what's in it for me?

sitter och kollar på ullared och blir lika förvånad vilka konstiga människor det finns i vårt avlånga land. tur att det slutade nu för 2½ män får en alltid på bättre humör! en kopp med äpple/kanel te och några konversationer upp på det och det blir en ganska skön kväll igår.

blev ingen middag, vi tar en tisdagsmiddag istället vilket verkar vara ett mer vinnande koncept! =) tänkte att vi kunde ta oss ett bad på nautilius med men hon slutar vid 5. vi kanske kan skaffa oss tid till det med, vi brukar lösa allt :D

elina åkte inte igår till skåne utan åker på onsdag (nu vet ni) så jag önskar dig lycka till igen :) och nu försöker jag ha en vettig konversation med esen men det tar ett tag för honom att skriva. kanske det kommer göra för mig med när jag blir så gammal? ;p haha. nej men skämt och sido, han är faktiskt hur go som helst.

nu; té!
n

my heart was blinded by you

postis hade inte något paket till mig idag, buhu. men kollade iaf färdigt på two weeks och så kollade jag på härmed förklarar jag er chuck och larry. har verkligen kommit in i en film-period nu vilket är mysigt! och jag och elina har planerat att kolla på luftslottet som sprängdes när vi träffas nästa gång. längtar!

nu ska jag duscha, packa och så
får se om det blir tåget ikväll eller bussen imorn (y)

you're hot then you're cold

idag vaknade jag av att nannas mamma ringer, nu gäller det bara att övertyga mamma så blir det äventyr =D får skicka över ett sms till henne att jag behöver prata med henne, vet dock inte riktigt vart hon är nu på sin kryssning, kankse kommit fram till sitt första stopp? nej jag är inte alls avundsjuk (a)

nu kollar jag på en film som heter two weeks och på boxern står det att det skulle vara en komedi men handlar om en mamma som är döende och hennes familj. men den verkar bra så blir att kolla färdigt på den medans jag väntar otåligt att posten ska komma eftersom vi beställde lite grejer till våra telefoner förra veckan. så hoppas hoppas!

n

kiss me through the phone

jag skrev ett inlägg förra månaden, om alla grejer jag har som jag kan vara tacksam för och jag sitter och läser det för mig själv för att komma i bra stämning. allt är faktiskt bra just nu och jag har många roliga saker att se fram emot. det är nästa helg då vi ska försöka samla oss (igen) linda och stertman kommer troligtvis snart hem, jag kanske ska på mitt livs äventyr, födelsedagsfester, julsittning med BBS (om vi får biljetter) julafton och minijulafton med linda & c/o och massa annat skoj :)

vill bara önska mitt lilla flin lycka till ikväll/imorn i skåne och jag hoppas minsann att du ska trivas. annars kan du alltid komma tillbaka igen, du vet att jag finns här för dig ♥ är så himla glad för din skull!

hope is worth everything

Hej!

har precis kollat färdigt på män som hatar kvinnor vilket var en sjukt bra film trots att man fick en konstig känsla i magen. men som tur väl är så hade man twister precis nedanför soffan som skyddade en. typ vakthund, eller han tror att han är sådär stor och läskig. och det kan han ju få intala sig :)

idag blir det tillbaka till Kalmar igen, hur vet jag inte än men det löser sig. och så ska jag försöka få till ett vettigt samtal med nanna så det gäller att vi time:ar in varandra med att vara online trots alla tidsskillnader. har några grejer att gå igenom, viktiga grejer som kommer bli så jävla roliga när de är färdiga!

tänkte kika lite på flickan som lekte med elden innan jag gör något annat vettigt som duscha, plocka undan, packa och annat nödvändigt. är den lika bra som män som hatar kvinnor kommer jag att sitta bänkad, det är jag säker på!
n

fribiljett mot himlen

jag orkar inte ens bry mig längre, tiden går och jag förstår inte riktigt vart den tar vägen. men det rullar på och om allt går min väg så blir livet så mycket mer spännande i januari. nämner inget här, då inget fortfarande ens är säkert. men om det går min väg så säger jag bara; fyfan vad kul vi ska ha!!!!

förra året fick jag ju höra att jag hade ett hjärta gjort av sten (?) vilket kanske inte är det roligaste att höra. det värsta med det var att jag själv började intala mig själv att jag faktiskt hade det trots att det bara var en patetisk kommentar från en människa som inte hade någon aning om vem jag faktiskt var. typ stor i orden, liten på jorden. men iaf, jag har nu själv kommit underfund med att ett hjärta av sten är det sista jag har då jag bryr mig väldigt mycket om människor i min omgivning (som bryr sig om mig) och tycker om att ordna kvällar då alla träffas. nu hamnade jag ännu en gång i en helt annan värld igen. det jag ville berätta från början var iaf att mina känslor spökar fortfarande och ändrar sig från dag till dag, så sjukt!

det var något där, när tänker jag inte berätta då jag har tendenser att bli alldeles för personlig och säga för mycket. men jag trivdes och det låg något i luften, precis som i våras. och jag blir arg, arg på mig själv för att jag sitter och tittar på istället för att ta chansen. nu är jag sådär luddig igen men är det något ni inte förstår så får ni jättegärna fråga! sen hur pass detaljerat svar ni får är ju beroende från person till person :)

nu blir det lite weeds & så män som hatar kvinnor.
en skön lördag med andra ord (y)
n'


sångerna blev kedjebrev man hör

jag träffade Rebecca igår på statt och det var hur kul som helst att träffa henne & hon verkade tycka likadant! vi pratade mycket om nuet, "dået" och även vad som kommer att hända längre fram. känns som om man kommer ner på jorden och det "riktiga" livet på något sätt. svårt att förklara men när man har varit nära en så pass liten folkgrupp är det inte så konstigt att den blev så tajt som den faktiskt blev.

jag trivdes så oerhört bra och jag vet att jag inte var ensam om det. just därför är det jättekul att fortfarande ha möjligheten att träffa alla med jämna mellanrum. killarna skulle jag ha träffat ikväll men vi hade ingenstans att vara, nanna träffade jag i tisdags, elina förra helgen, joss för två veckor sen samtidigt som stertman & mogren och linda kommer ju ner igen om mindre än en månad! och även om det är lång tid tills Kajsa kommer hem så ska det bli kul att se henne igen efter ett år i amerikat =)

nu vet jag inte riktigt vad jag vill säga er med detta inlägg mer än att jag har fantastiska vänner. och nu känns det som om alla är överallt och flänger men vi löser det, som vi alltid gör!


what are you waiting for?

Hej!

hade en jättetrevlig kväll igår. började med att jag åkte till Jannie och när hon var färdig åkte vi vidare till Louise där vi förfestade lite innan vi åkte till stan. gick till statt och där var vi tills det stängde. träffade många människor jag inte sett på länge och det var sjukt trevligt alltså :)

idag var både jag och jannie sega så blev tv-tittning och mys med flisan innan jag åkte hem och bänkade mig i soffan. men nu börjar det lukta middag och vi ska väl alldeles strax äta, ska bli sjukt gott med potatismos och ugnsbakad falukorv!

kvällen är dock inte planerad men tror nog att jag stannar hemma ändå. både jag filip och svante är lite på något annat men eftersom vi inte vet vart vi ska vara så stannar planeringen tyvärr där. annars hade det varit väldigt trevligt att träffa mitt flin men avståndet är tyvärr för långt för att jag ska kunna göra något spontant.

detta funkar inte, jag byter känslor från dag till dag
not goot, noooot good.

so just pull the thrigger

lite musik med drag spelas och jag kan äntligen snart börja sminka mig! har varit färdigduschad och sånt i flera timmar och har bara väntat på att vi ska åka! killarna joinar troligtvis inte då deras tåg rullar in 20:30 på stationen och de har varit ute i fält hela veckan. får se om det händer något imorn med då, gäller bara att någon tar tag i att (y)

packa lite grejer jag ska ha med mig nu och sen städa undan mina grejer i hallen som jag har lovat mamma. hon åker ju ikväll så får ge henne en stor kram när de lämnar av mig hemma hos Jannie :)

nä dags att göra nytta, ses i dimman
n

you'll never find somebody like me

tandstatus; gör inte så ont, känns knappt. det enda som irriterar är stygnet, men det kommer gå bort efter någon dag :)

håller förresten på att ladda upp de sista bilderna från den "gamla goda tiden" vilket är väldigt skönt. just nu är det berlin-bilder som håller på att laddas. det var roliga dagar med internatinell + kajsa eller så kan man säga sp + natalie ;p

ikväll blir det att fika med elina i stan & sedan gå till fridace med jannie & louise :) elina kan tyvärr inte följa med dit då hon jobbar tidigt imorn ;/ men vi får uppdatera oss på fikan. för på söndag flyttar hon till skåne över veckorna för att jobba, it's gonna be emty here! men detta har du velat hur länge som helst så jag ska unna dig det, kom ihåg att jag gör allt för dig!

nu blir det duschen och så sen ska vi väl äta middag eftersom mamma åker på sin resa ikväll. det fick jag reda på igår, så kan säga att jag blev aningens chockad. har alltid vetat att det skulle vara i november någon gång men sen tänker man inte mer på det. så igår fixade vi lite grejer som att gå till kick's och hjälpa mig köpa nytt puder och foundation. blev clinique då man fick en liten låda med massa annat bra med som tex min favoritmascara, rouge, scrub, krämer och så. skitbra (y) och så hämtade vi även ut mina värktabletter (som jag nog inte kommer behöva mycket alls, tack gode gud för det)

n'


och när jag lagt mig ner hos dig inatt, säg att allt är bra

alltså jag har varken haft tid eller ork för att höra av mig förrän nu, men det heter ju som sagt bättre sent än aldrig. igår var det först varit stress, stress, stress och sen blev det operation, ont, ont ont.

men det är bättre nu, känns ungefär som den där inflammationen jag gick med i någon vecka så det är lugnt. värktabletter fick jag med mig igår så det blir galant. dock var det en intressant händelse att vara med på sjukhuset. fick ta ännu fler röntgenbilder, gå in i mörkrymmet, prata om julkalender, ha en sån där intressant rock mössa och plastpåsar på fötterna och så hörde jag hur han knäckte tanden då och då. tur man hade bedövning må jag säga =) 

och på kvällen började jag bli hungrig. hade inte ätit sen klockan 2 och det är inte så bra att äta när såret är så pass öppet men jag kunde inte motstå potatis & purjolökssoppan som niclas gjort för min skull för magen den  kurrade allt. så jag tog en tallrik, den var to die for!

pratade förresten mer än halva bussresan från Kalmar och det var mysmysmys!
åh vad jag saknar att ha dig nära! kom och tänka på en fin bild som togs på oss inne på coffeehouse :)


no money, no problem

jannie kom men jag vet inte om samtalsämnena blev så mycket mer roande än det jag tänkte på då vi pratade om döden och hur orättvist allt blir ibland! och sen att det plöstligt "dyker upp" människor som är personens allra bästaste bästis. åh.

men sen när vi blev lite gladare åkte vi till maxi och shoppade loss och jag fyllde min kyl som gapade tom så nu gapar den bara mindre tom. får nog köpa lite större varor så det ser ut som om man har mer i kylen (y) och så räcker det säkert längre med. nej men usch vad jag babblar, om helt orelativa saker.

hann iaf med ett trevligt samtal med Johanna, blev många skratt i magen. det blir det alltid, därför är det så skönt att prata med henne. blir en tripp till brömsebro och familjen hedenhös snart! :)

nu ska jag bara packa ihop nödvändiga grejer som jag behöver ha med mig sen blir det att gå och lägga mig. blir nog en lång dag imorn då den börjar redan vid 9 med föreläsning och vid halv 3 ska jag vara hos tandläkaren för min visdomstand. can't wait!

later, n

för att känslorna gick runt

jag har en konstig magkänsla. oro, stress, förväntan, sorg, ilska och saknad är blandat om vartannat. det går i 110 uppe i hjärnkontoret och jag hinner inte riktigt med.

något som gör detta är skolan, en oväntad konversation, läsning av en cancerblogg som är fylld av så mycket kärlek och glädje men samtidigt om den där hemska ovissheten. (http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/) och massa annat.

dessutom läste jag den här texten som Marcus Dunberg har skrivit om sin mamma; http://www.marcusdunberg.com/2009/11/17/om-min-mamma-i-m-magazine/ och den får mig att tänka något så otroligt, inte konstigt att man håller på att bli knäpp här i sin ensamhet. den handlar om hans mamma som dog i cancer 1982 när han var endast 7 år. det gör mig helt blödig, då jag själv vet hur det är att förlora någon som står en nära. men jag har turen att ha kvar min mamma, hon är min klippa helt klart!

om jag skulle skriva vad som kännetecknar min mamma är att; hon är väldigt intelligent (tack vare henne jag klarade alla mattekurser i gymnasiet) snäll, omtänksam, sätter alltid alla andra i första rummet, välklädd, nästan alltid försenad eller så att hon kommer prick, pratglad, beroende av telefon kaffe & cigg, äter helst choklad om hon får välja något godis, älskar resor och värme, bäst på att gå i högklackat, är oftast för lat för att laga mat så hon äter ofta pasta & pastasås på påse och så är hon sådär helt underbar.


jag i november förra året

nu kommer snart jannie (och min nikon), det behöver jag
du vet hur viktig du är för mig<3

I'm so not in to you

I believe in living life fully, every second, and never take anything for granted!

det gick bra idag, får se om det gick så bra att jag får en andra intervju, då på telenor (y) dock höll jag på att inte hitta dit då jag trodde att det låg i kalmarsalen men det visade sig att det var en helt annan ingång så satt lite lost på ett kontor som jag inte ens skulle vara på. chefen där blev väldigt förvånad när han såg mig då han inte visste att han hade några arbetsintervjuer. inte lätt att vara mig ibland alltså!

och sen detta som kom nu, jag orkar inte att ha och göra med dig. jag blev glad men samtidigt så frustrerad och nedstämd när du hörde av dig. vi två mår nog bäst utan varann :/ tyvärr måste jag säga det! men det är tur att lite peppning av elina kan göra vem som helst glad :)

nu ska jag fortsätta kolla på O.C (är inne på första säsongen, IGEN) sen möta upp lotta, marika & sara för att jobba med artikeln! skönt att komma igång, särskilt med sådana pinglor :D


how do you feel about that?

dags att lägga sig nu, har varit framme ett tag. även lämnat över böckerna som jag lånat av Marika, vilket resulterade i en trevlig pratstund :)

imorn är det arbetsintervju, håll tummarna för mig!

du!
n

listen to your heart before you tell him goodbye

hejhej produktiva dag, men fy bubblan vad jag älskar såna dagar :D det enda som gör en lite knas är alla tankar om vad man ska göra. nu innan jul, efter jul & resten av livet! men såna dagar ska man med ha!

nu under dagen blir det att lista ut hur jag ska ta mig till Kalmar. blir antingen bussen från kallekrona eller tåget från holmsjö och det hade faktiskt varit skönast att ta tåget då det går fortast och smidigast! :)

nu; dusch!
miss you<3


om du är hyffsat likadan kan vi gå vilse genom stan

blev väckt idag vid 8 av telefonen som ringde och somnade inte om. det gick inte vilket verkade väldigt konstigt då jag nästan alltid kan sova hur länge som helst! men det var skönt att kolla färdigt på "om en pojke" och lägga upp lite fler bilder som jag hoppas att ni uppskattar! :)

idag blir det att åka till Kalmar
imorn är arbetsintervju och grupparbete om slottshotellet & artikeln
torsdag är föreläsning och tandutdragning :(
på fredag är det fest
och på lördag är det fest


så är det tänkt iaf, men vi är ganska impulsiva så får se vad det blir av att (y)
n'

I'll see you

jag mötte upp nanna för pizza och ett sista pepptalk ikväll
det var så mysigt, man såg verkligen hur exalterad hon var
och visst blev jag lite avundsjuk, men ordnar allt sig så kommer jag med ju :D

vill bara passa på att säga trevlig resa älskade nanny
jag kommer sakna dig
och virra nu inte bort dig på alla flygbyten imorn, jag håller tummarna!



jag älskar dig! ♥


?

drömmen jag drömde inatt var helt omöjlig att tolka.
kan jag lita på det eller är det bara något mitt förvirrade hjärta fått för sig?

jag blir helt enkelt tokig på mig själv & mina känslor ibland.

du säger väl till om jag ska gå?

"vi tänker sällan på det vi har, men alltid på de vi saknar"

och visst är det väl så? det är så lätt att titta tillbaka när framtiden är så pass oviss. och titta tillbaka gör man, bland annat därför jag lagt upp massa bilder idag från förr. just för att dela med mig så andra med ska kunna få kolla på alla galna upptåg. man kan förstå vad det är vi saknar, varför vi saknar varandras sällskap och hur kul vi hade. men jag är inte bitter för jag har kvar alla som betyder något för mig. det är det som betyder mest, att de visar att de bryr sig ♥

mina tjejer är bäst
& ni ska veta att jag uppskattar er hela högen


I'll make you mine

det var bra dagar, det var konstiga dagar, det var impulsiva dagar & det var lite sämre dagar. men det var dagar med dig och jag hade så sjukt kul under den tiden vi verkligen höll ihop på riktigt. denna låten påminner om så mycket, så tänkte dela med mig av den :)


kom ta min hand, vi ska åt samma håll

på senaste tiden har jag inte ens sett fram emot saker som jag inna gått och längtat till i flera veckor. så var det med min födelsedag och likadant med konserten igår. när jag och jannie stod där på andra raden och jag brydde mig knappt. det var inte förrän han faktiskt kom in på scenen och öppnade med "järnvägsspår" som jag förstod hur glad jag var där och hur underbart hans musik träffar en. han är en kung det är inte mer med det!



tyvärr hade inte min nikon något batteri vilket jag märkte när vi var på rosenholms parkering vilket gjorde mig lite putt men den lilla canon:en skötte sig hyffsat och tog några bra bilder iaf :) här bjuder jag på en & när jag orkar så kommer det även upp några bilder på fejjan! ganska mycket som ska upp där nu så jag skjuter upp det ännu längre ;) den taktiken har ju funkat förr liksom!

kul att dela detta med dig jannie & 848 andra inbitna winnerbäck-fans!

n'

thinking about you

jag blir väldigt fundersam, särskilt när jag har tid för mig själv som jag hade på bussen hem. jag går igenom alla tankar och känslor som jag har lagt på hyllan för ibland är det faktiskt lättast att inte känna någonting alls. men det är ganska intressant att rota där och komma underfund med saker man aldrig tänkt på innan och även saker man har vägt fram och tillbaka hur många gånger som helst.

men nu är jag säker. jag visar samma tecken som jag alltid gör (och som jag hatar mig själv för) dock är jag väldigt tveksam men det har inte med saken att göra.

n'

apartment

har varit lite dålig på att visa hur min lägenhet ser ut, så nu blir det lite smakprov. och ni som inte har varit där får se till att komma då man aldrig vet hur länge jag blir kvar :D





min älskade klocka

n'


in your shadow

vilken underbar dag jag vaknade till. försökte tvinga mig upp vid 10 men det gick inte, men vid 12 kunde jag stiga upp och vara mitt rätta jag :) hade rätt sjuka drömmar som vanligt men idag drömde jag iaf inte om att jag åkte på en sista minuten till kanarieöarna själv. efter att jag kom upp blev det lite frukost i kombination med film som de spelar in på boxern och lite mys med twister =)

gårdagen var kanon, mysig och jättebra! jag och mamma fixade i lägenheten och satte upp fotoramar och sånt på väggarna och så åkte vi till IKEA där jag köpte min "stationsklocka" och en till fotoram för att matcha en annan vi redan satt upp så vi fixade lite där och åt innan vi körde till Karlskrona där jag mötte upp först siri & sen elina :) därefter kom killarna på löpande band. filip, smartis, mård, oscar & svante!

så där satt vi som om inget hänt och bara pratade. visst förekom det en massa lumpensnack men jag förstår dem trots att det kanske inte är det roligaste att höra på. men de lever och andas lumpen 5 dagar i veckan, och de verkar trivas sjukt bra så det är kul för dom. sen kämpar ju oscar & svante på med skolan (jag med, eller?) och så har vi arbetarkvinnorna elina och siri :D

ville bara säga att jag uppskattar att alla kom, även om alla gör det för sin egna skull.
tyckte det var jättemysigt och kul och nästa vecka kör vi på igen, både fredag & lördag? :)






visst det kanske inte är några bra bilder jag bjuder på men vi bjuder på oss sjävla & så kommer jag alltid på för sent "att jag faktiskt har en kamera med mig" vilket resulterade att siri svante & oscar inte fastnade på bild :/ another time :)

n' there is something there


vila i frid



det är hemskt vilken otur endel kan ha, livet är verkligen inte rättvist. inte nånstans
vila i frid hampus!

en tidsepok har sparats i mitt liv

det tillagas mat och rex gör sig hemmastadd nere i cykelförrådet.
väldigt skönt att han kom, inte så kul att gå, iaf inte när det är längre sträckor =)

sen var det skönt att mamma kom då hon hade med sig lite bra grejer till krypinet!
men nu har jag inte tid med det här, får bli det sista inlägget för idag.




from where I'm standing

det kliar i fingrarna, det gör det verkligen. carro tog upp ämnet resa eftersom vi bestämt att vi skulle resa nu när vi pratade idag. och det första man gör är att klicka in sig till destination.se & sedan alpharooms.com för att hitta ett billigt flyg & boende och det var precis vad jag gjorde nu. 998kr för flyget och 570kr för hotellet. sen att hotellet kanske inte är det bästa förstår nog vem som helst, men där är man ju ändå inte mycket mer än när man sover? har nämligen aldrig varit i Hurghada heller så det kanske är något att satsa på när vi åker? :)

får hålla ut tills reskassan finns, tills alla julklappar är färdiga och jag faktiskt har tid med en vecka på en annan ort även om det är det jag vill mest just nu. men mitt tålamod är ju inte det bästa vilket nog de flesta vet =)

kolla, hur underbart ser inte det ut?



n'

who?

haha, jag höll på att skratta ihjäl mig när jag hittade denna bilden på Di Leva. jag vet inte varför men jag har fått för mig att han liknar någon jag känner på den bilden. så om du läser min blogg och känner mig, kanske du har någon aning vem jag kan förknippa honom med? ;)

här har ni mannen

det finns inget som heter rätt tid, rätt plats

åh vad deppig man blir när det börjar bli mörkt redsn vid halv 4. som när vi gick på galären vid denna årstiden så var det mörkt när vi kom dit & mörkt när vi gick till bussen. den enda ljusglimt man såg var när man gick till lunchen :) men nog pratat om det.

åt en delikat lunch nu som jag tillagat själv, vem annars liksom? lite kycklingfilé, pommes i ugnen och vitlöksbröd & tada en mumsig måltid. det enda negativa var att jag var tvungen att göra en egen brunsås för att min bernä i påse var slut. dagens i-landsproblem liksom ;p

om några timmar kommer mamma, mys på det alltså!
så ikväll blir det nog finare middag än vid lunch, kanske satsar på fredagsmys & tacos?

sometimes love comes around and it knocks you down, n

and I still haven't found what I'm looking for

helknasig morgon, men det beror nog på att jag drömde världens sjukaste dröm. nej, jag kan inte berätta omd en då det är för pinsamt & även sanning? ja nu låter det aningens luddigt, men jag är får ta den konsekvensen :) nu ska jag iaf plocka undan lite, brygga (?) mig lite té och läsa. jag vill inte dit imorn!

får se fram emot bättre saker.
som fikan & bion imorn, winnerbäck på söndag och det faktum att linda stannar i över 20 dagar när hon kommer hem över jul. för det minsann mina vänner är riktigt fina grejer :D jag ser verkligen fram emot att träffa henne & alla andra igen. helt underbart, helt klockrent. me love!

kanske är det så ändå?
jag blir helt tokig på mig själv, men i slutändan är det alltid du som finns där :)

nu; produktiv!
N

stuck in a moment you can't get out of

en kopp te, U2 i högtalarna och sms-skrivning med elina.
det är toppen, det är det!

& vad som verkar bli ännu bättre är den kommande helgen :D
blir nämligen fika & bio på lördag



i denna muggen som jag fick av siri dricker jag numera alltid mitt té!
den är helt underbar med lite citronte och en skiva citron i :)

nu tackar jag för mig, gäller att vara pigg imorn'
n

när jag inte ägnar mina lördagar åt att bli full 
så ägnar jag dem åt att sakna dig'



glada gänget & gamla lägenheten, det är fan nostalgi det!
n

du förtjänar en nominering för rollen du spelade

var hos polisen innan med förhoppningar att de hade Dino där (min cykel) men där fanns ingen metallic-blå DBS. så det var med tunga steg jag gick hem i regnet igen. har ju trots allt haft cykeln i 8 år. den ersatte den jag fick av min mormor när jag konfirmerade mig i trean som blev stulen av någon från kungsmarken :/ så den har varit med på tullentiden då vi bodde i mariedal och hängde med i flytten till ledja där den var med under strömsberg & rödebyåren. flyttade med mig till stan när lägenheten blev min och där var den i två fina år under galärentiden,  innan den hängde med till Kalmar som blev vår slutdestination. vill inte ens tänka tanken på hur många mil vi har avverkat tillsammans ;)

nu är det dags för lite tetime & plockaundanklädertime. därefter har jag gjort alla dagens sysslor som jag planerat att göra och då är det tid för böckerna som jag fick låna av marika. så om du läser detta, tack! det var verkligen jättesnällt :)

imorn kommer mamma så det blir fredagsmys och en runda till IKEA antar jag
på lördag är det tenta :$ och åka hem! bio med tjejerna kanske? :)
söndag är det WINNERBÄCK MED JANNIE<3


jag & lotta i början av november


marika & sara


"livet består inte av att vänta ut stormarna, det handlar om att lära sig dansa i regnet."
n'

ambitions

klockan är 15:01 men det känns som om klockan är närmare 17. detta mycket tack vare att jag har varit uppe länge och att det redan börjar bli mörkt. har dock lite saker jag måste ta tag i innan jag tag öppnar böckerna. för det är ett senare problem.

för tillfället lyssnar jag på julmusik, jag vet tidigt, men jag längtar till julen då jag vet att alla är hemma. alla godingar som jag trivs med. men det är skönt att jag har mina 3 musketörer här i klassen med :)

jag saknar esen, den busige esen. vi försöker föra en normal konversation på FB-chatten men det går inget vidare. han är väl på resande fot med sina trummor så något annat sätt kan man inte nå honom på.  även linda som jag fick ett sött sms av innan som jag måste svara på. den sötnosen ska stanna en "väcka" extra i Karlskrona vid jul, låter helt underbart ellerhur?

DET GÄLLER ATT PRIORITERA RÄTT
mycket kan straffa sig efteråt!


en sån härlig och äkta bild. galären i ett nötskal :)


nu ska jag på jakt efter dino, men först prata med mamma!

n


one time

scrubs x2
grey's anatomy
(bra kväll)

jag borde ringa polisen angående dino
jag borde läsa
jag borde kolla upp grejer

men vet ni vad jag helst vill göra istället?
hitta en sån där jättebillig resa som jag kan känna mig nöjd med och bara dra!
ÅH VAD JAG VILL JOINA NANNA PÅ NYA ZEELAND EFTER NYÅR! :)


there's a new love in town

jag kommer bli tokig om jag fortsätter såhär. kan inte se varje tillfälle som ett tillfälle att möta dig. it's not gonna work.

but what to do? :$


I need you boo

kände att jag var lite väl tjurig i det senaste inlägget, men det är aldrig kul att vänta. men klockan slog tolv och jag mötte upp lotta, sara & marika för en föreläsning. min favorit pratar numera svenska då de utlänska studenterna ibland inte visar sin närvaro vilket vi tycker är jätteskönt då man förstår mycket mer. förläsningen var kort med, slutade tjugo över ett så runt kvart i var jag hemma. tar ju sån förbaskad tid att gå, skillnad med dino :)

ikväll har jag inte smitt några planer då jag planerar att bli frisk innan jag hittar på något bus ;p städa lite i köket behövs, även om det inte är särskilt stökigt så är det lite småplock som ska läggas undan och kläder i rummet som ska läggas in i garderoben :D

satt och skrattade åt adam nyss, som gjort en tackfilm.
här har du ett smakprov :)



här hittar du filmen;
http://www.tackfilm.se/?id=1258554055099RA24



jag saknar dig, mest hela tiden
n'


I want your everything, as long as it's free

skrev nyss ett inlägg men det sket sig när jag skulle publicera det.
men det stod lite om mitt missnöje med att vara 3 timmar för tidig till skolan, ingen cykel och nu ska jag försöka hitta en plats jag kan sova på.

hejhej tandvärk!

n'

you don't know what you got until you missing it a lot

snart dags att lägga sig. svårt att sova med tandvärk, men jag får göra det bästa av saken. fick iaf pencillin av tandläkaren idag vilket var otroligt skönt så smärtan försvinner snart.

jag hade hopp om att det skulle bli en bra dag. fick sova ut på galgamarken & så hämtade elina och joss upp mig och vi flummade runt på stan som vanligt. det var mys.

tog sedan bussen till kalmar och ska cykla hem när jag kommer fram. men cykeln var borta? så jag tog bussen med de sista slantarna jag hade på mig just då men visade sig att jag tog helt fel buss och fick värsta sightseningen runt förorterna i stan. hoppade av vid jannies då det var slutstationen så jag masade mig upp till hennes och sen åkte vi med alle hit för att han skulle till fredde och plugga. blev lite te, prat och serietittning :D

hade egentligen tänkt att titta in en stund hos lotta med ikväll, men utan cykel kommer jag ingenstans. får gottgöra det en annan kväll :)

dags för sängen, n

dancing in the dark

godmorgon alla fina!

idag ska jag försöka att vara på betydligt bättre humör. men allt talar ju för att jag har chanserna då jag ska träffa joss & elina om en halvtimme, få hjälp med min tand och ha tisdagsmiddag med jannie :D så det kommer nog bli så bra så!

just nu sitter jag hos mammas kompis för att fördriva tiden, så är det när man inte har kvar pantis.. det hade varit skönt att ha pantis så man kunde samlas där när alla är hemma på helgerna som vi alltid gjorde innan. men vi får stå ut och hålla ihop så fixar resten sig med :)

nu ska jag börja göra mig iordning lite smått och så. kan ju inte gå runt i mina "pyjamasbyxor" som oscar kallar dom trots att det är mjukisar och så en stor vit tröja. icke. men har lite annat jag kan ha på mig. ska bli skönt att snacka lite skit med de två igen, vardagslyx verkligen!


1000 nålar

jag MÅSTE sluta tro det bästa om folk. det kan vara om mina nära, mina bekanta eller folk jag vet vilka det är. jag är alldeles för snäll när det gäller sånt egentligen och tolererar väldigt mycket. min mamma fick mig att inse det idag och jag märkte att det inte funkar att behandla mig som vissa gör just nu. finito!

jag trodde på att tandläkaren gjorde sitt bästa idag, men hon hade gott och väl kunnat ge mig något som hjälpt. och sen när mamma senare pratar i telefon med någon och berättar vad som hänt blir det precis som att jag skyddar min tandläkare "för hon har ju ändå försökt". men det är ju egentligen bara bullshit då de inte verkar våga ge något starkare för att de är rädda att bli påkomna eller något.

detta är bara ett exempel. ett annat är att jag skyddar de flesta även om det inte är till min fördel. om någon behandlat mig illa eller inte gjort vad den lovat så skyddar jag den mot andra personers kommentarer om hur dåligt det var.

egentligen borde jag verkligen inte skydda folk på det viset
men ska försöka att ändra mig, men det är inte lätt att lära en gammal hund att sitta?

love don't let me go

tanden tar kål på mig, har gjort hela dagen. roten eller något är svullet vilket gör att jag har svårt att svälja med, så har knaprat på halstabletter helt i onödan :) var iaf hos tandläkaren idag, men hon "kunde inte göra något" och visste inte ens varför jag blivit skickad dit. tack liksom? men gjorde iaf ett avtryck av mina tänder, trots att det gjorde jätteont och sen skulle de försöka rengöra min visdomstand som gör ont, men det gick inte då det gjorde ont såfort de rörde någonting.

den svenska sjukvården visar hela tiden hur dålig den är, ingen medicin eller någonting fick man. så mamma telefonterrade den käkkirurgiska kliniken dit jag ska på operation i december och de hittade en lucka för mig imorn så jag kan få medicin & en riktig undersökning. fy bubblan vad skönt, för kan ju inte vänta till 21 december för att dra ut den jäveln.

sen hade jag tänkt att träffa joss & elina i stan men vi verkade ha missförstått varandra så mötte upp carro när hon var färdig med skolan och gick på stan och så. träffade även elona utanför kick's vilket var väldigt trevligt då det var år & dar sen man såg henne :)

hittade josses fina blogginlägg, ÅÅÅÅH VÄNNEN!

"Sen åt vi god mat här hemma och sen åkte jag och Elina för att plocka upp Nanna och möta upp Olivia, Siri, Natalie, Mård och Filip på coffiehouse i kna. Vilken kväll! Det var jäävligt efterlängtat. Att bara sitte och chilla, snacka och skratta, som på den gamla goda tiden ;)

På hemvägen stack jag, Elina, Nanna och Natalie förbi max. Vilka brudar måste jag säga! Å vad jag saknar er när jag är i Jönköping! Ni är så jävla bäst :D Natalie sov hos mig och vi snackade massa på kvällen innan vi gick och la oss och på morgonen därpå. Asså, det var så jävla skönt att bara äta frukost och tvätta bort sminket med dig Natalie! För det är saker vi jämt gjorde ihop innan. Vakna trötta som fan och börja dagen ihop, som förr :) Det njöt jag av :D
"

fick även ett oroligt samtal & sms nyss av jocke som inte hade någon aning om hur man fixade smileysar på hans nya iPhone, men nu precis så skrev han att han fixade det och bara var lite dum ;) haha, lille jocketocke!


imorn blir det staden och tandläkaren sen vidare mot kalmar
kör vi på tisdagsmiddag, jannie? ;p
n

whatcha say?

tandvärken satt i när jag vaknade och hade även kvar mitt halsont. därför blev det en skål med fil till frukost och nu ska jag göra mig iordning & packa för om en halvtimme måste jag börja röra mig mot tandläkaren. fick en lång lista med saker jag skulle ta upp av mamma, nytigt värre.

men det stundar bättre tider när jag gjort det då det blir stadsmys med joss & elina
vi funderar starkt på att hälsa på marcus för att fika :D

(y)

om någon känner att den har 284 € som ligger och skräpar får gärna klicka hem ett sånt här halsband från Australien till mig!


one of those days

ibland kanske ni känner att jag inte är tillräckligt engagerad i vad som händer? att jag kanske inte frågar saker som ni tror jag intresserar mig över eller borde? att ni känner att jag inte bryr mig?

jag bryr mig om precis varje vän jag har men ibland finns det saker jag håller mig undan ifrån. vissa saker har jag alltid hållt mig undan ifrån och vissa saker har kommit på den senaste tiden. låt mig göra det & förstår ni inte vad jag pratar om så kommer ni säkert att fatta det med tiden.

för jag är trött på att bara höra problem, få höra folk mala om såna jag egentligen inte vill veta eller att ett helt samtal kan handla om en och samma person. jag är en bra lyssnare eller jag försöker iaf så gott jag kan, men ibland blir det nog för mig med.

är det något ni känner att ni verkligen vill prata så ska ni inte tveka, jag finns såklart där, bara att jag kanske är mer passiv när det gäller vissa saker.

men nu ska jag göra andra grejer än att blogga
dricka julmust, lyssna på joshua radin & mysa med twist

en vän med en bil

lite smått sliten sitter jag här. inte bakis utan ont i min visdomstand, svårt att svälja och lite smått ont i huvudet. men jag klagar inte, absolut inte. kan vara skönt att vara lite svag, får man en anledning att ligga i soffan och kolla på one tree hill & gossip girl. så skönt att jag inte missade det denna veckan, har en förmåga att alltid göra det annars :(

helgen har gått så fort, poff så är det söndag och djuptänke-dag igen. men det är skönt, jag gillar söndagar egentligen för då kan man göra precis vad man vill. det vill säga ingenting och ladda batterierna. imorn blir det nämligen Kalmar igen men innan det ska jag hinna med att gå till tandläkaren och även möta upp joss & elina på stan. mina tjejer ♥

men kan ju passa på att berätta vad som har hänt under helgen med.. eller?

igår åkte jag ju som sagt in till stan och mötte upp siri & olivia. jag blev så glad hela jag när jag såg de två fina människorna inne på hemköp! vi vandrade vidare till coffeehouse och en efter en började alla droppa in! det var elina nanna joss filip mård & löfet! där satt vi i flera timmar och bara uppdaterade varandra vad det egentligen är som händer nuförtiden och det behövs. jag behövde det iaf och hade jättetrevligt. vid 10- halv 11 åkte vi till max med monsterchauffören Joss och åt lite nattamat innan vi åkte vidare mot agdatorp & kuggeboda. blev även lite racing på nannas vägar så oscar som jag hade i luren kan inte trott att vi var normala. men alla i bilen och oscar bestämde tillsammans att han kunde ha en fest ihop med olivia, sen får vi ju se vad hon säger med. vi konstaterade med att det var alldeles för längesen vi sågs då det var vid kräftskivan så vi skulle göra något åt det. iaf så lämnade vi av nanna och fortsatte mot kuggeboda. jag/vi måste träffa henne innan hon åker till Nya Zeeland. och så ska vi se om hon kan fixa så jag med kan komma senare, håll tummarna för mig (y) & nanna!

väl framme i kuggeboda lämnade vi av elina och for mot ångbåtsvägen 14<3 där det blev massa snack innan vi gick och la oss. det var sååååå skönt att prata av sig med henne, i och med att vi inte ofta får samma egentid längre. så det betydde jättemycket! du vet att jag saknar dig i massor när vi inte ses va?

vaknade upp vid 9 gjorde vi och fortsatte att prata och så blev det soffan och massa tv-program tills det var dags att ta bussen vid 4 :)

vill bara tacka alla för att ni är ni och så underbara. gjorde min helg det här och kommer troligtvis göra hela min pluggvecka med. ni är världens bästa och det får absolut inte gå lika länge mellan gångerna, okej? detta gäller alla!

bilder kommer på fejjan!
nats


I'll be the best you've ever had

slödag, skönt! snart får man väl börja göra sig iordning och ta sig in till stan för att umgås :) jag har sett fram emot det här så länge<3 kommer sitta väldigt fint. hade varit trevligt med lite party med, får se vad som händer!


:(

KATASTROF!
eddie åkte ut igår!

han är ju så mycket bättre än reza som inte kan engelska, kaxiga tove, töntige erik. fast han med håret är cool:)

jag  trodde på dig!

I'm falling inlove with your favouritesong

en kopp té, ett långt samtal med elina och två avsnitt av ensam mamma söker gör att denna kvällen kan kvala in som en perfekt fredagsmyskväll! det gillar vi.

och något som är ännu bättre är dagen som kommer imorn, jag längtar :D

ser du ludde, jag är positiv?
n

home, sweet home

det var en seg föreläsning vi var på idag men det var skönt att den var på svenska iaf. gick igenom allt om partnerföretaget och så artikeln vi ska skriva.

sen var det hem för att plocka undan lite & diska innan jag cyklade till stationen för att ta bussen. men när jag stod i kön ringde Jannie och bad mig åka med henne så jag gjorde det istället! skönt :)

nu är jag hemma och ska göra upp planer för i helgen.
ska träffa joss olivia elina & nanna vilket gör detta till en toppenhelg!<3
kanske siri också joinar? :))

nu ska jag bara njuta av att vara hemma
för borta är bra, men hemma är bäst

n

I'm walking on sunshine

förresten det är SOL i Kalmar, vilket var väldigt längesen. kände att det var väldigt viktig info som jag var tvungen att dela med mig av :) nu blir det snart cykeln och skolan, får stressa när jag kommer hit igen efter skolan för att hinna med bussen. "det löser sig" klingar i mina öron just nu och det är precis vad det får göra.

n'

she will be loved

skönt med sovmorgon, nu ska jag försöka hinna få ihop allt för min avfärd idag. kan bli lite knepigt. får se hur jag gör :)

annars har jag inte mycket mer att tillägga just nu. ser verkligen fram emot att få en föreläsning med favoriten per. eller inte? menmen, han blir iaf lite bättre varje gång. oj vad jag pladdrar om honom, alldeles för mycker märker jag.

jag är inte din dörrmatta, skyll dig själv.
n

VG!

FYFAN VAD BRA, VI FICK VG PÅ VÅRT PM.
detta gjorde verkligen min dag, så satans bra.

är stolt över gruppen att vi klarade detta, och med så bra resultat trots att vi hade många och starka viljor. så klockrent och detta gjorde hela min dag :)



nats

hit the road jack and don't you come back no more

Hej!

seminariet flöt på bra och vi ska vara glada att vi hade marika i gruppen då jag inte hade läst alla sidor eftersom jag inte hade dom och sara & lotta var lite "lätt" bakis efter igår. klarade iaf större delen av frågorna. det tråkiga var att varken Jenny eller Per hade tid för oss. jenny prioriterade en annan grupp hur länge som helst trots att vi var två grupper till som hon inte varit hos & per hade inte hittat oss vilket gjorde honom lite förkrossad men vi förlät honom :) min lilla "favorit" som är mycket bättre när han pratar svenska istället för engelska!

efter 3 timmar var vi färdiga och jag la mig i soffan så fort jag kom hem för att kolla på SATC men lyckades somna som alltid, men det är skönt! vaknade upp och fixade och trixade lite innan jag mötte upp markus och marika som hämtade upp mig och sara för att åka in till harry's. där inne mötte vi upp lotta och lina och kvällens tema var 60-tal. vi vann från början men efter att tvåan kontrollräknat sina poäng visade det sig att de hade ett poäng mer. tyfiskt, men bowlingbiljetterna fick vi behålla (a) ljuva 60 tal<3

imorn är det föreläsning och hemresa som gäller, greeeeat!
N


my olli

olivia stertman lyser med sin frånvaro på alla sätt och vis
och saknaden kommer ibland så plötsligt
det känns konstigt utan dig ska du veta

så därför kommer det upp en liten bild
för du ska veta att du är uppskattad och saknad min olli :)
<3


there's a she wolf in my closet

sidorna stiger mig över huvudet, jag är inte duktig på att plugga. särskilt inte när jag har massa saker som kan distrahera mig. nanna är väldigt lockande när hon skriver på facebook-chatten med mig, jag hade sällskap av jannie ett tag när hennes avlopp var elakt mot henne och så är det massa annat som ska fixas inför helgen. dessutom bråkade skrivaren med mig så får läsa de futtiga sidorna jag har i word, känner att det här verkligen är min dag.

funderar på att skippa föreläsningen på fredag & istället styra kosan hemåt för att rida med min nanna och därefter möta upp elina och joss med :) jag behöver det, mer än någonsin.

snart åker nanna, om 13 futtiga dagar åker hon hundratals mil ifrån mig, karlskrona och sverige. men det är något som lockar och nanna ska kolla ifall möjligheten finns att jag kommer dit efter henne. det hade verkligen varit något. nya zeeland, nanna & hästar. kan knappt bli bättre ♥

nu ska jag försöka att fortsätta min läsning och sen är det grey's som gäller
hujedamig så bra!

N

bibliotekskultur

det är en ganska intressant kultur man kan beskåda här på Kalmars högskolebibliotek. Jag kom hit lite över 8 och då var det inte många andra tappra själar här. men kollar jag runt mig nu är de flesta bord fulla med ambitiösa studenter som skjuder av arbetsmoral. De har med sig kaffe, vatten i diverse vattenflaskor, frukt och ibland även godis. och är det något de inte har så promenerar de snällt ner i cafeterian här på biblioteket och köper en varm kopp kaffe eller lite choklad att mumsa på. 

de flesta sitter i grupper om 2-4 personer och diskuterar intensivt, ibland viktiga grejer och ibland helt orelevanta. så jag känner mig lite "naken, rädd och exposed" som sitter alldeles här själv i min ensamhet medans jag klickar runt från sida till sida på internet medans jag borde ta upp de få antal papper jag har som är utdragna ur monsterboken (som fortfarande lyser med sin frånvaro) och faktiskt läsa och förstå.

men för att ens kunna koncentrera mig måste jag kolla så alla sidor är uppdaterade innan jag börjar så jag inte sitter och tänker på dem & så måste jag även gå och kissa. ett äventyr i sig då man lämnar sina saker kvar på bordet, men det gick bra förra gången

N


what goes around comes back around

den 11/11 & klockan 11:11

frustrerad är ett bra ord för idag. men jag mår lite bättre när jag sitter och läser inne på nannas facebook-profil. denna människa alltså, det finns inte ord. så tokig, men så klok och en riktig glädjespridare. verkligen one of a kind. tur det för ingen ska försöka bräcka vår nanna :)

och på hennes logg hittar jag detta meddelade från vår älskade Lasse:
"Jag är helt förstummad. Du var ju alltid klassen IT-UFO :) Skämt åsido!!! Hur har du det? Jag saknar faktiskt er. Ni var rätt så skojsiga och lektionerna med er var aldrig tråkiga. Nu har jag bara småbarn!!! SUCK även om de oxå kan vara skojsiga"

Man kan ju inte annat än att sakna hösten 08, som var en otrolig tid. man var bekväm med alla runt omkring sig och vi börja äventyra på karlskronas gator om nätterna. det som gör att jag klarar saknaden är att personerna jag fastnade för under gymnasiet fortfarande finns hos mig på ett eller annat sätt :)

N

the time is now

klockan är 08:51 och jag har nog varit på bibblan i en halvtimme, så jävla ambitiöst av mig liksom. men grejen var att jag skulle kunna läsa boken jag behöver läsa tills imorn eftersom att den var upptagen när jag var här igår, men nej, någon har gått och gömt den så personen ska kunna ha boken för sig själv. jag blir tokig och förtvivlad, inte kan jag delta på ett seminarium utan att ha läst bokjäveln. som charlotte i SATC planerade att säga till Mr. Big när hon såg honom efter att han hade lämnat Carrie på deras bröllop: "I curse the day you were born". precis så ska jag nog med säga till boktjuven när jag vet vem det är. eller avbilda en woodo-docka, har inte riktigt bestämt mig.

gårdagen var med ganska intressant. Jannie <3 hjälpte mig på min bokjakt här i bibblan för att se om någon själ lagt den i hyllan eller bokställen men icke sa nicke. någon sitter säkert på boken för att ha den i ett säkert förvar. efter det åkte vi till Baronen för att äta lite och kolla. efteråt åkte vi hem till mig för att kolla på film, men killarna var otroligt sega och sen när de kom hem skulle vi bestämma en film men Fredrik fick för sig att han ville se black sheep så vi fixade filmen och kollade på vad som måste vara den sjukaste filmen ever.

gick väl och la mig alldeles för sent igår eftersom filmen höll på ett tag så är inte på världens bästa humör. det där att boktjuven härjar gör mig inte heller direkt gladare. men nu ska jag försöka lösa några instuderingsfrågor till boken som jag inte har. good luck! sen ska jag se fram emot grey's som jag ska se ikväll :)

saknar er
n

let it go

tjena mittbena!

sitter nu i lägenheten och försöker städa undan lite efter lunchen. eller jag gjorde det före jag började blogga och ska göra det efter. sen blir det att hämta dino i förrådet och åka till biblioteket för att se så att ingen har tagit min helvetesbok. eftersom man inte får låna dom exemplaren blir det till att sitta på bibblan hela dagen. jag hoppar av lycka!

äsch får iaf träffa Jannie idag, vilket lär pigga upp mig.
cause sometimes you can't make it on your own

inatt tänkte jag på dig och det väckte gamla minnen

citrusté med en skiva citron, precis som jag alltid drack när jag var liten hos mormor
(mitt té luktar mormor och barndom)

ångesten för imorn kommer krypandes, sakta med säkert..
men snart är det fredag igen! :)

n

när mörkrets sista trummor dånar bort

jag är tillbaka, men oj vart har jag varit och vad har jag gjort? ;o

i fredags var det föreläsning och han var bra för han pratade äntligen på svenska så jag tror att det var många fler än mig som drog en lättnadssuck. han är ganska klämkäck ändå, min "favorit". han blev ju inte direkt sämre i mina ögon när han pratade om världens bästa stad Karlskrona i typ 10 minuter :)

efteråt mötte jag upp jannie, alle & fredde för lunch och så innan vi åkte. blev ett stopp hos familjen "hedenhös" innan vi fortsatte vår väg mot skogen. väl hemma somnar jag på soffan och drar mitt trötta arsle upp för trapporna för att fortsätta sova.

lördagen är lugn och fin och avslutas i Kestorp med god mat och bra människor. skulle egentligen åkt in till stan med men min mamma och mitt sunda förnuft tyckte inte det lät som en bra idé. men jag somnade som en stock när jag kom hem, så hade nog inte klarat mig ute i nattvimlet ändå.

vaknade alldeles för tidigt på söndagen men niclas skulle firas så vi dukade fram god frukost & la fram presenterna som han tyckte om :) vid 3-tiden samlade vi oss och åkte till kallinge! (jag är världens bästa driver) i kallinge bjöds vi på god förrätt, varmrätt, äppelpaj, kladdkaka & tårta. vi rullade bokstavligt talat ur därifrån, men gott var'e!

idag var tanken att jag skulle åka till Kalmar, men eftersom vårt internet legat nere hela helgen så har inte jag kunnat kolla vårt schema. det visade sig att vi inte har något förrän onsdag eller torsdag (beror på vilken grupp vi är i på seminiariet) så det blev mycket död-tid på mammas kontor, men hennes kollegor är trevliga, lite tid på körskolan och så bussen hem. hann även denna dagen prata en timme med joss (vilket gjorde så jag insåg ÄNNU MER hur sjukt mycket jag faktiskt saknar henne) beskåda nannas inträde i/på facebook & så pratat med elina på felefonen :D sjukt bra grejer och nu äre msn med jannie som gäller. ska även försöka dra mig ifrån datorn för lite "quality time" med familjen då jag återvänder till Kalmar imorn. men det är inte det lättaste när man varit utan detta fenomenet i 3 dagar.

finbesök i veckan & helgen, mina tjejer ♥
nästa helg ska bli något att minnas.

nats


friday I'm inlove?

usch det har verkligen inte varit en bra morgon, skulle egentligen gått upp extra tidigt då jag var tvungen att duscha, men min snooze-knapp är alldeles för lockande. när jag duschat satte jag mig och åt frukost och trode jag hade all tid i världen, vilket jag märkte att jag inte hade när jag tittade på klockan. så det var bara att klä på sig, göra sig iordning och stressa ner till cykeln.

väl påväg till skolan hittar jag inte byggnaden jag ska vara i utan cyklar bara runt överallt utan att egentligen veta vart jag ska ;o så väckte tappra jannie som fick guida mig :) väl på plats ser jag att min "favorit" har satt upp en lapp att det var på andra sidan skolbiblioteket. aha, och vart ligger skolbiblioteket tänker jag då... ? men jag hittade det och här sitter jag nu, utanför salen såklart då jag inte nöt gå in alldeles för sent :$

får hoppas att resten av dagen blir bättre iaf, men det det lovar ju gott :)
pizza, ikea & så hem till skogen. I love!

N

but I never made the time

naw joss, kommentaren<3
snart ses vi, åååh :))

kvällen har spenderats hos jannie, ibland själv och ibland med sällskap (a) det var mysigt och sånt behövs nu när det är mörkt och ruggigt ute som det bara kan vara i november. och regnet har bestämt sig för att falla över kalmar lite då och då och hela tiden.

imorn är det föreläsning med min så kallade "favorit" och sen blir det pizza med jannie & fredde innan vi åker hem till skogen. har en hel del att fixa och trixa med i helgen och så några frågetecken att reda ut. nån möjlighet att träffa elina finns inte heller då hon jobbar hela helgen, men jag är inte bitter - vi tar igen det, det vet jag!

så imornkväll blir det nog att bara vara hemma och ta det lugnt
och på lördag så blir det kanske middag hos kauppis om inget annat kommer upp =)


"till dig"

jag tänker på jossy mer & mer nu och inser att hon verkligen saknas i mitt liv just nu :( från att ha gått från att bo med varann/jobba ihop/prata varje dag är det nu tur om vi ses någon gång varannan månad. det ska inte vara såhär, får ta vara på varann, okej?

detta skrev jag till joss på min "hemliga" blogg

"Josefine Arnesson från ångbåtsvägen 14 i kuggeboda har påverkat mig på så många sätt. jag har fått tummen ur röven många gånger pga av henne och gjort något viktigt som hade stor betydelse. jag har skrattat tills jag haft ont i magen och jag har upplevt så mycket tillsammans med henne.

OCH JAG VET att det vi har är något speciellt du jag och elina, jag kallar det vänskap för det är precis vad det är! och jag har inte sett dig på 4 veckor nu, det är längre än jag någonsin inte sett dig på och det känns i hjärtat. det är 10 dagar kvar tills vi ses, 10 ynka dagar och jag har redan börjar längta något fruktansvärt! vet att det kommer bli många glädjetårar och mys!

JAG ÄLSKAR DIG!"

26 juli 2009

inget har ändrats, jag tycker precis lika mycket om dig nu och jag bryr mig precis lika mycket
det gör ont att det är så många mil mellan oss, men nästa helg kommer du hem!
tror du jag är glad eller?

N

cognitive reflexivity

jag blir tokig. hans engelska är lika dålig som mitt tålamod. "and so on" sa han precis för 300:e gången. baaah!

hade det trevligt igår med tjejerna & marcus och idag hoppas jag på att träffa jannie :)

N

det blir alltid värre framåt natten

hade sovmorgon idag, men ställde ändå klockan vid halv 10 och 10 för att jag skulle kunna städa lite & så. men jag tyckte tydligen om att trycka på snooze-knappen så som tur väl var satte jag ett alarm på 11.30 med. och det var då jag vaknade till på riktigt och insåg att jag skulle vara på skolan om en halvtimme. men jag hann äta frukost, klä på mig, fixa mig och cykla till skolan och ändå ha 10 minuter över när jag kom fram till skolan, skillat (y)

förläsaren var inte bättre idag, förstår inte hur vi ska stå ut. ett tag pratade han på svenska och det lät så BRA, men sen bytte han tillbaka igen. blir tokig, jag förstår verkligen ingenting ;o

nu är det dags för utgång, vi ska samlas hos marika innan som bor ett stenkast härifrån och förfesta för att sedan cykla vidare till studentpuben och sen harrys som hade något speciellt ikväll. tror på en lyckad och rolig kväll, sånt behövs nu :)

finns för dig!
N


so you wanna change the world?

kan ju berätta att det har hänt några roliga saker idag som jag totalt glömt att berätta om :)

först var det en föreläsning med en man som var jättedålig på engelska som han ska undervisa på och efter varannan mening sa han "and so on" vilket är lite irriterande. får se om vi står ut med honom ;p

men det var inte det roliga
utan idag fikade jag med signe efter föreläsningen och det var skoj
verkar vara ganska lika samtidigt som vi är väldigt olika och det är kul!

och sen umgicks jag med jannie! visade vad vi kände för varann så nu är vi gifta<3

n'

not a good night

nej men varför skulle man få ditt stöd? jag bryr mig snart inte längre vad du tycker och får försöka göra allt för att kunna stå på mina egna ben. blir nämligen så trött på det här och det är lika jobbigt varje gång.

crap, men jag håller humöret uppe!

who came with signs

tack mamma för att du äntligen har förstått. jag har nu nästan tagit det valet, men det är inget jag kommer att gå ut med förrän allt är säkert. nu ska jag bara hitta något som kan ersätta allt, även om det inte är det lättaste. är öppen för det mesta, men är mer ute efter utmaningar och nya upplevelser.


nu ska jag göra något jag vill göra och känner för
no more feeling bad

glada natalie är nu tillbaka
och ska vara som vanligt igen :)

jag vet vart jag ska, du säger att du varit där

framme, har varit här sen lite över 7. ångesten sätter in och jag känner att jag kommer vara uppe sent idag bara för att jag inte kommer kunna få ro i kroppen. och jag är så oerhört trött på att alltid vara så negativ i bloggen så nu ska jag tända ett ljus, brygga (?) en kopp te och klaga lite i min hemliga blogg med melissa horn i bakgrunden.

till nanna: jag försöker fixa det här, men allt går inte på en dag.
jag saknar dig och ditt glada humör, min fina vän<3

en tisdagsmiddag med jannie är inplanerad
ett besök till IKEA med johanna
& så möjligtvis en kväll på harrys med gänget

..sen hem igen :)
jag längtar redan till fredag!


spin me round again, and rub my eyes

tåget går om en timme från holmsjö
men kommer hem på fredag igen och hoppas få umgås med alla vänner igen! :)
för som sebbe sa, det går alldeles för lång tid mellan gångerna vi ses :/

this can't be happening
when busy streets a mess with people
would stop to hold their heads heavy

hide and seek
trains and sewing machines
all those years
they were here first

n

these are the days I can't forgive myself

every thing's so blurry
and everyone's so fake
and everybody's empty
and everything is so messed up
preoccupied without you
I cannot live at all
my whole world surrounds you
I stumble then I crawl

you could be my someone
you could be my scene
you know that I'll protect you
from all of the obscene
I wonder what your doing?
Imagine where you are?

tillbaka till kalmar om några timmar
JAG VILL INTE!


that's just the way it goes

jag behöver någon som tar mig härifrån, jag behöver åka någonstans. jag har fastnat på destination.se igen och det är verkligen beroendeframkallande.

dessutom är jag rädd att du min vän, gör samma sak igen
det var jobbigt redan förra gången
även om jag/vi aldrig uttryckte det i ord

allt känns tungt idag
som sagt; ny vecka - nya utmaningar & problem

nats, it can only get better

säg ingenting till mig, jag ser allting ändå

ett förvirrad inlägg, som ett brev på posten varje söndag. det är då jag tänker igenom veckan som har gått & vad som kommer hända nästa vecka. ett litet avslut 52 dagar om året.

veckan har verkligen suttit fint, jag kan inte säga något annat. att ha varit hemma en hel vecka i sträck har bara gjort mig gott. jag har hunnit umgås med folk som jag annars kanske inte träffat, firat en stor födelsedag, myst med lumparkillarna (okej det lät helt fel, men iaf) hunnit träffa henke hela två gånger, myst med elina 3 dagar i rad, hängt på stan nattetid med jannie louise och grabbarna och så massa annat.

det stretar tillbaka att åka imorgon, jag har noll lust att börja på en ny skolvecka. det är då man inser att man har mycket att göra. ska nog göra som mamma sa, har 30 dagar på mig att hitta något annat :) varför ska jag slösa mer tid? 8 veckor är nog för mycket att slösa. ready for action typ.

magkänslan är bra nu, min sociala nerv är stillad och jag är mätt
fick en fin försenad födelsedagsmiddag ikväll med grillat och potatisgratäng

jag kan sova bra ikväll
för jag vet att jag har världens bästa vänner


pics








n


BFF:s (?)

jag och ludde tar verkligen hand om vår vänskap
äsch du ska få blommor och tända ljus på graven iaf :)

N: ny månad - nya möjligheter & problem

L: nämen vad deprimerande du skriver det.
ny månad - nya möjligheter & upplevelser!

N: ja jag vet, har blivit aningens deppig sen högskolan, den ger en bara en massa problem ;s
när ska vi festa förresten? :)


L: attans med, ja det är jobbigt med studier hela tiden.
 jag ligger efter i 3 ämnen ^^ när jag är frisk


N: det är ju det ;P
ja just det, 'svininfluensan'


L: not cool dude! tänk om jag dör, då ska jag skratta åt dig i graven åt din sorg.
oj vad hemskt det låter men ahh just det!


what if the sky falls down, will you ever see the stars?

gårdagen var jättemysig (: vi hämtade upp jannie och så mötte vi upp louise & elina för att åka vidare till filip. där var alla grabbar redan samlade och vi pratade, spelade kort och sånt där allmänt liksom. sen gick vi in till filips granne där jade & hennes klass höll till. där stannade vi tills vi fick skjuts av freddegrädde in till stan =D

i stan blev det P&M och play.bar där var det fullsmockat och man såg några roliga prickar som henke rebecca & adam :) vid halv 2 gick vi till michell's och sen tillbaka till playbar. men gav upp ganska snart och åkte hem :)

tack alla för igår, det kändes som förr och det gjorde att jag mådde så bra
mina favoriter<3

n

RSS 2.0