let me rock you

Äntligen landat i soffan efter en arbetsdag på 8½ timme (hade en säljare som inte ville ge sig, men fick betalt för det som övertid). Idag har jag mått toppen hela dagen, vilket är så skönt! Kan nog bero på att jag åt frukost och hade en stadig lunch, hemmalagad faktiskt vilket är helt otroligt. Har verkligen inte lagat mat på evigheter men nu så!

Idag har vi haft ett gruppmöte där vi fick pyssla på lite grejer vi kan göra för att förbättra samarbetet och att vi lär känna varandra bättre inom vår grupp. Något sådant som vi ska göra snart är att ha en "before work" vilket betyder att vi ska äta en helt underbar frukost innan vi drar till jobbet och jobbar!

Något som också har hänt som är lite sämre för oss men så mycket bättre för Hanna är att hon har fått anställning som agentstöd. Självklart jättekul för henne och jag är så glad för hennes skull samtidigt som vi kommer sakna henne något så otroligt. Vi kommer väl troligtvis inte märka hur mycket vi kommer sakna henne förräns hon bytt avdelning fast man än idag uppskattar hennes närvaro något fruktansvärt. Den bruden är så full med positiv energi att en annan skulle smälla av och får en alltid på bra humör! Men nu vet man ju att agenstöd kommer att få en alldeles ypperlig medarbetare!

Nu ska jag nog laga mig lite klyftpotatis tror jag och såklart fläskfilé så jag kan ha med mig till jobbet imorgon. Efter jobbet är det tänkt att vi ska fira att Hanna faktiskt fått jobbet vilket ska bli kul, vi har alltid så trevligt ihop vi tjejer :D



Nu; göra lite nytta. Fick förresten hem min order från e.l.f smink som jag kan ta foto på och visa senare. 7
N signing out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0