28 mars

Gokväll, gokväll! Sitter och avnjuter ett glas vin (ja, jag ska minsann lära mig dricka skiten rent nu!) medans jag tittar på vänner. Vet inte hur många gånger jag har sett alla mina boxar men jag vet att de aldrig sviker, lika roligt varje gång! Har hunnit storhandla och laga mat efter jobbet, sjukt effektiv. Men detta var sista gången jag storhandlade för att sedan ta bussen hem, missade den nämligen precis och fick nog vänta i alla fall 20 minuter på nästa, riiiiktigt segt!

Igår drog jag och Elina till Waynes efter att hon slutat och lunchade där innan vi gick en vända på stan, nästan allt var ju stängt så var inget att hurra för. Efter det styrde vi kosan mot Kuggeboda och kelade lite med Budda innan det bar av mot stallet. Jag ville inte rida Chappe eftersom han fortfarande saknar skor så han fick sig en rejäl omgång med ryktborstarna då han var en riktig skitgris! Så jag stod en bra stund och bara pysslade om honom vilket vi båda verkade njuta lika mycket av medans Elina motionerade Pondus. När vi stökat färdigt i stallet bar det av för att äta varsin potatisplätt eller vad de nu heter innan vi åkte till Ronneby för att handla grejer till korv-stroganoff. Var nämligen dags för Elina att visa sina matlagningsskills och hon imponerade, blev jättegott! Kollade på Luftslottet som sprängdes innan vi gick och la oss, eller ah jag somnade ju från och till i slutet på filmen :D

Imorgon blir det jobb som vanligt men börjar i alla fall tidigt vilket är skönt. Efter jobbet är tanken att jag och Sabina först ska hälsa på Chaplin en runda och sen även Agdatorp för att mysa (?) med lammbebisarna! Nanna har nämligen sagt att de har fått 2 stycken trilling-par nu i helgen så kan tänka mig att de ser ut precis som lambi :)

Nu ska jag plocka in alla mina nytvättade kläder och sen krypa till kojs.



En nöjd Budda i solen

Chappe som är så dryg när han ska stå och skrapa i stallgången

Min sötnos!

godnatt, N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0