rude boy

kvällen igår var awesome! elina kom hit efter att jag slutat och vi förfestade lite för att komma i rätt stämning. fick även ett besök av jonns och hans kompis då han behövde ladda sin iPhone. när vi var färdiga stack vi till harrys där vi mötte upp olivia och siri ♥ träffade även jocke & kritan, alltid lika kul :) innan vi gick in till harrys tog vi en runda till piraten där jag inte varit på ett år och varför jag inte varit där på ett år kom jag på precis så fort jag kom innanför dörren. gammal musik, tomt dansgolv och allmänt tattigt. men drinkarna var billiga så vi tog oss en drink innan vi gick till harrys.

inne på harrys var det knökfullt och man träffade på några man känner! vid halv 3 gav vi upp och gick och åt! därefter stupade vi i säng och vid 8 började elina jobba idag så jag är stolt att hon pallar det eftersom hon inte sov många timmar alls.

nu är det dags för mig att göra mig iordning då jag ska träffa de resterande musketörerna som carlos kallar dom för en lunch. mums! sen är det dags att åka till ledja för det var tydligen idag vi skulle på morsdag-middag, trodde hela tiden att det skulle vara imorn så det krockade med min tid med jannie. men vi löser det, för träffas måste vi ♥

later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0