20 mars

Hej på er! Har eran helg hittills varit lika bra som min? Får hoppas på det! :)

I fredags var de fest efter att jag slutat jobba. Vi samlades här hos mig jag, Elina, Nanna och så kom Filip & Erik också efter en stund. Satt här och pumpade musik, snackade om livet och allt möjligt. Hade så jäkla trevligt, slår aldrig fel när delar av järngänget festar! Tanken var att Svante också skulle följa med men han svek oss, hade verkligen varit kul att träffa herrn!

Efter 12 nångång gick vi till Harrys. Vet inte om det var för att ingen av oss var tillräckligt taggade eller om det var sjuuukt konstig musik för pepp på att dansa var vi inte, inte en lång stund i alla fall. Men vi var där till 02 och efter det gick vi och åt på Michael's! En del människor är så korkade, frågade om Elina och Nanna skulle äta och då sa jag att nej, de var här för att sola! Dessutom glömde de bort våra beställningar och jag fick stark sås istället för svag. Något arg bara! Tur jag fick lite fetaost gratis som plåster på mina sår.


Dagen efter går Elina upp monstertidigt för att jobba, blev hämtad halv 8. Nanna började inte förrän vid 9 så hon kom och la sig lite hos mig innan hon åkte till jobbet hon med. En annan var ju heeeelt ledig så jag sov till typ 12 och därefter hörde jag av mig om mina jobbtjejer ville fika. Visade sig att Hanna var på väg till Malmö och Vicky skulle hjälpa till med hockeyn så det var jag, Sabina och Tobbe som dukade upp ett helt bord med munkar, szcwartswaldtårta (?) och dammsugare för att fira mitt körkort! Så mysigt verkligen!

Senare på eftermiddagen bar det av till Branthalla för att fira Håkan som fyllde den 9:e denna månaden. Bjöds på god mat och stora delar av släkten var där. Alltid kul att träffa dem! Synd bara att inte Sandra var där, är ju inte så ofta man ser henne längre.

Åkte sen tillbaka till stan och kollade på film hemma hos Sabina. Vi dukade upp med chips, dipp & cooola! Såg "Meet the fockers" som var riktigt rolig. När de var slut var jag sjukt trött så jag promenerade hem!

Och idag har jag inte gjort nån nytta alls mer än att laga mat. Skulle egentligen tvätta men åker hellre med Nanna till Agdatorp och sen kanske det bär av till Kuggeboda. Förhoppningsvis!


Later!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0