free fallin'

vilken dag, det har verkligen regnat hela dagen från och till
hösten är påväg, och nu på riktigt
det kommer liksom inte finnas någon återvändo när alla löven är borta
det är ledsamt.

men veckan bådar gott iaf!
eller jobb imorn, men det ska väl gå bättre!

sen på fredag är det wii hemma hos b'
& på lördag ska vi fira kajsa lite:)
det är goda tider nu känner jag, alla är sällskapssjuka!

och så bokade jag in min klass till spexfoto nästa vecka
jag älskar min klass, men det vet ni nog redan?
NV3<3

det enda som gnager just nu är matteprovet nästa onsdag ;(
men vafan, bara att ta tag i att känner jag.
och att min värld fortfarande inte står still, men snart så:)


varför räknar jag dagarna?
aja, man kan inte alltid använda sin fulla hjärnkapacitet.





grejen är att, jag måste sluta säga "grejen är" okej?
natalie


fröken svår

esen vill bort från den plats jag skulle vilja åka till mest just nu. inte för att jag behöver komma bort från all stress för idag fick jag veta mitt första riktiga prov denna terminen. utan bara komma bort från folks dumma åsikter & kritiska tankar. bara komma bort och kunna gå på bazaren, hitta sig något riktigt fint och pruta till ett riktigt bra pris. eller sitta i baren med turgut på andra sidan och josse bredvid sig och få en sån där riktigt god cocosdrink, och veta att alla bekymmer är kvar i sverige. eller varför inte gå ut och dansa som om man aldrig har gjort något annat, och veta att man inte behöver skämmas för när tiden där är slut kommer man aldrig träffa de människorna igen :))

jag är tillbaka på ruta 1 när det gäller jobb. det går dåligt på mitt jobb nu & vi kollar runt efter nya utmaningar. men det är baske mig lika svårt som alltid. för aningen är det en avdelningschef de söker, eller någon som har slutat gymnasiet & har all tid i världen till att jobba.

jag orkar inte försvara folk längre. jag vet varför jag tycker om dom jag tycker om behöver inte förklara varför. orkar inte komma med argument varför de är bra, för hade de inte varit bra för mig hade jag aldrig ens försökt mig på en vänskap. så tycker ni inte om personerna jag umgås med, pratar med eller har umgåtts med - behåll det för er själva om eran enda avsikt är att göra att jag med börjar tycka illa om dom.för sånt är onödigt och jag vet att mina vänner är de bästa!


natalie - inte som alla andra.

where is the love, peace and understanding?

alltså jag vill inte att alla ska hålla med mig och tycka det jag gör är bra.jag vill bara ha lite förståelse och att man inte trycker ner mig.  jag har inga riktiga planer på vad jag vill göra när jag slutar skolan, jag vet inte vad jag vill bli. det är därför jag kommer att vara borta ett år & sommaren kanske kommer att spenderas på island med massa mysiga islandshästar. men jag vill inte gå händelserna i förväg, för jag blir alltid lika besviken när något inte går som jag vill. (vilket det ofta gör)

och jag behöver rensa mina känslor nu, eftersom allt händer så fort. jag behöver få ner en fot på marken och lyfta blicken framåt igen. jag kan inte gå och sakna allt och vara nostalgisk varje kväll som jag inte har något att göra. jag kan drunkna i mina egna minnen och jag mår lika dåligt varje gång jag går tillbaka. så egentligen borde jag ta bort alla gamla blogginlägg, sms & bilder. men vem har hjärta till att göra något så brutalt?

jag saknar marmaris, jättemycket
jag saknar esen
jag saknar cico & zaza
jag saknar poolen
jag saknar värmen
jag saknar den billiga kebaben
jag saknar allt.


(behöver ju inte nämna att det gick skit på jobbet)






but hey,  always look on the bright side of life
natalie


where are you gonna sleep tonight?

gick upp för en stund sen och har precis fått i mig frukost. inte bra att vara hungrig på jobbet jue. men jag har verkligen ingen lust att åka dit idag ;s för det har gått så himla dåligt de två sista gångerna jag har varit där. vet inte om jag är nere i en svacka eller om det är både jag-firstbase&frittflyt. för något fel måste det vara, och går det dåligt idag, blir jag riktigt irriterad. för man kan inte gå till jobbet och göra dåligt ifrån sig, må dåligt när man går därifrån och må dåligt när man kommer dit nästa gång för att man är nervös att det ska gå lika illa.

så nu hade det piggat upp mig om jag vetat
 att någon rolig hade gjort mig sällskap
typ joss eller jackie? men joss är i habo och jackie jobbar inte helger,
men kanske har tur att någon annan rolig ska jobba ;)

och jag har inte tagit tag i matten ;s


hade velat ta en fika efter att jag slutat jobba
någon som gör mig sällskap?


natalie

vart försvann vi?

känns aningen tråkigt att jobb är det enda jag har planerat denna helgen, men ibland måste man väl få vila ut. och det har ju trots allt hänt mycket på kort tid så jag är värd lite vila. faaaast, jag säger ju inte att det hade varit tråkigt att hänga med svante & gänget ut ikväll, men har svårt att ta mig in till stan nu och sen är det inte heller helt säkert att komma in bara för att man haft tur och gjort det de senaste gångerna.

jag läste dina gamla bloggar nu precis, vi visade precis hela tiden hur mycket vi betydde för varann.

- "Men jag antar att vi får vara beredda på det värsta, iaf jag! Det kommer tära hårt isf, men sådant får man ta. och om 20 år så hoppas jag att det är över, &att du och jag fortfarande är vänner!"

-  "En gång trodde jag att vänskap handlade om att bara umgås, men det är så mycket mer än så. Och det har du och jag förstått :) Jag älskar dig!"

det finns få människor jag någonsin kommer få en sån kontakt med. och det gör ont i varenda nerv att veta att hälsa är det enda vi kommer att fortsätta att göra. men någonstans förstår man hur allt ligger till och försöker acceptera sanningen. du kommer alltid att vara ett bra kapitel, du var min bästavän & syster. och jag saknar dig än idag.


natalie,

it's a fabulous feeling

nu har jag varit duktig & lagt ut nya bilder på bilddagboken, så om du känner dig nyfiken så är det bara att gå in där och kolla! :) känner dock att jag är lite besviken på kameran på telefonen, men samtidigt vad kan man begära av sin telefonkamera? är det bra ljusförhållanden är den också bra!

det ser mörkt ut, min återförening med min nikon..
det svider rejält, gaaaaaaaaah!
och bara det att köpa nya skor med.

får väl hoppas att det löser sig.
på något sätt gör det väl alltid det?



alltså min hjärna känner att det händer för mycket just nu och jag hinner inte riktigt med. jag gör saker jag i vanliga fall inte skulle göra, och saker som är helkonstiga. det känns som om en sån där riktigt snabb karusell och jag gör allt för att stoppa den men det går inte. men jag antar att det bara gäller att komma ifatt livet och njuta av att? för att tro att det går att spola tillbaka och sen tro att det var bättre förr funkar inte i dagens samhälle. utan här ska jag börja ta allt med en nypa salt och ha så roligt jag bara kan! (y)


solong!
natalie

friday, i'm in love

tusan vilken skön dag det här har varit. vaknade vid halv 9 och  hade gott om tid på mig på morgonen. tog bussen till stan och den första jag mötte var kossan. pinsamt. men styrde kosan mot skolan där man fick sig en trevlig pratstund med alla fina 3:or:)

sen dags för seminarie på marcus lektion, lite löjligt men vafan.
jag var tydligen den enda som hade läst det jag ska, haha!


sen mys i bönan med joss kajsa mård & filip
och när vi började bli hungriga drog vi till redlight och åt!

sen shopping :) träffade göteborgaren ;s gaaah.
men vi gick vidare hade trevligt och kul! :)

och inte en endaste plan inför helgen, känns skönt & trist!
men kanske jobb på söndag, behöver pengarna! ;D


natalie


I disconnect


gårdagen var en riktig pärla och ska kommas ihåg länge. vi firade joss & många trevliga gulliga och roliga kom till pantarholmen för att fira att hon blev myndig ;) kvällen bjöd på sanning & konka, limbo, strippning och massa massa massa skratt! :) alltså galärenfolket, vilket underbart folkslag vi är!

så när klockan började närma sig 12 kom vi på att vi skulle ut så vi tog en promenad in till stan men stannade vid lidl då det var tolvslag och sjöng för josse (som vi även gjorde på p&m, nivå & michael's) det var mys. det var mys på p&m med, eller alltså så pass mys det kan bli liksom. sen drog vi till stans pärla, nivå. där det bjöds på cider och dans! ;) tycker det är bra att svante dansar med oss, då alla andra killar går och sätter sig på övervåningen (förutom henke som hittade sig en liten fjälla)

sen drog vi hem till kossan (?) och höll på att somna 5 personer i hans 120 säng, haha!
men alltid när vi träffar några att gå ut med på fest så slutade det såklart i bråk.
(favorit i repris liksom)

började gå hemåt vid halv 6 och var väl i säng efter 6 någongång.
nej det var inte kul att gå upp 2 ½ timme sen och inse att man ska jobba.
då de var första gången jag nollade sen i mars då jag var ny ;/ helvete.

nu väntar jag på jannie:)
vi ska ha lite projektarbete-vännertid! <3


you and me baby! ;)

där månen & stjärnorna glimmar

tycker läget känns ganska hopplöst. min kamera är fortfarande pustväck, och verkar som om den aldrig kommer komma tillbaka ;( min nikon, lilla nikon. och det värsta som gör att man tappar suget totalt är att det kanske inte kommer att kunna gå på försäkringen då den inte var i ett inlåst skåp eller dylikt. jag tappar snart orken, då det känns som om det alltid är mig det drabbar och att jag snart säkert har lagt minst 5000 bara i självrisk för olika grejer.

men nu känner jag att jag inte ska hänga läpp.
för jag har så lite i skolan just nu att jag inte har något att göra
och vi är lediga onsdag & torsdag.
och på fredag drar vi till kreativum, sebbe kör ;)

fast jobb onsdag och torsdag men det behöver vi inte nämna
och imorn ska vi fira joss, så bara att komma hit
för det ska bli en trevlig kväll! :)

förresten.
vi har fått vårt fadderbarn nu, en liten unge som behövde vår hjälp
jag känner mig som en hjälte, eller något i den vägen iaf.
känna bra att kunna hjälpa någon liksom! 


nu lägger vi all gammal groll bakom oss:)

i could stay lost in this moment forever

här kommer man till skolan en timm innan man börjar för att kunna skriva färdigt sina anteckningar till lektionen. och så har man bett christian två gånger att lägga upp powerpointen på poseidon och varje gång har det varit: "ja ska gå upp & göra det nu". men fortfarande ingen skymt av judendomen där. (det där med poseidon liksom, det funkar aldrig när man behöver att för lärarna är för lata för att lägga upp något nytt) så hur kul är det att kolla där varje dag, (som vi egentligen ska) när det inte händer något? & när det väl händer något, får man värsta skällen att man inte kollat poseidon.

that's life.

jag har iaf tagit med min josses smink, skor & en telefon hon ska låna av mig
och så har jag lämnat tillbaka böcker till bibblan, som skulle vara inne för 1 år sen. 
inget annat jag kan göra?

ska klippa mig imorn, ska bli grymt skönt ! få en frisyr igen, haha.
tror nog att jag får börja klippa mig lite oftare. 2 ggr/år är ingen bra kombination.
eller ekvation om man vill vara sådär naturareaktig. 
(men det vill man inte.)

nu väntar jag på att christian ska lägga ut powerpointen
eller att någon söt liten människa kommer och gör mig sällskap:)



make this time to the best of my life
natalie


vart du än befinner dig, finns det en famn för dig

en till dag avklarad då, en dag som inte alls har varit jobbig. skulle tränat på morgonen men eftersom jag inte ville väcka marcus så fick det bli ett snabbt besök på subway och sen matsalen med joss! :) pyttipanna är liksom inte redigt min grej.

sen till skolan för att ha mentorstid & matte.
det enda som stod på schemat idag eftersom vi var lediga från engelskan! ;)

så jag ringde marcus, bad honom ringa till aktiva och det gjorde han när jag satt där inne och lyssnade
lite smått kul. något som var ännu roligare var att jag precis gått in i omklädningsrummet för att byta om, tagit  av mig mina jeans för att ta på mig mina TA-gräv shorts när jag ser att jag inte packat ner dom. så måste ha tagit ut dom i samma veva som jag tog ut josses skor och smink. så det pinsamma var att gå förbi i receptionen igen när man inte ens tränat. jaja, fick mitt kort iaf så det slipper bli en pinsam pratstund igen för att komma fram hur vi ska lösa problemet.

& idag åkte twister buss. det var lite nervigt att hoppa på bussen på kvarngatan då jag aldrig tycker om att hoppa på fulla bussar men vi fick ett fyrsäte och det gick bra. fast jag tror han tycker bättre om att åka bil. grejen var att han var hos veterinären idag, han hade en sträckning i ryggen och så tog de en massa prover så han har bandage på vänster framben. min lilla twister.

solong
natalie


vardagsbekymmer

jag är så trött på att man inte kan lita på folk.
(för nu har jag börjat sakna min kamera & mina skor)

de verkar ha släppt oss.
ett sms, utan svar ;/ !
(så mkt tyckte vi om varandra.)


imorn ska jag träna, ska bli skönt
särskilt då jag inte haft tid sen i onsdags att göra det.
får se om joss gör mig sällskap (a)

& så ska vi börja dansa street !
så alla som vill kan ju hänga på! ;)

ärligt talat så är jag trött på dina lögner
& att alltid verka bättre när det gäller det.
för grejen är att .. jag bryr mig inte
tycker bara det är förbannat tråkigt att en supergo tjej som dig drar massa lögner!





med hjärtat i en mixer ska jag nu titta framåt
& se vad världen har att ge! ;)
N'

low

alltså herregud vilken kväll..
den började bra med göra sig iordning/förfest här hos mig med joss elina jackie mimoxa & emilia. man kom till festen och checkade vilka som var där och allt var väl tiptop typ. (cirka) lite dans, billigt vin och man var igång, och festen igår var en enda stor reunion. massa folk från både tullen & rödeby så det var lite kul liksom.

gick ut och gick med viktor en runda, eller ja vi stannade på ett jävla berg och pratade. höll på att trilla i buskarna då högklackat+sten & mossa inte är den bästa kombinationen. sen gick vi in och jag pratade med joss & elina. fyllde på med lite cider och var allmänt glad. 

jag tror det var då folk började lämna festen en efter en ..
joss och elina, sen mimoza & framåt småtimmarna hittade man inte jackie
helt jävla crazy!

hon hade följt med sin drömkille medans jag & viktor hade suttit inne på sweden waters kontor och nästan somnat. sen gick vi ut därifrån och jag fick storspö av honom på guitarhero! nu i efterhand kom jag på att jag liksom glömt att ens trycka på den "plattan" man ska trycka på samtidigt som man trycker på knapparna! ;) så jävla clever.

sen gå och dansa med elin mimoza och alla. det var trevligt iaf!
kul att alla bjöd på sig själva och var så finklädda!

sen gick vi in i lenas arbetsrum, öppnade fönster & hittade pennor.
sen hände det även lite annat, men vafan?

jag är inte den som tänker ha dåligt samvete eller bry mig om det
det är du som borde ha ett tungt hjärta nu eftersom du gjorde fel
och det vet du innerst inne med
hade vi haft andra förutsättningar så hade det kunnat bli helt annorlunda
men det var skönt att träffa dig iaf! ;)
men jag förstår inte hur vi har kunnat missförstå varandra så pass
det har hänt mig många gånger den senaste tiden, så är det mitt fel?
aja men som sagt, det var trevligt att se dig.


när jag gick hem hade jag ashraf i luren stackaren var vaken så sent
berättade om min stulna kamera & skor (FÖRHELVETE!) så han fick höra all skit
men vi pratade även om annat och det var skönt att catching up! :)

och vid tullskolan mötte jag sam, så jag hade sällskap resten av vägen hem
fick veta lite detaljer och sånt, och även om jocke är den största skvallerkärringen ..
..så älskar jag med skvaller. (tyvärr, pinsamt liksom)

efter någon timme eller två kommer jackie och vi snackar skit i en timme typ
skitskönt att bara prata och ha varandra! så nu måste vi 3 börja träffas utanför lokalerna, aight?


idag ringde tomas, min chef tomas
han sa att de hade sagt att det var jag som hade tagit terjes telefon som blev stulen igår
och verkade inte tro mig när jag sa att jag inte ens sett den telefonen den kvällen
grejen var att viktor kan intyga att jag inte tagit någon telefon
men jag blir bara så ledsen liksom.. att ses som en tjuv.
som ett jävla slag i magen
(jävla first base, men där finns som överallt också några pärlor)



aja
detta var mina problem & trevligheter
sup & svälj - trevlig helg!
natalie

i wont hesitate no more

godmorgon på er!

min hals har börjat krångla, låter som en man som rökt i 40 år när jag pratar. TYP. detta kom som ett brev på posten efter att ha kört moppe med för lite kläder. så jag hoppas att jag kan träna med joss imorn, får väl göra något som är mindre ansträngande. typ lite mage eller något? ;P

och sen på kvällen är det dags för festen man har väntat sen man började jobba. eller typ. det är företagsfest på firstbase! så jag joss & jackie ska röja hela kvällen och träffa massa folk som man inte har sett! ;) (bara inte karlshamn & växjöfolket kommer:/) kanske borde börja leta efter min inbjudan? för någonstans måste den ju vara.. håper jag. haha.
 

nu måste jag fortsätta med min läsning för har som sagt redovisning om min bok imorn på 5 minuter så jag känner att jag har typ 100 sidor kvar att läsa så att jag har något att berätta om den. sen måste jag även läsa marcus bok i typ en timme (vilket kommer bli olidligt tråkigt) och även räkna matte med mamma.

det hade varit mycket bättre att kunna jobba med joss istället och bett någon annan göra mina läxor
(i en annan värld kanske) rocka fett idag joss, och äg hela first base! ;)





solong
natalie

i just can't stop

nu har jag varit smart och fixat en till blogg bara så att ni slipper läsa om när jag är tjurig eller tjata ur saker. skönt att kunna skriva och veta att ingen man känner läser det. så här kan jag vara mitt bästa jag! ;)

idag var vi duktiga joss & jag. vi gick till aktiva, (trots att kim fortfarande inte fixat något kort till oss) och tränade. det blev rullband, den där svänggrejen, mage och ben. och när vi skulle gå insåg vi att vi hade väldigt brådis eftersom engelskaprovet började om 25 minuter och vi hade inte ens duschat. så det var in i duschen och sen försöka torka sig snabbtsnabbt så att joss med skulle kunna torka sig! ;d sen skulle hon även vara envis nog och blåsa håret, haha.

när vi gick till skolan kändes det som om vi inte kom någonstans utan båda var helt matta i benen
precis så det ska vara (så nu är det träning 2-3 gånger i veckan! (minst)
sen ska vi se hur länge det håller med (y)

engelskaprovet var helt luddigt och man hade tur om man ens fattade frågorna
jaja, cissi får väl sig ett par goda skratt iaf.

sen snackade jag & joss med marcus om turkiet och han lyckades bara få höra de värsta grejerna så måste trott att vår resa var helt vrickad! resa december och april med! är du på är jag på honey! ;)

gick upp till lärarrummet där först marcus, ola och cissi drev med en
sen in till deras "matrum" där resten av lärarskaran drev med mig
(de hade en roligt åt mig idag, av någon anledning)

min drickaautomat var avstängd pga. vandalism
(som jag blev drabbad av igår
strålen sprutade som en fontän istället för i glaset så jag skvätte ner någon)

nej nu ska jag nog gå och läsa en bok
vilken rolig bok ska jag välja?
en engelsk bok som jag ska ha redovisning om på fredag
eller en 500 sidor lång bok om globaliseringen?
(blir ett svårt val då båda är sååååå roliga)




jag hade gjort vad som helst för en kväll till i värmen med vännerna
good times, bad times.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

på ett sätt känns livet underbart!
vi har ett sista år, som ska bli det bästa
men .. folk har förändrats och man har inte samma kontakter.

jag vet liksom att jag sårade er, det var aldrig med avsikt
men ni måste låta mig komma tillbaka och visa era riktiga jag
för förlusten av er hade varit en av de största jag någonsin gått igenom
och jag vill aldrig någonsin tappa er.

we're gonna rise, riiiise
åh minnen
(tiden passerar och blir till minnen)

i can dim the lights and sing you songs full of sad things
we can do the tango just for two
i can serenade and gently play on your heart strings
be your valentino just for you



(tycker synd om alla som läser min blogg just nu,
den är inte som den ska vara. det är inte jag heller.)


men jag är glad att jag har er.
joss, vad hade jag gjort utan dig?
jannie, livet ut inget annat
elina, linda, nanna - ingen kan ersätta er!

det är som att vinka åt en blind, som att skriva åt en döv
(för du hade ändå inte lyssnat.)





hejdå, godnatt, sovgott
(för nu måste jag göra min religion)
n'








always look on the bright side of life

varför känns det som om alla sakta men säkert glider ifrån mig? några av mina bästa vänner, bara poff. jag vet att jag säkert överdriver lite men det är vad jag känner just nu. man kan inte alltid lita på att folk finns där i slutändan då det behövs kärlek och omtanke om en vänskap ska kunna andas överhuvudtaget.

håll i mig när det blåser
och släpp mig aldrig

ni är för bra för det
vi är för bra tillsammans


jag klarar inte att bli påmind
för bilderna skvallrar om hur underbart vi hade det, jag & min vän
men jag orkar inte stanna det som hände förut
jag måste blicka framåt, för bakom varje krök finns något underbart.

jag orkar inte verka nedstämd för det är jag verkligen inte
och nu ska jag inte störa er med massa tråkiga inlägg:)

cause all the world need is love.

take me away

jag försöker att inte tänka tillbaka. men det gör ont på riktigt att vara tillbaka igen. pratade med nanna om att innan, att vara tillbaka. jag sa till henne att det inte var mycket jag hade saknat om jag hade stannat där. där fanns allt. glada människor, tokiga människor, partysugna människor, snygga människor, kärleksfulla människor.
 
här har tiden stått still, som den alltid gör i karlskrona. när vi åkte fanns det fortfarande möjlighet att kunna ha shorts och känna sig varm. medans vi var borta la sig kylan som ett täcke över sverige. ett täcke som svider varje gång man tänker tillbaka på förra veckan.

& verkligheten kommer krypande sakta men säkert, med två lektioner idag. min hjärna vill suga åt sig all information den kan få just nu känns det som. men jag har väldiga problem med min engelska. jag kan förstå och jag kan skriva. men jag har svårt för att prata engelska, väldigt svårt. och jag är inget vidare tacksam för att du påminde mig om det, för det gjorde bara saken ännu värre. så som mål för engelska c ska vara att jag ska kunna prata mer flytande och hitta orden jag hela tiden försöker översätta från svenskan.

med alla låtar jag hör ser jag dig.
min hjärna går på högvarv nu.

och jag inser att jag saknar jannie
du är en skatt<3



marmaris i mitt hjärta

it's just me and you.
remember?


you're so hot that i melted

jetlagen har legat där & lurat sen jag kom hem. vi fick lite sömn på bussen, flyget & tåget men annars har det blivit ganska lite. så jag känner att det skulle vara ganska skönt att åka hem snart och ta igen sig. för imorn är det trots allt ny vecka med nya möjligheter. joss & jag ska starta den med att dra av ett styrkepass på akiva om hon mår bättre för vi måste ju hålla i den formen vi fick i turkiet! :)

annars nu när man verkligen fattat att man är tillbaka ska det bli skönt att komma tillbaka i skolan igen (fast jag vill inte veta hur mycket jag har missat) träffa alla, lära sig nya grejer. fast matten hade jag gärna sluppit. (snälla!)

jag ska släppa dig
jag måste


loppor!?



jag ska sakna dig lite till
n'

honie:)

jag håller på att bli tokig på riktigt!
fick typ 7894643 st myggbett när vi var i turkiet och nu kliar alla på samma gång. att alla sen säger "klia inte, det blir bara värre" hjälper inte för 5 öre då det slutat klia på ett ställe börjar det klia på något annat. (jag vet, i-landsproblem) så får väl hoppas att det blir bättre imon!

fan kan man åka tillbaka i oktober?
jag hade behövt höra av dig, på något sätt.
cause i miss you,  C.

aja, här hos johanna är allt som vanligt (vilket är bra)
något som är ännu bättre är att jag inte tänker jobba imon (:

saknar er.
N

make love in this club

hejsan, jag är tillbaka nu med blandade känslor i hjärna & hjärta.
jag saknar redan allt.
värmen, esen, dagliga kebaben, poolen, utekvällarna.
och det bästa var att jag delade allt med en underbar person som joss! :)
för spontanitet gillar vi, annars hade vi aldrig ens haft någon resa!

nu blir det väl att försöka ställa om till det vanliga igen.
inget gå förbi esen när vi ska shoppa för att få råd & rön om vad vi ska göra
hur vi ska handskas med alla gutter och sånt
vad kostar ett flyg tillbaka tros? (usch 1800 kr)

nej det är väl bara att bita i det sura äpplet och förstå att vardagen kommer ifatt en
vare sig man vill eller inte


man tror alltid det bästa om en person
eller jag vill alltid tro det
så därför hade jag högre tankar om dig
jag trodde att dina ord åtminstone betydde något
och att jag var värd lite mer

vi hittade varann, släppte varann,
hittade varann och släppte varann igen
och jag klarar inte att släppa någon så lätt
att inse att man måste släppa dig är tufft






jag har saknat er!

jannie, elina, linda, nanna, nv3 & alla andra! :)



det bara du och jag kvar

jag är ledsen om jag har sårat er på något vis. jag har hela tiden försökt få med alla på allt, planerat och hållt på att höra av folk. men nu har jag tröttnat på det, jag kan faktiskt inte hela tiden anpassa mig efter andras träningar och intressen hela tiden för det är inte många som gör det för mig.

så förlåt, men detta gör jag för min egen skull. att för en gångs skull få göra något riktigt impulsartat med en vän man tycker mycket om. jag kan inget annat än att känna dåligt samvete för att ni känner såhär men hade ni tagit tag i detta tidigare så kanske vi hade haft en bokad resa tillsammans. för egentligen ska jag inte ha dåligt samvete, utan ni ska bara vara glada för våran skull. och när man nämner en senare resa, nej då vill ni inte eftersom vi redan åkt en gång. påstå inte att jag ska kunna förstå er hela tiden, trots att jag älskar er.

jag kommer sakna er
men jag gör detta för min skull
så jag ska njuta av varje solstråle
här hemma är ni mina
<3



joss
denna veckan ska bli den bästa detta året :D !

sweetheart

vi pratade om studenten på mentorstiden igår.
det är blandade känslor där, både glada & tårar. för igår blev vi nervösa bara av att börja planera bal, mösspåtagning och studenten. jag fick lite fjärilar i magen och det kittlade i fingerspetsarna som det alltid gör när jag blir nervös & exalterad. känslan av att vara fri, egentligen kan det ju inte finnas något bättre. att veta att man aldrig kommer att vara bunden till något, utan verkligen göra vad man vill. men.. det finns ju alltid det där "men:et". tänk att aldrig komma tillbaka till våran oranga byggnad och mötas av glada välkända ansikten och känna att leendet är så brett som det bara går, att aldrig få sitta i den lila soffan och vara omringad av mina NV, aldrig kuta till matsalen för att sen vara hungrig när man kommer tillbaka, aldrig mer på sommarlov, jullov och alla andra lov, inte kunna sitta och prata med sina lärare som om de vore ens vänner, aldrig kunna sitta på balkongen och sola när det är varmt, aldrig ha några mer klassdagar med NV! :)

fast än är det ju en bit till studenten, men planerandet har redan kommit igång
temafester ska vi ha hos alla i klassen, då man typ aldrig varit hemma hos någon ;)

alltså med detta inlägget vill jag nog egentligen bara berätta att nv3 är det bästa just nu. i början var vi små & dumma, ni är vi äldre & visare. och jag känner att jag inte kunde hamna i en bättre klass. inte för min del! och det här är året då allt händer, så håll i hatten (studentmössorna) för vi ska köra så det ryker!

(PS. jag kommer sakna er efter 12 juni)





<33


fattar du vad det handlar om?

åh pissfuckingcpmatte! jag blir tokig.
blir ju inte bättre av att man sitter i köket med mamma i 3 timmar och bråkar om att. orkar man inte tänka mer så gör man inte, men nu är läxan klar som ska vara klar tills imorn och så hade jag tänkt läsa min engelskabok lite för antar att jag ligger efter som satan eftersom alla har haft sina böcker en vecka, jag i typ 8 timmar! men det är ju bara lite sidor att läsa ;d

har packat lite idag, eller lagt lite kläder i en hög och satt fram några toalettartiklar jag ska ha med mig i badrummet. packa är överskattat. eller, njae. men ikväll är det överskattat, torsdag kväll är det nog inte lika överskattat!

jag vet inte hur jag ska reagera när jag ser dig.
mitt system har för längesen raderat dig ..



jag kan inte fatta att ni är tillbaka igen. min hjärna, mitt hjärta, mina tankar trodde på något sätt att ni skulle stanna där. att ni inte skulle komma tillbaka. jag var helt säker på det, vet inte varför och det kändes tungt. ni är tillbaka, även chansen att träffa på dig. humöret hoppade upp 3 steg när jag insåg det. du är verkligen tillbaka här

du kommer att saknas där en lång tid framåt
inget är detsamma.



nedräkning: 3 dagar!






ny dag imorn, nya chanser att göra allt till 100%
n'


RSS 2.0