in my head

kvällen igår var trevlig, väldigt trevlig och väldigt annorlunda! konstiga samtalsämnen, monopol med kreditkort och vi bevittnade även pers och jockes första kyss. verkade bli lite för mycket för johan som satt med min sjal runt ögonen ett bra tag efter. var jättekul att träffa alla igen även om vi inte var lika stor skara som vi brukar vara :) vid 3-halv 4 skulle jag cykla hem men det visade sig att punkan som niclas lagat och som han sa skulle hålla minst en vecka hade gått sönder medans jag varit inne hos per så jag fick skjuts hem av linda & jannie vilket var jättesnällt!

hade egentligen kunnat lägga upp några bilder eftersom jag äntligen använde den när jag hade med mig den, men jag är lite seg på att lägga in bilder på datorn då inte ens de från turkiet har först över. men bara lugn, det kommer!

idag släpade jag mitt trötta arsle ner för trapporna klockan 11 för att gratta mamma på morsdag. hon fick sin present redan igår då vi var på morsdag-middag i kallinge och blev väldigt glad för den. kul! sen dess har jag sovit på soffan och fått besök av jannie vilket var mycket mycket trevligt ♥ mer sånt, besti!

nu är det snart dags för finmiddag här! köttet är på grillen, potatisgratängen i ugnen och rabarberpajen är redan färdig. en riktig festmåltid med andra ord.
later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0