det var ett segertåg

gårkvällen var underbar, loveli och helt awesome! hur kul som helst att återse tjejerna och så fick vi höra massa saker som hände på resan! är lagom sugen på att hänga med till hösten, hade varit helt oslagbart om alla verkligen åker med :)

blev en kväll på nivå där man stötte på henke, carlos, jocke & kritan bland annat! en mycket trevlig kväll även om draget inte var det största! men vi dansade, och dansade och dansade vilket har resulterat i träningsverk i armarna idag, märkligt det där. var hemma efter 3 någongång och bråkade om utrymmet i sängen med elina då hon alltid tar upp sån stor plats trots att hon är så liten ;P

idag tog vi lunch på 3g! urmysigt och fick även sällskap av nanna. att man såg ut som något katten släpat in brydde vi oss inte om. fick ett samtal av elina när vi satt där att tågen inte går som vanligt då de reparerar spåret mellan kristianstad och hässleholm så vi var tvugna att åka redan idag. panik typ! ännu en natt på kastrup, I can't wait. men det är bara att acceptera för om ett dygn sitter vi i turkiet.

många gånger har det kliat i fingrarna. bara skriva rätt ut: ESEN, ALI, ERIC, CLAIRE & MUSTAFA VI KOMMER! har hållt mig och det ska bli jävligt kul att överraska dem på söndag då vi är framme i marmaris! 7 dagar med sol, fest, bästa vännen och alla andra underbaringar kommer ladda upp mina batterier! så fan ta dig esen om du har varit här och snokat, man vet ju aldrig.

later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0