21 mars

Tjena tjena!

Sitter hemma och kollar på ett program där de tvingar efterblivna att städa hotell, eller tvinga är kanske att ta i. Känns dock så dumt att de lurar i dem att ställa upp i ett program och sen bli hånade av hela svenska folket. Men det är ju faktiskt inte mitt problem. Har precis satt mig i ro i soffan efter att ha jobbar hela dagen och efter det så har jag kollat på en lägenhet Sabina var intresserad av. Vet dock inte om det blir något byte där, det ska ju trots allt vara 100%. Den var på samma innegård som Hanna bor på så hon agerade mäklare! Ni ska se hur fint hon bor förresten, gissa om man är avundsjuk? Hur mycket plats som helst, 2 våningar, flera rum och jättefint inrett. Hon kan verkligen sina saker Hannsen!

Imorgon börjar jag "redan" klockan 8, inget jag klagar över ska ni veta. Skönt att sluta tidigt. I och med att jag slutar så tidigt tänkte jag hänka till Ledja och umgås med min fina familj. Mamma har ju trots allt varit iväg i typ 11 dagar så vi har ju lite och ta igen. Fick förresten en jättefin väska av henne och ett par vita converse som jag efterfrågade, supernöjd! Tack mamma ♥

Har även börjat kolla på bil, kan knappt hålla mig. Ska bli så skönt att verkligen bli helt oberoende av någon annan och kunna ta sig vart man vill - när man vill! Blir ju inte direkt något vrålåk men vafan, har man levt med Kent the moped i 5 år ska jag nog kunna ta mig runt med vilken bil som helst i princip! Har hittat en liten pärla, en antik en, som jag tror kommer bli helt perfa. Vi ska åka och kolla i helgen så jag håller mina tummar!


Vaaaaaaad sägs?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0