talk with me

Nu ska jag lägga mig och sussa, börjar ju trots allt 07.45 imorgon. Svider på morgonen men att få gå först av alla från kontoret lär göra det värt besväret.

Annars vet jag inte om jag fått nått vettigt gjort. Har ju i och för sig tvättat 4 maskiner med tvätt, men de ligger fortfarande i tvättkorgen. Det är just det som är jobbigt - att få in dem nytvättade kläderna i garderoben. Men det är ett annat bekymmer.

Försöker förresten få alla mina vänner att använda Skype & Viber. Har typ addat alla jag känner på Skype ikväll trots att jag har haft det hur länge som helst. Dock har ingen accepterat mig som vän än, är väl det ensliga väg till mötes som jag får gå. Näää skojar bara, men vafan acceptera mig med. Jag är faktiskt också en människa med känslor. Okej, nu är jag helt allvarlig. Kände att det spårade ut där ett tag. Det är faktiskt en fantastisk skapelse som gör att man kan prata g r a t i s med folk hela världen över, allt du behöver är en ynklig liten internetuppkoppling. (Och en dator förstås, men det tror jag ni kopplade) och er som jag glömde att adda, adda mig istället på; natalieeriksson90! Don't forget!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0