nv3 i mitt ♥

Hej bloggen!

Igår hade vi klassåterträff, vi blev 10/35 ungefär och man kan ju tro att det blev tråkigt p.ga. det. Men icke, det var många av mina närmsta vänner som befann sig där och sen även några som det var väldigt längesen jag såg vilket gjorde det till en oslagbar kombination. Vi grillade, tjoade och tjimmade och hade det allmänt trevligt och jag kan verkligen se oss där om 20 år sittandes och prata om Jimmy, engelska C, skidresorna och massa andra små detaljer. Jag var glad precis hela kvällen och jag vet att jag är så otroligt lyckligt lottad som har vänner som ger mig energi istället för att ta. ni är bäst!

Men innan det vankades för klassåterträff var det en mysig fredagskväll i Kuggeboda som gällde. Inleddes med en härlig ridtur och avslutades med Beck och Valentine's day i den skönaste soffa du kan tänka dig :) Tog även en ridtur all by my self (ja, Chaplin var ju förstås med) på lördagen när Elina blev inkallad på jobb. Det var kul, särskilt när han testar mig. En gång höll han på att få av mig men jag ger mig inte så lätt minsann, utan vi var kvar på ängen tills han uppförde sig. Han är inte den mest uppfostrade men vi ska nog lära oss ett och annat - tillsammans! Min plan är inte att vi ska sväva över hinder som är 1.20 eller komma i världens finaste piaff men något ska det nog bli av oss, det kan ni skriva upp.

Man har nog egentligen inte insett hur mycket man har saknat ridningen och närheten till en häst tills man får uppleva det igen. Jag förstod inte att jag skulle få uppleva det igen förräns jag hade honom i ett grimskaft när jag hämtat honom i hagen. Jag log som en idiot och hade glada känslor i magen. Någon som blir glad när jag kommer, tar hand om honom och tar ut honom på långa turer. Det minsann, är något man inte kan få nog av. Dessutom är han världens sötaste som kommer som en hund när man ropar på honom i hagen och så slickas han när man sätter handflatan under hans lena mule.

Idag fick han vila så han kan bli fit for fight igen! Får se om jag drar mig ut imorn efter jobbet. Beror nog lite på vädret, men som de lärde oss på dagis - det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder.

Jag ska dela med mig av lite bilder både från gårkvällen och även från den mysiga idyllen Kuggeboda där jag nu spenderar allt fler guld värda timmar. Men datorn som bilderna ligger på är i stan, så det får vänta ett tag.

n'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0