5 maj

Är äntligen hemma igen, heeeelt slut i huvudet. Denna dagen har verkligen allt gått i 110, har nämligen ringt nonstop. Så kan ju säga att det är hur skönt som helst att faktiskt vara klar för dagen. Att man dessutom blir sjukt besviken på personer gör ju inte saken bättre men vi hoppas att det straffar sig i längden. För det känns verkligen som att det kommer att göra det.

Så nej, det har inte varit en bra dag. Känns som att allt går åt pipsvängen så hela denna veckan kan vi stryka ett stort streck över! Vi får se framåt istället, det brukar bli bättre då. Sägs ju att hoppet är det sista som lämnar en är hoppet, så får lita på det.

Och nu så sitter jag och kollar på resor konstant och hoppas att jag snart hittar något som vi verkligen måste nappa på. Något som är så där "wow!" Åker helst inte till Turkiet då jag varit där 3 gånger och ska jag ändå inte till Marmaris känns det som att det kan kvitta, annars spelar det inte någon roll. Hade varit praktiskt om det var all inclusice alternativt att det är billigt att leva i landet. Punga ut 3000 för bara hotell i ett land där det kostar lika mycket att leva som här känns ju så där inte riktigt värt. Får se vad vi hittar, har ju lite tid på mig i alla fall.


Lite bowling med Joss hade livat upp även den mest deprimerade, have behövt dig nu :)

Nu ska jag fortsätta med det jag gör bäst; absolut ingenting. Måste även duscha så det inte ser ut som att jag doppat huvudet i smör på jobbet imorn och diska undan lite disk jag har. Sen ska jag SOOOOOVA så hårt! Behövs efter denna dagen.. Så godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0