min fine vän

 

Mjuka, långa kolafärgade öron,
snälla ögon,
len nos
och världens största lojalitet.

Att vi fastnade för honom från första början är inte så konstigt,
och än idag är han min bästa vän,
precis som han har varit varje dag sen vi skaffade honom för snart 10 år sedan.

Tiden går så fort, grattis på födelsedagen Putti ♥

 


27 april

Håller på att bli förkyld.. på riktigt alltså! Jag kommer dras med och bli seg som kola i huvudet och detta får ju bara inte hända nu när jag bara har en arbetsdag kvar denna veckan. Oh nooo. Okej, känn ironin där i slutet men det suger faktiskt att bli sjuk nu. Särskilt när en valborg i stadsparken i Lund hägrar och en förfest hos Henkee innan vi drar dit. Så får faktiskt knapra c-vitamin och vila så mycket det går.

Vad har jag annars gjort för vettigt idag? Jobbat 8 timmar (igen..) och efter jobbet drog jag till Kuggeboda. Hämtade min pärla i hagen som har börjat gnägga så fint igen. Tur han känner igen mitt tryne på dagar som jag känner mig som skräp. Känner man sig uppskattad i alla fall, om så än av en häst. Eftersom han är DÖ-pigg nu när jag precis satt igång honom igen longerade jag lille Chappe en stund innan jag satt upp, vilket var en bra idé. Vi jobbade på bra och jag var nöjd när jag satt av. Min fine!

Efteråt blev det pyssel i stallet och därefter hemfärd. Här har jag inte gjort mycket nytta. En dusch, tv-tittande och lite snack i telefonen bara. Detta TROTS att det finns mycket annat jag hellre kunnat göra som betala räkningar, städa och diska. Blir någon annan dag!


Imorgon är det grill och pyjamasparty hos Hanna så gäller att vara utvilad. Därför ska jag nu gå & lägga mig.
Godnatt.

15 låtar

1. DIN FAVORITLÅT
I'm Yours med Jason Mraz

2. DEN LÅT DU GILLAR MINST
Måste nog vara Mikrofonkåt för tillfället, värre låt finns inte

3. EN LÅT SOM GÖR DIG GLAD
Hghwayman med Hoeffmaestro (?) får väl igång vem som helst!

4. EN LÅT SOM GÖR DIG LEDSEN
How to save a life med The Fray.

5. EN LÅT SOM PÅMINNER DIG OM NÅGON
We can work it out med Andreas Johnsson. Så otroligt stark låt.

6. EN LÅT SOM PÅMINNER DIG OM EN PLATS
Varje gång jag hör Hotel Room Service så påminner det mig om Marmaris 2009. Blir så sjukt glad för i Marmaris kan man inte vara annat än glad. Sakna. 

7. EN LÅT SOM PÅMINNER OM EN HÄNDELSE I DITT LIV
Synd att du är så söt, jäkligt söt låt. Påminner mig om min första "kärlek". Herregud, vad allt var verkligen mycket lättare när man var mindre.

8. EN LÅT SOM DU KAN ALLA ORD TILL
Eftersom "Dansar aldrig nykter" var min favoritlåt som liten kan jag den utantill. Så jäkla klämkäck låt! Och så i princip alla Winnerbäcks låtar då alla är så där jättebra!

9. EN LÅT SOM DU KAN DANSA TILL
Gubben i Lådan med Daniel Adams-Ray får igång både mig och mina tjejer, rejält!

10. EN LÅT SOM FÅR DIG ATT SOMNA
Som mindre spelade jag alltid Jamie Meyers skiva när jag skulle sova, så den funkar absolut. Musiken då? Jodå, kanonbra då han var lite av en idol i mina tonårsögon.

11. EN LÅT FRÅN DITT FAVORITBAND
Violet hill med Coldplay är en fin rackare även om Coldplay kanske inte direkt är mitt favoritband. Lyssnar nog mer på bara sångare/sångerskor mer än band.

12. EN LÅT FRÅN ETT BAND DU HATAR.
Runke Balle med Meduza (tror dock inte att det är ett band, men suger ändå)

13. DIN GUILTY PLEASURE-LÅT
Har ingen aning om vad guilty pleasure låt är för något men är kanske någon låt man egenligen skäms att man gillar? I så fall är det nog Angel in the night med Basshunter eller Vart ligger landet där man böjer bananerna med Mojje.

14. EN LÅT SOM INGEN SKULLE FÖRVÄNTA SIG ATT DU GILLAR
Champion med Amy Diamond kanske?

15. EN LÅT SOM BESKRIVER DIG
Förstår inte riktigt rubriken men en låt som påminner om mig är Allstar med Smash mouth. En låt som jag hade som ringsignal för ett BRAA tag sen men som etsats sig fast på våra hjärnor likt superlim. Att den sen är superbra gör det ju inte direkt sämre!

chaplin

jag hoppas innerligt att du inte klickar med henne som med mig
för jag vill inte dela med mig,
inte alls!

förstod idag vad jag egentligen hade,
och mitt hästhjärta blödde när du gång på gång gnäggade efter mig.
så himla fin och personlig,
tillsammans har vi kämpat timtals och någonstans tycker jag att vi har kommit,
trots att det inte varit en dans på rosor eller gröna ängar

du är min favorit och jag vill absolut inte ha någon annan.



Chappe häromdan när jag longerade honom för första gången

en tung dag

Då denna dagen inte varit någon höjdare alls går jag och lägger mig nu. Hoppas verkligen att både huvudet och halsen är med mig imorgon för idag svek de mig rätt rejält, tur att vi har bunkrat upp med Ipren på jobbet! Skulle ju inte alls vara kul att bli sjuk nu då det är så fint väder och i och med min långhelg som snart är här. Skåne, here we come!


Sist jag var i Malmö..

Håll tummarna för en piggare Natalie imorgon, vill ju vara lika glad som vanligt!

bilder från helgen

GRILLNINGEN I KUGGEBODA



STALLHÄNG



LÖRDAGSKVÄLLEN HOS ANTHONIO & PÅ SLIVER



GRILLNING PÅ SALTÖ



HÄNG I LEDJA



JOHANNAS FÖDELSEDAG



HÄNG HEMMA HOS LINDA


in the summertime

Är nu hemma på Alamedan igen efter att ha varit igång i några timmar! Åt en fantastisk middag hemma i Ledja, stekt torsk med potatis och remouladsås innan jag åkte till Johanna för att fira henne. Hon fick örhängen och en liten övergiven blomma jag hittade inne på ICA i Torsås! Blev bjuden på tårta och skitsnack innan jag var tvungen att åka vidare.


Var nämligen en planerad liten tjej-kväll med brudsen. Dock verkade Nanna inte vara med på noterna men det var i alla fall B och Elina. Så vi satt och pratade, spelade kort och åt morötter & dipp. Riktigt fina grejer. B åker ju tidigt på onsdag så det är inte säkert att vi hinner träffa henne innan dess och det är ju så jobbigt att vara ifrån varann :/ men det går fort, det gör det alltid!

Nu ska jag sova, eller hade tänkt det i alla fall. Börjar inte förrän 11 imorgon så om jag är pigg nog åker jag och rider på morgonen innan jobbet, ska man gå upp tidigt för att göra något kul brukar ju inte vara lika svårt som det annars brukar.



Nä, nu blir'e bingen. Godnatt!

25 april

Åh, vilken underbar helg jag har haft! Märks kanske eftersom jag haft sn bloggt-torka de senaste dagarna? Har hur mycket bilder som helst (för en gångs skull..) och jag ska visa dem sen när jag är tillbaka i lägenheten.

I fredags var vi i Kuggeboda, ett härligt gäng, som grillade och hade det allmänt mysigt. Det var god mat, "sanning eller konka", dans och snack! Kvällens höjdpunkt var när Joss kom, såååå kul att träffa henne igen :) Tyvärr hängde hon och Emil inte med ut men de missade inte så mycket då vi nog inte var så pepp på att egentligen! Killarna åkte hem så det var endast vi tjejer ute och dansade, mötte även upp Siri som var glad i hågen! ;d

När jag och Elina vaknat på lördagen kom Nanna upp till lägenheten och B mötte upp oss på stan för en glass! Happy-times i solen. Efteråt åkte vi till Kuggeboda och jag och Chaplin hade vår premiär-ritt för i år. Jätteskönt verkligen och jag har bannemig saknat det något otroligt! Skumpade runt lite i paddocken på Fällö och det var en riktigt pigg häst jag red, märks att han har vilat i vinter. Men nu blir det andra bullar minsann.

Drog sen till Kallinge där det var en god påskmiddag innan det var dags för fest i stauuun. Vi satt hos Anthonio tills det var dags att gå ut. Vet inte om vi inte var taggade nog eller om det faktiskt inte var så kul men det var ingen höjdare. Det som var bra var DJ:n Anders Bagge och för en gångs skull var det faktiskt skitbra musik. Inte bara sånt dunkadunk som man inte kan sjunga med till. Jag och Elina drog ganska tidigt till Caspies där jag åt en vidrig kycklingrulle, man ska helt enkelt inte byta bort ett vinnande koncept! Vad som helst hade nämligen varit bättre än den slabbiga rullen.

När vi var körklara dagen efter så bar det av till Kuggeboda igen. Testade att longera Chaplin eftersom jag inte vill påverka hans hovar då han fortfarande inte är skodd. (Ta dig i kragen, Natalie!) Eftersom jag inte gjort detta med honom innan hade jag ingen aning om han gjort det förut men det gick hur bra som helst. Var så stolt när jag gick där i mitten och han gjorde precis vad han ska. Så himla kul verkligen! När Elina sen kom tillbaka från sin ridtur och stallet var färdigt hämtade vi upp B och åkte till Saltö.

Där tände vi min grill (efter att ha kämpat med att skruva på benen i en evighet..) och det tog sig tillslut. Det där med tålamod är inte riktigt min grej men det vet jag ju redan, så Linda räddade situationen. Så där satt vi ett bra tag och folk började sakta men säkert att droppa in. Var nog där i mer än 4 timmar och bara snackade och mös, tänka sig att man kan göra det redan i april?! Tokskönt! Bara det håller i sig med. När vi var klara där tog vi en snabb fika på mc'd innan alla åkte åt olika håll. Så kul att träffa Olivia igen och så ses vi nästa helg med när vi har planerat att äntra (entra?) Lund & Malmö! Wiiiiho!

Nu har jag varit hemma i Ledja sen igårkväll och njuter i fulla drag. Klev upp till en frukost som bestod av grillad fläskfilé och potatisgratäng, perfekt ju! Och så har jag kollat på film, myst i solen med Twist och fotat lite. Snart bär det av till Johanna som fyller år idag, lite tårta sitter ju aldrig fel :) Efteråt är det tänkt för lite tjej-häng vilket kommer bli ett perfekt avslut på denna 3-dagarshelgen.


En bild från grillningen igår, så fint när solen började gå ner


22 april

Gomorron, gomorrn! Det är fint väder idag med vilket suger lite men efter att jag jobbat idag är jag ledig i dagarna 3, så antar att jag inte ska klaga (egentligen..). Sitter i joggingbyxor och skön tröja så antar att Elina hade skämts om hon hade sett mig nu. Men i och med att jag har både kläder, smink och plattång med mig så kommer jag inte att se ut så här när jag kommer ikväll! Gäller att vara praktisk och smart när man packar. Tog även med mig min högtalare för utan musik kan vi ju inte vara ikväll!




Dagens:
  • Bästa: Många som är hemma under "storhelgen" vilket jag tycker är helt perfa! Josse är hemma med Emil, Bea, skånemänniskorna och så Linda! Finfina grejer.
  • Sämsta: Att jag är på jobbet. Inte för att jag tycker illa om mitt jobb på något sätt, men finns helt klart bättre saker att göra när det är såååå fint väder som det är nu.
  • Mest irriterande: Att jag har mina fina frans-skor hemma i Ledja, tänkte ju ha dem ikväll
  • Låtar: Mohombis nya helt klart! Sök på Coconut Tree, heeelt underbar!
  • Onyttigaste: Måste väl i så fall vara de hårda karamellerna jag tjyvade ute i receptionen innan..

Nu är det inte många timmar kvar, gäller att tagga till. Dricka lite mer vatten så att huvudvärken försvinner och absolut INTE glömma köttet som ligger i kylen. Hade ju varit katastrofalt! :(

21 april

Sitter i soffan och är trött i både ögon och huvud och ska därför alldeles strax gå och lägga mig. Jobbade mellan 11.30-20 och fick faddra sista timmen vilket var riktigt kul :) Man märker att de börjar lära sig mer och mer och att det dessutom är sjukt härliga tjejer gör det inte direkt sämre!

Efter jobbet åkte jag hem och åt och runt 9 åkte jag ut till Dragsö för att möta upp Sabina, Tobbe och hennes föräldrar som är på besök över helgen. Så kul att träffa dem och Sabina och hennes mamma är verkligen lika!

Nu ska jag runda av, måste vara pigg tills imorgon. Kommer bli en helfestlig kväll och då vill man minsann inte vara trött. Ska jobba mellan 9.30-18 men ska försöka få gå tidigare om det går då det står grillning på schemat ute i Kuggeboda! Sweet stuff. Massa roliga människor på ett och samma ställe, kan ju inte bli sämre! =)


Olli & jag för några veckor sen. Imorgon får jag äntligen träffa henne och massa människor jag inte sett på ett tag. Happy-times!

Gooodnattttt!

liten fotorunda


20 april

Hejhej!

Idag har vi haft en bra dag på jobbet! Hela Telenor var fullt med påskägg så det där med att vara nyttig gick.. sådär! Och så fick vi veta vem det är som tar över efter att vår teamledare fått en annan tjänst, var kul. Får hoppas att hon också kan hålla många bollar i luften. Sen är det ju alltid ett plus att vi är ett sånt självgående team, för det är vi verkligen =) Får styra upp en teamfest snart så man lär känna alla med, är ju alltid kul att träffa folk även utanför jobbet.



Alla var lyckliga som små barn på julafton..



Efter jobbet mötte jag upp Elina i Lyckeby där vi kollade på hoppträning tillsammans med hennes mamma och hennes kompis. Blev så jäkla ridsugen så imorn ska jag minsann beställa sko-tid för min pärla. Efter det så åkte vi hit för lite mys, okej det lät helt fel.. men ah, ni fattar. Planerade det sista för fredan och satte ner spiken. Skickat ut SMS så hoppas att många vill göra det vi vill göra :D All-in är det som gäller! It's gonna be awesome ♥

Dags att logga ut, tv-kväll idag med!

19 april

Hejhej!

Har haft en sån underbar dag, det enda som har varit var att gå upp imorse. Började tidigt och såg när jag kom till jobbet att Anna var inloggad på chatten, blev så gla' för det var ett tag sen jag såg henne sist. Så vi hängde ute i solen både under första rasten och på lunchen med henketufs'



Efter jobbet mötte jag upp mina små nötter, B och Elina, när de var och kollade efter lite nya kläder! Blev inga klädköp dock en finfin "middag" på tre G där vi satt ett bra tag. Sen gick vi hit och bara mös med varann, sån äkta kvalitétstid verkligen! Planerade även att äta ihop imorn, kanske grilla eller annat mys. Får kolla om Siri och Nanna med kan! =)

Annars är jag bara glad hela tiden. Händer så mycket roliga saker hela tiden och jag trivs bäst när det händer massa hela tiden. En fin helg som kommer nu och nästa helg är det valborg som jag har tänkt att spendera i Lund och fest i Malmö på kvällen, låter det som något strålande Olli? :D


Nu ska jag börja min tv-kväll! Först DH och sen In the middle, underbart!
N

live from alamedan

Sitter hemma med dessa två sötnötter! Vi planerar helgen, kommer bli fett =)



blandade mobilbilder


En god kalddkaka som vår granne kom över med

Söta Bamse

Alltid lika kul att skicka såna SMS för att läska Sabina

Vem vill inte ha dessa flipflop-tofflorna i sommar?

Kitty, inte lika glad i mig som Bamse

Såna SMS också, he he he

Första grillningen med Sabina & Tobbe

IKEA

18 april

Godkväll! Sitter hemma i soffan och har precis ätit stekt falukorv med stuvade makaroner (som jag lyckades med på första försöket..) Är mätt men huvudet bankar fortfarande, inte lika kul!

Dagen har gått sååååååååååå sakta och jag var verkligen glad när jag fick gå hem. Börjar redan vid 8 imorgon så jag hoppas att dagen går fortare då! :) Vad som händer efter har jag inte räknat ut än men något skoj borde ju hända! Inviga grillen kanske? We'll see!

Nu ska jag städa undan efter middagen (råkade nämligen riva ner penn-stället och hur mycket bulgur som helst över köksgolvet) och sedan ta en huvudvärkstablett. Eftersom det ändå inte är några roliga tv-program ikväll kan jag ändå plocka undan det jag vill ha bort, dammtorka och lite sånt "kul" innan jag går och lägger mig. Imorgon behövs det nämligen pigga krafter då vi ska planera helgen som kommer, den kommer bli LEGENDARY!


Utsikten från jobbet


Nu rundar jag av, hoppas att ni mår bra! Puss

helgen som varit

Godmorgon finisar!

Sitter här i handduk, previs nyduschad. Börjar jobba om en timme så har den sena tiden idag, men måste erkänna att det var riktigt gött med en sovmorgon.

Har ju varit dålig på att skriva här i helgen men i lördags var jag i Ledja, som sagt, och efter det åkte jag till stan. Vi hade filmkväll så B, Elina, Nanna, Filip och Smart-Sebbe kom. Vi kollade på Love and other drugs som jag redan har sett  så det var mycket roligare att bara prata istället :) Fina människor! Vi spelade även en runda kort, hur längesen var det inte man gjorde det liksom? Neger och president. Eller neger och slav som Nanna så fint kallade det :D


Och igår bar det av till Ikea med Carro och Bengan! Först tog vi MODE-huset för att kolla lite och sen efter det gick vi till Ikea. Skulle bara ha sugrör men slutade med att jag handlade för typ 600 kronor /: Går ju inte att inte handla allt man vill ha, men jag är väldigt nöjd med mina inköp :) Efter det åkte vi hem och jag hämtade B för att åka ut till Nanna dit Elina med kom! Där blev det äkta tjejsnack och även en runda "med andra ord" som är sjukt roligt. Att jag och Elina kom segrandes ur spelet gjorde ju inte det direkt mindre roligt!


Kvällen avslutades på Max med en lyxshake och därefter skjutsade jag hem B innan jag åkte hem och fick min skönhetssömn! Nu blir det att fixa sig för att vara redo för jobbet! Pigg och glad.

N

vänner ♥

Jag kan bli så besviken på folk som inte håller vad de lovar, som visar vad de känner eller som bara bryr sig om sig själva. Jag försöker oftast att tänka på alla i min omgivnig, även om det inte alltid går. Försöker få med alla för att skapa trivsel. För det är ju det som är viktigast - att man trivs med sig själv och med människorna man har runt sig.

Att alla är så utspridda hjälper inte direkt. Jag saknar själva grejen med att kunna bestämma att det blir fest en timme innan och alla samlas. Det var tider det. Men jag vet att det finns något där ändå, något som gör att vi håller ihop. Vi behöver inte umgås 8 timmar om dagen för att finnas för varann. Nu är B hemma ett tag, Filip är hemma över helgen och resten av ligan kommer nästa helg när det stundas påsk! Då minsann smäller det ska ni veta!

Därför är jag så glad av att ha mina närmsta vänner, de ger mig så mycket glädje. Tack för att ni finns, världen skulle vara en mycket tråkigare plats utan er! Och ikväll ses vi, i alla fall några av oss, det är ju alltid något!












Här har jag bjudit på några godbitar från 2007, hoppas ni tyckte om bilderna!



I'm free to be whatever I, whatever I choose and I'll sing the blues if I want.

 


twist



Min snutt. När jag var i Ullared köpte jag lite presenter till honom, b.la. detta benet som han älskar. Niclas säger att det är en tjurpenis men det verkar inte bekymra Twist särskilt mycket! Han får inte ha det inne då det inte luktar särskilt gott så så fort han går ut på gräsmattan letar han upp det och bär stolt runt på det trots att det egentligen är alldeles för stort för honom. Det är så typiskt honom att gå och bära runt på alla saker, men det är ju ett drag från att han är en fågelhund. Tur han bär andra saker och inte döda fåglar i alla fall.. ;)


16 april

Hej mina små söta!

Jag är ganska kass på detta, eller hur! Men hellre skriva när man har lust än att klämma fram några rader bara för att liksom.. ;p har ju inte hänt 1000 intressanta grejer heller så har inte haft någon direkt anledning att uppdatera heller :D

Jobbade igår och hade den fina tiden 11.30-20. Då kvällen ändå var oplanerad väntade jag tills Svärd hade slutat så hon kunde åka med mig. Vi åkte och handlade och efter det åkte jag mot stan. Men sen när jag kom på att det ändå inte händer något roligt i stan gjorde jag en fin u-sväng vid hoglands park för att åka mot Ledja istället.

Det visade sig vara ett perfekt drag. För jag och mamma la oss tillrätta i sofforna och kollade på "Dont mess with Zohan" eller vad den nu heter! Trots att jag har sett den tidgare leverarade den igen. Och idag har jag inte heller gjort många knop! Tanken var att träffa B SOM KOM HEM IGÅR! Men hon hade inte räknat med att de skulle fira Marcus idag så får se om vi gör något efter kalaset! För jag ska krama och pussa ihjäl henne :D

Blir nämligen inget party denna helgen då jag ska agera chaufför imorgon när vi drar till Kalmar och vill gärna var en nykter sådan! Blir ett gäng som åker dit för att shoppa i modehuset och på IKEA! Inte för att jag direkt behöver något men klart man ställer upp när jag behövs!


Miss my friend


shame on love

Smiter in för att heja lite innan duschen jag tänkte ta innan grey's! Har varit en bra dag på jobbet och efteråt åkte jag till stallet! Först åkte jag med Elina till Fåglasång för att hämta upp lite foder och efter det pysslade jag om min finis! All vinterpäls åker ju bort nu så ni kan ju tänka er vad han fäller! Ska bli så kul att sätta igång honom igen, har veeeeerkligen saknat det!


Vi busade lite, Chappe och jag


summer sun

Kom precis hem från jobbet och har ätit korv-stroganoff, alltid lika fint! Har lite kvar att röja i lägenheten annars händer det inte särskilt mycket! Och så laddar jag för DH ikväll, följt av The middle!

Är så trött på folk med dubbelmoral. Om man nu står för en sak gäller det att följa det med. Nu menar jag inte till punkt och pricka men jag tror ni förstår vad jag menar. Jag är trött på folk som endast blir glada av att förstöra för andra, som får en kick av att göra någon något ont. Trött på fok som gör vad som helst för att klara sig på andras bekostnad. Trött på folk som inte drar sitt strå till stacken utan istället gör sådant som passar personen bättre.

Men jag är inte bitter, absolut inte! Det är en bra dag idag =) Och dessutom så vet jag ju i alla fall vart jag själv står och det är det som är det viktigaste.

Denna låten blir jag så otroligt glad av. Så glad att jag ska trippa ifrån datorn och med glädje dammsuga min lägenhet :) Lyssna på den vettja! Är nämligen ett lokalt band från Karlskrona som är så duktiga!


natalies helg

Hejsan hejsan!

Vad snabbt denna helgen har gått, helt sjukt! Och då jobbade jag ändå på lördagen. Började i alla fall helgen med att fika på tre G med Elina efter jobbet i fredags, där satt vi i minst 2 timmar innan vi fick för oss att åka till Johannishus för att kolla på en hoppträning innan vi åkte för att softa i Kuggeboda. Åkte hem runt 11-12 och var pigg dagen efter.

Hämtade upp Emelie på vägen och åkte till jobbet där en vääldigt lugn dag väntade oss. Det brukar nämligen ringa på ganska bra på lördagar så vi undrade vart alla tagit vägen. Efter jobbet drog jag till Carro och vi åkte och hämtade Mimmi. Därefter fixade vi oss lite och mötte upp Jade innan vi gick till Monika. Eter ett tag gick vi till Juan och runt midnatt åkte jag hem för att vara pigg till Ullared.

Om jag var pigg när klockan ringde 05:30? Skulle inte tro det men var tvungen att stiga upp. Hämtade upp Sabina och Emelie och i Listerby hoppade vi in i Elinas ford till Karlshamn där vi mötte upp Hanna. Efter typ 4 felkörningar kom vi äntligeeeen fram och spenderade hela dagen i det stora varuhuset. Handlade alldeles för mycket men är nöjd med precis allt. Hemvägen gick dock inte lika bra, började med att forden hade för lite luft i däcken och att vi körde fel 7000 gånger. Kom hem efter 5 timmar och stuuuuupade i säng direkt.




Eftersom ingen direkt hade fått någon sömn var det 4 zombies på jobbet idag, trodde aldrig jag skulle överleva dessa 8 timmar but I did :) Efter jobbet tog jag en liten siesta och sen jag vaknade har jag pratat med B, plockat in nästan alla saker och duschat! Så jäkla skönt =)

Natalie

22:17

Nu är lägenheten alldeles strax färdig vilket är hur skönt som helst! Köket är så där rent som det bara brukar vara när mamma har varit i farten och golven är skinande rena och luktar citron! Vilken härlig känsla! Ska bara ta ner min fotälj från sängen (den är där eftersom jag skurade), vattna mina 2 blommor och lägga mattorna tillrätta. Därefter väntar en efterlängtad dusch och jag räknar med att vara färdig tills Scrubs  och HIMYR  börjar!

Imorn börjar jag redan 8 vilket är superskönt! Så jag hämtar upp Sabina på vägen och därefter väntar en 8-timmars arbetsdag som vanligt. Tyvärr får jag inte fira att det är helg på kvällen då jag jobbar på lördag med men det är smällar man får ta när man hade en 3-dagars helg förra veckan!



Drömde förresten att jag åkte till Grekland inatt och att vi tog båten till Marmaris! Där mötte jag Ali och jag skulle överraska Esen! Känns förjävligt att inte ha en resa inplanerad till mitt favoritställe men den tiden kommer den också! Hade bara varit så skönt att komma iväg lite, tror jag hade behövt det!


En glad Natalie i Marmaris '09

So long!

7 april

Tittar mest in för att säga hej.

Hos mig är allt bra, vi går ju mot ljusare tider. HUR skönt är inte det? Sitter liksom i lägenheten, klockan är 20 och det är fortfarande ljust ute. Underbart! Jag har verkligen sett fram emot det så himla länge. Så nu får lägenheten en riktig vår-städning, pausade bara lite för att skriva här. Har skurat och dammsugit i köket, plockan undan nästan allt där inne och nu gett mig på hallen och rummet. Vinterskor och jackor ska ut, även halsdukar, mössor och vantar. För sånt behöver vi ju inte nu när det är varmare. Puh!

Igår bar det av till Ledja en stund. Mamma var i Sthlm men Niclas och Twist var ju såklart hemma! Mys. Annars har det inte hänt särskilt mycket. Men ibland gäller det faktiskt att bara gilla läget, tror det är en viktig egenskap även om jag inte är så duktig på det.


Jag tänker på dig Anthonio, kan inte ens förstå vad det är du går igenom för tillfället. Känner mig också väldigt otillräcklig och vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Men du ska veta att du kan alltid komma till mig om du behöver prata om det eller kanske prata om något helt annat, bara för att rensa tankarna.

Men nu ska jag fortsätta och städa och sedan grädda min pizza i ugnen!
Ha det så bra, puss!

:)

Tjena mittbena! (egentligen så lökigt att säga så, men what to do..?)

Har diskat allt jag har sen jag kom hem och även dammsugit och skurat golvet i köket. Är fortfarande inte helt färdig men har bestämt mig för att ta bättre hand om mitt hem och inte festa här lika ofta längre. För det blir stökigare än vad man tror. Mycket disk, skitigt på golvet och klibbigt lite varstans. Men jag är snart färdig, det gäller ju att ha tålamod vilket inte är min starkaste egenskap.

På jobbet idag var vi superflummmiga den sista tiden. Har en säljare som verkligen är såååååååååhär smörig som vi satt och pratade om precis när han ringde. Detta gjorde oss väldigt paffa och vi kunde verkligen inte sluta skratta, tyckte lite synd om Sabina som var tvungen att ta det samtalet men det gick ganska bra ändå! =)

Blir lite ändrade planer angående helgen, blir inte IKEA utan Ullared med Hanna, Svärdet & Sabina. Hanna tyckte vi skulle åka redan 04 på morgonen men det blev starka protester hos resten av gänget. 06.30 är fortfarande FÖR tidigt men vi fick förhandla lite och vi kan ju trots allt sova lite i bilen medans morgonpigga Hanna agerar chaufför! Blir nog riktigt roligt, har ju lite saker jag tänkt köpa.

Annars då? Jorå, sitter och tänker ganska mycket. Det är bara 2 veckor kvar innan valet till högskolan stänger och jag vill verkligen ansöka. Men vad? Vad fasen är det med mig? Varför vet inte jag vad jag vill bli? Lite mål och ambitioner i livet skulle sitta finfint, alternativt att vara nöjd med det jag har. Men som sagt - gräset är alltid grönare på andra sidan!

FÖRRESTEN, för tusan! Mamma öppnade mitt brev med statteåterbäringen idag och jag fick veta att jag får nästan 5000 kronor i sommar vilket är helt perfa. Ska helt klart lägga undan pengarna då det kan vara bra att ha till svårare tider. Gött mos, alltid härligt med bra nyheter. Något som är mindre bra är att jag måste till Onoff med min fina lilla HP imorn för att kolla lite saker. Batteriet har slutat att ladda sig och det ska det ju inte göra efter bara några månader :(


Åh, jag hade gjort vad som helst för lite värme nu! Kroatien i maj, någon?

Later!

4 april

Dream, believe, achieve, L i v e i t

Med dessa visa ord tänker jag börja kvällens inlägg. Sitter hemma och kollar på 2½ män samtidigt som jag sitter och knappar lite. Har haft världens bästa humör idag trots att det fanns mycket som skulle kunna sabba det, men icke idag inte! Det gäller ju faktiskt att inte låta någon trycka ner en för det är det värsta som kan hända! Gjorde även min första EGNA kredit idag vilket kändes hur befriande som helst, vi är på banan mina vänner! Great success!

Efter 8 timmar på jobbet drog jag och träffade Carro & Emma. Vi gick hem till Carro efter ett tag och jag tog med min indisk mat från stället bredvid som jag totalt älskar. De har en underbar chicken vindaloo och brödet är tooooo die for! Helt jävla underbart. Dock började jag bli lite seg och hellre att sega ihop när man väl är hemma än att göra det där i och med att man helst ska ta sig hem med. Vi bestämde i alla fall att det blir Kalmar & IKEA på söndag, ska låna en kombi och Bengan ska med, blir bra. Jobbar ju nämligen 6 dagar denna veckan vilket kanske inte är det roligaste men man får stå sitt kast i och med att jag bytte bort min helg den 24:e för att jag inte ville jobba när de kommer på besök från Skåneland.

Har förresten helt glömt bort att berätta att jag tog min pärla (ja, jag har fortfarande inte döpt den) till Johanna och c/o där vi sedan åkte vidare till stan för att äta på kina. Inget att hänga i taket över huvud taget, men sen hade jag ju inte så höga förväntningar heller! Efter det åkte vi och handlade och jag köpte med mig en B&J vilket inte heller var någon höjdare, 200 kronor direkt i sjön :( Men det gäller ju att testa, då har man i alla fall gjort något.


Imorgon är det jobb igen men börjar inte förräns vid 10 så en liten sovmorgon har jag allt vilket är skönt! Så nu ska jag fortsätta njuta av min lilla egentid jag har. Later!

"vi är alla skadade människor, vi är alla varandras plåster”

Hejsan! Hur mår ni idag? Haft en bra helg? Jag har äntligen återhämtat mig från i fredags, tog nästan hela dagen igår. Ibland ville jag bara dö en stund istället men ja, det kan gå så för alla någon gång ibland. Jag var ju trots allt inte ensam om det, B hade varit med om exakt samma sak så vi bara skrattade åt det.

Det var nämligen så här att jag, Siri, Olivia och Elina började hemma hos mig. Jag var övertaggad efter att ha varit ledig hela dagen och sovit så himla skönt. Och inte heller blev det bättre när både Filip och Mård kommer heller. Filip börjar hälla upp drink efter drink och tillslut så brast det. Jag kom alltså inte till Harrys som det var tänkt, men jag tar igen det en annan gång (y)

På kvällen igår så var vi och firade Natalie (Kauppi) som fyllde 18 för två veckor sen. Jättetrevligt även om jag blev lite slö på slutet. Hade lovat mamma och Niclas att köra hem dem så var tvungen att stanna till slutet, men de har en skön soffa så det gjorde inte så mycket.

Men nu ska jag gå ner och ta mig lite frukost, även inspekera min bil som Niclas håller på att göra så ren och fin. Sen får vi se vad dagen erbjuder! Nats


låter bilden tala för sig själv


1 april

God eftermiddag bloggen!

Har haft en sån skön dag då jag är helt ledig idag. Sov till 1 och efter det fick jag ett rejält cp-ryck och la in nästan alla nytvättade kläder i garderoben vilket jag aldrig trodde skulle ta slut. Vart kom alla kläder från och varför har jag aldrig något att ta på mig ändå? Sjukt är det.

När jag pysslat runt lite åkte först och hämtade ut mitt paket på posten och efter det en runda till Lyckeby där jag handlade tills ikväll. Självklart glömde jag att handla åt Elina på Systemet men som tur väl är tar Olivia och Siri en runda dit innan de kommer hit, puh! Hade nämligen precis kommit innanför dörren när jag kom på det, känns ju surt att behöva gå ut igen.

Nu håller jag på att tina kött, plocka undan massa grejer och städa inför ikväll. Ska även börja göra mig i ordning och försöka hitta något jag vill ha på mig ikväll. Järngänget samlas nämligen och det ska bli sjukt kul, ses fram emot! Och natten kommer vi spendera inne på Sliver och dansa röven av oss, kan ju inte bli bättre! Ses i dimman =)


RSS 2.0