before it all

Hej!

sitter här på altanen och är ganska ovetande om vad som egentligen händer om bara någon månad. då börjar allvaret i kalmar - börja i en klass där man inte känner någon. det har man gjort förut, och det har aldrig varit lätt. men man har väl vuxit och blivit mer mogen nu så man kan ta kontakt från första början. jag ser detta som en utmaning, något jag absolut inte tänkt göra förut, men det är värt att de det en chans så man kan testa på vad som passar en.  

men det är massa annat roligt som händer innan jag ska börja

4 dagar med joss elina & emil
resa med elina (och kanske fler?)
lazergame med jannie emelie & skogsgänget
kräftskiva med skogsgänget och säkert massa galärenfolk
utflyttningsfest (?)

nu funderar jag på att åka in till stan, göra iordning i lägenheten sen sist vi var där, träffa jannie och gå på stan och kanske gå ut ikväll? ;p kan alltid höra med jackie med, saknar henne :(

nats


where ever I go

ja då har det gått två dagar utan uppdatering, skönt att slippa lite :)

och det har gått rasande fort! igår var vi och flängde på stan som ett stycke dårar och handlade, shoppade och hade oss! därefter kom vi hem för att grilla med folk vilket var riktigt mysigt! sammanlagt var vi 11 personer som satt och trängdes vid vårt altanbord, men det gick så bra så! ;)

och idag har jag varit hos tandläkaren för började känna av min visdomstand i tisdags ;/ men det gick över efter att mamma gett mig tabletter som vi hade kvar sen min tandinflammation men kändes ändå bäst att åka in så en riktig tandläkare kunde kolla på det :)

och så kollade vi lite på stan - köpte en bikini tills vi åker utomlands, leggings och lite småplock och så hämtade vi även ut carros nya dator som var riktigt fin :) och nu har jag precis kommit hem från jannie! har myst, kollat på tv, tagit en liten roadtrip till konsum och så! blir mer sånt när vi bor i kalmar (y)

6 dagar till jönköping, joss, elina, mys, snack, vänskap & kärlek. jag längtar så!<3

nats

tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig?

häääärlig dag! bara gått hemma och skickat iväg ännu några ansökningar så jag hoppas att någon nappar iaf! för iväg vill jag! har även kollat på resor åt mig och elina i augusti, undrar vart vi hamnar ;) spelar inte mig någon större roll det vet jag, bara en vecka i bra sällskap gör att man får ro i kroppen! ;D

imorn blir det till att träffa Jannie & sen blir det grillning här hemma! håkan & gosia kommer med barnen och så eva, gunnar, carro & viktoria! MYS!

nu ska jag hålla tummarna att någon svarar på mina fina mejl och även städa undan mina kläder och hjälpa min kära moder då hon har fått bihåleinframmation, men hon verkar repa sig:)

8 dagar till jönköping, joss, elina, mys, snack, vänskap & kärlek. jag längtar så!<3

nats.

måndagsbarn

hej :)

idag är det ännu en segdag, men det är ganska skönt faktiskt! har skickat in ett antal jobbansökningar utomlands och så har jag varit ute med hunden på en promenad, det tycker han om :) nu blir det dusch och byta om för ska på kalas för grannungen som fyller år. ska bli skönt att komma ut lite ;)

nats

just a perfect day

hej allihop :)

gårdagen var verkligen kanonkalas! började klockan 7 vid hamnkrogen för att fira linn och det var verkligen hur bra folk som helst som var där! (kändes dock konstigt att festa utan joss olivia siri filip & gänget) var en mix från galären & rödeby så jag trivdes som fisken i vattnet. det blev dans, sång, god mat och bra sällskap! mer sånt här :)

och idag var vi inte särskilt pigga, eller iaf inte jag & jocke. elina vaknade vid 9 och var helt klarvaken vilket hon inte lät oss glömma. det var massa spring fram och tillbaka, fixa flingor, glass, försöka sätta på teven och allmänt skitflummig (vet inte vad som tog åt henne) men sen när jag började vakna till så smittade hon av sig på mig med så jocke måste trott att vi var dumma i huvudet så som vi höll på att fnittra! han bara låg där och låtsassov och lyssnade på vad vi snackade om.

N "haha, jocke skulle ju ta bussen klockan 8-9"
J "jag höööörde det där"

annars är läget luuugnt, är hemma för första gången på en vecka och det är sköönt! imorgon har jag inga planer och inga större planer i veckan heller! målning tors-fre och så hoppas jag att det blir kräftskiva nästa vecka men tror inte oscar får tummen ur röven och hinner fixa det, han är ju så omständig (; eller får vi se om jag hittar på något med emelie för hon är ledig och vill göra något, får ta vara på varann =)

10 dagar till jönköping, joss, elina, mys, snack, vänskap & kärlek. jag längtar så!<3

imorgon rycker våra killar in i lumpen och alla hade turen att få komma till samma ställe vilket jag tror kommer bli väldigt skönt för dom. så filip johan mård erik sebbe smartis & löfgren se nu till att ha det kul där nere för det är inte annat än att jag kommer sakna er. ni kommer trivas och jag ser fram emot helgerna när ni hälsar på :)

over n' out, naats

hanging by a moment

har ni någonsin velat bara stanna tiden för en liten stund? kunnat bevara en speciell lukt i en glasboll som man kan lukta på när man känner för det, kunna känna friheten på en hästrygg som man saknat för mycket?

tiden i maglaröd var bland det bästa som hänt denna sommaren, så många minnen som fick återupplivas! alla ställen som vi lekte på när vi var små, alla timmarna vi tillbringade i ladan och pysslandes med hästarna, alla goa människor. och nu har jag fått uppleva allt igen och det har gett mig en bra känsla i magen. att allt var precis som det var för 7 år sedan - när jag var där sist.

detta tar jag med mig och ska träffa emma snart igen :)
tur att vi fortfarande har varandra, taaaack för dessa dagarna<3

nu väntar kalajs för Linn ikväll, ska bli trevligt! blir nog många känningar :)
så det är dags att hoppa in i duschen och sen vänta på elina :D

6/8 bär det av mot jönköping och vår älskade joss och detta gör att dessa veckorna går att vänta ut, för den som väntar på något gott.. som jag saknar dig, alla 3 kommer nog må bra som korvspad känner jag! <3





alla bilder kommer på facebook, så ni kan få se vad jag har haft för mig.
Pussss, natalie!

break even

nu har jag precis stigit upp och är dödstrött, somnade alldeles för sent igår. mycket beror på att mamma loggade in på msn när jag hade tänkt mig att stänga av datorn. men det var trevligt att skriva med henne och på fredag så får jag träffa henne igen... äntligen! ska bli sjukt skönt! ;)

annars ska jag lägga ner allt som jag ska ha med mig i väskan och håller tummarna att jag tagit med allt jag behöver! och nu börjar jag bli lite nervös med,  men jag vet att jag inte har någon anledning att vara det egentligen! det kommer bli toppen verkligen och det skönaste är att komma bort från karlskrona lite.

joss, snart kommer vi!


hörs på fredag om jag inte sätter mig vid en dator tidigare, sånt man märker!
Pussss, Natalie!

utan dina andetag

elina gick precis efter att ha kollat på beck, hållt mig sällskap och kollat på resor =D nu hade jag tänkt sätta igång med min packning, ska ju trots allt vara iväg i några dagar. vad tusan ska man ha med sig till någon man ska bo hos några dagar när man inte har setts på ett x-antal år? antar att joggingbyxor och t-shirtar är ett säkert kort, även jeans och så! men mer? skor? kläder för utgång?

äsch det blir väl lättare att packa när man väl har börjat, man tar väl med sig samma saker som man alltid har när man åker iväg någonstans. dock kan jag inte smälta tanken på att träffa emma och hela hennes familj igen. det får det att bubbla i kroppen av glädje. familjen ralsgård som var så gott som min egna familj när jag var mindre. jag checkade in på fredagskvällen med min färgglada resväska på hjul och checkade ur på söndagseftermiddagarna så jag skulle vara pigg på måndag-morgonen då skolan började! all tid däremellan hoppade vi med gungan från trädet, kurade ihop oss i svantes eller emmas rum och pratade halva nätterna, red på hästarna, gav namn till alla kor när vi tillbringade tid i ladan, skrämde vettet ur hennes mamma när vi övernattade i en (REN OCH UATN NÅGON KALV) kalvbox och skrek när hon kom in på morgonen, retade stina och hennes pojkvän till dödsdagar, lekte mamma, pappa, barn (fast vi hade bara pappa & barn) åt plättar på lördagar:)

skulle gärna lägga in en bild på emma, maglaröd och familjen ralsgård från förr i tiden
men det går tyvärr inte då alla bilder är hemma och jag i lägenheten :)
ni ska få se mitt dåvarande "andra hem" när jag kommer hem från skåne, båda kamerorna åker med =)

godnatt, nu ska jag titta färdigt på scrubs (redan sett avsnittet) och packa
Pussss, Natalie!

'cause everything reminds me of yesterday

har varit en väldigt lugn dag och jag uppskattade verkligen att träffa elina igen! hon var spänd för vår resa och tycker att det ska bli kul! sen får vi se vart vi kommer och vilka som hänger med oss (y) en sak som var säker var att hon var lite skraj när vi var på resebyrån och hon trodde att vi skulle boka en resa redan idag, men icke, tanten hittade inte vad vi ville ha ;)

här får ni lite bilder från idag :)



elina inne på h&m efter att vi ätit "lunch" på 3g :)



karlskronas fisktorg




jag idag.


nu ringde elina, hon var färdig med sin dykarkurs för idag och kommer hit för att kolla på beck med mig :) hon lider nog av separationsångest trots att jag bara ska vara borta några dagar. min sötnöt, inte mycket som slår henne!

N

do you want fame?

People say I've changed,
well here is the truth;
I grew up,
I stopped letting people push me around
I learned that you can't always be happy
I accepted reality!

snart bär det av till stan! packa, fixa lite & så!
sen ska jag träffa elina, vi ska "dricka te" som hon så fint kallar det.
själv är jag sugen på glassiären och hon på en räkmacka ;)

och imorn blir det att åka till metropolen osby för att hälsa på emma i några dagar
shit vad skoj vi ska ha och dessa dagarna ska verkligen bli något att komma ihåg (y)

annars tror jag att jag kommer hem lagom till lördag så jag kan fira linn tillsammans med alla andra! :)
ska bli sjukt skönt att träffa alla innan de drar ut i lumpen sen :( måste ni?

thailand 'o8



Pussss, Natalie!


beat it!

jag håller på att dö av uttråkning, aldrig i mitt liv har dagarna gått så sakta och aldrig har jag haft så lite att göra & det suger verkligen! snart ruttnat jag väl bort om alla inte blir mer tillgängliga och går med på att planera något.

nu drog emma upp mig ur mitt träsk och sa att jag kunde komma till henne i maglaröd
jag är i extas, har inte träffat emma på sjukt många år och inte hennes familj heller
kommer helt klart bli en upplevelse i sig, och jag längtar redan!

N

runaway

jag skulle lätt kunna hamna i samma mönster igen bara för att jag vet vad jag får ifall jag gör det. jag skulle göra precis som jag gjorde våren 2007 - bara för att jag vet att det funkar. jag får det jag vill ha även om det är i en minskad skala. jag är knäpp, jag vet! men jag har fastnat för något som inte riktigt finns och det gör lika ont varje gång man inser det. jag är en hemsk människa och jag sårade dig, det vet jag, även om jag inte riktigt fattade det då så vet jag det idag. ändå finns det inte mycket som skulle kunna hindra mig från att göra samma sak igen, det är tragiskt.

du var speciell.

you're magnificent

jag och jannie hade det trevligt igår, som alltid! :)

annars händer det inte mkt, sitter och skickar in lite ansökan till några jobb som verkar intressanta. alla utomlands då man vill åka härifrån, om inte så för ett år så iaf under den kalla perioden här i Sverige. det hade varit grymt skönt! så får jag ett så nappar jag direkt, annars är fortfarande studierna ett alternativ, även om de känns långt bort. man tror verkligen inte att man är så gammal att man ska börja på högskola, tiden går verkligen fort!

såhär hemsk var jag när jag var liten, linnea som skrev:
"I tvåan i luciatåget när vi skulle hålla upp skyltar med olika bokstäver som bokstaverade"god jul och gott nytt år". man skulle läsa en dikt å jag hade U, men iaf så när jag hade läst min dikt så glömde jag nästan att hålla upp skylten eller jag gjorde det inte tillräckligt snabbt;P å då sa du skithögt så alla föräldrar hörde "hördu, skylten, håll upp skylten!!"
Alla skrattade LOL:);P typiskt mig att göra bort mig;P"

jag märker verkligen när folk inte är ärliga mot mig eller falska, jag märker det ganska fort. det gör mig frustrerad och jag förstår inte varför folk inte alltid kan säga sanningen istället för att linda in den i massa lögner. vill man inte göra något med mig, tycker man inte om en viss person eller så så vill jag helst att ni berättar det för mig istället för att tro att ni är värsta lögnarna som tror att jag tror på allt du/ni säger. skärpning!

JAG SKA TRÄFFA SÖTNÖT IMON :)
flina och jag, november 2007



N

if I could reach the stars I'll give them all to you

sentimeltal och lysnar på helt fel låtar
nv3 & stora delar av sp3, ni är fan underbara<3

nanna, nu började miss blue
vi får för tusan lära oss vår dans igen och föreviga den :)

grillfest på fredag?
vad sägs?


N

det tar aldrig riktigt slut

natalie, säger:
tror inte att kunskaper inom msn är något man ska sätta på sitt CV

Erik | Lumpen 2009 säger:

Är det inte?! :-O

Erik | Lumpen 2009 säger:

kANSKE DÄRFÖR jag inte fick sommarjobb då

natalie, säger:

ja jag tror att de kan ha något med det att göra ;D hah

Erik | Lumpen 2009 säger:

fan med

annars så var kalaset helt OK, dock alldeles för mycket folk
var skönt att komma hem iaf ;))

idag ska jag träffa jannie<3



N


heartbeats

hej allihop :)

gårkvällen tillbringade jag med carro, jade & rasmus. vi satt här en stund och sen gick vi till carros pappa för att hämta filmen vi skulle se. därefter satt vi utanför äldreboendet innan vi skiljdes åt för att gå och lägga oss, och vi kollade på filmen när vi skulle somna som handlade om nazitiden i Polen under andra världskriget. såg dock inte hela men det lilla jag såg tyckte jag om och jag kan slå vad om att den hade varit uppskattad av mård viktor & erik med ;))

nu gör jag inte många knop, väntar på att mamma möjligtvis ska logga in på skype eller svara på mitt sms då det var längesen jag pratade med henne, vilket känns riktigt konstigt. nästa lördag är hon hemma vilket ska bli kul =D

annars väntar jag på att niclas ska komma! vi ska in till stan och handla det sista till gosia, melvins present har vi redan fixat, flitiga som vi är! :) sen blir det till att åka till branthalla och fira de två. ska bli kul att träffa alla, särskilt sandra & simon, känns som evigheter sen. på kvällen blir det nog en bio med sandra och jonathan, hoppas på harry potter!

får se till att träffa jannie i helgen när hon äntligen är lite ledig :)
& så träffa min sötnöt på måndag!

joss kanske kommer ner nästa vecka, JAG DÖR AV LYCKA!
som jag har saknat dig min vän<3



N

kom ihåg mig då

mammas frånvaro börjar kännas mer och mer nu mammagris som man är, fast att allting funkar perfa tillsammans med niclas. nästa lördag kommer hon hem och det ska bli väldigt trevligt må jag säga!

annars rullar allt på.. lite för fort för att jag ska hinna med egentligen
fick igår reda på att jag kom in på mitt förstaval till högskolan; turism
frågan är bara om man verkligen vill börja direkt, eftersom det inte är något jag ställt in mig på
och vill jag det så är det mycket annat som man ska ha i åtanke: boende, jobb, sällskap?
fick idag reda på att jag troligtvis får ett jobb imorn
saken är den att det är inom en sektor jag alltid hållit mig borta ifrån
pengarna är lockande då jag vet att det är bra betalt och man får något att göra
men min frihet berövas och jag kanske inte kan göra allt jag vill med sommaren längre

gårdagen var finfin, jag och olivia bestämde oss vid typ 5 att vi faktiskt skulle ut
så jag körde in och hämtade upp carro på vägen och sen bar det av hit för att städa/duscha/sminka sig
sen kom olivia, henke & jesus och vi korkade upp och hade det trevligt! ;)

drog in till stan runt halv 1 och har aldrig sett nivå sååå knökfullt som det var igår, helt insane!
vi var där i 20 minuter innan vi drog till michael's för att äta eftersom olli var hungrig, och gott var'e
sen gick vi tillbaka och träffade på en och annan känning innan vi fick skjuts hem :))

idag var det som sagt arbetsintervju och så har jag träffat carro en stund
får se om jackie har tid med mig ikväll, hade suttit fint alltså!

imorn fira melvin & gosia
ska bli skönt att få träffa sandra :)

N

om du lämnade mig nu

det har varit en bra morgon än så länge, gick ner gjorde mig frukost och gick sedan upp igen och åt den medans jag läste min bok som snart är utläst. ibland när böcker är så bra som den är vill man verkligen inte lägga ifrån sig den, så får hoppas att den är utläst om några timmar :)

nu är mamma i Sydney och turistar med sin kompis och jag kan tänka mig att hon trivs. går runt där med sin nikon runt halsen sådär supertöntigt och pratar om konstiga grejer med folk hon aldrig träffat förr. hon är one of a kind, min mamma. och när hon kommer hem kanske vi ska titta på resor tillsammans. Likey likey!

nej nu ska jag börja knåpa på en överraskning, sen är det väl dags att bege sig in mot staden?
DET GILLAR VI!



n

all those good times we had

jag sitter här och lyssnar på helt fel låt för ikväll, låten ger mig rysningar längs hela ryggraden och jag kommer ihåg allt. det bra, det dåliga och hur det kändes. egentligen borde jag vara stark att byta låt men har lyssnat på den nu 7 gånger i rad och kan för tillfället inte göra något annat. det var så längesen jag fick höra de fina tonerna att det känns helt ljuvligt även om jag vet att det är dåligt för mig att öppna arkivet.

aldrig trodde jag att en låt på 4:49 kunde påverka mig så mycket
men det är innehållet, sammanhanget och dåtiden som gjorde mig så glad

bye bye, baby


jag har saknat din röst

umgicks ju som sagt med jannie igår, det var mys

man blir alldeles avslappnad och lugn och får berätta av sig, vilket är skönt :)

jag är sååå glad att jag har dig hjärtat<3

idag har jag inte gjort många knop, som vanligt
har dock börjat läsa första twilightboken, käärlek
och imorn blire utgång.

nu har min tid till operation kommit, 24 augusti :(

jag blir så trött på att tänka på dig
helst av allt skulle jag vilja att du åkte till andra sidan jorden
då det inte finns någon möjlighet att se dig på stan
men samtidigt hade det gjort mig förkrossad


N


I want you back

träffade carro igår, var med om drama och det gör ont i hjärtat att se dig så rädd & blåögd ;(
vi kan inte sätta oss in i din situation men hjälpa dig, det kan vi!

när jag kom tillbaka till lägenheten så fixade jag och donade lite, är hur stökigt där som helst men jag har inte riktigt pli på mig själv för att göra att det ska bli rent. inte så mycket kvar, så jag får faktiskt se till att fixa det innan alla kommer på onsdag :)

hade världens sjukaste dröm..
det var jag, H & elina. vi skulle på äventyr! men han tyckte att kalmar var för nära för våra äventyr så vi började gå mot halmstad istället. och när väl var framme så visade det sig att vi hade kommit till ett ställe som liknade IKEA och då kom hans föräldrar och hämtade oss. men elina och H hade blivit inlåsta i byggnaden så jag fick köra en av deras bilar utan körkort. var kaos och när jag skulle stänga av motorn så hissades framdäcken upp så bilen lutade och var jättelustig. men jag lyckades reda ut det när hans mamma kom och hjälpte mig och så blev vi vänner. därefter åkte vi hem alla tillsammans när vi hämtat dom :)

nu ska jag hem till jannie, efter att jag duschat

N

you turn my world to such a better place

en bakisdag utan joss är ingen bakisdag :( inte för att jag har mått dåligt eller så utan bara varit allmänt seg. och jag saknar att ha joss här för det var alltid vi som hängde tillsammans dagen efter! slappa, kolla film, fixa något att käka, gå på stan, spela guitarhero.

det är jobbigare är jag trodde
känns som du när som helst ska plinga på min dörr
och vara sådär glad och prata på för fullt som du alltid gör     
att vi ska umgås och snacka som bara vi gör
och skratta, för skratta det gjorde vi hela tiden

det var en tom plats bredvid mig igår
på den platsen skulle du ha suttit
för jag vet att jag hade uppskattat det något fruktansvärt
för vi hade dragit massa internskämt som bara vi fattade
pratat och haft det bäst

vi får se till att ta vara på varann
för något så speciellt kan man inte mista
du är helt klart min favorit, en av alla ögonstenar



jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

© natalie eriksson 11 juli 2008:

"jag skulle kunna skriva ner alla känslor, all saknad och förväntan
på små luddiga rosa bokstäver fyllda med kärlek och som smakar sött.

men istället blir dessa bokstäver stora, svarta och alla i olika storlek.
de känna lika mycket som att sova ensam, gå på småsten och klämma fingrarna i dörren.
de är beska och smakar salt.

det finns inget lätt att säga detta på; men jag saknar dig
det hade varit lättare med dig, mycket lättare mycket oftare
ha någon trygghet, någon att gå till när alla andra vänder ryggen
någon att gå till bara för en kram, tröst eller en puss på kinden

att veta att du bara finns ett samtal eller sms bort är jobbigt
det är så lätt att strö sms runt sig, men skulle det vara till dig
hade det tagit flera timmar att skriva, med mycket funderande och lite känslor
för det finns ingen som dig, inte vad jag vet iaf.

allt jag kan säga just nu är G R A T T I S !"

if I could turn back time

sitter och spelar mina "minnen"-skivor som jag egentligen skulle ha spelat hos sebbe igår men de hade ingen cd-spelade. varenda låt bär med sig massa minnen så det känns ganska konstigt att sitta här och lyssna på dem alldeles själv. annat blir det på onsdag, då är det galärenutgång = nivå!

gårdagen var hur mysig som helst, kom på mig själv sitta och njuta av att alla människor som satt runt mig. det var människor som påverkat mig något fruktansvärt de senaste tre åren. det var mina självfränder, mina vänner, mina klasskompisar och inriktningskompisar. men det är inga kategorier för ni är alla lika bra för mig :))

kvällen började med att jag och olivia blev upphämtade här av vår chaufför henke (taaack!) och så skulle vi försöka hitta till smart-sebbe vilket inte var det lättaste må jag säga. irrade runt i nättraby i 20 minuter innan tanken ens slog oss att försöka ringa någon. testade cornelia, nej då hade inte henke hennes nya nummer, testade sebbe, då var han uppe i ett annat samtal och sist testade vi filip som svarade, och han hjälpte oss att komma tillrätta även om det tog ett bra tag ;)

hos sebbe bjöds det på välkomstdrink och så hälsade man på alla som var där. satte sig ner och tog det allmänt lugnt tills maten kom. efter maten var det presentöppning och oj vad stilig sebbe blev i sin boratbaddräkt och pannlampa ;) även armbandet satt fint, typ perfekt längd på det!

resten av kvällen bestod av mingel och det var precis vad jag behövde. det enda jobbiga på hela kvällen var att vi såg kajsa för sista gången på ett år :( jag saknar dig redan bruden, fyfan vad kul jag har haft med dig! din låt går på min minnesskiva nu - paparazzi, den förknippar jag med dig :) ha det så kul i amerikat så ses vi sommaren '10 taggade till tänderna, visst gör vi? :D du kommer ta californien med storm, precis som du gjorde med mig/oss<3

efter födelsedagspartyt drog jag henke filip och elina, dock svek filip oss och stannade hemma :( men vi stack till stan när vi märkte att vi glömt nyckeln hemma hos sebbe :( dumma mig. men erik var en hjälte och kom med den när han körde hem. i stan gick vi ner till restaurangen och sen vidare till nivå där vi mot all förmodan faktiskt kom in. nackdelen med att vara där inne på en lördag är att man nästan inte känner en enda kuse. men jag och elina stannade till två kanske innan vi gick hem och denna gången gick det mycket bättre att komma hem då man inte var lika trött ;p


jocke: "värst vad du var kort"

(bilderna kommer på fejjan, ha lite tålamod bara:))

N

all you need is love

vilken kväll igår, jag hade det hur bra som helst! bra sällskap, fin altan och så lite mysdricka!

kom dit efter 7 och började socialisera mig, folket droppade in lite hur som helst och alla började grilla sin mat. blev enkelt för mig denna gången - korv med bröd, vilket funkade perfa! sen satt man där och pratade och skrattade tillsammans med alla, blev även lite dans på altanen! NV3! haha.

runt 12 - 1 tog vi bussen in till stan, svante & ante chickade ur men jag och elina tog piraten efter att vi träffat henke -LYCKA! på piraten dansade vi och så träffade vi en stockholmare, en trionare och två bögar som blev vårt sällskap! ovh den som missade elinas pladask rätt ner på piratens golv missade årets fall, hahaha. när klockan var 3 var vi hungriga så rubin erbjöd sig efterfest och att bjuda på nudlar så vi hängde med och så började han prata om pumba som vi trodde var hans kompis. när vi kom fram visade sig att pumba var världens sötaste 1 ½ åriga golden. och han hade tydligen aldrig myst i sängen förut men igår såg det ut som han aldrig gjort något annat i sitt korta hundliv (:

och som vanligt var det ljust när jag & elina gick hem, och det var hur jobbigt som helst
var beredd att ge upp precis hela tiden, tur sötnöt var med och var trött annars hade vi aldrig kommit hem ;)

nu ska jag duscha bort min huvudvärk och börja förbereda mig för sen ska jag in till stan och möta upp olli och borg för att sedan ta oss till nättraby (igen) för att fira sebbe! kanske blir trädgårdsindianer av oss allihop?

oj jävlar, ett långt inlägg! det var inte igår.
PS. har glömt min telefon hemma "hemma" så därför jag inte svarar.

N

I will follow you into the dark

jag måste säga att jag är besviken och att jag vet vilka som verkligen finns där när det kommer till kritan. man tror alltid bättre om folk, bättre än vad man ska för att man är godhjärtad. det enda man begär är att man ska betyda något tillbaka och att folk visar det.

men jag låter mig inte köras över av folk längre, det är det slut med!

ska nog sätta mig och kela lite med uzzi och bella innan det är dags att sova. imorn blir det att åka hem innan man drar till stan/nättraby för avskedsfest. detta ser jag fram emot, även om det är sorgligt att kajsa åker så snart :( vi tycker ju om att ha dig här (y)


- du är bäst helt enkelt! <3



I'm yours

mamma lever loppan i australien, vi ska nog vara glada bara hon kommer hem igen :) och än har jag inte börjat sakna henne, för hon är så värd detta!  vem vet, nästa gång kanske vi åker ner tillsammans?



annars väntar jag på morgondagen och dagen efter det
behöver socialisera mig med vännerna igen, ska bli så trevligt!

N

a thousand miles

är nu i skrivandets stund hemma hos johanna & c/o
alltid lika trevligt ;)

jag har märkt att man har olika sorters vänner
- vissa finns alltid där
- andra kan man bara träffa när man ska festa
- endel kan man bara träffa genom andra vänner

men iaf, på fredag/lördag lär jag träffa alla och det känns bra!
saknar er

jannie, jag finns för dig ♥









N

there'll be no darkness tonight

ännu en dag har gått åt att inte göra något alls, jag blir spunk på detta alltså. men imorn åker jag till johanna, på torsdag ska jag träffa elina, på fredag avskedsfest åt kajsa  och på lördag är det 19-årsfest för smartis. (vi börjar bli gamla nu)

så nu börjar det hända lite igen :)

pratade med både nanna & elina på telefon, det var hur skönt som helst
jag saknar att vi inte spenderar varje dag tillsammans
men vi har något som är så starkt ändå och det är vår vänskap :)

och det gäller såklart alla tjejer, saknar er nu ♥



nats

baby, it's a new way

vi kan inte färdas bakåt i tiden och det skulle bara vara ett steg tillbaka

nya tag som gäller.

nu vill jag att det ska börja hända lite grejer och jag orkar inte alltid ta intiativ :(
det borde väl kunna hända saker iaf?
tur kajsa och sebbe tog intiativ om helgen :)

blir nog att jag åker till johanna imorn, beror på om hon hittar någon ersättare till hennes jobb. så kan vi fixa rekommendationerna och så kan jag vara där och bara vara:) det var för längesen men det är skönt att veta att man alltid är välkommen för det vet jag att jag är.

och så utgång på onsdag med arlinda & jackie
ser jag fram emot då det känns som om det var evigheter sen
mina girls! :)

N

with or without you

håll tummarna imorn (y)


längtar till fredag & lördag
det går bra nu, kompis det går bra nu

jag kollade precis på i taket lyser stjärnorna för andra gången och kan inte låta bli att tänka på mig egna mamma. hon har alltid funnits där för mig, ställt upp och har jag behövt prata så vet jag att jag alltid kan gå till henne. att se en tjej i tonåren förlora sin mamma på det där sättet är hemskt och jag kan inte föreställa mig hur mitt liv hade sett ut utan min mamma. hon är bäst, verkligen helt bäst!

och så vill jag tillägna några rader åt mormor och morfar. de lämnade oss alldeles för tidigt och det gör lika ont fortfarande trots att var ganska liten då. vid 6 år förlorade jag min morfar, min stora idol och hjälte. jag såg honom tyna bort framför mina små barnaögon. mormor tynade med framför mina ögon, denna gången var jag 12 år och trodde att jag var hur stark som helst. gick till skolan samma dag, jag kan inte ha förstått allvaret och vad som egentligen hände. det var nog inte förräns senare jag förstod att hon med var borta - för alltid. men jag vet att de alltid är med mig och jag bär med mig dem genom livet. men livet hade varit mycket enklare om man vetat att de funnits. hade bara velat ha en sista sommar och julafton med dom. världens bästa morföräldrar, vila i frid. mamma och jag saknar er.

jag hatar cancer ;(


jag ska ta vara på min mamma, hon är det bästa jag har
jag älskar dig<3

time to pretend

hade två mål med min runda till stan igår. först skulle jag köpa min kamera då min inte går att återuppliva :/ men det visade sig  att sonykameror har egna minneskort och den såg plastig och dan ut så det var inget för mig. och sen var meningen att jag skulle överraska olivia på jobbet då hon jobbar nära mig men när man kommer fram finns ingen olivia, illa tajmat av mig ;)

när jag kom hem umgicks jag med jannie :)
blev en runda till holmsjö och sen satt vi här och pratade!
<3


grill ikväll?

N

I need you right in front of me

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

ikväll hade jag velat umgås med mina söta vänner men jag är på tok för trött
dessutom har alla sitt på olika håll ikväll, kan väl se om vi kan samlas på lördag? :)

& imorn ska jag träffa jannie, efterlängtat.


märker att jag inte har något att skriva om längre

lite deprimerande faktiskt..


man kan ju alltid ta en dagens för att vara sådär hipp som alla andra bloggare.
linne, gina tricot
adidasmjukisar, team sportia
dragkedströja, guess
adidasstrumpor, affär i tunisen

känn ironin!


natssss, the one and only


violent hilll

nervös nu.. pirrar riktigt i magen. tur att johanna kommer runt halv 10 för då ska vi in till stan och ta en fika och så kan jag lugna ner mig samtidigt :) det ska gå bra - det kommer gå bra (y)


annars då?

nej längtar till nästa vecka:)

och så runt vecka 31 planerar vi att åka utomlands, tjing.


N


just because I'm losing doesn't mean I'm lost

Hej!

körde med thomas idag - stadstrafik. det gick helt okej, även om de där små skitgatorna är fruktansvärt svåra att se. får se till att göra mkt med niclas nu för snart är det dags. klarar man det slipper man väl några kilo från axlarna. och ja klarar man det inte, ja då tillkommer det nog något kilo eller två.

och nu är jag nervös, pirrigt är vad det är. orkar inte koncentrera mig mer för det känns som om hjärnan inte kan ta upp mer än vad som redan är för för tillfället. ibland jobbar vi bra ihop - jag & min hjärna och så fick det stunder då det riktigt skär sig och man inte kan komma överens allt. det tycker vi inte om.

annars blir det väl lite grill eller något i den stilen på lördag, kalas!
gänget, ni är något utöver det vanliga ;))



jannie, besti<3

dags att lägga sig tidigt, viktig dag imorn
N


RSS 2.0