dancing drums

I'm home!

Har sedan jag slutade hunnit hjälpa Nanna lite på jobbet, tvättat 4 tvättar och värmt mat. Var dock inte så mycket mat kvar sen igår så får laga något lätt då magen börjar kurra lite smått igen! Sen är det dags för råplugg hela kvällen lång, I'm gonna make it!

Annars då? Jotack, bara fint! Har varit på ett väldigt konstigt humör idag. Drivit med folk, velat slänga telefonen i luren på folk (vilket jag absolut inte gjorde), haft roligt och haft ett riktigt djup där jag mest var irriterad på allt och alla! Men antar att alla har såna dagar. Det som är bra med måndagar är att det är så långt tills nästa. Men jag ska inte klaga för det finns absolut människor som har det värre än jag. Antar att man inte vet hur lätt ens liv är förräns man måste gå igenom något som är oerhört jobbigt. Alla har vi varit där, några är där idag. Men har haft ett samtal med Elina nu, inte ofta vi hinner ses eller prata den senaste tiden. Så därför var det extra skönt att prata idag för hos henne finns alltid en famn för mig =)

"Känner ni era lite nedstämda idag?
Finner ni er vara särskilt sorgsna till sinnet?
Tänker ni onda, svarta tankar?
Har ni en oförklarlig klump i magen?

Misströsta inte! Detta är statistiskt sett den mest deprimerande dagen på året. Detta är, också rent statistiskt, den dag på året då flest människor tar sina liv. Det beror på att det är januari, julen är över, det är långt till vår, det är måndag och det är veckan innan lön.

Jag har känt mig alldeles låg hela dagen. Men nu känns det bättre, för nu vet jag: jag är inte ensam. Eller hur?

Lår oss nu gemensamt ge den här dagen ett sjungande minus i betyg.

Och så kommer vi igen starka imorgon. Okidoki?"

- Alex Schulman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0