorn då inte ens de från turkiet har först över. men bara lugn, det kommer!

idag släpade jag mitt trötta arsle ner för trapporna klockan 11 för att gratta mamma på morsdag. hon fick sin present redan igår då vi var på morsdag-middag i kallinge och blev väldigt glad för den. kul! sen dess har jag sovit på soffan och fått besök av jannie vilket var mycket mycket trevligt ♥ mer sånt, besti!

nu är det snart dags för finmiddag här! köttet är på grillen, potatisgratängen i ugnen och rabarberpajen är redan färdig. en riktig festmåltid med andra ord.
later!

baby, it's a small world

lördagkväll och det är nu en hel vecka jag satte mig på bussen från marmaris till istanbul. på ett sätt har tiden gått så oerhört fort och på ett annat så himla långsamt. man vill bara tillbaka, men det kommer, det kommer :) vet att det inte var min sista gång jag satte min fot där, det är ett som är säkert!

nu sitter jag och är trött som en gnu. somnade under släktkalaset på soffan, så där låg jag och snarkade då jag börjat bli täppt i näsan. ändå kan jag inte säga nej när per ringer och undrar om man vill komma förbi en runda. så blir brasa och skogsgänget ikväll, what a good combination!

godkväll, natalie

!

en filt
hos dig
vi kunde inte sova
och jag
sa inte nej
och du höll mer än allt du lova
våra tungor var som hjulen i ett drev.

rude boy

kvällen igår var awesome! elina kom hit efter att jag slutat och vi förfestade lite för att komma i rätt stämning. fick även ett besök av jonns och hans kompis då han behövde ladda sin iPhone. när vi var färdiga stack vi till harrys där vi mötte upp olivia och siri ♥ träffade även jocke & kritan, alltid lika kul :) innan vi gick in till harrys tog vi en runda till piraten där jag inte varit på ett år och varför jag inte varit där på ett år kom jag på precis så fort jag kom innanför dörren. gammal musik, tomt dansgolv och allmänt tattigt. men drinkarna var billiga så vi tog oss en drink innan vi gick till harrys.

inne på harrys var det knökfullt och man träffade på några man känner! vid halv 3 gav vi upp och gick och åt! därefter stupade vi i säng och vid 8 började elina jobba idag så jag är stolt att hon pallar det eftersom hon inte sov många timmar alls.

nu är det dags för mig att göra mig iordning då jag ska träffa de resterande musketörerna som carlos kallar dom för en lunch. mums! sen är det dags att åka till ledja för det var tydligen idag vi skulle på morsdag-middag, trodde hela tiden att det skulle vara imorn så det krockade med min tid med jannie. men vi löser det, för träffas måste vi ♥

later!

21:29

en halvtimme kvar på jobbet tills jag ska möta upp fina själar som elina olivia & siri!
TAGGA TAGGA TAGGA!

broken heels

sätter ner foten. är trött på att folk behandlar en orättvist vilket hände senast igår, vilket är så himla tråkigt. synd att endel inte fick en bra uppfostran. men jag vet att jag inte har gjort något fel men ändå gnager det inom mig för vi hade roligt när vi väl träffades. visst, väldigt skum person men han hade absolut sina stunder han med precis som alla andra. blir det så att vi åker tillbaka är jag ganska säker att han kommer vara kall mot mig. jag har inte gjort mig förtjänt av att bli ignorerad så får se om han blir lika tuff i verkligheten som bakom datorskärmen.

det finns många energisugare. de bara tar och tar. jag krusar inte för någon, har blivit gammal nog att förstå att det aldrig hjälper ändå. det finns människor som gärna umgås med mig och jag med dem och det är dem jag ska tillvara på! har världens bästa vänner & så sjukt bra arbetskamrater, den finaste familjen i världen och så den sötaste hunden. jag är glad!

nu blir det att städa undan röran här och tagga inför jobb & utgång
later!

you have my life direction

sov hos elina inatt, mys!pys! kom hem runt halv 9 så då gick jag och la mig igen fram tills nu! riktigt sweet och jag behöver vara utvilad idag då jag ska jobba kvällspasset på jobbet och direkt efter möta upp siri olivia och elina för att röja inne på sliver. can't wait!

så nu ska jag gå ut i solen och njuta
so long

I just thought I could wait for just one more day

varit på jobbet hela dagen och alla verkade vara övertrötta för vi skrattade för minsta lilla. sjukt skoj! josse behövde klyva sig på sommaren så andreas föreslog att hon skulle vara ett tvillingkort. telenorhumor, kort & gott! och så härmade även andreas en säl! fick lite konstiga blickar av oss alla - "men dom låter så?" manisha är dessutom jättefarlig när hon placerar en stor påse med svenska hårda karameller för oss alla att ta, gottegrisar är vi allihopa.

försökte byta bort min midsommardag och den 11:e juni då jag ska fira galärens student. om midsommardagen skulle personen höra av sig och den 11:e trodde jag allt var klappat och klart men visade sig att jag tagit ett pass istället den 5:e då jag är i sthlm. åh jag är så förvirrad, men idag var jag åtminstone på jobbet på rätt dag och rätt tid, alltid något :)

PS. flyg för 1200, det kliar i fingrarna

nu ska jag snart bege mig mot tåget för en myskväll med elina
på återseende, n

inte alla hästar hemma här inte

gick upp imorse med vetskapen att jag skulle jobba 9-17.30. kom till jobbet och var helt själv i mitt team. tänkte lite lågt för mig själv att de nog bara var sena. likadant vid kvart över och halv. vid kvart i kunde jag inte hålla mig utan kollade mitt schema samtidigt som jag hade en dryg kund på tråden. schemat visade inget den 26:e, däremot den 27:e. så när jag lagt på tio i packade jag snyggt ihop mina saker och gick ut från telenor med svansen mellan benen.

det är alltså IMORGON det är dags för mig att tjänstgöra. verkar som om vi blir ett bra gäng så det är kul! efter jobbet kommer elina och spenderar natten med mig, man vande ju sig efter 10 dagar :) på morgonen ska vi möta upp siri innan det är dags för ett kvällspass på jobbet. efter jobbet är det sliver som gäller. hänger på olivia & siri och även elina är på. toppen, för det rycker ju som sagt i nerven eller vad säger du elina?

åkte efter jobbet förresten till johanna för att fira emil.
god kycklinggryta & fryst cheesecake är inget man tackar nej till :)

det var allt för mig
n

hey, soul sister

sol och regn, sol och regn, sol och regn. den svenska sommaren har verkligen välkomnat oss hem och det känns som om detta vädret kommer att hålla på så hela sommaren! men vad gör det när jag vet vad jag ska göra hela sommaren? känner sån panik att vara uppbunden, att veta varje vecka vad jag ska göra. har aldrig tidigare haft det så men det kommer gå bra, jag intalar mig det. bra arbetskamrater har jag och mina vänner kommer ju jobba de med :)

verkligheten är aningens bitter! och inte blir man direkt gladare av att det läggs upp roliga klipp på facebook från mega diana! livet är så annorlunda så fort man kommer utanför mellanmjölklandets gränser. folk lever för att leva, och oroar inte sig för morgondagen på samma sätt som vi gör. de har en butik att sköta - trots det festar de med oss till klockan är 6 och vid 9 öppnar de. jag däremot räknade timmarna jag möjligtvis kunde få sova för att inte missa halva dagen, but hey that's me! jag blir lite ledsen i ögat när jag inser att det är ett bra tag innan jag kan vandra på barstreet igen (om jag någonsin gör det igen) där alla suveräna klubbar håller till. skumparty, eldpålar, dansande transvestiter, tequila för 20kr och massa skratt!

men självklart har jag saker att se fram emot. många fina kvällar dansandes i mina fransskor tillsammans med det bästa jag har. missförstå mig inte när jag säger att jag vill tillbaka, det hade vem som helst velat. men ingenting betyder så mycket för mig som min familj och vänner och jag hade absolut inte klarat mig utan er! jag blev så glad av att träffa familjen när jag kom hem, twister blev helt tokig, prata med alla fina vänner som man knappt haft kontakt med på 10 dagar! (ni skulle varit med, ni hade förstått vad jag pratade om då) & träffa arbetskamraterna. så jag tror absolut att det kommer bli en suverän sommar!

later, dags att sova
natalie

a real friend



det meddelandet fick jag igår när jag loggade in och gjorde min dag totalt! (siris och olivias bild med, haha!) det är mycket ni inte vet om ali men ni kan lita på mig när jag säger att han är en av de roligaste människorna jag känner. en ärlig människa, det känner man rakt igenom! han kunde helt utan anledning bara säga: ni är mina riktiga vänner och jag åkte inte med på båtturen idag för att kunna umgås med er. en kväll pratade vi om hans kläder och jag frågade om han inte använde jeans någon gång. inte så ofta svarade han men att han hade hur många som helst. sen frågade han om vi ville att han skulle åka och byta om för att se hur han såg ut i jeans? självklart ville vi det. så 30 min senare kommer en stilig ali med fina jeans och lila skjorta och gud så stolt han var när han snurrade runt och visade upp sig. jag saknar honom men han bjöd oss till istanbul i höst där de har ett stort hus, än vet jag inte vad som händer i höst men ingenting är omöjligt.

lifted

är hemma från jobbet! skönt att vara tillbaka - på ett sätt! jobbigt på ett annat. något tråkigt som har hänt är att 4 personer till har försvunnit från vårt team och det är 3 bra personer som jag vet är borta (shayan visste inte vilken den 4:e var) men så himla kul för er verkligen! hade jag inte varit i turkiet när micke ringde så hade jag nappat, men man kan inte alltid ha flyt i livet.

imorn är det dags för jobb igen! heldag så det uppskattas :) efter det är det konsert med carolina liar och utgång med flinis! det rycker i vår nerv så det får vi fixa. dessutom har vi båda över 2 liter sprit med oss från turkiet. inte helt fel, inte helt fel!

något annat roligt som händer är att jag åker till sthlm nästa helg för att hälsa på grazyna patricia & SJÄLVKLART BORG! om allt går som vi vill så hänger även nanna med och det finns plats i bilen för två till. it's gonna be awesome, I can feel it!


!

"jag visst inte då
att jag skulle sakna att lyssna på min favorit låt
nu när jag inte kan
för att den påminner om dig
just som att du
på ett obehagligt sätt
tagit dig friheten
att gå på mark som inte var din
eller som var det
men inte är längre
det spelar ingen roll att det här är en piss
i missisippin
om tio år
och det spelar ingen roll att jag kanske inte saknar dig
om en vecka
eller två
men
just nu gör jag det
"

PS.

tack elina för dessa 10 dagar! kan knappt tänka mig något bättre resesällskap och det vet du! världsvana som vi är vid detta laget då vi fått uppleva så mycket och lärt oss så mycket. har haft så kul, har skrattat så jag har haft ont i magen, har snubblat, skämt ut mig, blivit blåst på skämt, solbränd och fått kvalitétstid med en av de viktigaste i mitt liv.

inga ord är för stora
I love you ♥

mama, I'm home

jag är hemma & tom på ord. jag lovar att ni ska få veta allting men just nu orkar jag inte, för jag ville verkligen inte hem än. fattade inte att jag faktiskt skulle åka hem förrän jag kramade esen hejdå för det var då jag insåg det. veckan i solen var slut och två dagar senare ska verkligen ta fart igen.

jag saknar allt så idag tänker jag inte kolla bilder, videor eller annat som påminner mig utan faktiskt vila ut efter en lång hemresa och umgås med min familj =) imorn är det jobb igen och jag ser fram emot det, hur kan jag inte göra det då jag har så underbara arbetskamrater?

ha tålamod, ni ska se vad jag fått uppleva med egna ögon
en trött, förvirrad, ledsen men ack så glad nats

BYE BYE

nu ska vi dra oss mot tåget, ses den 24:e

kommer troligtvis inte sakna er
..okej då, men bara lite

hejdå!

:)

hände förresten en sån sjukt rolig grej när vi åt lunch. precis när siri ställer sig upp kollar gubben bakom henne in henne ordentligt och log. dagens skratt verkligen!

det var ett segertåg

gårkvällen var underbar, loveli och helt awesome! hur kul som helst att återse tjejerna och så fick vi höra massa saker som hände på resan! är lagom sugen på att hänga med till hösten, hade varit helt oslagbart om alla verkligen åker med :)

blev en kväll på nivå där man stötte på henke, carlos, jocke & kritan bland annat! en mycket trevlig kväll även om draget inte var det största! men vi dansade, och dansade och dansade vilket har resulterat i träningsverk i armarna idag, märkligt det där. var hemma efter 3 någongång och bråkade om utrymmet i sängen med elina då hon alltid tar upp sån stor plats trots att hon är så liten ;P

idag tog vi lunch på 3g! urmysigt och fick även sällskap av nanna. att man såg ut som något katten släpat in brydde vi oss inte om. fick ett samtal av elina när vi satt där att tågen inte går som vanligt då de reparerar spåret mellan kristianstad och hässleholm så vi var tvugna att åka redan idag. panik typ! ännu en natt på kastrup, I can't wait. men det är bara att acceptera för om ett dygn sitter vi i turkiet.

många gånger har det kliat i fingrarna. bara skriva rätt ut: ESEN, ALI, ERIC, CLAIRE & MUSTAFA VI KOMMER! har hållt mig och det ska bli jävligt kul att överraska dem på söndag då vi är framme i marmaris! 7 dagar med sol, fest, bästa vännen och alla andra underbaringar kommer ladda upp mina batterier! så fan ta dig esen om du har varit här och snokat, man vet ju aldrig.

later!

we are going to fight for our right to love

tillbaka från stan med stor ångest
köpte alldeles för mycket men till mitt försvar så var det bara saker jag faktiskt behöver
så det var ju bra!

nu är det dags för en dusch så man slipper stressa efter jobbet då det är UTGÅNG!
och så måste jag städa, städa, städa då olivia & siri får nyckeln innan jag åker till jobbet
inte vill jag att de ska sitta i min packröra som råder för tillfället

och sen blir det att ladda för mitt sista arbetspass på nästan två veckor
ska bli så skönt (även om jag kommer att sakna mina poolare såklart!)

1 dag kvar!


smack that

efter en stor och stadig frukost är jag redo att göra alla ärenden som ska vara färdiga idag
kolla tåget, köpa hårspännen & strumpbyxor och så packa resten från lägenheten
vid 17 är det jobb igen och även om jag tycker om mitt jobb så suger arbetstiderna :(
men vi har fått ett mail om sommartiderna nu då vi jobbar heltid så ska bli kul att se
annars ser jag mest fram emot ikväll för då smäller det!

later!

bra nyhet

fick just en bra nyhet, helt perfekt då jag kommer få en bra natts sömn!

LINDA KOMMER IMORNKVÄLL & FÖRHOPPNINGSVIS HINNER HON JOINA OSS!
underbara tjejer, kommer bli en kanonkväll! can't wait ♥

citat

"life would be perfect if some girls had a mute button, some guys had an edit button, bad times had a fast forward button and good times had a pause button."

putt

vi blev lite förvånade när vi kom till jobbet idag & såg att det inte fanns plats till oss på VÅRA platser. putta och besvikna fick vi sätta oss en bit bort. det är inte så bara för att vi ville sitta på några speciella platser men eftersom att vi har blivit omplacerade hur många gånger som helst är det klart att man blir trött på det! men enligt en kollega skulle de bara sitta där veckan ut så får hålla ut då jag bara jobbar imorn med.. ;)

men vi hittade annat som piggade upp oss. sabina & jag pratade om den där festen som vi måste ta tag på. sa att vi kan sitta på min innergård så när jag kommer tillbaka är det fest som gäller. eller en riktig fylla för att citera sabina. alla är verkligen så gulliga och hur glad blir man inte av att de önskar att man ska ha en bra resa? ska sola åt er, oroa er inte & manisha - ska göra allt för att få iväg ett vykort! :)

nu ska jag fortsätta att titta på christine
godnatt!

what's not to like?



2 dagar!

aw

olivia gör oss sällskap här efter utgången vilket betyder...

..IT'S GONNA BE JUST LIKE OLD TIMES!

second chance

nu har maj kommit, på riktigt alltså
solen skiner och det är någorlunda varmt, äntligen
att istället för ett oktoberväder har vi ett riktigt vårväder - precis som det ska va
spelar ingen roll att det kom när vi ska åka då det är runt 30° i turkiet för tillfället
ska njuta av varenda solstråle då man aldrig kan lita på den svenska sommaren

nu ska jag spendera mina sista två timmar innan jobbet
måste blandannat hämta ut mina skor och kolla upp tågbiljetter
full rulle med andra ord!


bara två dagar kvar nu vännen!

later!

there is so many ways to love you

har sovit gott
men är nu orolig
för det där jäkla askmolnet som är på fri fot igen
bara de inte inte inte stänger ner kastrup och istanbuls flygplats
då lägger jag mig ner och dör lite

så för tillfället är både expressen & aftonbladet välbesökt
håll tummarna nu
för iväg ska vi


truth care, truth brings

idag tog jag upp ett stort personligt problem på jobbet och får gapskratt till svar. måste man veta hur man byter dammsugspåsar eller? jag har vänt och vridit på dammsugaren men det går bara inte. tror inte jag ärvde mammas tekniska och smarta gener iaf.

och idag hände det en rolig grej på jobbet. sannolikheten att få ett samtal från någon man känner är ju inte särskilt stor men idag hände det. knappade in numret i programmet och såg mikael sommar komma upp! WHAT!? tänkte jag så var tvungen att dubbelkolla att han faktiskt var den mikael från jämjö. och visst var det han! han var ganska chockad när han förstod att det var mig han faktiskt pratade med. men pratade om hans abg. och bytte även till ett som passar honom mycket bättre :)

abropå ingenting så har telenors kundtjänst utsetts till sveriges bästa kundtjänst för tredje året i rad. jag tar inte åt mig någon ära men något vi tog åt oss var tårtan som det bjöds på. fin gest som vi absolut uppskattade till fullo!

sa hejdå till manisha som jag inte ser innan jag åker! har lovat henne & vikariepoolen ett vykort så det får jag se till att skicka ett! bara det kommer fram ;o är lite orolig över det!

godnatt'

no control

“meeting you was fate
becoming your friend was a choice
but falling in love with you I had no control over.”

det gör ont för varje hjärtslag

jag gör mitt bästa och ändå räcker det inte. blir trött, så trött. att snubbla på målsnöret står mig i halsen nu. men jag ger inte upp, absolut inte även om det hade varit det lättaste att göra just nu.

istället för att deppa ihop så har jag mutat mig själv med ett par hörlurar som kommer bli så arnvändbara på semestern! dessutom är det massa bra saker som ligger framför mig så det är ganska svårt att inte vara glad trots allt. har jobb mån-ons och på onsdagskvällen är det dags för en utgång med fina tjejer ♥ på torsdag är det packning (har redan valt kläder och allt är tvättat, bara att det måste ner i väskan med) och sen tycker jag att det hade varit trevligt med lite bio på kvällen! får se vad de andra tycker om min idé!

på fredagsmorgonen tar vi tåget mot kastrup och vårt äventyr, iiih!

:$

JÄVLAR, NU GÄLLER DET!

helgens 'dagens'

hände en rolig grej på jobbet i lördags. carlos som skulle börja samtidigt som mig (9) hade fortfarande inte infunnit sig när klockan började närma sig 11 så skickade iväg ett meddelande på facebook och tydligen var det det som hade väckt honom då han har son pop-up på sin telefon. vilka bra kollegor han har va! så nångång efter 11 kom en bakis carlos redo för att agera kundtjänstagent! :)

something inside this heart has died

jag åker tillbaka till marmaris för att det är hemkärt och jag är trött på folks åsikter. låt mig åka vart jag vill utan att jag måste få höra en massa negativa tankar som ni delar med er. jag vill med varje nerv i kroppen sitta på planet redan och veta precis vad som väntar. dagarna kan inte gå ännu långsammare än vad de gör just nu. och jag vet att hade man åkt någon annanstans så hade folk varit mer positiva men detta är vårt val och vi är så otroligt nöjda med det. nu är hotellet med bokat så vi har någonstans att bo när vi kommer ner till värmen. nära city, nära office, nära stranden, all inclusive och allt detta för bara 10 € per natt! som hittat verkligen. och så har vi hittat ett lovande hotell i Istanbul med där vi sover för 25 € natten och då hämtar de dessutom upp oss från flygplatsen, I'm happy!

något annat som saknats den senaste tiden är siri & olivia som äntligen är hemma från sitt äventyr. det har märkts att ni varit borta så nu får vi ta vara på tiden tills vi åker och köra en riktig utgång á la oss! ser verkligen fram emot att se alla bilder och höra alla historior om allt ni varit med om, kan inte ens tänka mig vad som hänt!


the sounds of silence

usch jag har ingen lust att ens sätta min fot utanför dörren idag. gråmulet, tråkigt väder och så blåser det som sjuttom också! så för att tagga till inför jobbet ska jag ta ett långt bad eftersom det var riktigt längesen nu och sätta på min 'jag blir glad av' skiva så ska nog allt bli bättre! :)

för vem älskar inte att tillbringa sina fredagskvällar inne på telenor? precis, alla! men enligt schemat ser vi ut att bli ett bra gäng som kommer hänga där samtidigt så jag ska absolut inte klaga då jag vet att även denna kväll kommer att bjuda på en massa skratt, frustration över frågor man inte kan svara på och knepiga fakturafall. men vi löser det, precis som allt annat - tillsammans! det finns många glädjeämnen i livet och jag är glad att jag tycker om att gå till jobbet, att jag trivs med mina arbetskamrater och inte är rädd för att fråga om något jag inte kan.


blir knappt bättre än så ♥

we can work it out


I'm falling in love in your favourite song

idag sov jag till 12 (!!) (förutom att elina väckte mig vid 9, men det var bara trevligt att prata med henne) men ja jag vet, det är helt sjukt men oj så skönt det var! har nu ett tag haft svårt med sömnen, vaknat flera gånger/natt och vaknat jättetidigt och haft svårt för att somna om men nu är den tillbaks and I like it!

idag är det dags för jobb igen så jag laddar upp här med ett avsnitt av B&T-show och så ska jag ge lägenheten en omgång med dammsugaren då det verkligen behövs. ska städa ut den ordentligt innan vi åker så man kommer hem till en ren lägenhet för det är så mycket skönare. sen ska jag även lämna in mina skor hos skomakaren som jag egentligen skulle gjort igår men när jag kom dit hade han redan stängt (stängde vid 15) så himla typiskt verkligen. måste verkligen lämna in de skorna då jag vill ha med mig de på resan. har förresten packar ner de kläder jag vill ha till resan så endel ska tvättas så allt är rent. köpte förresten 3 till bikiniunderdelar på stadium och en överdel. I ♥ REA!

later!

ARGA LAPPEN!!!

carlos var trött att alltid komma till ett stökigt skrivbord efter att våra platser använts till de nya som går utbilningen nu. det är spillt kaffe, glömda sopor, kaffekoppar och gamla snus.

detta är hans protest:


dagens

dagens inträffade på jobbet då anna letade upp en kund som småflirtat per telefon på facebook och skrev ett meddelande till honom. fick svar och han avslutad med du var ju söt, jag är singel min status är bara gammal ;)

så jävla sjukt verkligen, men var värt goda skratt

"heeeej"

oh lord

visst är det lätt att bli frustrerad och arg när man är så nära men ändå så långt bort. bara att bita i det sura äpplet och ta nya tag & det är precis vad jag ska göra. vet att jag kan bättre så det blir nog bra ska ni se. och även om ni inte har någon aning om vad jag faktiskt pratar om lär ni nog märka det tids nog.

åt iaf lunch med mamma tidigare idag & det blev den goda thaibuffén igen!
jag vet, vi har världens sämsta fantasi! :)

vid 17 är det iaf äntligen dags för jobb. göra något jag tycker är kul & kan.
heja telenor.



7 DAGAR!

PS.

JAG KLARADE KVALITÉTSSÄKRINGEN
& ÄR DÄRMED EN FÄRDIG KUNDTJÄNSTAGENT!


:)

att vara stark är inte att alltid orka skratta,
att hoppa högst, eller vilja mest.
att vara stark är inte att lyfta tyngst,
att komma längst eller att alltid lyckas.

att vara stark är att leva livet som det är,
att acceptera dess kraft, och ta del av den.
att falla till botten, slå sig hårt och alltid komma igen.
att vara stark är att våga hoppas,
när ens tro är som svagast.
att vara stark är att se ljus i mörkret,
och alltid kämpa för att nå dit.

men att vara stark, är inte lätt


ingen väg kan vara lika svår som lång

Hej!

det har varit en kort dag som har känts otroligt lång. hade en skön sovmorgon och innan jag åkte för att vara på utbildning på jobbet pysslade jag med lite viktiga grejer här hemma. väl på jobbet var det vårkampanjen vi skulle lära oss om så i 1½ timme fick vi veta vad som gällde på privata sidan och sista halvtimmen kom det en annan snubbe & berättade om företagssidan. men han var helt luddig och lärde oss ingenting :o lyckat! efteråt blev det iaf en lång pratstund med brudarna, great success!

imorn har jag ett ärende på stan och sen fick jag josses arbetspass vilket jag inte tackade nej till! =)

har nog inte så mycket mer att dela med mig av. är slut i huvudet & vill inget annat än att lägga mig och sova. blir nämligen att gå upp tidigt imorn, men har lite att göra och dessutom ska nog elina och jag ringas. det är alltid bra att prata med henne då man får ett bra perspektiv på allt!



jaja, godnatt sålänge
n

Istanbul


attityd

du har fått en attityd som vi inte längre känner igen. jag måste säga att jag är oerhört trött på den då du inte har någon anledning att visa dig bättre än oss. dömer oss för våra val vi har gjort och som om de val du gjort är så mycket bättre och som om ditt liv är bättre än våra bara för det. kommer sätta ner foten snart då jag inte tycker om den. så förvänta dig inte att jag gör dig några tjänster för allt ska komma från båda hållen och det vet du att jag alltid har tyckt.

synd då du annars är så bra!


WE ♥ MARMARIS


marmaris fina marina som är den största i turkiet och rankas som den 6:e bästa i hela medelhavet

kapten mustafa

åka ring är äkta glädje, blir en repris i år

vänlige eric

någon vidare presentation tror jag är onödig

elina 'in action' som hon så fint kallade det

trion

CAN'T WAIT!


älskling ljug, gör vad du kan

det känns som 1000 nålar, jag går på krossat glas

jag mår bra och är stark. allt är precis som jag vill ha det och jag lever livet. tar dagen som det kommer. har underbara vänner och världens bästa familj. och att jag dessutom trivs med mina arbetskamrater är ju ett stort + i kanten. de är verkligen hur kloka och bra som helst och jag är glad att det är just dem jag jobbar med. I'm happy, what more do I need to say?

igår blev det en vända på stan med elina! köpte mig två bikinitrosor som är lätta att matcha med de övriga överdelarna jag redan har. sen stillade vi hungern med en god lunch på wayne's. konstaterade att vi inte varit där sen vi var där med olivia & siri vilket är fasligt längesen. vilken tur att ni snart är tillbaka och kan tillbringa många timmar med oss där. eller ja inte bara där, vi har massa att ta igen ju. men tiden har verkligen sprungit iväg, trodde att 6 veckor skulle gå jättelångsamt men på lördag är ni redan tillbaka och då vill jag se massor med bilder för tusan vilket äventyr ni har varit med om! och någon annan pärla som kommer hem är joss som kommer på fredag. detta kommer bli en bra helg, det känner jag på mig. ♥

på jobbet var det en liten överraskning som väntade på mig när jag kom. men om den var så bra, det går att diskutera. det var iaf jenny som var på besök (från uniflex) och hon skulle kvalitétssäkra mig. (att jag kan hitta informationen jag behöver, är trevlig mot kunden och att jag löser deras problem) så hon satt med mig i 1½ och endast lyssnade. var sjukt nervös då detta momentet är det jag har fruktat mest. och det värsta av allt var att man inte fick veta direkt om man blev godkänd utan nu ska hon gå igenom detta med b.la. vår teamledare Micke. men jag tror på mig själv och jag gjorde så gott jag kunde så tror inte jag behöver vara så orolig =)

efter jobbet åkte jag till skogen och här är jag kvar. har lite att göra och har hållt på med att nästan hela dagen. får fortsätta imorn innan jag ska in på jobbet för en utbildning om vårkampanjen som är 2 timmar lång. nästan alla goa människor skrev upp sig på samma tid så det blir så brao så!

förresten så är det bara 9 dagar kvar! kan t.om räkna dagarna på två händer vilket är helt underbart! om 9 dagar är jag och elina förvirrade i 14-miljonersstaden Istanbul och om 11 dagar är vi i kära marmaris och överraskar alla! ååååh, ge mig det nu. har lovat elina att iår är det vattenlandet som gäller. även pamukkale såklart & så får vi se om vi kommer iväg på en 1-dagarstur till rhodos då båten bara tar någon timme ifrån marmaris. såklart tar vi en dag på mega diana med, annars är inte semestern komplett. & detta året bara måste esen med, han har lovat det de två andra åren med så nu gäller det.

nej nu ska jag ta tag i mitt igen
later!


a hug always makes things a little better

igår var en lugn kväll. elina kom och vi åkte och pantade burkar. vi kom upp i nästan 100kr och det mesta var burkar så ni kan ju tänka er hur länge vi stod där och pantade. när vi gjort det åkte vi till mcdonald's och spenderade våra pengar. så lyckade vi är :) när vi kom till lägenheten kollade vi på tv ett tag innan elina blev så trött att hon körde hem ;p

idag var det jobb mellan 9-15.30. tog 1½ timme från marina som inte mådde så bra på slutet och arbetstid på söndagar tackar man ju inte direkt nej till :) efter jobbet åkte jag till skogen där jag är nu. imorn ska jag möta upp elina i stan innan jag drar till jobbet sista gången innan fredag. skönt med lite lediga dagar, särskilt när jag har lite att göra. och som det ser ut som nu så kommer joss de 7:e och siri & olivia den 8:e. I'M HAPPY!


jag och min kanin rasmus, som enligt mamma 'försvann'

godnatt'

funkytown

det blev en annorlunda valborg - på jobbet men det var sjukt chill. eftersom att ingen troligtvis sitter och går igenom sina fakturor vid detta tillfället så var det lugnt och vi satt mest och pratade med varann och kollade olika internetsidor. vann även vadet jag hade med shayan! han sa att han inte skulle få 5 samtal efter 8! gissa vem som dansade segerdansen (nästan) vid 21:57 när hans 5:e samtal kom? så nu är han skyldig mig ett sälj, får se hur noga vi kommer vara med det där! :)

när jag jobbat färdigt mötte jag upp elina och vi satt här och drack lite innan vi gick till nivå. som vanligt - inget att hänga i granen längre då alla verkar vallfärda till harry's men först kom svante & ante och sen även mård, filip och erik! så det var kul att se dem igen =) får se om vi hinner se svante igen innan han rycker in nästa söndag. annars så kommer ju även han hem om helgerna så det ska inte hända något.

nu blir det att hoppa in i duschen och sen invänta elina! får se vad vi ska göra ikv. kanske besöker mårds place där killarna håller till ikv. synd att planera något ju! imorn är det dags för jobb igen och så även på måndag. sen går jag på 'helg' fram tills på fredag :D

vet inte om esen driver med oss eller om han faktiskt inte listat ut att vi kommer. blir lite fundersam men hoppas verkligen han inte vet något. han har lovat att fixa en sån melondrink till oss när vi kommer 'nästa' år som man hela tiden får svara när de frågar om vi kommer iår. och jag har lovat honom päroncider som han tycker så mycket om. 13 dagar kvar och vi längtar så vi spricker nu. pratade om det igår och ville helst åka redan nu men den som väntar på något gott (!) väntar aldrig för länge.


melondrinken

later!

RSS 2.0