30 november

Hej alla fina!

Här sitter jag helt stekt, är röd som en kräfta, samtidigt som jag vet att det är snöstorm hemma. Tänk vad livet kan vara annorlunda ibland eller hur? Jag trivs med att mitt liv och vardag är lite annorlunda nu. Få värm ändå in till benen, lite solbränna och lata dagar. Passar just nu helt perfekt!

Tanken med detta inlägget var inte att berätta hur livet kan ta oss utan istället vad jag har gjort de två senaste dagarna.

I går var vi framme i Panama där vi tog oss en taxi som visade oss via djungeln till Panamakanalen. Vi hade tur som fick se hur det funkade när en båt skulle igenom. Det var så att det var olika nivåer så de släppte in vatten från en annan för att vattenytan skulle höjas. Otroligt svårt att förklara så jag låter nog bli att försöka gå in på detaljer. Därefter tog han oss till Panamacity, både nya och gamla staden. På hemvägen stannade vi på ett 'zoo' där jag fick se precis det jag ville. Det var apor, papegojor, vilda hundar, krokodiler och massa andra sorters djur. Det var verkligen helt great och aporna var hur söta som helst, som små människor!

När vi sedan kom tillbaka till båten gjorde vi inte mer än vad vi brukar. Somnade nämligen bums efter middagen som var färdig runt halv 11 då allt tog sån tid. Så i dag tar vi en annan kypare som är hur söt som helst!

I dag vaknade vi upp till ösregn vilket verkligen gjorde alla deppiga. Men vi bestämde oss för att göra det bästa av situationen och gick ner till hamnen där vi fick tag i en taxi. Vädret började klarna och han körde oss till en sån strand som man bara sett på bilder innan. Helt underbart att ligga och steka där, bada i vågorna och bara njuta! Efter att vi badat färdigt gick vi och satte oss på ett café och fikade med vår guide som var helt grymt cool. Skuttade runt på ett ben efter en trafikolycka men det verkade inte alls störa honom, istället berättade han massa roliga saker. 'Dont worry – be happy!'

Efteråt tog de oss till porto limon där vi gick runt en stund innan vi åkte till ännu en strand där vi satte oss för att ta det lugnt innan vi åkte tillbaka.

Nu är jag nyduschad och ska göra mig i ordning för att äta middag. Är så himla hungrig då jag knappt ätit något alls idag så hoppas verkligen att man blir nöjd med maten. För det är inte det enklaste att beställa in något som man tycker om eftersom man inte får veta/förstår så mycket av menyerna. Men det är ett senare problem, nu ska jag platta håret.

 

Snart ses vi!
N


27 november

Hej alla glada!

Idag har vi varit i Columbia, ett väldigt exotiskt land med väldigt mycket att se så det var tråkigt att vi var tvungna att uppleva allt så fort. Men vi gjorde det bästa vi kunde och tog en taxi när vi klev av båten tillsammans med en guide som verkligen var helt suverän. Han tog oss runt i Cartagena och visade oss massvis med spännande små gator, statyer, historiska platser och allt var väldigt intressant.

Vi mötte väldigt många trevliga människor, fattiga människor och människor som nästan klängde över en för att få sälja vad de hade. I gruppen köpte vi 3 stycken balla hattar som man kan ha på fest och jag köpte dessutom en väldigt fin väska.

Och det var helt otroligt, får inte glömma bort att berätta det. Precis när vi steg av färjan hamnade man nästan i en djungel och där fanns det massvis med Aror, som är en sorts stor papegoja. De gick fritt och vi tog bilder med dem. Inget speciellt tycker säkert ni men själva upplevelsen var faktiskt awesome precis som Henke hade sagt.

Resten av dagen får vi se vad som händer. Går inte att sola då det under vår sista timme på ön började spöregna, det var som om hela himlen öppnade sig. Jag, Eva och mamma skulle då gå upp för ett berg, eller ett fängelse, eller ja vad de nu var. Mitt i regnet tog vi oss upp och fick se fängelsehålor och även staden uppifrån. Blev inte att man såg så mycket då dimman tog över hela himlen men allt som allt tog vi väldigt mycket bilder idag som jag ska visa er – så fort jag har en bättre anslutning.

Tills jag hör av mig igen , ta hand om er!
Jag saknar er och jag önskar att ni var här med mig, ni hade älskat det!
N


26 november

Hej hörrni!

Jag sitter för tillfället och skriver i ett word-dokument på båten med en dator utan anslutning och en mobil utan täckning. På ett sätt är det otroligt skönt att faktiskt inte kunna bli nådd och slippa tänka på det samtidigt som man gärna vill veta om det har hänt något kul. Elina kanske har hoppat det högsta hon någonsin gjort? Jannie kanske klarade sista tentan? Nanna kanske redan kan alla options i BASS klockren? Osv, osv. Men istället för att tänka på vad som sker hemma ska jag ta vara på detta jag faktiskt upplever precis NU. Jag vet att det inte är många som får denna möjligheten att se världen på detta sättet eller ens se dessa delar av världen som jag nu dagligen besöker. Jag är väldigt tacksam, det ska ni veta. Att veta att det är regn/snö hemma medans jag ligger på däck och solar och riktigt känner hur det bränner får en att bli lite skadeglad samtidigt som man inte vill att dagarna ska gå så fort för snart är man där igen.

Än så länge har vi haft två dagar på båten, en dag på Aruba och nu har vi en dag till på båten sen jag skrev sist. I morgon är vi på Haiti som jag, Jonna och Mamma missade förra gången vi var på kryssning eftersom det blåste så mycket att båten inte kunde lägga till så det är kul att jag får möjligheten att besöka ön igen. Vad vi ska göra där är jag än inte så påläst på då det är många diskussioner hit och dit med mitt resesällskap men sist jag registrerade något tror jag att det var stranden som gällde men samtidigt, vad vet jag?

 

På båten gör vi inte många knop! Man vaknar upp till en hur stor frukost som helst och under hela dagen går man mellan poolen, solstolen och andra faciliteter. Och visst är det precis så det ska vara på semestern, inga som helst måsten. På kvällarna klär vi upp oss för att äta middag då det alltid serveras tre-rätters. I och med att det var thanksgiving igår var det kalkon som gällde och den var riktigt god om man inte räknar med den konstiga fyllningen. Kvällen innan det italienskt tema så vi får se vad de bjuder på ikväll.

Aruba har jag ju förresten inte ens berättat om! Vi gick upp monstertidigt igår för att äta frukost och gå av båten. Utanför hamnen hittade vi en taxi som tog oss runt på ön och visade oss det man skulle se. Vi såg deras högsta berg, en jättesten och så deras fyr! Låter inte som något speciellt men ni ska få se bilder då det är lätt att få konstiga bilder framför ögonen när man beskriver det så. Därefter tog hon oss till en strand med kritvit sand där vi testade på parasailing, jag och mamma. Det var helt otroligt samtidigt som det var något av det läskigaste jag gjort i och med att jag är höjdrädd. Man satt 30 meter rakt upp i luften och kollade man ner såg man bara vatten och man fick ett sånt rus i magen eftersom att detta är ju inget man gör varje dag. Men jag rekommenderar det verkligen då det var något alldeles extra. Och ett tag trodde jag verkligen att allt skulle gå sönder och jag skulle falla men icke. Det var väl utrustning som kunnat hålla även Chaplin ovan vattenytan, vilken syn det skulle vara va?

Efter att vi legat några timmar i solen tog vi bussen till affärerna där vi gick loco, Okej, kanske inte loco men jag köpte jättefina grejer verkligen! Köpte två parfymer för struntpriser så är det nån som skulle vilja ha en parfym till billigt pris är det bara att skicka ett SMS. Blev såklart en Euphoria för min del och så en Hypnose som också luktar helt underbart! Köpte även ett Tomas Sabo armband i pärlor med ett hänge och så en fräck berlock till mitt Pandora-armband. Det är ju nämligen ingen skatt på grejerna man handlar här vilket gör att priserna är lägre, inget man tackar nej till! Men nån iPad på Aruba blev det inte då det fortfarande var dyrare än vad jag trodde att det skulle vara, tur har vi fler platser att besöka för att se om priserna är desamma eller om det är billigare. Om de inte är billigare så tänker jag slå till och köpa en Mac hemma istället då jag bara har hört bra grejer om de datorerna och dessutom verkar de hålla hur bra som helst.

Men nu får jag runda av, klockan börjar nämligen närma sig disco. Tills jag hör av mig igen får ni ha det så bra hemma i kylan. Om du läser detta Niclas så pussa på Twister och gå en extra lång runda med honom från mig. Ni andra – ta hand om varandra. Man vet faktiskt inte vad man har förrens man har förlorat det vilket jag tror ni säkert har märkt mer än en gång. Och ni, man lever bara en gång så släpp loss ordentligt för det är ju fredagskväll för er nu så dansa loss ordentligt. En annan ska ju ge discot här ombord en chans ikväll. Finns ju trots allt en snygg bartender. Du skulle se han Elina, han är riktigt fin!


 

Som de sa på en show innan för någon dag sen - ”Don't loose your heart, use your head”

Love,
Natalie


Fort Lauderdale

Hej alla!

Igår klockan 8 på kvällen kom vi fram till Florida och då var klockan 14 här efter att ha haft en helvetesresa. Började med att jag och mamma missade vårt tåg pga. missförstånd. Och så hade vi otur med flyget. Det var ju tänkt att jag skulle besöka New York både på hitvägen och hemvägen men det blir inget med det. Flygbolaget ändrade flygtiderna så vi inte hann det på hemresan och på hitresan blev vårt flyg inställt. De gav oss en hotellnatt på Hilton och trodde att vi skulle ge med oss att vänta till 13 nästa dag för att ta planet, men icke! Vi gick till SAS som hittade en rutt åt oss istället där vi började flyga 5.55.

Man var knappt vaken när man vaknade då men det gjorde att vi kom fram mycket snabbare trots att vi landade i Miami istället för Fort Lauderdale men det var bara typ 20 minuters taxiresa emellan flygplatsen och hoteller där vi är nu.

Och nu ska jag duscha och förbereda mig. Det blir nog att shoppa lite idag då det blåser som tusan så vi ska använda oss av en vattentaxi då Fort Lauderdale påminner lite om Venedig med dess kanaler.

Vid 16.00 vår tid ska vi gå på båten och där kommer vi att vara i 11 dagar så kommer inte ha tillgång till internet då så detta blir sista uppdateringen innan vi kommer tillbaka till ett annat hotell här i Fort Lauderdale! :) Så tills dess får ni ha det så bra så bjuder jag på lite bilder här nedanför!




Later dudes!

19 november

Hej alla söta!

Detta är troligtvis mitt sista inlägg innan jag flyger imorn då det är knepigt med anslutningar på tåg! Är så himla förväntansfull, glad, pirrig och allt sånt för det är nu det sker på riktigt. Väskan är (nästan) packad och färdkosten är inhandlad. Något som man har sett fram emot sen jag slutade min heltid i somras är nu här och jag ska faktiskt få slippa tänka på jobb och allt annat som gör ens vardag så grå.

Så imornkväll kan ni ju se mig vandra helt lost på Manhattan och på söndagkväll är jag i värmen i Fort Lauderdale, det ni! Har sedan någon dag där (har jag för mig) innan vi hoppar på ett grymt kryssningsfartyg. Även om jag missar massa roliga händelser ska jag skaffa upplevelser som räcker för att ladda batteriet så jag håller ut hela vintern. Kommer ju hem lagom till andra advent och då är julen som är på ingång.


Självklart så kommer jag sakna alla. Snälla Niclas som stannar hemma med gosiga Twister, alla fina vänner (stora som små..) och så Chaplin. Jag har sån himla ångest för att jag inte alls hunnit vara med honom så mycket som jag velat. Jag hade verkligen velat ha honom närmare mig så jag kan åka dit precis när jag vill, men man kan ju faktiskt inte få allt. Så synd att bara slänga iväg de där 3 ½ månaders av träning för ingenting nu när vintern kommer. Men håll ut Chaplin för jag lovar dig att jag ska komma så ofta jag bara kan när jag kommer hem igen. Många svettiga pass och mysiga uteritter, för det är precis vad du är värd.





Jag ska passa på att uppdatera om jag kan!
Tills dess  - so long!

-



Idag är det dags för min absoluta favorit - min största kärlek i alkoholvärlden. Jag introducerar för er P2 som är så god att jag skulle kunna dricka en till frukost, lunch & middag utan att tröttna (dock skulle inte min lever tycka något vidare om det..) Men helt perfekt är den! Inte för söt, frisk och så där alldeles lagom liksom! Jag rekommenderar den verkligen till alla som inte har smakat den och vill ha ett säkert kort, går nästan alltid hem nämligen!

P2


3 cl Absolut Vanilla
3 cl Sourz apple (jag brukar ta vanlig lime-drinkmix som man kan köpa i mataffärerna!)
pressad lime
7up



'Sup och svälj, knulla älg' för att citera min engelskalärare Cissi i gymnasiet! :)

:)

imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridicolous than absolutely boring

I'm gonna be the last one standing

Tjena tjena!

Sitter för tillfället i mitt enorma kök och pumpar musik eftersom att grannen är näst intill helt döv så spelar det ju inte så stor roll hur högt jag spelar.
Han blir säkert bara glad att det är lite rörelse i väggarna.. haha. Men i alla fall, kände hur allt bara spårade ut. Har jobbat på som vanligt idag med massa fina kolleger och vänner! Så himla skönt att ha så många människor jag verkligen bryr mig om under ett och samma tak. Ingen idé att jag försöker att rabbla upp alla men ni vet vilka ni är!

Det är verkligen något som är så oerhört viktigt, det där med att trivas på jobbet! Jag vet inte hur många gånger om dagen jag faktiskt skrattar, går väl antagligen inte att räkna. Det är allt som gör det. Fikorna, lunchen, säljarna och såklart alla arbetskollegor! Jag vet att jag har tur att jag faktiskt går till jobbet utan en klump i magen utan istället spänd för vad dagen kommer att bjuda på! Så vantrivs du på ditt jobb är ett tips att faktiskt försöka hitta något som skulle kunna passa dig bättre! Även om jag inte riktigt vet vad mitt kall är än så betyder inte det att jag gett upp hoppet för visst ska det bli något av mig med :)

Direkt efter att jag kommit hem från jobbet packade jag och mamma de sista kläderna här från lägenheten som jag ska ha med mig på resan och sen drog vi till frissan. Blev inte alls nöjd förra gången med färgningen då jag inte riktigt såg någon skillnad men denna gången syns det verkligen vilket är jättekul! Verkligen en skicklig kille det där!

Och sedan jag kom hem har jag kollat på Grey's och nu sitter jag här. Snart dags att tvätta bort sminket och faktiskt gå & lägga sig. Ska upp monstertidigt imorn så det gäller att vara pigg. Inte nog med att jag ska upp tidigt har nämligen tvättstugan på kvällen med - så det kommer bli en lång dag vilket jag nog inte kommer uppskatta när klockan ringer 06.40 /;


new york, new york



Åh jag blir helt pirrig bara jag tänker på New York. Om bara några dagar är jag i där, om så även bara för några timmar. Det är något jag verkligen har längtat efter och det är därför mamma har pysslat med flyg för att vi ska hinna besöka den underbara staden på ditvägen och på hemvägen.

Jag kommer få uppleva så mycket. Jag ska upp i Empire State Buildning, kolla läget i Central Park, försöka hitta fiket som de spelar in vänner i och massa massa mer! Kan faktiskt inte riktigt få in att jag faktiskt ska dit än, vilket nog är ganska svårt att greppa ändå! Det är nog precis när man ska se ut över Empire State Building som man förstår hur stort den där staden är, så stor att det inte mänskligt. Ungefär som med Istanbul där man inte såg något slut! Det är inte som lilla trygga Karlskrona som är så litet att man kan gå runt hela staden på en timme, men jag ser ändå charmen i det. Ändååååå är det något som drar i mig - även jag vill ju uppleva. Är nog egentligen ganska farligt att låta mig åka dit med risk att verkligen bli kär i staden och stanna för alltid.

Jag citerar mig själv; New York är så jävla sexigt!

caught in a bad romance

Hej i lingonskogen!

Hemma efter en 8-timmars arbetsdag och en runda inne på Kappahl där jag införskaffade mig strumpbyxor eftersom det råder stor brist på det här på alamedan. Och så fort Elina kommer in till stan är det tänkt att vi ska kvällsfika, visst har jag det för bra? Ska bli sjukt skönt att få egentid med henne eftersom vi inte setts själva på länge :( Så måste ju passa på innan jag åker då jag är iväg i mer än 2 veckor!

Kvällen igår var förresten hur mysig som helst. Vi var hemma hos Hanna som bor i ett tvåvåningshus som är hur bra gömt mitt på Ronnebygatan. De har verkligen hur nära som helst till allt & dessutom har de inrett jättefint där inne! Vi lagade ju som sagt mat tillsammans och det hette inte Enshiladas som jag skrev igår utan Burritos och de blev verkligen sjukt goda! Så vi propsar på att detta ska bli tradition på måndagarna då man måste lysa upp veckans tråkigaste dag lite :) Kan lägga upp lite bilder som vi tog senare för nu hinner jag inte!


Jag och Sabina i september, jag ser ut som ett monster precis som vanligt men sabina däremot :)

Later!

memorable words

"I believe that laughing is the best calorie burner.
I believe in kissing, kissing a lot.
I believe in being strong when everything seems to be going wrong.
I believe that happy girls are the prettiest girls."


finally home

Tjenixen!

Har varit och jobbat hela dagen idag och kom hem i hyffsad tid då jag slutade vid 16.30 :) Har varit en annorlunda dag på jobbet i och med att vi fick tårta för att vi lanserade 4G:n idag och dessutom var det många first:are och butikssäljare som var iväg på ett event som kallas SA. Är dock lite osäker för vad det står för. Men det gjorde att vi fick mycket folk från callcenter och andra återförsäljare som ringde, lite segt då det roligaste är att prata med just folk från butikerna och eventsäljarna. Men allt är väl som det ska vara redan imorn får man hoppas!

Och nu ska jag iväg igen till Hemköp för att möta upp två söta tjejer, tyvärr kunde inte Vickan närvara nämligen. Jag, Sabina & Hanna ska vara hemma hos Hanna och laga Enshiladas tror jag att det heter? Ska tydligen vara en typ av tacos fast man har det i ugnen och är med kyckling. Tror säkert att det är en delikatess, finns väl inget att tvivla på. Gäller ju att bara våga testa, har det dessutom bra recensioner är det ju inget att vara rädd för. Okej, låter som jag beskriver någon rätt gjort på råtta men i alla fall.


Om det ändå hade varit sånt här skönt väder när man gick hem..

Later babes!

The Horse's Prayer




I'm only a horse, dear master, but my heart is warm and true.
I'm ready to work my hardest, for the pleasure of pleasing you.
Good corn, hay and water, are all that I wish to ask.
And a warm dry bed to rest on, when I've finished my daily task.
Don't strike me in needless anger, if I'm slow to understand,
But encourage my drooping spirits with a gentle voice and hand.
Finally, oh my master! When my health and strength are gone,
When I'm getting old and feeble, and my long life's work is done.
Don't sell me to cruel or strange owners, to be slaved to my last breath,
But grant me the untold blessing of a quick and painless death.
That, as you have always found me a patient and loyal friend,
The years of my faithful service may be crowned by a peaceful end.
I plead in the name of the Savior, who cares when the sparrows fall,
Who was born in a lowly stable, and knows and loves us all.

Your faithful and loving friend,
The Horse

:)

Att leta vid fötterna.
Leta och leta.

Och varför aldrig finna?
Egentligen är det nog lite av grejen. Att leta.
Och när man väl hittar blir man rädd att det roliga är slut.
Att sluta leta, kommer innebära att man blir rastlös.

Men i själva verket är finnandet det viktiga. Att det man finner är det som tillfredsställer och gör en lycklig. Att det upphittade ger en tillräcklig lycka att man aldrig mera vill leta. För här, vid fötterna, finns allt. Allt man någonsin letat efter.

-


min helg

God eftermiddag alla små frön!

Helgerna går så himla fort och det är redan söndag här i Ledja. Har varit lugnt hittills idag och kommer säkerligen fortsätta så resten av dagen. Imorse fick Niclas en Globalkniv som farsdagpresent och jag hoppas att han blir nöjd :)

Igår var det nästintill lika lugnt då jag och Joss började dagen med en brakfrukost! Därefter slappade vi en stund innan hon var tvungen att gå till bussen för att sedan åka vidare till Bräkne-Hoby. Jag däremot åkte först till Telenor för att lämna lunch till Elina och Nanna som de glömt hos mig och sen vidare till Ledja. Var nämligen bestämt att vi skulle fira Farsdag i Kallinge på eftermiddagen så där befann vi oss runt 4!

Kerstin bjöd som vanligt på en superb delikatess och man rullade ut som man alltid gör efter middagarna i där. Kvällen bestod av att jag och mamma kollade på film medans Niclas gick och la sig. Berodde nog på alla öl han drack? ;)

Fredagen var dock mindre lugn, tur det annars hade det väl gått ut en pensionärsvarning på mig! Hälsade på Carro en stund efter jobbet och åkte hem när Joss ringde och sa att hon var i närheten.  Lagade mat samtidigt som hon sminkade sig. Efter ett tag kom även Elina & Nanna och det blev en riktig tjejkväll! Jag och Joss testade lite drinkar medans de andra två töserna tog det lite lugnare eftersom de skulle på utbildning dagen efter ;p Men jag hade det hur bra som helst och det var verkligen kul att Joss kom hem :) Det uppskattar jag!

Men nu har jag inte tid med detta, Gossip girl börjar nämligen vilken sekund som helst.
Later!

12 november

Tjena tjena!

Har inte haft varken tid eller ork att uppdatera förräns nu!

Igår åkte jag nämligen direkt till Chaplin efter jobet och det var en laaaat Chaplin som sprang runt i paddocken med mig på. Elina trodde att det var för att hans tjejer stod och kollade på och jag hoppas att det är enda anledningen. Efter att jag var färdig i stallet och släppt ut kraken åkte jag och kramade om Josse som är hemma. Vi satt på hennes rum och snackade i typ en timme innan det var dags för mig att åka hem.

Och idag är det jobb som gäller. Ikväll däremot blir det roligare grejer. Tjejkväll med mina tjejer, får se om det även blir utgång. Beror helt på vilket humör vi är på! Men kylen är full av alkoholhaltig dryck så förutsättningarna finns =)

Men nu är min lunch slut så nu ska jag återgå till arbetet.
N

guld värt

Imorse, mitt i all stress, skulle jag även hinna med att handla. Så när jag ska låsa dörren ser jag att en kasse hänger på dörren med hemlagad mat. Vilka underbara föräldrar jag har! Gjorde verkligen hela min morgon, då jag redan var fett försenad.

dagens

Dagens klädsel: Jeans, persikofärgad t-shirt & kofta
Dagens frisyr: nyklippt och slingat
Dagens smink: var tvungen att stressa imorse så blev foundation & mascara
Dagens låt: Going out tonight- Carl Norén
Dagens planer: ingenting mer för idag, förutom att sova
Dagens vill ha: en ridtur på Chaplin
Dagens tråkigaste: att äta lunch själv
Dagens roligaste: att joss & linda är hemma, helt awesome
Dagens måste: har redan gjort mina måsten, det var att städa och diska!
Dagens köp: mat hos den indiske på hörnan, vi börjar bli bundisar nu! sist frågade han vart jag hade min 'pojkvän' tomas eftersom att vi alltid brukar handla mat tillsammans! Så jävla roligt!
Dagens kärlek: vännerna!
Dagens personer: Frisören vars namn jag inte kan, Vicky, Sabina, Hanna, Carlos & Anna!

warm me up

Godkväll alla söta!

Har landat i soffan efter en väldigt effektiv dag!

Det första jag gjorde var att gå till frisören där jag fick mitt hår klippt & slingat. Och det är bevisat att man inte kan lita på frisörer, för de säger varje gång att de bara ska klippa typ 4 cm vilket jag inte har något emot. Att man däremot saknar ungefär 10 cm när man går därifrån är ju inte direkt samma sak. Men håret är i alla fall superfriskt nu vilket är bra. Något som är mindre bra är om jag inte vet om jag är nöjd med färgningen eller inte. Ville ljusa upp en aning, men just nu ser jag inte någon särskild skillnad. Kanske inte har kollat ordentligt, vad vet jag? Killen var i alla fall sjukt duktig, det ska jag inte krypa under stolen med!

Efter det var det ilfart till jobbet som gällde där det har varit full rulle hela dagen! Fick veta att vi skulle få ett smidigare sätt att kommunicera med några butiker om i landet. Vad kan jag mer säga än att det är helt briljant?! Både dem och vi kommer spara så mycket tid och i och med det kommer ju väntetiden att gå ner och vi kommer att få ännu bättre NKI!

Och nu när jag har kommit hem har jag gjort nytta. Har diskat undan allt, dammsugit och skurat av alla bord från diverse smuts och drickrester sen i lördags. Har verkligen inte haft tid till det förrän nu men nu är det gjort, yeey! Så nu ska jag fortsätta slappa till resten av Grey's Anatomy.

Förresten, vet ni? Både Joss & Linda är nu hemma. Dagens eller rättare sagt veckans bästa nyhet. Så dem ska jag krama om ordentligt när jag ser dem. Några av de bästa ♥



min krake

Har sånt dåligt samvete för att jag inte haft tid för min Krake. Det är mörkt tidigt, farligt att köra när det är halt och så har jag varit sjuk. Men jag ska självklart åka ut dit så ofta jag bara kan just för att han har gett mig mer glädje i min vardag. Det är kul att veta att man är behövd, precis som med Twist som för övrigt har tytt sig något otroligt till mig den senaste tiden.

Så igår pratade jag äntligen med Chaplins ägare för första gången och hon berättade åtskilliga gånger hur tacksam jag var som tillbringade så många timmar med hennes häst. Det hon nog inte riktigt förstår hur bra detta är för mig med. Men har jag tur så ska jag träffa henne nästa vecka och då kan jag ju visa henne hur fin han har blivit sen jag tog över honom i somras.


Bilden är tagen i september och där är han fortfarande lite 'rultig'. Betydligt snyggare nu :)

filip den allsmäktige

Det här är dagen jag har bävat för sen grabbarna grus började sina dagar i lumpen. För det är nämligen idag som Filip åker med utlandsstyrkan till ett främmande, farligt land längre ner. Och vi vet inte när vi får se honom igen (har vi tur blir det vid jul..) eller om vi får se honom igen. Han kommer få se så mycket sorg, tragedi och elände med med hans psyke ska han väl klara det.

Var i alla fall skönt att få säga hejdå i lördags även om jag vet att vi kommer att få se honom igen då han är en kämpe. Ta hand om dig nu!


maj 2009, mösspåtagningen

-

Sorg är ingen process du skall bearbeta och så en dag försvinner den. Sorg är något du bär med dig varje dag men ofrivilligt får lära dig att leva med. Vissa dagar är lättare än andra. Och så kommer det alltid att vara.

Även om jag inte varje dag tänker på de människor som lämnat mitt liv med ett stort hål i hjärtat så finns de där. Det är mormor, morfar & Bengt och idag ska jag ägna flera tankar åt er, för jag saknar er så.

min helg!

Äntligen dags att berätta om helgen som var helt awesome!

Efter jobbet på lördagen drog jag hem till mitt och gjorde mig i ordning eftersom det vankades fest! Och fest blev det. Efter 8 trillade de flesta in och det var hur trevligt som helst att träffa alla som var hemma över helgen :) När klockan var runt 12, halv 1 drog vi till stan! Jag, Nanna & Elina nöjde oss med att bara äta innan vi sa hejdå till Henke & Filip. Skönt att komma hem i tid.



För på söndagen skulle jag till Flyinge och Nanna & Elina skulle börja utbildningen på Telenor. Så runt 9 åkte jag mot Lyckeby för att bli upphämtar av Johanna & hennes dotter Elina och efter ett par timmar på hala vägar var vi framma i ett hästmecca! Det var massvis med fina hästar som hoppade så höga hinder att jag tappade hakan. Det högsta hindret låg på 1.50 och jag fattar fortfarande inte hur både hästen och ryttaren kom över dem, helt klart imponerad. Och det coolaste av allt var att kolla på Grand Prix som Peter Eriksson hade hand om och dessutom red Lisen Bratt Fredricsson i den klassen.



Det var det, det!

today

God middag!

Vaknade idag runt halv 10 av att telefonen vibrerade, det var Anna som ville att vi skulle ta rast ihop. Skrev tillbaka att jag var hemma och var sjuk men att hon skulle rasta med Henke istället, vilket hon säkert gjorde då han är så awesome!

Så istället för att gå upp då sov jag ytterligare några timmar, klockan var runt 12 när jag gick upp. Har hunnit vara ute med Twist två gånger, ätit soppa som frukost och även ätit isglass mot min onda hals! Och något annat har jag inte inplanerat än så länge för denna dagen. Kollar just nu nämligen på repriser av Grey's Anatomy och det passar mig perfa!

Later!

sick

Förkylningen håller att ta kol på mig så tar min kopp te med mig på rummet och lägger mig under ett varmt täcke. Imorn kan jag blogga då jag ska vara här hemma i Ledja hela dagen och mysa med Twist, så kika in då istället.


Me and my love!

Cozy-times!

peanut

Back at work och tröttare än någonsin. Är väl kylan, förkylningen och bristen på sömn som gör sin grej, jag vill bara lägga mig ner och sova här på golvet. Halsen har blivit bra sen helgen men förkylningen däremot har startat något sorts krig mot mig och blir hela tiden starkare och starkare. Men den förlorar som ger upp!

Helgen däremot har varit fantastiskt! Ska berätta om den när jag kommer hem. Var ju som sagt ledig i fredags, i lördags jobbade jag och senare var det fest & igår var jag i Flyinge med Johanna. Vad mer kan man begära när man både har träffat några av sina närmsta vänner, fått utlopp för sitt intresse och även tjänat pengar?

Nu ska jag återgå till arbetet, ringer ganska lite än så länge så det är skönt. Men de kommer alldeles strax ringa för fulla muggar då de öppnar upp butiker och callcenters. Men har något fint att se fram emot, nämligen min lunch! Lagade ännu en kulinarisk delikatess igår! Det blev kyckling, vårrullar, ris och jordnötssås. Pefekt avslut på min helg!

Later!

our hero of war

Igårkväll hade jag en lugn kväll hemma i Ledja där det serverades köttfärssoppa, precis som jag önskat! Kollade färdigt på 'Grown Ups' som jag varmt kan rekommendera då den var rolig och gav en sån härlig stämning sen efter den var slut. Hoppas verkligen att jag håller ihop så med mina vänner, att man kan se varandra efter 10-15 år och fortfarande ha något att prata om. Självklart vill jag ju behålla alla utan att ha ett så långt uppehåll, men ibland vill livet inte alltid som man själv vill.

Ikväll är det tänkt att det ska vara avskedsfest för Filip som åker till Afghanistan på tisdag. Har en sån dålig magkänsla över allt detta och vill verkligen inte att han ska åka. Men killen har redan bestämt sig så istället för att försöka övertala honom att inte åka så gäller det att hålla alla tummar så hårt det bara går att han ska komma oskadd hem igen. Det ryktas att han kommer hem till jul igen så det är ju i alla fall positivt :)


Kanske borde köra på en sån här outfit ikväll?

Later!

I don't wanna walk alone

Godmorgon på er små söta!

Godmorgon kan ju missförstås men sov till typ 12 och efter det har jag ätit bullens korv och kycklingvingar, satt fint i kistan. Blev ju en lång kväll igår och eftersom jag varit igång i stort sett hela dagen blev jag superdupertrött framåt småtimmarna och med det skittråkig.

Vi var i alla fall hos Benny efter att vi suttit hos Carro ett tag och förat. Blev hämtade och väl där satt vi och lyssnade på musik och snackade skit. Var en jätterolig kille som trodde att hans namn betydde trosor på polska, vilket det inte gjorde, men om han hade hetat så hade det betytt tanttrosor. Det tyckte han inte var lika roligt men jag och Carro fick oss ett gott skratt i alla fall.

När vi väl skulle gå hem fanns det ingen som var vaken (förutom Tomas som låg hemma och var sjuk..) så vi började gå. Såg en vi 'känner' eller ja vet vem det är i alla fall, men han bara vinkade från bilen och körde iväg. Jävel! Istället mötte vi vår vän 'Mannen' som var ute på en promenad och han erbjöd sig att köra hem oss. Vi tackade och tog emot!

Men det var allt om gårdagen. Idag fick jag sova ut ordentligt och ska nu ut på stan för att gå på stan! Hon har förresten mitt nya SIM-kort från Halebop så alla som läser detta nu kan börja nå mig på 0730-390524 igen, hur skönt? Jag tycker det är helt underbart faktiskt. Så himla snällt av mamma att låna ut sin iPhone till mig med, den är nämligen min högra hand.

Men nu har jag inte tid med detta mer. Ska trotsa regnet och gå ut. Vet ni förresten? Kanske ska till Falsterbo på söndag med Johanna & kolla på världscupen eller vad det nu var i hästhoppning. Yey!


Snart åker denna fram igen, he he

Natalie

sometimes I fall down, can't get back up

Tjenixen!

Är hemkommen och nyduschad, maten puttrar på spisen. Sweet! Har egentligen lite brådis fast jag inte egentligen vet varför då klockan inte är så mycket. Ska ta bussen när jag är färdig till Carro där vi ska festa till att lite som sagt. Vart vi sedan tar vägen är oklart eller om vi rent av kanske stannar där hela kvällen.

Imorgon ska jag försöka ta vara på dagen så mycket som möjligt! Antingen blir det Kuggeboda eller så åker jag till Johanna en sväng. Går inte att ge sig ut på några äventyr när man jobbar dagen efter.


Jag, Martina, Jade & Carro på hennes födelsedag förra året

Men nu är nog maten alldeles strax färdig!
Ha en bra kväll allihop!

my show

Sitter på jobbet och ska försöka blogga mellan samtalen, det ringer nämligen ganska dåligt just nu. Orkade verkligen inte blogga igår då jag kom hem sent och var superdupertrött! Var nämligen hos Carro en runda efter jobbet och efter en stund fick vi även sällskap av Nadja, Naima & så två av hennes mammas vänner som skulle hjälpa henne med en sak.

På vägen hem åkte jag inom Willys där en burk Bullens följde med mig hem. Ni kan ju bara gissa hur nöjd jag var när jag satt framför Grey's Anatomy och käkade bullens korv? En av de stora höjdpunkterna i mitt annars ganska ointressanta liv!

Imorse gick jag upp dödstidigt, helt omänsklig var jag verkligen när jag gjorde vad jag skulle. Gick hem och sov en timme efter det för att orka med dagen. Jobbar nämligen till 18 och sen ska jag till Carro där vi ska snacka, dricka och umgås med henne och Jade ikväll! Är ju ledig imorn och då får man faktiskt göra så!

För jag jobbar på lördagen istället så kunde inte hänga på Elina som ska till Malmö och hälsa på Olivia :( Bad big time! Nästa gång Olli, nästa gång! :)



Nu ska jag runda av och gå på lunch,
N


right round

Tjillevippen!

Sitter i soffan under mitt sköna täcke samtidigt som jag kollar väntar på att Cougar Town ska börja! Har hunnit diska, laga mat och även kolla Desperate Housewifes och halva avsnittet av Sveriges skönaste familjer där man verkligen får se vilka konstiga människor det finns ;p En kille som har startat en 'eventbyrå' eller byrå och byrå är väl att ta i, men det är väl bara för att se bra ut. Har ingen plan, inga kunder ingenting! När hans jobbcoach säger: sälj eller dö säger han dö! En sån människa kanske borde vara tjänsteman, typ städare, istället för en egen företagare!

Men i alla fall! Ikväll ska jag inte göra några mer knop, även om det hade behövts. Så finns det någon som känner att de har lust att skura golv och vika in mina kläder i garderoben är du varmt välkommen. Måste egentligen börja ta ut kläder för semestern för snart åker vi faktiskt. Om 18 dagar sitter vi mot tåget till Kastrup, yeey!


Cozumel 2007

N

dagens


2 november

Back in buisness och allt rullar på!

Är egentligen oförskämt pigg men vet att jag kommer få ångra att jag skrivit det. I och med att jag började så sent på jobbet idag är jag kvar här tills 19:30. Men det är lugnt så länge jag inte missar mina tv-program! Kommer nämligen hem i alldeles lagom tid för att hinna duscha, laga något lätt att äta för att sedan bänka mig framför Desperate Housewifes & Cougar Town :)

Blir dock en tidig kväll då jag jobbar tidigt imorn, tack & lov! Tycker inte riktigt om att börja så sent som jag gjorde idag då man knappt kan göra något innan eller efter. Inte för att jag har några planer för imorgon-eftermiddag men det är ju sånt som liksom löser sig.

Nu är det bara 13 minuter kvar sen är jag fri!
Hörs sen!


dagens


jag saknar våren 2009, även hösten 2008 var great
jag saknar att ha nära till alla
jag saknar att dansa loss på nivå, en sån där riktig galären-kväll
jag saknar pantis
jag saknar att se Henke sitta i min diskho samtidigt som han äter chips
jag saknar att lifta med Carro
jag saknar att åka bil med b' samtidigt som vi pumpar musik
jag saknar att ha vardagliga konversationer med Joss
jag saknar tv-kvällarna med Jannie
JAG SAKNAR BÖNAN
jag saknar snacka lumpen (?) med mina killar
jag saknar att rida och kolla på Sommaren med Göran tillsammans med Nanna
jag saknar att shotta med Olivia
jag saknar att ha alla tjejer under samma tak
jag saknar att snacka skit med Siri
jag saknar att driva med Löfgren
jag saknar att panta flaskor för en hel armé med Elina

night is young

Hej och godkväll på er!

Har haft full rulle sen jag kom hem från jobbet idag. Har hunnit tvätta åtskilliga tvättmaskiner med kläder, handlat mat och även lagat en kulinarisk delikatess. Idag blev det fetaost-fylld kyckling, potatiskroketter, kokade grönsaker och café de paris-sås! Blev även över så jag kan ta med mig som matlåda till jobbet imorn!

Är förövrigt hur trött som helst så efter att Svenska Hollywoodfruar har slutat ska jag bädda rent min säng. Har bytt lakan och nu är det bara påslakan kvar så en annan kommer ju sova som en prinsessa inatt. Gäller ju att vara på G imorn, dock börjar jag inte förrän 11 men har en sak att göra innan dess.

Och tror att tyvärr att Chaplin kommer bli underprioriterad igen då jag inte alls har särskilt bra arbetstider denna veckan. Men ska göra mitt bästa och nu när lampan i paddocken är igång kan man ju komma lite senare och fortfarande slippa att rida i totalmörker. För skog+mörker = en livrädd Natalie. Höll helt seriöst på att dö sist jag skulle lämna honom i hagen, hörde nämligen läskiga saker precis hela tiden.


mr. bombastic


-

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did, I did

And now when all is done
There is nothing to say
You have gone and so effortlessly
You have won
You can go ahead tell them

RSS 2.0