you lost me

Har tänkt börja på detta inlägg ..jag vet inte hur länge. Har egentligen lite att dela med mig av så får väl börja med det!

Hade sovmorgon imorse men så mycket sömn blev det inte då Mimmi tycker det är kul att skälla mitt i nätterna. Blir tokig och ju fortare Emma tar henne ju gladare blir jag. Detta är inte det enda hon gör, hon tycker om att stå på köksbordet med och att vara överaktiv är hennes grej. STÅR INTE UT!

Annars gick jobbet bra! Shayan sa att de hade ridhjälmar på tradera så där satt jag och la bud på en hjälm som är för stor. Som tur väl var det någon som bjöd över mig bara någon timme efter. Istället la jag bud på en som faktiskt var i min storlek och dessutom hittade jag ett par likadana ridstövlar som jag hade innan för ett rimligt pris. Knappt använda, så får hålla tummarna att inte någon annan gillar de lika mycket som mig.

Efter jobbet kom jag hem till en färdig-målad lägenhet och den är superfin! Än sålänge är fondväggen målad vit i väntan på att hitta något annat alternativ. Men allt blev så ljust och fint verkligen! (Kan lägga ut bilder när jag orkat föra över dem till datorn) Om det är något jag vet så är det att jag har världens bästa föräldrar ♥

Och imorgon är det dags för det första av alla festligheter denna månaden! Siri ska firas (3 månader försent) med buller och brak. Dessutom ska hon supas under bordet, för visst fyller man väl bara 20 en gång? Precis! Nej men det ska bli sjukt trevligt, det vet jag redan nu! :)





godnatt,
N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0